Beginnersgids voor Ethfinex: volledige beoordeling

Ethfinex recensie

Ethfinex is een nieuw handelsplatform voor digitale activa dat werkt als een hybride gedecentraliseerde beurs. Ethfinex richt zich op tokens en activa die zijn verbonden met het Ethereum-netwerk en wil een hub zijn voor de grotere Ethereum-gemeenschap en toegang bieden tot een breed scala aan ERC-20-tokens. De uitwisseling is ook geschikt voor meer intermediaire en gevorderde handelaren en deelt vergelijkbare doelstellingen met zijn zustersite Bitfinex. Ethfinex biedt een brede selectie aan handelsopties en streeft ernaar de voorkeur te hebben van Ethereum-tokenhandelaren over de hele wereld.

Ethfinex-website

Let op: Ethfinex bevindt zich nog in de bètaversie, dus de beoordeling wordt bijgewerkt zodra deze volledig is gelanceerd.

Bezoek Ethfinex

Overzicht

Ethfinex is een cryptocurrency-uitwisseling die zich richt op ERCO-20-tokens en het Ethereum-netwerk. Het platform fungeert als een hub voor de Ethereum-gemeenschap en biedt toegang tot tokenhandel, gemeenschapsdiscussies en ICO-crowdsales. Zoals je aan de naam kunt raden, is Ethfinex verbonden met de Bitfinex-beurs en behoort het tot een groep bedrijven die draaien om de populaire beurs. Het moederbedrijf achter Bitfinex is ook betrokken bij het runnen van de Ethfinex- en Tether-platforms.

Bitfinex Exchange

Bitfinex is gevestigd in Hong Kong en wordt geëxploiteerd door iFinex Inc., terwijl Ethfinex Inc. offshore is geregistreerd op de Britse Maagdeneilanden en volgens haar Servicevoorwaarden, opereert onder de geldende wetten van de Britse Maagdeneilanden.

Handelen op de site werd op 29 december 2017 opengesteld voor alle bestaande Bitfinex-gebruikers en nieuwe aanmeldingen kwamen beschikbaar op 15 januari 2018. Net als bij Bitfinex is het Ethfinex-platform niet beschikbaar voor Amerikaanse burgers en hoewel het open staat voor live-handel, is het Het Ethfinex-platform is nog in ontwikkeling (bèta) en veel van zijn functies zullen later dit jaar worden onthuld. Naast het verhandelen van ERC-20-compatibele tokens en deelname aan crowd sales, biedt Ethfinex ook opties voor margehandel, een peer-to-peer financieringsmarkt en een gemeenschapsdiscussieforum..

Ondanks dat Ethfinex zijn platform pas onlangs heeft geopend, trekt het momenteel 24 handelsvolumes van meer dan $ 280 miljoen aan, dit cijfer wordt gedomineerd door zijn ETH / USD-koppeling die momenteel meer dan $ 200 miljoen per dag genereert. In de afgelopen 30 dagen is 8.879.121,87 ETH verhandeld op de site.

Ethfinex-functies

 • Functionaliteit – Het Ethfinex-platform weerspiegelt Bitfinex op veel manieren en beide bieden moderne, goed ontworpen en in hoge mate aanpasbare interfaces. De site is buitengewoon uitgebreid en het hoofddashboard biedt gebruikers een verscheidenheid aan tabbladen en opties. Er is ook een gevarieerde selectie van kaarttools; Er is momenteel echter geen desktopversie of mobiele app beschikbaar.
 • Veiligheid – Het team achter Ethfinex maakt gebruik van enkele van de meest geavanceerde beveiligingstechnieken die momenteel in de sector beschikbaar zijn, waarbij slechts 0,5% van zijn crypto-activa beschikbaar is in hot wallets. De resterende fondsen worden in koude opslag geplaatst en vereisen handmatige tussenkomst van verschillende leden van het management om toegang te krijgen. Klantaccounts worden ook beveiligd door een aantal geavanceerde verificatietools die zijn ontworpen om veranderingen in accountactiviteit te volgen, en de site maakt ook gebruik van Two Factor Authentication (2FA) en PGP-codering.
 • Klantenservice – Een ondersteuningsteam staat 24/7 klaar om eventuele problemen op te lossen, en leden kunnen tickets openen met behulp van de Ondersteuning’s centrum. Het Ethfinex-team is alleen rechtstreeks bereikbaar via het ondersteuningscentrum, maar er is een kennis basis sectie die de meest voorkomende problemen behandelde, en er is ook een actief Twitter account en telegram groep.
 • Handel in opties – Ethfinex biedt een breed scala aan handelsopties en leden hebben toegang tot margehandel met een hefboomwerking tot 3,3x door gebruik te maken van hun peer-to-peer-marge-financieringsfaciliteit. Bovendien hebben handelaren ook toegang tot een aantal verschillende ordertypes, zoals limiet-, markt- en stoporders. Verdere ordertypes zoals trailing stop, fill or kill, iceberg, OCO en alleen post zijn ook beschikbaar.
 • Hybride decentralisatie – Ethfinex exploiteert een baanbrekend hybride gedecentraliseerd uitwisselingssysteem, dit stelt gebruikers in staat te kiezen tussen betrouwbare afwikkeling op de keten, of snelle uitvoering en professionele API’s. Door gedecentraliseerde externe portals te gebruiken, hebben gebruikers toegang tot het Ethfinex-orderboek zonder daadwerkelijk hun geld bij Ethfinex te hoeven storten. Met deze portals kunnen klanten betrouwbare slimme contracten gebruiken tijdens het handelen, terwijl ze toch toegang hebben tot de hoge liquiditeit van de orderboeken van Ethfinex.

