Beginnersgids voor Changelly: volledige beoordeling

Changelly recensie

Changelly is een van de meer populaire “instant” cryptocurrency-uitwisselingen. Sinds 2015 heeft Changelly wereldwijd meer dan 1,5 miljoen geregistreerde gebruikers gekregen. Momenteel verwerkt de beurs meer dan 15.000 transacties per dag en heeft ze een maandelijkse omzet van ongeveer 60.000 BTC. Met meer dan 90 altcoins om te ruilen of te kopen, heeft Changelly een lange lijst met handelsparen om klanten aan te bieden. Het is trots op zijn snelle transacties, accountbeveiliging, uitstekende wisselkoersen en een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve interface.

Changelly recensie

Changelly benadrukt zijn eerlijkheid, snelheid en betrouwbaarheid. Het is ook snel, met transacties die slechts enkele seconden duren. Het heeft ook veel vertrouwen, dankzij de samenwerking met MinerGate, een team met een trackrecord tot de langste op de cryptomarkt.

Bezoek Changelly

Hoe werkt Changelly?

Een transactie op Changelly begint met één cryptocurrency-portemonnee en de cryptocurrency van uw keuze. Op basis van de crypto en het aantal, kiest Changelly de beste cryptohandel en vindt vervolgens de beste koers tussen verschillende cryptocurrency-uitwisselingen. Het converteert het geld naar de door u gekozen valuta tegen die beste koers, waarbij een vergoeding van 0,5 procent in rekening wordt gebracht. Ten slotte levert Changelly de nieuw geconverteerde crypto in uw tweede portemonnee.

Changelly-website

Voor degenen die op zoek zijn naar meer details, heeft Changelly een robot die is geïntegreerd in ‘s werelds grootste handelsplatforms, zoals Bittrex en Poloniex. In milliseconden maakt deze robot biedingen of vragen op de platforms en vindt vervolgens de best beschikbare koers en geeft zijn schatting weer op de Changelly-website. De tarieven zijn altijd benaderingen totdat de transactie op de blockchain komt, wat betekent dat het werkelijke tarief enigszins kan afwijken.

Changelly-vergoedingen

Changelly stelt geen tarieven vast omdat cryptocurrency zo vluchtig is dat de koers elke minuut kan fluctueren. Als Changelly ervoor zou kiezen om de tarieven vast te leggen, zou het valutavolatiliteit en marktrisico’s moeten dekken, wat zou leiden tot hogere provisies. Changelly moet ook rekening houden met netwerkkosten voor elke transactie – dit zijn kosten die in rekening worden gebracht door de relevante Blockchains die naar de mijnwerkers gaan voor het verwerken van de transactie. Vanwege deze factoren kunnen de Changelly-vergoedingen helaas iets hoger uitvallen dan wanneer u rechtstreeks naar de betrokken beurzen zou gaan. De wisselwerking hier is dat Changelly gemakkelijk te gebruiken is voor beginners die mogelijk worden afgeschrikt door de complexe interfaces van andere uitwisselingen of deze mogelijk niet kunnen gebruiken vanwege locatiebeperkingen enz..

Ze bieden wel fiataankopen aan via creditcard of betaalpas, maar hun kosten zijn hier erg duur, dus we raden u af ze voor dit doel te gebruiken.

De tarieven van Changelly zijn als volgt:

  • 0,5% commissie op Crypto to Crypto Trades.
  • 5% Changelly-commissie en 5% Simplex-verwerkingskosten bij aankopen met creditcard / betaalpas.

Welke valuta ondersteunt Changelly?

Zoals gezegd ondersteunt Changelly meer dan 90 cryptocurrencies. Het heeft een volledige lijst met ondersteunde valuta’s, samen met een beschrijving van de crypto in kwestie op de pagina “Ondersteunde valuta’s”. U zult bekende en extreem populaire cryptocurrencies vinden, zoals Bitcoin, Litecoin, Dash, Ethereum, Dogecoin en Monero, samen met enkele waarvan u misschien nog nooit hebt gehoord, waaronder XDN, BCN, FCN, NBT, NXT, FCT en RADS. Dankzij de grote lijst is het zeer waarschijnlijk dat Changelly de cryptocurrencies ondersteunt waartussen u wilt wisselen. Er is ook een formulier beschikbaar waar u kunt voorstellen om uw token toe te voegen aan het Changelly-platform.

