Beginnersgids voor Terrexa: volledige beoordeling

Voltooi Terrexa Review

Ondanks dat de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang is geboekt, kan de wereld van cryptocurrencies nog steeds moeilijk toegankelijk zijn voor beginners. Terrexa is een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die tot doel heeft het proces van het kopen en verkopen van cryptocurrencies te vereenvoudigen en de barrières voor nieuwkomers in de sector te verlagen.

Het bedrijf is geschikt voor zowel individuen als instellingen en stelt geïnteresseerde partijen in staat Bitcoin en Ethereum te kopen via een verscheidenheid aan populaire methoden, zoals pinpassen, creditcards en bankoverschrijvingen.

Het team achter het project streeft ernaar een aanzienlijk aantal nieuwe gebruikers aan boord te krijgen door een service te bieden die eenvoudig en gebruiksvriendelijk is en waarmee individuen in een groot aantal landen cryptocurrencies kunnen kopen met behulp van alledaagse betaalmethoden..

Voltooi Terrexa Review

Bezoek Terrexa

Terrexa Overzicht

Terrexa is eigendom van Leverate Trading Systems, een groot softwarebedrijf voor financiële dienstverlening, en het werk begon in 2017 om een ​​nieuwe aankoopservice voor cryptocurrency te ontwikkelen. Als gevolg hiervan ging Terrexa in april 2018 live, kort nadat het voor het eerst publiekelijk was aangekondigd.

De exacte samenstelling van het Terrexa-team is nog onbekend; Er wordt echter aangenomen dat het een aantal leden van het kernteam van Leverate bevat, zoals CEO Jacob Yasha Polyakov, COO Guy Paz en directeur van Crypto Orent Mizrachi. Terrexa wordt ook beheerd door Prime Marshall Cy LTD, dat een officieel zakelijk adres behoudt van Arch.Makariou 3, 34 Hadjiyannis Court Limassol, Cyprus.

Het feit dat Terrexa het geesteskind is van doorgewinterde veteranen uit de industrie, zou gebruikers met vertrouwen moeten wekken; vanwege de aanhoudende onzekerheid over de regelgeving, veroorzaakt door het ontbreken van een uniforme consensus tussen ‘s werelds toonaangevende regeringen, is het cryptocurrency-aankoopplatform momenteel niet gereguleerd.

Desondanks lijkt het team achter het project vastbesloten te zijn om te voldoen aan de EU-normen voor financiële dienstverlening en hun intenties om te blijven voldoen aan de geldende voorschriften in hun antiwitwasbeleid uiteenzetten..

Terrexa bevat een selectie van functies die gericht zijn op nieuwkomers op de markt en op meer ervaren operators die op zoek zijn naar eenvoudige manieren om crypto’s en fiat.

Belangrijkste kenmerken van Terrexa

 • Functionaliteit – Terrexa maakt gebruik van een webgebaseerd platform en bevat een intuïtieve en eenvoudige gebruikersinterface. Het platform bevat ook eenvoudig te begrijpen prijsgrafieken waarmee gebruikers snel de prijsbewegingen van Bitcoin en Ethereum kunnen volgen. Gebruikers hebben ook toegang tot alle belangrijke informatie met betrekking tot de twee digitale valuta’s zodra ze zijn ingelogd en kunnen de marktkapitalisatie, het 24-uursvolume en het circulerende aanbod bekijken vanuit het dashboard.
 • Technologie – Naast het webplatform biedt de beurs ook een gebruiksvriendelijke mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-gebruikers, en dit opent de mogelijkheid om onderweg cryptocurrencies te kopen en verkopen. De app fungeert ook als een mobiele portemonnee die gebruikers een alternatieve methode biedt om hun digitale activa op te slaan.
 • Handel in opties – Terrexa fungeert als een fiat-gateway en stelt gebruikers in staat om cryptocurrencies te verhandelen voor fiat en vice versa. Gebruikers kunnen momenteel Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) kopen door US Dollars (USD) en Euros (EUR) te gebruiken, waarbij mogelijk in de toekomst extra cryptocurrencies worden toegevoegd. Gebruikers kunnen ook betalen via creditcard, bankpas of bankoverschrijving met kosten variërend van 2% tot 4%.
 • Klantenservice – Het team biedt klanten verschillende manieren om met hen in contact te komen, waaronder een livechat via Intercom die kan worden gestart door op het chatpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm te klikken. Ze zijn ook bereikbaar via e-mail of per telefoon (+35725057121), en onderhoud een Twitter account, Facebook pagina, en Telegram Ze bieden ook een FAQ pagina die een aantal belangrijke problemen wil aanpakken.

