Beginnershandleiding voor HotBit Exchange: volledige beoordeling

HotBit recensie

Hotbit is een relatief nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die klaar staat om crypto-investeerders de mogelijkheid te bieden om een ​​lange lijst met munten te verhandelen. Het biedt een platform voor het uitwisselen van digitale activa dat goed is ontworpen, intuïtief te gebruiken is en ondersteuning biedt voor de belangrijkste cryptocurrencies.

HotBit recensie

Het wereldwijde team van Hotbit heeft ervaring in de cryptocurrency-industrie en in de traditionele financiële sector. De ondernemerservaring en de samenwerkingspartners van het team moeten het platform helpen liquiditeit uit verschillende bronnen aan te trekken.

De mensen achter Hotbit schetsen op hun website dat ze geloven in de kernwaarden van blockchaintechnologie en Bitcoin. Ze zijn van mening dat deze principes, samen met die van slimme contracten en een gedistribueerd grootboek, de manier veranderen waarop mensen elkaar vertrouwen. Het team is ook van mening dat er via blockchain-technologie een verhoogde transactie-efficiëntie zal zijn, minder belemmeringen zullen zijn om transacties te stoppen en uiteindelijk een grote impact op de wereldeconomie. Hotbit schetst zijn missie om een ​​activawisseldienst te bieden die zowel veiliger als handiger is, terwijl het een uitwisselingsplatform van wereldklasse bouwt en de toonaangevende blockchain-activa integreert..

Bezoek HotBit

Hotbit-technologie

Enkele van de geavanceerde technologieën die de beurs gebruikt, zijn onder meer een snelle handelsengine die geheugengebaseerd is met back-ups op meerdere machines, hot wallets met offline privésleutels, koude opslaglocaties, gedistribueerde opslag, globale serverbelastingverdeling en gedistribueerde serverclusters.

Hotbit is beschikbaar via zijn website, waardoor het mogelijk is om vanaf elk apparaat toegang te krijgen tot de centrale. Er zijn ook pc-terminals beschikbaar, evenals mobiele applicaties voor meer gebruiksgemak.

Hotbit-accountregistratie

U kunt zich vanaf bijna elke pagina op de website bij Hotbit registreren, inclusief de homepage. Op de homepagina staat de knop “Registreren” in de rechterbovenhoek. U wordt gevraagd uw e-mailadres in te voeren en akkoord te gaan met de voorwaarden en het beleid. Van daaruit vult u accountgegevens in. Op dit punt moet u uw account bevestigen met de sleutelcode die u in uw e-mail ontvangt. Van daaruit gaat u naar tweefactorauthenticatie, met uw keuze voor Google Authenticator of Mobile Text Message. Voer de authenticatiecode in die u ontvangt om het instellen van uw account te voltooien. Nu bent u klaar om in te loggen en Hotbit in de toekomst te gebruiken.

Hoe te handelen op HotBit

Alle handel met Hotbit wordt gedaan via de “Exchange” -pagina. Begin met het selecteren van het cryptocurrency-paar dat u wilt verhandelen aan de linkerkant van het scherm. Scrol vervolgens iets naar beneden naar het gedeelte kopen / verkopen direct onder de grafiek.

HotBit-handel

Handelen gebeurt via limietorders, met de optie om aan de linkerkant te kopen en aan de rechterkant te verkopen. In het geval van het ETH / BTC-paar zijn uw keuzes bijvoorbeeld ‘Koop ETH’ of ‘Verkoop ETH’. In beide gevallen wordt de prijs automatisch op marktniveau ingevuld, met plus- en min-knoppen waarmee u het cijfer kunt aanpassen aan de door u gekozen prijs. Voer vervolgens het bedrag van de cryptocurrency in dat u wilt kopen of verkopen of selecteer een percentage van het totale bedrag in uw account (25, 50, 75 of 100 procent). Het totaal in de doelvaluta wordt automatisch bijgewerkt.

Welke informatie verstrekt Hotbit handelaren?

