Beginnershandleiding voor BitMEX: volledige beoordeling

BitMEX recensie

Opgericht door HDR Global Trading Limited (dat op zijn beurt werd opgericht door de voormalige bankiers Arthur Hayes, Samuel Reed en Ben Delo) in 2014, BitMEX is een handelsplatform dat over de hele wereld actief is en geregistreerd is op de Seychellen.

Dit betekent Bitcoin Mercantile Exchange, BitMEX is een van de grootste Bitcoin-handelsplatforms die momenteel actief zijn, met een dagelijks handelsvolume van meer dan 35.000 BTC en meer dan 540.000 maandelijkse toegangen en een handelsgeschiedenis van meer dan $ 34 miljard aan Bitcoin sinds het begin.

BitMEX recensie

In tegenstelling tot veel andere handelsbeurzen accepteert BitMEX alleen stortingen via Bitcoin, die vervolgens kunnen worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan andere cryptocurrencies te kopen. BitMEX is gespecialiseerd in geavanceerde financiële operaties zoals margehandel, die handelt met hefboomwerking. Zoals veel van de beurzen die via cryptocurrencies werken, is BitMEX momenteel in geen enkel rechtsgebied gereguleerd.

Bezoek BitMEX

Hoe u zich aanmeldt bij BitMEX

Om te maak een account aan op BitMEX, gebruikers moeten zich eerst registreren op de website. Registratie vereist alleen een e-mailadres, het e-mailadres moet een echt adres zijn, aangezien gebruikers een e-mail zullen ontvangen om de registratie te bevestigen om het account te verifiëren. Zodra gebruikers zijn geregistreerd, zijn er geen handelslimieten. Handelaren moeten minstens 18 jaar oud zijn om zich aan te melden.

BitMEX-registratie

Er moet echter worden opgemerkt dat BitMEX geen in de VS gevestigde handelaren accepteert en IP-controles zal gebruiken om te verifiëren dat gebruikers zich niet in de VS bevinden. Hoewel sommige Amerikaanse gebruikers dit hebben omzeild met het gebruik van een VPN, wordt het niet aanbevolen dat Amerikaanse personen zich aanmelden voor de BitMEX-service, vooral gezien het feit dat er alternatieve uitwisselingen beschikbaar zijn voor Amerikaanse klanten die binnen het Amerikaanse wettelijke kader functioneren..

Hoe BitMEX te gebruiken

Met BitMEX kunnen gebruikers cryptocurrencies verhandelen tegen een aantal fiat-valuta’s, namelijk de Amerikaanse dollar, de Japanse yen en de Chinese yuan. Met BitMEX kunnen gebruikers een aantal verschillende cryptocurrencies verhandelen, namelijk Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Monero, Ripple, Tezos en Zcash.

Het handelsplatform op BitMEX is zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken voor degenen die bekend zijn met vergelijkbare markten. Het is echter niet voor de beginner. De interface ziet er een beetje gedateerd uit in vergelijking met nieuwere uitwisselingen zoals Binance en Kucoin’s.

Zodra gebruikers zich hebben aangemeld bij het platform, ze moeten op Handel klikken, en alle handelsinstrumenten zullen hieronder worden weergegeven.

Als u op het specifieke instrument klikt, worden het orderboek, recente transacties en het orderformulier aan de linkerkant geopend. Het orderboek toont drie kolommen: de biedwaarde voor de onderliggende waarde, de hoeveelheid van de order en de totale USD-waarde van alle orders, zowel short als long.

De widgets op het handelsplatform kunnen worden gewijzigd volgens de kijkvoorkeuren van de gebruiker, zodat gebruikers volledige controle hebben over wat er wordt weergegeven. Het heeft ook een ingebouwde functie die TradingView-grafieken mogelijk maakt. Dit biedt een breed scala aan kaarttools en wordt beschouwd als een verbetering ten opzichte van veel van het beschikbare aanbod van veel van zijn concurrenten.

BitMex-handelsweergave

Zodra transacties zijn uitgevoerd, kunnen alle bestellingen eenvoudig worden bekeken in de interface van het handelsplatform. Er zijn tabbladen waar gebruikers hun actieve bestellingen kunnen selecteren, de geplaatste stops kunnen zien, de uitgevoerde bestellingen (totaal of gedeeltelijk) en de handelsgeschiedenis kunnen bekijken. Op de tabbladen Actieve bestellingen en Stops kunnen traders elke bestelling annuleren door op de knop “Annuleren” te klikken. Gebruikers zien ook alle momenteel openstaande posities, met een analyse of deze in het zwart of rood staat.

BitMEX gebruikt een methode genaamd auto-deleveraging die BitMEX gebruikt om ervoor te zorgen dat geliquideerde posities zelfs op een volatiele markt kunnen worden gesloten. Automatische schuldafbouw betekent dat als een positie failliet gaat zonder beschikbare liquiditeit, de positieve kant van de positie, in volgorde van winstgevendheid en hefboomwerking, de positie met de hoogste hefboomwerking als eerste in de wachtrij afbouwt. Handelaren worden altijd getoond waar ze zitten in de auto-deleveraging-wachtrij, als dat nodig is.

Hoewel het BitMEX-platform is geoptimaliseerd voor mobiel, heeft het alleen een Android-app (die niet officieel is). Er is momenteel geen iOS-app beschikbaar. Het wordt echter aanbevolen dat gebruikers het indien mogelijk op de desktop gebruiken.

BitMEX biedt verschillende soorten bestellingen voor gebruikers:

 • Limietorder (de bestelling is vervuld als de opgegeven prijs is bereikt);
 • Marktorde (de order wordt uitgevoerd tegen de huidige marktprijs);
 • Stop limietorder (zoals een stoporder, maar stelt gebruikers in staat de prijs van de order in te stellen zodra de stopprijs wordt geactiveerd);
 • Stop marktorder (dit is een stoporder die niet in het orderboek komt, ongezien blijft totdat de markt de trigger bereikt);
 • Trailing stop order (het is vergelijkbaar met een stopmarktorder, maar hier stellen gebruikers een volgwaarde in die wordt gebruikt om de marktorder te plaatsen);
 • Neem een ​​winstlimietorder (dit kan, net als bij een stoporder, worden gebruikt om een ​​richtprijs voor een positie vast te stellen. In dit geval heeft het betrekking op het behalen van winsten in plaats van het verminderen van verliezen);
 • Neem een ​​winstmarktorder (hetzelfde als het vorige type, maar in dit geval is de geactiveerde order een marktorder en geen limietorder)

De beurs biedt margehandel aan in alle cryptocurrencies die op de website worden weergegeven. Het biedt ook aan om te handelen met futures en derivaten – swaps.

Futures en swaps

Een futures-contract is een overeenkomst om in de toekomst een bepaald actief tegen een vooraf bepaalde prijs te kopen of verkopen. Op BitMEX kunnen gebruikers tot 100x gebruikmaken van bepaalde contracten.

Eeuwigdurende swaps zijn vergelijkbaar met futures, behalve dat er geen vervaldatum voor is en geen afwikkeling. Bovendien handelen ze dicht bij de onderliggende referentie-indexprijs, in tegenstelling tot futures, die aanzienlijk kunnen afwijken van de indexprijs.

BitMEX biedt ook binaire seriecontracten, dit zijn op voorspelling gebaseerde contracten die alleen kunnen worden afgehandeld op 0 of 100. In wezen zijn de binaire seriecontracten een meer gecompliceerde manier om een ​​weddenschap op een bepaald evenement te plaatsen..

Het enige gokinstrument uit de binaire serie dat momenteel beschikbaar is, is gerelateerd aan het volgende 1mb-blok op de Bitcoin-blockchain. Binaire seriecontracten worden verhandeld zonder hefboomwerking, een maker fee van 0%, een taker fee van 0.25% en een afwikkelingsvergoeding van 0.25%.

Bitmex-hefboomwerking

BitMEX stelt zijn handelaren in staat om hun positie op het platform te gebruiken. Hefboomwerking is de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen die groter zijn dan het bestaande saldo van de gebruiker. Dit zou kunnen leiden tot een hogere winst in vergelijking met het plaatsen van een bestelling met alleen het saldo van de portemonnee. Handelen onder dergelijke voorwaarden wordt “Margehandel” genoemd.

