Beginnersgids voor Bitstamp: volledige beoordeling

Bitstamp recensie

Bitstamp is een van de oudste en meest gerespecteerde cryptocurrency-uitwisselingen die momenteel actief zijn. De exchange is actief sinds 2011 en heeft voortgebouwd op zijn Europese gebruikersbasis om een ​​van de meest populaire keuzes te worden bij cryptocurrency-handelaren over de hele wereld..

Bitstamp heeft kantoren op een aantal locaties en biedt oplossingen voor cryptocurrency-handel aan klanten over de hele wereld.

Bitstamp recensie

Overzicht

Bistamp werd in 2011 opgericht door Damijan Merlak en Nejc Kodrič en het paar had als doel een service te bieden die tegemoet kwam aan een Europees klantenbestand en een alternatief bood voor een markt die werd gedomineerd door Mt. Gox in die tijd.

Na zijn start in Slovenië, vertakte Bitstamp zich door een kantoor in het VK te openen in 2013 en een kantoor in Luxemburg in 2016. Naast het kantoor in Luxemburg is de beurs nu aanwezig in Londen en New York..

Bitstamp is populair geworden bij zowel intermediaire als ervaren cryptocurrency-handelaren die geïnteresseerd zijn in het kopen van de meer gevestigde cryptocurrencies door fiat-valuta’s te gebruiken.

De beurs wil zijn gebruikers een goedkope manier bieden om grote hoeveelheden digitale valuta uit te wisselen en behoort momenteel tot de top tien voor zijn handelsvolumes.

Bitstamp verwerkt momenteel meer dan $ 700 miljoen aan cryptocurrency-transacties per dag en is een van de topbeurzen voor BTC / EUR, ETH / EUR-handelsparen. Meer dan 60% van de handel op het platform wordt echter ingenomen door USD-transacties van de drie belangrijkste cryptocurrencies.

Bitstamp-functies

 • Functionaliteit – Het Bistamp-platform is over het algemeen goed ontworpen en relatief eenvoudig te gebruiken. De site bevat alle belangrijke gegevens over prijzen en bestellingen, en biedt ook voortdurend bijgewerkte grafieken en saldi. Daarnaast biedt Bitstamp een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-gebruikers.
 • Lage tarieven – Bitstamp hanteert een lager vergoedingssysteem dan de meeste cryptocurrency-uitwisselingen en internationale overboekingen genereren een vergoeding van 0,05% met een minimum van 7,50 USD / EUR. Voor opnames via internationale overboekingen geldt een toeslag van 0,09% en het minimum dat u via deze methode kunt opnemen is 50 USD / EUR. Handelskosten kosten 0,25% voor maandelijkse volumes onder $ 20.000, dit daalt helemaal tot 0,10% voor een maandelijks volume van $ 20 miljoen.
 • Veiligheid – Het team opereert op een hoog niveau van professionaliteit en blijft volledig in overeenstemming met alle regelgeving inzake digitale activa en consumentenbeschermingswetten. De centrale plaatst al zijn digitale activa in koude opslag, terwijl zijn online activa worden gehost op Amazon Web Services. Bovendien zijn zijn rekeningen in Amerikaanse dollars verzekerd door de FDIC, terwijl zijn fondsen worden aangehouden bij een in New York gecharterde bank.
 • Klantenservice – Er is een FAQ sectie die is bedoeld om de meest voorkomende vragen te beantwoorden en instructies te geven over het kopen en verkopen van Bitcoin. Specifieke vragen van gebruikers worden via e-mail afgehandeld en het ondersteuningsteam streeft ernaar om binnen enkele uren op vragen van klanten te reageren. Leden kunnen ook hun dichtstbijzijnde kantoor bellen voor noodgevallen of meer specifieke problemen.
 • Internationale beschikbaarheid – De uitwisseling is niet alleen algemeen verkrijgbaar in de EU en de VS, maar is momenteel beschikbaar voor meer dan 60 landen. Deze omvatten Australië, Brazilië, China, Hong Kong, India, Japan, Nieuw-Zeeland, Singapore en Zuid-Korea.

Ondersteunde valuta

Bitstamp richt zich momenteel op het bieden van toegang tot de meest gevestigde cryptocurrencies en beheert markten met Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP). Er worden momenteel 12 marktparen verhandeld op de site die zijn gekoppeld aan de 3 basisvaluta’s: de euro (EUR), de Amerikaanse dollar (USD) en Bitcoin (BTC)..

Als een van de oudere cryptocurrency-uitwisselingen die vandaag in gebruik is, geniet Bitstamp van een hoge liquiditeit en verwerkt momenteel meer dan $ 700 miljoen aan cryptocurrency-transacties per dag. De beurs verwerkt meer dan € 100 miljoen aan transacties per dag voor zijn verschillende europaren, terwijl hij meer dan $ 400 miljoen aan transacties per dag verwerkt voor zijn US-dollar-paren..

Bitstamp-aanmelding & Log in

Bezoek hun officiële site en maak een account aan door het aanmeldingsproces te volgen. U kunt eenvoudig een account openen door uw naam, e-mailadres, land van verblijf en wachtwoord in te voeren. Met de volgende stappen kunt u snel een account aanmaken.

Door op de homepage op ‘registreren’ te klikken, wordt u gevraagd uw naam, e-mailadres en land van verblijf op te geven. Het is ook nodig om het vakje algemene voorwaarden aan te vinken en op ‘registreren’ te klikken.

Hierna ontvangt u een “registratie voltooid” e-mail op het door u opgegeven adres. Hier krijgt u ook uw unieke klant-ID en wachtwoord. Deze worden automatisch gegenereerd en u wordt gevraagd uw wachtwoord te wijzigen na uw eerste login.

U kunt nu inloggen op Bitstamp met uw nieuwe gegevens en u wordt doorgestuurd naar een pagina waar u uw gegenereerde wachtwoord kunt wijzigen.

Op dit punt kunt u er ook voor kiezen om 2-factor-authenticatie in te stellen en zodra dit proces is voltooid, hebt u toegang tot verschillende functies van uw Bitstamp-account.

Verifieer uw account

Om toegang te krijgen tot bepaalde accountfuncties, zoals bankoverschrijvingen, moet uw account worden geverifieerd. Bitstamp biedt persoonlijke en zakelijke accounts en beide hebben de volgende documentatie nodig om te worden geverifieerd:

 • Een geldig staatsburgerschap / nationaal identiteitsbewijs. Paspoorten en rijbewijzen kunnen ook worden gebruikt.
 • Bewijs van woonplaats, dit omvat een bankafschrift, energierekening en een verscheidenheid aan door de overheid uitgegeven documenten.

Er is ook een tweede verificatiefase waarbij gebruikers hun telefoonnummer moeten verifiëren met behulp van een OTP-code die naar hun telefoon wordt gestuurd. Zodra het hele verificatieproces is voltooid, krijgt u toegang tot alle functies van uw Bitstamp-account en kunt u stortingen, aankopen, transacties en opnames doen via een aantal verschillende methoden.

Storten

Voordat u in cryptocurrencies kunt handelen of kopen, moet u geld op uw rekening storten. Dit kunt u doen door naar het tabblad Storting in uw account te gaan. U kunt ervoor kiezen om een ​​bankoverschrijving uit te voeren, uw favoriete cryptocurrency over te maken of een creditcard te gebruiken om geld over te maken.

Handelen op Bitstamp

Stortingen op het platform kunnen wel 1-3 werkdagen duren, hoewel sommige gebruikers veel snellere stortingen melden. Zodra uw geld beschikbaar is, kunt u een aankoop doen door op de knop KOPEN / VERKOPEN te klikken, uw voorkeurspaar te kiezen en een markt- of limietorder te plaatsen. Zodra dit is gebeurd, voert u gewoon de juiste prijs en hoeveelheid in en verwerkt u uw kooporder.

