Beginnersgids voor Bittrex: volledige beoordeling

Bittrex recensie

Gevestigd in Seattle, VS., Bittrex is een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen op internet en vindt vaak zijn weg naar ‘s werelds top 3 beurzen op basis van handelsvolume. Bittrex is in bedrijf sinds 2014 en kent momenteel 24-uurs handelsvolumes van iets minder dan $ 300 miljoen.

De site heeft een goede reputatie en was tot nu toe vrij van gerapporteerde hacks. Bittrex ziet zichzelf als een cryptocurrency-handelsplatform van de volgende generatie en streeft ernaar de snelste en veiligste handelsservice te leveren die beschikbaar is.

Bittrex recensie

Wie heeft Bittrex opgericht?

Bittrex is opgericht door medeoprichter en CEO Bill Shihara, die bij het opzetten van de uitwisseling putte uit zijn ervaring als beveiligingsingenieur bij Amazon en Blackberry. Shihara werd gemotiveerd door beveiligingsinbreuken en betrouwbaarheidsproblemen die werden ondervonden door uitwisselingen en gebruikers en wilde een veel betrouwbaardere service bieden. Bittrex bestaat uit een geweldig team dat meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van beveiliging en ontwikkeling combineert met bedrijven als Microsoft, Amazon, Qualys en BlackBerry.

Hoe valt Bittrex op?

In zijn korte leven heeft Bittrex geprobeerd een aantal functies en werkwijzen te implementeren om zijn concurrenten voor te blijven. Deze omvatten:

 • Een veilig platform– Het team achter Bittrex is er trots op een veilig platform te bieden en de meest betrouwbare beveiligingstechnologieën te gebruiken die beschikbaar zijn. Deze omvatten het gebruik van een elastische, meerfasige portefeuillestrategie die ervoor zorgt dat 80-90% van het geld offline wordt opgeslagen en veilig wordt bewaard. Bovendien is tweefactorauthenticatie vereist voor alle opnames en API-gebruik.
 • Een op maat gemaakte handelsmotor– Het Bittrex-platform is ontworpen om schaalbaar te zijn met behulp van elastic computing en kan daardoor bestellingen verwerken en uitvoeren zodra ze zijn geplaatst. Dit maakt een einde aan gekruiste orderboeken of vertragingen in de verwerking van transacties.
 • Snelle stortingen en opnames– Het systeem is zo opgezet dat transacties snel kunnen worden verwerkt via een geautomatiseerd monitoringplatform. Dit zorgt voor snellere transacties en ook voor snelle updates over saldi, transacties en portemonnee-informatie. Op Bittrex wordt belangrijke informatie altijd up-to-date gehouden.
 • Klantenservice– Als een van ‘s werelds grootste cryptocurrency-uitwisselingen, worden de sites vaak geconfronteerd met een groot aantal supporttickets. Dit kan de middelen belasten; Bittrex behandelt de communicatie echter over het algemeen goed en voert een speciale ondersteuningspagina naast dat ze erg actief zijn op sociale media.
 • Toegankelijkheid– Bittrex biedt snelle toegang tot een groot aantal cryptocurrencies naast een hoog handelsvolume. De site bevat honderden cryptocurrencies en klanten kunnen gemakkelijk het equivalent van 1 BTC per dag verhandelen met een niet-geverifieerd account. Er kunnen maximaal 2 BTC’s per dag worden verhandeld met een basisaccount, op voorwaarde dat tweefactorauthenticatie is ingeschakeld.
 • Transparante vergoedingen– De handelskosten van Bittrex bedragen 0,25% voor alle transacties en dit stelt klanten in staat om eenvoudig de opgebouwde vergoedingen voor elke transactie te berekenen.

Wat kunt u verhandelen op Bittrex?

Een van de sterke punten van de site is de diepte van de verscheidenheid aan vermeldingen. Bittrex somt momenteel honderden munten op en biedt gebruikers ook honderden cryptocurrency-handelsparen, waarbij de site meer dan 450 BTC-paren toont. Bittrex biedt goede opties om te handelen via Bitcoin en Ethereum, Het biedt momenteel echter geen fiat-handelsparen aan (handel via USD, EUR, GBP). Gebruikers kunnen echter Bitcoin, Ethereum of USDT kopen via bankoverschrijving. Hiervoor is een “verbeterde geverifieerde” account nodig samen met een aankoopbedrag van minimaal $ 10.000.

Bittrex Trading

Daarnaast biedt de site 11 USDT handelsparen.

