Beginnershandleiding voor Gate.io: volledige beoordeling

Gate.io recensie

Gate.io is een nieuwe cryptocurrency-handelssite die zijn leden een alternatief wil bieden voor de beurzen die momenteel de markt domineren. De site is in gebruik sinds 2017 en heeft tot doel een deel van de cryptocurrency-handelsmarkt te veroveren door zijn gebruikers probleemloze toegang te bieden tot een aantal moeilijk te vinden munten en opkomende projecten. De site is ook ontworpen om beleggers te helpen specifieke informatie te vinden met betrekking tot zowel hun favoriete munten als algemene markttrends.

Gate.io-website

Bezoek Gate.io

Overzicht

Gate.io is een cryptocurrency-uitwisselingsplatform dat is gestart in 2017; de site is beschikbaar in het Engels en Chinees en biedt toegang tot een breed scala aan cryptocurrencies. Er is momenteel weinig informatie beschikbaar over het bedrijf of het team achter de beurs en ondanks dat het nieuw is in de branche, is de beurs gestaag gegroeid en goed voor een aanzienlijk deel van de dagelijkse handel in cryptocurrency..

Het platform werkt als een crypto-naar-crypto-uitwisseling en ondersteunt handelsparen van BTC, ETH, USDT en QTUM. Gate.io ervaart momenteel ongeveer $ 40 miljoen aan dagelijkse handelsactiviteit, waarbij het merendeel van de handel plaatsvindt in de vorm van BTC-, ETH-, EOS-, BTM-, ONT- en USDT-paren.

Gate.io Exchange

Als nieuwkomer op de markt accepteert Gate.io momenteel nieuwe registraties en kunnen accounts gratis worden aangemaakt.

Belangrijkste kenmerken

 • Functionaliteit – Handelen vindt meestal plaats op een webgebaseerd handelsplatform dat vergelijkbaar is met de meeste cryptocurrency-uitwisselingen. De site bevat een aantal functionele functies, zoals een orderboek, handelsgeschiedenis en grafieken. De algehele ervaring is niet zo gepolijst als sommige van de meer gevestigde uitwisselingen, maar het blijft functioneel en responsief. Daarnaast biedt Gate.io een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-gebruikers.
 • Lage vergoeding –io hanteert een systeem met lage kosten met betrekking tot de meeste cryptocurrency-uitwisselingen en als een crypto-naar-crypto-uitwisseling; een vergoeding van 0,2% is van toepassing op alle transacties die op het platform worden uitgevoerd. Er worden opnamekosten in mindering gebracht op elk specifiek activum en het bedrag van de vergoeding is afhankelijk van de digitale valuta die u kiest om op te nemen.
 • Veiligheid – Het team achter de centrale gebruikt zowel koude opslag als een warme portemonnee om geld op te slaan en klantaccounts worden beveiligd met behulp van tweefactorauthenticatie en een combinatie van wachtwoorden. Het “inlogwachtwoord” wordt gebruikt om in te loggen op uw Gate.io-account, terwijl het “fondswachtwoord” wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de handel en het opnemen van activa. De twee wachtwoorden moeten verschillend zijn en gebruikers wordt geadviseerd om een ​​internetdienst met een vast IP-adres te gebruiken bij het instellen van wachtwoorden.
 • Klantenservice – Er is een ondersteuning sectie voorzien die de meest voorkomende vragen tracht te beantwoorden via een FAQ-functie en een nieuwe gebruikershandleiding. Gebruikers kunnen ook tickets indienen om meer specifieke problemen met het ondersteuningsteam te bespreken. Het team communiceert momenteel met gebruikers in het Engels of Chinees. Het team is ook te beoordelen via hun Twitter account en Telegram-groep.

Gate.io Registratie

Bezoek hun site en maak een account aan door het aanmeldingsproces te volgen. U kunt een account openen door te klikken op “Nieuwe gebruiker aanmelden” onder de Login-knop. Nadat u dit heeft gedaan, wordt u doorgestuurd naar een aanmeldingspagina.

