Beginnersgids voor Paxful: volledige beoordeling

Paxful recensie

Het team erachter Paxful streven naar een eenvoudig, eerlijk en veilig platform waarmee individuen waarde kunnen verhandelen. De site fungeert als een wereldwijd peer-to-peer logistiek betalingsplatform en faciliteert Bitcoin-transacties op dezelfde manier als Ebay de handel in alledaagse goederen faciliteert.

Paxful is gevestigd in de VS en werd in 2015 opgericht door een groep ontwikkelaars die een peer-to-peer marktplaats wilden creëren waar kopers en verkopers met elkaar konden communiceren na het plaatsen van handelsaanbiedingen. De site fungeert als bemiddelaar tussen geïnteresseerde partijen en biedt een ruimte voor interactie tussen gebruikers.

Paxful Website recensie

Paxful is een populaire optie voor het verhandelen van Bitcoin, aangezien de site gebruiksvriendelijk is en de meest uiteenlopende betaalmethoden biedt die online beschikbaar zijn. Betalingsopties zijn onder meer bankoverschrijving, creditcard of betaalpas, PayPal, MoneyGram en Skrill. Naast deze methoden kunnen gebruikers er ook voor kiezen om aankopen te doen door een groot aantal cadeaubonnen te gebruiken, zoals Amazon en iTunes. Deze opties maken Paxful tot een handige locatie voor het kopen en verkopen van Bitcoin.

Hoe het werkt

Om aan de slag te gaan met Paxful, kunnen gebruikers naar de site gaan en eenvoudig een hoeveelheid Bitcoin kiezen die u wilt kopen en uw lokale valuta, het bedrag in Bitcoin dat u krijgt, wordt vervolgens weergegeven.

Kopen

Na het aanmaken van een account kunnen gebruikers zoeken naar beschikbare Bitcoin-verkopers. Veelvoorkomende zoekcategorieën zijn onder meer het type valuta en de betaalmethode.

Paxful betaling

Vanaf hier kunnen gebruikers alle openstaande bestellingen bekijken, een aantal verkopers zal beschikbaar zijn en de meest geschikte leverancier kan worden gevonden door te kijken naar geaccepteerde betaalmethoden, minimale en maximale bestelhoeveelheden, evenals prijs. Gebruikers kunnen ook de feedbackbeoordeling en de accountgeschiedenis van een verkoper bekijken om hun geschiktheid te bepalen.

Wanneer een geschikte leverancier is gevonden, is het mogelijk om een ​​transactie te starten door op de knop “Kopen” te klikken. Het is dan nodig om het bedrag te kiezen dat u wilt kopen en uw aankoop te doen. Dit opent een escrow-service en een chatoptie waarmee u rechtstreeks met de verkoper kunt communiceren en de transactie in meer detail kunt bespreken.

Verkoper

Zodra de transactie is afgerond en de betaling is afgerond, kunt u op “Markeren als betaald” klikken en wachten op de overdracht van Bitcoin naar uw Paxful-portemonnee. Wanneer dit is voltooid, kunt u uw Bitcoin op elke gewenste manier gebruiken.

Bezoekers van de site die nog geen account hebben gemaakt, krijgen een andere manier te zien om aankopen te doen. Na het kiezen van de valuta en het bedrag dat ze willen kopen, kunnen bezoekers de beschreven stappen volgen om hun aankoop te voltooien.

Het kopen van Bitcoin via Paxful is een vrij eenvoudige ervaring en de site biedt gebruikers een breed scala aan manieren om te betalen, bovendien vraagt ​​de site geen kosten rechtstreeks van de koper wanneer ze Bitcoin kopen. De koper wordt echter een door de verkoper gekozen vergoeding in rekening gebracht; en deze vergoeding kan sterk variëren, afhankelijk van de gebruikte betaalmethode. Betalen met een cadeaukaart levert vaak de hoogste kosten op.