USDT is een cryptocurrency-activum dat is uitgegeven op de Bitcoin-blockchain en elke USDT-eenheid wordt ondersteund door een Amerikaanse dollar die wordt aangehouden in de reserves van de Tether Limited. USDT is gekoppeld of “tethered” aan de prijs van de Amerikaanse dollar en fungeert als een stabiele digitale valuta die handelaren extra opties geeft. USDT als een “ketting” en kan op dezelfde manier worden overgedragen, uitgegeven en opgeslagen als andere cryptocurrencies. Om USDT te verhandelen voor fiat-valuta, kunnen gebruikers tethers rechtstreeks op de Tether-platform.

Opnamelimieten en accountverificatie

Het Bittrex-team heeft verklaarden zich te zullen houden aan alle wetten en voorschriften die vereist zijn door Amerikaanse overheidsinstanties, en rekeningen moeten worden geverifieerd om opnames te maken. Bittrex handhaaft deze vereiste als onderdeel van het programma Anti-Money Laundering (AML) en Know Your Customer (KYC). Met basisaccountverificatie kunnen klanten tot het equivalent van 3 BTC per dag opnemen.

Momenteel zijn er twee soorten accounts.

 • Basisaccounts waarvoor gebruikers hun naam, adres en geboortedatum moeten opgeven. Deze details worden geverifieerd via openbare registers, maar als dit proces mislukt, moeten klanten doorgaan met een verbeterde verificatie. Als tweefactorauthenticatie is ingeschakeld, kunnen basisaccounts tot 3 BTC aan digitale valuta-equivalenten per dag opnemen.
 • Verbeterde accounts vereisen dat gebruikers scans van hun identificatie samen met ‘selfies’ indienen. Deze worden geverifieerd door de Jumio-serviceprovider, die een aantal heuristieken gebruikt om te bepalen dat het ID legitiem is en dat de gezichten overeenkomen. Verbeterde accounts kunnen tot 100 BTC per dag opnemen als ze tweefactorauthenticatie hebben ingeschakeld.

Bittrex-verificatie

Aan de slag met Bittrex

Bezoek Bittrex.com en klik op “INLOGGEN” en vervolgens op Aanmelden met uw e-mailadres en wachtwoord.

Bittrex Register

Controleer uw e-mailadres door op de link in de e-mail van Bittrex te klikken; hierdoor kun je inloggen.

Bittrex-verificatie

Stort wat cryptocurrency. Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt, ziet u bovenaan de pagina een lijst met alle markten van Bittrex. Klik op de pagina “Portefeuilles” om de cryptocurrency te storten die u verkiest.

Gebruik de zoekbalk om de cryptocurrency te vinden die u wilt storten, u kunt vervolgens op het pluspictogram klikken. Er verschijnt een stortingsvenster, waarmee u een stortingsadres kunt genereren. Als u het adres kunt zien waarop u klaar bent om een ​​aanbetaling te doen, kunt u het beste met een klein bedrag beginnen en als alles in orde is, doorgaan naar grotere hoeveelheden. U kunt uw storting doen door geld over te maken vanuit een cryptocurrency-portemonnee die u al heeft.

Bittrex Wallet-adres

Wacht op verificatie door de blockchain Nadat uw transactie een aantal blockchain-bevestigingen heeft ontvangen, ontvangt u uw aanbetaling en bent u klaar om te handelen.

Vind het paar dat u wilt verhandelen Als uw storting klaar is om te verhandelen, zoekt u het gewenste handelspaar op de marktenpagina.

UBQ Trade

Plaats je bestelling

Voor een basistransactie is het orderboek het belangrijkste gedeelte om op te focussen. Hier kunt u alle koop- / bied- en verkoop- / vraagorders bekijken die al door andere gebruikers zijn geplaatst.

Kies de prijs en het aantal eenheden dat u verkiest. Elke bestelling die aanzienlijk onder de vraagprijs ligt, wordt mogelijk niet uitgevoerd. Door een limiet kooporder te plaatsen, verplicht u zich ertoe de door u ingevoerde cryptocurrency te kopen, voor de hoeveelheid die u hebt ingevoerd, tegen of onder de prijs die u hebt ingevoerd.

Voordat u uw bestelling plaatst, wordt u gevraagd om deze te bevestigen. Op dit moment is er nog de mogelijkheid om bestellingen te annuleren.

Kopen

Voltooi de bestelling en neem uw geld op

Wanneer uw bestelling is uitgevoerd, wordt uw nieuwe cryptocurrency-aankoop weergegeven als beschikbaar in uw Bittrex-portemonnee. Door op het minteken te klikken, kunt u uw aankoop intrekken.

