Beginnershandleiding voor Coinbase Pro: volledige beoordeling

Coinbase Pro recensie

Coinbase Pro heeft een lange geschiedenis als leider in de wereld van cryptocurrency-uitwisselingen, hoewel het tot voor kort de naam GDAX heette. Zoals de huidige naam al aangeeft, is Coinbase Pro de versie van Coinbase gevuld met functies die gevorderde handelaren zullen waarderen, inclusief meer gedetailleerde grafieken en handelsopties..

Coinbase Pro is er trots op het meest vertrouwde platform te zijn dat is ontworpen om cryptocurrency te verhandelen, aangezien het wordt ondersteund door een groot en gerenommeerd bedrijf met een verzekering die wordt geboden door FDIC-verzekering voor hun Coinbase USD Wallet van maximaal $ 250.000 en is ook geregistreerd bij FinCEN als een Money Services-bedrijf.

Coinbase Pro recensie

Aangezien Coinbase Pro het onderdeel van Coinbase is dat is ontworpen voor professionele handelaren, is dit meer geavanceerde platform net zo goed bekend als de reguliere Coinbase-uitwisseling. Coinbase werd in juni 2012 opgericht als een portemonnee voor digitale valuta en als een platform voor consumenten en handelaren om transacties te doen met de toen nieuwe digitale valuta, zoals Bitcoin, Litecoin en Ethereum. Coinbase is gevestigd in San Francisco, Californië, en heeft meer dan 20 miljoen gebruikers met meer dan $ 150 miljard verhandeld.

Meld u aan voor Coinbase

Op wie is Coinbase Pro gericht??

Coinbase Pro is ontworpen om meer gevorderde handelaren aan te spreken die meer willen weten dan alleen de basisprincipes van marktfluctuaties met betrekking tot cryptocurrency-paren. Er zijn real-time orderboeken, handelsgeschiedenissen en grafiektools. Tegelijkertijd is de interface op Coinbase Pro zeer intuïtief, waardoor handelaren het platform meteen kunnen gebruiken.

Wie kan Coinbase Pro gebruiken?

Coinbase Pro is voor individuele handelaren, niet voor instellingen. Als u zich in een van de geografische gebieden bevindt die door Coinbase Pro worden ondersteund, kunt u zich gemakkelijk aanmelden voor een account. U kunt ook snel uw bestaande Coinbase-account upgraden naar Coinbase Pro. Degenen in Canada, Singapore en Australië kunnen Coinbase Pro gebruiken om toegang te krijgen tot cryptocurrencies zonder toegang tot fiat.

Degenen in het VK, Europa en de VS hebben ook ondersteuning voor fiat-valuta’s. De enige uitzonderingen zijn dat degenen in Wyoming en Hawaii Coinbase Pro niet kunnen gebruiken, aangezien het platform daar nog geen licentie heeft.

Ondersteunde Europese landen zijn onder meer Zweden, Zwitserland, Slovenië, Spanje, Slowakije, San Marino, Polen, Portugal, Noorwegen, Nederland, Malta, Monaco, Letland, Liechtenstein, Ierland, Italië, Hongarije, Griekenland, Finland, Frankrijk, Denemarken, Cyprus , Tsjechië, Kroatië, België, Bulgarije en Oostenrijk.

Coinbase bewaring

Voor instellingen biedt Coinbase Coinbase Custody aan

Aangezien Coinbase Pro niet is ontworpen voor institutionele klanten; voor die groepen is er een apart platform. Coinbase Prime is specifiek ontworpen voor gebruik door institutionele klanten, maar heeft dezelfde toegang tot alle Coinbase-producten en de gediversifieerde liquiditeitspool.

Dit platform wordt ook geleverd met een toegewijd team met professionals op het gebied van institutionele dekking in New York City. Een andere optie is Coinbase Custody, dat instellingen voorziet van bewaring van digitale activa, inclusief strikte financiële controles en veilige opslag.

Welke cryptocurrencies ondersteunt Coinbase Pro?

De beschikbaarheid van verschillende handelsparen hangt volledig af van de lokale regelgeving in een bepaald land. Hoewel gebruikers van Coinbase Pro het orderboek en andere informatie met betrekking tot een handelspaar kunnen bekijken, kunnen ze alleen de paren verhandelen die voldoen aan de lokale toezichthouders in hun gebied. In Canada, Australië en Singapore zijn de beschikbare handelsparen ETH / BTC, LTC / BTC en BCH / BTC.