Heeft u een account nodig om Changelly te gebruiken?

Om de privacy van de gebruiker te beschermen, hoeft Changelly geen account aan te maken om zijn conversiediensten te gebruiken. Dit betekent dat gebruikers geen persoonlijke informatie hoeven in te voeren; ze hebben alleen een geldig portemonnee-adres nodig. Houd er echter rekening mee dat degenen die cryptovaluta kopen met een bankkaart mogelijk aanvullende verificatie nodig hebben voordat ze een aankoop doen. Degenen die vasthouden aan crypto-naar-crypto-conversies, hebben echter geen verificatie nodig.

Hoe koop je cryptomunten op Changelly?

Munten kopen op Changelly is een eenvoudig proces, ongeacht de munt die u wilt kopen. Ga naar de website en pas de cryptocurrency aan de linkerkant met het drop-down menu (de standaardinstelling is BTC) aan naar de cryptovaluta waarvan je wilt veranderen. U kunt de zoekfunctie gebruiken om uw gekozen crypto sneller te vinden. Voer het bedrag van die cryptovaluta in, pas de munt aan de rechterkant aan de munt aan die u wilt kopen en klik op ‘Uitwisselen’. Op dit punt moet u het gespecificeerde bedrag dat u verkoopt en het bedrag dat u ontvangt bevestigen, en vervolgens op ‘Volgende’ klikken.

Changelly

Voer uw portefeuilleadres in waar u de cryptocurrency wilt ontvangen en controleer alle details nogmaals. Klik op “Volgende” om het portefeuilleadres en de QR-code te zien. Hier stuur je de crypto naar Changelly om te veranderen.

Plak het adres in het juiste veld van de portemonnee die u wilt gebruiken, of als u een mobiele app voor uw portemonnee gebruikt, scan dan de QR-code. Zodra Changelly uw geld heeft ontvangen, zal het het inwisselen en het vervolgens naar het door u opgegeven adres van de ontvanger sturen.

Changelly Verzenden naar

U kunt op elk moment de transactiestatus bekijken door naar uw transactiegeschiedenis te gaan. U ontvangt een melding zodra de transactie is voltooid, wat doorgaans tussen de vijf en 30 minuten duurt. Het kan langer duren als er netwerkvertragingen zijn. Na voltooiing van de transactie ontvangt u een ontvangstbewijs met de hash van de uitvoertransactie, waaruit blijkt dat de transactie is voltooid.

Onthoud dat transacties niet kunnen worden geannuleerd op de blockchain. Het is voor geen enkel platform, inclusief Changelly, mogelijk om een ​​transactie ongedaan te maken. Daarom moet u altijd alle details van uw transactie bevestigen voordat u deze verzendt.

Koop cryptocurrency met creditcards of betaalpassen

Changelly accepteert betalingen met bankkaarten in USD of EUR voor meer dan 35 verschillende cryptocurrencies. Net als bij het converteren van cryptocurrency, is het proces van het kopen van cryptovaluta met uw bankkaart eenvoudig en snel. Onthoud gewoon dat uw bankkaart 3D-Secure moet ondersteunen, wat verificatie met een telefoonnummer is. De kaart mag uit elk land zijn of elke valuta gebruiken, maar hij moet 3D-Secure hebben en u moet de transactie uitvoeren in USD of EUR.

Pas op de Changelly-startpagina de linkerkant (van de valuta die u heeft) aan om USD of EUR te lezen. Pas het gedeelte aan de rechterkant aan aan de cryptocurrency die u wilt kopen, net zoals u zou doen bij elke andere conversie. Bevestig het tarief en het bedrag.

Koop bij Fiat

Nu kunt u het portefeuilleadres specificeren waar u de cryptocurrency zult ontvangen. Controleer de betalingsgegevens, inclusief uw geschatte te ontvangen bedrag en de wisselkoers. Ga naar de volgende stap als u akkoord gaat met de wisselkoers. Als dit een van uw eerste transacties met een bankkaart is, heeft u mogelijk een limiet voor het kopen of extra vereisten. Na het lezen van de vereisten en limieten, klikt u op de knop “Doorgaan”

Fiat Aankopen

U wordt gevraagd om de gegevens op uw bankkaart in te voeren. Voer ook het telefoonnummer in dat aan uw kaart is gekoppeld, en u zou snel een telefoontje moeten ontvangen. Luister naar de digitale code en voer deze in. Ga naar de online app van uw bank en zoek de driecijferige code op uw bankafschrift. Als alternatief kunt u de zin “Indacoin verificatie” opnemen en een foto van uzelf met uw paspoort sturen. Na het invoeren van de code of het verzenden van gegevens duurt de transactieverwerking vijf tot 30 minuten.