Er zijn twee soorten margehandel: geïsoleerd en cross-marge. Met de eerste kan de gebruiker het bedrag in zijn portemonnee selecteren dat moet worden gebruikt om zijn positie vast te houden nadat een bestelling is geplaatst. Het laatste bepaalt echter dat al het geld in de portemonnee van de gebruiker kan worden gebruikt om hun positie vast te houden en daarom met uiterste voorzichtigheid moet worden behandeld..

Margehandel

Met het BitMEX-platform kunnen gebruikers hun hefboomwerkingsniveau instellen met behulp van de hefboomschuifregelaar. Er is een maximale hefboomwerking van 1: 100 beschikbaar (op Bitcoin en Bitcoin Cash). Dit is een vrij hoge hefboomwerking voor cryptocurrencies, waarbij het gemiddelde dat door andere beurzen wordt aangeboden, zelden hoger is dan 1:20.

BitMEX-kosten

Voor traditionele handel in futures heeft BitMEX een duidelijk tariefschema. Zoals opgemerkt, biedt BitMEX in termen van aangeboden hefboomwerking tot 100% hefboomwerking, waarbij het bedrag aan hefboomwerking varieert van product tot product.

Er moet echter worden opgemerkt dat handelen met de hoogste hefboomwerking geavanceerd is en bedoeld is voor professionele beleggers die vertrouwd zijn met speculatieve handel. De vergoedingen en hefboomwerking zijn als volgt:

  Bitcoin Bitcoin Cash Ethereum Dash Eth. Klassiek
Ticker XBT BCH ETH STREEPJE ENZ
Initiële marge 1% 1% 2% 5% 5%
Onderhoud 0,5% 0,5% 1% 2,5% 2,5%
Maker vergoeding -.025% -.025% -.025% -.025% -.025%
Taker-vergoeding .075% .075% .075% .075% .075%
Afwikkelingsvergoeding .05% .05% .05% .05% .05%
Hefboomwerking X100 X100 X50 X20 X20

  Litecoin Monero Rimpeling Tezos Zcash
Ticker LTC XMR XRP XTZ ZEC
Initiële marge 3% 4% 5% 50% 20%
Onderhoud 1,5% 2% 2,5% 25% 10%
Maker vergoeding -.025% -.025% -.025% 0 0
Taker-vergoeding .075% .075% .075% .25% .25%
Afwikkelingsvergoeding .05% .05% .05% .25% .25%
Hefboomwerking X33.33 X25 X20 X2 X5

Er zijn echter extra kosten voor verborgen bestellingen / bestellingen van ijsbergen. Een verborgen bestelling betaalt de taker-vergoeding totdat de volledige verborgen hoeveelheid volledig is uitgevoerd. Dan wordt de bestelling normaal en ontvangt de gebruiker de maker-korting voor het niet-verborgen bedrag.

Stortingen en opnames

BitMEX brengt geen kosten in rekening voor stortingen of opnames. Bij het opnemen van Bitcoin is de minimale netwerkvergoeding echter gebaseerd op de blockchain-belasting. De enige kosten zijn dus die van de banken of de cryptocurrency-netwerken.

Zoals eerder opgemerkt, accepteert BitMEX alleen stortingen in Bitcoin en daarom dient Bitcoin als onderpand voor handelscontracten, ongeacht of de transactie al dan niet Bitcoin omvat..

De minimale storting is 0,001 BTC. Er zijn geen limieten voor opnames, maar opnames kunnen ook alleen in Bitcoin plaatsvinden. Om een ​​opname te doen, hoeven gebruikers alleen het op te nemen bedrag en het portefeuilleadres in te voeren om de overdracht te voltooien.

BitMex-stortingen

Stortingen kunnen 24/7 worden gedaan, maar opnames worden één keer per dag handmatig verwerkt op een terugkerend tijdstip. De met de hand verwerkte opnames zijn bedoeld om het veiligheidsniveau van het geld van gebruikers te verhogen door extra tijd (en kennisgeving per e-mail) te verstrekken om frauduleuze opnameverzoeken te annuleren, en om het gebruik van geautomatiseerde systemen te omzeilen. & hot wallets die mogelijk meer vatbaar zijn voor compromissen.

Ondersteunde valuta

BitMEX werkt als een crypto-naar-crypto-uitwisseling en maakt gebruik van een Bitcoin-in / Bitcoin-out-structuur. Daarom kunnen platformgebruikers momenteel geen fiat-valuta’s gebruiken voor betalingen of overboekingen, maar een pluspunt hiervan is dat er geen handelslimieten zijn en dat de beurs handelsparen bevat die zijn gekoppeld aan de Amerikaanse dollar (XBT), Japanse yen ( XBJ) en Chinese Yuan (XBC).

BitMEX ondersteunt de volgende cryptocurrencies:

 • Bitcoin (XBT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple Token (XRP)
 • Monero (XMR)
 • Dash (DASH)
 • Zcash (ZEC)
 • Cardano (ADA)
 • Tron (TRX)
 • EOS-token (EOS)

BitMEX biedt ook hefboomwerking op de volgende munten:

 • 5x: Zcash (ZEC)
 • 20x: Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), EOS Token (EOS), Tron (TRX)
 • 25x: Monero (XMR)
 • 33x: Litecoin (LTC)
 • 50x: Ethereum (ETH)
 • 100x: Bitcoin (XBT), Bitcoin / Yen (XBJ), Bitcoin / Yuan (XBC)

Trading Technologies Internationaal partnerschap

HDR Global Trading, het bedrijf dat BitMEX bezit, heeft onlangs een samenwerking aangekondigd met Trading Technologies International, Inc. (TT), een toonaangevende internationale leverancier van hoogwaardige handelssoftware.

Het TT-platform is specifiek ontworpen voor professionele handelaren, makelaars en aanbieders van markttoegang, en bevat een breed scala aan handelstools en analytische indicatoren waarmee zelfs de meest geavanceerde handelaren de software kunnen aanpassen aan hun unieke handelsstijlen. Het TT-platform biedt handelaren ook wereldwijde markttoegang en handelsuitvoering via zijn privé beheerde infrastructuur en door het partnerschap krijgen BitMEX-gebruikers toegang tot de handelshulpmiddelen op alle BitMEX-producten, inclusief de populaire XBT / USD Perpetual Swap-koppeling.

Het BitMEX-verzekeringsfonds

De mogelijkheid om te handelen met hefboomwerking is een van de belangrijkste verkoopargumenten van de beurs en het aanbieden van hefboomwerking en het bieden van de mogelijkheid aan handelaren om tegen elkaar te handelen, kan resulteren in een situatie waarin de winnaars niet al hun verwachte winsten ontvangen. Als gevolg van de hoeveelheid hefboomwerking die ermee gemoeid is, is het mogelijk dat de verliezers niet genoeg marge op hun posities hebben om de winnaars te betalen.

Traditionele beurzen zoals de Chicago Mercantile Exchange (CME) compenseren dit probleem door gebruik te maken van meerdere beschermingslagen en cryptocurrency-handelsplatforms die hefboomwerking bieden, kunnen momenteel niet overeenkomen met de beschermingsniveaus die worden geboden aan winnende handelaren.

Bovendien bieden cryptocurrency-uitwisselingen die transacties met hefboomwerking aanbieden een afgetopt nadeel en een onbeperkt voordeel voor een zeer volatiele activa, met het voorbehoud dat er soms niet genoeg geld in het systeem is om de winnaars uit te betalen..

Om dit probleem op te lossen, heeft BitMEX een verzekeringsfondssysteem ontwikkeld, en wanneer een handelaar een open hefboompositie heeft, wordt zijn positie met geweld gesloten of geliquideerd wanneer zijn onderhoudsmarge te laag is..

Hier weerspiegelen de winst en het verlies van een handelaar niet de werkelijke prijs waarop hun positie op de markt werd gesloten, en met BitMEX wanneer een handelaar wordt geliquideerd, daalt hun eigen vermogen dat aan de positie is gekoppeld tot nul.

In het volgende voorbeeld heeft de handelaar een 100x longpositie ingenomen. In het geval dat de markprijs van Bitcoin daalt tot $ 3.980 (met 0,5%), wordt de positie geliquideerd en moet de 100 Bitcoin-positie op de markt worden verkocht.

Dit betekent dat het niet uitmaakt tegen welke prijs deze transactie wordt uitgevoerd, namelijk of het $ 3.995 of $ 3.000 is, aangezien de geliquideerde handelaar, ongeacht de prijs, al het eigen vermogen verliest dat hij in zijn positie had, en een Bitcoin.

