Beginnershandleiding voor Bibox Exchange: volledige beoordeling

Bibox recensie

Bibox is een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die zijn leden een alternatief wil bieden voor platforms zoals Binance en Huobi die momenteel in de voorhoede van de cryptocurrency-wisselmarkt staan. De site is in gebruik sinds 2017 en biedt toegang tot een breed scala aan munten, daarnaast maakt de site gebruik van slimme AI-algoritmen die zijn ontworpen om te helpen bij het uitvoeren van optimale transacties en transacties, en om eventuele opbrengsten te maximaliseren. . Vanwege zijn relatieve jeugd is Bibox echter nog steeds een beetje een mysterie voor een aanzienlijk aantal cryptocurrency-handelaren..

Bibox recensie

Bezoek Bibox

Over Bibox

Bibox is een crypto-naar-crypto-uitwisseling gevestigd in China die werd opgericht in 2017. Er zijn verschillende online bronnen die aangeven dat de uitwisseling is opgericht door de voormalige werknemers van bedrijven zoals Binance, OKCoin en Huobi. Het team zou de mede-oprichter van OKCoin en de oprichters van Huobi omvatten, maar het bedrijf geeft geen echte informatie over de samenstelling van zijn team, en als gevolg daarvan moet deze informatie nog worden bevestigd.

Over Bibox

Naast het bieden van toegang tot een breed scala aan altcoins, maakt Bibox ook gebruik van AI-verbeterde en gecodeerde algoritmen die handelaren helpen bij het uitvoeren van transacties en transacties. Ondanks dat Bibox pas in 2017 is gestart, is het erg populair gebleken en genereert het al een aanzienlijk handelsvolume. Er zijn momenteel meer dan 60 munten genoteerd op de beurs, met 145 marktparen die zijn gekoppeld aan de 5 basisvaluta’s BTC, ETH, USDT, DAI en BIX. Bibox is momenteel een top 10-beurs in termen van zowel BTC als totale dagelijkse handelsvolumes en genereert momenteel ongeveer 33.000 aan BTC-transacties per dag. De beurs genereert ook ongeveer $ 250 miljoen aan handel per dag en dit aantal wordt momenteel gedomineerd door de BIX / ETH-koppeling, die momenteel goed is voor meer dan $ 66 miljoen aan dagelijkse transacties. De ETH / BTC- en BIX / BTC-paren genereren ook elk meer dan $ 30 miljoen aan dagelijkse handel.

Het Bibox-team heeft een gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld, met een intuïtieve gebruikersinterface waarmee gebruikers hun handelsactiviteiten kunnen uitvoeren op een manier die vergelijkbaar is met platforms zoals Binance, de toonaangevende beurs ter wereld. Om handelaren naar zijn platform te trekken, maakt Bibox ook gebruik van een aantal belangrijke hoofdfuncties.

Belangrijkste kenmerken

 • Functionaliteit – Bibox maakt gebruik van een webgebaseerd handelsplatform en beschikt over een gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface met een breed scala aan functies. Functies zoals orderboek, handelsgeschiedenis en responsieve grafieken zijn inbegrepen, en het platform biedt handelaren ook de mogelijkheid om te kiezen uit een meer geavanceerde basisinterface of een geavanceerdere interface op volledig scherm. Het platform bevat ook een aantal meer geavanceerde technische analyse-indicatoren.
 • Technologie – Het Bibox-team streeft ernaar technologisch geavanceerd te zijn en AI-gebaseerde modules en andere slimme tools te gebruiken om snelle en betrouwbare geautomatiseerde handel mogelijk te maken. Het team maakt ook API-integratie met andere handelsservices mogelijk en biedt een pc- en Mac-desktopclient, evenals een mobiele app voor zowel Android- als iOS-gebruikers.
 • Handel in opties – De beurs biedt een goed aanbod aan handelsopties en gebruikers hebben toegang tot een groot aantal munten, limiet- en marktorders en een eenvoudige vergoedingsstructuur; met een handelsvergoeding van 0,1% voor alle gebruikers. Handelaren kunnen ook 50% korting krijgen op transactiekosten als ze betalen met BIX bij het verhandelen van een token op het Bibox-platform.
 • Klantenservice – De site is beschikbaar in het Engels, Chinees, Russisch, Koreaans en Vietnamees. Daarnaast is er een ondersteuningsteam beschikbaar om 24/7 eventuele problemen op te lossen en kunnen gebruikers contact opnemen met het team door een ticket te openen in het Support Sectie. Het Bibox-team is ook bereikbaar via hun Twitter account, Telegram-groep, en Facebook pagina. Er is ook een FAQ pagina in de sectie Ondersteuning die de meest voorkomende problemen behandelt, evenals een aantal duidelijk geschreven Gidsen die gebruikers helpen bij het navigeren op het platform.