U kunt nu uw geld overmaken naar de portemonnee van uw keuze, voer gewoon het bedrag in dat u wilt opnemen en het adres waar u uw opname naartoe wilt sturen.

Hoe u in Amerikaanse dollars kunt handelen

Bittrex ondersteunt nu handel in US Dollar (USD), stortingen en opnames voor in aanmerking komende persoonlijke en zakelijke accounts. Beide sets accounthouders die het identiteitsverificatieproces voltooien en actief zijn buiten de Verenigde Staten of binnen een van de volgende staten / territoria van de VS, komen in aanmerking voor deelname:

Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Californië, Colorado, Florida, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Missouri, Mississippi, Michigan, Montana, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Puerto Rico, South Carolina, South Dakota, Texas, Utah, Washington State, Washington, DC, Wisconsin, West Virginia.

Personen die in de Verenigde Staten wonen in een staat die niet op de lijst staat, zoals Hawaï, komen momenteel niet in aanmerking voor handel in Amerikaanse dollars en moeten deelnemen aan cryptomarkten zoals USDT (Tether), BTC (Bitcoin) en ETH (Ethereum).

Accounts die vóór 4 september 2018 zijn gemaakt door gebruikers die worden vermeld als woonachtig op een in aanmerking komende locatie, zouden al moeten zijn ingeschakeld voor handelen in USD. Voor accounts die na 4 september zijn aangemaakt, voor bestaande zakelijke accounts of voor iedereen die een bankrekening wil toevoegen om stortingen en opnames in USD mogelijk te maken, is het noodzakelijk om een ​​Fiat (USD) handelsverzoek in te dienen.

Houders van een persoonlijke of reeds goedgekeurde zakelijke rekening kunnen hier klikken Fiat (USD) Handelsverzoek om aan de slag te gaan, terwijl nieuwe zakelijke klanten hun account kunnen upgraden.

Persoonlijke accounts

 • Uw account moet eerst worden geverifieerd met een identiteitsbewijs door de overheid en er moet een persoonlijke selfie worden geüpload.
 • U moet kunnen aantonen dat u op een in aanmerking komende locatie woont of werkt en uw overheidsidentificatie, adres en formulierantwoorden moeten op één lijn liggen en uw locatie bewijzen of bewijzen dat uw handel plaatsvindt op een in aanmerking komende locatie.
 • Het is mogelijk om een ​​kopie van een huurovereenkomst bij te voegen met uw naam en een geschikt adres en een kopie van een nieuwe staatsbewijs. Als uw originele overheidsidentificatie die bij Bittrex is ingediend een Amerikaans paspoort was, moet u een kopie van uw gelijkwaardige identiteitsbewijs op staatsniveau bijvoegen.

Zakelijke rekeningen

 • Uw bedrijfslocatie kan worden geverifieerd door een van de volgende documenten te verstrekken, waarop duidelijk uw bedrijfsnaam en adres op een in aanmerking komende locatie staan ​​vermeld:
 • Huur van kantoorruimte
 • Energierekening (waterrekening, elektriciteitsrekening, etc.)
 • Loonlijst of betaling personeelsbelasting per land (buiten de VS)
 • Betalingen voor personeelsbelasting door provincies of staten
 • Staatsregistratie of andere toepasselijke staatsvergunning (binnen de VS)

Stortingen en opnames in USD

 • Persoonlijke accounts:
 • Minimale storting van minimaal $ 1000 per bankoverschrijving, geen maximale storting
 • Minimale opname is $ 10
 • Deposito’s worden dezelfde of de volgende werkdag bijgeschreven op onze bankrekening
 • Opnames die vóór 09.00 uur PT zijn gestart, worden dezelfde of de volgende werkdag verzonden
 • Zakelijke accounts:
 • Geen stortings- of opnamemaxima.
 • Minimale opname is $ 10
 • Moet e-mailen [email protected] voordat u meer dan $ 10M USD in één enkele overschrijving opneemt
 • Deposito’s worden dezelfde werkdag gecrediteerd als op onze bankrekening
 • Opnames die vóór 09.00 uur PT zijn gestart, worden dezelfde dag verzonden

Om stortingen en opnames in USD mogelijk te maken, moet Bittrex eerst uw bankrekening goedkeuren. Hoewel een eerste storting niet vereist is, moet u bewijzen dat u uw bankrekening beheert en de volgende documentatie overleggen:

 •  Een door een bank uitgegeven brief of rekeningoverzicht met daarop:
 • Uw naam op uw bankrekening
 • Uw bankrekeningnummer
 • Je banknaam

Bittrex-vergoedingen

Bittrex hanteert een eenvoudige vergoedingenstructuur en voor alle transacties wordt een vergoeding van 25% in rekening gebracht, maar elk deel van een order dat niet is uitgevoerd, wordt volledig terugbetaald bij annulering van de order..

