Beginnersgids voor Bitpanda: volledige beoordeling

Voltooi Bitpanda Review

Bitpanda is een van de toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen in Europa en biedt op elk moment van de dag veilige toegang tot het kopen of verkopen van cryptocurrencies. Dit platform bestaat al sinds 2014 en heeft door de jaren heen een sterke reputatie behouden.

Bitpanda is volledig geautomatiseerd. Dit betekent dat zodra het platform de betaling bevestigt, de cryptocurrency automatisch naar de koper wordt gestuurd. Bitpanda noemt dat proces een van de redenen waarom het in staat is om klanten snelle en hoogwaardige service te bieden.

Volgens de About-pagina heeft Bitpanda het doel om het kopen en verkopen van cryptocurrencies zoals Bitcoin zo snel, gemakkelijk en veilig mogelijk te maken..

Het team van ingenieurs van het platform optimaliseert en breidt de services voortdurend uit om ervoor te zorgen dat het bedrijf dit doel bereikt en voorop blijft lopen in de Europese detailhandel voor cryptocurrency..

Voltooi Bitpanda Review

Bezoek BitPanda

Wie zit er achter Bitpanda?

Bitpanda GmbH is gevestigd in Wenen, Oostenrijk. Dit fintech-bedrijf is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van cryptocurrencies zoals Bitcoin. Het is nu de leidende retailmakelaar voor Litecoin, Bitcoin, Ethereum en anderen in Europa dankzij zijn meer dan 850.000 gebruikers.

Er zijn meer dan 60 leden in het team van meer dan 21 nationaliteiten, wat Bitpanda een wereldwijde inspanning maakt.

Het idee voor Bitpanda begon in 2013 toen de oprichtende leden ontdekten dat het nog steeds ongelooflijk uitdagend was om cryptocurrencies in Europa te kopen. Eric Demuth, Christian Trummer en Paul Klanscheck besloten dit probleem op te lossen door Bitpanda te maken.

Het begon met uitgebreide coördinatie in overleg met de lokale autoriteiten en Bitpanda was voor het eerst bekend als Coinimal GmbH toen het in december 2014 werd gelanceerd..

Wat zijn enkele voordelen van Bitpanda?

Zoals eerder vermeld, is Bitpanda de toonaangevende retailbeurs in Europa voor transacties in cryptocurrency met kopen en verkopen. Het platform biedt ook een uitgebreide lijst met ondersteunde cryptocurrencies, dus u zou degene moeten kunnen vinden die u wilt kopen of verkopen.

Bovendien bevat Bitpanda voor het gemak van zijn klanten volledige portemonnee-integratie voor alle verhandelbare activa. Het platform heeft ook een state-of-the-art beveiligingssysteem en toonaangevende AML / KYC.

Over het algemeen is Bitpanda handig in gebruik en heel eenvoudig, waardoor je volledige controle hebt over je portfolio in de snelste en gemakkelijkste uitwisseling voor cryptocurrency. U hebt toegang tot het platform en kunt 24/7 cryptocurrency kopen of verkopen met het volledig geautomatiseerde bestelsysteem en high-end servers.

Geïnteresseerden kunnen ook profiteren van het Bitcoin Affiliate-programma, dat een inkomstenaandeel van maximaal 20 procent en een lange cookieduur omvat om de inkomsten via uw aangesloten links te maximaliseren..

Bitpanda-dashboard

Welke platforms biedt Bitpanda voor het kopen en verkopen van cryptocurrency?

De reguliere versie van Bitpanda staat bekend als Bitpanda Web, en dit is waar de meeste mensen ervoor kiezen om hun cryptocurrency te kopen en verkopen. Het gebruik van Bitpanda Web is eenvoudig en kan via elk apparaat worden gedaan door verbinding te maken met de website.

Er is ook Bitpanda Plus voor degenen die hogere limieten en exclusieve services willen, plus Bitpanda To Go.

Wat is Bitpanda To Go?

Bitpanda To Go maakt het mogelijk om in heel Oostenrijk cryptocurrencies contant te kopen. Het programma werkt met 400 Post-filialen samen met ongeveer 1.300 Post-partners in Oostenrijk en maakt het gemakkelijk om cryptocurrency te kopen zonder dat je fiat-valuta naar je Bitpanda-account hoeft over te schrijven of zelfs een bankrekening nodig hebt..