Ondersteunde valuta

Er zijn momenteel ongeveer 39 verhandelde paren beschikbaar op het platform die zijn gekoppeld aan de basisvaluta van Ethereum (ETH). Ethfinex biedt ook ondersteuning voor fiatdeposito’s en handel in US Dollar (USD). Enkele van de ondersteunde valuta’s zijn momenteel:

 • USDT
 • ETH
 • EOS
 • SAN
 • OMG
 • ZRX
 • PRET
 • TRX
 • GEGEVENS
 • EDO
 • STEUN
 • SNT
 • TNB
 • GNT
 • AVT
 • ELF
 • SPANK
 • KNUPPEL
 • RLC
 • REP
 • RCN

Ethfinex stelt haar gebruikers ook in staat om stortingen in Amerikaanse dollar te doen via bankoverschrijvingen en overschrijvingen; daarnaast is USDT Tether ook beschikbaar op het platform. Aangezien Ethfinex zich concentreert op het Ethereum-netwerk, is het team achter het platform actief op zoek naar het vergroten van het aantal beschikbare munten op de site en regelmatige toevoegingen zijn te verwachten. Er is ook een stemming door de gemeenschap over de lijst van nieuwe tokens en er is een goed gedocumenteerd lijst dat blijft up-to-date met de laatste ontwikkelingen.

Bovendien is er ook een native token, de Nectar-token (NEC). Dit wordt gratis uitgedeeld aan token market makers in verhouding tot het volume van de transacties waaraan ze deelnemen en stelt iedereen in staat loyaliteitsbeloningen te claimen van de totale maandelijkse wisselvergoedingen en advies te geven over het toekomstige bestuur van Ethfinex..

Hoe u zich aanmeldt bij Ethfinex

Net als bij Bitfinex, worden nieuwe gebruikers eraan herinnerd dat hun service aan bepaalde specificaties voldoet en gericht is op professionelere handelaren. Er verschijnt een pop-upvenster waarin de algemene voorwaarden worden uitgelegd. Deze omvatten momenteel het akkoord gaan met een minimum accountvermogen van 10.000 USD, aangezien nieuwe accounts beperkt zijn in het handelen of uitvoeren van functies op het platform totdat ze dit bedrag bereiken. Om toegang te krijgen tot fiat-stortingen en opnames, moeten gebruikers bovendien instemmen met het ondergaan van een verificatieproces dat tot 6-8 weken kan duren om te voltooien.

Nadat u alle benodigde vakjes heeft aangevinkt, kunt u doorgaan met het aanmaken van een account.

Account aanmaken

U kunt een account openen door het aanmeldingsproces te volgen en uw gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Het is ook nodig om uw tijdzone en een unieke captcha-tekst in te voeren.

Gebruikers met bestaande Bitfinex-accounts krijgen ook de mogelijkheid om hun accounts te koppelen. Door deze functie aan te vragen, ontvangen gebruikers een e-mail waarmee ze zich kunnen aanmelden bij hun Bitfinex-account en deze kunnen koppelen aan hun Ethfinex-profiel.

Hoe u een aanbetaling doet

Zodra dit is gebeurd, kunt u beginnen met het storten van geld op uw account door eerst de knop “Storten” in de rechterbovenhoek te zoeken. Als u op deze knop klikt, gaat u naar de stortingspagina en hier kunt u de Amerikaanse dollar- en euroversies van Tether kiezen, of uit een lijst met ERC-20-tokens om te storten.

Zodra uw account is gefinancierd, is het mogelijk om op de knop ‘Handelen’ te klikken en de koppeling te selecteren die u verkiest. Van hieruit kunt u het aantal, de prijs en het type order bepalen dat u wilt uitvoeren.

Ethfinex-vergoedingen

Ethfinex legde hun duidelijk uit vergoedingsstructuur en vergoedingen voor het uitvoeren van orders worden bepaald door het handelsvolume van de afgelopen 30 dagen en door de status van maker of afnemer. Makerkosten worden betaald wanneer u liquiditeit aan het orderboek toevoegt door een limietorder te plaatsen onder de tickerprijs bij het kopen en boven de tickerprijs voor verkopen. Afnamevergoedingen worden betaald wanneer klanten het tegenovergestelde doen en liquiditeit uit het orderboek verwijderen door een order uit te voeren die al in het orderboek staat.

Maker fees variëren van 0,1% tot 0,0%, terwijl de taker fees variëren van 0,2% tot 0,1%. De hogere tarieven dekken handelsvolumes tot $ 500.000 per maand, terwijl klanten transacties moeten verzamelen ter waarde van meer dan $ 30 miljoen per maand om in aanmerking te komen voor de laagste tarieven..