Houd er rekening mee dat bij alle handelsparen op Hotbit ETH of BTC betrokken is, aangezien dit de twee meest populaire cryptocurrencies zijn. Wanneer u naar de “Exchange” -pagina van de Hotbit-website gaat, is het standaard valutapaar ETH / BTC. Dit verschijnt bovenaan de pagina, samen met de laatste prijs, zowel in termen van cryptocurrency als dollars. Rechts daarvan zie je de 24-uurs verandering, de 24-uurs high, de 24-uurs low en het 24-uurs volume. In het midden van de pagina staat een grafiek die de relatie weergeeft tussen de cryptocurrencies in het paar, met de mogelijkheid om de muis te bewegen om de exacte waarde op een specifiek tijdstip te zien.

Deze grafiek heeft tal van aanpassingsmogelijkheden, waaronder de keuze uit een staafdiagram, kaarsen, holle kaarsen, Heikin Ashi, lijngrafiek of gebied. De standaardoptie is kaarsen. Er is ook de mogelijkheid om de weergegeven intervallen te wijzigen, met opties als 1, 5, 15 en 30 minuten; 1, 2 en 4 uur; en 1 dag. Gevorderde handelaren kunnen op het symbool van een grafiek direct boven de grafiek klikken en tientallen indicatoren vinden om naar te kijken. U kunt de grafiek ook volledig aanpassen in termen van kleuren, prijslijndikte, schaallocatie en -type, achtergronden en tijdzone.

HotBit-grafieken

Aan de rechterkant van de grafiek vindt u het orderboek, met de optie om alleen “koop” -orders, alleen “verkoop” -orders of beide te bekijken, en uw keuze uit decimalen van vijf tot acht. Onder het orderboek staat de handelsgeschiedenis, inclusief de prijs, het bedrag en de datum en tijd.

HotBit-orderboek

Links van de handelsgeschiedenis en onder de grafiek vindt u direct daaronder het gedeelte voor het plaatsen van bestellingen met uw persoonlijke bestelgeschiedenis en openstaande bestellingen.

Kopen & amp; Verkopen

Aan de linkerkant van de “Exchange” -pagina vindt u alle cryptocurrency-paren die door Hotbit worden ondersteund. Selecteer het tabblad BTC of ETH of ga naar uw favorieten die u met een hart hebt gemarkeerd. U kunt de cryptoparen sorteren op prijs, volume of USD, en elk geeft de door u gekozen sorteermethode weer met de procentuele wijziging ernaast. Er is ook de mogelijkheid om te zoeken naar een cryptopaar, zodat u niet door de uitvouwbare lijst hoeft te scrollen. Als u op een van deze cryptocurrency-paren klikt, worden alle grafieken, grafieken en 24-uursinformatie dienovereenkomstig aangepast.

Handelsparen

Welke cryptocurrencies ondersteunt Hotbit?

Hotbit werkt constant aan het verbeteren van de uitwisseling en voegt snel cryptocurrencies toe aan de lijst. Op het moment van schrijven waren er 28 ondersteunde cryptocurrencies vermeld op de vergoedingenpagina: BTC, ETH, ACAT, ATN, BOOL, BOX, BXX, EKO, ELF, EOS, EOSDAC, GVT, HAND, HOT, HTB, ICX, OMG , ONT, QASH, QUN, SPHTX, TCASH, THETA, TNB, TOMO, TRX, WICC en ZIL.

Markten

Hotbit heeft ook ondersteuning aangekondigd voor extra cryptocurrencies die het nog niet heeft toegevoegd aan de vergoedingspagina, waaronder: ENG, LOOM, NEXO, SKM, SS en ZRX. Op basis van de nieuwspagina is het duidelijk dat Hotbit actief werkt aan het uitbreiden van zijn cryptocurrency-aanbod, vooral omdat de recente aankondigingen van toegevoegde cryptocurrencies allemaal in de afgelopen dagen waren. Als zodanig kunt u verwachten dat de vermeldingen voortdurend zullen groeien.

Onderaan de pagina heeft Hotbit een link om op de lijst te solliciteren, inclusief instructies en een aanvraagformulier. Helaas brengt de link u naar een pagina in het Chinees, maar de link naar het formulier zelf is in het Engels en de websitevertaling voor de pagina is voldoende om de basisprincipes te begrijpen. Vul gewoon het formulier in en e-mail het naar het vermelde e-mailadres. Het certificeringsproces duurt twee werkdagen. Hierna hoor je binnen een dag weer terug.

