Beginnersgids voor LocalMonero: volledige beoordeling

Lokale Monero-recensie

LocalMonero heeft tot doel een veilig en eenvoudig persoonlijk platform te creëren waarmee gebruikers Monero kunnen kopen en verkopen in hun lokale valuta, ongeacht waar ze wonen. Op LocalMonero plaatsen gebruikers advertenties die hun voorkeursbetaalmethode bevatten en vervolgens reageert een andere gebruiker. LocalMonero dient als een borgsom om de Monero van de verkoper in een transactie te houden en geeft deze vervolgens vrij aan de koper zodra de verkoper de ontvangst van de betaling heeft bevestigd. LocalMonero is ook beschikbaar om in te grijpen en eventuele geschillen te beslechten.

Lokale Monero-recensie

Bezoek LocalMonero

Het team achter LocalMonero is een groep Monero-enthousiastelingen die in Hong Kong wonen. Dit is de ideale locatie aangezien het een van de drie financiële hoofdsteden ter wereld en de meest vrije economie ter wereld is. Vanwege de wetten wordt het ook algemeen beschouwd als een van de beste rechtsgebieden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrency.

Hoe verschilt LocalMonero van andere platforms?

LocalMonero verschilt enorm van andere gecentraliseerde en zelfs gedecentraliseerde cryptocurrency-uitwisselingen, omdat u directe transacties doet met een andere persoon in plaats van via de beurs te handelen. Je handelt rechtstreeks met andere mensen, iets wat de meeste gebruikers sterk waarderen.

Het feit dat interacties peer-to-peer zijn, zorgt ook voor geen overhead en een snel proces. Met andere woorden, de kosten zijn minimaal en u hoeft niet te wachten tot uw Monero arriveert. In plaats daarvan ontvangt u het onmiddellijk. Om aan de voordelen toe te voegen, ondersteunt LocalMonero alle betaalmethoden die de gebruikers ondersteunen, waardoor degenen die geen traditionele banktoegang hebben, Monero kunnen kopen of verkopen. Monero-kopers hebben te allen tijde bescherming dankzij de transactie- en escrow-services.

Wie kan LocalMonero gebruiken?

Iedereen kan LocalMonero gebruiken om Monero te kopen of verkopen met anderen in de buurt in hun lokale valuta. Wanneer u de website bezoekt, wordt uw locatie automatisch gedetecteerd en worden standaard advertenties weergegeven voor kopen en verkopen in uw land. Net onder de grafieken met de huidige advertenties, ziet u een bericht met de tekst “Advertenties worden weergegeven in [uw land].” Als dit niet het land of de valuta is waarin u Monero wilt kopen of verkopen, is er een knop “Wijzigen” direct voor het afschrift. Klik gewoon op de knop en begin met het typen van uw locatie; bijna overal is inbegrepen.

Beginnen

Naast de mogelijkheid om in te loggen of je aan te melden voor een account, is het LocalMonero-startpagina laat u gemakkelijk een transactie starten. Bovenaan vindt u een zoekgedeelte waar u advertenties kunt zoeken om een ​​bepaalde hoeveelheid Monero te kopen of verkopen. De zoeksectie vraagt ​​u om het bedrag, de valuta, het land in te vullen en of u “alle online aanbiedingen” wilt of alleen aanbiedingen met een bepaalde betalingsoptie. De valuta en het land zijn standaard de juiste voor het door u gedetecteerde land of het land waarnaar u de website hebt gewijzigd. Zodra u op de zoekknop klikt, verschijnen de resultaten met alle advertenties die aan uw criteria voldoen.

LocalMonero-startpagina

Als u wilt, kunt u ook direct hieronder gaan en gewoon door advertenties bladeren om Monero in het door u geselecteerde land te kopen en verkopen, elk onderverdeeld in online en contante opties. De eerste zes advertenties in elke categorie worden weergegeven, elk met de verkoper, betaalmethode en prijs / XMR (en soms limiet), gevolgd door een ‘Koop’-knop in het geval van online advertenties. Advertenties voor verkopen in contanten hebben vergelijkbare kolommen: verkoper, locatie, prijs / XMR en ‘Kopen’. Onder de zesde advertentie is er een knop om ‘meer te tonen’, waarmee u naar een pagina gaat met alle koop- of verkooporders voor Monero in het door u gekozen land, met name in contanten of online transacties..