Ervan uitgaande dat er een volledig liquide markt is, zou de bied / laat-spread kleiner moeten zijn dan de onderhoudsmarge. Hier manifesteren liquidaties zich als bijdragen aan het verzekeringsfonds (bijv. Als de onderhoudsmarge 50 basispunten is, maar de markt is 1 basispunt breed), en het verzekeringsfonds zou ongeveer hetzelfde bedrag moeten stijgen als de onderhoudsmarge wanneer een positie wordt geliquideerd. In dit scenario zou het verzekeringsfonds, zolang gezonde liquide markten aanhouden, zijn gestage groei moeten voortzetten.

De volgende grafieken illustreren het voorbeeld verder en in de eerste grafiek zijn de marktomstandigheden gezond met een smalle bied / laat-spread (slechts $ 2) op het moment van liquidatie. Hier vindt de sluitingstransactie plaats tegen een hogere prijs dan de faillissementsprijs (de prijs waarbij het margesaldo nul is) en profiteert het verzekeringsfonds.

Illustratief voorbeeld van een verzekeringsbijdrage – Long 100x met 1 BTC-onderpand

(Opmerking: de bovenstaande illustratie is gebaseerd op het openen van een 100x lange positie tegen $ 4.000 per BTC en 1 Bitcoin aan onderpand. De illustratie is een te eenvoudige vereenvoudiging en negeert factoren zoals vergoedingen en andere aanpassingen.

De bied- en laatprijzen geven de staat van het orderboek weer op het moment van liquidatie. De slotkoers is $ 3.978, wat neerkomt op $ 1 aan ontsporing in vergelijking met de $ 3.979 biedprijs op het moment van liquidatie.)

De tweede grafiek toont een brede bied / laat-spreiding op het moment van liquidatie, hier vindt de sluitingstransactie plaats tegen een lagere prijs dan de faillissementsprijs, en het verzekeringsfonds wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat winnende handelaren hun verwachte winst ontvangen.

Dit werkt om het rendementspotentieel te stabiliseren, aangezien er geen garantie is dat gezonde marktomstandigheden kunnen aanhouden, vooral tijdens perioden van verhoogde prijsvolatiliteit. Tijdens deze periodes is het namelijk mogelijk dat het verzekeringsfonds opgebruikt dan opgebouwd is.

 Illustratief voorbeeld van een uitputting van de verzekering – Long 100x met 1 BTC-onderpand

(Opmerkingen: de bovenstaande illustratie is gebaseerd op het openen van een 100x longpositie tegen $ 4.000 per BTC en 1 Bitcoin aan onderpand. De illustratie is een te eenvoudige vereenvoudiging en negeert factoren zoals vergoedingen en andere aanpassingen.

De bied- en laatprijzen geven de staat van het orderboek weer op het moment van liquidatie. De slotkoers is $ 3.800, wat neerkomt op $ 20 aan ontsporing in vergelijking met de $ 3.820 biedprijs op het moment van liquidatie.)

De beurs verklaarde in februari 2019 dat het BitMEX-verzekeringsfonds bijna 21.000 Bitcoin vasthield (ongeveer $ 70 miljoen op basis van de spotprijzen van Bitcoin op dat moment).

Dit cijfer vertegenwoordigt slechts 0,007% van het nominale jaarlijkse handelsvolume van BitMEX, dat wordt geciteerd als ongeveer $ 1 biljoen. Dit is hoger dan de verzekeringsfondsen als percentage van het handelsvolume van de CME, en daarom worden winnende handelaren op BitMEX blootgesteld aan veel grotere risico’s dan CME-handelaren, zoals:

 • BitMEX heeft geen clearingleden met grote balansen en handelaren zijn direct aan elkaar blootgesteld.
 • BitMEX eist geen betalingen van handelaren met negatieve rekeningsaldi.
 • De onderliggende instrumenten op BitMEX zijn volatieler dan de meer traditionele instrumenten die beschikbaar zijn op CME.

Daarom, met het verzekeringsfonds gekapitaliseerd, het systeem effectief met deelnemers die worden geliquideerd betalen voor liquidaties, of een verliezers betalen voor verliezers mechanisme.

Dit systeem kan als eerste controversieel lijken, hoewel sommigen misschien beweren dat het een zekere mate van uniformiteit kent. Het is ook vermeldenswaard dat de beurs ook gebruik maakt van Auto Deleveraging, wat betekent dat af en toe hefboomposities in winst nog steeds kunnen worden verminderd gedurende bepaalde perioden als een geliquideerde order niet op de markt kan worden uitgevoerd..

Meer avontuurlijke handelaren moeten er rekening mee houden dat, hoewel het verzekeringsfonds 21.000 Bitcoin bezit, ter waarde van ongeveer 0,1% van het totale Bitcoin-aanbod, BitMEX nog steeds niet hetzelfde niveau van garanties biedt aan winnende handelaren als door meer traditionele hefboomplatforms..

Gezien de inherente volatiliteit van de cryptocurrency-markt, blijft er een mogelijkheid bestaan ​​dat het fonds ondanks zijn huidige omvang tot nul wordt teruggebracht. Dit kan ertoe leiden dat meer succesvolle handelaren geen vertrouwen hebben in het platform en ervoor kiezen om hun blootstelling te beperken in het geval dat BitMEX niet in staat is om winnende handelaren te compenseren.

Hoe geschikt is BitMEX voor beginners?

BitMEX genereert hoge Bitcoin-handelsniveaus en trekt ook een goed volume aan bij andere crypto-naar-crypto-overdrachten. Dit helpt om een ​​buzz rond de beurs te behouden, en BitMEX hanteert ook relatief lage handelskosten en is overal ter wereld beschikbaar (behalve voor inwoners van de VS).

Dit helpt om de aandacht te trekken van mensen die nieuw zijn in het proces van handelen met hefboomwerking en wanneer u aan de slag gaat op het platform, zijn er 5 hoofdnavigatietabbladen om aan te wennen:

 • Handel:Het handelsdashboard van BitMEX. Op dit tabblad kunt u uw favoriete handelsinstrument selecteren, hefboomwerking kiezen en orders plaatsen en annuleren. U kunt ook uw positiegegevens bekijken en belangrijke informatie bekijken in de contractdetails.
 • Account:Hier wordt al uw accountinformatie weergegeven, inclusief beschikbare Bitcoin-margesaldi, stortingen en opnames en handelsgeschiedenis.
 • Contracten:Dit tabblad bevat verdere instrumentinformatie, waaronder financieringsgeschiedenis, contractgroottes; hefboomwerking aangeboden expiratie, onderliggende referentieprijsindexgegevens en andere belangrijke kenmerken.
 • Referenties:In dit informatiecentrum kunt u meer te weten komen over futures, eeuwigdurende contracten, positiemarkering en liquidatie.
 • API:Vanaf hier kunt u een API-verbinding met BitMEX opzetten en de REST API en WebSocket-API.

BitMEX heeft ook 24/7 klantenondersteuning en het team is ook bereikbaar via hun Twitter- en Reddit-accounts.

Bovendien biedt BitMEX een verscheidenheid aan educatieve bronnen, waaronder een FAQ-sectie, Futures-handleidingen, handleidingen voor eeuwigdurende contracten en andere bronnen op het accounttabblad “Referenties”.

Voor gebruikers die op zoek zijn naar meer diepgaande analyse, produceert de BitMEX-blog beschrijvingen op hoog niveau van een aantal onderwerpen en heeft het een goede reputatie opgebouwd bij de cryptocurrency-gemeenschap.

Het belangrijkste is dat de uitwisseling ook een testnet-platform onderhoudt, gebouwd bovenop testnet Bitcoin, waarmee iedereen programma’s en strategieën kan uitproberen voordat hij doorgaat naar de live-uitwisseling..

Dit is cruciaal, want ondanks de rijkdom aan beschikbare middelen is BitMEX niet echt geschikt voor beginners, en margehandel, futurescontracten en swaps kunnen het beste worden overgelaten aan ervaren, professionele of institutionele handelaren..

Margehandel en ervoor kiezen om deel te nemen aan activiteiten met hefboomwerking zijn risicovolle processen en zelfs meer gevorderde handelaren kunnen het proces omschrijven als een “spel” met een hoog risico en een hoge beloning. Nieuwkomers in de sector moeten een aanzienlijke hoeveelheid tijd besteden aan het leren over margehandel en het testen van strategieën voordat ze overwegen om een ​​live account te openen.