Hier kunt u uw gebruikersnaam, e-mailadres, accountwachtwoord en fondswachtwoord invoeren. Je hebt ook een Captcha-code die je moet invullen om het aanmaken van een account te voltooien.

Door het vakje Gebruikersovereenkomst aan te vinken en op ‘Account maken’ te klikken, heeft u het aanmeldingsproces voltooid en wordt er een bevestigingsmail naar het door u opgegeven adres gestuurd.

Hoe te handelen op Gate.io

U kunt een handelspaar selecteren op de startpagina of in het vervolgkeuzemenu bovenaan door op de handelsknop onder uw voorkeursmarkt te klikken.

Gate.io Markten

Zodra u een handelspaar heeft gekozen, wordt het beurshandelingsscherm geladen. Dit bevat veel informatie en kan in het begin een beetje overweldigend zijn, dus u moet de tijd nemen om er uzelf mee vertrouwd te maken. In de linkerkolom staan ​​tabbladen voor BTC, ETH, USDT en QTUM waarop u vervolgens een lijst maakt met welke cryptocurrencies u ze kunt verhandelen.

Het middelste deel bevat de grafieken en kandelaars voor uw huidige selectie met daaronder de vakken Kopen en Verkopen en daaronder uw openstaande en eerdere transacties.

In de rechterkolom staat informatie over de wereldwijde markten die de prijzen laat zien waarop andere beurzen handelen en waaronder de huidige koop-verkoopprijzen en handelsgeschiedenis.

De interface is goed ontworpen met een mooie, strakke uitstraling en alles wat je nodig hebt, is gemakkelijk te vinden.

Gate Trading-scherm

U kunt een bestelling plaatsen met uw gewenste prijs en bedrag. Als er een overeenkomende tegengestelde bestelling is, wordt uw bestelling gevuld of gedeeltelijk gevuld. De gedeeltelijk gevulde bestelling wordt gevuld met de overeenkomende bestellingen.

Koop verkoopdozen

Als u ervoor kiest om openstaande bestellingen te annuleren, moet u de pagina Open bestelling openen vanuit Wallet> Open bestelling. Het activum dat in de bestelling is “vergrendeld”, wordt dan teruggestort op uw beschikbare saldo.

Annuleer bestellingen

Ondersteunde valuta

Hoewel Gate.io geen fiat-handelsopties biedt, biedt het wel toegang tot meer dan 250 crypto-naar-cryptohandelparen. Een breed scala aan digitale valuta kan worden verhandeld via BTC, ETH, USDT en QTUM.

De lijst met munten die beschikbaar zijn op Gate.io omvat Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, Qtum, OmiseGO, EOS, Zcash en Dogecoin. Nieuwere nieuwkomers op de markt zoals Ontology, Nebulas en Zilliqa zijn ook beschikbaar. De handelsinstrumenten zijn gegroepeerd in verschillende categorieën, zoals: USDT Markets, BTC Markets en ETH Markets. Er is ook een optie om een ​​aangepaste groep aan te maken, via de functie Mijn markten.

Gate.io-vergoedingen

Gate.io geeft een overzicht van de tarieven hier, en de vergoedingsstructuur is momenteel als volgt:

 • Geen kosten voor stortingen.
 • 0.2% vergoeding voor handelen.

Als u escaleert naar een hoger niveau, krijgt u korting op de handelskosten van 0,2%.

Opnamekosten variëren voor elke munt, het is noodzakelijk om in te loggen op uw account en de opnamepagina te openen om de opnamekosten voor uw gewenste munt te controleren..