Wat zijn de initiële limieten voor bankkaarten?

Zoals vermeld, hebben degenen die met bankkaarten betalen limieten voor hun eerste paar transacties. Voor kaarten uit de VS, Canada of Australië geldt een limiet van $ 50 bij hun eerste transactie. De volgende aankoop kan binnen vier dagen worden gedaan met een limiet van $ 100. Zeven dagen na de eerste aankoop is de limiet maximaal $ 500. U kunt in de eerste week niet meer dan drie betalingen doen, maar u heeft geen maandelijkse betalingslimieten.

Degenen in de EU of niet-GOS-landen hebben een soortgelijk limietschema, maar de eerste transactie kan oplopen tot $ 100. De tweede transactie (ook in vier dagen) heeft een limiet van $ 200. Deze landen hebben dezelfde limiet van $ 500 na zeven dagen. Er zijn geen maandelijkse limieten, maar u kunt in de eerste week niet meer dan zes betalingen doen.

Degenen in de GOS-regio (Georgië, Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne, Armenië en Kazachstan) hebben een limiet van $ 200 voor hun eerste transactie. De volgende limietverhoging vindt plaats over 24 uur. De limiet van de eerste week is $ 2.000 en de eerste maand heeft een limiet van $ 10.000.

Hoe lang duren transacties?

Gemiddeld wordt een Changelly-transactie binnen vijf tot dertig minuten verwerkt. Er zijn enkele redenen waarom ze langer kunnen duren, waaronder een overbelasting van de blockchain. Bitcoin-blockchains, evenals die op basis van Bitcoin, zullen soms te veel transacties in behandeling hebben, en als dit gebeurt, moet je gewoon wachten, omdat Changelly een blockchain-overbelasting niet kan oplossen.

Het is ook mogelijk dat een transactie langer duurt vanwege muntupdates. Soms schakelt Changelly bepaalde munten uit, zodat het een client kan updaten. Zodra de munten weer worden ingeschakeld, ontvang je het geld. Ten slotte kunnen transacties langer duren bij een DDoS-aanval, waar elk platform een ​​risico op loopt. De enige optie in die situatie is wachten.

Zijn er minimum- of maximumbedragen op Changelly?

Changelly stelt geen maximum of minimum bedragen vast voor transacties, maar deze zijn wel van toepassing in bepaalde situaties. Zorg er bij het omzetten van zeer kleine bedragen altijd voor dat uw transactie de netwerkkosten dekt die de blockchain vereist. Deze omvatten zowel output- als inputnetwerkkosten die de blockchain in rekening brengt. Als u niet van plan bent genoeg geld om te zetten om deze kosten te dekken, krijgt u een foutmelding. U kunt de transactie nog steeds zonder aanpassingen doorvoeren. Dit wordt echter niet gesuggereerd, omdat u uw geld verliest, omdat dit allemaal naar netwerkkosten gaat. Volg in plaats daarvan de suggestie van Changelly voor het minimum dat nodig is om de kosten te dekken.

Er zijn geen beperkingen voor grote bedragen, maar u moet er rekening mee houden dat de transactieverwerkingstijd zal variëren op basis van de blockchain-capaciteit en de ingestelde netwerkkosten van uw portemonnee. Changelly geeft ook suggesties om marktdumpers of pompen te vermijden. In plaats van een grotere transactie in één stuk te verzenden, kunt u overwegen om deze in verschillende kleinere transacties te verdiepen en ze enkele uren uit elkaar te sturen. Dit voorkomt een overweldigende vraag naar uw valuta naar keuze, wat ervoor zou moeten zorgen dat u een stabieler en winstgevender eindkoers krijgt..

Klantenservice

Changelly biedt klantenondersteuning via een ticketsysteem op de site.Als je de ondersteuningslink bezoekt, wordt er een pop-up geopend waarin je een e-mail naar hun team kunt sturen via de helpdesksoftware.