Hoe koop je Monero met LocalMonero?

Om Monero te kopen met LocalMonero, kunt u de zoekbalk en advertentielinks op de startpagina gebruiken of naar de aangewezen “Koop” -pagina gaan. Ga naar de navigatiebalk aan de linkerkant van de pagina en klik op ‘Koop Monero’. Hiermee gaat u naar de pagina waar u Monero in uw land kunt kopen, met de optie om de locatie onder aan de pagina te wijzigen. U krijgt dezelfde zoeksectie als op de startpagina bovenaan deze “Kopen” -pagina, gevolgd door secties voor het online en contant kopen van Monero. De kolommen van de grafieken met de advertenties zijn identiek aan die op de startpagina, maar er worden 12 advertenties weergegeven vóór de optie ‘meer weergeven’.

LocalMonero kopen

Zodra u “Kopen” selecteert, ziet u aanvullende informatie, inclusief de handelsvoorwaarden. Lees altijd de voorwaarden voordat u uw handelsverzoek indient, want als u het er niet mee eens bent, kunt u een andere advertentie kiezen of uw eigen advertentie maken. Als u akkoord gaat met de voorwaarden, voert u het aantal Monero in dat u wilt kopen en klikt u op ‘Handelsverzoek verzenden’. U heeft een specifiek betalingsvenster waarin u de betaling moet voltooien in het geval van online knoppen.

LocalMonero Trades

Nadat u de betaling heeft uitgevoerd, selecteert u ‘Ik heb betaald’. De handelaar zal de betaling verifiëren en LocalMonero zal uw Monero vrijgeven van escrow en naar uw LocalMonero-portemonnee sturen.

Hoe verkoop je Monero met LocalMonero?

Als u Monero wilt verkopen met LocalMonero, volgt u een soortgelijk proces. U kunt dit doen vanaf de homepage, zoals eerder vermeld. Of klik op “Monero verkopen” in de navigatiebalk aan de zijkant. Hiermee gaat u naar een pagina met het zoekgedeelte bovenaan, maar standaard op het tabblad ‘Verkopen’ in plaats van ‘Kopen’, gevolgd door advertenties voor het online verkopen van Monero en vervolgens in contanten.

LocalMonero verkopen

Het gedetailleerde proces voor het online verkopen van Monero met LocalMonero is bijna hetzelfde als kopen, maar nadat u het handelsverzoek heeft ingediend, zal de koper om betalingsgegevens vragen, zoals een rekeningnummer. Zodra je hebt bevestigd dat je de betaling hebt ontvangen, laat LocalMonero dit weten, zodat de Monero aan de koper kan worden vrijgegeven.

Hoe maak je een advertentie?

Als u geen advertentie ziet om Monero te kopen of verkopen die aan uw behoeften voldoet, kunt u ook uw eigen advertentie maken. U moet eerst inloggen op uw LocalMonero-account. Voordat u de advertentie maakt, wordt u op de hoogte gebracht van enkele belangrijke regels en vereisten. U mag maximaal 50 advertenties maken en elke transactie die wordt voltooid, kost u als adverteerder 1 procent van het totale verhandelde bedrag. Voor geplaatste verkoopadvertenties moet u minimaal 0,35 XMR in uw specifieke LocalMonero-portemonnee hebben; anders is het niet zichtbaar.

Plaats een advertentie

Zodra u de transactie opent, is de prijs definitief zonder dat u deze kunt wijzigen. De enige uitzondering is wanneer u een duidelijke fout maakt. Advertenties namens iemand anders zijn niet toegestaan, dus tussenhandel is niet toegestaan. U moet ook betaalrekeningen gebruiken die op uw naam staan ​​en de betalingsgegevens moeten verstrekken in uw handelschat of in de advertentie zelf.

Om de advertentie te maken, kiest u eerst of u Monero online of voor contant geld wilt verkopen, of Monero online of voor contant geld wilt kopen. Ga van daaruit verder met het invullen van het formulier, waarin u ook wordt gevraagd om een ​​prijs, uw locatie en uw gewenste betalingsmethode in te stellen (in het geval van online advertenties).