Nr. ValutaUSDT-handelBTC-handelETH-handelDepositWithdrawWithdaw Daily Limit
1 USDT 0,2% 0,2% 0 0% + 25 100000
2 USDT_ETH 0 0% + 10 100000
3 BTC 0,2% 0,2% 0 0% + 0,001 100
4 BCH 0,2% 0,2% 0 0% + 0.0006 1000
5 BTG 0,2% 0,2% 0 0% + 0,002 1000
6 LTC 0,2% 0,2% 0 0% + 0,002 10000
7 ZEC 0,2% 0,2% 0 0% + 0,001 1000
8 ETH 0,2% 0,2% 0 0% + 0,003 3000
9 ENZ 0,2% 0,2% 0,2% 0 0% + 0,01 20000
10 STREEPJE 0,2% 0,2% 0 0% + 0,02 1000

Voor de meeste munten wordt de vergoeding per transactie in rekening gebracht; ongeacht het daadwerkelijke bedrag dat u opneemt.

Op de opnamepagina staat ook de minimum / maximum opnamelimiet voor elke afzonderlijke transactie. De aangegeven limieten hebben betrekking op het opnemen van een bepaalde digitale valuta voor een enkele transactie. Bovendien is de maximale opnamelimiet niet noodzakelijk gelijk aan uw dagelijkse limiet. Uw daglimiet van 24 uur kan worden verhoogd en als u een grotere daglimiet nodig heeft, wordt u geadviseerd een ticket in te dienen.

Is Gate.io veilig?

De centrale maakt gebruik van zowel koude opslag als een warme portemonnee om geld op te slaan en is momenteel nog niet gehackt. Gate.io biedt ook tweefactorauthenticatie, sms-meldingen en KYC-verificaties.

Klantaccounts worden beveiligd door gebruik te maken van tweefactorauthenticatie en een combinatie van een “inlogwachtwoord” waarmee gebruikers kunnen inloggen op hun Gate.io-account en een “fondswachtwoord” dat toegang geeft tot handel en opname van activa. Bij het aanmelden bij de exchange wordt gebruikers geadviseerd om:

 • Stel een sterk inlogwachtwoord en fondswachtwoord in.
 • Vink het vakje Bind IP aan om in te loggen.
 • Schakel tweefactorauthenticatie in voor uw account.
 • Beveilig de e-mail die aan uw Gate.io-account is gekoppeld met een sterk wachtwoord en tweefactorauthenticatie.

Gate.io maakt ook gebruik van een gelaagd verificatiesysteem voor rekeningen met hogere deposito’s. Voor eventuele opnames die vastzitten bij het verifiëren van de status, is het noodzakelijk om de KYC2-fase te doorlopen.

Om de KYC-verificatie uit te voeren, krijgt u toegang tot uw account en klikt u op Wallet> KYC om uw fotokaart en vereiste informatie te uploaden.

Nadat u KYC1 hebt voltooid, kunt u doorgaan met KYC2 en na het voltooien van de KYC2-verificatie wordt uw opname onmiddellijk verwerkt.

Gevolgtrekking

Gate.io is een relatief nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die een breed scala aan cryptocurrencies beschikbaar heeft om te verhandelen. De site is over het algemeen functioneel en biedt veel van de functies die op meer gevestigde sites te vinden zijn. De site is op geen enkele manier echt uitzonderlijk en onderscheidt zich niet echt van de concurrentie. Individuen met aanzienlijke belangen in Qtum kunnen echter worden aangetrokken door de mogelijkheid om de valuta te gebruiken bij het handelen op de site.

De beurs zal waarschijnlijk handelaren aanspreken die op zoek zijn naar specifieke munten die niet te vinden zijn op sites zoals Binance of Kucoin, en zou ook aantrekkelijk moeten zijn voor Chinese handelaren. Het team achter de uitwisseling is ook een mysterie en Gate.io lijkt op dit moment volledig ongereguleerd te werken. Als gevolg hiervan is het misschien geen goed idee om activa op de beurs te houden of om omvangrijke transacties op het platform uit te voeren. De site kan het nuttigst blijken te zijn voor meer ervaren en moedige cryptocurrency-enthousiastelingen die mogelijk op zoek zijn naar een alternatief voor een site als Cryptotopia die bekend staat om het aanbieden van moeilijk te vinden cryptocurrencies..