Uitgevoerd in de afgelopen 30 dagen (USD-equivalent) Maker vergoedingen Makelaarskosten
$ 0,00 of meer verhandeld 0,100% 0,200%
$ 50.000,00 of meer verhandeld 0,100% 0,180%
$ 1.000.000,00 of meer verhandeld 0,100% 0,170%
$ 10.000.000,00 of meer verhandeld 0,100% 0,160%
$ 20.000.000,00 of meer verhandeld 0,100% 0,140%
$ 40.000.000,00 of meer verhandeld 0,100% 0,120%
$ 60.000.000,00 of meer verhandeld 0,100% 0,100%

Grote stortingen in cryptovaluta zijn gratis; er wordt echter een kleine aanbetaling in rekening gebracht op stortingen van minder dan een equivalent van USD 1000. Volgens Ethfinex creëren kleine stortingen een overmaat aan portemonnee-inputs en zetten ze het Ethereum-netwerk en hun Ethereum-knooppunten onder druk. Als gevolg hiervan geeft het team er de voorkeur aan dat gebruikers voorkomen dat ze vaak kleine stortingsbedragen moeten sturen en hun klanten adviseren om kleinere bedragen samen te voegen in grotere stortingen..

Opnames op de site brengen verschillende kosten met zich mee, afhankelijk van de specifieke cryptocurrency die u wilt opnemen.

Stortingsfouten zijn ook onderhevig aan een vergoeding van $ 150,00 en er is geen garantie dat eventuele fouten gemaakt door Ethfinex-gebruikers zullen worden hersteld door het ondersteuningsteam.

Is Ethfinex veilig ?

De beveiligingsprotocollen die Ethfinex gebruikt, zijn afgeleid van de praktijken die worden gebruikt door Bitfinex, aangezien hun zusteruitwisseling een aantal goed gedocumenteerde hacks heeft meegemaakt. De basisbasis is om offline opslag te gebruiken en de overgrote meerderheid van het systeemgeld wordt offline opgeslagen, in ‘koude’ portefeuilles. Ongeveer 0,5% van de digitale assets is toegankelijk via ‘hot’ portefeuilles. Bovendien zijn de cold wallets niet beschikbaar vanaf het platform of de platformservers en vereisen de fondsen die in offline koude opslag worden bewaard handmatige tussenkomst door verschillende leden van het Ethfinex-managementteam..

Gebruikersaccounts zijn beveiligd via:

 • Twee-factor authenticatie (2FA)
 • Geavanceerde verificatietools om verdacht gedrag en de integriteit van uw account te controleren
 • Herroepingsbescherming
 • Geavanceerde API-sleutelrechten
 • E-mailversleuteling met OpenPGP

Ethfinex verschilt van traditionele beurzen door een hybride methode van decentralisatie te gebruiken. Met het Ethfinex-portaal kunnen gebruikers hun eigen veiligheid beheren en het Ethfinex-orderboek bekijken en handelen zonder geld te hoeven storten op hun Ethfinex-accounts.

Door gedecentraliseerde uitwisselingsprotocollen te gebruiken, worden transacties voltooid door slimme contracten op de Ethereum-blockchain via het 0x-protocol, in de toekomst zal dit groeien zodat elk ander gedecentraliseerd uitwisselingsprotocol verbinding kan maken met Ethfinex. Gebruikers moeten in gedachten houden dat deze oplossing in eerste instantie een minimale bestelgrootte heeft van een equivalent van $ 200.

Handelen op Ethfinex

Het handelsplatform is bedoeld voor zowel gemiddelde als gevorderde gebruikers en biedt een verscheidenheid aan handelsopties. Hierdoor zijn ook de volgende soorten bestellingen beschikbaar:

 • Markt
 • Begrenzing
 • Hou op
 • Trailing stop
 • Vul of dood
 • De ene annuleert andere (OCO)
 • Limietorder achteraf
 • Verborgen volgorde
 • Algoritmische orders

Aangezien Ethfinex opereert als een hybride gedecentraliseerde beurs, hebben gebruikers toegang tot een groot handelsvolume en een hoge liquiditeit, waarbij bied- / laat- en ordertellingen in realtime worden opgelost. Dit geeft leden meer flexibiliteit bij het kiezen wanneer ze een bestelling plaatsen in vergelijking met andere gedecentraliseerde beurzen.

Handelsweergave

Het platform stelt gebruikers in staat om te handelen met een hefboomwerking tot 3,3x door financiering te verkrijgen van de peer-to-peer-marginfinancieringsmarkt. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om een ​​gewenst bedrag aan financiering te lenen tegen een tarief en duur van hun keuze, ze kunnen er ook voor kiezen om een ​​positie te openen en Ethfinex financiering voor hen te laten afsluiten tegen het best beschikbare tarief.

De margefinancieringsmarkt biedt een manier om rente te verdienen op stortingen in Amerikaanse dollar en Ethereum door deze beschikbaar te stellen aan handelaren die met hefboomwerking willen handelen. Er is een optie om financiering aan te bieden tegen een voorkeurstarief en duur, of gebruikers kunnen eindigen tegen de FRR (Flash Return Rate). Er is ook een optie om de functie Auto-Renew te gebruiken die aanbiedingen automatisch verlengt als ze verlopen zijn.