Om Bitpanda To Go te gebruiken, gaat u gewoon naar een van de ondersteunde locaties en koopt u een tegoedbon voor de hoeveelheid in euro die u wilt. Codes zijn beschikbaar in 50, 100 of 500 euro. U kunt een filiaal vinden via de Bitpanda-website, in het bijzonder de “Bitpanda To Go” -pagina.

Bitpanda To Go

Zodra u de voucher heeft gekocht, kunt u op dezelfde website op de knop “Nu inwisselen” klikken, waarna u inlogt op uw account en de code invoert. U kunt de voucher binnen enkele seconden online inwisselen om Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, IOTA, Bitcoin Cash, Komodo of Dash te kopen.

Het gebruik van Bitpanda levert de beste prijs binnen Oostenrijk op, zodat u de meeste cryptovaluta voor uw fiat kunt krijgen. Er is ook geen verificatie vereist, u heeft alleen uw e-mailadres nodig. De munten gaan rechtstreeks naar uw geïntegreerde portemonnee, waar u ze kunt gebruiken zoals u dat wilt.

Wat is Bitpanda Plus?

Zoals vermeld, is Bitpanda Plus ontworpen voor diegenen die exclusieve diensten willen en die hogere handelslimieten nodig hebben. Het is ideaal voor handelaren die in hogere volumes willen handelen en de standaardlimieten willen verhogen.

Om Bitpanda Plus te gebruiken, moet u beginnen met het invullen van een eenvoudig formulier op de Bitpanda Plus-pagina, en het platform zal contact met u opnemen over een verhoging van de limiet. Het formulier vereist uw naam, nationaliteit, telefoon, e-mail, verificatiestatus en verwacht volume voor de eerste transactie.

Overigens biedt het platform Bitpanda OTC. Dit is een directe over-the-counter-service voor iedereen die hoeveelheden van meer dan een miljoen euro wil kopen of verkopen. Vanwege de hoeveelheden die ermee gemoeid zijn, is deze OTC-service gespecialiseerd en exclusief met personalisatie voor elke individuele klant. Om toegang te krijgen tot deze service, vult u hetzelfde Bitpanda Plus-formulier in.

Hoe verifieer je je account en wat zijn de transactielimieten?

Bitpanda doet er alles aan om duidelijke limieten aan te geven, zodat u niet hoeft te raden. Zodra u uw account volledig heeft geverifieerd, heeft u toegang tot alle functies. Bitpanda heeft ervoor gekozen om geen verificatieniveaus met verschillende limieten aan te bieden, omdat dit voor klanten verwarrend kan zijn en het platform gecompliceerder kan maken.

In plaats daarvan gebruiken alle gebruikers Bitpanda op dezelfde manier. De enige uitzondering zijn degenen die zijn goedgekeurd voor Bitpanda Plus.

Wie kan Bitpanda gebruiken?

Gebruikers over de hele wereld kunnen Bitpanda gebruiken om cryptocurrencies te verkopen, met specifieke uitbetalingsopties, afhankelijk van de gebruikte valuta. De mogelijkheid om cryptocurrencies te kopen op Bitpanda is voorbehouden aan Europese gebruikers binnen de SEPA-regio. Dit omvat de meeste EU-lidstaten plus Liechtenstein, IJsland, Zwitserland, Noorwegen en Monaco.

Hoe verifieer je je Bitpanda-account?

Het is noodzakelijk om uw Bitpanda-account te verifiëren om aan de wettelijke vereisten te voldoen. Het is niet mogelijk om fiat-stortingen te doen in uw Bitpanda-account totdat u het verifieert, wat betekent dat de enige manier om crypto op Bitpanda te kopen zonder een geverifieerd account is via Bitpanda To Go-vouchers.

Om het verificatieproces met Bitpanda te starten, moeten gebruikers een mobiel nummer, een e-mailadres en enkele persoonlijke basisgegevens opgeven. U moet dan een video-identificatieprocedure volgen die wordt uitgevoerd via een partnerbedrijf, met de optie IdentityTM of IDNow.