Verkopers op de site betalen een vergoeding van 1%, er is ook een kleine ‘mining fee’ die de verkoper betaalt wanneer Bitcoin van het ene adres naar het andere wordt verzonden. Net als Localbitcoins werkt Paxful als een peer-to-peer-marktplaats en gebruikt het een aantal belangrijke functies om te proberen een hoog niveau van bruikbaarheid te garanderen.

Belangrijkste kenmerken

Met Paxful kunnen kopers en verkopers transacties uitvoeren via een zeer breed scala aan betaalmethoden. Deze omvatten:

 • Stortingen in contanten
 • Creditcards en betaalpassen
 • Cadeaubonnen
 • MoneyGram
 • Nationale bankoverschrijving
 • PayPal
 • Western Union

De site bevat ook een aantal functies die zijn ontworpen om veilig handelen te helpen:

 • Veiligheid van fondsen – Paxful maakt een portemonnee aan waarin uw geld automatisch wordt opgeslagen wanneer u zich registreert voor een account. Deze portemonnee fungeert als een efficiënte manier om geld op de site op te slaan en over te dragen. De servers van Paxful worden ook onderhouden in overeenstemming met de hoogste bankspecificaties.
 • 2-factorenauthenticatie– Portefeuilles vereisen complexe wachtwoorden en tweefactorauthenticatie om de veiligheid te garanderen. Door 2FA in te schakelen, blijft uw portemonnee beschermd en krijgt u een extra beschermingslaag tegen hackers.
 • Een escrow-service–Wanneer u op de site handelt, wordt het geld in escrow gehouden totdat beide partijen alle onderdelen van de transactie hebben bevestigd. Dit fungeert als een manier om handelaren te beschermen en soepelere transacties mogelijk te maken.
 • Reputatieclassificaties– Handelaren krijgen een ranglijst op basis van hun activiteit, daarnaast zijn hun handelsgeschiedenis en feedbackbeoordelingen voor iedereen zichtbaar.
 • Klantenservice – Paxful heeft een uitgebreid ondersteuningssysteem en het ondersteuningsteam reageert over het algemeen snel. Gebruikers kunnen contact opnemen met het ondersteuningsteam via een reeks opties, zoals direct bericht, e-mail, telefoon en sociale media.

Vanwege de lage provisiekosten zou Paxful een goedkope optie moeten zijn. Echter, vergelijkbaar met Localbitcoins, rekenen verkopers op de site over het algemeen meer voor Bitcoin dan de meer bekende gecentraliseerde beurzen. Op peer-to-peer-marktplaatsen kiezen verkopers er vaak voor om winst te genereren door hun verkoopprijzen iets te verhogen. Verkopers lopen het risico Bitcoin te verkopen aan individuen die mogelijk proberen een terugboeking te initiëren (via creditcard / betaalkaart of PayPal), en als gevolg daarvan zijn de prijzen op het hele platform hoger om dit risico te beperken..

Dingen om te overwegen

Paxful werkt als een gedecentraliseerde beurs en het is noodzakelijk dat gebruikers bepaalde veiligheidsmaatregelen nemen wanneer ze op de site zijn om een ​​pijnvrije handel te garanderen. De site heeft een goede reputatie opgebouwd als een betrouwbare plek om Bitcoin te kopen en verkopen; De grote verscheidenheid aan betalingsopties die beschikbaar zijn op Paxful trekt echter ook een groot aantal oplichters aan die erop gericht zijn eerlijke handelaren te bedriegen. Daarom is het het beste om:

 • Controleer het profiel van de verkoper en ga na of ze geschikt zijn om mee om te gaan. Zoek indien mogelijk leveranciers met een gevestigd account en een hoge positieve feedbackscore. Accounts moeten ouder zijn dan een jaar, met een beoordeling van ten minste 98%.
 • Neem contact op met de verkoper en vraag een uitwisseling aan via het platform. Zet geen externe transacties met leveranciers op, aangezien dit de escrow-service teniet doet en de mogelijkheid van oplichting opent. Het is ook het beste om te blijven communiceren via de Paxful-berichtenbox en geen berichten te verzenden via e-mail, mobiel of sms.
 • Leg uw vereisten zo veel mogelijk uit en markeer eventuele problemen. De prijzen zijn over het algemeen afhankelijk van de betaalmethode die u kiest en kunnen sterk variëren, dus zorg ervoor dat u een geschikte prijs bevestigt.
 • Kies een betaalmethode die u een goed beschermingsniveau biedt. Cadeaubonnen die met contant geld zijn betaald, hebben de voorkeur van oplichters omdat ze onmogelijk te volgen zijn. Als u problemen ondervindt na het gebruik van een creditcard of betaalpas, PayPal of een bankoverschrijving, heeft u een extra beveiligingslaag.
 • Neem contact op met de klantenondersteuning en maak gebruik van het forum als u problemen ondervindt of twijfels heeft over verkopers. Hoewel het hele proces vrij eenvoudig is, is het altijd mogelijk dat gebruikers tegen problemen aanlopen. Maak gebruik van de beschikbare middelen.

Paxful is een van de gemakkelijkste manieren om aan Bitcoin te komen en de site maakt het kopen en verkopen van Bitcoin toegankelijk voor iedereen met een computer. Er zijn geen koop- of verkooplimieten en gebruikers kunnen beslissen hoeveel identificatie-verificatie ze zullen gebruiken tijdens transacties. Daarnaast stelt Paxful gebruikers in staat om aankopen te doen via het breedste scala aan betalingsopties dat momenteel beschikbaar is.

Een groot deel van de aantrekkelijkheid van de site is te danken aan het feit dat deze een grote mate van betalingsflexibiliteit biedt. Wanneer u de site gebruikt, is het echter belangrijk om te onthouden dat er onbetrouwbare kopers en verkopers op de site zijn die als belangrijkste doel hebben legitieme handelaren op te lichten. Dit is het belangrijkste nadeel van het gebruik van de site en het team achter Paxful biedt uitgebreide klantenondersteuning, naast een forum- en bronnengedeelte dat bedoeld is om gebruikers op de hoogte te houden van alles wat er op de site gebeurt..

Voor individuen die Bitcoin willen verhandelen terwijl ze diensten zoals PayPal, MoneyGram en Skrill gebruiken, is Paxful de beste optie. Om te profiteren van meer flexibiliteit met betalingsmethoden, moeten gebruikers bereid zijn om boven de marktprijzen te betalen, aangezien verkopers ervoor kiezen om meer in rekening te brengen voor Bitcoin in vergelijking met de reguliere beurzen..

Paxful is een populaire manier voor individuen om Bitcoin te verhandelen en blijft een haalbare optie voor velen in de Bitcoin-gemeenschap. De site biedt koopmogelijkheden voor personen die normaal gesproken geen Bitcoin kunnen kopen. Hierdoor is het een goede keuze voor zowel nieuwe als meer ervaren handelaren. Paxful-gebruikers moeten er echter voor zorgen dat ze alle benodigde middelen gebruiken om verkopers te verifiëren en transacties uit te voeren op een manier die hen te allen tijde beschermd houdt.

Paxful

src = “~ images \ beginners-guide-to-paxful-complete-review.gif”

alt = “Paxful”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8,6

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

7,0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethodes

10,0 / 10

Voordelen

 • Makkelijk te gebruiken
 • Veel betalingsmogelijkheden
 • Reputatieclassificaties
 • Diverse opties