Degenen in het VK kunnen BTC / GBP, BTC / EUR, ETH / BTC, ETH / EUR, LTC / BTC, LTC / EUR, BCH / BTC of BCH / EUR verhandelen. Degenen in Europa hebben toegang tot identieke handelsparen, afgezien van ondersteuning voor BTC / GBP. Handelaren in de Verenigde Staten kunnen Coinbase Pro gebruiken om te handelen in BTC / USD, ETH / BTC, ETH / USD, LTC / BTC, LTC / USD, BCH / BTC en BCH / USD.

Coinbase Pro-accountverificatie

Om Coinbase Pro te gebruiken, moet u uw account verifiëren, dit is gedaan voordat u begint met handelen of zelfs geld stort. Om het verificatieproces te voltooien en het platform te gebruiken, moet u een officieel document uploaden. Klanten in de Verenigde Staten moeten een staat-ID of rijbewijs uploaden. U moet Coinbase Pro ook uw woonadres verstrekken, evenals de laatste vier cijfers van uw burgerservicenummer. Inwoners van het VK moeten een identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs van de overheid uploaden en verificatievragen beantwoorden op basis van de nationale identiteitsdatabases. Gebruikers uit andere landen moeten twee identificatiedocumenten uploaden, zoals paspoorten, nationale identiteitskaarten en rijbewijzen.

Hoe te handelen op Coinbase Pro

De linkerbovenhoek van de handelspagina heeft een vervolgkeuzemenu waarin u het cryptocurrency-paar selecteert dat u wilt bekijken of handelen. U kunt alle paren bekijken of uw opties per markt verkleinen. Ze zijn onderverdeeld in markten door BTC, USD, EUR en GBP.

Handelsparen

Direct rechts hiervan in het midden bovenaan de pagina ziet u actuele informatie over het door u gekozen paar. Dit omvat de laatste handelsprijs, de procentuele verandering in 24 uur en het 24-uurs handelsvolume.

De linkerzijbalk van de Trade-pagina heeft de keuze om bovenaan in te loggen of je aan te melden (als je nog niet bent ingelogd), met de koop- en verkooporderformulieren direct daaronder. Rechts van deze kolom vindt u het orderboek, met de keuze om in plaats daarvan de handelsgeschiedenis te bekijken. Het orderboek bevat kolommen voor marktomvang, prijs en ‘Mijn maat’ en geeft een lijst van verkooporders bovenaan en kooporders hieronder. De handelsgeschiedenis wordt in chronologische volgorde weergegeven, waarbij elke transactie een kleurcode heeft om kopen of verkopen aan te geven. Er zijn kolommen voor de transactiegrootte, prijs en tijd, tot op de seconde.

Kopen verkopen

Aan de rechterkant van het scherm, die iets meer dan de helft van de breedte van de pagina in beslag neemt, vindt u de prijsgrafiek. Aan de rechterkant kunt u ervoor kiezen om dit desgewenst te wijzigen in een dieptegrafiek. Als dieptegrafiek kunt u de koop- en verkoopdieptes in lijndiagrammen zien met de middenkoers in het midden. Als u de muisaanwijzer op een punt plaatst, ziet u de specifieke prijs, het bedrag dat u op dat punt kunt kopen / verkopen en wat het totaal zou zijn in de oorspronkelijke valuta.

Prijsgrafieken

Als u de prijsgrafiek selecteert, in de rechterbovenhoek ervan, ziet u de waarden voor open, hoog, laag, sluiten en volume voor elk punt waarover u de muisaanwijzer beweegt. Wanneer u over een punt zweeft, ziet u ook de specifieke tijd op de horizontale as en de specifieke prijs op de verticale as. Het standaarddiagramtype is een kandelaardiagram, hoewel u dit desgewenst kunt wijzigen in een lijndiagram.

De kandelaargrafiek heeft een kleurcode groen en rood / oranje voor respectievelijk kopen en verkopen. Direct boven de kaart aan de rechterkant is de keuze om zowel het kaarttype als de intervallen te wijzigen.

De standaardwaarde is vijf minuten, maar andere opties zijn onder meer één minuut, 15 minuten, één uur, zes uur en één dag. Dit is ook waar u een overlay kunt toevoegen, EMA12 of EMA26.

Hoe plaatst u een bestelling bij Coinbase Pro?

Wanneer u een bestelling plaatst bij Coinbase Pro, heeft u direct toegang tot de liquiditeit van Coinbase Markets. De bestellingen van Coinbase Pro worden direct op deze markt geplaatst, net als op GDAX.