Dit verificatievideo-proces vereist een geaccepteerde foto-ID, een smartphone of webcam en een stabiele internetverbinding. Gebruikers uit alle landen kunnen een paspoort gebruiken als hun identiteitsbewijs met foto, en afhankelijk van het land en het videoverificatiebedrijf dat u wilt gebruiken, kunt u mogelijk ook een identiteitskaart gebruiken.

Bitpanda-accountverificatie

Welke betalings- en opnamemogelijkheden biedt Bitpanda?

Bitpanda biedt een lange lijst met betalingsmogelijkheden om iedereen aan te spreken. U kunt contant geld gebruiken om cryptocurrency te kopen via het Bitpanda To Go-programma. U kunt betalingen doen of uitbetalen in EUR, USD, GBP of CHF. Met EUR is Bitpanda To Go de enige stortingsoptie voor niet-geverifieerde accounts.

Opties voor geverifieerde accounts zijn onder meer SEPA, EPS, Giro Pay, SOFORT, Visa, Mastercard, NETELLER en Skrill. Uitbetalingsopties voor euro’s, ongeacht de verificatiestatus, zijn onder meer SEPA, Skrill, NETELLER en Amazon.de.

Stortingen in USD vereisen verificatie en opties zijn onder meer Visa, Mastercard en Skrill. Opnames in USD zijn alleen mogelijk via Skrill. Stortingen in CHF vereisen ook verificatie, met de opties Visa, Mastercard, Skrill, SOFORT, SEPA en NETELLER. Uitbetalingsopties zijn onder meer SEPA, NETELLER en Skrill, ongeacht de verificatiestatus. Stortingen en opnames in GBP hebben dezelfde opties als die in CHF zonder de optie van SOFORT.

Hoe maak je een storting of opname op Bitpanda?

Het proces van het maken van een storting of opname van of naar uw Bitpanda-account is redelijk eenvoudig. Voor een storting gaat u naar de pagina “Storten” door op de relevante knop op de navigatiebalk te klikken en de juiste fiat-portemonnee te kiezen op basis van de door u gekozen valuta. Kies je betalingsprovider, voer het bedrag in en volg de instructies.

Wat zijn de limieten op Bitpanda?

Zodra uw account is geverifieerd, variëren de exacte limieten voor stortingen en opnames per valuta. Met euro’s en online betalingen is er een dagelijkse limiet van 10.000 euro, een maandelijkse limiet van 300.000 euro en een totale limiet van 10 miljoen euro voor stortingen met een opnamelimiet van respectievelijk 100.000, 2 miljoen en 10 miljoen euro..

Creditcardlimieten zijn 2.500 EUR per dag, 300.000 EUR per maand of 5 miljoen in totaal. Stortings- en opnamelimieten voor bankoverschrijvingen zijn 500.000 EUR per dag, 5 miljoen per maand en 100 miljoen in totaal.

Er zijn iets andere limieten voor USD, GBP en CHF, die u allemaal kunt bekijken op de Bitpanda-limietpagina. Er zijn geen handelslimieten. Houd er rekening mee dat de eerste storting na verificatie een dagelijkse limiet heeft van 2.500 EUR, die toeneemt na de verificatiebetaling.

Hoe handelt u met Bitpanda?

Zoals met al het andere op de Bitpanda-website, is het kopen of verkopen van cryptocurrency eenvoudig. Klik op “Handel” in de rechterbovenhoek van het scherm zodra u bent ingelogd. Selecteer “Kopen” en kies vervolgens de cryptocurrency die u wilt kopen en de door u gekozen fiat-portemonnee. Selecteer het aantal dat u wilt kopen en klik op ‘Nu kopen’. Om te verkopen, gaat u naar dezelfde pagina ‘Ruilen’ maar klikt u op ‘Verkopen’. Selecteer daar de cryptocurrency en fiat-portemonnee, kies het bedrag en klik op ‘Nu verkopen’.

Koop Bitcoin

Om uw transactie- en bestelgeschiedenis te bekijken, klikt u op uw gebruikerspictogram en selecteert u ‘Geschiedenis’.

BitPanda-accountgeschiedenis

Welke kosten brengt Bitpanda in rekening?