Er zijn geen aanbetalingskosten; hoewel voor sommige munten de uitwisseling vereist is om uw geld naar een ander adres te verplaatsen voordat u ze crediteert. Dit kan ertoe leiden dat het netwerk van de munt u de normale transactiekosten voor de overboeking in rekening brengt.

Voor opnames wordt ook een kleine vergoeding in rekening gebracht, aangezien voor elke munt een netwerktransfervergoeding geldt voor het verplaatsen van de munt tussen adressen. Bittrex rekent een klein bedrag aan om deze vergoeding te dekken.

Bittrex brengt ook geen kosten in rekening voor fiat (USD) stortingen en opnames. In dit geval kan uw bank u nog steeds kosten in rekening brengen voor het verzenden van uw overboeking en voor het ontvangen van een overboeking bij uw bank. Het is ook mogelijk dat internationale klanten bankieren bij een bedrijf dat gebruikmaakt van een intermediaire bank en dit kan resulteren in extra vergoedingen en kosten..

Bittrex International

In november 2018 kondigde de beurs de lancering aan van Bittrex International, een handelsplatform voor digitale activa, specifiek gericht op internationale klanten. De lancering viel samen met het streven naar meer transparantie in de industrie en Bittrex International opereert binnen de regelgevingsrichtlijnen die zijn opgesteld door de Europese Unie en de Maltese regering..

Deze omvatten de Malta Virtual Financial Assets (VFA) Act, en van gebruikers van het platform wordt verwacht dat ze Know Your Customer (KYC) en Anti-Money Laundering (AML) -beoordelingen ondergaan. Om hun service te stroomlijnen, worden alle in aanmerking komende internationale klanten automatisch doorgestuurd naar het International.Bittrex.com site, en bestaande klanten kunnen inloggen met hun huidige Bittrex.com gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadat ze akkoord zijn gegaan met de servicevoorwaarden en het privacybeleid van Bittrex International, krijgen ze toegang tot hun accounts.

Het nieuwe platform behoudt veel van dezelfde kenmerken van de originele Bittrex-uitwisseling en is net zo betrouwbaar en veilig. Bovendien biedt het internationale klanten toegang tot tokens die niet beschikbaar zijn op Amerikaanse markten, en deze omvatten populaire digitale activa zoals Pundi X (NPXS) en Zilliqa (ZIL).

Klantenservice

Het team blijft actief op sociale media en is bereikbaar via hun Twitter account en Facebook pagina. Er is ook een sectie gewijd aan hun internationale platform in hun ondersteuningspagina. Gebruikers van de Bittrex.com-uitwisseling kunnen ook contact opnemen met het team via hun Twitter account en Facebook pagina, en dien een verzoek in, ga door de FAQ-sectie of krijg toegang tot verschillende handleidingen en nieuwsupdates in de ondersteuningsgedeelte. Hoewel er een schat aan bronnen beschikbaar is voor handelaren van verschillende niveaus, is er nog steeds geen livechatfunctie, dus gebruikers van beide platforms moeten mogelijk langere responstijden doorstaan ​​tijdens piekperioden van activiteit.

Bittrex

src = “~ images \ beginnershandleiding-voor-bittrex-complete-review.gif”

alt = “Bittrex Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

9.0 / 10

Vergoedingen

10,0 / 10

Klantenservice

9.0 / 10

Betaalmethoden

8.0 / 10

Voordelen

 • Transparante vergoedingen
 • Veel aanbiedingen
 • Goede ondersteuning
 • Eenvoudige verificatie