Nadelen

 • Moet waakzaam zijn
 • Trage klantenondersteuning
 • Hogere vergoedingen

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Paxful","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2017 \ / 11 \ /paxful.gif","Omschrijving"​"Het team achter Paxful streeft ernaar een eenvoudig, eerlijk en veilig platform te bieden waarmee individuen waarde kunnen verhandelen. \ U00a0 De site fungeert als een wereldwijd peer-to-peer logistiek betalingsplatform en faciliteert Bitcoin-transacties op dezelfde manier als Ebay de dagelijkse handel mogelijk maakt. goederen. Paxful is gevestigd in de VS en was…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"recensie"​"@type"​"Recensie","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.60"​,"naam"​"Paxful","reviewBody"​"Het team achter Paxful streeft ernaar een eenvoudig, eerlijk en veilig platform te bieden waarmee individuen waarde kunnen verhandelen. \ U00a0 De site fungeert als een wereldwijd peer-to-peer logistiek betalingsplatform en faciliteert Bitcoin-transacties op dezelfde manier als Ebay de dagelijkse handel mogelijk maakt. goederen. \ r \ n \ r \ nPaxful is gevestigd in de VS en werd in 2015 opgericht door een groep ontwikkelaars die een peer-to-peer marktplaats wilden creëren waar kopers en verkopers met elkaar konden communiceren na het plaatsen van handelsaanbiedingen. De site fungeert als bemiddelaar tussen geïnteresseerde partijen en biedt een ruimte voor zijn gebruikers om te communiceren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPaxful is een populaire optie voor het verhandelen van Bitcoin, aangezien de site gebruiksvriendelijk is en de meest uiteenlopende betaalmethoden die online beschikbaar zijn. Betalingsopties zijn onder meer bankoverschrijving, creditcard of betaalpas, PayPal, MoneyGram en Skrill. Naast deze methoden kunnen gebruikers er ook voor kiezen om aankopen te doen door een groot aantal cadeaubonnen te gebruiken, zoals Amazon en iTunes. \ U00a0 Deze opties maken van Paxful een handige locatie voor het kopen en verkopen van Bitcoin. \ R \ nHoe het werkt \ r \ nOm aan de slag te gaan met Paxful, kunnen gebruikers naar de site gaan en eenvoudig een hoeveelheid Bitcoin kiezen die u wilt kopen en uw lokale valuta. Het bedrag in Bitcoin dat u ontvangt, wordt vervolgens weergegeven. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNa het aanmaken van een account kunnen gebruikers zoeken naar beschikbare Bitcoin-verkopers. \ u00a0 Veelvoorkomende zoekcategorieën zijn onder meer het type valuta en de betaalmethode. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVanaf hier kunnen gebruikers alle openstaande bestellingen bekijken, een aantal verkopers zal beschikbaar zijn en de meest geschikte leverancier kan worden gevonden door te kijken naar geaccepteerde betalingsmethoden, minimum- en maximumorderbedragen, evenals \ u00a0prijs. Gebruikers kunnen ook de feedbackbeoordeling en de accountgeschiedenis van een verkoper bekijken om te bepalen of ze geschikt zijn. \ R \ n \ r \ nWanneer een geschikte leverancier is gevonden, is het mogelijk om een ​​transactie te starten door op de \ u201cKopen \ u201d knop. Het is dan nodig om het bedrag dat u wilt kopen te kiezen en uw aankoop te doen. Dit opent een escrow-service en chatoptie waarmee u rechtstreeks met de verkoper kunt communiceren en de transactie in meer detail kunt bespreken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nZodra de transactie is afgerond en de betaling is voltooid, kunt u op \ u201cMarkeren als betaald \ u201d klikken en wachten op de overdracht van Bitcoin naar uw Paxful-portemonnee. Wanneer dit is voltooid, kunt u uw Bitcoin op elke gewenste manier gebruiken. \ R \ n \ r \ nBezoekers van de site die nog geen account hebben aangemaakt, krijgen een andere manier te zien om aankopen te