Bitpanda streeft ernaar om lage tarieven te handhaven als voordeel voor haar klanten. De kosten die worden vermeld voor de verkoop en aankoop van cryptocurrencies, zijn al inclusief de kosten. De prijsinformatie wordt in realtime bijgewerkt, dus het bedrag geeft weer wat u betaalt zonder dat er extra wiskunde nodig is. Deze prijzen zijn al inclusief vergoedingen van 1,49 procent om Bitcoin te kopen en 1,29 procent om Bitcoin te verkopen.

Gebruikers van Bitpanda moeten mogelijk ook kosten betalen die niet door het platform zelf in rekening worden gebracht. Als uw bankrekening of creditcard bijvoorbeeld in een andere valuta is dan EUR, GBP, USD of CHF, kan uw bank conversiekosten in rekening brengen.

Het is ook mogelijk dat degenen die ervoor kiezen om een ​​creditcard te gebruiken, mogelijk een vergoeding van hun providers moeten betalen, inclusief mogelijke vooruitbetalingen in contanten..

BitPanda brengt ook transactiekosten in rekening, het bedrag is afhankelijk van de cryptocurrency.

Bitpanda-vergoedingen

Wat kun je nog meer doen met Bitpanda?

Als u het meeste uit uw aankopen en verkopen van cryptocurrency op Bitpanda wilt halen, kunt u prijswaarschuwingen instellen voor een onbeperkt aantal cryptocurrencies. U stelt het punt in waarop u de prijs wilt bereiken en ontvangt een e-mailwaarschuwing zodra het dat punt bereikt, zodat u tegen de beste prijs kunt kopen of verkopen.

Naast het kopen en verkopen van cryptocurrency, kunt u met Bitpanda Bitcoin en andere cryptocurrencies gratis naar andere Bitpanda-gebruikers sturen. Dit proces is gratis, snel en gemakkelijk.

Is Bitpanda veilig?

Het team van Bitpanda maakt van beveiliging een prioriteit. Het vertrouwt op de modernste technologie voor veilige transacties. Dit omvat SSL-codering en DDOS-bescherming. Het platform slaat ook geld op in beveiligde offline portefeuilles die veilig zijn voor extra gemoedsrust.

Bitpanda biedt ook het gebruik van tweefactorauthenticatie en moedigt dit sterk aan. U kunt op elk moment naar uw accountpagina gaan om apparaten te beheren, waaronder het bekijken van actieve sessies en apparaten en de mogelijkheid om uit te loggen, lopende sessies van andere apparaten te sluiten.

Bitpanda-klantenondersteuning?

Bitpanda biedt een zeer goede klantenondersteuning. U kunt op “Ondersteuning” klikken onder de categorie “Help” onder aan elke pagina op zijn website. Hiermee gaat u naar een formulier om een ​​verzoek in te dienen. Het formulier vraagt ​​om uw e-mailadres, het onderwerpgebied, het onderwerp en een beschrijving, met de optie om bestanden bij te voegen, de betrokken cryptocurrency te specificeren en de PID en TXID op te geven voor snellere ondersteuning.

Gevolgtrekking

Bitpanda is een veilige en hoog gewaardeerde cryptocurrency-uitwisseling waarmee gebruikers een reeks cryptocurrencies kunnen kopen of verkopen met behulp van fiat-valuta. Het heeft ondersteuning voor EUR, USD, GBP en CHF en voor gebruikers over de hele wereld. Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt voor het gemak een lange lijst met stortings- en opnamemogelijkheden.

De website en het handelssysteem zijn zeer goed ontworpen en gemakkelijk te gebruiken, als u gewend bent Coinbase te gebruiken, zult u geen probleem hebben om Bitpanda te gebruiken, aangezien de interface vrij gelijkaardig aanvoelt.

Bitpand biedt een mooi scala aan cryptocurrencies die u direct kunt kopen, in plaats van de ene exchange te moeten gebruiken voor fiataankopen en de handel op een ander platform, kunt u ze rechtstreeks op Bitpanda kopen en vervolgens terugtrekken in uw eigen portemonnee..