Aan de slag met Terrexa

De hoofdwebsite toont een aanmeldings- / aanmeldingspaneel rechtsboven op de pagina en stelt gebruikers ook in staat om het proces te starten door hun e-mailadres op de hoofdpagina in te voeren.

1) Maak een account aan

U kunt zich aanmelden door uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren en uw accounttype te verifiëren. Wachtwoorden moeten tussen de 6 en 15 tekens lang zijn en een cijfer en een speciaal teken bevatten.

Nadat u uw e-mailadres heeft bevestigd door op de link in de bevestigingsmail te klikken, logt u automatisch in op uw account.

2) Controleer uw accountgegevens

Vanaf hier moet u uw persoonlijke gegevens verifiëren om het verificatieproces voor niveau 1 te voltooien en toegang te krijgen tot bestellingen tot $ 5000. U moet basisgegevens invullen, zoals uw volledige naam, geboortedatum, geslacht, adres en telefoonnummer.

Om naar de volgende fase te gaan, moet u ook het land van afgifte, het ID-nummer en de vervaldatum van uw identiteitsbewijs invoeren. Geldige identiteitsbewijzen zijn onder meer rijbewijzen, nationale en nationale identiteitsbewijzen en paspoorten.

3) Dien uw documentatie in

Vanaf hier kunt u het verificatieproces voltooien door scans van uw identificatie in te dienen. Naast uw door de overheid / staat uitgegeven identiteitsbewijs met foto, moet u bewijs van verblijfsdocumenten uploaden en geaccepteerde vormen van bewijs zijn onder meer bankrekeningafschriften, belastingrekeningen, gemeenterekeningen en verschillende energierekeningen.

Om het proces te versnellen, moeten gebruikers ervoor zorgen dat het verstrekte bewijs van adresdocument niet ouder mag zijn dan 3 maanden, en dat details zoals naam, adres, uitgiftedatum en uitgever duidelijk zichtbaar moeten zijn.

Terrexa dringt er bij gebruikers ook op aan om ervoor te zorgen dat hun ingediende documenten:

 •  Afbeeldingen van hoge kwaliteit (resolutie van 300 dpi of hoger)
 •  Geldige ID-documenten, met de vervaldatum duidelijk zichtbaar
 •  Gekleurd exemplaar
 •  Kleiner dan 4 MB elk

Nadat u het proces heeft voltooid en alle vereiste documenten heeft ingediend, wordt uw account door het team bekeken en ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Hoe Bitcoin en Ethereum op Terrexa te kopen

Door te klikken op “Kopen & Verkoop Cryptocurrency ”bovenaan de pagina krijgt u toegang tot hun eenvoudig te gebruiken bestelformulier. U kunt selecteren welke valuta u wilt gebruiken om Bitcoin of Ethereum te kopen, en de fiat- en cryptobedragen controleren die u inwisselt. U kunt ook uw betalingsmethode kiezen voordat u op ‘Exchange’ klikt.

U moet dan het adres invoeren waar u de Bitcoin of Ethereum wilt ontvangen.

Wanneer u met een creditcard betaalt, wordt u gevraagd uw kaartgegevens in te voeren en vervolgens op de knop “NU BETALEN” te klikken. Als u via een bankoverschrijving betaalt, moet u het geld, volgens het totale bedrag, overboeken naar de opgegeven bankrekening en het bevestigingsdocument van uw bank bijvoegen.

U kunt ook Bitcoin inwisselen voor fiat en uw BTC opsturen door deze optie te selecteren in het bestelformulier. Terrexa stuurt u alleen geld via bankoverschrijving. Nadat u op “Exchange” hebt geklikt, moet u de bankgegevens van de bestemming invullen.

Op het tabblad ‘Meer informatie’ in de rechterbovenhoek van de dashboardweergave kunt u grafieken bekijken die de prijs van Bitcoin en Ethereum volgen.

Ondersteunde valuta’s, vergoedingen en limieten

De uitwisseling ondersteunt momenteel de aankoop van Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) in euro’s (EUR) en Amerikaanse dollars (USD), en gebruikers kunnen ook BTC verkopen voor EUR of USD en de betaling ontvangen via bankoverschrijving.

Tariefstructuur

2% voor bankoverschrijvingen en 4% voor creditcardaankopen.

Transactielimieten

De minimum- en maximumbedragen voor een enkele transactie zijn:

 • overschrijving U kunt elk bedrag tussen 200 en 10.000 invoeren (Amerikaanse dollar of euro)
 • Kredietkaart U kunt elk bedrag tussen 50 en 2500 invoeren (Amerikaanse dollar of euro)

Iedereen die geïnteresseerd is in het uitvoeren van grotere transacties, wordt geadviseerd contact op te nemen met het ondersteuningsteam van Terrexa.