Marginfinanciering brengt een bepaalde reeks vergoedingen met zich mee, waaronder een vergoeding voor vergoedingen die worden geïnd door Margin Funding Providers van 15,0% (van de vergoedingen die worden gegenereerd door actieve marge financieringscontracten). Ook de kosten die worden geïnd door Margin Funding Providers, wanneer geopend door een verborgen aanbieding, is 18,0% (van de kosten die worden gegenereerd door actieve margefinancieringscontracten).

Gemeenschap

Ethfinex probeert een hub te creëren voor de Ethereum-gemeenschap waar ontwikkelaars, handelaren en enthousiastelingen kunnen communiceren en ideeën kunnen delen. De site bevat berichten, analyses en discussies over aankomende tokenvermeldingen of verhandelbare tokens. Ontwikkelaars en handelsexperts kunnen hun mening delen met discussieforums die zich richten op specifieke tokens en gestructureerd zijn om een ​​progressief debat te genereren.

Tokens zullen ook een kwaliteitsbeoordeling hebben die afkomstig is van crowdsourcing en gebaseerd is op een consensus die is afgeleid van de gebruikers van de site; deze beoordelingen houden rekening met aspecten zoals de whitepaper, technologie en concept en helpen de analysestandaard die momenteel wordt uitgevoerd te verbeteren. Bovendien kan elk project met een ERC20-token een eigen discussiebord opzetten en een eigen community op de site opbouwen. Deze focus op wijsheid uit de gemeenschap en crowdsourcing zal nuttig zijn wanneer Ethfinex verder gaat met het bieden van toegang tot ICO-crowdsales op hun platform.

Het Nectar-token (NEC) dat gratis wordt uitgereikt aan token market makers stelt leden ook in staat om loyaliteitsbeloningen te claimen van maandelijkse wisselkosten en om advies te geven over het toekomstige bestuur van Ethfinex, wat helpt om het gemeenschapsgevoel onder haar leden te bevorderen.

Conclusie

Opgemerkt moet worden dat Ethfinex zich nog in de bètafase bevindt, dus we kunnen de recensie bijwerken zodra we deze opnieuw bekijken bij volledige lancering. Er moet ook worden opgemerkt dat er momenteel enige controverse is over het moederbedrijf Bitfinex en hun stablecoin-valuta Tether. Een ander ding om op te merken is dat de Bitfinex is in het verleden ook gehackt.

We houden van het idee van een uitwisseling gewijd aan Ethereum-tokens en het feit dat de uitwisseling is gedecentraliseerd en gebouwd met behulp van het 0x-protocol is een pluspunt, we denken dat dit de toekomst van uitwisselingen is, we hebben een gids over 0x geschreven die je hier kunt lezen meer te weten komen.

De uitwisseling heeft een veelbelovende toekomst, maar we behouden ons oordeel hierover totdat de situatie met Bitfinex en Tether is opgehelderd en transparantie naar het bedrijf is gebracht.

Bezoek Ethfinex

Voordelen

 • Een klant- / gemeenschapsgericht platform
 • Een hub voor het Ethereum-netwerk en ERC-20-tokens
 • Veilig gebruik van slimme contracten plus hoge liquiditeit
 • Voordelen van een gedecentraliseerde centrale met de veiligheid en het volume van een grote gecentraliseerde centrale.
 • Biedt toegang tot crowd sales op basis van Ethereum.
 • Uitgebreide handelsopties en peer-to-peer-financieringsmarkt.

Nadelen

 • Afhankelijk van het Ethereum-netwerk
 • Geen Bitcoin of niet-ERC-20-tokens
 • Aanmeldings- / vermogensbeperkingen
 • Niet toegankelijk voor inwoners van de VS.
 • Nog steeds in bèta

Ethfinex

src = “~ images \ beginners-guide-to-ethfinex-complete-review.gif”

alt = “Ethfinex recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7

Makkelijk te gebruiken

8.0 / 10

Reputatie

3.0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

7,0 / 10

Voordelen

 • Een klant- / gemeenschapsgericht platform
 • hub voor het Ethereum-netwerk en ERC-20-tokens
 • Veilig gebruik van slimme contracten plus hoge liquiditeit
 • Voordelen van een gedecentraliseerde centrale met de veiligheid en het volume van een grote gecentraliseerde centrale
 • Uitgebreide handelsmogelijkheden

Nadelen

 • Bezorgdheid over transparantie
 • Afhankelijk van het Ethereum-netwerk
 • Niet toegankelijk voor inwoners van de VS.
 • Nog steeds in bèta