HotBit-vergoedingen

Storten bij Hotbit is zowel snel als gratis, waardoor het mogelijk is om te storten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw token-hoeveelheid afneemt. Er zijn minimale opnamekosten, die variëren op basis van het token in kwestie. Houd er bij het bekijken van opnamekosten rekening mee dat elk wordt vermeld in de cryptocurrency die wordt opgenomen, dus een vergoeding voor een groter aantal tokens kan in feite relatief klein zijn.

U kunt een bijgewerkte lijst van de vergoedingen vinden via de Hotbit-website door op de link “Vergoedingen” onderaan de pagina te klikken. Op het moment van schrijven waren de vergoedingen als volgt: 1.00E-03 voor BTC; 0,01 voor ETH; 0.1 voor ONT; 0,11 voor GVT; 0,28 voor OMG; 0,5 voor EOS; 1 voor QASH en ICX; 1.5 voor TOMO; 2 voor WICC; 5 voor ELF; 7 voor ATN; 8 voor BKX en SPHTX; 10 voor THETA en ACAT; 15 voor BOX; 20 voor TCASH, EKO en TRX; 21 voor EOSDAC; 30 voor QUN; 50 voor HTB en TNB; 1.700 voor HEET; en 40.000 voor HAND.

Hotbit maakt winst via transactiekosten en volgt een maker-taker-model. Makers die liquiditeit aan de markt toevoegen, hebben geen transactiekosten, ook niet voor aanbiedingen om in te kopen en aanbiedingen om uit te verkopen. Afnemers betalen transactiekosten van 0,0025, of ze nu buy-in-orders of uitverkochte orders aannemen. Vanwege de beperkte decimale cijfers met HAND-tokens, betalen makers geen transactiekosten voor dit token en betalen nemers een vergoeding van 0,2 procent om de transactie te verwerken.

HotBit-vergoedingen

De vergoedingenpagina biedt ook een snelle opfriscursus van het maker-taker-model. Makers plaatsen limietorders of doen verzoeken om in te kopen tegen prijzen die lager zijn dan vermeld of verkopen uit tegen prijzen die hoger zijn dan vermeld. Als beloning voor het vergroten van de liquiditeit hoeven ze geen transactiekosten te betalen. Opnemers plaatsen orders gericht op orders binnen het orderboek, wat betekent dat ze de liquiditeit verminderen. Dit leidt wel tot transactiekosten. Houd er rekening mee dat zowel verborgen bestellingen als limietorders die overeenkomen met verborgen bestellingen, nog steeds transactiekosten vereisen.

Hotbit-wedstrijden

Hotbit biedt een aantal wedstrijden aan, die meestal op de homepage en in de nieuwssectie worden aangekondigd. Door naar de nieuwspagina van de beurs te kijken, kunt u een idee krijgen van enkele eerdere wedstrijden. Begin mei sloot het een wedstrijd af waarin gebruikers werden gerangschikt op basis van transactievolume waarbij HAND betrokken was en vervolgens 300 miljoen aan beloningen onder hen deelden op basis van rangschikking, waarbij de winnaar 100 miljoen HAND ontving. In april had het een vergelijkbare concurrentie voor ATN-transactievolume met de mogelijkheid om tot 3.000 ATN-tokens te winnen voor de best gerangschikte handelaar. Na de lancering van HOT-tokens begin mei was er ook een evenement waarbij gebruikers die in één transactie ten minste 1.000 HOT op hun rekening hadden gestort, 5 HOT-tokens ontvingen in de vorm van een beloning, tot in totaal 10.000 HOT aan beloningen per persoon..

HotBit-wedstrijden

Is HotBit veilig?

Er is niet veel informatie op de site over het bedrijf achter HotBit, alleen wat korte informatie en wat informatie over het gebruik van koude opslag voor geld van klanten. Hun ongeveer pagina heeft dit te zeggen

De kernleden van ons team hebben allemaal diepgaande ervaring opgedaan in zowel de traditionele financiële als de cryptocurrency-industrie. Met succesvolle ondernemerservaring, een ervaren wereldwijd investeringsadvies team en verschillende samenwerkingspartners, is ons platform ingesteld om liquiditeit aan te trekken uit verschillende bronnen, wat op zijn beurt ook ondersteuning biedt voor de soepele werking van ons platform.