Klantenservice

Er is momenteel geen telefonische ondersteuning. Zoals bij de meeste uitwisselingen klantrecensies van het platform zijn gemengd, het bedrijf heeft 3 van de 5 sterren op TrustPilot met een reeks complimenten en ook klachten over trage klantondersteuningstijden. Het is zorgwekkend dat er een opmerking is van een persoon die voor $ 500.000 aan Ether vastzit in het systeem met een trage reactie van het team.

klanten-reviews

Wat is het Changelly-partnerprogramma?

Als stimulans voor gebruikers om het gebruiksgemak van Changelly te delen, biedt het platform een ​​affiliate programma. Met het programma krijgt u voor altijd 50 procent van het inkomstenaandeel. In wezen kan elke loyale klant zich aanmelden voor het partnerprogramma. U krijgt dan een unieke verwijzingslink. Wanneer iemand die link gebruikt om zich aan te melden, wordt hij of zij permanent uw verwijzing. Vanaf dat moment krijgt u 50 procent van Changelly’s commissie uit al hun transacties, uitbetaald in de gelijkwaardige Bitcoin. Zowel de link als de commissie van 50 procent zijn permanent. In plaats van een link kun je er ook voor kiezen om verwijzingen binnen te halen via een widget op je website. Het beste van alles is dat de uitbetaling binnen een dag na het verzoek plaatsvindt.

Welke tools biedt Changelly ontwikkelaars?

Ontwikkelaars die willen profiteren van de uitwisselingsfuncties van Changelly hebben toegang tot de API en ontvangen een speciale ondersteuningslijn. Met de API verdien je ook een extra commissie, die naar keuze wordt bepaald. Ontwikkelaars kunnen ook een van de Changelly-widgets aan hun pagina’s toevoegen, inclusief die voor verwijzingen en een uitwisselingswidget. Of u kunt een knop toevoegen waarmee gebruikers met altcoins kunnen betalen, wat gebeurt via Changelly.

Waarom kunnen gebruikers Changelly vertrouwen?

Changelly geeft gebruikers tal van redenen om het platform te vertrouwen. Het wisselt onmiddellijk geld uit, dus het is niet nodig om de aanbetaling op te slaan of Changelly te vertrouwen om uw geld veilig te houden. Bovendien heeft elk account tweefactorauthenticatie. Kijk voor extra vertrouwen naar het aantal gebruikers, dat meer dan 3 miljoen bezoekers van de website in een maand omvat. Zelfs bekende leden van de cryptocommunity, zoals Charlie Shrem, gebruiken Changelly.

Conclusie

Met zijn gebruiksgemak is Changelly een aantrekkelijk uitwisselingsplatform voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het converteren van hun cryptocurrency. Omdat het platform uw geld niet opslaat, zijn er minder zorgen over de veiligheid dan bij een uitwisseling die stortingen en opnames vereist. Bovendien is Changelly eenvoudig te gebruiken en de optie om cryptocurrency te kopen met een bankkaart is erg handig voor mensen die nieuw zijn in cryptocurrency, maar let op de zeer hoge kosten die ze in rekening brengen voor kaartaankopen. Hun crypto-naar-crypto-kosten zijn echter redelijk, dus als je een andere optie hebt, zoals Coinbase, voor fiat-aankopen, raden we je aan dat te gebruiken.

Changelly is het overwegen waard bij het zoeken naar een crypto-uitwisseling. U moet echter altijd dezelfde voorzorgsmaatregelen nemen als bij elke andere uitwisseling, zoals het maken van een sterk wachtwoord en het gebruik van tweefactorauthenticatie.

Bezoek Changelly

Changelly

src = “~ images \ beginners-handleiding-voor-changelly-complete-review.gif”

alt = “Changelly recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8,4

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

9.0 / 10

Vergoedingen

7,0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

9.0 / 10

Voordelen

  • Makkelijk voor beginners
  • Veel cryptocurrencies
  • Beveiligd systeem
  • Redelijke kosten voor Crypto to Crypto
  • Fiat Aankopen

Nadelen

  • Hoge kosten voor Fiat-aankopen
  • Klantenservice kan traag zijn
  • Snelheid afhankelijk van Blockchain