Bibox Account Aanmelding

Het aanmaken van een account is een eenvoudig proces en de hoofdpagina heeft een blauw tabblad ‘Aanmelden’ rechtsboven op de pagina.

1) Maak een account aan

Bezoek de Bibox-website en klik op de knop “Aanmelden”. U krijgt te maken met de volgende opties.

Voer uw e-mailadres en een wachtwoord van tussen 8-20 tekens in op het verstrekte registratieformulier, u kunt vervolgens akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden en op “Aanmelden” klikken, een e-mail met een verificatielink zal naar het opgegeven e-mailadres worden gestuurd.

U kunt op de link klikken om in te loggen op uw account, of u kunt de link kopiëren en in het gevraagde veld plakken, en ook uw e-mailadres en wachtwoord invoeren en op “Inloggen” klikken.

Hoe te handelen op Bibox

Log in en klik op de knop “Fondsen”, zoek de munt die u wilt storten en klik op “Storten”. Kopieer hierna het vereiste stortingsadres en plak het in de portemonnee van je munt. Zorg ervoor dat u alle details zorgvuldig controleert. Zodra je met succes een storting hebt gedaan, wordt er een bevestigingsmail naar je e-mailadres gestuurd.

Bibox-deposito's

U kunt uw gewenste munten verhandelen via een van de basisvaluta’s op het Bibox-platform. Deze omvatten BTC, ETH, USDT, DAI en BIX. Bibox geeft handelaren ook de keuze om een ​​basisplatformmodus of een volledig schermmodus te gebruiken, en de tweede optie is geavanceerder en bevat meer geavanceerde technische analysehulpmiddelen. Om snel te handelen, klikt u gewoon op de knop “Token Trading” en kiest u de basisvaluta van uw voorkeur, bijv. BTC en zoek vervolgens naar de valuta die u wilt kopen.

Bibox-handelsscherm

Aan de linkerkant ziet u de marktprijzen die mensen aanbieden

Marktprijzen

Het midden van het scherm bevat de grafieken, u kunt kiezen tussen een grafiek met de candlesticks en een marktdieptegrafiek. Er zijn tools bovenaan om de tijdsperiode te wijzigen, voortschrijdende gemiddelden, Bollinger-banden enzovoort weer te geven.

Bibox-grafieken

En onder de grafieken bevinden zich uw koop- en verkoopvakken voor het plaatsen van limietorders.

Koop verkoopdozen

Opnames doen

Het gedeelte “Fondsen” bevat alle functies met betrekking tot het storten en opnemen. Om geld op te nemen, klikt u op de knop “Fondsen”, zoekt u de gewenste munt en klikt u op “Opnemen”. Het scherm toont dan de relevante gegevens over bedragen en adressen. Voer alle benodigde gegevens in en klik op de knop “Opnemen”. Er wordt dan een bevestigingslink naar uw e-mail gestuurd. Controleer alle details zorgvuldig en klik vervolgens op de link om de opname te bevestigen.

Bibox heeft een aantal verificatieniveaus; Niet-geverifieerde accounts kunnen echter vrij handelen en tot 2 BTC per dag opnemen. Verificatie beperkt uw dagelijkse handelsactiviteit niet en om uw profielverificatie te voltooien, is het noodzakelijk om uw regio, volledige naam, paspoortnummer en een gescande kopie van uw paspoort op te geven. Ook moet iedereen die zijn account volledig geverifieerd wil hebben, een foto van zichzelf overleggen met zijn paspoort en een stuk papier waarop Bibox staat, samen met de datum waarop de foto is genomen. Na voltooiing van dit proces wordt de dagelijkse opnamelimiet verhoogd tot 20 BTC per dag.

Iedereen die een hogere limiet nodig heeft, moet een e-mail sturen naar [email protected] en doe een specifiek verzoek.

Ondersteunde valuta

Bibox opereert momenteel als een crypto-naar-crypto-uitwisseling en ondersteunt geen fiat-valuta’s; het team heeft echter aangekondigd dat ze van plan zijn om in de toekomst fiat-koppelingen op te nemen. Tot die tijd kunnen handelaren gebruik maken van gedigitaliseerde valuta’s zoals USDT of DAI die beschikbaar zijn om op het platform te handelen en als stabielere opties fungeren in vergelijking met de meeste andere digitale activa.

Er zijn momenteel meer dan 60 munten beschikbaar op het platform met 145 marktparen die zijn gekoppeld aan de 5 basisvaluta’s BTC, ETH, USDT, DAI en BIX. De selectie omvat populaire valuta’s zoals Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, EOS, Ethereum, Litecoin en NEO. Bibox biedt ook toegang tot een aantal NEP-5-tokens en andere meer obscure munten zoals CPChain, ELF, HPB, IoT Chain, KEY, Pundi X en Trinity. Bibox trekt vaak handelaren aan die op sommige van de markten meer obscure munten willen verhandelen en stelt gebruikers ook in staat te stemmen op mogelijke muntenlijsten.