Accountniveaus

Het platform heeft ook drie accountniveaus met verschillende transactielimieten en verificatievereisten, de drie niveaus zijn als volgt:

 • Niveau 1 – Transactielimiet van maximaal $ 5.000. Verificatie van identiteitsbewijs (POI) en bewijs van verblijf (POR)
 • Level 2 – Transactielimiet van maximaal $ 10.000. POI, POR en aanvullende vragenlijstverificatie
 • Niveau 3 – Onbeperkt aantal transacties. POI, POR, vragenlijst en verificatie van de werkovereenkomst

Alle nieuwe klanten die cryptocurrencies willen inwisselen voor fiat, moeten ook een bewijs van eigendom voor hun bankrekening overleggen. Dit kan een bankafschrift zijn waarin de naam en het adres overeenkomen met de gegevens van het bedrijf.

Bedrijfsaccounts

Om een ​​zakelijke rekening te openen, heeft Terrexa de volgende informatie nodig:

 • Oprichtingsdocumenten van het bedrijf
 • Certificaat van oprichting of gelijkwaardig
 • Certificaat van maatschappelijke zetel of gelijkwaardig
 • Certificaat van bestuurders en secretaris of gelijkwaardig
 • Certificaat van aandeelhouders of gelijkwaardig
 • Memorandum en statuten van de rechtspersoon
 • Recente kopie (tot drie maanden) van een bankafschrift of energierekening om het adres van het hoofdkantoor te verifiëren
 • Identiteit van bestuurders en aandeelhouders met hun relevante KYC-documenten vereist van natuurlijke personen
 • Bevoegde persoon resolutie ondertekend door de Raad van Bestuur (‘BoD’)

Is Terrexa veilig?

Terrexa werkt uitsluitend als een crypto-uitwisselingsgateway en houdt geen geld op de website. Dit helpt om het geld van gebruikers veilig op hun bankrekeningen te houden, terwijl klanten ook verantwoordelijk zijn voor het opslaan van hun digitale activaportefeuille. Dit zou moeten helpen als een natuurlijk afschrikmiddel voor hackers, aangezien er weinig te winnen valt bij het proberen toegang te krijgen tot de servers van het platform, aangezien ze geen geld of munten opslaan..

Het platform voldoet aan de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) en maakt ook gebruik van volledige SSL-codering op hun website, waarbij alle communicatie wordt gecodeerd via de 256 Bit-standaard. Dit zorgt voor de vertrouwelijkheid van gevoelige persoonlijke identificatiegegevens, evenals creditcardgegevens en bankrekeninggegevens. Het Terrexa-team gaat echter niet in op hun beveiligingsprotocollen en er is weinig bekend over hoe ze de integriteit van hun platform in de toekomst willen waarborgen. Het team stelt in de FAQ-sectie op de website: “We nemen grote maatregelen om ons platform te beveiligen, en we controleren constant op eventuele kwetsbaarheden of verdachte activiteiten”.

Bovendien biedt Terrexa geen tweefactorauthenticatie (2FA) of een waarschuwingsfunctie voor sms of e-mail. Hierdoor wordt gebruikers geadviseerd om sterke wachtwoorden te creëren en eventueel gebruik te maken van een wachtwoordgenerator.

De mobiele app bevat een volledig functionele Bitcoin-portemonnee en uw sleutels worden veilig op uw telefoon opgeslagen. Omdat de mobiele portemonnee momenteel echter alleen Bitcoin ondersteunt, is een aparte portemonnee vereist om uw Ethereum op te slaan. Over het algemeen is Terrexa een nieuw cryptocurrency-uitwisselingsplatform dat geen munten op hun website opslaat; gebruikers moeten echter nog steeds de beste praktijken volgen om de veiligheid van hun fondsen en persoonlijke gegevens te garanderen bij het gebruik van de site.

Is Terrexa geschikt voor beginners?

De site is ontworpen met de nieuwe gebruiker in gedachten en het team heeft met succes een gebruiksvriendelijk platform gecreëerd. Na het succesvol afronden van het accountverificatieproces, kunt u gemakkelijk beginnen met het doen van aankopen met behulp van het standaard bestelformulier en worden kosten in rekening gebracht tegen een vast tarief van 2% voor bankoverschrijvingen en 4% voor creditcardaankopen.