Handelsweergave

Nadat u uw aankoop heeft voltooid, wordt uw account gecrediteerd voor uw aankoop in cryptocurrency. U kunt uw cryptocurrency op de beurs verkopen of ervoor kiezen om uw geld over te boeken naar een externe portemonnee die u beheert.

Ondersteunde betaalmethoden

Met Bitstamp kan de gebruiker aankopen doen via een aantal verschillende methoden. De centrale ondersteunt verschillende betalingsopties, waaronder:

 • Creditcard / betaalkaart.
 • Internationale overschrijving.
 • SEPA.
 • Cryptocurrency Exchange (BTC, ETH, LTC, XRP, BCH).

Is Bitstamp veilig?

Bitstamp is een van de marktleiders op het gebied van beveiligingsprocedures en het platform heeft een goede reputatie als een betrouwbare beurs. Bitstamp heeft echter in het verleden last gehad van hacks en moest een paar dagen stoppen met handelen na incidenten in 2014 en 2015. Het laatste incident bleek het ernstigste te zijn, aangezien 19.000 Bitcoin werd gestolen na een succesvolle hack op de beurs..

Als gevolg hiervan heeft het team hun beveiligingsprocedures opnieuw geëvalueerd en biedt de uitwisseling momenteel veilige portemonnee-opties voor al zijn klanten. Bovendien wordt ongeveer 98% van alle fondsen offline bewaard in koude opslag, wat betekent dat ze niet toegankelijk zijn voor hackers. Deze fondsen zijn ook volledig verzekerd en de uitwisseling maakt ook gebruik van Two-Factor Authentication (2FA), verplichte bevestigingsmails en sms-waarschuwingen om gebruikersaccounts te beveiligen. Bovendien gebruikt het ook PGP (Pretty Good Privacy) gegevensversleuteling om te helpen verifiëren en alle geüploade bestanden privé te houden. Sinds de hack in 2015 is Bitstamp vrij van andere incidenten en heeft het een reputatie opgebouwd als een van de veiligste uitwisselingen die momenteel in gebruik zijn..

Bitstamp-kosten

Bitstamp is erin geslaagd om zijn tariefstructuur relatief ongewijzigd te houden sinds het in 2011 begon te werken. Echter, vanaf 20 augustus 2019; hun uniforme vergoedingsstructuur is als volgt.

Handelskosten

Het vergoedingsschema is gebaseerd op het totale handelsvolume van een gebruiker gedurende de afgelopen 30 dagen, en de gelaagde benadering is erop gericht om grote individuele en institutionele handelaren te belonen met nul en / of lage kosten. Iedereen die het platform gebruikt, begint met een basistarief voor handelskosten van 0,5%, en dit wordt verlaagd tot 0% zodra aan het maximale maandelijkse handelsvolume is voldaan. Het is vermeldenswaard dat alle niet-USD handelsvolumes worden geconverteerd naar USD met behulp van een contante wisselkoers op het moment van elke transactie.

Alle handelsparen (cumulatief)

​ < $ 10.000: 0,5%

​ < $ 20.000: 0,25%

​ < $ 100.000: 0,24%

​ < $ 200.000: 0,22%

​ < $ 400.000: 0,20%

​ < $ 600.000: 0,15%

​ < $ 1 miljoen: 0,14%

​ < $ 2 miljoen: 0,13%

​ < $ 4 miljoen: 0,12%

​ < $ 20 miljoen 0,11%

​ < $ 50 miljoen: 0,1%

​ < $ 100 miljoen: 0,07%

​ < $ 500 miljoen: 0,05%

​ < $ 2 miljard: 0,03%

​ < $ 6 miljard: 0,01%

​ < $ 10 miljard: 0,005%

​ > $ 10 miljard: 0%

Bitstamp hanteert ook een minimale ordergrootte van 25 EUR / USD of 0,001 BTC (voor in BTC luidende handelsparen).

Vergoedingen voor cryptocurrency

Alle cryptostortingen op Bitstamp zijn gratis; Voor opnames van cryptovaluta gelden echter de volgende opnamekosten:

 • Bitcoin: 0.0005 BTC

  • Ethereum: 0,001 ETH

  • XRP: 0,02 XRP

  • Bitcoin Cash: 0.0001 BCH

  • Litecoin: 0,001 LTC

Fiat aanbetaling & Opnamekosten

 • INTERNATIONALE DRAAD – 0,05% aanbetalingskosten (minimumvergoeding = 7,5 USD / EUR, maximumvergoeding = 300 USD / EUR) / 0,1% opnamekosten, minimumvergoeding is 25,00 USD / EUR aan het einde van Bitstamp en er kunnen extra internationale bankkosten in rekening worden gebracht.
 • SEPA – Stortingen, gratis / opnames 3 EUR vast bedrag.
 • AANKOOP VAN CREDITCARD – 5% voor alle bedragen (er kan een extra vergoeding in rekening worden gebracht door de kaartuitgever).

Alle niet-standaard financiële activiteiten die moeten worden verwerkt, worden als volgt in rekening gebracht:

Niet-standaard verwerking

Dienst Type SEPA Internationale draad
Transfer retour 0,25% (minimumtarief = 25,00 EUR) 0,25% (minimumtarief = USD 50,00)
Transfer trace EUR 30,00 USD 35,00
Wijzigingen overdragen EUR 30,00 USD 35,00
Administratieve kosten EUR 50,00 EUR 50,00
Doorverbinden opnieuw EUR 30,00 USD 35,00
Transferbewijs EUR 30,00 USD 35,00
Teruggestuurde transfers Wordt in rekening gebracht als een gewone bankstorting Wordt in rekening gebracht als een gewone bankstorting

Bitstamp-inloggegevens

Bitstamp is een gerespecteerde uitwisseling en een met een aantal opmerkelijke prestaties en partnerschappen. Als eerste Ripple Gateway was Bitstamp ook de eerste partner in het incentiveprogramma van Ripple. De beurs heeft ook partnerschappen met CACEIS (Crédit Agricole SA) en Swissquote, wat getuigt van haar reputatie binnen de financiële sector.

Het was ook de eerste volledig gelicentieerde cryptocurrency-exchange in Europa en wordt momenteel gereguleerd door de Luxembourg Financial Industry Supervisory Commission (CSSF). Dit zorgt ervoor dat de uitwisseling periodiek rapporten indient bij de juiste instanties en volledig in overeenstemming is met zijn praktijken.

De uitwisseling is bedoeld om haar klanten een algehele positieve ervaring te bieden en feedback over het platform is over het algemeen positief. De meeste problemen die gebruikers hebben met het platform zijn gekoppeld aan de geleverde klantenservice, aangezien het ondersteuningsteam gewoonlijk ongeveer 24 tot 72 uur nodig heeft om te reageren op e-mails en supporttickets.

Voor nieuwe registranten kan het verificatieproces ook vrij traag zijn, aangezien de uitwisseling momenteel te maken heeft met een golf van nieuwe aanvragers. Bitstamp biedt zijn klanten echter over het algemeen een betrouwbaar en efficiënt platform waarop ze de meer populaire cryptocurrencies kunnen verhandelen..

Bit-licentie

In april van dit jaar kreeg Bitstamp ook een BitLicense van het New York State Department of Financial Services. Als gevolg hiervan kan Bitstamp crypto-handelsdiensten blijven aanbieden in de VS en ook evolueren naar uitbreiding van zijn activiteiten in de hele Verenigde Staten van Amerika..