Ondersteunde valuta

Net als Binance met hun BNB-munt, bevat het platform ook zijn native Bibox-token (BIX) waarmee gebruikers 50% korting kunnen krijgen op transactiekosten wanneer ze betalen met BIX om een ​​token op het Bibox-platform te verhandelen..

BiBox-vergoedingen

Het gebruik van de native Bibox Token (BIX) van het platform om transacties uit te voeren, zal resulteren in kortingstarieven op de beurs. Dit fungeert als een stimulans voor gebruikers om BIX te kopen, te gebruiken en vast te houden. Handelaren die geen gebruik maken van BIX zijn onderworpen aan een handelsvergoeding van 0,1% voor alle transacties. Er zijn geen kosten voor het storten van cryptocurrencies, maar voor opnames worden netwerktransactiekosten in rekening gebracht, en de opnamekosten worden aangepast per bloksituatie.

Opnamekosten variëren afhankelijk van de geselecteerde valuta en de kosten zijn inclusief 0,0004 BTC voor Bitcoin, 0,005 ETH voor Ethereum en 0,005 LTC voor Litecoin. Andere munten zijn duurder om op te nemen, zoals ELF waarvoor een vergoeding van 3 ELF wordt betaald. Een volledige lijst met vergoedingen is hier te zien:

TokenToken Name Intrekkingskosten
BTC Bitcoin 0.0004 BTC
BIX BIX-token 3 BIX
ETH Ethereum 0,005 ETH
ENZ Ethereum Classic 0.005 ENZ
BCH Bitcoin Cash 0,005 BCH
LTC Litecoin 0,005 LTC
USDT Tether 35 USDT
EOS EOS 0.3 EOS
TNB Tijd nieuwe bank 40 TNB
BTM Bytom 6 BTM
CMT CyberMiles 15 CMT
PRA ProChain 5 PRA
LENEN EthLend 25 LENEN
RDN Raiden Network Token 1 RDN
MANA Decentraland 20 MAN
HPB HPB 0,8 HPB
MKR Maker 0,008 MKR
DAI DAI 2 DAI
ELF ELF 3 ELF
ITC IoT-keten 1 ITC
APK Olympus 4 APK
BTO BOTTOS 20 BTO
GNX Genaro-netwerk 5 GNX
KAT BitClave 50 CAT
AV Game.com-token 20 AV
AWR BEWUST 70 AWR
CAG Verandering 6 CAG
LATEN ZIEN LATEN ZIEN 600 TOON
AIDOC Aldoctor 30 AIDOC
AMM MicroMoney 05.00 uur
WAS WAS 8 WAX
C20 CRYPTO20 1 C20
SNOV Snovio 30 SNOV
BLT Bloeien 3 BLT
DTA GEGEVENS 150 DTA
GTO Gifto 8 GTO
JNT Jibrel-netwerk 5 JNT
SXUT SXUT 6 SXUT
CZR CanonChain 35 CZR
TNC Drie-eenheid 0,5 TNC
CPC CPChain 10 CPC
TRX Tron 60 TRX
FSN Fusie 1 FSN
UUU UNetworkToken 600 UUU
ABT ArcBlock 2 ABT
TRAP KickCoin 20 SCHOP
SLEUTEL SLEUTEL 400 SLEUTEL
PXS Pundi X 2 PXS
BBN BBN-token 20 BBN
LEDU Onderwijs 40 LEDU
MED MediBloc 60 MED
QTUM QTUM 0,02 QTUM
NEO NEO 0,01 NEO
DXT Datawallet 20 DXT
LGO Legolas 15 LGO
STREEPJE Dash 0,001 STREEPJE

Is BiBo veilig?

Bibox implementeert een aantal beveiligingsprotocollen om klantaccounts te beschermen en ondersteunt Google Two-Factor Authentication, SMS Authentication en een Funds Password. Het team biedt ook een volledig inlogrecord om gebruikers te helpen hun accountactiviteit bij te houden. Het team geeft niet veel details over hun opslagpraktijken, maar beweert wel dat het de meeste gebruikersgelden offline opslaat in portefeuilles voor koude opslag. Tot nu toe was Bibox bestand tegen elke vorm van hacks.

De beurs bevat een aantal functies die zijn ontworpen om te helpen bij het handelen, zoals een microservicesplitsing die transacties met een groot volume opsplitst in kleinere bits, die veiliger en efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Het platform wordt ook gecontroleerd en bestuurd door een AI-systeem dat eventuele fouten verhelpt die kunnen optreden tijdens dagelijkse activiteiten. Bibox maakt ook gebruik van API-interfaces zoals RESTful, Websocket en Fix om plotselinge monetaire schommelingen en verliezen te minimaliseren.