doen. Na het kiezen van de valuta en het bedrag dat ze willen kopen, kunnen bezoekers de beschreven stappen volgen om hun aankoop te voltooien. \ R \ n \ r \ nBitcoin kopen via Paxful is een vrij eenvoudige ervaring en de site biedt gebruikers een breed scala aan manieren om te betalen, bovendien vraagt ​​de site geen kosten rechtstreeks van de koper wanneer deze Bitcoin koopt. De koper zal echter een door de verkoper gekozen vergoeding in rekening worden gebracht; en deze vergoeding kan sterk variëren, afhankelijk van de gebruikte betaalmethode. \ u00a0 Betalen met een cadeaukaart resulteert vaak in de hoogste kosten. \ r \ n \ r \ nVerkopers op de site betalen een vergoeding van 1%, er is ook een kleine \ u2018mijnvergoeding \ u2019 die door de verkoper wordt betaald wanneer Bitcoin van het ene adres naar het andere wordt verzonden. Net als Localbitcoins werkt Paxful als een peer-to-peer-marktplaats en gebruikt het een aantal belangrijke functies om te proberen een hoog niveau van bruikbaarheid te garanderen. \ R \ nKernfuncties \ r \ nPaxful stelt kopers en verkopers in staat om transacties uit te voeren via een extreem breed scala aan betaalmethoden. Deze omvatten: \ r \ n \ r \ n \ tCredit- en debetkaarten \ r \ n \ tCadeaubonnen \ r \ n \ tMoneyGram \ r \ n \ t Nationale bankoverboeking \ r \ n \ tPayPal \ r \ n \ tWestern Union \ r \ n \ r \ nDe site bevat ook een aantal functies die zijn ontworpen om de handel te beveiligen: \ r \ n \ r \ n \ tSafety of Funds \ u2013 Paxful maakt een portemonnee aan die automatisch wordt opgeslagen uw geld wanneer u zich registreert voor een account. Deze portemonnee fungeert als een efficiënte manier om geld op de site op te slaan en over te dragen. De servers van Paxful worden ook onderhouden in overeenstemming met de hoogste bankspecificaties. \ R \ n \ t2 Factor Authentication \ u2013 Portefeuilles vereisen complexe wachtwoorden en tweefactorauthenticatie om de veiligheid te garanderen. \ U00a0 Door 2FA in te schakelen, blijft uw portemonnee beschermd en wordt een extra beschermingslaag tegen hackers. \ r \ n \ tEen escrow-service \ u2013 Wanneer u op de site handelt, wordt het geld in escrow gehouden totdat beide partijen alle onderdelen van de transactie hebben bevestigd. \ u00a0Dit fungeert als een manier om handelaren te beschermen en voor vlottere transacties mogelijk te maken. \ r \ n \ tReputatiebeoordelingen \ u2013 Handelaren krijgen een rangschikking op basis van hun activiteit, daarnaast zijn hun handelsgeschiedenis en feedbackbeoordelingen voor iedereen zichtbaar. \ r \ n \ tKlantenservice \ u2013 Paxful heeft een uitgebreid ondersteuningssysteem en het ondersteuningsteam reageert over het algemeen snel. Gebruikers kunnen contact opnemen met het ondersteuningsteam via een reeks opties, zoals direct bericht, e-mail, telefoon en sociale media. \ R \ n \ r \ n Vanwege de lage commissiekosten zou Paxful een goedkope optie moeten zijn. Echter, vergelijkbaar met Localbitcoins, rekenen verkopers op de site over het algemeen meer voor Bitcoin dan de meer bekende gecentraliseerde beurzen. Op peer-to-peer-marktplaatsen kiezen verkopers er vaak voor om winst te genereren door hun verkoopprijzen iets te verhogen. Verkopers lopen het risico Bitcoin te verkopen aan individuen die mogelijk proberen een terugboeking te initiëren (via creditcard / betaalkaart of PayPal), en als gevolg daarvan zijn de prijzen op het hele platform hoger om dit risico te verkleinen. \ R \ nDingen om te overwegen \ r \ nPaxful werkt als een gedecentraliseerde beurs en het is noodzakelijk dat gebruikers bepaalde veiligheidsmaatregelen nemen wanneer ze op de site zijn om een ​​pijnloze handel te garanderen. De site heeft een goede reputatie opgebouwd als een betrouwbare plek om Bitcoin te kopen en verkopen; De grote verscheidenheid