Het plaatsen van een bestelling is een heel eenvoudig proces. Begin door naar de Trade-pagina te gaan door te klikken op “View Exchange” in de bovenste hoofdnavigatiebalk. Aan de linkerkant van het scherm zie je de mogelijkheid om in te loggen of een account aan te maken. Begin met in te loggen. Ga naar het vervolgkeuzemenu rechtsboven waar u zich hebt aangemeld om het cryptocurrency-paar te selecteren dat u wilt verhandelen.

Ga dan ook aan de linkerkant van het scherm maar iets lager naar het bestelformulier. Er zijn tabbladen voor “Kopen” en “Verkopen”, die kleurgecodeerd zijn groen en rood / oranje. Klik op het relevante tabblad, afhankelijk van uw gewenste ordertype. Direct onder die tabbladen ziet u drie tabbladen voor het door u gekozen ordertype: Markt, Limiet of Stop. Elk vraagt ​​u om het bedrag in te vullen dat u wilt kopen of verkopen.

Een bestelling plaatsen

Afhankelijk van het ordertype krijgt u ook extra velden om in te vullen. Bij limietorders voert u ook de limietprijs in en kiest u uit uitvoering van “Alleen boeken” of “Opname toestaan” met de geavanceerde optie van een geldig beleid , die standaard is ingesteld op Good Til Cancelled. U kunt dit wijzigen in Good Til Time, Immediate of Cancel, of Fill or Kill. Met stoporders selecteert u het bedrag, de stopprijs en de limietprijs.

Ongeacht het door u gekozen ordertype, worden de kosten die u betaalt en het totaal in de doelcryptocurrency vermeld en automatisch direct boven de knop bijgewerkt naar “Plaats koop / verkoop order.” Klik op deze knop als u tevreden bent met de ingevoerde informatie.

U kunt uw openstaande orders op elk moment direct onder de prijsgrafieken in het midden van dezelfde pagina bekijken.

Stortingen en opnames op Coinbase Pro

Om digitale valuta op uw Coinbase Pro-account te storten, gaat u naar ‘Activa’ en vervolgens ‘Storten’. U kiest het type valuta dat u wilt storten en geeft een adres op om de munten naartoe te sturen.

Storting

Het opnemen van cryptocurrency is eveneens eenvoudig. Ga naar ‘Activa’ en vervolgens ‘Opname’. Kies het valutatype en voer de portefeuille in waarnaar u de valuta wilt verzenden.

Het storten en opnemen van fiat-valuta wordt ook gedaan via de “Activa” -pagina en de “Storting” of “Opname” -optie. Als u USD gebruikt, kunt u een ACH-overboeking of bankoverschrijving doen vanaf een Amerikaanse bankrekening, met dezelfde opties die beschikbaar zijn voor opnames. Stortingen en opnames met EUR kunnen worden gedaan via SEPA-overboekingen. De enige keuze voor Britse klanten om geld te storten op hun Coinbase Pro-account is ook via een SEPA-overschrijving met EUR, maar houd er rekening mee dat uw bank mogelijk conversiekosten in rekening brengt..

Stort Fiat

Er is ook de keuze om direct geld over te boeken tussen uw Coinbase Pro- en Coinbase-account. Dit is gratis en wordt gedaan via dezelfde “Assets” -pagina. Zorg ervoor dat u de relevante Coinbase- of Coinbase Pro-portemonnee selecteert onder ‘Bestemming’.

Coinbase Pro-kosten

Coinbase Pro gebruikt het maker-taker-model voor vergoedingen en maker-traders hoeven helemaal geen vergoeding te betalen. Makers zijn degenen die bestellingen plaatsen die niet onmiddellijk worden uitgevoerd door ze aan een bestaande bestelling te koppelen.

Daarentegen worden bestellingen van afnemers tegen de marktprijs gedaan en in één keer uitgevoerd. Houd er bij het bekijken van de kosten voor Coinbase Pro rekening mee dat een bestelling kan worden onderverdeeld in meerdere bestellingen, waaronder een maker-order en een take-order. In dit geval worden voor elke afzonderlijke bestelling de juiste vergoedingen in rekening gebracht, inclusief geen vergoeding voor het maker-gedeelte.