Nadelen

 • Geen Fiat-handel
 • Geen betalingsmogelijkheden bij Fiat

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Bittrex","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2017 \ / 11 \ /bittrex.gif","Omschrijving"​"Bittrex, gevestigd in Seattle, VS, is een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen op internet en vindt vaak zijn weg naar de top 3 uitwisselingen ter wereld op basis van handelsvolume. Bittrex is in bedrijf sinds 2014 en kent momenteel 24-uurs handelsvolumes van iets minder dan $ 300 miljoen. De site heeft een goede reputatie en tot…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"9.00"​,"naam"​"Bittrex","reviewBody"​"Bittrex, gevestigd in Seattle, VS, is een van de grootste cryptocurrency-beurzen op internet en vindt vaak zijn weg naar de top 3 beurzen ter wereld op basis van handelsvolume. Bittrex is in gebruik sinds 2014 en ervaart momenteel 24-uurs handelsvolumes van iets minder dan $ 300 miljoen. \ R \ n \ r \ nDe site heeft een goede reputatie en was tot nu toe vrij van gerapporteerde hacks. Bittrex ziet zichzelf als een cryptocurrency-handelsplatform van de volgende generatie en streeft ernaar de snelste en meest veilige handelsservice te leveren die beschikbaar is. \ R \ n \ r \ n \ r \ nWie heeft Bittrex opgericht? \ R \ nBittrex is opgericht door mede-oprichter en CEO Bill Shihara, die bij het opzetten van de uitwisseling putte uit zijn ervaring als beveiligingsingenieur bij Amazon en Blackberry. Shihara werd gemotiveerd door beveiligingsinbreuken en betrouwbaarheidsproblemen die werden ondervonden door uitwisselingen en gebruikers en wilde een veel betrouwbaardere service bieden. Bittrex bestaat uit een geweldig team dat meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van beveiliging en ontwikkeling combineert van bedrijven als Microsoft, Amazon, Qualys en BlackBerry. \ R \ nHoe valt Bittrex op? \ R \ nIn zijn korte leven heeft Bittrex geprobeerd een een aantal functies en werkwijzen om het te helpen zijn concurrenten voor te blijven. Deze omvatten: \ r \ n \ r \ n \ tEen beveiligd platform \ u2013 Het team achter Bittrex is trots op het bieden van een veilig platform en maakt gebruik van de meest betrouwbare beveiligingstechnologieën die beschikbaar zijn. Deze omvatten het gebruik van een elastische, meerfasige portefeuillestrategie die ervoor zorgt dat 80-90% van het geld offline wordt opgeslagen en veilig wordt bewaard. Bovendien is tweefactorauthenticatie vereist voor alle opnames en API-gebruik. \ R \ n \ tEen op maat gemaakte handelsengine \ u2013 Het Bittrex-platform is ontworpen om schaalbaar te zijn met behulp van elastische computers en is daardoor in staat om opdrachten uitvoeren zodra ze zijn geplaatst. Dit voorkomt gekruiste orderboeken of vertragingen in de verwerking van transacties. \ R \ n \ tSnelle stortingen en opnames \ u2013 Het systeem is zo opgezet dat transacties snel kunnen worden verwerkt via een geautomatiseerd monitoringplatform. Dit zorgt voor snellere transacties en ook voor snelle updates over saldi, transacties en portemonnee-informatie. Op Bittrex wordt belangrijke informatie altijd up-to-date gehouden. \ R \ n \ tKlantenservice \ u2013 Als een van ‘s werelds grootste cryptocurrency-exchanges worden de sites vaak geconfronteerd met een groot aantal supporttickets. Dit kan de middelen belasten; Bittrex kan de communicatie echter over het algemeen goed afhandelen en heeft een speciale ondersteuningspagina en is daarnaast erg actief op sociale media. \ r \ n \ tToegankelijkheid \ u2013 Bittrex biedt naast een hoog handelsvolume ook snelle toegang tot een groot aantal cryptocurrencies. De site bevat honderden cryptocurrencies en klanten kunnen gemakkelijk het equivalent van 1 BTC per dag verhandelen met een niet-geverifieerd account. Tot 2 BTC’s per dag kunnen worden verhandeld met een basisaccount, op voorwaarde dat tweefactorauthenticatie is ingeschakeld. \ R \ n \ tTransparante vergoedingen \ u2013 Bittrex-handelskosten bedragen 0,25% op alle transacties en dit stelt klanten in staat om de kosten eenvoudig te berekenen gegenereerd op elke transactie. \ r \ n \ r \ nWat kunt u op Bittrex handelen? \ r \ nEen van de sterke punten van de site is de diepte van de verscheidenheid aan vermeldingen. Bittrex geeft momenteel honderden munten weer en biedt gebruikers ook honderden cryptocurrency-handelsparen, waarbij de site meer dan 450 BTC-paren toont. Bittrex biedt goede opties om te handelen via \ u00a0Bitcoin en Ethereum, maar biedt momenteel geen fiat-handelsparen aan (handel via USD, EUR, GBP). Gebruikers kunnen echter Bitcoin, Ethereum of USDT kopen via bankoverschrijving. \ U00a0 Hiervoor is een \ u201 verbeterd geverifieerd \ u201d account nodig, samen met een aankoopbedrag van minimaal $ 10.000. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBovendien biedt de site 11 \ u00a0USDT-handelsparen. \ r \ n \ r \ nUSDT is een cryptocurrency-activum dat is uitgegeven op de Bitcoin-blockchain en elke USDT-eenheid wordt ondersteund door een Amerikaanse dollar die wordt aangehouden in de reserves van the Tether Limited. USDT is gekoppeld aan of gekoppeld aan de prijs van de Amerikaanse dollar en fungeert als een stabiele digitale valuta die handelaren extra opties biedt. USDT als een \ u201ctether \ u201d en kan op dezelfde manier worden overgedragen, uitgegeven en opgeslagen als andere cryptocurrencies. Om USDT te verhandelen voor fiat-valuta, kunnen gebruikers tethers rechtstreeks op het \ u00a0Tether-platform kopen en inwisselen. \ R \ nOpnamelimieten en accountverificatie \ r \ nHet Bittrex-team heeft \ u00a0 verklaard zich te zullen houden aan alle wet- en regelgeving vereist door de Amerikaanse overheid instanties en rekeningen moeten worden geverifieerd om opnames te kunnen maken. Bittrex handhaaft deze vereiste als onderdeel van het programma Anti-Money Laundering (AML) en Know Your Customer (KYC). Met basisaccountverificatie kunnen klanten tot het equivalent van 3 BTC per dag opnemen. \ R \ n \ r \ nMomenteel zijn er twee soorten accounts. \ R \ n \ r \ n \ tBasisaccounts waarvoor gebruikers hun naam, adres en geboortedatum. Deze details worden geverifieerd via openbare registers, maar als dit proces mislukt, moeten klanten doorgaan met een verbeterde verificatie. Als tweefactorauthenticatie is ingeschakeld, kunnen basisaccounts tot \ u00a03 BTC aan digitale valuta-equivalenten per dag opnemen. \ R \ n \ Voor verbeterde accounts moeten gebruikers scans van hun identificatie samen met \ u201cselfies \ u201d indienen. \ u00a0 Deze worden geverifieerd door de Jumio-serviceprovider, die een aantal heuristieken gebruikt om te bepalen dat het ID legitiem is en dat de gezichten overeenkomen. Verbeterde accounts kunnen tot 100 BTC per dag opnemen als ze tweefactorauthenticatie hebben ingeschakeld. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Aan de slag op Bittrex \ r \ nBezoek Bittrex.com en klik op \ u201cLOGIN \ u201d en Meld u vervolgens aan met uw e-mailadres en wachtwoord. \ r \ n \ r \ nVerifieer uw e-mailadres door op de link in de e-mail van Bittrex te klikken; dit zal je toelaten om in te loggen. \ r \ n \ r \ nStort een cryptocurrency. Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt, ziet u bovenaan de pagina een lijst met alle Bittrex-markten. Klik op de pagina \ u201cWallets \ u201d om de cryptocurrency te storten die u verkiest. \ R \ n \ r \ nGebruik de zoekbalk om de cryptocurrency te vinden die u wilt storten, u kunt vervolgens op het plus-pictogram klikken. Er verschijnt een stortingsvenster, waarmee u een stortingsadres kunt genereren. Wanneer u het adres kunt zien waarop u klaar bent om een ​​aanbetaling te doen, kunt u het beste met een klein bedrag beginnen en als alles in orde is, doorgaan naar grotere hoeveelheden. U kunt uw storting doen door geld over te maken vanuit een cryptocurrency-portemonnee die u al heeft. \ R \ n \ r \ nWacht op verificatie door de blockchain Nadat uw transactie een aantal blockchain-bevestigingen heeft ontvangen, ontvangt u uw storting en bent u klaar om te handelen. \ r \ n \ r \ nZoek een paar dat u wilt traden Als uw storting klaar is om te handelen, zoekt u het gewenste handelspaar op de marktenpagina. \ r \ n \ r \ nPlaats uw bestelling \ r \ n \ r \ nVoor een basishandel, de belangrijkste sectie om op te focussen is het orderboek. Hier kunt u alle koop \ / bied- en verkoop \ / laat-orders bekijken die al door andere gebruikers zijn geplaatst. \ R \ n \ r \ nKies de prijs en het aantal eenheden dat u verkiest. Elke bestelling die aanzienlijk onder de vraagprijs ligt, wordt mogelijk niet uitgevoerd. Door een limiet kooporder te plaatsen, verplicht u zich ertoe de cryptocurrency die u heeft ingevoerd te kopen, voor de hoeveelheid die u heeft ingevoerd, tegen of onder