Het is belangrijk dat gecentraliseerde beurzen zoveel mogelijk informatie verstrekken over hun platform en het bedrijf. U vertrouwt hen uw geld toe, dus het is essentieel om u veilig te voelen op het platform dat u gebruikt. Met dit in gedachten, tot er meer bekend is en het platform tijd heeft om volwassen te worden en meer online beoordelingen te verzamelen, raden we aan het alleen te gebruiken door kleine bedragen over te maken, uw transacties uit te voeren en terug te trekken naar uw eigen portemonnee. Houd nooit een groot saldo aan op een beurs en bewaar slechts een kleine handelsstapel – hun doel is een handelsbeurs, geen portemonnee.

Welke andere services en programma’s biedt Hotbit?

Aangezien Hotbit nog een relatief nieuwe centrale is, is de website nog niet compleet. In de toekomst zal het details toevoegen over een aangesloten programma en een Elite-programma. Op het moment van schrijven heeft elk van deze programma’s een lege pagina op de Hotbit-website met de melding dat er binnenkort informatie komt. Op basis van vergelijkbare programma’s van andere platforms kunnen we verwachten dat zowel de Affiliate- als Elite-programma’s tot beloningen zullen leiden, waarbij de laatste hoogstwaarschijnlijk een programma is dat is gericht op degenen die grotere volumes verhandelen.

Een bijzonder nuttige sectie van Hotbit is de pagina “Muntinformatie”, die zich in het ondersteuningscentrum bevindt. Hier vindt u gedetailleerde informatie over de meeste cryptocurrencies die de exchange ondersteunt. Klik op een van de munten om meer te weten te komen over de kenmerken van het project, de tokendistributie en -status en handige links, zoals naar de website en / of whitepaper van het token.

HotBit-klantenondersteuning

Hotbit heeft een sectie met veelgestelde vragen met een redelijk aantal vragen en antwoorden, hoewel niet zo gedetailleerd als bij sommige andere cryptocurrency-exchanges. Een bijzonder nuttige link op deze pagina is de “Nieuwe gebruikershandleiding”, die beschikbaar is via zowel een helpartikel als een videozelfstudie voor alle leerstijlen. Er is de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen of om in de FAQ-sectie te zoeken. In de rechterbovenhoek van de ondersteuningspagina vindt u een knop om een ​​verzoek in te dienen. Omdat Hotbit nieuw is, zijn er nog maar weinig beoordelingen over hun klantenservice. Het indienen van een verzoek is eenvoudig, inclusief uw e-mailadres, het verzoektype, een beschrijving en de optie van een bijlage.

HotBit-klantenondersteuning

Gevolgtrekking

Hotbit is nog steeds een relatief nieuwe cryptocurrency-exchange, maar heeft veel potentieel. Het aantal cryptocurrencies dat ze de afgelopen dagen hebben toegevoegd, duidt op een oprechte poging om het aanbod uit te breiden, iets dat traders zeker zullen waarderen en dat kan leiden tot een competitief aantal cryptocurrency-paren.

De uitwisseling is eenvoudig en intuïtief te gebruiken en het handelsscherm is modern en goed ontworpen.

Handelskosten zijn redelijk, maar opnamekosten zijn vrij hoog in vergelijking met andere.

Het gebrek aan details en transparantie over het bedrijf is een punt van zorg – wanneer u een gecentraliseerde beurs zoals HotBit vertrouwt, helpt het om meer te weten over het bedrijf waarmee u uw munten vertrouwt. Dit is iets wat we graag verbeterd zouden zien.

Over het algemeen raden we aan om HotBit uit te proberen als ze enkele munten of tokens hebben die je wilt aanschaffen, we raden echter aan om geen groot saldo op de uitwisseling aan te houden en ervoor te zorgen dat je de 2FA-beveiligingsoptie inschakelt.

Bezoek HotBit

HotBit

src = “~ images \ beginnershandleiding-voor-hotbit-exchange-complete-review.gif”

alt = “HotBit recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.6

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

6,0 / 10

Vergoedingen

8.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

7,0 / 10

Voordelen

  • Aantrekkelijke interface
  • Bereik van markten
  • Redelijke handelskosten

Nadelen

  • Geen betalingsmogelijkheden bij Fiat
  • Gebrek aan doorzichtigheid
  • Hoge opnamekosten