Informatie over koper / verkoper bekijken

Wanneer u de huidige advertenties voor het kopen en verkopen van Monero bekijkt, ziet u enkele cijfers en een gekleurde stip. De cijfers direct na de gebruikersnaam geven het aantal transacties aan dat de gebruiker heeft voltooid en hun reputatie. Cijfers die bijvoorbeeld “(40; 100%)” lezen, geven aan dat de gebruiker 40 transacties heeft voltooid en een reputatiescore van 100 procent heeft. Over het algemeen hebben de meeste gebruikers met advertenties een reputatiescore van 100 procent of een score van 0 procent als ze nog geen transacties hebben voltooid. De reputatiescore is echter belangrijk omdat deze het mogelijk maakt om weg te blijven van de zeldzame LocalMonero-gebruiker die in het verleden niet ideaal was in zijn transacties.

Gebruikersnaam

Na de naam en de cijfers ziet u een cirkel die groen, geel of grijs is. Deze cirkel geeft aan wanneer de gebruiker voor het laatst actief was op LocalMonero. Groene cirkels geven aan dat de handelaar op een gegeven moment online was. Geel geeft aan dat ze op een bepaald moment in de week online waren. Een grijze cirkel geeft aan dat het meer dan een week geleden is dat ze online waren.

U kunt doorklikken op een gebruikersnaam voor meer informatie over de koper of verkoper, waaronder:

 • Gedetailleerde feedbackrecensies
 • Aantal transacties
 • Aantal handelspartners
 • Feedbackscore
 • Account aangemaakt
 • Typische vrijgavetijd van de escrow

Welke betalingsmethoden biedt LocalMonero?

De betaalmethoden voor LocalMonero verschillen per locatie. Om u een idee te geven, zijn de volgende opties in de Verenigde Staten: contant (lokaal), nationale bankoverschrijvingen, overschrijvingen met een bepaalde bank, cryptocurrency, contant geld storten, contant geld per pinautomaat, contant per post, Serve2Serve, Walmart-cadeau code, Square Cash, World Remit, CashU, Walmart 2 Walmart, MoneyGram, Reloadit, ADVCash, Perfect Money, ApplePay, Western Union, Venmo, creditcards en meer. Er zijn tientallen en tientallen keuzes, waarvan sommige als riskanter worden beschouwd dan andere.

LocalMonero-vergoedingen

Er zijn geen kosten verbonden aan het registreren voor LocalMonero. Er zijn ook geen kosten verbonden aan het kopen en verkopen van Monero via de beurs van een bestaande advertentie. Als u een advertentie op LocalMonero maakt, moet u een vergoeding van 1 procent betalen voor elke transactie die wordt voltooid. Transacties tussen twee LocalMonero-portefeuilles zijn ook volledig gratis.

LocalMonero-vergoedingen

Als u een transactie uitvoert tussen een LocalMonero-portemonnee en een andere Monero-portemonnee, moet u de transactiekosten van het Monero-netwerk betalen, die niet naar LocalMonero gaan en niet worden gecontroleerd door de centrale. U kunt op elk moment zien wat de huidige transactiekosten van Monero zijn op de portefeuillepagina. Kijk naar het kopje ‘Kosten voor uitgaande betalingen’. Deze vergoeding komt automatisch uit uw LocalMonero-portemonnee wanneer u een transactie verzendt, dus u hoeft zich daar geen zorgen over te maken.

LocalMonero-gemeenschap

Als een peer-to-peer-uitwisseling heeft LocalMonero meer een gemeenschapselement dan traditionele gecentraliseerde uitwisselingen, evenals hun gedecentraliseerde tegenhangers. Er zijn ook forums om LocalMonero-gebruikers echt een gemeenschap te laten vormen. Het forum is specifiek ontworpen voor discussies met betrekking tot arbitragemogelijkheden, handel, uitbreidingsverzoeken en andere Monero-onderwerpen. Op het moment van schrijven waren er 37 onderwerpen, dus hoewel de forums niet superactief zijn, zien ze wel wat activiteit.