De BitLicense vereist dat bedrijven voldoen aan verschillende strenge eisen met betrekking tot consumentenbescherming, en benadrukt verder de uitwisselingsverplichtingen om volledig transparant te blijven en aan de regelgeving te voldoen. Het team streeft ernaar om te werken volgens dezelfde hoge normen die worden gevolgd door traditionele financiële instellingen, en is van plan om hun activiteiten met betrekking tot institutionele beleggers op te voeren..

Nieuwe partnerschappen

In de afgelopen 18 maanden is Bitstamp een aantal partnerschappen aangegaan die het aanbod van producten en diensten die de beurs aanbiedt, verbeteren. Deze omvatten een samenwerking met BCB-groep, die toonaangevende wereldwijde prime-makelaars voor digitale activa zijn, en dit stelt klanten in staat om stortingen en opnames van Britse pond sterling (GBP) te doen bij het gebruik van de uitwisseling.

Ze zijn ook een partnerschap aangegaan met Dukascopy Bank, een toonaangevende Zwitserse online bank, waarmee de klanten van Dukascopy Bitcoin naar hun rekeningen kunnen sturen. Deze fondsen kunnen worden omgezet in Amerikaanse dollars en vervolgens worden gebruikt om te handelen op de Swiss FX Marketplace. Klanten kunnen ook geld opnemen in Bitcoin en Bitstamp zal het proces beheren en Dukascopy helpen bij het beheren van de uitwisseling van fiatgeld in Bitcoin en vice versa. Deze koppeling helpt de liquiditeitsniveaus van Bitstamp te verbeteren, het vermogen om op een regelgevende manier te werken en helpt ook om de kloof tussen crypto-organisaties en de wereld van traditionele financiën te dichten..

Bijkomende partnerschappen en samenwerkingen gericht op het verbeteren van de handelservaring voor Bitstamp’s klanten omvatten een partnerschap met Irisium, een toonaangevende leverancier van marktmonitoring- en analysesoftware voor beurzen, regelgevers en handelsfirma’s. Bitstamp heeft toegezegd het holistische monitoringplatform van Irisium te gebruiken om een ​​dieper inzicht te krijgen in de marktactiviteit, en het team zal hun inzichten gebruiken om de klantbescherming en marktintegriteit op de beurs te verbeteren. Ze zullen de software ook gebruiken om markttrends te volgen en op hun beurt zorgen voor een robuuster en transparanter handelsplatform voor hun klanten.

Het team is ook een partnerschap aangegaan met Cinnober, een onafhankelijke leverancier van financiële technologieoplossingen, en heeft hun eerdere interne matching-engine vervangen door Cinnober’s TRADExpress Trading System. De verhuizing stelt Bitstamp in staat efficiënter te werken, vergroot het vermogen om plotselinge pieken in de vraag op te vangen en helpt de kloof in termen van prestaties tussen traditionele uitwisselingen te dichten. Als gevolg van het upgraden van de matching-engine wordt verwacht dat de orderafstemmingssnelheid van het platform 1250x sneller zal worden, met een doorvoer die naar verwachting met 400x zal toenemen..

Een samenwerking met Onfido heeft de uitwisseling geholpen om het onboardingproces voor onze klanten te stroomlijnen, en door samen te werken met de identiteitsverificatieprovider kan Bitstamp het klantverificatieproces verder automatiseren. Door het implementatieproces in drie fasen heeft de beurs zijn verificatieachterstand aanzienlijk verkleind door gebruik te maken van de geautomatiseerde service, en is begonnen met het vernieuwen van het hele online verificatieproces om het volledig te automatiseren. De laatste implementatiefase omvat het toevoegen van gebruikersverificatie aan de mobiele app van Bitstamp.

Bitstamp overgenomen door NXMH

Op 29 oktober 2018 vond de beurs plaats bekend gemaakt dat het was overgenomen door NXMH, een in België gevestigde investeringsmaatschappij. Bitstamp CEO, Nejc Kodrič heeft klanten van de uitwisseling gerustgesteld dat de missie, het leiderschap en de visie van het bedrijf hetzelfde blijven.

NXMH is een dochteronderneming van NXC Corporation, die ook eigenaar is van de Zuid-Koreaanse crypto-exchange Korbit, evenals het videogamebedrijf Nexon.

Bitstamp werd verworven voor een geschatte prijs van $ 400 miljoen en de overname zal naar verwachting resulteren in Bitstamp die zich opmaakt voor internationale expansie. De beurs is van plan om wereldwijd uit te breiden, en met NXMH die financiële en ontwikkelingsondersteuning biedt, zou Bistamp in de niet zo verre toekomst een stap moeten zetten naar de Aziatische markt, op voorwaarde dat het groen licht krijgt van brancheregulatoren.

Ondanks de verkoop blijft Kodrič CEO van Bitstamp en wordt verwacht dat de zaken hetzelfde blijven voor de klanten van het bedrijf en ongeveer 180 werknemers. De kwaliteit van de koper, het aanbod en de talrijke voordelen van consoliderende activiteiten zijn allemaal genoemd als belangrijke factoren achter het team dat akkoord gaat met de verkoop. De overname is uitgevoerd om de positionering van Bitstamp voor groei te versterken, en de dagelijkse activiteiten moeten hetzelfde blijven, waarbij klanten geen verschillen ervaren in hun accounts en / of handelsactiviteiten..

De Bitstamp mobiele app

Het team heeft ook een nieuwe Bitstamp-app voor iOS en Android gelanceerd waarmee mensen onderweg op de hoogte kunnen blijven van hun accounts. Gebruikers kunnen snel prijzen bekijken vanaf het welkomstscherm en inloggen met hun vingerafdruk of gezichts-ID. De app bevat ook real-time grafieken en een reeks analytische tools, en gebruikers kunnen kiezen tussen een eenvoudige koop- en verkoopinterface of de meer geavanceerde Tradeview-interface. Als gevolg hiervan kunnen zowel nieuwere als meer ervaren handelaren de markten volgen en een grondige analyse van prijsbewegingen uitvoeren.

Enkele van de app-functies zijn:

 • Eenvoudige koop / verkoop-interface voor beginners
 • Tradeview voor ervaren handelaren
 • Alle valuta’s gekoppeld aan USD, EUR en BTC
 • Directe, markt-, limiet- en stoporders beschikbaar
 • Saldi, transactiegeschiedenis en transactiegegevens
 • Mogelijkheid om de app op afstand uit te schakelen
 • Verzend / ontvang gratis crypto

Enkele extra functies zijn onder meer een privémodus waarmee saldi kunnen worden verborgen, de mogelijkheid om te schakelen tussen subrekeningen, bijlagen in ondersteuningsformulieren, vier ordertypes en meldingen voor openstaande orders.

De mobiele Bitstamp-app is toegankelijk via het volgende proces:

 1. Installeer de mobiele Bitstamp-app op uw apparaat. Haal het uit:
 1. Google Play voor Android
 2. De App Winkel voor iOS
 • Eenmaal geïnstalleerd, open je de app en druk je op de knop “Start activering”.
 • Ga akkoord met de Algemene voorwaarden om door te gaan.
 • Voer uw gebruikers-ID en uw wachtwoord in en druk op “Volgende”.
 • Als de Captcha-puzzel verschijnt, los deze dan op om door te gaan met activeren.
 • Voer uw 6-cijferige tweefactorauthenticatiecode (2FA) in vanuit uw Authenticator-app.
 • Kies de 6-cijferige pincode die u gebruikt om de app te openen. Hierdoor heb je snel toegang tot de app zonder je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.
 • Schakel touch / face ID in of uit (op ondersteunde apparaten) en druk op “Activering voltooien”.
 • De mobiele app is nu geactiveerd en klaar voor gebruik en u kunt al uw actieve apparaten in uw account bekijken of deactiveren Mobiele toegang sectie.