Is BitMEX veilig?

BitMEX wordt algemeen beschouwd als een sterk beveiligingsniveau. Het platform maakt gebruik van stortingen met meerdere handtekeningen en opnameschema’s die alleen door BitMEX-partners kunnen worden gebruikt. BitMEX maakt ook gebruik van Amazon Web Services om de servers te beschermen met sms-berichten en tweefactorauthenticatie, evenals hardwaretokens.

BitMEX heeft ook een systeem voor risicocontroles, wat vereist dat de som van alle accountposities op de website nul moet zijn. Als dit niet het geval is, wordt alle handel onmiddellijk stopgezet. Zoals eerder opgemerkt, worden opnames allemaal individueel met de hand gecontroleerd door werknemers en worden privésleutels nooit in de cloud opgeslagen. Stortingsadressen worden extern geverifieerd om er zeker van te zijn dat ze overeenkomende sleutels bevatten. Als dat niet het geval is, wordt het systeem onmiddellijk uitgeschakeld.

BitMex-beveiliging

Bovendien is het BitMEX-handelsplatform geschreven in kdb +, een database en toolset die populair is bij grote banken in hoogfrequente handelsapplicaties. De BitMEX-engine lijkt sneller en betrouwbaarder te zijn dan sommige van zijn concurrenten, zoals Poloniex en Bittrex.

Ze hebben e-mailmeldingen en PGP-codering wordt gebruikt voor alle communicatie.

De centrale is in het verleden niet gehackt.

Hoe veilig is het platform?

Zoals eerder vermeld, wordt BitMEX beschouwd als een veilige uitwisseling en bevat het een aantal beveiligingsprotocollen die standaard worden onder de toonaangevende beurzen in de sector. Naast het gebruik van de cloudbeveiliging van Amazon Web Services, zijn alle systemen van de exchange alleen toegankelijk nadat ze meerdere vormen van authenticatie hebben doorlopen, en individuele systemen kunnen alleen met elkaar communiceren via goedgekeurde en gecontroleerde kanalen..

De communicatie is ook verder beveiligd, aangezien de centrale optionele PGP-codering biedt voor alle geautomatiseerde e-mails, en gebruikers hun openbare PGP-sleutel kunnen invoeren in het formulier in hun accounts.

Eenmaal ingesteld, zal BitMEX alle geautomatiseerde e-mails versleutelen en ondertekenen die door u of naar uw account zijn verzonden via het e-mailadres [email protected] Gebruikers kunnen ook beveiligde gesprekken met het ondersteuningsteam starten door het e-mailadres en de openbare sleutel op de technische contactpersoon te gebruiken, en het team heeft de PGP-sleutel van hun geautomatiseerde systeem beschikbaar gemaakt voor verificatie in hun beveiligingsgedeelte.

De trading engine van het platform is geschreven in kdb +, een database en toolset die door vooraanstaande financiële instellingen wordt gebruikt in hoogfrequente handelsapplicaties, en de snelheid en betrouwbaarheid van de engine wordt ook gebruikt om een ​​volledige risicocontrole uit te voeren na elke orderplaatsing, transactie, afwikkeling. , storting en opname.

Alle accounts in het systeem moeten consistent op nul worden opgeteld, en als dit niet gebeurt, wordt de handel op het platform onmiddellijk stopgezet voor alle gebruikers.

Met betrekking tot portemonnee-beveiliging maakt BitMEX gebruik van een multi-handtekening stortings- en opnameschema, en alle uitwisselingsadressen zijn standaard multi-handtekeningen waarbij alle opslag offline wordt gehouden. Privésleutels worden niet opgeslagen op cloudservers en voor de meeste fondsen wordt diepe koude opslag gebruikt.

Bovendien worden alle stortingsadressen die door het BitMEX-systeem worden verzonden, geverifieerd door een externe service die ervoor zorgt dat ze de sleutels bevatten die worden beheerd door de oprichters, en in het geval dat de openbare sleutels verschillen, wordt het systeem onmiddellijk afgesloten en wordt de handel stopgezet. De beveiligingspraktijken van de beurs zorgen er ook voor dat elke opname handmatig wordt gecontroleerd door minimaal twee medewerkers voordat deze wordt verzonden.

BitMEX-klantenondersteuning

Het handelsplatform biedt 24/7 ondersteuning op meerdere kanalen, waaronder e-mail, ticketsystemen en sociale media. De typische reactietijd van het klantenserviceteam is ongeveer een uur, en feedback over de klantenondersteuning suggereert over het algemeen dat de reacties van de klantenservice nuttig zijn en niet beperkt zijn tot geautomatiseerde reacties..

BitMex-klantenondersteuning

De BitMEX biedt ook een kennisbank en veelgestelde vragen die, hoewel ze niet altijd nuttig zijn, gebruikers kunnen helpen en verwijzen naar de nodige kanalen om hulp te krijgen.

BitMEX biedt ook handelsgidsen die toegankelijk zijn hier.

Conclusie

Er lijken weinig klachten over BitMEX online te zijn, waarbij de meeste problemen betrekking hebben op technische zaken of over de complexiteit van het gebruik van de website. In oudere klachten bleken ook kwesties met betrekking tot lage liquiditeit te zijn, maar dit lijkt niet langer aan de orde te zijn.

BitMEX is duidelijk geen platform dat niet bedoeld is voor de amateurbelegger. De interface is complex en daarom kan het erg moeilijk zijn voor gebruikers om aan het platform te wennen en zelfs door de website te navigeren.

Het platform biedt echter een breed scala aan tools en zodra gebruikers ervaring hebben met het platform, zullen ze het brede scala aan informatie dat het platform biedt waarderen..

Bezoek BitMEX

BitMEX

src = “~ images \ beginnershandleiding-voor-bitmex-complete-review.gif”

alt = “BitMEX recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Makkelijk te gebruiken

7,0 / 10

Reputatie

9.0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

9.0 / 10

Betaalmethodes

7,0 / 10

Voordelen

 • Goed gevestigd
 • Betrouwbaar & Veilig
 • Uitwisseling met hoog volume
 • Opties voor margehandel
 • Geavanceerde handel