Bezoek Gate.io

Voordelen

 • Een breed scala aan valuta’s
 • Een lage tariefstructuur
 • Eenvoudig registratieproces
 • Functioneel platform met een mobiele app beschikbaar

Nadelen 

 • Een nieuw bedrijf met een beperkte geschiedenis
 • Ongereguleerde
 • Het team is niet erg transparant
 • Geen fiat-valutaoverdrachten

Gate.io

src = “~ images \ beginners-guide-to-gateio-complete-review.gif”

alt = “Gate Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8,4

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

9.0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

7,0 / 10

Voordelen

 • Een breed scala aan valuta’s
 • Een lage tariefstructuur
 • Mobiele app
 • Makkelijk te gebruiken
 • Goed ontworpen interface

Nadelen

 • Een nieuw bedrijf met een beperkte geschiedenis
 • Ongereguleerde
 • Het team is niet erg transparant
 • Geen betalingsmogelijkheden bij Fiat

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Gate.io","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 03 \ /gate-review.gif","Omschrijving"​"Gate.io \ u00a0is een nieuwe cryptocurrency-handelssite die zijn leden een alternatief wil bieden voor de beurzen die momenteel de markt domineren. De site is in gebruik sinds 2017 en heeft tot doel een deel van de cryptocurrency-handelsmarkt te veroveren door zijn gebruikers probleemloze toegang te bieden tot een aantal moeilijk te vinden munten…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8,40"​,"naam"​"Gate.io","reviewBody"​"Gate.io \ u00a0is een nieuwe cryptocurrency-handelssite die zijn leden een alternatief wil bieden voor de beurzen die momenteel de markt domineren. De site is in gebruik sinds 2017 en heeft tot doel een deel van de cryptocurrency-handelsmarkt te veroveren door zijn gebruikers probleemloze toegang te bieden tot een aantal moeilijk te vinden munten en opkomende projecten. De site is ook ontworpen om beleggers te helpen bij het vinden van specifieke informatie over zowel hun favoriete munten als algemene markttrends. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBezoek Gate.io \ r \ n \ r \ nOverzicht \ r \ nGate. io is een cryptocurrency-uitwisselingsplatform dat is gestart in 2017; de site is beschikbaar in het Engels en Chinees en biedt toegang tot een breed scala aan cryptocurrencies. Er is momenteel weinig informatie beschikbaar over het bedrijf of het team achter de beurs en ondanks dat het nieuw is in de branche, is de beurs gestaag gegroeid en goed voor een aanzienlijk deel van de dagelijkse handel in cryptovaluta. \ R \ n \ r \ nHet platform werkt als een crypto naar crypto-uitwisseling en ondersteunt BTC-, ETH-, USDT- en QTUM-handelsparen. Gate.io ervaart momenteel ongeveer $ 40 miljoen aan dagelijkse handelsactiviteit, waarbij het merendeel van de handel plaatsvindt in de vorm van BTC-, ETH-, EOS-, BTM-, ONT- en USDT-paren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls nieuwkomer op de markt accepteert Gate.io momenteel nieuwe registraties en kunnen accounts gratis worden aangemaakt. \ r \ nKey Features \ r \ n \ r \ n \ tFunctionaliteit \ u2013 Handel vindt meestal plaats op een webgebaseerd handelsplatform dat vergelijkbaar is met de meeste cryptocurrency-uitwisselingen. De site bevat een aantal functionele functies, zoals een orderboek, handelsgeschiedenis en grafieken. De algehele ervaring is niet zo gepolijst als sommige van de meer gevestigde uitwisselingen, maar het blijft functioneel en responsief. Daarnaast biedt Gate.io een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-gebruikers. \ R \ n \ tLow Fee \ u2013io hanteert een systeem met lage kosten in verhouding