LocalMonero-forums

Over het algemeen zijn de LocalMonero-forums ontworpen voor openbare, beschaafde discussies waar gebruikers hun kennis, interesses en vaardigheden kunnen delen. Er zijn moderators om ervoor te zorgen dat niemand op het forum de regels overtreedt, en gebruikers kunnen slecht gedrag signaleren. De forums bevatten ook badges om gebruikers te motiveren om deel te nemen. Actuele onderwerpen zijn onder meer vragen over gebruikersnamen, algemene tips en oplichtingswaarschuwingen.

Kunt u tweefactorauthenticatie gebruiken met LocalMonero?

LocalMonero moedigt handelaren aan om tweefactorauthenticatie te gebruiken, maar vereist dit niet. Ga naar de instellingenpagina en klik vervolgens op het tabblad met het label ‘tweefactorauthenticatie’. U moet uw back-upcode opschrijven en op een veilige plaats bewaren. U hebt uw tweefactorcode nodig om in te loggen als u de authenticator-app verwijdert of uw telefoon kwijtraakt. LocalMonero gebruikt een op tijd gebaseerd eenmalig wachtwoordalgoritme 2FA, dat een mobiele authenticatie-app gebruikt om eenmalige wachtwoorden van zes cijfers te verzenden die elke minuut veranderen.

Twee-factor authenticatie (2FA)

Welke tools biedt LocalMonero voor nieuwe gebruikers?

Degenen die nieuw zijn bij LocalMonero zullen over meerdere bronnen beschikken. Ze zijn welkom om vragen te stellen op het forum of eerdere gesprekken daar te lezen voor inzichten. Er is ook een gedeelte “Aan de slag” in het hoofdnavigatiemenu. Hier vindt u gedetailleerde instructies over het online kopen en verkopen van Monero en over het lokaal verhandelen van Monero. Er is zelfs een sectie met een inleiding tot het handelen in Monero in het algemeen, plus secties voor mobiele Telegram-meldingen en tweefactorauthenticatie.

Is LocalMonero veilig?

Met LocalMonero heeft u niet te maken met een gecentraliseerde beurs, of zelfs een gedecentraliseerde, maar handelt u met andere gebruikers. Daarom moet u enige voorzichtigheid betrachten bij het kiezen van een handelspartner, gelukkig is dit gemakkelijk te doen door de feedback van de koper of verkoper te bekijken en alleen iemand met een goede beoordeling te kiezen. De website maakt gebruik van een escrow-systeem voor het wisselen van valuta, dus u moet veilig zijn.

Als u persoonlijk bijeenkomt om contant geld te wisselen, moet u hier super waakzaam zijn, we raden deze methode niet aan voor omvangrijke transacties, omdat uw persoonlijke veiligheid niet kan worden gegarandeerd.

Conclusie

LocalMonero is vergelijkbaar met de beroemde LocalBitcoins-website en verbindt gebruikers die Monero willen verkopen met degenen die het willen kopen, allemaal in de lokale valuta. De uitwisseling vergemakkelijkt transacties tussen geïnteresseerde partijen en dient als escrow-service om fraude en oplichting te helpen voorkomen. LocalMonero is beschikbaar voor gebruikers over de hele wereld en biedt een lange lijst met betaalmethoden om uit te kiezen. Dit is een handig platform voor degenen die Monero willen kopen en verkopen of gewoon een deel van deze stijgende cryptocurrency willen bezitten.

Bezoek LocalMonero

LocalMonero

src = “~ images \ beginnershandleiding-voor-localmonero-complete-review.gif”

alt = “LocalMonero recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8,6

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethodes

9.0 / 10

Voordelen

 • Anonieme transacties
 • Verscheidenheid aan betalingsopties
 • Wijd vertrouwd
 • Escrow voor transacties
 • Redelijke vergoedingen