Nadelen

 • Geen Fiat-betalingsopties
 • Niet voor beginners

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"BitMEX","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 01 \ /bitmex-review.gif","Omschrijving"​"BitMEX, opgericht door HDR Global Trading Limited (dat op zijn beurt werd opgericht door voormalige bankiers Arthur Hayes, Samuel Reed en Ben Delo) in 2014, is een handelsplatform dat over de hele wereld opereert en geregistreerd is op de Seychellen. Dit betekent Bitcoin Mercantile Exchange, BitMEX is een van de grootste Bitcoin-handelsplatforms die momenteel actief zijn, met een dagelijkse…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Andrew Norry"​,"recensie"​"@type"​"Recensie","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.20"​,"naam"​"BitMEX","reviewBody"​"BitMEX, opgericht door HDR Global Trading Limited (dat op zijn beurt werd opgericht door de voormalige bankiers Arthur Hayes, Samuel Reed en Ben Delo) in 2014, is een handelsplatform dat over de hele wereld opereert en geregistreerd is op de Seychellen. \ R \ n \ r \ n Bitcoin Mercantile Exchange, BitMEX is een van de grootste Bitcoin-handelsplatforms die momenteel actief zijn, met een dagelijks handelsvolume van meer dan 35.000 BTC en meer dan 540.000 maandelijkse toegangen en een handelsgeschiedenis van meer dan $ 34 miljard aan Bitcoin sinds het begin. \ R \ n \ r \ nIn tegenstelling tot veel andere handelsbeurzen, accepteert BitMEX alleen stortingen via Bitcoin, die vervolgens kunnen worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan andere cryptocurrencies te kopen. BitMEX is gespecialiseerd in geavanceerde financiële operaties zoals margehandel, die handelt met hefboomwerking. Net als veel van de uitwisselingen die via cryptocurrencies werken, is BitMEX momenteel niet gereguleerd in welk rechtsgebied dan ook. \ R \ nBezoek BitMEX \ r \ n \ r \ n Aanmelden bij BitMEX \ r \ n Om een ​​account op BitMEX aan te maken, moeten gebruikers eerst moeten zich registreren bij de website. Registratie vereist alleen een e-mailadres, het e-mailadres moet een echt adres zijn, aangezien gebruikers een e-mail zullen ontvangen om de registratie te bevestigen om het account te verifiëren. Zodra gebruikers zijn geregistreerd, zijn er geen handelslimieten. Handelaren moeten ten minste 18 jaar oud zijn om zich aan te melden. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEr moet echter worden opgemerkt dat BitMEX geen in de VS gevestigde handelaren accepteert en IP-controles zal gebruiken om controleer of gebruikers zich niet in de VS bevinden. Hoewel sommige Amerikaanse gebruikers dit hebben omzeild met het gebruik van een VPN, wordt het niet aanbevolen dat Amerikaanse personen zich aanmelden voor de BitMEX-service, vooral gezien het feit dat er alternatieve uitwisselingen beschikbaar zijn voor Amerikaanse klanten die binnen het Amerikaanse wettelijke kader functioneren. \ r \ nHoe BitMEX te gebruiken \ r \ nBitMEX stelt gebruikers in staat om cryptocurrencies te verhandelen tegen een aantal fiat-valuta’s, namelijk de Amerikaanse dollar, de Japanse yen en de Chinese yuan. Met BitMEX kunnen gebruikers een aantal verschillende cryptocurrencies verhandelen, namelijk Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Monero, Ripple, Tezos en Zcash. \ R \ n \ r \ nHet handelsplatform op BitMEX is zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken voor wie bekend is met vergelijkbare markten. Het is echter niet voor de beginner. De interface ziet er een beetje gedateerd uit in vergelijking met nieuwere beurzen zoals Binance en Kucoin’s. \ R \ n \ r \ nZodra gebruikers zich hebben aangemeld bij het platform, moeten ze op Handel klikken en alle handelsinstrumenten worden hieronder weergegeven. r \ n \ r \ nKlik op het specifieke instrument om het orderboek, recente transacties en het orderbriefje aan de linkerkant te openen. Het orderboek bevat drie kolommen: de biedwaarde voor de onderliggende waarde, de hoeveelheid van de order en de totale USD-waarde van alle orders, zowel kort als lang. \ R \ n \ r \ nDe widgets op het handelsplatform kunnen worden gewijzigd volgens de kijkvoorkeuren van de gebruiker, zodat gebruikers volledige controle hebben over wat wordt weergegeven. Het heeft ook een ingebouwde functie die TradingView-grafieken mogelijk maakt. Dit biedt een breed scala aan grafiektools en wordt beschouwd als een verbetering ten opzichte van veel van het aanbod van veel van zijn concurrenten. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nZodra transacties zijn uitgevoerd, kunnen alle orders kunnen gemakkelijk worden bekeken in de interface van het handelsplatform. Er zijn tabbladen waar gebruikers hun actieve bestellingen kunnen selecteren, de geplaatste stops kunnen zien, de uitgevoerde bestellingen (totaal of gedeeltelijk) en de handelsgeschiedenis kunnen bekijken. Op de tabbladen Actieve bestellingen en Stops kunnen traders elke bestelling annuleren door op de knop \ u201cAnnuleren \ u201d te klikken. Gebruikers zien ook alle momenteel openstaande posities, met een analyse of deze in het zwart of rood staan. \ R \ n \ r \ nBitMEX gebruikt een methode genaamd auto-deleveraging die BitMEX gebruikt om ervoor te zorgen dat geliquideerde posities zelfs in een volatiele markt. Automatische schuldafbouw betekent dat als een positie failliet gaat zonder beschikbare liquiditeit, de positieve kant van de positie, in volgorde van winstgevendheid en hefboomwerking, de positie met de hoogste hefboomwerking als eerste in de wachtrij afbouwt. Handelaren worden altijd getoond waar ze zitten in de auto-deleveraging-wachtrij, als dat nodig is. \ R \ n \ r \ nHoewel het BitMEX-platform is geoptimaliseerd voor mobiel, heeft het alleen een Android-app (die niet officieel is). Er is momenteel geen iOS-app beschikbaar. Het wordt echter aanbevolen dat gebruikers het indien mogelijk op de desktop gebruiken. \ R \ n \ r \ nBitMEX biedt verschillende soorten orders voor gebruikers: \ r \ n \ r \ n \ tLimit Order (de order wordt vervuld als de gegeven prijs is bereikt); \ r \ n \ tMarktorder (het order wordt uitgevoerd tegen de huidige marktprijs); \ r \ n \ tStoplimietorder (zoals een stoporder, maar stelt gebruikers in staat om de prijs van de order in te stellen zodra de Stop-prijs wordt geactiveerd); \ r \ n \ t Stop-marktorder (dit is een stop-order die niet in het orderboek komt, ongezien blijft totdat de markt de trigger bereikt); \ r \ n \ t Trailing-stop-order (het is vergelijkbaar naar een stopmarktorder, maar hier stellen gebruikers een achterliggende waarde in die wordt gebruikt om de marktorder te plaatsen); \ r \ n \ t Neem een ​​winstlimietorder (dit kan, net als een stoporder, worden gebruikt om een ​​richtprijs in te stellen op een positie. In dit geval is het met betrekking tot het maken van winst, in plaats van het verminderen van verliezen); \ r \ n \ t Neem een ​​marktorder met winst op (hetzelfde als het vorige type, maar in dit geval is het geactiveerde order een marktorder , en niet een limit one) \ r \ n \ r \ nDe beurs biedt margehandel aan in alle cryptocurrencies die op de website worden weergegeven. Het biedt ook aan om te handelen met futures en derivaten \ u2013 swaps. \ R \ nFutures en swaps \ r \ nEen futures-contract is een overeenkomst om in de toekomst een bepaald activum te kopen of te verkopen tegen een vooraf bepaalde prijs. Op BitMEX kunnen gebruikers tot 100x gebruikmaken van bepaalde contracten. \ R \ n \ r \ nPerpetual swaps zijn vergelijkbaar met futures, behalve dat er geen vervaldatum voor is en geen afwikkeling. Bovendien handelen ze dicht bij de onderliggende referentie-indexprijs, in tegenstelling tot futures, die aanzienlijk kunnen afwijken van de indexprijs. \ R \ n \ r \ nBitMEX biedt ook binaire seriecontracten aan, dit zijn op voorspelling gebaseerde contracten die alleen kunnen worden verrekend tegen een van beide 0 of 100. In wezen zijn