Bezoek BitPanda

BitPanda

src = “~ images \ beginners-guide-to-bitpanda-complete-review-8.jpg”

alt = “Voltooi Bitpanda-beoordeling”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

7,0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

9.0 / 10

Voordelen

  • Makkelijk te gebruiken
  • Contante aankopen
  • Fiat naar Crypto
  • Goede keuze aan munten

Nadelen

  • De kosten kunnen hoog zijn
  • Niet voor gevorderde handelaren

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"BitPanda","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 08 \ /bitpanda-review-150×150.jpg","Omschrijving"​"Bitpanda is een van de toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen in Europa en biedt op elk moment van de dag veilige toegang tot het kopen of verkopen van cryptocurrencies. Dit platform bestaat al sinds 2014 en heeft door de jaren heen een sterke reputatie behouden. Bitpanda is volledig geautomatiseerd. Dit betekent dat zodra het platform de betaling bevestigt, de cryptocurrency wordt opgehaald…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.20"​,"naam"​"BitPanda","reviewBody"​"Bitpanda is een van de toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen in Europa en biedt op elk moment van de dag veilige toegang tot het kopen of verkopen van cryptocurrencies. Dit platform bestaat al sinds 2014 en heeft door de jaren heen een sterke reputatie behouden. \ R \ n \ r \ nBitpanda is volledig geautomatiseerd. Dit betekent dat zodra het platform de betaling bevestigt, de cryptocurrency automatisch naar de koper wordt gestuurd. Bitpanda noemt dat proces een van de redenen waarom het in staat is om snelle en hoogwaardige service aan klanten te leveren. \ R \ n \ r \ nVolgens zijn about-pagina heeft Bitpanda het doel om het proces van het kopen en verkopen van cryptocurrencies zoals Bitcoin zo snel, gemakkelijk en veilig mogelijk. \ R \ n \ r \ nHet team van ingenieurs van het platform optimaliseert en breidt voortdurend zijn diensten uit om ervoor te zorgen dat het bedrijf dit doel bereikt en voorop blijft lopen in de Europese retailbeurzen voor cryptocurrency. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBezoek BitPanda \ r \ n \ r \ nWie zit er achter Bitpanda? \ r \ nBitpanda GmbH is gevestigd in Wenen, Oostenrijk. Dit fintech-bedrijf is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van cryptocurrencies zoals Bitcoin. Het is nu de leidende retailmakelaar voor Litecoin, Bitcoin, Ethereum en anderen in Europa dankzij zijn meer dan 850.000 gebruikers. \ R \ n \ r \ nEr zijn meer dan 60 leden in het team van meer dan 21 nationaliteiten, waardoor Bitpanda een wereldwijde inspanning. \ r \ n \ r \ nHet idee voor Bitpanda begon in 2013 toen de oprichtende leden ontdekten dat het nog steeds ongelooflijk uitdagend was om cryptocurrencies in Europa te kopen. Eric Demuth, Christian Trummer en Paul Klanscheck besloten dit probleem op te lossen door Bitpanda te creëren. \ R \ n \ r \ nHet begon met uitgebreide coördinatie in overleg met de lokale autoriteiten, en Bitpanda was voor het eerst bekend als Coinimal GmbH toen het in december 2014 werd gelanceerd . \ r \ nWat zijn enkele voordelen van Bitpanda? \ r \ nZoals vermeld, is Bitpanda de grootste retailbeurs in Europa voor transacties in cryptocurrency met kopen en verkopen. Het platform biedt ook een uitgebreide lijst met ondersteunde cryptocurrencies, dus je zou degene moeten kunnen vinden die je wilt kopen of verkopen. \ R \ n \ r \ nBovendien bevat Bitpanda volledige portemonnee-integratie voor alle verhandelbare activa voor de gemak van haar klanten. Het platform heeft ook een geavanceerd beveiligingssysteem en toonaangevende AML \ / KYC. \ R \ n \ r \ nOver het algemeen is Bitpanda handig in gebruik en zeer eenvoudig, waardoor u volledige controle hebt over