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Changelly","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 03 \ /changelly-review.gif","Omschrijving"​"Changelly is een van de meest populaire \"instant \" cryptocurrency-uitwisselingen. Sinds 2015 heeft Changelly wereldwijd meer dan 1,5 miljoen geregistreerde gebruikers gekregen. Momenteel verwerkt de beurs meer dan 15.000 transacties per dag en heeft ze een maandelijkse omzet van ongeveer 60.000 BTC. Met meer dan 90 altcoins om te ruilen of te kopen, heeft Changelly een lange lijst…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8,40"​,"naam"​"Changelly","reviewBody"​"Changelly is een van de meest populaire \"instant \" cryptocurrency-uitwisselingen. Sinds 2015 heeft Changelly wereldwijd meer dan 1,5 miljoen geregistreerde gebruikers gekregen. Momenteel verwerkt de beurs meer dan 15.000 transacties per dag en heeft ze een maandelijkse omzet van ongeveer 60.000 BTC. Met meer dan 90 altcoins om te ruilen of te kopen, heeft Changelly een lange lijst met handelsparen om klanten aan te bieden. Het is trots op zijn snelle transacties, accountbeveiliging, uitstekende wisselkoersen en een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nChangelly benadrukt zijn eerlijkheid, snelheid en betrouwbaarheid. Het is ook snel, met transacties die slechts enkele seconden duren. Het heeft ook veel vertrouwen, dankzij de samenwerking met MinerGate, een team met een trackrecord tot de langste in de cryptomarkt. \ R \ nBezoek Changelly \ r \ n \ r \ nHoe werkt Changelly? \ R \ nEen transactie op Changelly begint met één cryptocurrency-portemonnee en de cryptocurrency van uw keuze. Op basis van de crypto en het aantal, kiest Changelly de beste cryptohandel en vindt vervolgens de beste koers tussen verschillende cryptocurrency-uitwisselingen. Het zet het geld om in de door u gekozen valuta tegen die beste koers, waarbij een vergoeding van 0,5 procent wordt berekend. Ten slotte levert Changelly de nieuw geconverteerde crypto in uw tweede portemonnee. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVoor wie op zoek is naar meer detail, heeft Changelly een robot die is geïntegreerd in ‘s werelds grootste handelsplatform. platforms, zoals Bittrex en Poloniex. In milliseconden maakt deze robot biedingen of vragen op de platforms en vindt vervolgens de best beschikbare koers en geeft zijn schatting weer op de Changelly-website. De tarieven zijn altijd benaderingen totdat de transactie naar de blockchain gaat, wat betekent dat het werkelijke tarief enigszins kan verschillen. \ R \ nChangelly Fees \ r \ nChangelly legt geen tarieven vast omdat cryptocurrency zo vluchtig is dat het tarief elke minuut kan fluctueren. Als Changelly ervoor zou kiezen om de tarieven vast te leggen, zou het valutavolatiliteit en marktrisico’s moeten dekken, wat zou leiden tot hogere provisies. Changelly moet ook rekening houden met netwerkkosten voor elke transactie – dit zijn kosten die in rekening worden gebracht door de relevante Blockchains die naar de mijnwerkers gaan voor het verwerken van de transactie. Vanwege deze factoren kunnen de Changelly-vergoedingen helaas iets hoger uitvallen dan wanneer u rechtstreeks naar de betrokken beurzen zou gaan. De wisselwerking hier is dat Changelly gemakkelijk te gebruiken is voor beginners die misschien worden afgeschrikt door andere uitwisselingen, complexe interfaces of deze mogelijk niet kunnen gebruiken vanwege locatiebeperkingen enz. \ R \ n \ r \ nZe bieden wel fiat-aankopen aan via creditcard of betaalpas, maar hun kosten zijn hier erg duur, dus we raden u af ze voor dit doel te gebruiken. \ r \ n \ r \ nChangelly’s tarieven zijn als volgt: \ r \ n \ r \ n \ t0.5% Commissie op Crypto naar Crypto-transacties. \ R \ n \ t5% Changelly-commissie en 5% Simplex-verwerkingskosten op creditcard- / debetkaartaankopen. \ R \ n \ r \ nWelke valuta ondersteunt Changelly? \ R \ nZoals vermeld, Changelly ondersteunt meer dan 90 cryptocurrencies. Het heeft een volledige lijst met ondersteunde valuta’s, samen met een beschrijving van de cryptovaluta in