aan betalingsopties die beschikbaar zijn op Paxful trekt echter ook een groot aantal oplichters aan die erop gericht zijn eerlijke handelaren te bedriegen. Daarom is het het beste om: \ r \ n \ r \ n \ t het profiel van de verkoper te controleren en te controleren of ze geschikt zijn om mee om te gaan. Zoek indien mogelijk leveranciers met een gevestigd account en een hoge positieve feedbackscore. Accounts moeten ouder zijn dan een jaar, met een rating van ten minste 98%. \ R \ n \ tNeem contact op met de verkoper en vraag om ruilen via het platform. Zet geen externe transacties met leveranciers op, aangezien dit de escrow-service teniet doet en de mogelijkheid van oplichting opent. Het is ook het beste om te blijven communiceren via de Paxful-berichtenbox en het verzenden van berichten via e-mail, mobiel of sms te vermijden. \ R \ n \ t Leg uw vereisten zoveel mogelijk uit en markeer eventuele problemen. Prijzen zijn over het algemeen afhankelijk van de betaalmethode die u kiest en kunnen sterk variëren, dus zorg ervoor dat u een geschikte prijs bevestigt. Kies een betaalmethode die u een goed niveau van bescherming biedt. Cadeaubonnen die met contant geld zijn betaald, hebben de voorkeur van oplichters omdat ze onmogelijk te volgen zijn. Als je problemen tegenkomt na het gebruik van een creditcard of betaalpas, PayPal of een bankoverschrijving, heb je een extra beveiligingslaag. \ R \ n \ tNeem contact op met de klantenondersteuning en maak gebruik van het forum als je problemen ondervindt, of twijfels hebben over verkopers. Hoewel het hele proces vrij eenvoudig is, is het altijd mogelijk dat gebruikers tegen problemen aanlopen. Maak gebruik van de beschikbare bronnen. \ R \ n \ r \ nPaxful is een van de gemakkelijkste manieren om aan Bitcoin te komen en de site maakt het kopen en verkopen van Bitcoin toegankelijk voor iedereen met een computer. Er zijn geen koop- of verkooplimieten en gebruikers kunnen beslissen hoeveel identificatie-verificatie ze zullen gebruiken tijdens transacties. Daarnaast stelt Paxful gebruikers in staat om aankopen te doen via het breedste scala aan betalingsopties dat momenteel beschikbaar is. \ R \ n \ r \ nVeel van de aantrekkelijkheid van de site is te danken aan het feit dat het een grote mate van betalingsflexibiliteit mogelijk maakt. Bij het gebruik van de site is het echter belangrijk om te onthouden dat er onbetrouwbare kopers en verkopers op de site zijn die als belangrijkste doel hebben om legitieme handelaren op te lichten. \ u00a0Dit is het belangrijkste nadeel van het gebruik van de site en het team achter Paxful biedt uitgebreide klantenondersteuning, naast een forum- en bronnengedeelte dat bedoeld is om gebruikers op de hoogte te houden van alles wat er op de site gebeurt. \ r \ n \ r \ nVoor individuen Als u Bitcoin wilt verhandelen terwijl u services gebruikt zoals PayPal, MoneyGram en Skrill, is Paxful de beste optie. Om te profiteren van meer flexibiliteit met betalingsmethoden, moeten gebruikers bereid zijn om boven de marktprijs te betalen, aangezien verkopers ervoor kiezen om meer in rekening te brengen voor Bitcoin in vergelijking met de reguliere beurzen. \ R \ n \ r \ nPaxful is een populaire manier voor individuen om Bitcoin te verhandelen en blijft een haalbare optie voor velen in de Bitcoin-gemeenschap. De site biedt koopmogelijkheden voor personen die normaal gesproken geen Bitcoin kunnen kopen. Hierdoor is het een goede keuze voor zowel nieuwe als meer ervaren handelaren. Paxful-gebruikers moeten er echter voor zorgen dat ze alle middelen gebruiken die nodig zijn om verkopers te verifiëren en transacties uit te voeren op een manier die hen te allen tijde beschermd houdt.","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"22-01-2019"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me