Prijsniveau Taker-vergoeding Maker vergoeding
Tot $ 10 miljoen 0,30% 0%
$ 10 miljoen – $ 100 miljoen 0,20% 0%
$ 100 miljoen+ 0,10% 0%

Taker-vergoedingen kunnen profiteren van op volume gebaseerde kortingen die de vergoedingen kunnen verlagen tot een ongelooflijk lage 0,10 procent. De bestelkosten van Taker beginnen bij 0,30 procent voor volumes tot $ 10 miljoen. Tussen $ 10 miljoen en $ 100 miljoen daalt de vergoeding tot 0,20 procent.

Degenen met een handelsvolume van meer dan $ 100 miljoen krijgen de vergoeding van 0,10 procent. Het handelsvolume is gebaseerd op 30 dagen met een volume in USD. Transacties op boeken zonder USD worden eerst omgerekend naar USD volgens de vulprijs van het respectievelijke boek dat het meest recent is, en vervolgens wordt het volume berekend.

Coinbase Pro API

Onderdeel van Coinbase Pro is de toonaangevende API van het platform. Het heeft een WebSocket-feed die het eenvoudig maakt om real-time marktgegevens te verkrijgen. Tegelijkertijd helpt de handels-API gebruikers om programmatische en veilige handelsbots te ontwikkelen. Er is een speciale pagina voor de API en gerelateerde documentatie over Coinbase Pro, die u kunt openen vanaf de onderkant van elke pagina op de Coinbase Pro-website of via het hoofdnavigatiemenu bovenaan de pagina..

Is Coinbase Pro veilig?

Om de beveiliging van gebruikersfondsen met Coinbase Pro te vergroten, biedt het platform verzekeringsbescherming. Alle digitale activa die online worden opgeslagen, zijn volledig verzekerd. Coinbase bewaart 98 procent van de digitale valuta van klanten in koude opslag. Bovendien zijn alle tegoeden in USD op rekeningen gedekt door de FDIC-verzekering, met een maximale dekking van $ 250.000 per klant.

Is Coinbase veilig?

We gaan dieper in op de beveiligingsmaatregelen van Coinbase in onze post, Is Coinbase Safe?

Gevolgtrekking

Coinbase Pro is de nieuwe naam van de populaire GDAX-beurs, de versie van de best gerangschikte cryptocurrency-exchange Coinbase die is ontworpen voor gevorderde handelaren. Het platform is intuïtief in gebruik en biedt alle grafieken en tools die professionele handelaren willen. De tarieven zijn laag, zonder kosten voor marketmakers.

Coinbase is waarschijnlijk de meest betrouwbare beurs die momenteel beschikbaar is, met de beste beveiligingsmaatregelen die het geld van de klant verzekeren dat online wordt opgeslagen, terwijl bijna al het geld in een veilige koude opslag wordt bewaard.

Het gebruik van Coinbase Pro is een geweldige manier om de normale Coinbase-kosten te vermijden, die duur kunnen zijn voor aankopen met creditcards en betaalpassen. Als u het niet erg vindt om wat langer op uw aankopen te wachten, kunt u uw fiat overmaken naar Coinbase en vervolgens uw aankopen doen op Coinbase Pro.

Zoals bij de meeste cryptocurrency-uitwisselingen, kan klantenondersteuning traag zijn – dit is iets waar Coinbase aan werkt om in de loop van de tijd te verbeteren. Om fouten te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u nogmaals controleert of u de juiste cryptovaluta op het juiste portefeuilleadres stort. Voor opnames en stortingen raden we je aan om eerst een klein testbedrag te sturen voordat je grote transacties doet, om er zeker van te zijn dat alles in orde is.

Meld u aan voor Coinbase

Coinbase Pro

src = “~ images \ beginners-guide-to-coinbase-pro-complete-review.gif”

alt = “Coinbase Pro recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

9.0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

10,0 / 10

Voordelen

  • Aantrekkelijke interface
  • Meerdere beveiligingslagen
  • Betrouwbaar bedrijf
  • Een lage tariefstructuur
  • Conforme en transparante praktijken