Terrexa heeft ook een vrij slanke service in vergelijking met andere cryptocurrency-uitwisselingen met als enige digitale valuta Bitcoin en Ethereum. Hoewel dit de keuzes beperkt, helpt het ook om het proces enorm te vereenvoudigen voor iedereen die nieuw is in de sector in vergelijking met een beurs als Binance die honderden munten in de aanbieding heeft. Het dashboard is ook relatief eenvoudig gehouden en bevat niet de uitgebreidere kaartopties die te vinden zijn op beurzen zoals Kraken, Gemini en Poloniex bijvoorbeeld. Al met al is Terrexa een goede optie voor beginners en biedt het gebruikers een alternatief voor Coinbase als het gaat om het kopen van cryptocurrencies met fiat en het gebruik van alledaagse betaalmethoden..

Terrexa Pros & Nadelen

Voordelen:

 • Ondersteunt EUR en GBP
 • Gesteund door een gevestigd bedrijf
 • Ondersteunt meerdere betalingsopties
 • Eenvoudige handelsinterface
 • Eenvoudige vergoedingsstructuur

Nadelen:

 • Niet gereguleerd
 • Nieuw platform
 • Alleen Bitcoin en Ethereum beschikbaar
 • Niet toegankelijk voor inwoners van de VS.

Gevolgtrekking

Als nieuw bedrijf is Terrexa nog steeds bezig met het opbouwen van zijn reputatie, maar het is eigendom van een gevestigd bedrijf dat sinds 2008 actief is, en de leden van het kernteam zijn bekende figuren in de wereld van financiële handelssoftware. Terrexa maakt gebruik van een eenvoudig te gebruiken webgebaseerd platform en de iOS- en Android-apps van het team hebben goede gebruikersbeoordelingen. De mogelijkheid om je aan te melden en snel te beginnen met het kopen van cryptocurrencies is een groot verkoopargument en door de eenvoud van de service zou Terrexa kunnen wedijveren met Coinbase wat betreft het onboarding van nieuwe gebruikers.

Beginners kunnen snel aan de slag door Terrexa te gebruiken, terwijl meer geavanceerde gebruikers of bedrijfsentiteiten de service nog steeds kunnen gebruiken om cryptocurrency-aankopen te doen in EUR of USD. Een groot aantal cryptocurrency-uitwisselingen ondersteunt nog steeds geen fiat-valuta’s, wat Terrexa aantrekkelijk maakt voor een verscheidenheid aan gebruikers, en het platform fungeert als een handige fiat-gateway voor gebruikers die Bitcoin of Ethereum op Terrexa kopen voordat ze hun geld overboeken naar meer uitgebreide beurzen zoals Binance of Kucoin.

Helaas voor Amerikaanse staatsburgers is de service momenteel niet beschikbaar en accepteert het bedrijf geen klanten uit risicolanden volgens de richtlijnen van FATF, de service is echter nog steeds beschikbaar voor een breed scala aan klanten over de hele wereld. Om hun wereldwijde gemeenschap tevreden te stellen, zou het team van Terrexa moeten kijken naar het verbeteren van hun beveiligingsopties, en ook naar het ontwikkelen van gebruiksvriendelijkere bronnen op de site. Op een gegeven moment kan het ook nodig zijn om toegang te verlenen tot een iets breder scala aan digitale valuta. Tot slot is Terrexa een nieuw platform met veel potentie, en dat zijn er momenteel weinig gebruiker reviews met betrekking tot Terrexa, moeten nieuwe klanten de site testen door om te beginnen kleinere aankopen te doen en de algehele klantervaring te noteren.

Bezoek Terrexa

Terrexa

src = “~ images \ beginnershandleiding-tot-terrexa-complete-review.gif”

alt = “Terrexa”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.8

Makkelijk te gebruiken

8.0 / 10

Reputatie

7,0 / 10

Vergoedingen

8.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

8.0 / 10

Voordelen

 • Ondersteunt EUR en GBP
 • Gesteund door een gevestigd bedrijf
 • Ondersteunt meerdere betalingsopties
 • Eenvoudige handelsinterface
 • Eenvoudige vergoedingsstructuur

Nadelen

 • Niet gereguleerd
 • Nieuw platform
 • Alleen Bitcoin en Ethereum beschikbaar
 • Niet toegankelijk voor inwoners van de VS.