uw portfolio in de snelste en gemakkelijkste uitwisseling voor cryptocurrency. U hebt toegang tot het platform en kunt 24/7 cryptocurrency kopen of verkopen met het volledig geautomatiseerde bestelsysteem en hoogwaardige servers. \ R \ n \ r \ nDegenen die geïnteresseerd zijn, kunnen ook profiteren van het Bitcoin Affiliate-programma, dat een inkomstenaandeel van maximaal 20 procent en een lange cookieduur om de inkomsten via uw aangesloten links te maximaliseren. \ r \ n \ r \ n \ r \ nWelke platforms biedt Bitpanda aan voor het kopen en verkopen van cryptovaluta? \ r \ nDe reguliere versie van Bitpanda is bekend als Bitpanda Web, en dit is waar de meeste mensen ervoor kiezen om hun cryptocurrency te kopen en verkopen. Het gebruik van Bitpanda Web is eenvoudig en kan via elk apparaat worden gedaan door verbinding te maken met de website. \ R \ n \ r \ nEr is ook Bitpanda Plus voor degenen die hogere limieten en exclusieve services willen plus Bitpanda To Go. \ R \ nWat is Bitpanda To Go? \ R \ nBitpanda To Go maakt het mogelijk om overal in Oostenrijk cryptocurrencies contant te kopen. Het programma werkt met 400 Post-filialen samen met ongeveer 1.300 Post-partners in heel Oostenrijk en maakt het gemakkelijk om cryptocurrency te kopen zonder dat je fiat-valuta naar je Bitpanda-account hoeft over te schrijven of zelfs een bankrekening nodig hebt. \ R \ n \ r \ nBitpanda To gebruiken Ga, je gaat gewoon naar een van de ondersteunde locaties en koopt een tegoedbon voor de hoeveelheid in euro die je wilt. Codes zijn beschikbaar in 50, 100 of 500 euro. Je kunt een filiaal vinden via de Bitpanda-website, met name de \ u201cBitpanda To Go \ u201d-pagina. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nZodra je de voucher hebt gekocht, kun je op de \ u201c Nu inwisselen klikken \ u201d knop op dezelfde website, waarmee u inlogt op uw account en de code invoert. Je kunt de voucher binnen enkele seconden online inwisselen om Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, IOTA, Bitcoin Cash, Komodo of Dash te kopen. \ R \ n \ r \ nBitpanda levert de beste prijs binnen Oostenrijk, zodat je de meeste cryptovaluta kunt krijgen voor uw fiat. Er is ook geen verificatie vereist, u heeft alleen uw e-mailadres nodig. De munten gaan rechtstreeks naar uw geïntegreerde portemonnee waar u ze kunt gebruiken zoals u dat wilt. \ R \ nWat is Bitpanda Plus? \ R \ nZoals vermeld, is Bitpanda Plus ontworpen voor diegenen die exclusieve diensten willen en die hogere handelslimieten nodig hebben. Het is ideaal voor handelaren die in hogere volumes willen handelen en de standaardlimieten willen verhogen. \ R \ n \ r \ nOm Bitpanda Plus te gebruiken, moet u beginnen met het invullen van een eenvoudig formulier op de Bitpanda Plus-pagina, en het platform krijgt terug naar u over een verhoging van de limiet. Het formulier vereist uw naam, nationaliteit, telefoon, e-mail, verificatiestatus en verwacht volume voor de eerste transactie. \ R \ n \ r \ nOp een gerelateerde opmerking, biedt het platform Bitpanda OTC aan. Dit is een directe over-the-counter-service voor iedereen die hoeveelheden van meer dan een miljoen euro wil kopen of verkopen. Vanwege de hoeveelheden die ermee gemoeid zijn, is deze OTC-service gespecialiseerd en exclusief met personalisatie voor elke individuele klant. Om toegang te krijgen tot deze service, vult u hetzelfde Bitpanda Plus-formulier in. \ R \ nHoe verifieert u uw account en wat zijn de transactielimieten? \ R \ nBitpanda doet er alles aan om duidelijke limieten op te geven, zodat u niet hoeft te raden. Zodra u uw account volledig heeft geverifieerd, heeft u toegang tot alle functies. Bitpanda koos ervoor om geen verificatieniveaus met verschillende limieten aan te bieden, omdat dit voor klanten verwarrend kan zijn en het platform