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"HotBit","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /hotbit-review.gif","Omschrijving"​"Hotbit is een relatief nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die klaar staat om crypto-investeerders de mogelijkheid te bieden om een ​​lange lijst met munten te verhandelen. Het biedt een platform voor het uitwisselen van digitale activa dat goed is ontworpen, intuïtief te gebruiken is en ondersteuning biedt voor de belangrijkste cryptocurrencies. Het wereldwijde team van Hotbit heeft ervaring in de cryptocurrency-industrie…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"7.60"​,"naam"​"HotBit","reviewBody"​"Hotbit is een relatief nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die klaar staat om crypto-investeerders de mogelijkheid te bieden om een ​​lange lijst met munten te verhandelen. Het biedt een platform voor het uitwisselen van digitale activa dat goed is ontworpen, intuïtief te gebruiken is en ondersteuning biedt voor de belangrijkste cryptocurrencies. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet wereldwijde team van Hotbit heeft ervaring in de cryptocurrency-industrie als evenals de traditionele financiële sector. De ondernemerservaring en samenwerkingspartners van het team moeten het platform helpen liquiditeit aan te trekken uit tal van bronnen. \ R \ n \ r \ nDe mensen achter Hotbit schetsen op hun website dat ze geloven in de kernwaarden van blockchain-technologie en Bitcoin. Ze zijn van mening dat deze principes, samen met die van slimme contracten en een gedistribueerd grootboek, de manier veranderen waarop mensen elkaar vertrouwen. Het team is ook van mening dat er via blockchain-technologie een verhoogde transactie-efficiëntie zal zijn, minder belemmeringen zullen zijn om transacties te stoppen en uiteindelijk een grote impact op de wereldeconomie. Hotbit schetst zijn missie om een ​​activawisseldienst te bieden die zowel veiliger als handiger is, terwijl het een uitwisselingsplatform van wereldklasse bouwt en de toonaangevende blockchain-activa integreert. \ R \ n \ r \ nBezoek HotBit \ r \ nHotbit-technologie \ r \ nSommige van de geavanceerde technologieën die de beurs gebruikt, zijn onder meer een snelle handelsengine die geheugengebaseerd is met back-ups op meerdere machines, hot wallets met offline privésleutels, koude opslaglocaties, gedistribueerde opslag, globale serverbelastingverdeling en gedistribueerde serverclusters . \ r \ n \ r \ n Hotbit is beschikbaar via zijn website, waardoor het mogelijk is om vanaf elk apparaat toegang te krijgen tot de centrale. Er zijn ook pc-terminals beschikbaar, evenals mobiele applicaties voor meer gebruiksgemak. \ R \ nHotbit-accountregistratie \ r \ nU kunt zich bij Hotbit registreren vanaf bijna elke pagina op de website, inclusief de startpagina. Op de startpagina staat de knop \ u201cRegistreren \ u201d in de rechterbovenhoek. U wordt gevraagd uw e-mailadres in te voeren en akkoord te gaan met de voorwaarden en het beleid. Van daaruit vult u accountgegevens in. Op dit punt moet u uw account bevestigen met de sleutelcode die u in uw e-mail ontvangt. Van daaruit gaat u naar tweefactorauthenticatie, met uw keuze voor Google Authenticator of Mobile Text Message. Voer de verificatiecode in die u ontvangt om het instellen van uw account te voltooien. Nu ben je klaar om in te loggen en Hotbit in de toekomst te gebruiken. \ R \ nHoe te handelen op HotBit \ r \ n \ r \ nAlle handel met Hotbit verloopt via de \ u201cExchange \ u201d pagina. Begin met het selecteren van het cryptocurrency-paar dat u wilt verhandelen aan de linkerkant van het scherm. Scroll dan een klein stukje naar beneden naar het kopen / verkopen gedeelte direct onder de grafiek. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHandel wordt gedaan via limietorders, met de optie om te kopen aan de linkerkant en te verkopen op de Rechtsaf. In het geval van het ETH \ / BTC-paar zijn uw keuzes bijvoorbeeld \ u201cETH kopen \ u201d of \ u201cETH verkopen. \ U201d In beide gevallen wordt de prijs automatisch ingevuld op marktniveau, met plus- en min-knoppen zodat u het cijfer kunt aanpassen aan de door u gekozen prijs. Voer vervolgens het bedrag van de cryptocurrency in dat u wilt kopen of verkopen of selecteer een percentage van het totale bedrag in uw account (25, 50, 75 of 100 procent). Het totaal in de doelvaluta wordt automatisch bijgewerkt. \ R \ nWelke informatie biedt Hotbit handelaren? \ R \ nHoud er rekening mee dat bij alle handelsparen op Hotbit ETH of BTC betrokken zijn, aangezien dit de twee meest populaire cryptocurrencies zijn. Wanneer u naar de \ u201cExchange \ u201d-pagina van de Hotbit-website gaat, is het standaard valutapaar ETH \ / BTC. Dit verschijnt bovenaan de pagina, samen met de laatste prijs, zowel in termen van cryptocurrency als dollars. Rechts daarvan zie je de 24-uurs verandering, de 24-uurs high, de 24-uurs low en het 24-uurs volume. In het midden van de pagina staat een grafiek die de relatie weergeeft tussen de cryptocurrencies in het paar, met de mogelijkheid om de muis te bewegen om de exacte waarde op een bepaald tijdstip te zien. \ R \ n \ r \ nDeze grafiek heeft tal van opties voor maatwerk, inclusief de keuze van een staafdiagram, kaarsen, holle kaarsen, Heikin Ashi, lijngrafiek of gebied. De standaardoptie is kaarsen. Er is ook de optie om de weergegeven intervallen te wijzigen, met opties als 1, 5, 15 en 30 minuten; 1, 2 en 4 uur; en 1 dag. Gevorderde handelaren kunnen op het symbool van een grafiek direct boven de grafiek klikken en tientallen indicatoren vinden om naar te kijken. U kunt de grafiek ook volledig aanpassen in termen van kleuren, prijslijndikte, schaallocatie en -type, achtergronden en tijdzone. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nRechts van de grafiek vindt het orderboek, met de optie om alleen bestellingen te bekijken, alleen bestellingen te verkopen, of beide, en uw keuze uit decimalen van vijf tot acht. Onder het orderboek staat de handelsgeschiedenis, inclusief de prijs, het bedrag en de datum en tijd. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLinks van de handelsgeschiedenis en onder de grafiek vindt u het gedeelte voor het plaatsen van bestellingen met uw persoonlijke bestelgeschiedenis en het openen van bestellingen direct eronder. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAan de linkerkant van de \ u201cExchange \ u201d-pagina vindt u alle cryptocurrency-paren ondersteund door Hotbit. Selecteer het tabblad BTC of ETH of ga naar uw favorieten die u met een hart hebt gemarkeerd. U kunt de cryptoparen sorteren op prijs, volume of USD, en elk geeft de door u gekozen sorteermethode weer met de procentuele wijziging ernaast. Er is ook de mogelijkheid om te zoeken naar een cryptopaar, zodat u niet door de uitvouwbare lijst hoeft te scrollen. Als u op een van deze cryptocurrency-paren klikt, worden alle grafieken, grafieken en 24-uursinformatie dienovereenkomstig aangepast. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWelke cryptocurrencies ondersteunt Hotbit? \ R \ nHotbit werkt constant aan het verbeteren van de uitwisseling en voegt snel cryptocurrencies toe aan de lijst. Op het moment van schrijven waren er 28 ondersteunde cryptocurrencies vermeld op de vergoedingenpagina: BTC, ETH, ACAT, ATN, BOOL, BOX, BXX, EKO, ELF, EOS, EOSDAC, GVT, HAND, HOT, HTB, ICX, OMG , ONT, QASH, QUN, SPHTX, TCASH, THETA, TNB, TOMO, TRX, WICC en ZIL. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Hotbit heeft ook ondersteuning aangekondigd voor aanvullende cryptocurrencies die het heeft nog niet toegevoegd aan de fee-pagina, inclusief: ENG, LOOM, NEXO, SKM, SS en ZRX. Op basis van de nieuwspagina is het duidelijk dat Hotbit actief werkt aan het uitbreiden van zijn cryptocurrency-aanbod, vooral omdat de recente aankondigingen van toegevoegde cryptocurrencies allemaal in de afgelopen dagen waren. Als zodanig kun je verwachten dat de lijsten continu zullen groeien. \ R \ n \ r \ nOnder aan de pagina heeft Hotbit een link om op de lijst toe te passen, inclusief instructies