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Terrexa","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 02 \ /terrexa-review.gif","Omschrijving"​"Ondanks het feit dat de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang is geboekt, kan de wereld van cryptocurrencies nog steeds moeilijk toegankelijk zijn voor beginners. Terrexa is een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die tot doel heeft het proces van het kopen en verkopen van cryptocurrencies te vereenvoudigen en de barrières voor nieuwkomers in de sector te verlagen. Het bedrijf bedient zowel particulieren als…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"7.80"​,"naam"​"Terrexa","reviewBody"​"Ondanks het feit dat de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang is geboekt, kan de wereld van cryptocurrencies nog steeds moeilijk toegankelijk zijn voor beginners. Terrexa is een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die tot doel heeft het proces van het kopen en verkopen van cryptocurrencies te vereenvoudigen en de drempels voor nieuwkomers in de sector te verlagen. \ R \ n \ r \ nHet bedrijf richt zich op zowel individuen als instellingen en stelt geïnteresseerde partijen in staat om te kopen Bitcoin en Ethereum via een verscheidenheid aan populaire methoden, zoals debetkaarten, creditcards en bankoverschrijvingen. \ R \ n \ r \ nHet team achter het project streeft ernaar een aanzienlijk aantal nieuwe gebruikers aan boord te krijgen door een service te bieden die eenvoudig is en gebruiksvriendelijk en stelt individuen in een groot aantal landen in staat om cryptocurrencies te kopen met behulp van alledaagse betaalmethoden. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBezoek Terrexa \ r \ n \ r \ nTerrexa Overzicht \ r \ nTerrexa is eigendom van Leverate Trading Systems, een groot softwarebedrijf voor financiële dienstverlening, begon in 2017 met de ontwikkeling van een nieuwe aankoopservice voor cryptocurrency. Als gevolg hiervan ging Terrexa live in april 2018, kort nadat het voor het eerst publiekelijk was aangekondigd. \ R \ n \ r \ nDe exacte samenstelling van het Terrexa-team is nog onbekend; Er wordt echter gedacht dat het een aantal leden van het kernteam van Leverate bevat, zoals CEO Jacob Yasha Polyakov, COO Guy Paz en directeur van Crypto Orent Mizrachi. Terrexa wordt ook beheerd door Prime Marshall Cy LTD, dat een officieel zakelijk adres behoudt van Arch.Makariou 3, 34 Hadjiyannis Court Limassol, Cyprus. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet feit dat Terrexa de het geesteskind van doorgewinterde veteranen uit de industrie moet gebruikers vertrouwen geven; vanwege de aanhoudende onzekerheid over de regelgeving, veroorzaakt door het ontbreken van een uniforme consensus tussen ‘s werelds leidende regeringen, is het aankoopplatform voor cryptocurrency momenteel niet gereguleerd. Desondanks lijkt het team achter het project vastbesloten te zijn om hieraan te voldoen voldoen aan de EU-normen voor financiële dienstverlening en hun intenties uiteenzetten om te blijven voldoen aan de geldende voorschriften in hun antiwitwasbeleid. \ r \ n \ r \ nTerrexa bevat een selectie van functies die zijn gericht op nieuwkomers op de markt en op meer ervaren operators op zoek naar eenvoudige manieren om in en uit crypto’s en fiat te stappen. \ r \ nTerrexa Belangrijkste kenmerken \ r \ n \ r \ n \ tFunctionaliteit \ u2013 Terrexa maakt gebruik van een webgebaseerd platform en bevat een intuïtieve en eenvoudige gebruikersinterface. Het platform bevat ook eenvoudig te begrijpen prijsgrafieken waarmee gebruikers snel de prijsbewegingen van Bitcoin en Ethereum kunnen volgen. Gebruikers hebben ook toegang tot alle belangrijke informatie met betrekking tot de twee digitale valuta’s zodra ze zijn ingelogd en kunnen de marktkapitalisatie, het 24-uursvolume en het circulerende aanbod bekijken vanuit het dashboard. \ R \ n \ tTechnologie \ u2013 Naast het web platform biedt de beurs ook een gebruiksvriendelijke mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-gebruikers, en dit opent de mogelijkheid om onderweg cryptocurrencies te kopen en verkopen. De app fungeert ook als een mobiele portemonnee die gebruikers een alternatieve methode biedt om hun digitale activa op te slaan. \ R \ n \ tHandelopties \ u2013 Terrexa fungeert als een fiat-gateway en stelt gebruikers in staat cryptocurrencies te verhandelen voor fiat en vice versa. Gebruikers kunnen