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Ethfinex","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 02 \ /ethfinex-review.gif","Omschrijving"​"Ethfinex is een nieuw handelsplatform voor digitale activa dat werkt als een hybride gedecentraliseerde beurs. Ethfinex richt zich op tokens en activa die zijn verbonden met het Ethereum-netwerk en wil een hub zijn voor de grotere Ethereum-gemeenschap en toegang bieden tot een breed scala aan ERC-20-tokens. De uitwisseling is ook geschikt voor meer tussenliggende en…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"7,00"​,"naam"​"Ethfinex","reviewBody"​"Ethfinex is een nieuw handelsplatform voor digitale activa dat werkt als een hybride gedecentraliseerde beurs. Ethfinex richt zich op tokens en activa die zijn verbonden met het Ethereum-netwerk en wil een hub zijn voor de grotere Ethereum-gemeenschap en toegang bieden tot een breed scala aan ERC-20-tokens. De uitwisseling is ook geschikt voor meer intermediaire en gevorderde handelaren en deelt vergelijkbare doelstellingen met zijn zustersite Bitfinex. Ethfinex biedt een brede selectie van handelsopties en streeft ernaar de voorkeur te hebben van Ethereum-tokenhandelaren over de hele wereld. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLet op: Ethfinex bevindt zich nog in de bètaversie, dus de beoordeling wordt bijgewerkt zodra het volledig is gelanceerd. \ r \ nBezoek Ethfinex \ r \ n \ r \ nOverzicht \ r \ nEthfinex is een cryptocurrency-uitwisseling die zich richt op ERCO-20-tokens en het Ethereum-netwerk. Het platform fungeert als een hub voor de Ethereum-gemeenschap en biedt toegang tot tokenhandel, gemeenschapsdiscussies en ICO-crowdsales. Zoals je aan de naam kunt raden, is Ethfinex verbonden met de Bitfinex-beurs en behoort het tot een groep bedrijven die draaien om de populaire beurs. Het moederbedrijf achter \ u00a0Bitfinex is ook betrokken bij het runnen van de Ethfinex- en Tether-platforms. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitfinex is gevestigd in Hong Kong en wordt beheerd door iFinex Inc. terwijl Ethfinex Inc. is geregistreerd offshore op de Britse Maagdeneilanden en volgens de Servicevoorwaarden, opereert onder de geldende wetten van de Britse Maagdeneilanden. \ r \ n \ r \ nDe handel op de site werd op 29 december 2017 opengesteld voor alle bestaande Bitfinex-gebruikers en nieuwe aanmeldingen werden beschikbaar op 15 januari 2018. Net als Bitfinex is het Ethfinex-platform niet beschikbaar voor Amerikaanse burgers en hoewel het openstaat voor live-handel, is het Ethfinex-platform nog in ontwikkeling (bèta) en veel van zijn functies zullen worden onthuld later in het jaar. Naast het verhandelen van ERC-20-compatibele tokens en deelname aan crowd sales, biedt Ethfinex ook opties voor margehandel, een peer-to-peer financieringsmarkt en een gemeenschapsdiscussieforum. \ R \ n \ r \ nOndanks de opening haar platform pas onlangs, Ethfinex trekt momenteel een handelsvolume van meer dan $ 280 miljoen aan, dit cijfer wordt gedomineerd door de ETH / USD-koppeling die momenteel meer dan $ 200 miljoen per dag genereert. In de afgelopen 30 dagen is 8.879.121,87 ETH verhandeld op de site. \ R \ nEthfinex-functies \ r \ n \ r \ n \ tFunctionaliteit \ u2013 Het Ethfinex-platform weerspiegelt Bitfinex op veel manieren en beide bieden moderne, goed ontworpen en in hoge mate aanpasbare interfaces. De site is buitengewoon uitgebreid en het hoofddashboard \ u00a0 presenteert gebruikers met een verscheidenheid aan tabbladen en opties. Er is ook een gevarieerde selectie van kaarttools; er is momenteel echter geen desktopversie of mobiele app beschikbaar. \ r \ n \ tBeveiliging \ u2013 Het team achter Ethfinex maakt gebruik van enkele van de meest geavanceerde beveiligingstechnieken die momenteel in de sector beschikbaar zijn, met slechts 0,5% van zijn crypto-activa toegankelijk in hot wallets. De resterende fondsen worden in koude opslag geplaatst en vereisen handmatige tussenkomst van verschillende leden van het management om toegang te krijgen. Klantaccounts worden ook beveiligd door een aantal geavanceerde verificatietools die zijn ontworpen om veranderingen in accountactiviteit te volgen, en de site maakt ook gebruik van Two Factor Authentication (2FA) en PGP-codering. \ R \ n \ tKlantenservice \ u2013 Een ondersteuningsteam is 24/7 beschikbaar om eventuele problemen op te lossen, en leden kunnen tickets openen via het Support Center. Het Ethfinex-team kan alleen rechtstreeks worden bereikt via het ondersteuningscentrum, maar er is een kennisbankgedeelte dat de meest voorkomende problemen behandelt, en er is ook een actieve Twitter-account en telegramgroep. \ R \ n \ t Handelsopties \ u2013 Ethfinex biedt een breed scala aan handelsopties en leden hebben toegang tot margehandel met een hefboomwerking tot 3,3x door gebruik te maken van hun peer-to-peer-marge-financieringsfaciliteit. Bovendien