en een aanvraagformulier. Helaas brengt de link u naar een pagina in het Chinees, maar de link naar het formulier zelf is in het Engels en de websitevertaling voor de pagina is voldoende om de basisprincipes te begrijpen. Vul gewoon het formulier in en e-mail het naar het vermelde e-mailadres. Het certificeringsproces duurt twee werkdagen. Hierna hoor je binnen een dag terug. \ R \ nHotBit-kosten \ r \ n \ r \ nOpzetten naar Hotbit is zowel snel als gratis, waardoor het mogelijk is om te storten zonder dat je bang hoeft te zijn dat je token-hoeveelheid afneemt. Er zijn minimale opnamekosten, die variëren op basis van het token in kwestie. Houd er bij het bekijken van opnamekosten rekening mee dat elk wordt vermeld in de cryptocurrency die wordt opgenomen, dus een vergoeding voor een groter aantal tokens kan in feite relatief laag zijn. \ R \ n \ r \ nU kunt een bijgewerkte lijst met de kosten vinden via de Hotbit-website door op de link \ u201cFees \ u201d onder aan de pagina te klikken. Op het moment van schrijven waren de vergoedingen als volgt: 1.00E-03 voor BTC; 0,01 voor ETH; 0.1 voor ONT; 0,11 voor GVT; 0,28 voor OMG; 0,5 voor EOS; 1 voor QASH en ICX; 1.5 voor TOMO; 2 voor WICC; 5 voor ELF; 7 voor ATN; 8 voor BKX en SPHTX; 10 voor THETA en ACAT; 15 voor BOX; 20 voor TCASH, EKO en TRX; 21 voor EOSDAC; 30 voor QUN; 50 voor HTB en TNB; 1.700 voor HEET; en 40.000 voor HAND. \ r \ n \ r \ nHotbit maakt zijn winst via transactiekosten en volgt een maker-taker-model. Makers die liquiditeit aan de markt toevoegen, hebben geen transactiekosten, ook niet voor aanbiedingen om in te kopen en aanbiedingen om uit te verkopen. Afnemers betalen transactiekosten van 0,0025, of ze nu buy-in- of sell-out-orders aannemen. Vanwege de beperkte decimale cijfers met HAND-tokens, betalen makers geen transactiekosten voor dit token, en nemers betalen 0,2 procent vergoeding om de transactie te verwerken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n biedt ook een snelle opfriscursus van het maker-taker-model. Makers plaatsen limietorders of doen verzoeken om in te kopen tegen prijzen die lager zijn dan vermeld of verkopen uit tegen prijzen die hoger zijn dan vermeld. Als beloning voor het vergroten van de liquiditeit hoeven ze geen transactiekosten te betalen. Opnemers plaatsen orders gericht op orders binnen het orderboek, wat betekent dat ze de liquiditeit verminderen. Dit leidt wel tot transactiekosten. Houd er rekening mee dat zowel verborgen bestellingen als limietorders die overeenkomen met verborgen bestellingen, nog steeds transactiekosten vereisen. \ R \ nHotbit-wedstrijden \ r \ nHotbit biedt een aantal wedstrijden aan, die doorgaans op de startpagina en in de nieuwssectie worden aangekondigd. Door naar de nieuwspagina van de exchange te kijken, kun je een idee krijgen van enkele eerdere competities. Begin mei sloot het een wedstrijd af waarin gebruikers werden gerangschikt op basis van transactievolume waarbij HAND betrokken was en vervolgens 300 miljoen aan beloningen onder elkaar deelden op basis van rangschikking, waarbij de winnaar 100 miljoen HAND ontving. In april had het een vergelijkbare concurrentie voor ATN-transactievolume met de mogelijkheid om tot 3.000 ATN-tokens te winnen voor de best gerangschikte handelaar. Na de lancering van HOT-tokens begin mei was er ook een evenement waarbij gebruikers die in één transactie ten minste 1.000 HOT op hun rekening hadden gestort, 5 HOT-tokens ontvingen in de vorm van een beloning, tot in totaal 10.000 HOT aan beloningen per persoon. . \ r \ n \ r \ n \ r \ nIs HotBit veilig? \ r \ nEr is niet veel informatie op de site over het bedrijf achter HotBit, alleen wat korte informatie en wat informatie over het gebruik van koude opslag voor geld van klanten . Hun about-pagina heeft dit te zeggen \ r \ nDe kernleden van ons team hebben allemaal diepgaande ervaring opgedaan in zowel de traditionele financiële als de cryptocurrency-industrie. Met succesvolle ondernemerservaring, ervaren wereldwijd investeringsadvies team en verschillende