Gevolgtrekking

Bibox is alweer een nieuwkomer die zich voor het eerst richtte op de Chinese markt; de uitwisseling is echter snel in populariteit gegroeid en heeft grip gekregen bij internationale handelaren. Bibox biedt een fatsoenlijk handelsplatform dat tot doel heeft zijn gebruikers een vergelijkbare gebruikerservaring te bieden als sites zoals Binance en Huobi.

Het team lijkt te proberen hun marktaandeel te vergroten door functies op te nemen zoals margehandel, open spot-transacties en verschillende op AI gebaseerde data-algoritmen. De site maakt momenteel gebruik van een geheugenafstemmingssysteem dat helpt bij het leveren van snelheden in de regio van megabits per seconde, en biedt gebruikers uniforme marktingang / uitgangsgegevens, aangezien het platform een ​​grote hoeveelheid alternatieve valutagegevens filtert en gebruikers de meest efficiënte deals die op elk moment beschikbaar zijn.

Vanwege het gebrek aan informatie over het oprichtende team en het feit dat Bibox geen volledig transparante en openlijk compliant uitwisseling is, is het misschien niet voor iedereen. De uitwisseling is echter geschikt voor handelaren die willen handelen in moeilijker te vinden munten en die ook geïnteresseerd zijn in enkele van de geavanceerde datafuncties en mogelijke marge-uitleenfunctie. De efficiënte aard van het platform en de keuze aan handelsschermen betekent dat Bibox een haalbare optie is voor zowel nieuwere als meer ervaren handelaren, maar vanwege zijn relatieve jeugd is het misschien beter geschikt voor de meer ervaren leden van de cryptocurrency-gemeenschap..

Bezoek Bibox

Voordelen

 • Makkelijk te gebruiken
 • Lage handelskosten
 • Geavanceerd handelsplatform met AI-functies
 • Grote selectie altcoins
 • BIX-tokengebruik

Nadelen

 • Geen gereguleerde beurs
 • Ondoorzichtige oprichters
 • Geen fiat-valuta’s ondersteund

Bibox

src = “~ images \ beginnershandleiding-voor-bibox-exchange-complete-review.gif”

alt = “Bibox recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.6

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

6,0 / 10

Vergoedingen

8.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

7,0 / 10

Voordelen

 • Makkelijk te gebruiken
 • Lage handelskosten
 • Geavanceerd handelsplatform met AI-functies
 • Grote selectie altcoins
 • BIX-tokengebruik

Nadelen

 • Geen gereguleerde beurs
 • Ondoorzichtige oprichters
 • Geen fiat-valuta’s ondersteund