momenteel Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) kopen door US Dollars (USD) en Euros (EUR) te gebruiken, waarbij in de toekomst mogelijk extra cryptocurrencies worden toegevoegd. Gebruikers kunnen ook betalen via creditcard, pinpas of bankoverschrijving, met kosten variërend van 2% tot 4%. \ R \ n \ tKlantenservice \ u2013 Het team biedt klanten verschillende manieren om met hen in contact te komen. voeg een live chat toe via Intercom die kan worden gestart door op het chatpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm te klikken. Ze zijn ook bereikbaar via e-mail of telefoon (+35725057121) en onderhouden een Twitter-account, Facebook-pagina en Telegram. Ze bieden ook een pagina met veelgestelde vragen die tot doel heeft een aantal belangrijke problemen aan te pakken. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHoe aan de slag te gaan met Terrexa \ r \ nDe hoofdwebsite geeft een login \ / aanmeldingspaneel weer rechtsboven op de pagina en stelt gebruikers ook in staat het proces te starten door hun e-mailadres op de hoofdpagina in te voeren. \ r \ n1) Maak een account aan \ r \ nU kunt zich aanmelden door uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren en uw accounttype te verifiëren. Wachtwoorden moeten tussen de 6 en 15 tekens lang zijn en een cijfer en een speciaal teken bevatten. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNadat u uw e-mailadres heeft bevestigd door op de link in de bevestigingsmail te klikken, wordt u automatisch ondertekend in uw account. \ r \ n \ r \ n \ r \ n2) Verifieer uw accountgegevens \ r \ nVanaf hier moet u uw persoonlijke gegevens verifiëren om het verificatieproces voor niveau 1 te voltooien en toegang te krijgen tot bestellingen van maximaal $ 5000. U moet basisinformatie invullen, zoals uw volledige naam, geboortedatum, geslacht, adres en telefoonnummer. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm naar de volgende fase te gaan, moet u \ u2019ll moet ook het land van afgifte, het ID-nummer en de vervaldatum van uw identiteitsbewijs invoeren. Geldige identiteitsbewijzen zijn onder meer rijbewijzen, nationale en nationale ID’s en paspoorten. \ R \ n \ r \ n \ r \ n3) Dien uw documentatie in \ r \ nVanaf hier kunt u het verificatieproces voltooien door scans van uw identificatie. Naast uw door de overheid / staat uitgegeven identiteitsbewijs met foto, moet u bewijs van verblijfsvergunning uploaden en geaccepteerde vormen van bewijs zijn onder meer bankrekeningafschriften, belastingaanslagen, gemeentelijke rekeningen en verschillende energierekeningen. \ R \ n \ r \ nIn om het proces te versnellen, moeten gebruikers ervoor zorgen dat het verstrekte bewijs van adresdocument niet ouder mag zijn dan 3 maanden, en dat details zoals naam, adres, uitgiftedatum en uitgever duidelijk zichtbaar moeten zijn. \ r \ n \ r \ nTerrexa ook dringend gebruikers om ervoor te zorgen dat hun ingediende documenten: \ r \ n \ r \ n \ t \ u00a0 Hoge kwaliteit afbeeldingen (300dpi resolutie of hoger) \ r \ n \ t \ u00a0 Geldige ID-documenten, met de vervaldatum duidelijk zichtbaar \ r \ n \ t \ u00a0Gekleurde kopie \ r \ n \ t \ u00a0Kleiner dan 4 MB elk \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nZodra u het proces heeft voltooid en alle vereiste documenten heeft ingediend, is uw account bekeken door het team en je zou binnen 24 uur een reactie moeten ontvangen. \ r \ nHoe Bitcoin en Ethereum te kopen op Terrexa \ r \ nDoor op de \ u201cKopen & Verkoop Cryptocurrency \ u201d link bovenaan de pagina krijg je toegang tot hun eenvoudig te gebruiken bestelformulier. U kunt selecteren welke valuta u wilt gebruiken om Bitcoin of Ethereum te kopen, en de fiat- en cryptobedragen controleren die u uitwisselt. Je kunt ook je betaalmethode kiezen voordat je op \ u201cExchange \ u201d drukt. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nJe moet dan het adres invoeren waar je de Bitcoin of Ethereum wilt ontvangen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWanneer u met een creditcard betaalt, wordt u gevraagd uw kaartgegevens in te voeren en vervolgens op de knop NU BETALEN te drukken. Als u via een bankoverschrijving betaalt, moet u het geld, volgens het totale bedrag, overmaken naar de opgegeven bankrekening en het bevestigingsdocument van uw bank bijvoegen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nU kunt Bitcoin ook inwisselen voor fiat en uw BTC opsturen door deze optie te selecteren in het bestelformulier. Terrexa stuurt u alleen geld via bankoverschrijving. Nadat u op \ u201cExchange \ u201d hebt geklikt, moet u de bankgegevens van de bestemming invullen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMet het tabblad Meer informatie in de rechterbovenhoek van de dashboardweergave u om grafieken te bekijken die de prijs van Bitcoin en Ethereum volgen. \ r \ n \ r \ n \ r \ nOndersteunde valuta’s, kosten en limieten \ r \ nDe uitwisseling ondersteunt momenteel de aankoop van Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) in Euros (EUR) en US Dollars (USD), en gebruikers kunnen ook BTC verkopen voor EUR of USD en de betaling ontvangen via bankoverschrijving. 2% voor bankoverschrijvingen en 4% voor aankopen met creditcards . \ r \ nTransactielimieten \ r \ nDe minimum- en maximumbedragen voor een enkele transactie zijn: \ r \ n \ r \ n \ t Bankoverboeking U kunt elk bedrag invoeren tussen 200 en 10.000 (Amerikaanse dollar of euro) \ r \ n \ tCreditcard U kunt elk bedrag invoeren tussen 50 en 2500 (Amerikaanse dollar of euro) \ r \ n \ r \ nIedereen die geïnteresseerd is in het uitvoeren van grotere transacties wordt aangeraden contact op te nemen met het Terrexa-ondersteuningsteam. \ r \ nAccountniveaus \ r \ nDe platform heeft ook drie accountniveaus met verschillende transactielimieten en verificatievereisten, de drie niveaus zijn als volgt: \ r \ n \ r \ n \ tLevel 1 – Tot $ 5.000 transactielimiet. Verificatie van identiteitsbewijs (POI) en bewijs van verblijf (POR) \ r \ n \ t Niveau 2 – Transactielimiet van maximaal $ 10.000. POI-, POR- en aanvullende vragenlijstverificatie \ r \ n \ tNiveau 3 – Onbeperkte transacties. Verificatie van POI, POR, vragenlijst en status van werkovereenkomst \ r \ n \ r \ nElke nieuwe klanten die cryptocurrencies willen inwisselen voor fiat, moeten ook een bewijs van eigendom voor hun bankrekening overleggen. Dit kan een bankafschrift zijn waarin de naam en het adres overeenkomen met de gegevens van het bedrijf. \ R \ nBedrijfsrekeningen \ r \ nOm een ​​bedrijfsaccount te openen, heeft Terrexa de volgende informatie nodig: \ r \ n \ r \ n \ tBedrijf \ u2019s Oprichtingsdocumenten \ r \ n \ tCertificaat van oprichting of gelijkwaardig \ r \ n \ tCertificaat van maatschappelijke zetel of gelijkwaardig \ r \ n \ tCertificaat van bestuurders en secretaris of gelijkwaardig \ r \ n \ tCertificaat van aandeelhouders of gelijkwaardig \ r \ n \ t Memorandum en statuten van de rechtspersoon \ r \ n \ tRecente kopie (tot drie maanden) van een bankafschrift of energierekening om het adres van het hoofdkantoor te verifiëren \ r \ n \ t Identiteit van bestuurders en aandeelhouders met hun relevante KYC-documenten vereist van natuurlijke personen \ r \ n \ tGeautoriseerde persoonresolutie ondertekend door de raad van bestuur (\ u2018BoD \ u2019) \ r \ n \ r \ nIs Terrexa Safe? \ r \ nTerrexa werkt uitsluitend als crypto-uitwisselingsgateway , en houdt eigenlijk geen geld op de website. Dit helpt om het geld van gebruikers veilig te houden op hun bankrekeningen, terwijl klanten ook verantwoordelijk zijn voor het opslaan van hun digitale activaportefeuille. Dit zou moeten helpen als een natuurlijk afschrikmiddel voor hackers, aangezien er weinig te winnen valt bij het proberen toegang te krijgen tot de servers van het platform, aangezien ze geen contant geld of munten opslaan. \ R \ n \ r \ nHet platform houdt zich aan de Betaling Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) en maakt ook gebruik van volledige SSL-codering op hun website, waarbij alle communicatie wordt gecodeerd via de 256 Bit-standaard. Dit zorgt voor de vertrouwelijkheid van gevoelige persoonlijke identificatiegegevens, evenals creditcardgegevens en bankrekeninggegevens. Het Terrexa-team gaat echter niet in op hun beveiligingsprotocollen en er is weinig bekend over hoe ze de integriteit van hun platform in de toekomst willen waarborgen. Het team geeft in de FAQ-sectie op de website aan dat \ u201cWe nemen geweldige maatregelen om ons platform te beveiligen, en we controleren voortdurend op eventuele kwetsbaarheden of verdachte activiteiten \ u201d. \ R \ n \ r \ nBovendien doet Terrexa dat niet bieden tweefactorauthenticatie (2FA) of neem een ​​waarschuwingsfunctie via sms of e-mail op. Hierdoor wordt gebruikers geadviseerd om sterke wachtwoorden aan te maken en eventueel gebruik te maken van een wachtwoordgenerator. \ R \ n \ r \ nDe mobiele app bevat een volledig functionele