  Verbinding maken met de Lightning Node van Bitstamp

  Bitstamp heeft zijn eigen Lightning Network-knooppunt en de centrale zet zich in om het netwerk te helpen groeien en moedigt actief andere bedrijven aan om met het netwerk te gaan werken. Het Lightning Network fungeert als een secundaire laag van verbindingen die over de Bitcoin-blockchain zijn gebouwd en die de prestaties en schaalbaarheid van het Bitcoin-netwerk verbetert. Via Lightning kan Bitcoin worden gebruikt om miljoenen transacties per seconde te verwerken met bijna geen kosten.

  Een Lightning Network-knooppunt is software die verbinding maakt met het Lightning Network en het verzenden en ontvangen van Bitcoin van andere knooppunten mogelijk maakt, waarbij het netwerk volledig bestaat uit deze knooppunten die met elkaar zijn verbonden. Het netwerk wordt sterker en efficiënter naarmate het aantal knooppunten toeneemt, en blijft ook bestaan ​​op knooppunten die online blijven. Bovendien, naarmate meer knooppunten betalingskanalen openen, neemt de totale netwerkliquiditeit toe, waardoor gebruikers meer overboekingen kunnen doen en meer betalingen kunnen verwerken.

  Hoe werkt het Lightning Network?

  Het Lightning Network fungeert als een tweede-laagoplossing, bouwt voort op blockchain-technologie en voegt aanvullende off-chain-functies toe. Het netwerk stelt gebruikers in staat om onderling speciale betalingskanalen te openen waardoor Bitcoin direct kan worden verzonden en ontvangen gedurende de tijd dat een betalingskanaal open blijft. Zodra de interacties zijn voltooid en het kanaal is gesloten, worden de nieuwe saldi op de blockchain geschreven.

  Om ervoor te zorgen dat twee partijen Bitcoin-betalingen over het Lightning Network kunnen verzenden, moeten ze een betalingskanaal openen en er vervolgens wat Bitcoin naartoe sturen. Vanaf hier wordt het voor beide partijen mogelijk om zoveel transacties te verzenden als ze willen binnen het betalingskanaal, waarbij hun transacties worden gefinancierd door de Bitcoin die ze al naar het kanaal hebben gestuurd..

  Zodra het geld op is, kunnen de partijen ervoor kiezen om meer Bitcoin naar het kanaal te sturen en door te gaan met transacties, of om het kanaal volledig te sluiten. Het kanaal kan ook op elk moment worden gesloten en de sluiting resulteert in het schrijven van de nieuwe Bitcoin-saldi op de blockchain.

  Het Lightning Network maakt het mogelijk transacties buiten de keten uit te voeren met het vertrouwen van on-chain afdwingbaarheid, en werken in principe op dezelfde manier als het aangaan van een contractuele overeenkomst met een andere partij. Bij het Lightning Network fungeren de algoritmen van de blockchain echter als de laatste arbiters.

  Hoewel het Lightning-netwerk kan worden gebruikt om betalingen in verschillende industrieën te vergemakkelijken, heeft het team van Bitstamp hun Lightening-node al opgezet om hun eigen betalingskanalen te creëren en te gebruiken, en zowel individuele als institutionele klanten van de uitwisseling worden aangemoedigd om dat te doen hetzelfde.

  Het opzetten en uitvoeren van een Lightning-node vereist een goed niveau van technische expertise, en het is ook noodzakelijk om een ​​volledig Bitcoin-node te draaien. Bitstamp beveelt echter het Casa kant-en-klaar hardwareknooppunt voor minder technisch onderlegde gebruikers.

  Zodra u uw Lightning-knooppunt in gebruik heeft genomen, kunt u verbinding maken met het knooppunt dat wordt beheerd door Bitstamp en beginnen met het uitvoeren van transacties. Om meer te weten te komen over het proces en om verbinding te maken met het Bitstamp Lightning-knooppunt, hebt u toegang tot hun netwerkknooppunt uitleg bladzijde.

  Conclusie

  Bitstamp is een zeer professionele beurs die zich in de sector heeft gevestigd na sinds 2011 in bedrijf te zijn geweest. De beurs fungeert op dezelfde manier als Coinbase en Kraken als een toegangspoort tot de wereld van cryptocurrency en stelt nieuwkomers op de markt in staat om cryptocurrency-aankopen te doen het gebruik van fiat-valuta’s. De uitwisseling is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilig platform waarmee gebruikers valuta’s zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoin kunnen kopen..

  Vanwege de lage kosten voor overschrijvingen met SEPA is Bitstamp ook een goede keuze voor mensen die in Europa zijn gevestigd. De uitwisseling heeft echter nog ruimte om zijn service te verbeteren en kan nieuwe cryptocurrencies aan zijn platform toevoegen en directe chatopties integreren in zijn ondersteuningsafdeling..

  Kortom, de site is een goede keuze voor individuen en instellingen die de belangrijkste cryptocurrencies willen verhandelen in euro’s of Amerikaanse dollars. Als een van de meer gevestigde en gerenommeerde beurzen die tegenwoordig beschikbaar zijn, kunnen gebruikers zich veilig voelen bij het omgaan met kleinere of grotere bedragen op het platform.

  Voordelen

  • Hoog volume en liquiditeit
  • Duidelijke en lage tariefstructuur
  • Conforme en transparante praktijken
  • Een gerenommeerd en wereldwijd beschikbaar uitwisselingsplatform

  Nadelen

  • Beperkte cryptocurrencies ondersteund
  • Hoge kosten voor stortingen met creditcards
  • Geen margehandel
  • Trage ondersteuningsreactie tijdens drukke periodes

  Bitstamp

  src = “~ images \ beginnershandleiding-voor-bitstamp-complete-review.gif”

  alt = “Bitstamp”

  class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8,4

  Makkelijk te gebruiken

  9.0 / 10

  Reputatie

  9.0 / 10

  Vergoedingen

  8.0 / 10

  Klantenservice

  8.0 / 10

  Betaalmethodes

  8.0 / 10

  Voordelen

  • Hoog volume en liquiditeit
  • Duidelijke en lage tariefstructuur
  • Conforme en transparante praktijken
  • Solide reputatie

  Nadelen

  • Beperkte cryptocurrencies ondersteund
  • Hoge kosten voor stortingen met creditcards
  • Geen margehandel
  • Ondersteuning kan traag zijn

  Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Bitstamp","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 02 \ /bitstamp-review.gif","Omschrijving"​"Bitstamp is een van de oudste en meest gerespecteerde cryptocurrency-uitwisselingen die momenteel in gebruik zijn. De beurs is actief sinds 2011 en heeft voortgebouwd op zijn Europese gebruikersbasis om een ​​van de meest populaire keuzes te worden bij cryptocurrency-handelaren over de hele wereld. Bitstamp heeft kantoren op een aantal locaties en biedt cryptocurrency…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"recensie"​"@type"​"Recensie","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8,40"​,"naam"​"Bitstamp","reviewBody"​"Bitstamp is een van de oudste en meest gerespecteerde cryptocurrency-uitwisselingen die momenteel in gebruik zijn. De beurs is actief sinds 2011 en heeft voortgebouwd op zijn Europese gebruikersbestand om een ​​van de meest populaire keuzes te worden bij cryptocurrency-handelaren over de hele wereld. \ R \ n \ r \ nBitstamp heeft kantoren op een aantal locaties en biedt cryptocurrency-handel oplossingen voor klanten over de hele wereld. \ r \ n \ r \ n \ r \ nOverzicht \ r \ nBistamp werd in 2011 opgericht door Damijan Merlak en Nejc Kodri \ u010d en het tweetal had tot doel een service te bieden die zich richtte op een Europese klantenbestand en bood een alternatief voor een markt die werd gedomineerd door Mt. Gox toentertijd. \ R \ n \ r \ nNa de start in Slovenië vertakte Bitstamp zich door een Brits kantoor te openen in 2013 en een in Luxemburg in 2016. Naast het kantoor in Luxemburg is de beurs nu aanwezig in Londen en New York. \ R \ n \ r \ nBitstamp is populair geworden bij zowel intermediaire als ervaren cryptocurrency-handelaren die geïnteresseerd zijn in het kopen van de meer gevestigde cryptocurrencies door fiat-valuta’s te gebruiken. \ R \ n \ r \ nDe beurs wil zijn gebruikers een goedkope manier om grote hoeveelheden digitale valuta uit te wisselen en het behoort momenteel tot de top tien voor zijn handelsvolumes. \ r \ n \ r \ nBitstamp verwerkt momenteel meer dan $ 700 miljoen aan cryptocurrency-transacties per dag, en is een van de de beste beurzen voor BTC \ / EUR, ETH \ / EUR handelsparen. Meer dan 60% van de handel op het platform wordt echter ingenomen door USD-transacties van de drie belangrijkste cryptocurrencies. \ R \ nBitstamp-functies \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tFunctionaliteit \ u2013 Het Bistamp-platform is over het algemeen goed ontworpen en relatief eenvoudig te gebruiken. De site bevat alle belangrijke gegevens over prijzen en bestellingen en biedt ook voortdurend bijgewerkte grafieken en saldi. Daarnaast biedt Bitstamp een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-gebruikers. \ R \ n \ tLage kosten \ u2013 Bitstamp hanteert een lager vergoedingssysteem dan de meeste cryptocurrency-uitwisselingen en internationale overboekingen genereren een vergoeding van 0,05 % vergoeding met een minimum van 7,50 USD \ / EUR. Voor opnames via internationale overboekingen wordt een toeslag van 0,09% in rekening gebracht en het minimum dat u via deze methode kunt opnemen is 50 USD / EUR. Handelskosten kosten 0,25% voor maandelijkse volumes onder $ 20.000, dit daalt helemaal tot 0,10% voor een maandelijks volume van $ 20 miljoen. \ R \ n \ tBeveiliging \ u2013 Het team opereert op een hoog niveau van professionaliteit en blijft volledig compliant met alle regelgeving inzake digitale activa en consumentenbeschermingswetten. De centrale plaatst al zijn digitale activa in koude opslag, terwijl zijn online activa worden gehost op Amazon Web Services. Bovendien zijn de rekeningen in Amerikaanse dollars verzekerd door de FDIC, terwijl de tegoeden worden aangehouden bij een bank die in New York is gecharterd. \ R \ n \ tKlantenservice \ u2013 Er is een gedeelte met veelgestelde vragen beschikbaar dat de meest voorkomende vragen beantwoordt, zoals evenals instructies geven over het kopen en verkopen van Bitcoin. Specifieke vragen van gebruikers worden via e-mail afgehandeld en het ondersteuningsteam streeft ernaar om binnen enkele uren op vragen van klanten te reageren. Leden kunnen ook hun dichtstbijzijnde kantoor bellen voor noodgevallen of meer specifieke problemen. \ R \ n \ tInternationale beschikbaarheid \ u2013 De centrale is niet alleen overal in de EU en de VS verkrijgbaar, maar is momenteel beschikbaar voor meer dan 60 landen. Dit zijn onder meer Australië, Brazilië, China, Hongkong, India, Japan, Nieuw-Zeeland, Singapore en Zuid-Korea. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOndersteunde valuta’s \ r \ nBitstamp momenteel richt zich op het bieden van toegang tot de meest gevestigde cryptocurrencies en exploiteert markten met Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP). Er worden momenteel 12 marktparen verhandeld op de site die zijn gekoppeld aan de 3 basisvaluta’s: de euro (EUR), de Amerikaanse dollar (USD) en Bitcoin (BTC). \ R \ n \ r \ nAls een van de oudere cryptocurrency-uitwisselingen die vandaag in gebruik zijn, geniet Bitstamp van een hoge liquiditeit en verwerkt momenteel meer dan $ 700 miljoen aan cryptocurrency-transacties per dag. De beurs verwerkt meer dan 100 miljoen dollar aan transacties per dag voor zijn verschillende europaren, terwijl het voor meer dan $ 400 miljoen aan transacties per dag afhandelt voor alle Amerikaanse dollar-paren. \ R \ n & Login \ r \ nBezoek hun officiële site en maak een account aan door het aanmeldingsproces te volgen. U kunt eenvoudig een account openen door uw naam, e-mailadres, land van verblijf en wachtwoord in te voeren. Met de volgende stappen kunt u snel een account aanmaken. \ R \ n \ r \ nDoor op de homepage te klikken op \ u2018register \ u2019, wordt u gevraagd uw naam, e-mailadres en land van verblijf op te geven. Het is ook nodig om het vakje algemene voorwaarden aan te vinken en op \ u2018registreren \ u2019 te klikken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHierna ontvangt u een \ u201registratie compleet \ u201d op het adres je kwam binnen. Hier krijgt u ook uw unieke klant-ID en wachtwoord. Deze worden automatisch gegenereerd en u wordt gevraagd uw wachtwoord te wijzigen na uw eerste keer inloggen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nU kunt nu inloggen op Bitstamp met uw nieuwe gegevens en u wordt doorverwezen naar een pagina waarmee u uw gegenereerde wachtwoord kunt wijzigen. \ r \ n \ r \ nOp dit punt kunt u er ook voor kiezen om 2-factorenauthenticatie in te stellen en zodra dit proces is voltooid, hebt u toegang tot verschillende functies van uw Bitstamp-account. \ r \ n \ r \ n \ r \ nVerifieer uw account \ r \ nOm toegang te krijgen tot bepaalde accountfuncties, zoals bankoverschrijvingen, is het nodig om uw account te verifiëren. Bitstamp biedt persoonlijke en zakelijke accounts en beide hebben de volgende documentatie nodig om te worden geverifieerd: \ r \ n \ r \ n \ t Een geldig staatsburgerschap \ / nationaal ID. Paspoorten en rijbewijzen kunnen ook worden gebruikt. \ R \ n \ t Bewijs van verblijf, dit omvat een bankafschrift, energierekening en een verscheidenheid aan door de overheid uitgegeven documenten. \ R \ n \ r \ nEr is ook een tweede verificatiefase die vereist