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Bibox","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /bibox-review.gif","Omschrijving"​"Bibox is een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die zijn leden een alternatief wil bieden voor platforms zoals Binance en Huobi die momenteel in de voorhoede van de cryptocurrency-wisselmarkt staan. De site is sinds 2017 in gebruik en geeft toegang tot een breed scala aan munten, daarnaast maakt de site gebruik van…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"7.60"​,"naam"​"Bibox","reviewBody"​"Bibox is een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die zijn leden een alternatief wil bieden voor platforms zoals Binance en Huobi die momenteel in de voorhoede van de cryptocurrency-wisselmarkt staan. De site is in gebruik sinds 2017 en biedt toegang tot een breed scala aan munten, daarnaast maakt de site gebruik van slimme AI-algoritmen die zijn ontworpen om te helpen bij het uitvoeren van optimale transacties en transacties, en om eventuele opbrengsten te maximaliseren. . Vanwege zijn relatieve jeugd is Bibox echter nog steeds een beetje een mysterie voor een aanzienlijk aantal handelaren in cryptocurrency. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBezoek Bibox \ r \ nOver Bibox \ r \ nBibox is een crypto naar crypto-uitwisseling gevestigd in China die werd opgericht in 2017. Er zijn verschillende online bronnen die aangeven dat de uitwisseling is opgericht door de voormalige werknemers van bedrijven zoals Binance, OKCoin \ u00a0 en Huobi. Het team zou de mede-oprichter van OKCoin en de oprichters van Huobi omvatten, maar het bedrijf geeft geen echte informatie over de samenstelling van zijn team, en als gevolg hiervan moet deze informatie nog worden bevestigd. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBibox biedt niet alleen toegang tot een breed scala aan altcoins, maar maakt ook gebruik van door AI verbeterde en gecodeerde algoritmen die handelaren helpen bij het uitvoeren van transacties en transacties. Ondanks dat Bibox pas in 2017 is gestart, is het erg populair gebleken en genereert het al een aanzienlijk handelsvolume. Er zijn momenteel meer dan 60 munten genoteerd op de beurs, met 145 marktparen die zijn gekoppeld aan de 5 \ u00a0-basisvaluta’s van BTC, ETH, USDT, DAI en BIX. Bibox is momenteel een top 10-beurs in termen van zowel BTC als totale dagelijkse handelsvolumes en genereert momenteel ongeveer 33.000 aan BTC-transacties per dag. De beurs genereert ook ongeveer $ 250 miljoen aan handel per dag en dit aantal wordt momenteel gedomineerd door de BIX \ / ETH-koppeling die momenteel goed is voor meer dan $ 66 miljoen aan dagelijkse transacties. De ETH \ / BTC- en BIX \ / BTC-koppelingen genereren ook elk meer dan $ 30 miljoen aan dagelijkse handel. \ R \ n \ r \ nHet Bibox-team heeft een gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld, met een intuïtieve gebruikersinterface waarmee gebruikers hun handelsactiviteit op een manier die vergelijkbaar is met platforms zoals Binance, de grootste beurs ter wereld. Om handelaren naar zijn platform te lokken, maakt Bibox ook gebruik van een aantal belangrijke hoofdfuncties. \ R \ nKernfuncties \ r \ n \ r \ n \ tFunctionaliteit \ u2013 Bibox maakt gebruik van een webgebaseerd handelsplatform en beschikt over een gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface met een breed scala aan functies. Functies zoals orderboek, handelsgeschiedenis en responsieve grafieken zijn inbegrepen, en het platform biedt handelaren ook de mogelijkheid om te kiezen uit een basisinterface of een geavanceerdere interface op volledig scherm. Het platform bevat ook een aantal meer geavanceerde technische analyse-indicatoren. \ R \ n \ tTechnologie \ u2013 Het Bibox-team streeft ernaar technologisch geavanceerd te zijn en AI-gebaseerde modules en andere slimme tools te gebruiken om snel en betrouwbaar geautomatiseerd handelen mogelijk te maken. Het team maakt ook API-integratie met andere handelsservices mogelijk en biedt een pc- en Mac-desktopclient, evenals een mobiele app voor zowel Android- als iOS-gebruikers. \ R \ n \ t Handelsopties \ u2013 De beurs biedt een goed aanbod aan handelsactiviteiten opties en gebruikers hebben toegang tot een groot aantal munten, limiet- en marktorders en een eenvoudige tariefstructuur; met een handelsvergoeding van 0,1% voor alle gebruikers. Handelaren kunnen ook 50% korting krijgen op transactiekosten als ze betalen met BIX bij het verhandelen van een token op het Bibox-platform. \ R \ n \ tKlantenservice \ u2013 De site is beschikbaar in het Engels, Chinees, Russisch, Koreaans en Vietnamees. Bovendien is er een ondersteuningsteam beschikbaar om 24/7 problemen op te lossen en kunnen gebruikers contact opnemen met het team door een ticket te openen in de ondersteuningssectie. Het Bibox-team is ook bereikbaar via hun Twitter-account, Telegram-groep en Facebook-pagina. Er is ook een pagina met veelgestelde vragen in de ondersteuningssectie die de meest voorkomende problemen behandelt, evenals een aantal duidelijk geschreven gidsen die gebruikers helpen bij het navigeren op het platform. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBibox-account aanmelden \ r \ nHet aanmaken van een account is een eenvoudig proces en de hoofdpagina heeft een blauw \ u201cAanmelden \ u201d-tabblad rechtsboven op de pagina. \ r \ n1) Maak een account \ r \ nBezoek de Bibox-website en klik op de knop \ u201cSignup \ u201d. U wordt geconfronteerd met de volgende opties. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVoer uw e-mailadres en een wachtwoord van 8-20 tekens in op het verstrekte registratieformulier, waarna u akkoord kunt gaan met de Gebruiksvoorwaarden en klik op \ u201cAanmelden \ u201d, er wordt een e-mail met een verificatielink naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nU kunt op de link klikken om in te loggen in uw account, of u kunt de link kopiëren en in het gevraagde veld plakken, en ook uw e-mailadres en wachtwoord invoeren en klikken op \ u201cInloggen. \ u201d \ r \ nHoe te handelen op Bibox \ r \ nLog in en klik op de knop \ u201cFunds \ u201d, zoek de munt die u wilt storten en klik op \ u201cDeposit \ u201d. Kopieer hierna het vereiste stortingsadres en plak het in je portemonnee. Zorg ervoor dat u alle details zorgvuldig controleert. \ u00a0Als je met succes een storting hebt gedaan, wordt er een bevestigingsmail naar je e-mailadres gestuurd. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nJe kunt je gewenste munten verhandelen via een van de basisvaluta’s op het Bibox-platform . Deze omvatten BTC, ETH, USDT, DAI en BIX. Bibox geeft handelaren ook de keuze om een ​​basisplatformmodus of een volledig schermmodus te gebruiken, en de tweede optie is geavanceerder en bevat meer geavanceerde technische analysehulpmiddelen. Als u echter snel wilt handelen, klikt u op de knop \ u201cTokenhandel \ u201d en kiest u de gewenste basisvaluta, bijv. BTC, en zoek vervolgens naar de valuta die u wilt kopen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAan de linkerkant ziet u de marktprijzen die mensen aanbieden \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet midden van het scherm bevat de grafieken, u kunt kiezen tussen een grafiek met de candlesticks en een marktdieptegrafiek. Er zijn tools bovenaan om de tijdsperiode te wijzigen, voortschrijdende gemiddelden, Bollinger-banden weer te geven, enzovoort. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEn onder de grafieken zijn uw koop- en verkoopvakken voor het plaatsen van limieten Orders. \ R \ n \ r \ n \ r \ nOpnames doen \ r \ nDe \ u201cFunds \ u201d-sectie bevat alle functies met betrekking tot het storten en opnemen en om een ​​opname te doen, klikt u op de \ u201cFunds \ u201d-knop en vervolgens zoek de munt die je wilt en klik op \ u201cWithdraw \ u201d. Het scherm toont dan de relevante gegevens over bedragen en adressen. Voer alle benodigde gegevens in en klik op de knop \ u201cWithdraw \ u201d. Er wordt dan een bevestigingslink naar uw e-mail gestuurd. Controleer alle details zorgvuldig en klik vervolgens op de link om de opname te bevestigen. \ R \ n \ r \ nBibox heeft een aantal verificatieniveaus; Niet-geverifieerde accounts kunnen echter vrij handelen en tot 2 BTC per dag opnemen. Verificatie beperkt uw dagelijkse handelsactiviteiten niet en om uw profielverificatie te voltooien, is het nodig om uw regio, volledige naam, paspoortnummer en een gescande kopie van uw paspoort op te geven. Ook moet iedereen die zijn account volledig geverifieerd wil hebben, een foto van zichzelf overleggen met zijn paspoort en een stuk papier waarop Bibox staat, samen met de datum waarop de foto is genomen. Na voltooiing van dit proces wordt de dagelijkse opnamelimiet verhoogd naar 20 BTC per dag. \ R \ n \ r \ nIedereen die een hogere limiet nodig heeft, moet een e-mail sturen naar \ [email protected] \ u00a0 en een specifieke verzoek. \ r \ nOndersteunde valuta’s \ r \ nBibox werkt momenteel als een crypto-naar-crypto-uitwisseling en ondersteunt geen fiat-valuta’s; het team heeft echter aangekondigd dat ze van plan zijn om in de toekomst fiat-koppelingen op te nemen. Tot die tijd kunnen handelaren gebruik maken van gedigitaliseerde valuta’s zoals USDT of DAI die beschikbaar zijn om op het platform te handelen en fungeren als stabielere opties in vergelijking met de meeste andere digitale activa. \ R \ n \ r \ nEr zijn er momenteel meer dan over. 60 munten beschikbaar op het platform met 145 marktparen gekoppeld aan de 5 \ u00a0base-valuta’s van BTC, ETH, USDT, DAI en BIX. De selectie omvat populaire valuta’s zoals Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, EOS, Ethereum, Litecoin en NEO. Bibox biedt ook toegang tot een aantal NEP-5-tokens en andere meer obscure munten zoals CPChain, ELF, HPB, IoT Chain, KEY, Pundi X en Trinity. Bibox trekt vaak handelaren aan die op sommige van de markten meer obscure munten willen verhandelen en stelt haar gebruikers ook in staat te stemmen op mogelijke muntenvermeldingen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nZoals Binance met hun BNB-munt, de platform bevat ook zijn native Bibox-token (BIX) waarmee gebruikers 50% korting kunnen krijgen op transactiekosten wanneer ze betalen met BIX om een ​​token op het Bibox-platform te verhandelen. \ r \ nBiBox-kosten \ r \ nDe native Bibox van het platform gebruiken Token (BIX) om transacties uit te voeren, resulteert in kortingen op de beurs. Dit fungeert als een stimulans voor gebruikers om BIX te kopen, te gebruiken en vast te houden. Handelaren die geen gebruik maken van BIX zijn onderworpen aan een handelsvergoeding van 0,1% voor alle transacties. Er zijn geen kosten verbonden aan het storten van cryptocurrencies, maar voor opnames worden netwerktransactiekosten in rekening gebracht, en de opnamekosten worden aangepast aan de bloksituatie. , 0,005 ETH, voor Ethereum, en 0,005 LTC voor Litecoin. Andere munten zijn duurder om op te nemen, zoals ELF waarvoor een vergoeding van 3 ELF wordt betaald. Een volledige lijst met vergoedingen is hier te zien: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nToken \ r \ nTokennaam \ r \ nAfhaalkosten \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ nBitcoin \ r \ n0.0004 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nBIX \ r \ nBIX-token \ r \ n3 BIX \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ r \ nEthereum \ r \ n0.005 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nETC \ r \ nEthereum Classic \ r \ n0.005 ETC \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCH \ r \ nBitcoin Cash \ r \ n0. 005 BCH \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ r \ nLitecoin \ r \ n0.005 LTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSDT \ r \ nTether \ r \ n35 USDT \ r \ n \ r \ n \ r \ nEOS \ r \ nEOS \ r \ n0.3 EOS \ r \ n \ r \ n \ r \ nTNB \ r \ nTime New Bank \ r \ n40 TNB \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTM \ r \ nBytom \ r \ n6 BTM \ r \ n \ r \ n \ r \ nCMT \ r \ nCyberMiles \ r \ n15 CMT \ r \ n \ r \ n \ r \ nPRA \ r \ nProChain \ r \ n5 PRA \ r \ n \ r \ n \ r \ nLEND \ r \ nEthLend \ r \ n25 LEND \ r \ n \ r \ n \ r \ nRDN \ r \ nRaiden Network Token \ r \ n1 RDN \ r \ n \ r \ n \ r \ nMANA \ r \ nDecentraal en \ r \ n20 MAN \ r \ n \ r \ n \ r \ nHPB \ r \ nHPB \ r \ n0.8 HPB \ r \ n \ r \ n \ r \ nMKR \ r \ nMaker \ r \ n0.008 MKR \ r \ n \ r \ n \ r \ nDAI \ r \ nDAI \ r \ n2 DAI \ r \ n \ r \ n \ r \ nELF \ r \ nELF \ r \ n3 ELF \ r \ n \ r \ n \ r \ nITC \ r \ nIoT Chain \ r \ n1 ITC \ r \ n \ r \ n \ r \ nMOT \ r \ nOlympus \ r \ n4 MOT \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTO \ r \ nBOTTOS \ r \ n20 BTO \ r \ n \ r \ n \ r \ nGNX \ r \ nGenaro Network \ r \ n5 GNX \ r \ n \ r \ n \ r \ nCAT \ r \ nBitClave \ r \ n5 0 CAT \ r \ n \ r \ n \ r \ nGTC \ r \ nGame.com Token \ r \ n20 GTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nAWR \ r \ nAWARE \ r \ n70 AWR \ r \ n \ r \ n \ r \ nCAG \ r \ nVerander \ r \ n6 CAG \ r \ n \ r \ n \ r \ nSHOW \ r \ nSHOW \ r \ n600 SHOW \ r \ n \ r \ n \ r \ nAIDOC \ r \ nAldoctor \ r \ n30 AIDOC \ r \ n \ r \ n \ r \ nAMM \ r \ nMicroMoney \ r \ n5 AMM \ r \ n \ r \ n \ r \ nWAX \ r \ nWAX \ r \ n8 WAX \ r \ n \ r \ n \ r \ nC20 \ r \ nCRYPTO20 \ r \ n1 C20 \ r \ n \ r \ n \ r \ nSNOV \ r \ nSnovio \ r \ n30 SNOV \ r \ n \ r \ n \ r \ nBLT \ r \ nBloom \ r \ n3 BLT \ r \ n \ r \ n \ r \ nDTA \ r \ nDATA \ r \ n150 