tot de meeste cryptocurrency-uitwisselingen en als een crypto voor crypto-uitwisseling; een vergoeding van 0,2% is van toepassing op alle transacties die op het platform worden uitgevoerd. Er worden opnamekosten in mindering gebracht op elk specifiek activum en het bedrag van de kosten is afhankelijk van de digitale valuta die u kiest om op te nemen. \ R \ n \ tBeveiliging \ u2013 Het team achter de beurs gebruikt zowel koude opslag als een warme portemonnee om geld op te slaan en klantaccounts worden beveiligd met behulp van tweefactorauthenticatie en een combinatie van wachtwoorden. Het inlogwachtwoord \ u201d \ u00a0 wordt gebruikt om in te loggen op uw Gate.io-account, terwijl het \ u201cfund-wachtwoord \ u201d \ u00a0 wordt gebruikt om toegang te krijgen tot handel en het opnemen van activa. De twee wachtwoorden moeten verschillend zijn en gebruikers wordt geadviseerd om een ​​internetservice met een vast IP-adres te gebruiken bij het instellen van wachtwoorden. \ R \ n \ tKlantenservice \ u2013 Er is een ondersteuningsgedeelte voorzien dat de meest voorkomende vragen probeert te beantwoorden via een FAQ-functie en een nieuwe gebruikershandleiding. Gebruikers kunnen ook tickets indienen om meer specifieke problemen met het ondersteuningsteam te bespreken. Het team communiceert momenteel met gebruikers in het Engels of Chinees. Het team kan ook worden beoordeeld via hun Twitter-account en Telegram-groep. \ R \ n \ r \ n \ r \ nGate.io Registratie \ r \ n \ r \ nBezoek hun site en maak een account aan door het aanmeldingsproces te volgen. U kunt een account openen door te klikken op \ u201c Aanmelden nieuwe gebruiker \ u201d onder de knop Inloggen. Nadat u dit heeft gedaan, wordt u doorgestuurd naar een aanmeldingspagina. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHier kunt u uw gebruikersnaam, e-mailadres, accountwachtwoord en fondswachtwoord invoeren. Je hebt ook een Captcha-code die je moet invullen om het aanmaken van het account te voltooien. \ R \ n \ r \ nDoor het vakje Gebruikersovereenkomst aan te vinken en op \ u2018 Account aanmaken \ u2019 te klikken, heb je het aanmeldingsproces voltooid en ontvang je een bevestigingsmail. verzonden naar het adres dat u heeft ingevoerd. \ r \ nHoe kunt u handelen op Gate.io \ r \ nU kunt een handelspaar selecteren op de startpagina of in het bovenste vervolgkeuzemenu door op de handelsknop onder de markt van uw voorkeur te klikken. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nZodra u een handelspaar heeft gekozen, wordt het beurshandelingsscherm geladen. Dit bevat veel informatie en kan in het begin een beetje overweldigend zijn, dus u moet de tijd nemen om er uzelf mee vertrouwd te maken. In de linkerkolom staan ​​tabbladen voor BTC, ETH, USDT en QTUM waarop u vervolgens een lijst maakt met welke cryptocurrencies u ze kunt verhandelen. \ R \ n \ r \ nHet middengedeelte bevat de grafieken en kandelaars voor uw huidige selectie met de vakken Kopen en Verkopen daaronder en uw openstaande en eerdere transacties daaronder. \ r \ n \ r \ nIn de rechterkolom staat informatie over de wereldwijde markten die de prijzen laat zien waarop andere beurzen handelen en waaronder de huidige koop-verkoopprijzen en handelsgeschiedenis. \ r \ n \ r \ nDe interface is goed ontworpen met een mooie, strakke uitstraling en alles wat je nodig hebt is gemakkelijk te vinden. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nJe kunt een bestelling plaatsen met je gewenste prijs en aantal . Als er een overeenkomende tegengestelde bestelling is, wordt uw bestelling gevuld of gedeeltelijk gevuld. De gedeeltelijk gevulde bestelling wordt gevuld met de overeenkomende bestellingen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls u ervoor kiest om openstaande bestellingen te annuleren, moet u de \ u00a0pagina \ u00a0 \ u00a0 van de geopende bestelling openen vanuit \ u00a0Wallet> Open de bestelling. \ U00a0Vervolgens \"op slot\" in de bestelling wordt teruggestort op uw beschikbare saldo. \ r \ n \ r \ n \ r \ nOndersteunde valuta \ r \ nHoewel Gate.io geen fiat-handelsopties biedt, biedt het wel toegang tot meer dan 250 crypto-naar-crypto-handelsparen . Een breed scala aan digitale valuta kan worden verhandeld via BTC, ETH, USDT en QTUM. \ R \ n \ r \ nDe lijst met munten die beschikbaar zijn op Gate.io omvat Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, Qtum, OmiseGO, EOS , Zcash en Dogecoin. Nieuwere nieuwkomers op de markt zoals Ontology, Nebulas en Zilliqa zijn ook beschikbaar. De handelsinstrumenten zijn gegroepeerd in verschillende categorieën, zoals: USDT Markets, BTC Markets en ETH Markets. Er is ook een optie om een ​​aangepaste groep te maken, via de functie Mijn markten. \ R \ nGate.io Fees \ r \ n \ r \ nGate.io geeft hier een overzicht van de tarieven en de tariefstructuur is momenteel als volgt: \ r \ n \ r \ n \ tGeen kosten \ u00a0voor stortingen. \ r \ n \ t0,2% kosten \ u00a0voor handelen. \ r \ n \ r \ nAls u escaleert naar een hoger niveau, krijgt u een korting van de 0,2 % handelskosten. \ r \ n \ r \ nOpnamekosten variëren voor elke munt, het is noodzakelijk om in te loggen op uw account en naar de opnamepagina te gaan om de opnamekosten voor uw gewenste munt te controleren. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNee. \ r \ nValuta \ r \ nUSDT-handel \ r \ nBTC-handel \ r \ nETH-handel \ r \ nBetaling \ r \ nOpnemen \ r \ nMet een dagelijkse limiet \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n1 \ r \ nUSDT \ r \ n- \ r \ n0.2% \ r \ n0.2% \ r \ n0 \ r \ n0% + 25 \ r \ n100000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n2 \ r \ nUSDT_ETH \ r \ n- \ r \ n- \ r \ n- \ r \ n0 \ r \ n0% + 10 \ r \ n100000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n3 \ r \ nBTC \ r \ n0.2% \ r \ n- \ r \ n0.2% \ r \ n0 \ r \ n0% + 0.001 \ r \ n100 \ r \ n \ r \ n \ r \ n4 \ r \ nBCH \ r \ n0.2% \ r \ n0.2% \ r \ n- \ r \ n0 \ r \ n0% + 0.0006 \ r \ n1000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n5 \ r \ nBTG \ r \ n0.2% \ r \ n0.2% \ r \ n- \ r \ n0 \ r \ n0% + 0.002 \ r \ n1000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n6 \ r \ nLT C \ r \ n0.2% \ r \ n0.2% \ r \ n- \ r \ n0 \ r \ n0% + 0.002 \ r \ n10000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n7 \ r \ nZEC \ r \ n0.2% \ r \ n0.2% \ r \ n- \ r \ n0 \ r \ n0% + 0.001 \ r \ n1000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n8 \ r \ nETH \ r \ n0.2% \ r \ n0.2% \ r \ n- \ r \ n0 \ r \ n0% + 0.003 \ r \ n3000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n9 \ r \ nETC \ r \ n0.2% \ r \ n0.2% \ r \ n0.2% \ r \ n0 \ r \ n0% + 0.01 \ r \ n20000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n10 \ r \ nDASH \ r \ n0.2% \ r \ n0.2% \ r \ n- \ r \ n0 \ r \ n0% + 0.02 \ r \ n1000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVoor de meeste munten wordt de vergoeding \ u00a0 in rekening gebracht per transactie; ongeacht het werkelijke bedrag dat u opneemt. \ r \ n \ r \ nOp de opnamepagina staat ook de minimum / maximum opnamelimiet voor elke afzonderlijke transactie. De aangegeven limieten hebben betrekking op het opnemen van een bepaalde digitale valuta voor een enkele transactie. Bovendien is