dat gebruikers hun telefoonnummer verifiëren met behulp van een OTP-code die naar hun telefoon wordt verzonden. Zodra het hele verificatieproces is voltooid, krijgt u toegang tot alle functies van uw Bitstamp-account en kunt u stortingen, aankopen, transacties en opnames doen via een aantal verschillende methoden. \ R \ n \ r \ n \ r \ nVoer een storting uit \ r \ nVoordat u cryptocurrencies kunt verhandelen of kopen, moet u geld op uw account storten. Dit kunt u doen door naar het tabblad Storting in uw account te gaan. U kunt ervoor kiezen om een ​​bankoverschrijving uit te voeren, de cryptocurrency van uw voorkeur over te maken of een creditcard te gebruiken om geld over te maken. \ R \ nHandelen op Bitstamp \ r \ nStortingen op het platform kunnen wel 1-3 werkdagen duren. sommige gebruikers melden veel snellere stortingen. Zodra uw geld beschikbaar is, kunt u een aankoop doen door op de knop KOPEN / VERKOPEN te klikken, uw voorkeurspaar te kiezen en een markt- of limietorder te plaatsen. Zodra dit is gebeurd, voert u gewoon de juiste prijs en hoeveelheid in en verwerkt u uw kooporder. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNadat u uw aankoop heeft voltooid, wordt uw account gecrediteerd met uw cryptocurrency-aankoop. \ u00a0 U kunt uw cryptocurrency op de beurs verkopen of ervoor kiezen om uw geld over te boeken naar een externe portemonnee die u beheert. \ r \ nOndersteunde betaalmethoden \ r \ n Met Bitstamp kan de gebruiker aankopen doen via een aantal verschillende methoden. De exchange ondersteunt verschillende betalingsopties, waaronder: \ r \ n \ r \ n \ t Credit \ / Debit Card. \ R \ n \ tInternationale overschrijving. \ R \ n \ tSEPA. \ R \ n \ tCryptocurrency Exchange ( BTC, ETH, LTC, XRP, BCH). \ R \ n \ r \ nIs Bitstamp veilig? \ R \ n \ r \ nBitstamp is een van de marktleiders op het gebied van beveiligingsprocedures en het platform heeft een goede reputatie als een betrouwbare uitwisseling. Bitstamp heeft echter in het verleden last gehad van hacks en moest een paar dagen stoppen met handelen na incidenten in 2014 en 2015. Dit laatste incident bleek het ernstigste te zijn, aangezien 19.000 Bitcoin werd gestolen na een succesvolle hack op de exchange. \ R \ n \ r \ nAls gevolg hiervan heeft het team hun beveiligingsprocedures opnieuw geëvalueerd en biedt de uitwisseling momenteel veilige portemonnee-opties voor al zijn klanten. Bovendien wordt ongeveer 98% van alle fondsen offline bewaard in koude opslag, wat betekent dat ze niet toegankelijk zijn voor hackers. Deze fondsen zijn ook volledig verzekerd en de uitwisseling maakt ook gebruik van Two-Factor Authentication (2FA), verplichte bevestigingsmails en sms-waarschuwingen om gebruikersaccounts te beveiligen. Bovendien gebruikt het ook PGP (Pretty Good Privacy) gegevensversleuteling om te helpen verifiëren en alle geüploade bestanden privé te houden. Sinds de hack in 2015 is Bitstamp vrij van andere incidenten en heeft het een reputatie opgebouwd als een van de veiligste uitwisselingen die momenteel in gebruik zijn. \ R \ nBitstamp Fees \ r \ nBitstamp is erin geslaagd om zijn tariefstructuur relatief ongewijzigd te houden sinds het begon te werken in 2011. Echter, vanaf 20 augustus 2019; hun uniforme vergoedingenstructuur is als volgt. \ r \ nHandelskosten \ r \ nHet vergoedingsschema is gebaseerd op het totale handelsvolume van een gebruiker over de afgelopen periode van 30 dagen, en de gelaagde benadering is bedoeld om grote individuele en institutionele handelaren te belonen met nul en / of lage kosten. Iedereen die het platform gebruikt, begint met een basistarief voor handelskosten van 0,5%, en dit wordt verlaagd tot 0% zodra aan het maximale maandelijkse handelsvolume is voldaan. Het is vermeldenswaard dat alle niet-USD handelsvolumes worden geconverteerd naar USD met behulp van een contante wisselkoers op het moment van elke transactie. \ R \ n \ r \ nAlle handelsparen (cumulatief) \ r \ n \ r \ n \ u2022 < $ 10K: 0,5% \ r \ n \ u2022 < $ 20K: 0,25% \ r \ n \ u2022 < $ 100K: 0,24% \ r \ n \ u2022 < $ 200.000: 0,22% \ r \ n \ u2022 < $ 400K: 0,20% \ r \ n \ u2022 < $ 600K: 0,15% \ r \ n \ u2022 < $ 1 miljoen: 0,14% \ r \ n \ u2022 < $ 2 miljoen: 0,13% \ r \ n \ u2022 < $ 4 miljoen: 0,12% \ r \ n \ u2022 < $ 20 miljoen 0,11% \ r \ n \ u2022 < $ 50 miljoen: 0,1% \ r \ n \ u2022 < $ 100 miljoen: 0,07% \ r \ n \ u2022 < $ 500 miljoen: 0,05% \ r \ n \ u2022 < $ 2B: 0,03% \ r \ n \ u2022 < $ 6B: 0,01% \ r \ n \ u2022 < $ 10 miljard: 0,005% \ r \ n \ u2022 > $ 10B: 0% \ r \ n \ r \ nBitstamp heeft ook een minimale ordergrootte van 25 EUR \ / USD of 0,001 BTC (voor handelsparen die in BTC luiden). \ R \ nCryptocurrency-vergoedingen \ r \ nElke cryptostortingen gedaan op Bitstamp zijn gratis; crypto-opnames brengen echter de volgende opnamekosten met zich mee: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin: 0.0005 BTC \ r \ n \ u2022 Ethereum: 0.001 ETH \ r \ n \ u2022 XRP: 0.02 XRP \ r \ n \ u2022 Bitcoin Cash: 0.0001 BCH \ r \ n \ u2022 Litecoin: 0.001 LTC \ r \ n \ r \ nFiat Deposit & Opnamekosten \ r \ n \ r \ n \ t INTERNATIONALE DRAAD – 0,05% aanbetalingskosten (minimumvergoeding = 7,5 USD \ / EUR, maximumvergoeding = 300 USD \ / EUR) \ / 0,1% opnamekosten, minimumvergoeding is 25,00 USD \ / EUR aan Bitstamp’s einde en kan extra internationale bankkosten met zich meebrengen. \ R \ n \ tSEPA \ u2013 Stortingen, gratis \ / Opnames 3 EUR vast bedrag. \ R \ n \ tCREDITCARD AANKOOP – 5% voor alle bedragen (een extra kosten kunnen in rekening worden gebracht door de kaartuitgever). \ r \ n \ r \ nAlle niet-standaard financiële activiteiten die moeten worden verwerkt, worden als volgt in rekening gebracht: \ r \ n Niet-standaard verwerking \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nServicetype \ r \ nSEPA \ r \ nInternational Wire \ r \ n \ r \ n \ r \ nOverdracht teruggave \ r \ n0,25% (minimumtarief = 25,00 EUR) \ r \ n0,25% ( minimum fee = USD 50,00) \ r \ n \ r \ n \ r \ nTracering overzetten \ r \ nEUR 30,00 \ r \ nUSD 35,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ n Wijzigingen overzetten \ r \ nEUR 30,00 \ r \ nUSD 35,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ nAdministratieve kosten \ r \ nEUR 50,00 \ r \ nEUR 50,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ nOverdracht doorverbinden \ r \ nEUR 30,00 \ r \ nUSD 35,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ nOverdracht van ontvangst \ r \ nEUR 30,00 \ r \ nUSD 35,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBounced back transfer ers \ r \ nGeladen als een gewone bankstorting \ r \ nGeladen als een gewone bankstorting \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitstamp inloggegevens \ r \ nBitstamp is een gerespecteerde uitwisseling en een met een nummer van opmerkelijke prestaties en partnerschappen. Als eerste Ripple Gateway was Bitstamp ook de eerste partner in het incentiveprogramma van Ripple. De exchange heeft ook samenwerkingsverbanden met CACEIS (Cr \ u00e9dit Agricole SA) en Swissquote, wat getuigt van zijn reputatie binnen de financiële sector. \ R \ n \ r \ nHet was ook de eerste volledig gelicentieerde cryptocurrency-exchange in Europa en wordt momenteel gereguleerd door de Luxembourg Financial Industry Supervisory Commission (CSSF). Dit zorgt ervoor dat de uitwisseling periodiek rapporten indient bij de juiste agentschappen en volledig in overeenstemming is met zijn praktijken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe uitwisseling beoogt zijn klanten een algehele positieve ervaring en feedback te bieden met betrekking tot het platform is over het algemeen positief. De meeste problemen die gebruikers hebben met het platform zijn gekoppeld aan de geleverde klantenservice, aangezien het ondersteuningsteam gewoonlijk ongeveer 24 tot 72 uur nodig heeft om te reageren op e-mails en supporttickets. \ R \ n \ r \ nVoor nieuwe registranten, het verificatieproces kan ook vrij traag zijn, aangezien de uitwisseling momenteel te maken heeft met een golf van nieuwe kandidaten. Bitstamp biedt zijn klanten over het algemeen echter een betrouwbaar en efficiënt platform waarop ze de meer populaire cryptocurrencies kunnen verhandelen. \ R \ nBitlicentie \ r \ nIn april van dit jaar kreeg Bitstamp ook een BitLicense van het New York State Department of Financiële diensten. Als gevolg hiervan kan Bitstamp crypto-handelsdiensten blijven aanbieden in de VS en ook evolueren naar de uitbreiding van zijn activiteiten in de hele Verenigde Staten van Amerika. \ R \ n \ r \ nDe BitLicense vereist dat bedrijven voldoen aan verschillende strenge eisen met betrekking tot consumentenbescherming, en benadrukt verder de toezeggingen van uitwisselingen om volledig transparant en conform de regelgeving te blijven. Het team streeft ernaar om te werken volgens dezelfde hoge normen die worden gevolgd door traditionele financiële instellingen, en is van plan om hun activiteiten met betrekking tot institutionele beleggers op te voeren. \ R \ nNieuwe partnerschappen \ r \ nIn de afgelopen 18 maanden is Bitstamp een aantal partnerschappen die het aanbod van producten en diensten verbeteren. Deze omvatten een partnerschap met de BCB-groep, die toonaangevende wereldwijde prime-makelaars voor digitale activa zijn, en dit stelt klanten in staat om stortingen en opnames in Britse ponden (GBP) te doen wanneer ze de uitwisseling gebruiken. \ R \ n \ r \ nZe werken ook samen met Dukascopy Bank, een toonaangevende Zwitserse online bank, waarmee klanten van Dukascopy Bitcoin naar hun rekeningen kunnen sturen. Deze fondsen kunnen worden omgezet in Amerikaanse dollars en vervolgens worden gebruikt om te handelen op de Swiss FX Marketplace. Klanten kunnen ook geld opnemen in Bitcoin en Bitstamp zal het proces beheren en Dukascopy helpen bij het beheren van de uitwisseling van fiatgeld in Bitcoin en vice versa. Deze koppeling helpt om de liquiditeitsniveaus van Bitstamp te verbeteren, het vermogen om op een regelgevende manier te werken, en helpt ook om de kloof tussen crypto-organisaties en de wereld van traditionele financiën te dichten. \ R \ n \ r \ nAanvullende partnerschappen en samenwerkingen gericht Om de handelservaring voor klanten van Bitstamp te verbeteren, is er een samenwerking met Irisium, een toonaangevende leverancier van software voor marktmonitoring en -analyse voor beurzen, toezichthouders en handelsfirma’s. Bitstamp heeft toegezegd het holistische monitoringplatform van Irisium te gebruiken om een ​​dieper inzicht te krijgen in de marktactiviteit, en het team zal hun inzichten gebruiken om de klantbescherming en marktintegriteit op de beurs te verbeteren. Ze zullen de software ook gebruiken om markttrends te volgen en op hun beurt zorgen voor een robuuster en transparanter handelsplatform voor hun klanten. \ R \ n \ r \ nHet team werkt ook samen met Cinnober, een onafhankelijke leverancier van financiële technologieoplossingen, en hebben hun vorige interne matching-engine vervangen door het TRADExpress Trading System van Cinnober. De verhuizing stelt Bitstamp in staat efficiënter te werken, vergroot het vermogen om plotselinge pieken in de vraag op te vangen en helpt de kloof in termen van prestaties tussen traditionele uitwisselingen te dichten. Als gevolg van het upgraden van de matching-engine, wordt verwacht dat de order-matching-snelheid van het platform 1250x sneller zal worden, en de doorvoer zal naar verwachting met 400x toenemen. \ R \ n \ r \ nEen samenwerking met Onfido heeft de exchange geholpen zijn onze Customer onboarding-proces en door samen te werken met de identiteitsverificatieprovider kan Bitstamp zijn klantverificatieproces verder automatiseren. Door het implementatieproces in drie fasen heeft de beurs zijn verificatieachterstand aanzienlijk verkleind door gebruik te maken van de geautomatiseerde service, en is begonnen met het vernieuwen van het hele online verificatieproces om het volledig te automatiseren. De laatste implementatiefase omvat het toevoegen van gebruikersverificatie aan de mobiele app van Bitstamp. \ R \ nBitstamp overgenomen door NXMH \ r \ nOp 29 oktober 2018 kondigde de beurs aan dat het was overgenomen door NXMH, een in België gevestigde investeringsmaatschappij. Bitstamp CEO, Nejc Kodri \ u010d heeft klanten van de beurs gerustgesteld dat de missie, het leiderschap en de visie van het bedrijf hetzelfde blijven. \ R \ nNXMH is een dochteronderneming van NXC Corporation, die ook eigenaar is van de Zuid-Koreaanse crypto-exchange Korbit, evenals het Nexon-videogamebedrijf. \ r \ n \ r \ nBitstamp werd overgenomen voor een geschatte prijs van $ 400 miljoen en de overname zal naar verwachting resulteren in Bitstamp die zich opmaakt voor internationale expansie. De beurs is van plan om wereldwijd uit te breiden, en met NXMH die financiële en ontwikkelingsondersteuning biedt, zou Bistamp in de niet zo verre toekomst een stap moeten zetten op de Aziatische markt, op voorwaarde dat het groen licht krijgt van brancheregulators. \ R \ n \ r \ nOndanks de verkoop blijft Kodri \ u010d CEO van Bitstamp en de verwachting is dat de zaken hetzelfde zullen blijven voor de klanten van het bedrijf en ongeveer 180 werknemers. De kwaliteit van de koper, het aanbod en de talrijke voordelen van consoliderende operaties zijn allemaal gegeven als \ u00a0belangrijke factoren achter het team dat akkoord gaat met de verkoop. De overname is uitgevoerd om de positionering van Bitstamp voor groei te versterken, en de dagelijkse activiteiten moeten hetzelfde blijven, waarbij klanten geen verschillen ervaren in hun accounts en / of handelsactiviteiten. \ R \ nDe Bitstamp Mobile App \ r \ nHet team heeft lanceerde ook een nieuwe Bitstamp-app voor iOS en Android waarmee mensen onderweg op de hoogte kunnen blijven van hun accounts. Gebruikers kunnen snel prijzen bekijken vanaf het welkomstscherm en inloggen met hun vingerafdruk of gezichts-ID. \ U00a0 De app bevat ook real-time grafieken en een reeks analytische tools, en gebruikers kunnen kiezen tussen een eenvoudige koop- en verkoopinterface of de meer geavanceerde Tradeview-interface. Als gevolg hiervan kunnen zowel nieuwere als meer ervaren handelaren de markten volgen en grondige analyse van prijsbewegingen uitvoeren. \ R \ n \ r \ nSommige van de app-functies zijn onder meer: ​​\ r \ n \ r \ n \ tEenvoudig kopen \ / verkoopinterface voor beginners \ r \ n \ tTradeview voor ervaren handelaren \ r \ n \ tAlle valuta’s gekoppeld aan USD, EUR en BTC \ r \ n \ t Directe, markt-, limiet- en stoporders beschikbaar \ r \ n \ t