Nadelen

 • Anoniem team
 • Kan alleen Monero verhandelen

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"LocalMonero","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 06 \ /localmonero-review.gif","Omschrijving"​"LocalMonero streeft naar een veilig en eenvoudig persoonlijk platform waarmee gebruikers Monero kunnen kopen en verkopen in hun lokale valuta, ongeacht waar ze wonen. Op LocalMonero plaatsen gebruikers advertenties die hun voorkeursbetaalmethode bevatten en vervolgens reageert een andere gebruiker. LocalMonero dient als een borgsom om de Monero van de verkoper te houden…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"recensie"​"@type"​"Recensie","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.60"​,"naam"​"LocalMonero","reviewBody"​"LocalMonero streeft ernaar een veilig en eenvoudig persoonlijk platform te creëren waarmee gebruikers Monero kunnen kopen en verkopen in hun lokale valuta, ongeacht waar ze wonen. Op LocalMonero plaatsen gebruikers advertenties die hun voorkeursbetaalmethode bevatten en vervolgens reageert een andere gebruiker. LocalMonero dient als een borgsom om de Monero van de verkoper in een transactie te houden en geeft deze vervolgens vrij aan de koper zodra de verkoper de ontvangst van de betaling heeft bevestigd. LocalMonero is ook beschikbaar om in te grijpen en eventuele geschillen te beslechten. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBezoek LocalMonero \ r \ nHet team achter LocalMonero is een groep Monero-enthousiastelingen die in Hong Kong wonen. Dit is de ideale locatie aangezien het een van de drie financiële hoofdsteden ter wereld is en de meest vrije economie ter wereld. Het wordt ook algemeen beschouwd als een van de topjurisdicties voor diegenen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrency vanwege zijn wetten. \ R \ nHoe verschilt LocalMonero van andere platforms? \ R \ nLocalMonero verschilt enorm van andere gecentraliseerde en zelfs gedecentraliseerde cryptocurrency-uitwisselingen sinds je directe transacties met een andere persoon in plaats van via de beurs te handelen. Je hebt rechtstreeks contact met andere mensen, iets wat de meeste gebruikers ten zeerste waarderen. \ R \ n \ r \ nHet feit dat interacties peer-to-peer zijn, zorgt er ook voor dat er geen overhead voor het bedrijf en een snel proces is. Met andere woorden, de kosten zijn minimaal en u hoeft niet te wachten tot uw Monero arriveert. In plaats daarvan ontvangt u het onmiddellijk. Om nog meer voordelen te bieden, ondersteunt LocalMonero alle betaalmethoden die de gebruikers ondersteunen, waardoor degenen die geen traditionele banktoegang hebben, Monero kunnen kopen of verkopen. Monero-kopers hebben te allen tijde bescherming dankzij de transactie- en escrow-services. \ R \ nWie kan LocalMonero gebruiken? \ R \ nIedereen kan LocalMonero gebruiken om Monero te kopen of verkopen met anderen in hun buurt in hun lokale valuta. Wanneer u de website bezoekt, wordt uw locatie automatisch gedetecteerd en worden standaard advertenties weergegeven voor kopen en verkopen in uw land. Net onder de grafieken met de huidige advertenties ziet u een bericht met de tekst \ u201c Advertenties weergeven in [uw land]. \ U201d Als dit niet het land of de valuta is waarin u Monero wilt kopen of verkopen, is er een \ u201cWijziging \ u201d-knop direct voor de verklaring. Klik gewoon op de knop en begin met het typen van uw locatie; bijna overal is inbegrepen. \ r \ nAan de slag \ r \ n \ r \ nNaast de mogelijkheid om in te loggen of je aan te melden voor een account, kun je op de startpagina van LocalMonero gemakkelijk een transactie starten. Bovenaan vindt u een zoekgedeelte waar u advertenties kunt zoeken om een ​​bepaalde hoeveelheid Monero te kopen of verkopen. In het zoekgedeelte wordt u gevraagd het bedrag, de valuta, het land in te vullen en of u \ u201 online aanbiedingen wilt bellen \ u201d of alleen aanbiedingen met een bepaalde betalingsoptie. De valuta en het land zijn standaard de juiste voor het door u