Nadelen

  • Niet veel cryptocurrencies
  • Klantenservice kan traag zijn

Bezoek {"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Coinbase Pro","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 07 \ /coinbase-pro-review.gif","Omschrijving"​"Coinbase Pro heeft een lange geschiedenis als leider in de wereld van cryptocurrency-uitwisselingen, hoewel het tot voor kort de naam GDAX heette. Zoals de huidige naam al aangeeft, is Coinbase Pro de versie van Coinbase gevuld met functies die gevorderde handelaren zullen waarderen, inclusief meer gedetailleerde grafieken en handelsopties. Coinbase Pro is trots op zichzelf…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"9.00"​,"naam"​"Coinbase Pro","reviewBody"​"Coinbase Pro heeft een lange geschiedenis als leider in de wereld van cryptocurrency-uitwisselingen, hoewel het tot voor kort de naam GDAX heette. Zoals de huidige naam al aangeeft, is Coinbase Pro de versie van Coinbase boordevol functies die gevorderde handelaren zullen waarderen, inclusief meer gedetailleerde grafieken en handelsopties. \ R \ n \ r \ nCoinbase Pro is er trots op het meest vertrouwde platform te zijn dat is ontworpen om cryptocurrency te verhandelen, aangezien het wordt ondersteund door een groot en gerenommeerd bedrijf met een verzekering die wordt geboden door de FDIC-verzekering voor hun Coinbase USD-portemonnee van maximaal $ 250.000 en ook is geregistreerd bij FinCEN als een Money Services-bedrijf. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOmdat Coinbase Pro het onderdeel van Coinbase is dat is ontworpen voor professionele handelaren, is dit meer geavanceerde platform net zo goed bekend als de reguliere Coinbase-uitwisseling. Coinbase werd in juni 2012 opgericht als een portemonnee voor digitale valuta en als een platform voor consumenten en handelaren om transacties te doen met de toen nieuwe digitale valuta, zoals Bitcoin, Litecoin en Ethereum. Coinbase is gevestigd in San Francisco, Californië, en heeft meer dan 20 miljoen gebruikers met meer dan $ 150 miljard verhandeld. \ R \ nAanmelden voor Coinbase \ r \ n \ r \ n Op wie is Coinbase Pro gericht? \ R \ n \ r \ nCoinbase Pro is ontworpen om meer gevorderde handelaren aan te spreken die meer willen weten dan alleen de basisprincipes van marktfluctuaties gerelateerd aan cryptocurrency-paren. Er zijn real-time orderboeken, handelsgeschiedenissen en grafiektools. Tegelijkertijd is de interface op Coinbase Pro zeer intuïtief, waardoor handelaren het platform meteen kunnen gebruiken. \ R \ nWie kan Coinbase Pro gebruiken? \ R \ nCoinbase Pro is voor individuele handelaren, niet voor instellingen. Als u zich in een van de geografische gebieden bevindt die door Coinbase Pro worden ondersteund, kunt u zich gemakkelijk aanmelden voor een account. U kunt ook snel uw bestaande Coinbase-account upgraden naar Coinbase Pro. Degenen in Canada, Singapore en Australië kunnen Coinbase Pro gebruiken om toegang te krijgen tot cryptocurrencies zonder enige toegang tot fiat. \ R \ n \ r \ nDegenen in het VK, Europa en de VS hebben ook ondersteuning voor fiat-valuta’s. De enige uitzonderingen zijn dat degenen in Wyoming en Hawaii Coinbase Pro niet kunnen gebruiken, aangezien het platform daar nog geen licentie heeft. \ R \ n \ r \ nEuropese landen die worden ondersteund, zijn onder meer Zweden, Zwitserland, Slovenië, Spanje, Slowakije, San Marino, Polen, Portugal, Noorwegen, Nederland, Malta, Monaco, Letland, Liechtenstein, Ierland, Italië, Hongarije, Griekenland, Finland, Frankrijk, Denemarken, Cyprus, Tsjechië, Kroatië, België, Bulgarije en Oostenrijk. \ R \ n \ r \ nVoor instellingen biedt Coinbase Coinbase Custody aan. \ r \ nAangezien Coinbase Pro niet is ontworpen voor institutionele klanten; voor die groepen is er een apart platform. Coinbase Prime is specifiek ontworpen voor gebruik door institutionele klanten, maar heeft dezelfde toegang tot alle Coinbase-producten en de gediversifieerde liquiditeitspool. \ R \ n \ r \ nDit platform wordt ook geleverd met een toegewijd team met professionals op het gebied van institutionele dekking in New York City. Een andere optie is Coinbase Custody, dat instellingen voorziet van bewaring van digitale