Saldi, transactiegeschiedenis en transactiegegevens \ r \ n \ tMogelijkheid om de app op afstand uit te schakelen \ r \ n \ tSend \ / Gratis cryptovaluta ontvangen \ r \ n \ r \ nEnkele extra functies omvatten een privémodus waarmee saldi kunnen worden verborgen, de mogelijkheid om schakelen tussen subaccounts, bijlagen in ondersteuningsformulieren, vier ordertypen en meldingen voor openstaande bestellingen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe mobiele Bitstamp-app is toegankelijk via het volgende proces: \ r \ n \ r \ n \ tInstalleer de mobiele Bitstamp-app op uw apparaat. Download het van: \ r \ n \ r \ n \ tGoogle Play voor Android \ r \ n \ tDe App Store voor iOS \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tOpen na installatie de app en druk op de \ u201cStart activering \ u201d knop. \ r \ n \ tAkkoord gaan met de Algemene voorwaarden om door te gaan. \ r \ n \ tVoer uw gebruikers-ID en uw wachtwoord in en druk op \ u201cVolgende \ u201d. \ r \ n \ tIn het geval dat de Captcha-puzzel verschijnt , los het op om door te gaan met activering. \ r \ n \ tVoer uw 6-cijferige tweefactorauthenticatiecode (2FA) in vanuit uw Authenticator-app. \ r \ n \ tKies de 6-cijferige pincode die u gebruikt om de app te openen. Hierdoor heb je snel toegang tot de app zonder je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. \ R \ n \ t Schakel touch \ / face ID in of uit (op ondersteunde apparaten) en druk op \ u201c Activering voltooien \ u201d. \ R \ n \ r \ nDe mobiele app is nu geactiveerd en klaar voor gebruik en je kunt al je actieve apparaten bekijken of deactiveren in de sectie Mobiele toegang van je account. \ r \ n \ r \ n \ r \ nVerbinding maken met Bitstamp’s Lightning Node \ r \ nBitstamp is met een eigen Lightning Network-knooppunt, en de centrale zet zich in om het netwerk te helpen groeien en moedigt actief andere bedrijven aan om met het netwerk te gaan werken. Het Lightning Network fungeert als een secundaire verbindingslaag die over de Bitcoin-blockchain is gebouwd en die de prestaties en schaalbaarheid van het Bitcoin-netwerk verbetert. Via Lightning kan Bitcoin worden gebruikt om miljoenen transacties per seconde te verwerken met bijna geen kosten. \ R \ n \ r \ nEen Lightning Network-knooppunt is software die verbinding maakt met het Lightning-netwerk en het verzenden en ontvangen van Bitcoin van andere knooppunten mogelijk maakt, met het netwerk bestaat volledig uit deze knooppunten die met elkaar zijn verbonden. Het netwerk wordt sterker en efficiënter naarmate het aantal knooppunten toeneemt, en blijft ook bestaan ​​op knooppunten die online blijven. Bovendien, naarmate meer knooppunten betalingskanalen openen, neemt de totale netwerkliquiditeit toe, waardoor gebruikers meer overboekingen kunnen doen en meer betalingen kunnen verwerken. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHoe werkt het Lightning-netwerk? \ R \ n Lightning Network fungeert als een tweede-laags oplossing, bouwt voort op blockchain-technologie en voegt aanvullende off-chain-functies toe. Het netwerk stelt gebruikers in staat om onderling speciale betalingskanalen te openen waardoor Bitcoin direct kan worden verzonden en ontvangen gedurende de tijd dat een betalingskanaal open blijft. Zodra de interacties zijn voltooid en het kanaal is gesloten, worden de nieuwe saldi op de blockchain geschreven. \ R \ n \ r \ nOm twee partijen Bitcoin-betalingen over het Lightning-netwerk te laten sturen, moeten ze een betalingskanaal openen en stuur er dan wat Bitcoin naartoe. Vanaf hier wordt het voor beide partijen mogelijk om zoveel transacties te verzenden als ze willen binnen het betalingskanaal, waarbij hun transacties worden gefinancierd door de Bitcoin die ze al naar het kanaal hebben gestuurd. \ R \ n \ r \ nZodra het geld op is. kunnen de partijen ervoor kiezen om meer Bitcoin naar het kanaal te sturen en door te gaan met transacties, of om het kanaal volledig te sluiten. Het kanaal kan ook op elk moment worden gesloten en de sluiting resulteert erin dat de nieuwe Bitcoin-saldi op de blockchain worden geschreven. \ R \ n \ r \ nMet het Lightning Network kunnen transacties off-chain worden uitgevoerd met het vertrouwen van on-chain afdwingbaarheid, en werken in principe op dezelfde manier als het aangaan van een contractuele overeenkomst met een andere partij. Met het Lightning Network fungeren de algoritmen van de blockchain echter als de laatste arbiters. Hoewel het Lightning Network kan worden gebruikt om betalingen in verschillende industrieën te vergemakkelijken, heeft het team van Bitstamp hun Lightening al gevestigd. knooppunt om hun eigen betalingskanalen te creëren en te gebruiken, en zowel individuele als institutionele klanten van de centrale worden aangemoedigd om hetzelfde te doen. \ r \ n \ r \ nHet opzetten en runnen van een Lightning-knooppunt vereist een goed niveau van technische expertise, en het is ook nodig om een ​​volledige Bitcoin-node te draaien. Bitstamp raadt echter de kant-en-klare hardware-node van Casa aan voor minder technisch onderlegde gebruikers. \ R \ n \ r \ nZodra je je Lightning-node in gebruik hebt genomen, kun je verbinding maken met de node die wordt beheerd door Bitstamp en beginnen met het uitvoeren van transacties. Om meer te weten te komen over het proces en om verbinding te maken met het Bitstamp Lightning-knooppunt, kun je de pagina met uitleg over het netwerkknooppunt openen. \ R \ nConclusie \ r \ nBitstamp is een zeer professionele uitwisseling die zich in de sector heeft gevestigd nadat het in gebruik sinds 2011. De uitwisseling fungeert als een toegangspoort tot de wereld van cryptocurrency op een vergelijkbare manier als Coinbase en Kraken en stelt nieuwkomers op de markt in staat om cryptocurrency-aankopen te doen met behulp van fiat-valuta’s. De uitwisseling is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilig platform waarmee gebruikers valuta’s zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoin kunnen kopen. \ R \ n \ r \ nDoor de lage kosten voor overschrijvingen met SEPA is Bitstamp ook een goede keuze voor mensen die in Europa zijn gevestigd. De centrale heeft echter nog ruimte om zijn service te verbeteren en kan nieuwe cryptocurrencies aan zijn platform toevoegen en directe chatopties integreren in zijn ondersteuningsafdeling. Samenvattend, de site is een goede keuze voor individuen en instellingen die de belangrijkste cryptocurrencies willen verhandelen in euro’s of Amerikaanse dollars. Als een van de meer gevestigde en gerenommeerde beurzen die tegenwoordig beschikbaar zijn, kunnen gebruikers zich veilig voelen bij het omgaan met kleinere of grotere bedragen op het platform. \ R \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ t Hoog volume en liquiditeit \ r \ n \ tClear and low fee structure \ r \ n \ tConforme en transparante praktijken \ r \ n \ tEen gerenommeerd en wereldwijd beschikbaar uitwisselingsplatform \ r \ n \ r \ nCons \ r \ n \ r \ n \ tBeperkte cryptocurrencies ondersteund \ r \ n \ tHoge kosten voor stortingen op creditcards \ r \ n \ tGeen margehandel \ r \ n \ tLange ondersteuningsreactie tijdens drukke periodes","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"16-08-2019"​

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me