hebben handelaren ook toegang tot een aantal verschillende ordertypes, zoals limiet-, markt- en stoporders. Verdere ordertypes zoals trailing stop, fill or kill, iceberg, OCO en alleen post zijn ook beschikbaar. \ R \ n \ t Hybride decentralisatie \ u2013 Ethfinex exploiteert een baanbrekend hybride gedecentraliseerd uitwisselingssysteem, waardoor gebruikers kunnen kiezen tussen -keten-afwikkeling, of snelle uitvoering en professionele API’s. Door gebruik te maken van gedecentraliseerde externe portals, hebben gebruikers toegang tot het Ethfinex orderboek zonder daadwerkelijk hun geld bij Ethfinex te hoeven storten. Deze portals stellen klanten in staat om betrouwbare slimme contracten te gebruiken tijdens het handelen, terwijl ze toch toegang hebben tot de hoge liquiditeit van de orderboeken van Ethfinex. \ R \ n \ r \ nOndersteunde valuta’s \ r \ nEr zijn momenteel ongeveer 39 verhandelde paren beschikbaar op het platform die zijn gekoppeld aan de basisvaluta van Ethereum (ETH). Ethfinex biedt ook ondersteuning voor fiatdeposito’s en handel in US Dollar (USD). Enkele van de ondersteunde valuta’s zijn momenteel: \ r \ n \ r \ n \ tUSDT \ r \ n \ tETH \ r \ n \ tEOS \ r \ n \ tSAN \ r \ n \ tOMG \ r \ n \ tZRX \ r \ n \ tFUN \ r \ n \ tTRX \ r \ n \ tDATA \ r \ n \ tEDO \ r \ n \ tAID \ r \ n \ tSNT \ r \ n \ tTNB \ r \ n \ tGNT \ r \ n \ tAVT \ r \ n \ tELF \ r \ n \ tSPANK \ r \ n \ tBAT \ r \ n \ tRLC \ r \ n \ tREP \ r \ n \ tRCN \ r \ n \ r \ nEthfinex staat zijn gebruikers ook toe om stortingen in Amerikaanse dollar te doen via bankoverschrijvingen en overschrijvingen; daarnaast is USDT Tether ook beschikbaar op het platform. Aangezien Ethfinex zich concentreert op het Ethereum-netwerk, is het team achter het platform actief op zoek naar het vergroten van het aantal beschikbare munten op de site en zijn regelmatige toevoegingen te verwachten. Er is ook een stemming door de gemeenschap over de lijst met nieuwe tokens en er is een goed gedocumenteerde lijst die up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen. \ R \ n \ r \ nDaarbovenop is er ook een native token, het Nectar-token (NEC). \ u00a0 Dit wordt gratis verstrekt aan token market makers in verhouding tot het volume van de transacties waaraan ze deelnemen en stelt iedereen in staat loyaliteitsbeloningen te claimen van de totale maandelijkse wisselkosten en advies te geven over het toekomstige beheer van Ethfinex. \ r \ nHoe Aanmelden bij Ethfinex \ r \ nNet als bij Bitfinex worden nieuwe gebruikers eraan herinnerd dat hun service aan bepaalde specificaties voldoet en gericht is op professionelere handelaren. Er verschijnt een pop-upvenster waarin de algemene voorwaarden worden uitgelegd. Deze omvatten momenteel het akkoord gaan met een minimum accountvermogen van 10.000 USD, aangezien nieuwe accounts beperkt zijn in het handelen of uitvoeren van functies op het platform totdat ze dit bedrag bereiken. Om toegang te krijgen tot fiat-stortingen en -opnames, moeten gebruikers bovendien akkoord gaan met het ondergaan van een verificatieproces dat tot 6-8 weken kan duren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n alle noodzakelijke vakjes hebben aangevinkt, kunt u doorgaan met het aanmaken van een account. \ r \ n \ r \ n \ r \ nMaak een account \ r \ nU kunt een account openen door het aanmeldingsproces te volgen en uw gebruikersnaam, e-mailadres, en wachtwoord. Het is ook nodig om uw tijdzone en een unieke captcha-tekst in te voeren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nGebruikers met bestaande Bitfinex-accounts krijgen ook de mogelijkheid om hun accounts te koppelen. Door deze functie aan te vragen, ontvangen gebruikers een e-mail waarmee ze zich kunnen aanmelden bij hun Bitfinex-account en deze kunnen linken aan hun Ethfinex-profiel. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHoe een storting te doen \ r \ nZodra dit is klaar, kun je beginnen met het storten van geld op je account door eerst de knop \ u201cDeposit \ u201d in de rechterbovenhoek te zoeken. Als je op deze knop klikt, ga je naar de stortingspagina en hier kun je de Amerikaanse dollar- en euroversies van Tether kiezen, of uit een lijst met ERC-20-tokens om te storten. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nZodra er geld op uw account is gestort, is het mogelijk om op de knop \ u2018Trading \ u2019 te klikken en de koppeling van uw voorkeur te selecteren. Hier kunt u het aantal, de prijs en het type order bepalen dat u wilt uitvoeren. \ R \ nEthfinex-vergoedingen \ r \ nEthfinex heeft hun vergoedingsstructuur duidelijk uitgelegd en vergoedingen voor orderuitvoeringen worden bepaald door het handelsvolume van de afgelopen 30 dagen, zoals evenals de status van maker of nemer. Maker \ u00a0-vergoedingen worden betaald wanneer u liquiditeit toevoegt aan het orderboek door een limietorder te plaatsen onder de tickerprijs bij het kopen en boven de tickerprijs voor verkopen. Taker \ u00a0-vergoedingen worden betaald wanneer klanten het tegenovergestelde doen en liquiditeit uit het orderboek verwijderen door een order uit te voeren die al in het orderboek staat. \ R \ n \ r \ nMakerkosten variëren van 0,1% tot 0,0% terwijl de \ u00a0takerkosten variëren van 0,2% tot 0,1%. De hogere tarieven dekken handelsvolumes tot $ 500.000 per maand, terwijl klanten transacties moeten verzamelen met een waarde van meer dan $ 30 per maand om in aanmerking te komen voor de laagste tarieven. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nUitgevoerd in de afgelopen 30 dagen (USD-equivalent) \ r \ nMakerkosten \ r \ nNakerkosten \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 0,00 of meer verhandeld \ r \ n0.100 % \ r \ n0.200% \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 50.000,00 of meer verhandeld \ r \ n0.100% \ r \ n0.180% \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 1.000.000,00 of meer verhandeld \ r \ n0.100% \ r \ n0.170% \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 10.000.000,00 of meer verhandeld \ r \ n0.100% \ r \ n0.160% \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 20.000.000,00 of meer verhandeld \ r \ n0.100% \ r \ n0.140% \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 40.000.000,00 of meer verhandeld \ r \ n0.100 % \ r \ n0.120% \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 60.000.000,00 of meer verhandeld \ r \ n0.100% \ r \ n0.100% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nGrote stortingen in cryptocurrency zijn gratis; er wordt echter een kleine aanbetaling in rekening gebracht op stortingen van minder dan een equivalent van USD 1000. Volgens Ethfinex creëren kleine stortingen een overmaat aan portemonnee-inputs en zetten ze het Ethereum-netwerk en hun Ethereum-knooppunten onder druk. Als gevolg hiervan geeft het team er de voorkeur aan dat gebruikers voorkomen dat ze vaak kleine stortingsbedragen sturen en hun klanten adviseren om kleinere bedragen samen te voegen tot grotere stortingen. \ R \ n \ r \ n Voor opnames op de site worden verschillende kosten in rekening gebracht, afhankelijk van de specifieke cryptocurrency u wilt zich terugtrekken. \ r \ n \ r \ nOpzetfouten zijn ook onderhevig aan een vergoeding van $ 150,00 en er is geen garantie dat fouten gemaakt door Ethfinex-gebruikers zullen worden hersteld door het ondersteuningsteam. \ r \ nIs Ethfinex veilig? \ r \ nDe beveiligingsprotocollen die Ethfinex gebruikt, zijn afgeleid van de praktijken die worden gebruikt door Bitfinex, aangezien hun zusteruitwisseling een aantal goed gedocumenteerde hacks heeft meegemaakt. De basis is om offline opslag te gebruiken en de overgrote meerderheid van de systeembedragen wordt offline opgeslagen, in \ u2018koude \ u2019 portefeuilles. Ongeveer 0,5% van de digitale assets is toegankelijk via \ u2018hot \ u2019 wallets. Bovendien zijn de cold wallets niet beschikbaar vanaf het platform of de platformservers en vereisen de fondsen die in de offline koude opslag worden bewaard handmatige tussenkomst door verschillende leden van het Ethfinex managementteam. \ R \ n \ r \ nGebruikersaccounts worden beveiligd via: \ r \ n \ r \ n \ tTwee-factor authenticatie (2FA) \ r \ n \ tGeavanceerde verificatietools om verdacht gedrag en de integriteit van uw account te bewaken \ r \ n \ tBescherming tegen intrekking \ r \ n \ tGeavanceerde machtigingen voor API-sleutels \ r \ n \ tE-mailversleuteling met OpenPGP \ r \ n \ r \ nEthfinex verschilt van traditionele uitwisselingen door een hybride methode van decentralisatie te gebruiken. Met het Ethfinex-portaal kunnen gebruikers hun eigen veiligheid beheren en het Ethfinex-orderboek bekijken en handelen zonder geld te hoeven storten op hun Ethfinex-accounts. \ R \ n \ r \ nDoor gedecentraliseerde uitwisselingsprotocollen te gebruiken, worden transacties voltooid door slimme contracten op het Ethereum blockchain via het 0x-protocol, in de toekomst zal dit groeien zodat elk ander gedecentraliseerd uitwisselingsprotocol verbinding kan maken met Ethfinex. Gebruikers moeten er rekening mee houden dat deze oplossing in eerste instantie een minimale bestelgrootte heeft van $ 200 equivalent. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHandelen op Ethfinex \ r \ nHet handelsplatform is gericht op zowel gemiddelde als gevorderde gebruikers en biedt een verscheidenheid aan handelsopties. Als gevolg hiervan zijn ook de volgende soorten orders beschikbaar: \ r \ n \ r \ n \ tMarket \ r \ n \ tLimit \ r \ n \ tStop \ r \ n \ tTrailing stop \ r \ n \ tFill or kill \ r \ n \ tOne annuleert andere (OCO) \ r \ n \ tPost-only limietorder \ r \ n \ tVerborgen order \ r \ n \ tAlgoritmische orders \ r \ n \ r \ nAls Ethfinex werkt als een hybride gedecentraliseerde centrale hebben gebruikers toegang tot een groot aantal transacties en een hoge liquiditeit, waarbij bied- / laat- en ordertellingen in realtime worden opgelost. Dit geeft leden meer flexibiliteit bij het kiezen wanneer ze een bestelling plaatsen in vergelijking met andere gedecentraliseerde beurzen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet platform stelt gebruikers in staat om te handelen met een hefboomwerking tot 3,3x door financiering te verkrijgen van de peer-to-peer-margefinancieringsmarkt. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om een ​​gewenst bedrag aan financiering te lenen tegen een tarief en duur van hun keuze, ze kunnen er ook voor kiezen om een ​​positie te openen en Ethfinex financiering voor hen te laten opnemen tegen het best beschikbare tarief. \ R \ n \ r \ nDe marge financieringsmarkt biedt een manier om rente te verdienen op stortingen in Amerikaanse dollar en Ethereum door deze beschikbaar te stellen aan handelaren die met hefboomwerking willen handelen. Er is een optie om financiering aan te bieden tegen een voorkeurstarief en duur, of gebruikers kunnen eindigen tegen de FRR (Flash Return Rate). Er is ook een optie om de functie Auto-Renew te gebruiken die aanbiedingen automatisch verlengt wanneer ze verlopen. \ R \ n \ r \ nMargefinanciering brengt een bepaalde reeks kosten met zich mee, waaronder een vergoeding voor vergoedingen die worden geïnd door aanbieders van margefinanciering van 15,0% (van de vergoedingen gegenereerd door actieve margefinancieringscontracten). \ u00a0 Ook de kosten die worden geïnd door Margin Funding Providers, wanneer geopend door een verborgen aanbieding, zijn 18,0% (van de kosten die worden gegenereerd door actieve margefinancieringscontracten). \ r \ n \ r \ n \ r \ nCommunity \ r \ nEthfinex probeert een hub te creëren voor de Ethereum-community waar ontwikkelaars, handelaren en enthousiastelingen kunnen communiceren en ideeën kunnen delen. De site bevat berichten, analyses en discussies over aankomende tokenvermeldingen of verhandelbare tokens. Ontwikkelaars en handelsexperts kunnen hun mening delen met discussieforums die zich richten op specifieke tokens, en gestructureerd zijn om een ​​progressief debat te genereren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTokens zullen ook een kwaliteitsbeoordeling hebben die publiek is afkomstig van en gebaseerd op een consensus die is afgeleid van de gebruikers van de site; deze beoordelingen houden rekening met aspecten zoals de whitepaper, technologie en concept en helpen de analysestandaard die momenteel wordt uitgevoerd te verbeteren. Bovendien kan elk project met een ERC20-token een eigen discussiebord opzetten en een eigen community op de site opbouwen. Deze focus op wijsheid uit de gemeenschap en crowdsourcing zal nuttig blijken te zijn wanneer Ethfinex verder gaat met het verlenen van toegang tot ICO-crowdsales op hun platform. \ R \ n \ r \ nDe Nectar-token (NEC) die gratis wordt uitgereikt aan market makers leden om loyaliteitsbeloningen te claimen van maandelijkse wisselkosten en om advies te geven over het toekomstige bestuur van Ethfinex, wat helpt om het gemeenschapsgevoel onder zijn leden te bevorderen. \ r \ nConclusie \ r \ nOpgemerkt moet worden dat Ethfinex nog in de bètafase is fase, zodat we de recensie kunnen bijwerken zodra we deze opnieuw bekijken bij volledige lancering. Er moet ook worden opgemerkt dat er momenteel enige controverse is over het moederbedrijf Bitfinex en hun stablecoin-valuta Tether. Een ander ding om op te merken is dat de Bitfinex in het verleden ook is gehackt. \ R \ n \ r \ nWe houden van het idee van een uitwisseling gewijd aan Ethereum-tokens en het feit dat de uitwisseling gedecentraliseerd is en gebouwd met behulp van het 0x-protocol is een pluspunt , we denken dat dit de toekomst van uitwisselingen is, we schreven een gids over 0x die je hier kunt lezen voor meer informatie. \ r \ n \ r \ nDe uitwisseling heeft een veelbelovende toekomst, maar we bewaren ons oordeel tot de situatie met Bitfinex en Tether wordt opgehelderd en transparantie naar het bedrijf gebracht. \ r \ nBezoek Ethfinex \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tEen klant- / gemeenschapsgericht platform \ r \ n \ tEen hub voor de Ethereum netwerk en ERC-20-tokens \ r \ n \ t Veilig gebruik van slimme contracten plus hoge liquiditeit \ r \ n \ t Voordelen van een gedecentraliseerde uitwisseling met de veiligheid en het volume van een grote gecentraliseerde uitwisseling. \ r \ n \ t Biedt toegang tot crowd sales gebaseerd op Ethereum. \ r \ n \ tUitgebreide handelsopties en peer-to-peer-financieringsmarkt. \ r \ n \ r \ nCons \ r \ n \ r \ n \ tAfhankelijk van het Ethereum-netwerk \ r \ n \ tGeen Bitcoin- of niet-ERC-20-tokens \ r \ n \ tAanmelden \ / Aandelenbeperkingen \ r \ n \ tNiet toegankelijk voor Amerikaanse ingezetenen \ r \ n \ t Nog steeds in bèta","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"2018/02/16"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me