de contracten van de binaire serie een meer gecompliceerde manier om een ​​weddenschap te plaatsen op een bepaald evenement. \ R \ n \ r \ nHet enige gokinstrument in de binaire serie dat momenteel beschikbaar is, is gerelateerd aan het volgende 1mb-blok op de Bitcoin blockchain. \ u00a0Binaire seriecontracten worden verhandeld zonder hefboomwerking, 0% maker fee, 0.25% taker fee en 0.25% afwikkelingsvergoeding. \ r \ nBitmex Leverage \ r \ nBitMEX stelt zijn traders in staat om hun positie op het platform te benutten. Hefboomwerking is de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen die groter zijn dan het bestaande saldo van de gebruiker. Dit zou kunnen leiden tot een hogere winst in vergelijking met het plaatsen van een bestelling met alleen het saldo van de portemonnee. Handelen onder dergelijke omstandigheden wordt \ u201cMargehandel genoemd. \ U201d \ r \ n \ r \ nEr zijn twee soorten margehandel: geïsoleerd en cross-marge. De eerste stelt de gebruiker in staat om het bedrag in zijn portemonnee te selecteren dat moet worden gebruikt om zijn positie vast te houden nadat een bestelling is geplaatst. Dit laatste zorgt er echter voor dat al het geld in de portemonnee van de gebruiker kan worden gebruikt om hun positie vast te houden en daarom uiterst voorzichtig moet worden behandeld. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe BitMEX platform stelt gebruikers in staat om hun hefboomwerking in te stellen met behulp van de hefboomschuifregelaar. Er is een maximale hefboomwerking van 1: 100 beschikbaar (op Bitcoin en Bitcoin Cash). Dit is een vrij hoog niveau van hefboomwerking voor cryptocurrencies, waarbij het gemiddelde dat door andere beurzen wordt aangeboden zelden hoger is dan 1: 20. \ r \ nBitMEX-vergoedingen \ r \ nVoor traditionele handel in futures heeft BitMEX een duidelijk vergoedingsschema. Zoals opgemerkt, biedt BitMEX in termen van aangeboden hefboomwerking tot 100% hefboomwerking, waarbij het bedrag aan hefboomwerking varieert van product tot product. \ R \ n \ r \ nEr moet echter worden opgemerkt dat handelen met de hoogste hefboomwerking geavanceerd en is bedoeld voor professionele beleggers die bekend zijn met speculatieve handel. De vergoedingen en leverage zijn als volgt: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0 \ r \ nBitcoin \ r \ nBitcoin Cash \ r \ nEthereum \ r \ nDash \ r \ nEth. Klassiek \ r \ n \ r \ n \ r \ nTicker \ r \ nXBT \ r \ nBCH \ r \ nETH \ r \ nDASH \ r \ nETC \ r \ n \ r \ n \ r \ n Initiële marge \ r \ n1 % \ r \ n1% \ r \ n2% \ r \ n5% \ r \ n5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nOnderhoud \ r \ n0.5% \ r \ n0.5% \ r \ n1% \ r \ n2.5% \ r \ n2.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nMakersvergoeding \ r \ n-.025% \ r \ n-.025% \ r \ n- .025% \ r \ n-.025% \ r \ n-.025% \ r \ n \ r \ n \ r \ nTakerkosten \ r \ n.075% \ r \ n.075% \ r \ n .075% \ r \ n.075% \ r \ n.075% \ r \ n \ r \ n \ r \ n Verrekeningskosten \ r \ n.05% \ r \ n.05% \ r \ n.05 % \ r \ n.05% \ r \ n.05% \ r \ n \ r \ n \ r \ nLeverage \ r \ nX100 \ r \ nX100 \ r \ nX50 \ r \ nX20 \ r \ nX20 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0 \ r \ nLitecoin \ r \ nMonero \ r \ nRipple \ r \ nTezos \ r \ nZcash \ r \ n \ r \ n \ r \ nTicker \ r \ nLTC \ r \ nXMR \ r \ nXRP \ r \ nXTZ \ r \ nZEC \ r \ n \ r \ n \ r \ nInitiële marge \ r \ n3 % \ r \ n4% \ r \ n5% \ r \ n50% \ r \ n20% \ r \ n \ r \ n \ r \ nOnderhoud \ r \ n1.5% \ r \ n2% \ r \ n2. 5% \ r \ n25% \ r \ n10% \ r \ n \ r \ n \ r \ n Makerskosten \ r \ n-.025% \ r \ n-.025% \ r \ n-.025% \ r \ n0 \ r \ n0 \ r \ n \ r \ n \ r \ nTakerkosten \ r \ n.075% \ r \ n.075% \ r \ n.075% \ r \ n.25% \ r \ n.25% \ r \ n \ r \ n \ r \ nVerrekeningskosten \ r \ n.05% \ r \ n.05% \ r \ n.05% \ r \ n.25% \ r \ n .25% \ r \ n \ r \ n \ r \ nLeverage \ r \ nX33.33 \ r \ nX25 \ r \ nX20 \ r \ nX2 \ r \ nX5 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEr zijn echter extra kosten voor h idden \ / ijsberg bestellingen. Een verborgen bestelling betaalt de taker-vergoeding totdat de volledige verborgen hoeveelheid volledig is uitgevoerd. Dan wordt de bestelling normaal en ontvangt de gebruiker de maker-korting voor het niet-verborgen bedrag. \ R \ nStortingen en opnames \ r \ nBitMEX brengt geen kosten in rekening voor stortingen of opnames. Bij het opnemen van Bitcoin is de minimale netwerkvergoeding echter gebaseerd op de blockchain-belasting. De enige kosten zijn daarom die van de banken of de cryptocurrency-netwerken. \ R \ n \ r \ nZoals eerder opgemerkt, accepteert BitMEX alleen stortingen in Bitcoin en daarom dient Bitcoin als onderpand voor handelscontracten, ongeacht of de handel al dan niet Bitcoin betreft. . \ r \ n \ r \ nDe minimale storting is 0.001 BTC. Er zijn geen limieten voor opnames, maar opnames kunnen ook alleen in Bitcoin plaatsvinden. Om een ​​opname te doen, hoeven gebruikers alleen het bedrag in te voeren dat ze willen opnemen en het adres van de portemonnee om de overdracht te voltooien. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Stortingen kunnen 24 \ / 7 worden gedaan, maar opnames worden één keer per dag met de hand verwerkt op een terugkerend tijdstip. De met de hand verwerkte opnames zijn bedoeld om het beveiligingsniveau van het geld van gebruikers te verhogen door extra tijd (en kennisgeving per e-mail) te bieden om frauduleuze opnameverzoeken te annuleren en het gebruik van geautomatiseerde systemen te omzeilen & hot wallets die mogelijk vatbaarder zijn voor compromissen. \ r \ nOndersteunde valuta’s \ r \ nBitMEX werkt als een crypto voor crypto-uitwisseling en maakt gebruik van een Bitcoin-in / Bitcoin-out-structuur. Daarom kunnen platformgebruikers momenteel geen fiat-valuta’s gebruiken voor betalingen of overboekingen, maar een pluspunt hiervan is dat er geen handelslimieten zijn en dat de beurs handelsparen bevat die zijn gekoppeld aan de Amerikaanse dollar (XBT), Japanse yen ( XBJ) en Chinese yuan (XBC). \ R \ n \ r \ nBitMEX ondersteunt de volgende cryptocurrencies: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin (XBT) \ r \ n \ tBitcoin Cash (BCH) \ r \ n \ tEthereum (ETH) \ r \ n \ tEthereum Classic (ETC) \ r \ n \ tLitecoin (LTC) \ r \ n \ tRipple Token (XRP) \ r \ n \ tMonero (XMR) \ r \ n \ tDash ( DASH) \ r \ n \ tZcash (ZEC) \ r \ n \ tCardano (ADA) \ r \ n \ tTron (TRX) \ r \ n \ tEOS Token (EOS) \ r \ n \ r \ nBitMEX biedt ook hefboomwerking opties op de volgende munten: \ r \ n \ r \ n \ t5x: Zcash (ZEC) \ r \ n \ t20x: Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), EOS Token (EOS), Tron (TRX) \ r \ n \ t25x: Monero (XMR) \ r \ n \ t33x: Litecoin (LTC) \ r \ n \ t50x: Ethereum (ETH) \ r \ n \ t100x: Bitcoin (XBT), Bitcoin \ / Yen (XBJ), Bitcoin \ / Yuan (XBC) \ r \ n \ r \ nTrading Technologies International Partnership \ r \ nHDR Global T rading, het bedrijf dat BitMEX bezit, heeft onlangs een samenwerking aangekondigd met Trading Technologies International, Inc. (TT), een toonaangevende internationale leverancier van hoogwaardige handelssoftware. \ r \ n \ r \ nHet TT-platform is speciaal ontworpen voor professionele handelaren , makelaars en aanbieders van markttoegang, en bevat een breed scala aan handelstools en analytische indicatoren waarmee zelfs de meest geavanceerde handelaren de software kunnen aanpassen aan hun unieke handelsstijlen. Het TT-platform biedt handelaren ook wereldwijde markttoegang en handelsuitvoering via zijn privé beheerde infrastructuur en het partnerschap zorgt ervoor dat BitMEX-gebruikers toegang krijgen tot de handelshulpmiddelen op alle BitMEX-producten, inclusief de populaire XBT \ / USD Perpetual Swap-koppeling. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHet BitMEX-verzekeringsfonds \ r \ nDe mogelijkheid om te handelen met hefboomwerking is een van de belangrijkste verkoopargumenten van de beurs en het bieden van hefboomwerking en het bieden van de mogelijkheid aan handelaren om tegen elkaar te handelen, kan resulteren in een situatie waarbij de winnaars niet al hun verwachte winsten ontvangen. Als gevolg van de hoeveelheid hefboomwerking die ermee gemoeid is, is het mogelijk dat de verliezers niet genoeg marge hebben op hun posities om de winnaars uit te betalen. \ R \ n \ r \ n Traditionele uitwisselingen zoals de Chicago Mercantile Exchange (CME) compenseren dit probleem door gebruik te maken van meerdere beschermingslagen en cryptocurrency-handelsplatforms die hefboomwerking bieden, kunnen momenteel niet overeenkomen met de beschermingsniveaus die worden geboden aan winnende handelaren. pluspunt met het voorbehoud dat er soms niet genoeg geld in het systeem is om de winnaars uit te betalen. \ r \ n \ r \ nOm dit probleem op te lossen heeft BitMEX een verzekeringsfonds ontwikkeld, en wanneer een handelaar een open positie met hefboomwerking, wordt hun positie met geweld gesloten of geliquideerd wanneer hun onderhoudsmarge te laag is. \ r \ n \ r \ nHier weerspiegelt de winst en het verlies van een handelaar niet de werkelijke prijs waarin hun positie werd gesloten o n de markt, en met BitMEX wanneer een handelaar wordt geliquideerd, daalt het eigen vermogen dat aan de positie is gekoppeld tot nul. \ r \ n \ r \ nIn het volgende voorbeeld heeft de handelaar een 100x longpositie ingenomen. In het geval dat de markprijs van Bitcoin daalt tot $ 3.980 (met 0,5%), dan wordt de positie geliquideerd met de 100 Bitcoin-positie die op de markt moet worden verkocht. \ R \ n \ r \ nDit betekent dat het niet uitmaakt tegen welke prijs deze transactie wordt uitgevoerd, namelijk als het $ 3.995 of $ 3.000 is, want vanuit het standpunt van de geliquideerde handelaar, ongeacht de prijs, verliezen ze al het vermogen dat ze in hun positie hadden, en verliezen ze de hele Bitcoin. Ervan uitgaande dat er een volledig liquide markt is, zou de bied / laat-spread kleiner moeten zijn dan de onderhoudsmarge. Hier manifesteren liquidaties zich als bijdragen aan het verzekeringsfonds (bijv. Als de onderhoudsmarge 50 basispunten is, maar de markt is 1 basispunt breed), en het verzekeringsfonds zou ongeveer hetzelfde bedrag moeten stijgen als de onderhoudsmarge wanneer een positie wordt geliquideerd. In dit scenario zou het verzekeringsfonds, zolang gezonde liquide markten aanhouden, zijn gestage groei moeten voortzetten. \ R \ n \ r \ nDe volgende grafieken illustreren het voorbeeld verder, en in de eerste grafiek zijn de marktomstandigheden gezond met een smal bod \ / ask spread (slechts $ 2) op het moment van liquidatie. Hier vindt de sluitingstransactie plaats tegen een hogere prijs dan de faillissementsprijs \ u00a0 (de prijs waarbij het margesaldo nul is) en profiteert het verzekeringsfonds. \ R \ n \ r \ nIllustratief voorbeeld van een verzekeringsbijdrage \ u2013 Long 100x met 1 BTC-onderpand \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n (Opmerking: de bovenstaande illustratie is gebaseerd op het openen van een 100x lange positie tegen $ 4.000 per BTC en 1 Bitcoin aan onderpand. De illustratie is een te grote vereenvoudiging en negeert factoren zoals vergoedingen en andere aanpassingen. \ r \ n \ r \ nDe bied- en laatprijzen vertegenwoordigen de staat van het orderboek op het moment van liquidatie. De slotkoers is $ 3.978, wat neerkomt op $ 1 aan ontsporing in vergelijking met de $ 3.979 biedprijs op het moment van liquidatie.) \ r \ n \ r \ nDe tweede grafiek toont een brede bied / laat-spreiding op het moment van liquidatie, hier vindt de sluitingstransactie plaats tegen een lagere prijs dan de faillissementsprijs, en de verzekering fonds wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat winnende handelaren hun verwachte winst ontvangen. \ r \ n \ r \ nDit werkt om de potentieel voor rendement, aangezien er geen garantie is dat gezonde marktomstandigheden kunnen aanhouden, vooral tijdens perioden van verhoogde prijsvolatiliteit. Tijdens deze periodes is het zelfs mogelijk dat het verzekeringsfonds wordt opgebruikt dan dat het is opgebouwd. \ R \ n \ r \ n \ u00a0 Illustratief voorbeeld van een uitputting van de verzekering \ u2013 Long 100x met 1 BTC-onderpand \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n (Opmerkingen: de bovenstaande illustratie is gebaseerd op het openen van een 100x longpositie tegen $ 4.000 per BTC en 1 Bitcoin aan onderpand. De illustratie is een te eenvoudige vereenvoudiging en negeert factoren zoals vergoedingen en andere aanpassingen . \ r \ n \ r \ nDe bied- en laatprijzen vertegenwoordigen de staat van het orderboek op het moment van liquidatie. De slotkoers is $ 3.800, wat neerkomt op $ 20 ontsporing vergeleken met de $ 3.820 biedprijs op het moment van liquidatie.) \ r \ n \ r \ nDe beurs verklaarde in februari 2019 dat het BitMEX-verzekeringsfonds bijna 21.000 Bitcoin vasthield (ongeveer $ 70 miljoen gebaseerd op de spotprijzen van Bitcoin op dat moment). \ r \ n \ r \ nDit cijfer vertegenwoordigt slechts 0,007 % van het nominale jaarlijkse handelsvolume van BitMEX, dat wordt genoteerd als ongeveer $ 1 biljoen. Dit is hoger dan de verzekeringsfondsen als een deel van het handelsvolume van de CME, en daarom worden winnende handelaren op BitMEX blootgesteld aan veel grotere risico’s dan CME-handelaren omdat: \ r \ n \ r \ n \ tBitMEX geen verrekeningsleden heeft met grote balansen en traders zijn direct aan elkaar blootgesteld. \ r \ n \ tBitMEX eist geen betalingen van traders met negatieve rekeningsaldi. \ r \ n \ t De onderliggende instrumenten op BitMEX zijn volatieler dan de meer traditionele instrumenten die beschikbaar zijn op CME. \ R \ n \ r \ nDaarom, met het verzekeringsfonds gekapitaliseerd, het systeem effectief met deelnemers die worden geliquideerd betalen voor liquidaties, of een verliezers betalen voor verliezers mechanisme. \ R \ n \ r \ nDit systeem kan controversieel lijken als eerste, hoewel sommigen misschien beweren dat er een zekere mate van uniformiteit in zit. Het is ook vermeldenswaard dat de beurs ook gebruik maakt van Auto Deleveraging \ u00a0, wat betekent dat in bepaalde perioden leveraged posities in winst nog steeds kunnen worden verlaagd als een geliquideerde order niet op de markt kan worden uitgevoerd. \ R \ n \ r \ nMeer avontuurlijke handelaren moeten er rekening mee houden dat, hoewel het verzekeringsfonds 21.000 Bitcoin bezit, ter waarde van ongeveer 0,1% van het totale Bitcoin-aanbod, BitMEX nog steeds niet hetzelfde niveau van garanties biedt aan winnende handelaren die worden geboden door meer traditionele handelsplatforms met hefboomwerking. \ r \ n \ r \ nGezien de inherente volatiliteit van de cryptocurrency-markt, blijft er een mogelijkheid bestaan ​​dat het fonds ondanks zijn huidige omvang tot nul wordt uitgeput. Dit kan ertoe leiden dat meer succesvolle handelaren geen vertrouwen hebben in het platform en ervoor kiezen om hun blootstelling te beperken in het geval dat BitMEX niet in staat is om winnende handelaren te compenseren. \ R \ nHoe geschikt is BitMEX voor beginners? \ R \ nBitMEX genereert hoge Bitcoin-handelsniveaus, en trekt ook een goed volume aan bij andere crypto-naar-crypto-overdrachten. Dit helpt om een ​​buzz rond de beurs te behouden, en BitMEX hanteert ook relatief lage handelskosten en is overal ter wereld beschikbaar (behalve voor inwoners van de VS). \ R \ n \ r \ nDit helpt om de aandacht te trekken van mensen die nieuw zijn op de handelsproces op hefboomwerking en wanneer u aan de slag gaat op het platform, zijn er 5 hoofdnavigatietabbladen om aan te wennen: \ r \ n \ r \ n \ t Handel: Het handelsdashboard van BitMEX. Op dit tabblad kunt u uw favoriete handelsinstrument selecteren, hefboomwerking kiezen en orders plaatsen en annuleren. U kunt ook uw positie-informatie zien en belangrijke informatie bekijken in de contractdetails. \ R \ n \ t Account: hier wordt al uw