DTA \ r \ n \ r \ n \ r \ nGTO \ r \ nGifto \ r \ n8 GTO \ r \ n \ r \ n \ r \ nJNT \ r \ nJibrel-netwerk \ r \ n5 JNT \ r \ n \ r \ n \ r \ nSXUT \ r \ nSXUT \ r \ n6 SXUT \ r \ n \ r \ n \ r \ nCZR \ r \ nCanonChain \ r \ n35 CZR \ r \ n \ r \ n \ r \ nTNC \ r \ nTrinity \ r \ n0.5 TNC \ r \ n \ r \ n \ r \ nCPC \ r \ nCPChain \ r \ n10 CPC \ r \ n \ r \ n \ r \ nTRX \ r \ nTron \ r \ n60 TRX \ r \ n \ r \ n \ r \ nFSN \ r \ nFusion \ r \ n1 FSN \ r \ n \ r \ n \ r \ nUUU \ r \ nUNetworkToken \ r \ n600 UUU \ r \ n \ r \ n \ r \ nABT \ r \ nArcBlock \ r \ n2 ABT \ r \ n \ r \ n \ r \ nKICK \ r \ nKickCoin \ r \ n20 KICK \ r \ n \ r \ n \ r \ nKEY \ r \ nSLEUTEL \ r \ n400 SLEUTEL \ r \ n \ r \ n \ r \ nPXS \ r \ nPundi X \ r \ n2 PXS \ r \ n \ r \ n \ r \ nBBN \ r \ nBBN-token \ r \ n20 BBN \ r \ n \ r \ n \ r \ nLEDU \ r \ nOnderwijs \ r \ n40 LEDU \ r \ n \ r \ n \ r \ nMED \ r \ nMediBloc \ r \ n60 MED \ r \ n \ r \ n \ r \ nQTUM \ r \ nQTUM \ r \ n0.02 QTUM \ r \ n \ r \ n \ r \ nNEO \ r \ nNEO \ r \ n0.01 NEO \ r \ n \ r \ n \ r \ nDXT \ r \ nDatawallet \ r \ n20 DXT \ r \ n \ r \ n \ r \ nLGO \ r \ nLegolas \ r \ n15 LGO \ r \ n \ r \ n \ r \ nDASH \ r \ nDash \ r \ n0. 001 DASH \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nIs BiBo Safe? \ R \ n \ r \ nBibox implementeert een aantal beveiligingsprotocollen om klantaccounts te beschermen en ondersteunt Google Two-Factor Authentication, SMS Authentication, en een fondsenwachtwoord. Het team biedt ook een volledig inlogrecord om gebruikers te helpen hun accountactiviteit bij te houden. Het team geeft niet veel details over hun opslagpraktijken, maar beweert wel dat het de meeste gebruikersgelden offline opslaat in portefeuilles voor koude opslag. Tot dusver was Bibox veerkrachtig tegen elke vorm van hacks. \ R \ n \ r \ nDe beurs bevat een aantal functies die zijn ontworpen om te helpen bij het handelen, zoals een microservicesplitsing die transacties met een groot volume opsplitst in kleinere bits, die kunnen worden uitgevoerd veiliger en efficiënter. Het platform wordt ook gecontroleerd en beheerd door een AI-systeem dat eventuele fouten verhelpt die kunnen optreden tijdens dagelijkse activiteiten. Bibox maakt ook gebruik van API-interfaces zoals RESTful, Websocket en Fix, om plotselinge monetaire schommelingen en verliezen te helpen minimaliseren. \ R \ nConclusie \ r \ nBibox is weer een nieuwkomer die zich voor het eerst richtte op de Chinezen markt; de uitwisseling is echter snel in populariteit gegroeid en heeft grip gekregen bij internationale handelaren. Bibox biedt een fatsoenlijk handelsplatform dat erop gericht is gebruikers een vergelijkbare gebruikerservaring te bieden als sites zoals Binance en Huobi. \ R \ n \ r \ nHet team lijkt te proberen hun marktaandeel te vergroten door functies zoals marge op te nemen. trading, open spot-transacties en verschillende op AI gebaseerde data-algoritmen. De site maakt momenteel gebruik van een geheugenafstemmingssysteem dat helpt bij het leveren van snelheden in de regio van megabits per seconde, en biedt gebruikers uniforme marktingang / uitgangsgegevens, aangezien het platform een ​​grote hoeveelheid alternatieve valutagegevens filtert en gebruikers de meest efficiënte deals die op elk moment beschikbaar zijn. \ r \ n \ r \ nDoor het gebrek aan informatie over het oprichtende team en het feit dat Bibox geen volledig transparante en openlijk conforme beurs is, is het misschien niet voor iedereen. De uitwisseling is echter geschikt voor handelaren die willen handelen in moeilijker te vinden munten en die ook geïnteresseerd zijn in enkele van de geavanceerde datafuncties en mogelijke marge-uitleenfunctie. De efficiënte aard van het platform en de keuze aan handelsschermen betekent dat Bibox een haalbare optie is voor zowel nieuwere als meer ervaren handelaren, maar vanwege zijn relatieve jeugd is het misschien beter geschikt voor de meer ervaren leden van de cryptocurrency-gemeenschap. \ R \ n \ r \ nBezoek Bibox \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tGemakkelijk te gebruiken \ r \ n \ tLage handelskosten \ r \ n \ tGeavanceerd handelsplatform met AI-functies \ r \ n \ tGrote selectie van altcoins \ r \ n \ tBIX-tokengebruik \ r \ n \ r \ nCons \ r \ n \ r \ n \ tGeen gereguleerde exchange \ r \ n \ tNiet transparante oprichters \ r \ n \ tGeen fiat-valuta’s ondersteund","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"31-05-2018"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me