de prijs die u heeft ingevoerd. \ R \ n \ r \ nVoordat u uw bestelling plaatst, wordt u gevraagd om deze te bevestigen. Op dit moment is er nog steeds de mogelijkheid om bestellingen te annuleren. \ R \ n \ r \ nVoltooi de bestelling en trek uw geld op \ r \ n \ r \ nWanneer uw bestelling is uitgevoerd, wordt uw nieuwe cryptocurrency-aankoop weergegeven als beschikbaar in uw Bittrex-portemonnee. \ u00a0 Als u op het minteken klikt, kunt u uw aankoop opnemen. \ r \ n \ r \ nU kunt nu uw geld overboeken naar de portemonnee van uw keuze, voer gewoon het bedrag in dat u wilt opnemen en het adres waar u wilt uw opname verzenden. \ r \ nHoe te handelen in Amerikaanse dollars \ r \ nBittrex ondersteunt nu handelen in Amerikaanse dollars (USD), stortingen en opnames voor in aanmerking komende persoonlijke en zakelijke accounts. Beide groepen accounthouders die het identiteitsverificatieproces voltooien en actief zijn buiten de Verenigde Staten of binnen een van de volgende Amerikaanse staten \ / territoria, komen in aanmerking voor deelname: \ r \ n \ r \ nAlabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Californië, Colorado , Florida, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Missouri, Mississippi, Michigan, Montana, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon , Pennsylvania, Puerto Rico, South Carolina, South Dakota, Texas, Utah, Washington State, Washington, DC, Wisconsin, West Virginia. \ R \ n \ r \ n Personen die in de Verenigde Staten wonen in een staat die niet op de lijst staat, zoals Hawaii komt momenteel niet in aanmerking voor handel in Amerikaanse dollars en is bedoeld om deel te nemen aan cryptomarkten zoals USDT (Tether), BTC (Bitcoin) en ETH (Ethereum). \ R \ n \ r \ nAccounts die vóór 4 september 2018 door gebruikers zijn aangemaakt vermeld als woonachtig op een in aanmerking komende locatie moet al zijn ingeschakeld voor r USD-handel. Voor accounts die na 4 september zijn aangemaakt, voor bestaande zakelijke accounts, of voor iedereen die een bankrekening wil toevoegen om stortingen en opnames in USD mogelijk te maken, moet een Fiat (USD) -handelsverzoek worden ingediend. \ R \ n \ r \ nPersoonlijke of reeds goedgekeurde zakelijke rekeninghouders kunnen hier klikken op Fiat (USD) handelsverzoek om aan de slag te gaan, terwijl nieuwe zakelijke klanten hun account kunnen upgraden. \ r \ nPersoonlijke accounts \ r \ n \ r \ n \ tUw account moet eerst worden identiteit geverifieerd met een vorm van overheidsidentificatie en een persoonlijke selfie geüpload. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ t Je moet kunnen aantonen dat je op een in aanmerking komende locatie woont of werkt en je overheidsidentificatie, adres, en formulierantwoorden moeten overeenkomen en uw locatie bewijzen of bewijzen dat uw handel plaatsvindt op een in aanmerking komende locatie. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ t Het is mogelijk om een ​​kopie van een leaseovereenkomst met uw naam en een in aanmerking komend adres en een kopie van de nieuwe identiteitskaart. Als uw originele overheids-ID ingediend bij Bittrex een Amerikaans paspoort was, moet u een kopie van uw gelijkwaardige ID op staatsniveau bijvoegen. \ R \ n \ r \ nBedrijfsaccounts \ r \ n \ r \ n \ tUw bedrijfslocatie kan zijn geverifieerd door een van de volgende documenten te verstrekken, waarop duidelijk de naam en het adres van uw bedrijf op een in aanmerking komende locatie staan: \ r \ n \ r \ n \ tLease van kantoorruimte \ r \ n \ t Nutsrekening (waterrekening, elektriciteitsrekening, enz.) \ r \ n \ tLoon- of personeelsbelasting op het land (buiten de VS) \ r \ n \ tBelastingbetalingen op het personeelsbelasting van het land of de staat (binnen de VS) \ r \ n \ t Staatsregistratie of andere toepasselijke staatsvergunning (binnen de VS) \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSD stortingen en opnames \ r \ n \ r \ n \ t Persoonlijke rekeningen: \ r \ n \ r \ n \ t Minimale storting van minimaal $ 1000 per overboeking, geen storting maximum \ r \ n \ tMinimale opname is $ 10 \ r \ n \ tBetalingen worden op dezelfde dag of de volgende werkdag bijgeschreven op onze bankrekening \ r \ n \ tOpnames die vóór 09:00 uur PT zijn gestart, worden dezelfde of de volgende werkdag verzonden \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tBedrijfsrekening ts: \ r \ n \ r \ n \ tGeen stortings- of