Bitcoin-portemonnee en je sleutels worden veilig op je telefoon opgeslagen. Aangezien de mobiele portemonnee momenteel alleen Bitcoin ondersteunt, is een aparte portemonnee vereist om uw Ethereum op te slaan. Over het algemeen is Terrexa een nieuw cryptocurrency-uitwisselingsplatform dat geen munten op hun website opslaat; gebruikers moeten echter nog steeds de beste praktijken volgen om de veiligheid van hun geld en persoonlijke gegevens te garanderen bij het gebruik van de site. \ r \ nIs Terrexa geschikt voor beginners? \ r \ nDe site is ontworpen met de nieuwe gebruiker in gedachten, en het team heeft met succes een eenvoudig te gebruiken platform gecreëerd. Na het succesvol afronden van het accountverificatieproces, kunt u gemakkelijk aankopen doen met behulp van het standaard bestelformulier, en worden kosten in rekening gebracht tegen een vast tarief van 2% voor bankoverschrijvingen en 4% voor creditcardaankopen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTerrexa heeft ook een vrij slanke service in vergelijking met andere cryptocurrency-uitwisselingen met als enige digitale valuta Bitcoin en Ethereum. Hoewel dit de keuzes beperkt, helpt het ook om het proces enorm te vereenvoudigen voor iedereen die nieuw is in de sector in vergelijking met een beurs als Binance, die honderden munten in de aanbieding heeft. \ U00a0 Het dashboard wordt ook relatief eenvoudig gehouden en bevat niet de meer uitgebreide grafieken opties die te vinden zijn op beurzen zoals Kraken, Gemini en Poloniex bijvoorbeeld. Al met al is Terrexa een goede optie voor beginners en biedt het gebruikers een alternatief voor Coinbase als het gaat om het kopen van cryptocurrencies met fiat en het gebruik van alledaagse betaalmethoden. \ R \ nTerrexa Pros & Nadelen: \ r \ n \ r \ n \ tOndersteunt EUR en GBP \ r \ n \ t Ondersteund door een gevestigd bedrijf \ r \ n \ tOndersteunt meerdere betalingsopties \ r \ n \ tEenvoudige handelsinterface \ r \ n \ tEenvoudige kostenstructuur \ r \ n \ r \ nCons: \ r \ n \ r \ n \ tNiet gereguleerd \ r \ n \ tNieuw platform \ r \ n \ tAlleen Bitcoin en Ethereum beschikbaar \ r \ n \ tNiet toegankelijk voor de VS. Inwoners \ r \ n \ r \ nConclusie \ r \ nAls nieuw bedrijf is Terrexa nog bezig met het opbouwen van zijn reputatie, maar het is eigendom van een gevestigd bedrijf dat actief is sinds 2008, en zijn kernteamleden zijn bekende figuren in de wereld van financiële handelssoftware. Terrexa maakt gebruik van een eenvoudig te gebruiken webgebaseerd platform en de iOS- en Android-apps van het team hebben goede gebruikersbeoordelingen. De mogelijkheid om je aan te melden en snel te beginnen met het kopen van cryptocurrencies is een groot verkoopargument en door de eenvoud van de service zou Terrexa kunnen wedijveren met Coinbase in termen van het aan boord krijgen van nieuwe gebruikers. \ R \ n \ r \ nBeginners kunnen snel aan de slag door Terrexa te gebruiken, terwijl meer geavanceerde gebruikers of zakelijke entiteiten kunnen de service nog steeds gebruiken om cryptocurrency-aankopen te doen in EUR of USD. Een groot aantal cryptocurrency-uitwisselingen ondersteunt nog steeds geen fiat-valuta’s, wat Terrexa aantrekkelijk maakt voor een verscheidenheid aan gebruikers, en het platform fungeert als een handige fiat-gateway voor gebruikers die Bitcoin of Ethereum op Terrexa kopen voordat ze hun geld overmaken naar meer uitgebreide beurzen zoals Binance of Kucoin. \ R \ n \ r \ n Helaas voor Amerikaanse staatsburgers is de service momenteel niet beschikbaar en accepteert het bedrijf geen klanten uit landen met een hoog risico volgens de richtlijnen van FATF, maar de service is nog steeds beschikbaar voor een breed scala aan klanten over de hele wereld. Om hun wereldwijde gemeenschap tevreden te stellen, zou het team van Terrexa moeten kijken naar het verbeteren van hun beveiligingsopties, en ook naar het ontwikkelen van gebruiksvriendelijkere bronnen op de site. Op een gegeven moment kan het ook nodig zijn om toegang te verlenen tot een iets breder scala aan digitale valuta’s. \ U00a0 Concluderend is Terrexa een nieuw platform met veel potentieel, en er zijn momenteel weinig gebruikersrecensies over Terrexa, als resultaat nieuwe klanten moeten de site testen door in het begin kleinere aankopen te doen en de algehele klantervaring te noteren. \ r \ nBezoek Terrexa","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"21-02-2019"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me