gedetecteerde land of het land waarnaar u de website hebt gewijzigd. Zodra u op de zoekknop klikt, verschijnen de resultaten met alle advertenties die aan uw criteria voldoen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls u wilt, kunt u ook direct hieronder gaan en gewoon bladeren advertenties om Monero te kopen en verkopen in het door u geselecteerde land, elk onderverdeeld in online en contante opties. De eerste zes advertenties in elke categorie worden weergegeven, elk met de verkoper, betaalmethode en prijs \ / XMR (en soms limiet), gevolgd door een \ u201cBuy \ u201d-knop in het geval van online advertenties. Advertenties voor verkoop in contanten hebben vergelijkbare kolommen: verkoper, locatie, prijs \ / XMR en \ u201cKopen. Onder de zesde advertentie is er een knop om meer te tonen, waarmee u naar een pagina met alle koop of verkoop bestellingen voor Monero in het door u gekozen land, met name in contanten of online transacties. \ r \ nHoe koopt u Monero met LocalMonero? \ r \ nOm Monero te kopen met LocalMonero, kunt u de zoekbalk en de advertentielinks van de startpagina of ga naar de aangewezen pagina \ u201cBuy \ u201d. Ga naar de navigatiebalk aan de linkerkant van de pagina en klik op \ u201cMonero kopen. \ U201d Hiermee gaat u naar de pagina om Monero in uw land te kopen, met de optie om de locatie te wijzigen onder aan de pagina. Je krijgt dezelfde zoeksectie als op de startpagina bovenaan deze \ u201cKopen \ u201d-pagina, gevolgd door secties voor het online en contant kopen van Monero. De kolommen van de grafieken met de advertenties zijn identiek aan die op de startpagina, maar er worden 12 advertenties weergegeven vóór de optie om meer te laten zien. \ U201d \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEenmaal selecteer \ u201cBuy, \ u201d u ziet aanvullende informatie, inclusief de handelsvoorwaarden. Lees altijd de voorwaarden voordat u uw handelsverzoek indient, want als u het er niet mee eens bent, kunt u een andere advertentie kiezen of uw eigen advertentie maken. Als u akkoord gaat met de voorwaarden, voert u het bedrag van Monero in dat u wilt kopen en drukt u op \ u201cRuilverzoek verzenden. \ U201d U krijgt een specifiek betalingsvenster waarin u de betaling moet voltooien in het geval van online knoppen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nZodra u de betaling heeft uitgevoerd, selecteert u \ u201cI heb betaald. \ u201d De handelaar zal de betaling verifiëren en LocalMonero zal uw Monero vrijgeven van escrow en naar uw LocalMonero-portemonnee sturen. \ r \ nHoe Verkoopt u Monero met LocalMonero? \ R \ nAls u Monero wilt verkopen met LocalMonero, volgt u een soortgelijk proces. U kunt dit doen vanaf de homepage, zoals eerder vermeld. Of klik op Monero verkopen in de navigatiebalk aan de zijkant. Hiermee ga je naar een pagina met het zoekgedeelte bovenaan, maar standaard op het tabblad \ u201cSell \ u201d in plaats van \ u201cBuy, gevolgd door advertenties voor het online verkopen van Monero en vervolgens in contanten. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet gedetailleerde proces voor het online verkopen van Monero met LocalMonero is bijna hetzelfde als kopen, maar nadat u het handelsverzoek heeft ingediend, zal de koper om betalingsgegevens vragen, zoals een rekeningnummer. Zodra u heeft bevestigd dat u de betaling heeft ontvangen, laat u LocalMonero dit weten zodat deze de Monero aan de koper kan vrijgeven. \ R \ nHoe maakt u een advertentie aan? \ R \ nAls u geen advertentie ziet om Monero te kopen of verkopen die aan uw behoeften voldoet , kunt u ook uw eigen advertentie maken. U moet eerst inloggen op uw LocalMonero-account. Voordat u de advertentie maakt, wordt u op de hoogte gebracht van enkele belangrijke regels en vereisten. U mag maximaal 50 advertenties maken en elke transactie die wordt voltooid, kost u als adverteerder 1 procent van het totale verhandelde bedrag. Voor geplaatste verkoopadvertenties moet u minimaal 0,35 XMR in uw specifieke LocalMonero-portemonnee hebben; anders zal het niet zichtbaar zijn. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nZodra u de transactie opent, is de prijs definitief zonder de mogelijkheid om deze te wijzigen. De enige uitzondering is wanneer u een duidelijke fout maakt. Advertenties namens iemand anders zijn niet toegestaan, dus tussenhandel is niet toegestaan. U moet ook betalingsaccounts gebruiken die op uw naam staan ​​en de betalingsgegevens moeten verstrekken in uw handelschat of in de advertentie zelf. \ R \ n \ r \ nOm de advertentie te maken, begint u door te kiezen of u Monero online wilt verkopen. of voor contant geld of koop Monero online of voor contant geld. Ga van daaruit verder met het invullen van het formulier, waarin u ook wordt gevraagd om een ​​prijs, uw locatie en uw gewenste betaalmethode in te stellen (in het geval van online advertenties). \ R \ nHoe koper \ / verkopersinformatie bekijken \ r \ nAls u naar de huidige advertenties voor het kopen en verkopen van Monero kijkt, ziet u enkele cijfers en een gekleurde stip. De cijfers direct na de gebruikersnaam geven het aantal transacties aan dat de gebruiker heeft voltooid en hun reputatie. Cijfers die bijvoorbeeld \ u201c (40; 100%) \ u201d lezen, geven aan dat de gebruiker 40 transacties heeft voltooid en een reputatiescore van 100 procent heeft. Over het algemeen hebben de meeste gebruikers met advertenties een reputatiescore van 100 procent of een score van 0 procent als ze nog geen transacties hebben voltooid. De reputatiescore is echter belangrijk omdat deze het mogelijk maakt om weg te blijven van de zeldzame LocalMonero-gebruiker die in het verleden niet ideaal was in zijn transacties. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNa de naam en de cijfers, ziet u een cirkel die groen, geel of grijs is. Deze cirkel geeft aan wanneer de gebruiker voor het laatst actief was op LocalMonero. Groene cirkels geven aan dat de handelaar op een gegeven moment online was. Geel geeft aan dat ze op een bepaald moment in de week online waren. Een grijze cirkel geeft aan dat het meer dan een week geleden is dat ze online waren. \ R \ n \ r \ nU kunt doorklikken op een gebruikersnaam voor meer informatie over de koper of verkoper, waaronder: \ r \ n \ r \ n \ tGedetailleerde feedbackrecensies \ r \ n \ tAantal handelspartners \ r \ n \ tAantal handelspartners \ r \ n \ tFeedbackscore \ r \ n \ tAccount aangemaakt \ r \ n \ tTypische vrijgavetijd van escrow \ r \ n \ r \ nWelke betaalmethoden biedt LocalMonero aan? \ r \ nDe betaalmethoden voor LocalMonero verschillen per locatie. Om u een idee te geven, zijn de volgende opties in de Verenigde Staten: contant (lokaal), nationale bankoverschrijvingen, overschrijvingen met een bepaalde bank, cryptocurrency, contant geld storten, contant geld per pinautomaat, contant per post, Serve2Serve, Walmart-cadeau code, Square Cash, World Remit, CashU, Walmart 2 Walmart, MoneyGram, Reloadit, ADVCash, Perfect Money, ApplePay, Western Union, Venmo, creditcards en meer. Er zijn tientallen en tientallen keuzes, waarvan sommige als riskanter worden beschouwd dan andere. \ R \ nLocalMonero-vergoedingen \ r \ nEr zijn geen kosten om te registreren voor LocalMonero. Er zijn ook geen kosten verbonden aan het kopen en verkopen van Monero via de beurs van een bestaande advertentie. Als u een advertentie op LocalMonero maakt, moet u een vergoeding van 1 procent betalen voor elke transactie die wordt voltooid. Transacties tussen twee LocalMonero-portefeuilles zijn ook volledig gratis. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls u een transactie doet tussen een LocalMonero-portemonnee en een andere Monero-portemonnee, moet u de transactiekosten van het Monero-netwerk betalen, die niet naar LocalMonero gaat en niet wordt gecontroleerd door de centrale. U kunt op elk moment zien wat de huidige transactiekosten van Monero zijn op de portefeuillepagina. Kijk naar de kop met het label \ u201c Uitgaande Monero-kosten. \ U201d Deze vergoeding komt automatisch uit uw LocalMonero-portemonnee wanneer u een transactie verzendt, dus u hoeft zich er geen zorgen over te maken. \ R \ nLocalMonero-gemeenschap \ r \ nAls een peer-to -peer exchange, LocalMonero heeft meer een gemeenschapselement dan traditionele gecentraliseerde uitwisselingen, evenals hun gedecentraliseerde tegenhangers. Er zijn ook forums om LocalMonero-gebruikers echt een gemeenschap te laten vormen. Het forum is specifiek ontworpen voor discussies met betrekking tot arbitragemogelijkheden, handel, uitbreidingsverzoeken en andere Monero-onderwerpen. Op het moment van schrijven waren er 37 onderwerpen, dus hoewel de forums niet superactief zijn, zien ze wel wat activiteit. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOver het algemeen zijn de LocalMonero-forums ontworpen voor openbare , beschaafde discussies waar gebruikers hun kennis, interesses en vaardigheden kunnen delen. Er zijn moderators om ervoor te zorgen dat niemand op het forum de regels overtreedt, en gebruikers kunnen slecht gedrag signaleren. De forums bevatten ook badges om gebruikers te motiveren om deel te nemen. Huidige onderwerpen zijn onder meer vragen over gebruikersnamen, algemene tips en oplichtingswaarschuwingen. \ R \ nKunt u tweestapsverificatie gebruiken met LocalMonero? \ R \ nLocalMonero moedigt handelaren aan om tweefactorauthenticatie te gebruiken, maar heeft dit niet nodig. Ga naar de instellingenpagina en klik vervolgens op het tabblad met het label \ u201ct tweefactorauthenticatie. \ U201d U moet uw back-upcode noteren en op een veilige plaats bewaren. U hebt uw tweefactorcode nodig om in te loggen als u de authenticator-app verwijdert of uw telefoon kwijtraakt. LocalMonero gebruikt een tijdgebaseerd eenmalig wachtwoordalgoritme 2FA, dat een mobiele authenticatie-app gebruikt om eenmalige wachtwoorden van zes cijfers te verzenden die elke minuut veranderen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nWelke tools biedt LocalMonero voor nieuwe Gebruikers? \ R \ nDegenen die nieuw zijn bij LocalMonero zullen over meerdere bronnen beschikken. Ze zijn welkom om vragen te stellen op het forum of eerdere gesprekken daar te lezen voor inzichten. Er is ook een \ u201c Aan de slag \ u201d-gedeelte in het hoofdnavigatiemenu. Hier vindt u gedetailleerde instructies over het online kopen en verkopen van Monero en over het lokaal verhandelen van Monero. Er is zelfs een sectie met een inleiding tot het handelen in Monero in het algemeen, plus secties voor mobiele meldingen van Telegram en tweefactorauthenticatie. \ R \ nIs LocalMonero veilig? \ R \ nMet LocalMonero heb je niet te maken met een gecentraliseerde beurs, of zelfs een gedecentraliseerde, maar u handelt met andere gebruikers. Daarom moet u enige voorzichtigheid betrachten bij het kiezen van een handelspartner, gelukkig is dit eenvoudig te doen door de feedback van koper of verkoper te bekijken en alleen iemand te kiezen met een goede beoordeling. De website maakt gebruik van een escrow-systeem voor het wisselen van valuta, dus u moet veilig zijn. \ R \ n \ r \ nAls u persoonlijk bij elkaar komt om contant geld te wisselen, moet u hier goed opletten, we raden deze methode niet aan voor elke omvangrijke transactie, aangezien uw persoonlijke veiligheid niet kan worden gegarandeerd. \ r \ nConclusie \ r \ nLocalMonero is vergelijkbaar met de beroemde LocalBitcoins-website en verbindt gebruikers die Monero willen verkopen met degenen die het willen kopen, allemaal in de lokale valuta. De uitwisseling vergemakkelijkt transacties tussen geïnteresseerde partijen en dient als escrow-service om fraude en oplichting te helpen voorkomen. LocalMonero is beschikbaar voor gebruikers over de hele wereld en biedt een lange lijst met betaalmethoden om uit te kiezen. Dit is een handig platform voor degenen die Monero willen kopen en verkopen of gewoon een deel van deze stijgende cryptocurrency willen bezitten. \ R \ nBezoek LocalMonero","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"18-07-2018"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me