opnamemaximum. \ r \ n \ tMinimumopname is $ 10 \ r \ n \ tMoet een e-mail sturen naar [email protected] \ u00a0 voordat u meer dan $ 10M USD in een enkele overboeking opneemt \ r \ n \ tBetalingen worden dezelfde werkdag gecrediteerd dat ze op onze bankrekening worden verrekend \ r \ n \ tOpnames die zijn geïnitieerd vóór 09.00 uur PT worden dezelfde dag verzonden \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nIn Om stortingen en opnames in USD mogelijk te maken, moet Bittrex eerst uw bankrekening goedkeuren. Hoewel een eerste storting niet vereist is, moet u bewijzen dat u uw bankrekening beheert en de volgende documentatie overleggen: \ r \ n \ r \ n \ t \ u00a0 Een door een bank uitgegeven brief of rekeningoverzicht met daarop: \ r \ n \ r \ n \ tJe naam op je bankrekening \ r \ n \ tJe bankrekeningnummer \ r \ n \ tJe banknaam \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBittrex-kosten \ r \ nBittrex werkt met een eenvoudige tariefstructuur en voor alle transacties wordt een vergoeding van .25% in rekening gebracht, maar elk deel van een order dat niet is uitgevoerd, wordt volledig terugbetaald bij annulering van de order. \ r \ n \ r \ nEr zijn geen aanbetalingskosten; hoewel voor sommige munten de uitwisseling vereist is om uw geld naar een ander adres te verplaatsen voordat ze u worden gecrediteerd. Dit kan ertoe leiden dat het netwerk van de munten u de normale transactiekosten voor de overboeking in rekening brengt. \ R \ n \ r \ n Voor opnames wordt ook een kleine vergoeding in rekening gebracht, aangezien voor elke munt een netwerktransfervergoeding geldt voor het verplaatsen van de munt tussen adressen. Bittrex rekent een klein bedrag aan om deze vergoeding te dekken. Bittrex berekent ook geen kosten voor fiat (USD) stortingen en opnames. In dit geval kan uw bank u nog steeds kosten in rekening brengen voor het verzenden van uw overboeking en voor het ontvangen van een overboeking bij uw bank. Het is ook mogelijk dat internationale klanten bankieren bij een bedrijf dat gebruik maakt van een tussenbank en dit kan resulteren in extra vergoedingen en kosten. \ R \ nBittrex International \ r \ nIn november 2018 kondigde de beurs de lancering aan van Bittrex International, een handelsplatform voor digitale activa, specifiek gericht op internationale klanten. De lancering viel samen met het streven naar meer transparantie in de branche en Bittrex International opereert binnen de regelgevingsrichtlijnen die zijn opgesteld door de Europese Unie en de Maltese regering. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDit geldt ook voor de Malta Virtual Financial Assets (VFA) Act, en van gebruikers van het platform wordt verwacht dat ze Know Your Customer (KYC) en Anti-Money Laundering (AML) -beoordelingen ondergaan. Om hun service te stroomlijnen, worden alle in aanmerking komende internationale klanten automatisch doorgestuurd naar de site International.Bittrex.com en kunnen bestaande klanten inloggen met hun huidige gebruikersnaam en wachtwoord voor Bittrex.com. \ R \ n \ r \ nNa akkoord te gaan met volgens de servicevoorwaarden en het privacybeleid van Bittrex International krijgen ze toegang tot hun accounts. \ r \ n \ r \ nHet nieuwe platform behoudt veel van dezelfde kenmerken van de oorspronkelijke Bittrex-uitwisseling en is net zo betrouwbaar en veilig. Bovendien biedt het internationale klanten toegang tot tokens die niet beschikbaar zijn op de Amerikaanse markten, waaronder populaire digitale middelen zoals Pundi X (NPXS) en Zilliqa (ZIL). \ R \ nKlantenservice \ r \ nHet team blijft actief op sociale media en is bereikbaar via hun Twitter-account en Facebook-pagina. Er is ook een sectie gewijd aan hun internationale platform op hun ondersteuningspagina. Gebruikers van de Bittrex.com-uitwisseling kunnen ook contact opnemen met het team via hun Twitter-account en Facebook-pagina en een verzoek indienen, de FAQ-sectie doorlopen of toegang krijgen tot verschillende handleidingen en nieuwsupdates in de ondersteuningssectie. Hoewel er een schat aan bronnen beschikbaar is voor handelaren van verschillende niveaus, is er nog steeds geen livechatfunctie, dus gebruikers van beide platforms moeten mogelijk langere responstijden doorstaan ​​tijdens piekperioden van activiteit.","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"03-05-2019"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me