kwestie op de pagina Ondersteunde valuta’s. Je zult bekende en extreem populaire cryptocurrencies vinden, zoals Bitcoin, Litecoin, Dash, Ethereum, Dogecoin en Monero, samen met enkele waarvan je misschien nog nooit hebt gehoord, waaronder XDN, BCN, FCN, NBT, NXT, FCT en RADS. Dankzij de grote lijst is het zeer waarschijnlijk dat Changelly de cryptocurrencies ondersteunt waartussen u wilt wisselen. Er is ook een formulier beschikbaar waar u kunt voorstellen om uw token toe te voegen aan het Changelly-platform. \ R \ nHeeft u een account nodig om Changelly te gebruiken? \ R \ nOm de privacy van de gebruiker te beschermen, hoeft er voor Changelly geen account te worden aangemaakt om zijn conversiediensten te gebruiken. Dit betekent dat gebruikers geen persoonlijke informatie hoeven in te voeren; ze hebben alleen een geldig portemonnee-adres nodig. Houd er echter rekening mee dat degenen die cryptovaluta kopen met een bankkaart mogelijk aanvullende verificatie nodig hebben voordat ze een aankoop doen. Degenen die vasthouden aan crypto-naar-crypto-conversies, hebben echter geen verificatie nodig. \ R \ nHoe koop je cryptomunten op Changelly? \ R \ nMunten kopen op Changelly is een eenvoudig proces, ongeacht de munt die je wilt kopen. Ga naar de website en pas de cryptocurrency aan de linkerkant met het drop-down menu (de standaardinstelling is BTC) aan naar de cryptovaluta waarvan je wilt veranderen. U kunt de zoekfunctie gebruiken om uw gekozen crypto sneller te vinden. Voer het bedrag van die cryptovaluta in, pas de munt rechts aan de munt aan die u wilt kopen en klik op \ u201cExchange. \ U201d Op dit punt moet u het gespecificeerde bedrag dat u verkoopt en het bedrag dat u ontvangt bevestigen, en vervolgens klikken \ u201cVolgende. \ u201d \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVoer het adres van uw portemonnee in waar u de cryptovaluta wilt ontvangen en controleer alle details nogmaals. Klik op \ u201cVolgende \ u201d om het portefeuille-adres en de QR-code te bekijken. Dit zijn waar je de crypto naar Changelly stuurt om te veranderen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlak het adres in het juiste veld van de portemonnee die je wilt gebruiken, of als je een mobiel gebruikt app voor uw portemonnee, scan de QR-code. Zodra Changelly uw geld heeft ontvangen, zal het het omwisselen en vervolgens naar het door u opgegeven adres van de ontvanger sturen. \ R \ n \ r \ nU kunt op elk moment de transactiestatus bekijken door naar uw transactiegeschiedenis te gaan. U ontvangt een melding zodra de transactie is voltooid, wat doorgaans tussen de vijf en 30 minuten duurt. Het kan langer duren als er netwerkvertragingen zijn. Na voltooiing van de transactie ontvang je een ontvangstbewijs met de output transactie hash, die bewijst dat de transactie is voltooid. \ R \ n \ r \ n Onthoud dat transacties niet kunnen worden geannuleerd op de blockchain. Het is voor geen enkel platform, inclusief Changelly, mogelijk om een ​​transactie ongedaan te maken. Daarom moet u altijd alle details van uw transactie bevestigen voordat u deze verzendt. \ R \ nCryptocurrency kopen met creditcards of betaalkaarten \ r \ nChangelly accepteert betalingen via bankkaarten in USD of EUR voor meer dan 35 verschillende cryptocurrencies. Net als bij het converteren van cryptocurrency, is het proces van het kopen van cryptovaluta met uw bankkaart eenvoudig en snel. Onthoud gewoon dat uw bankkaart 3D-Secure moet ondersteunen, wat verificatie met een telefoonnummer is. De kaart mag van elk land zijn of elke valuta gebruiken, maar hij moet 3D-Secure hebben en je moet de transactie uitvoeren in USD of EUR. \ R \ n \ r \ nPas vanaf de Changelly-startpagina de linkerkant (van de valuta die u heeft) om USD of EUR te lezen. Pas het gedeelte aan de rechterkant aan aan de cryptocurrency die u wilt kopen, net zoals u zou doen bij elke andere conversie. Bevestig de koers en het bedrag. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNu kunt u het portefeuilleadres specificeren waar u de cryptocurrency zult ontvangen. Controleer de betalingsgegevens, inclusief uw geschatte te ontvangen bedrag en de wisselkoers. Ga naar de volgende stap als u akkoord gaat met de wisselkoers. Als dit een van uw eerste transacties met een bankkaart is, heeft u mogelijk een limiet voor het kopen of extra vereisten. Nadat u de vereisten en limieten heeft gelezen, klikt u op de knop \ u201cDoorgaan \ u201d \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nU wordt gevraagd om de gegevens op uw bankpas in te voeren. Voer ook het telefoonnummer in dat aan uw kaart is gekoppeld, en u zou snel een telefoontje moeten ontvangen. Luister naar de digitale code en voer deze in. Ga naar de online app van uw bank en zoek de driecijferige code op uw bankafschrift. Je kunt ook de zin \ u201cIndacoin verificatie \ u201d opnemen en een foto van jezelf sturen met je paspoort. Na het invoeren van de code of het verzenden van gegevens, duurt de transactieverwerking vijf tot 30 minuten. \ R \ nWat zijn de initiële limieten voor bankpassen? \ R \ nZoals vermeld, hebben degenen die met een bankpas betalen limieten voor hun eerste paar transacties. Voor kaarten uit de VS, Canada of Australië geldt een limiet van $ 50 bij hun eerste transactie. De volgende aankoop kan binnen vier dagen worden gedaan met een limiet van $ 100. Zeven dagen na de eerste aankoop is de limiet maximaal $ 500. U kunt in de eerste week niet meer dan drie betalingen doen, maar u heeft geen maandelijkse betalingslimieten. \ R \ n \ r \ nDegenen in de EU of landen buiten het GOS hebben een soortgelijk limietschema, maar de eerste transactie kan maximaal $ 100. De tweede transactie (ook in vier dagen) heeft een limiet van $ 200. Deze landen hebben dezelfde limiet van $ 500 na zeven dagen. Er zijn geen maandelijkse limieten, maar u kunt in de eerste week niet meer dan zes betalingen doen. \ R \ n \ r \ nDegenen in de GOS-regio (Georgië, Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne, Armenië en Kazachstan) hebben een limiet van $ 200 voor hun eerste transactie. De volgende limietverhoging vindt plaats over 24 uur. De limiet van de eerste week is $ 2.000, en de eerste maand heeft een limiet van $ 10.000. \ R \ nHoe lang duren transacties? \ R \ nGemiddeld wordt een Changelly-transactie binnen vijf tot dertig minuten verwerkt. Er zijn enkele redenen waarom ze langer kunnen duren, waaronder een overbelasting van de blockchain. Bitcoin-blockchains, evenals die op basis van Bitcoin, zullen soms te veel transacties in behandeling hebben en als dit gebeurt, moet je gewoon wachten, omdat Changelly een blockchain-overbelasting niet kan oplossen. \ R \ n \ r \ nHet is ook mogelijk dat een transactie duurt langer vanwege muntupdates. Soms schakelt Changelly bepaalde munten uit, zodat het een client kan updaten. Zodra de munten weer worden ingeschakeld, ontvang je het geld. Ten slotte kunnen transacties langer duren bij een DDoS-aanval, waar elk platform een ​​risico op loopt. De enige optie in die situatie is om te wachten. \ R \ nZijn er minimum- of maximumbedragen op Changelly? \ R \ nChangelly stelt geen maximum- of minimumbedragen vast voor transacties, maar deze zijn wel van toepassing in bepaalde situaties. Zorg er bij het omzetten van zeer kleine bedragen altijd voor dat uw transactie de netwerkkosten dekt die de blockchain vereist. Deze omvatten zowel output- als inputnetwerkkosten die de blockchain in rekening brengt. Als u niet van plan bent genoeg geld om te zetten om deze kosten te dekken, krijgt u een foutmelding. U kunt de transactie nog steeds doorvoeren zonder aanpassingen. Dit wordt echter niet gesuggereerd, omdat u uw geld verliest, omdat dit allemaal naar netwerkkosten gaat. Volg in plaats daarvan de suggestie van Changelly voor het minimum dat nodig is om de kosten te dekken. \ R \ n \ r \ nEr zijn geen beperkingen voor grote bedragen, maar onthoud dat de transactieverwerkingstijd zal variëren op basis van de blockchain-capaciteit en uw wallet heeft netwerkkosten ingesteld. Changelly geeft ook suggesties om marktdumpers of pompen te vermijden. In plaats van een grotere transactie in één stuk te verzenden, kunt u overwegen om deze in verschillende kleinere transacties te verdiepen en ze enkele uren uit elkaar te sturen. Dit voorkomt een overweldigende vraag naar de valuta van uw keuze, wat ervoor zou moeten zorgen dat u een stabieler en winstgevender eindkoers krijgt. \ R \ nKlantenondersteuning \ r \ nChangelly biedt klantenondersteuning via een ticketsysteem dat zich op de site bevindt en de ondersteuning bezoekt link opent een pop-up waar je een e-mail naar hun team kunt sturen via de helpdesksoftware. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEr is momenteel geen telefonische ondersteuning. Zoals bij de meeste uitwisselingen zijn klantrecensies van het platform gemengd, het bedrijf heeft 3 van de 5 sterren op TrustPilot met een reeks complimenten en ook klachten over trage klantondersteuningstijden. Het is zorgwekkend dat er een opmerking is van een persoon die $ 500.000 aan Ether in het systeem heeft vastgelopen met een trage reactie van het team. \ R \ n \ r \ n \ r \ nWat is het Changelly Affiliate-programma? \ R \ nAls een stimulans zodat gebruikers het gebruiksgemak van Changelly kunnen delen, biedt het platform een ​​partnerprogramma. Met het programma krijgt u voor altijd 50 procent van het inkomstenaandeel. In wezen kan elke loyale klant zich aanmelden voor het partnerprogramma. U krijgt dan een unieke verwijzingslink. Wanneer iemand die link gebruikt om zich aan te melden, wordt hij of zij permanent uw verwijzing. Vanaf dat moment krijg je 50 procent van de Changelly-commissie van al hun transacties, uitbetaald in de gelijkwaardige Bitcoin. Zowel de link als de commissie van 50 procent zijn permanent. In plaats van een link kun je er ook voor kiezen om verwijzingen binnen te halen via een widget op je website. Het beste van alles is dat de uitbetaling binnen een dag na het verzoek plaatsvindt. \ R \ nWelke tools biedt Changelly ontwikkelaars? \ R \ nOntwikkelaars die willen profiteren van de uitwisselingsfuncties van Changelly hebben toegang tot de API en ontvangen een speciale ondersteuningslijn. Met de API verdien je ook een extra commissie, die naar keuze wordt bepaald. Ontwikkelaars kunnen ook een van de Changelly-widgets aan hun pagina’s toevoegen, inclusief die voor verwijzingen en een uitwisselingswidget. Of je kunt een knop toevoegen waarmee gebruikers met altcoins kunnen betalen, wat gebeurt via Changelly. \ R \ nWaarom kunnen gebruikers Changelly vertrouwen? \ R \ nChangelly geeft gebruikers tal van redenen om het platform te vertrouwen. Het wisselt onmiddellijk geld uit, dus het is niet nodig om de aanbetaling op te slaan of Changelly te vertrouwen om uw geld veilig te houden. Bovendien heeft elk account tweefactorauthenticatie. Kijk voor meer vertrouwen naar het aantal gebruikers, dat meer dan 3 miljoen bezoekers van de website in een maand omvat. Zelfs bekende leden van de cryptocommunity, zoals Charlie Shrem, gebruiken Changelly. \ R \ nConclusie \ r \ nMet zijn gebruiksgemak is Changelly een aantrekkelijk uitwisselingsplatform voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het omzetten van hun cryptocurrency. Omdat het platform uw geld niet opslaat, zijn er minder zorgen over de beveiliging dan bij een uitwisseling die stortingen en opnames vereist. Bovendien is Changelly eenvoudig te gebruiken en de optie om cryptocurrency te kopen met een bankkaart is erg handig voor mensen die nieuw zijn in cryptocurrency, maar let op de zeer hoge kosten die ze in rekening brengen voor kaartaankopen. Hun crypto-naar-crypto-kosten zijn echter redelijk, dus als je een andere optie hebt, zoals Coinbase, voor fiataankopen, raden we je aan die te gebruiken. \ R \ n \ r \ nChangelly is het overwegen waard bij het zoeken naar een crypto-uitwisseling. U moet echter altijd dezelfde voorzorgsmaatregelen nemen als bij elke andere uitwisseling, zoals het maken van een sterk wachtwoord en het gebruik van tweefactorauthenticatie. \ R \ nBezoek Changelly","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"2018-03-29"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me