de maximale opnamelimiet niet noodzakelijk gelijk aan uw dagelijkse limiet. Uw dagelijkse limiet van 24 uur kan worden verhoogd en als u een grotere dagelijkse limiet nodig heeft, wordt u geadviseerd om een ​​ticket in te dienen. \ R \ nIs Gate.io veilig? \ R \ n \ r \ nDe centrale gebruikt zowel koude opslag als een warme portemonnee om geld op te slaan en is momenteel nog niet gehackt. Gate.io biedt ook tweefactorauthenticatie, sms-meldingen en KYC-verificaties. \ R \ n \ r \ nClientaccounts worden beveiligd met behulp van tweefactorauthenticatie en een combinatie van een \ u201d inlogwachtwoord \ u201d \ u00a0 waarmee gebruikers kunnen inloggen hun Gate.io-account en een \ u201cfund-wachtwoord \ u201d dat toegang geeft tot handel en opname van activa. Bij het aanmelden bij de exchange wordt gebruikers geadviseerd om: \ r \ n \ r \ n \ tSet een sterk inlogwachtwoord en fondswachtwoord. \ R \ n \ tControleer het vak Binden \ u00a0IP om in te loggen. \ R \ n \ tSchakel twee in factorauthenticatie voor uw account. \ r \ n \ t Beveilig de e-mail die aan uw Gate.io-account is gekoppeld met een sterk wachtwoord en tweefactorauthenticatie. \ r \ n \ r \ nGate.io maakt ook gebruik van een gelaagd verificatiesysteem voor een hogere storting rekeningen. Voor opnames die vastzitten tijdens het verifiëren van de status, is het noodzakelijk om de KYC2-fase te doorlopen. \ R \ n \ r \ nOm de KYC-verificatie uit te voeren, hebt u toegang tot uw account en klikt u vervolgens op Portemonnee> KYC om uw fotokaart en vereiste informatie te uploaden. \ R \ n \ r \ nNadat u KYC1 hebt voltooid, kunt u doorgaan met KYC2 en na het voltooien van de KYC2-verificatie wordt uw opname onmiddellijk verwerkt. \ R \ nConclusie \ r \ nGate.io is een relatief nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die een breed scala aan cryptocurrencies beschikbaar heeft om te verhandelen. De site is over het algemeen functioneel en biedt veel van de functies die op meer gevestigde sites te vinden zijn. De site is op geen enkele manier echt uitzonderlijk en onderscheidt zich niet echt van de concurrentie. \ u00a0 Echter, individuen met aanzienlijke belangen in Qtum kunnen worden aangetrokken door de mogelijkheid om de valuta te gebruiken bij het handelen op de site. \ r \ n \ r \ nDe uitwisseling zal waarschijnlijk aantrekkelijk zijn voor handelaren die op zoek zijn naar specifieke munten die niet kunnen worden gevonden op sites zoals Binance of Kucoin en zouden ook aantrekkelijk moeten zijn voor Chinese handelaren. Het team achter de uitwisseling is ook een mysterie en Gate.io lijkt op dit moment volledig ongereguleerd te werken. Als gevolg hiervan is het misschien geen goed idee om activa op de beurs te houden of om omvangrijke transacties op het platform uit te voeren. De site kan het nuttigst blijken te zijn voor meer ervaren en moedige cryptocurrency-enthousiastelingen die mogelijk op zoek zijn naar een alternatief voor een site als Cryptotopia die bekend staat om het aanbieden van moeilijk te vinden cryptocurrencies. \ R \ nBezoek Gate.io \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tEen breed scala aan valuta’s \ r \ n \ tEen lage kostenstructuur \ r \ n \ tEenvoudig registratieproces \ r \ n \ tFunctioneel platform met een mobiele app beschikbaar \ r \ n \ r \ nCons \ u00a0 \ r \ n \ r \ n \ tEen nieuw bedrijf met beperkte geschiedenis \ r \ n \ tOngereguleerd \ r \ n \ tHet team is niet erg transparant \ r \ n \ tGeen fiat-valutaoverdrachten","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"20-03-2018"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me