samenwerkingspartners, is ons platform ingesteld om liquiditeit aan te trekken uit verschillende bronnen, wat op zijn beurt ook ondersteuning biedt voor de soepele werking van ons platform. \ R \ nHet is belangrijk dat gecentraliseerde uitwisselingen geef zoveel mogelijk informatie over hun platform en het bedrijf, u vertrouwt hen uw geld toe, dus het is essentieel om u veilig te voelen op het platform dat u gebruikt. Met dit in gedachten, totdat er meer bekend is en het platform tijd heeft om volwassen te worden en meer online beoordelingen te verzamelen, raden we aan het alleen te gebruiken door kleine bedragen over te maken, uw transacties uit te voeren en terug te trekken naar uw eigen portemonnee. Houd nooit een groot saldo aan op een beurs en houd slechts een kleine handelsstapel aan hun – hun doel is een handelsbeurs, geen portemonnee. \ R \ nWelke andere diensten en programma’s biedt Hotbit aan? \ R \ nOmdat Hotbit nog steeds een relatief nieuwe is exchange is de website nog niet compleet. In de toekomst zal het details toevoegen over een aangesloten programma en een Elite-programma. Op het moment van schrijven heeft elk van deze programma’s een lege pagina op de Hotbit-website met de melding dat er binnenkort informatie komt. Op basis van vergelijkbare programma’s van andere platforms kunnen we verwachten dat zowel de Affiliate- als de Elite-programma’s tot beloningen zullen leiden, waarbij de laatste hoogstwaarschijnlijk een programma is dat is gericht op degenen die grotere volumes verhandelen. \ R \ n \ r \ nEen bijzonder nuttige sectie van Hotbit is de \ u201cCoin Information \ u201d-pagina, die zich in het Support Center bevindt. Hier vindt u gedetailleerde informatie over de meeste cryptocurrencies die de beurs ondersteunt. Klik op een van de munten om meer te weten te komen over de kenmerken van het project, de tokendistributie en -status, en handige links, zoals naar de token-website en \ / of whitepaper. \ R \ nHotBit-klantenondersteuning \ r \ n \ r \ nHotbit heeft een sectie met veelgestelde vragen met een redelijk aantal vragen en antwoorden, hoewel niet zo gedetailleerd als bij sommige andere cryptocurrency-exchanges. Een bijzonder nuttige link op deze pagina is de \ u201cNieuwe gebruikershandleiding \ u201d, die beschikbaar is via een helpartikel en een videozelfstudie voor alle leerstijlen. Er is de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen of om te zoeken in de FAQ-sectie. In de rechterbovenhoek van de ondersteuningspagina vindt u een knop om een ​​verzoek in te dienen. Omdat Hotbit nieuw is, zijn er nog maar weinig beoordelingen over hun klantenservice. Het indienen van een verzoek is eenvoudig, inclusief uw e-mailadres, het verzoektype, een beschrijving en de optie van een bijlage. \ R \ n \ r \ n \ r \ nConclusie \ r \ nHotbit is nog steeds een relatief nieuwe cryptocurrency-uitwisseling, maar het heeft veel potentieel. Het aantal cryptocurrencies dat ze de afgelopen dagen hebben toegevoegd, duidt op een oprechte poging om het aanbod uit te breiden, iets dat handelaren zeker zullen waarderen en dat kan leiden tot een competitief aantal cryptocurrency-paren. \ R \ n \ r \ nDe uitwisseling is eenvoudig en intuïtief in gebruik en het handelsscherm is modern en goed ontworpen. \ r \ n \ r \ nHandelskosten zijn redelijk, maar opnamekosten zijn vrij hoog in vergelijking met andere. \ r \ n \ r \ nHet gebrek aan details en transparantie over de bedrijf zijn van enige zorg – wanneer u een gecentraliseerde beurs zoals HotBit vertrouwt, helpt het om meer te weten over het bedrijf waarmee u uw munten vertrouwt. Dit is iets dat we graag verbeterd zouden zien. \ R \ n \ r \ nOver het algemeen raden we aan om HotBit uit te proberen als ze een aantal munten of tokens hebben die je wilt aanschaffen, we raden aan om geen groot saldo op de uitwisseling aan te houden en zorg ervoor dat u de 2FA-beveiligingsoptie inschakelt. \ r \ n \ r \ nBezoek HotBit","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"14/05/2018"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me