accountinformatie weergegeven, inclusief beschikbare Bitcoin-margesaldi, \ u00a0stortingen \ u00a0en \ u00a0opnames en handelsgeschiedenis. \ R \ n \ tContracten: dit tabblad bevat verdere instrumentinformatie, waaronder financieringsgeschiedenis, contractgroottes; aangeboden hefboomwerking, \ u00a0gegevens van onderliggende referentieprijsindex \ u00a0en andere belangrijke functies. \ r \ n \ tReferenties: in dit informatiecentrum kunt u meer te weten komen over \ u00a0toekomstige \ u00a0overeenkomsten, positiemarkering en liquidatie. \ r \ n \ tAPI: Vanaf hier kunt u een API-verbinding met BitMEX opzetten en de REST API \ u00a0 en WebSocket API gebruiken. \ r \ n \ r \ nBitMEX heeft ook 24/7 klantenondersteuning en het team is ook bereikbaar via hun Twitter en Reddit-accounts. \ r \ n \ r \ nBovendien biedt BitMEX een verscheidenheid aan educatieve bronnen, waaronder een FAQ-sectie, Futures-handleidingen, \ u00a0Gidsen voor eeuwigdurende contracten en meer bronnen op het \ u201cReferences \ u201d-accounttabblad. \ r \ n \ r \ nVoor gebruikers die op zoek zijn naar meer diepgaande analyse, produceert de BitMEX-blog beschrijvingen van een aantal onderwerpen op hoog niveau en heeft het een goede reputatie opgebouwd bij de cryptocurrency-gemeenschap. \ r \ n \ r \ nHet belangrijkste is dat de uitwisseling ook een testnet-platform, gebouwd bovenop testnet Bitcoin, waardoor s iemand om programma’s en strategieën uit te proberen voordat ze doorgaan naar de live-uitwisseling. \ r \ n \ r \ nDit is cruciaal omdat BitMEX, ondanks de rijkdom aan beschikbare middelen, niet echt geschikt is voor beginners, en margehandel, futurescontracten en swaps kunnen het beste worden overgelaten aan ervaren, professionele of institutionele handelaren. Marginhandel en ervoor kiezen om deel te nemen aan leveraged-activiteiten zijn risicovolle processen en zelfs meer gevorderde handelaren kunnen het proces omschrijven als een spel met een hoog risico en een hoge beloning \ u201cgame \ u201d . Nieuwkomers in de sector zouden een aanzienlijke hoeveelheid tijd moeten besteden aan het leren over margehandel en het uittesten van strategieën alvorens te overwegen of ze een live account willen openen. \ R \ nIs BitMEX veilig? \ R \ nBitMEX wordt algemeen beschouwd als een sterk beveiligingsniveau. Het platform maakt gebruik van stortingen met meerdere handtekeningen en opnameschema’s die alleen door BitMEX-partners kunnen worden gebruikt. BitMEX maakt ook gebruik van Amazon Web Services om de servers te beschermen met sms-berichten en tweefactorauthenticatie, evenals hardwaretokens. \ R \ n \ r \ nBitMEX heeft ook een systeem voor risicocontroles, wat vereist dat de som van alle accountposities op de website moet nul zijn. Als dit niet het geval is, wordt alle handel onmiddellijk stopgezet. Zoals eerder opgemerkt, worden opnames allemaal individueel met de hand gecontroleerd door werknemers en worden privésleutels nooit in de cloud opgeslagen. Stortingsadressen worden extern geverifieerd om er zeker van te zijn dat ze overeenkomende sleutels bevatten. Als dat niet het geval is, wordt het systeem onmiddellijk afgesloten. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBovendien is het BitMEX-handelsplatform geschreven in kdb +, een database en toolset die populair is bij grote banken. handelsapplicaties. De BitMEX-engine lijkt sneller en betrouwbaarder te zijn dan sommige van zijn concurrenten, zoals Poloniex en Bittrex. \ R \ n \ r \ nZe hebben e-mailmeldingen en PGP-codering wordt gebruikt voor alle communicatie. \ R \ n \ r \ nDe centrale is in het verleden niet gehackt. \ r \ nHoe veilig is het platform? \ r \ nZoals eerder vermeld, wordt BitMEX beschouwd als een veilige uitwisseling en bevat het een aantal beveiligingsprotocollen die standaard worden in de sector \ u2019s toonaangevende beurzen. Naast het gebruik van de cloudbeveiliging van Amazon Web Services \ u2019, zijn alle uitwisselingssystemen alleen toegankelijk nadat ze meerdere vormen van authenticatie hebben doorlopen, en individuele systemen kunnen alleen met elkaar communiceren via goedgekeurde en gecontroleerde kanalen. r \ n \ r \ nCommunicatie is ook verder beveiligd omdat de centrale optionele PGP-codering biedt voor alle geautomatiseerde e-mails, en gebruikers kunnen hun openbare PGP-sleutel invoegen in het formulier in hun accounts. \ r \ n \ r \ nEenmaal ingesteld, BitMEX codeert en ondertekent alle geautomatiseerde e-mails die door u of naar uw account zijn verzonden via het e-mailadres [email protected] Gebruikers kunnen ook beveiligde gesprekken met het ondersteuningsteam starten door het e-mailadres en de openbare sleutel op de technische contactpersoon te gebruiken, en het team heeft de PGP-sleutel van hun geautomatiseerde systeem beschikbaar gemaakt voor verificatie in hun beveiligingsgedeelte. \ R \ n \ r \ nDe handelsengine van het platform is geschreven in kdb +, een database en toolset die wordt gebruikt door toonaangevende financiële instellingen in hoogfrequente handelstoepassingen, en de snelheid en betrouwbaarheid van de engine wordt ook gebruikt om een ​​volledige risicocontrole uit te voeren na elke plaatsing van bestellingen. , verrekening, storting en opname. \ r \ n \ r \ nAlle accounts in het systeem moeten consistent op nul worden opgeteld, en als dit niet gebeurt, wordt de handel op het platform onmiddellijk stopgezet voor alle gebruikers. \ r \ n \ r \ nMet betrekking tot portemonnee-beveiliging maakt BitMEX gebruik van een multi-handtekening- en opnameschema, en alle uitwisselingsadressen zijn standaard multi-handtekeningen waarbij alle opslag offline wordt gehouden. Privésleutels worden niet opgeslagen op cloudservers en diepe koude opslag wordt gebruikt voor de meeste fondsen. \ R \ n \ r \ nBovendien worden alle stortingsadressen die door het BitMEX-systeem worden verzonden, geverifieerd door een externe service die ervoor zorgt dat ze bevatten de sleutels die worden beheerd door de oprichters, en in het geval dat de openbare sleutels verschillen, wordt het systeem onmiddellijk afgesloten en wordt de handel stopgezet. De beveiligingspraktijken van de beurs zorgen er ook voor dat elke opname handmatig wordt gecontroleerd door minimaal twee werknemers voordat ze worden verzonden. \ R \ nBitMEX-klantenondersteuning \ r \ nHet handelsplatform heeft een 24/7 ondersteuning op meerdere kanalen, waaronder e-mail, ticketsystemen en sociale media. De typische reactietijd van het klantenserviceteam is ongeveer een uur, en feedback over de klantenondersteuning suggereert over het algemeen dat de reacties van de klantenservice nuttig zijn en niet beperkt zijn tot geautomatiseerde reacties. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe BitMEX biedt ook een kennisbank en veelgestelde vragen die, hoewel ze niet altijd nuttig zijn, gebruikers kunnen helpen en verwijzen naar de noodzakelijke kanalen om hulp te krijgen. \ r \ n \ r \ nBitMEX biedt ook handelsgidsen die toegankelijk zijn hier. \ r \ nConclusie \ r \ nEr lijken weinig klachten online te zijn over BitMEX, waarbij de meeste problemen betrekking hebben op technische zaken of over de complexiteit van het gebruik van de website. In oudere klachten bleken ook kwesties met betrekking tot lage liquiditeit te zijn, maar dit lijkt geen issue meer te zijn. \ R \ n \ r \ nBitMEX is duidelijk geen platform dat niet bedoeld is voor de amateurbelegger. De interface is complex en daarom kan het erg moeilijk zijn voor gebruikers om aan het platform te wennen en zelfs door de website te navigeren. \ R \ n \ r \ nHet platform biedt echter een breed scala aan tools en zodra gebruikers ervaring hebben met het platform zullen ze het brede scala aan informatie dat het platform biedt waarderen. \ r \ nBezoek BitMEX","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Andrew Norry"​,"datum gepubliceerd"​"09-12-2019"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me