activa, inclusief strikte financiële controles en veilige opslag. \ R \ nWelke cryptocurrencies ondersteunt Coinbase Pro? \ R \ nDe beschikbaarheid van verschillende handelsparen hangt volledig af van de lokale regelgeving binnen een bepaald land. Hoewel gebruikers van Coinbase Pro het orderboek en andere informatie met betrekking tot een handelspaar kunnen bekijken, kunnen ze alleen de paren verhandelen die voldoen aan de lokale toezichthouders in hun gebied. In Canada, Australië en Singapore zijn de beschikbare handelsparen ETH \ / BTC, LTC \ / BTC en BCH \ / BTC. \ R \ n \ r \ nDegenen in het VK kunnen BTC \ / GBP, BTC \ / verhandelen EUR, ETH \ / BTC, ETH \ / EUR, LTC \ / BTC, LTC \ / EUR, BCH \ / BTC of BCH \ / EUR. Degenen in Europa hebben toegang tot identieke handelsparen, afgezien van ondersteuning voor BTC \ / GBP. Handelaren in de Verenigde Staten kunnen Coinbase Pro gebruiken om te handelen in BTC \ / USD, ETH \ / BTC, ETH \ / USD, LTC \ / BTC, LTC \ / USD, BCH \ / BTC en BCH \ / USD. \ R \ nCoinbase Pro Account Verificatie \ r \ n \ r \ nOm Coinbase Pro te gebruiken, moet u uw account verifiëren, dit is gedaan voordat u begint met handelen of zelfs geld stort. Om het verificatieproces te voltooien en het platform te gebruiken, moet u een officieel document uploaden. Klanten in de Verenigde Staten moeten een staat-ID of een rijbewijs uploaden. U moet Coinbase Pro ook uw woonadres verstrekken, evenals de laatste vier cijfers van uw burgerservicenummer. Inwoners van het VK moeten een identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs van de overheid uploaden en verificatievragen beantwoorden op basis van de nationale identiteitsdatabases. Gebruikers uit andere landen moeten twee identificatiedocumenten uploaden, zoals paspoorten, nationale identiteitskaarten en rijbewijzen. \ R \ nHoe te handelen op Coinbase Pro \ r \ n \ r \ nDe linkerbovenhoek van de handelspagina heeft een vervolgkeuzemenu waar u het cryptocurrency-paar selecteert dat u wilt bekijken of verhandelen. U kunt alle paren bekijken of uw opties per markt verkleinen. Ze zijn onderverdeeld in markten op basis van BTC, USD, EUR en GBP. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDirect rechts hiervan in het midden bovenaan de pagina ziet u tot -datuminformatie over het door u gekozen paar. Dit omvat de laatste handelsprijs, de procentuele verandering in 24 uur en het 24-uurs handelsvolume. \ R \ n \ r \ nDe linkerzijbalk van de Trade-pagina heeft de keuze om in te loggen of je bovenaan aan te melden (indien u bent nog niet ingelogd), met de aan- en verkooporderformulieren direct daaronder. Rechts van deze kolom vindt u het orderboek, met de keuze om in plaats daarvan de handelsgeschiedenis te bekijken. Het orderboek bevat kolommen voor marktomvang, prijs en \ u201cMijn grootte \ u201d en geeft een overzicht van verkooporders bovenaan en kooporders hieronder. De handelsgeschiedenis wordt in chronologische volgorde weergegeven, waarbij elke transactie een kleurcode heeft om kopen of verkopen aan te geven. Er zijn kolommen voor de transactiegrootte, prijs en tijd tot op de seconde. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAan de rechterkant van het scherm, die iets meer dan de helft van de pagina beslaat \ u2019s breedte vindt u de prijskaart. Aan de rechterkant kunt u ervoor kiezen om dit desgewenst te wijzigen in een dieptegrafiek. Als dieptegrafiek kunt u de koop- en verkoopdieptes in lijndiagrammen zien met de middenkoers in het midden. Als u de muisaanwijzer op een punt plaatst, ziet u de specifieke prijs, het bedrag dat u op dat punt kunt kopen / verkopen en wat het totaal zou zijn in de oorspronkelijke valuta. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls u selecteert de prijsgrafiek, in de rechterbovenhoek ziet u de waarden voor open, hoog, laag, sluiten en volume voor elk punt waarover u zweeft. Wanneer u over een punt zweeft, ziet u ook de specifieke tijd op de horizontale as en de specifieke prijs op de verticale as. Het standaardgrafiektype is een kandelaardiagram, hoewel u dit desgewenst kunt wijzigen in een lijndiagram. \ R \ n \ r \ nHet kandelaardiagram heeft een kleurcode groen en rood \ / oranje voor respectievelijk kopen en verkopen. Direct boven de grafiek aan de rechterkant is de keuze om zowel het grafiektype als de intervallen te wijzigen. \ R \ n \ r \ nDe standaardinstelling is vijf minuten, maar andere opties omvatten één minuut, 15 minuten, één uur, zes uur , en op een dag. Hier kunt u ook een overlay toevoegen, ofwel EMA12 of EMA26. \ R \ nHoe plaatst u een bestelling bij Coinbase Pro? \ R \ nWanneer u een bestelling plaatst bij Coinbase Pro, heeft u direct toegang tot de liquiditeit van Coinbase Markets . De bestellingen van Coinbase Pro worden direct op deze markt geplaatst, net als op GDAX. \ R \ n \ r \ nHet plaatsen van een bestelling is een heel eenvoudig proces. Ga eerst naar de Trade-pagina door te klikken op \ u201c Exchange bekijken \ u201d in de bovenste hoofdnavigatiebalk. Aan de linkerkant van het scherm zie je de mogelijkheid om in te loggen of een account aan te maken. Begin met inloggen. Ga naar het vervolgkeuzemenu rechtsboven waar u zich hebt aangemeld om het cryptocurrency-paar te selecteren dat u wilt verhandelen. \ R \ n \ r \ nDaarna, ook aan de linkerkant van het scherm, maar iets lager, gaat u naar de bestelformulier. Er zijn tabbladen voor \ u201cBuy \ u201d en \ u201cSell, \ u201d met een kleurcode groen en rood \ / oranje. Klik op het relevante tabblad, afhankelijk van uw gewenste ordertype. Direct onder die tabbladen ziet u drie tabbladen voor het door u gekozen ordertype: Markt, Limiet of Stop. Elk vraagt ​​u om het bedrag in te vullen dat u wilt kopen of verkopen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAfhankelijk van het ordertype krijgt u ook extra velden om in te vullen. Bij limietorders u voert ook de limietprijs in en kiest uit uitvoering van \ u201cPost Only \ u201d of \ u201cSta Taker \ u201d toe met de geavanceerde optie van een geldig beleid, dat standaard is ingesteld op Good Til Cancelled. U kunt dit wijzigen in Good Til Time, Immediate of Cancel, of Fill or Kill. Met stoporders selecteert u het bedrag, de stopprijs en de limietprijs. \ R \ n \ r \ nOngeacht het door u gekozen ordertype worden de kosten die u betaalt en het totaal in de doelcryptocurrency vermeld en automatisch bijgewerkt direct hierboven de knop om een ​​koop- / verkooporder te plaatsen. Klik op deze knop als u tevreden bent met de ingevoerde informatie. \ r \ n \ r \ nOp elk moment kunt u uw openstaande orders direct onder de prijsgrafieken in de midden op dezelfde pagina. \ r \ nStortingen en opnames op Coinbase Pro \ r \ nOm digitale valuta te storten op je Coinbase Pro-account, ga je naar \ u201cAssets \ u201d en \ u201cDeposit. \ u201d Je kiest het type valuta dat je wilt storting en geef een adres om de munten naartoe te sturen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOpnemen van cryptocurrency is op dezelfde manier eenvoudig. Ga naar \ u201cAssets \ u201d en \ u201cAssets \ u201d. Kies het valutatype en voer de portemonnee in waarnaar u de valuta wilt verzenden. \ R \ n \ r \ nHet storten en opnemen van fiat-valuta gaat ook via de pagina \ u201cAssets \ u201d en \ u201cDeposit \ u201d of \ u201cOnttrekkingsoptie. Als u USD gebruikt, kunt u een ACH-overboeking of bankoverschrijving doen vanaf een Amerikaanse bankrekening, met dezelfde opties die beschikbaar zijn voor opnames. Stortingen en opnames met EUR kunnen worden gedaan via SEPA-overboekingen. De enige keuze voor Britse klanten om hun Coinbase Pro-account te financieren, is ook via een SEPA-overschrijving met EUR, maar houd er rekening mee dat uw bank mogelijk conversiekosten in rekening brengt. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n is ook de keuze om direct geld over te boeken tussen uw Coinbase Pro- en Coinbase-account. Dit is gratis en wordt gedaan via dezelfde \ u201cAssets \ u201d-pagina. Zorg er wel voor dat u de relevante Coinbase- of Coinbase Pro-portemonnee selecteert onder \ u201cDestination. \ U201d \ r \ nCoinbase Pro-vergoedingen \ r \ n \ r \ nCoinbase Pro gebruikt het maker-taker-model voor vergoedingen, en maker-traders hoeven niet te betalen enige vergoeding. Makers zijn degenen die bestellingen plaatsen die niet onmiddellijk worden gevuld door ze te matchen met een bestaande bestelling. \ R \ n \ r \ nDaarentegen worden bestellingen van ontvangers tegen marktprijs gedaan en in één keer uitgevoerd. Houd er bij het bekijken van de kosten voor Coinbase Pro rekening mee dat een bestelling kan worden onderverdeeld in meerdere bestellingen, waaronder een maker-order en een take-order. In dit geval worden voor elke afzonderlijke bestelling de juiste vergoedingen in rekening gebracht, inclusief geen vergoeding voor het maker-gedeelte. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPrijsniveau \ r \ nMakerkosten \ r \ nMakersvergoeding \ r \ n \ r \ n \ r \ nTot $ 10m \ r \ n0,30% \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 10m – $ 100m \ r \ n0,20% \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 100m + \ r \ n0.10% \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMakelaarskosten mogen worden betaald profiteren van volumekortingen die de vergoedingen kunnen verlagen tot een ongelooflijk lage 0,10 procent. De bestelkosten van Taker beginnen bij 0,30 procent voor volumes tot $ 10 miljoen. Tussen $ 10 miljoen en $ 100 miljoen daalt de vergoeding tot 0,20 procent. \ R \ n \ r \ nDegenen met een handelsvolume van meer dan $ 100 miljoen krijgen de vergoeding van 0,10 procent. Het handelsvolume is gebaseerd op 30 dagen met een volume in USD. Transacties op boeken zonder USD worden eerst geconverteerd naar USD volgens de vulprijs van het betreffende boek dat het meest recent is, en vervolgens wordt het volume berekend. \ R \ nCoinbase Pro API \ r \ nEen deel van Coinbase Pro is het platform \ u2019s toonaangevende API. Het heeft een WebSocket-feed die het eenvoudig maakt om real-time marktgegevens te verkrijgen. Tegelijkertijd helpt de handels-API gebruikers om programmatische en veilige handelsbots te ontwikkelen. Er is een speciale pagina voor de API en gerelateerde documentatie over Coinbase Pro, die u kunt openen vanaf de onderkant van elke pagina op de Coinbase Pro-website of via het hoofdnavigatiemenu bovenaan de pagina. \ R \ nIs Coinbase Pro veilig? \ r \ nOm de beveiliging van gebruikersgelden met Coinbase Pro te vergroten, biedt het platform verzekeringsbescherming. Alle digitale activa die online worden opgeslagen, zijn volledig verzekerd. Coinbase houdt 98 procent van de digitale valuta van klanten in koude opslag. Bovendien zijn alle tegoeden in dollars op rekeningen gedekt door de FDIC-verzekering, met een maximale dekking van $ 250.000 per klant. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWe gaan dieper in op de beveiligingsmaatregelen van Coinbase in onze post , Is Coinbase veilig? \ R \ nConclusie \ r \ nCoinbase Pro is de nieuwe naam van de populaire GDAX-uitwisseling, de versie van de best gerangschikte cryptocurrency-exchange Coinbase die is ontworpen voor gevorderde handelaren. Het platform is intuïtief in gebruik en biedt alle grafieken en tools die professionele handelaren willen. De kosten zijn laag, zonder kosten voor marketmakers. \ R \ n \ r \ nCoinbase is waarschijnlijk de meest betrouwbare exchange die momenteel beschikbaar is, met de beste beveiligingsmaatregelen die het geld van klanten verzekeren dat online wordt opgeslagen terwijl het bijna alle fondsen in veilige koude opslag. \ r \ n \ r \ nHet gebruik van Coinbase Pro is een geweldige manier om de normale kosten van Coinbase te vermijden, die duur kunnen zijn voor aankopen met een creditcard of betaalpas. Als u het niet erg vindt om wat langer op uw aankopen te wachten, kunt u uw fiat overmaken naar Coinbase en vervolgens uw aankopen doen op Coinbase Pro. \ R \ n \ r \ nZoals bij de meeste cryptocurrency-uitwisselingen, kan klantenondersteuning traag zijn – dit is iets waar Coinbase aan werkt om in de loop van de tijd te verbeteren. Om fouten te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u nogmaals controleert of u de juiste cryptovaluta op het juiste portefeuilleadres stort. Voor opnames en stortingen raden we je aan om eerst een klein testbedrag te sturen voordat je grote transacties doet, om er zeker van te zijn dat alles in orde is. \ R \ nMeld je aan voor Coinbase","schrijver"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"09-12-2019"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me