gecompliceerder kan maken. \ R \ n \ r \ nIn plaats daarvan gebruiken alle gebruikers Bitpanda op dezelfde manier. De enige uitzondering zijn degenen die zijn goedgekeurd voor Bitpanda Plus. \ R \ nWie kan Bitpanda gebruiken? \ R \ nGebruikers over de hele wereld kunnen Bitpanda gebruiken om cryptocurrencies te verkopen, met specifieke uitbetalingsopties afhankelijk van de gebruikte valuta. De mogelijkheid om cryptocurrencies te kopen op Bitpanda is voorbehouden aan Europese gebruikers binnen de SEPA-regio. Dit omvat de meeste EU-lidstaten plus Liechtenstein, IJsland, Zwitserland, Noorwegen en Monaco. \ R \ nHoe verifieer je je Bitpanda-account? \ R \ nHet is nodig om je Bitpanda-account te verifiëren om aan de wettelijke vereisten te voldoen. Het is niet mogelijk om fiat-stortingen te doen in je Bitpanda-account totdat je het hebt geverifieerd, wat betekent dat de enige manier om crypto op Bitpanda te kopen zonder een geverifieerd account is via Bitpanda To Go-vouchers. \ R \ n \ r \ nOm het verificatieproces te starten met Bitpanda moeten gebruikers een mobiel nummer, een e-mailadres en enkele persoonlijke basisgegevens opgeven. U moet dan een video-identificatieprocedure volgen die wordt uitgevoerd via een partnerbedrijf, met de optie IdentityTM of IDNow. \ R \ n \ r \ nDit verificatievideo-proces vereist een geaccepteerde foto-ID, een smartphone of webcam en een stal internetverbinding. Gebruikers uit alle landen kunnen een paspoort gebruiken als hun identiteitsbewijs met foto, en afhankelijk van het land en het videoverificatiebedrijf dat u wilt gebruiken, kunt u mogelijk ook een identiteitskaart gebruiken. \ R \ n \ r \ n \ r \ nWat Betaal- en opnamemogelijkheden biedt Bitpanda aan? \ R \ nBitpanda biedt een lange lijst met betalingsopties die iedereen aanspreken. U kunt contant geld gebruiken om cryptocurrency te kopen via het Bitpanda To Go-programma. U kunt betalingen doen of uitbetalen in EUR, USD, GBP of CHF. Met EUR is Bitpanda To Go de enige stortingsoptie voor niet-geverifieerde accounts. \ R \ n \ r \ nOpties voor geverifieerde accounts zijn onder meer SEPA, EPS, Giro Pay, SOFORT, Visa, Mastercard, NETELLER en Skrill. Uitbetalingsopties voor euro’s, ongeacht de verificatiestatus, omvatten SEPA, Skrill, NETELLER en Amazon.de. USD-stortingen vereisen verificatie, en opties omvatten Visa, Mastercard en Skrill. Opnames in USD zijn alleen mogelijk via Skrill. Stortingen in CHF vereisen ook verificatie, met de opties Visa, Mastercard, Skrill, SOFORT, SEPA en NETELLER. Uitbetalingsopties zijn onder meer SEPA, NETELLER en Skrill, ongeacht de verificatiestatus. Stortingen en opnames in GBP hebben dezelfde opties als die in CHF zonder de optie van SOFORT. \ R \ nHoe doe je een storting of opname op Bitpanda? \ R \ nHet proces van het doen van een storting of opname van of naar je Bitpanda-account is redelijk eenvoudig. Voor een storting ga je naar de \ u201cDeposit \ u201d-pagina door op de relevante knop in de navigatiebalk te klikken, en kies je de juiste fiat-portemonnee op basis van de door jou gekozen valuta. Kies uw betalingsprovider, voer het bedrag in en volg de instructies. \ R \ nWat zijn de limieten op Bitpanda? \ R \ nZodra uw account is geverifieerd, variëren de exacte limieten voor stortingen en opnames per valuta. Met euro’s en online betalingen is er een dagelijkse limiet van 10.000 EUR, een maandelijkse limiet van 300.000 EUR en een totale limiet van 10 miljoen EUR voor stortingen met een opnamelimiet van respectievelijk 100.000, 2 miljoen en 10 miljoen EUR. \ R \ n \ r \ nCreditcardlimieten zijn 2.500 EUR per dag, 300.000 EUR per maand of 5 miljoen in totaal. Stortings- en opnamelimieten voor bankoverschrijvingen zijn 500.000 EUR per dag, 5 miljoen per maand en 100 miljoen in totaal. \ R \ n \ r \ nEr zijn enigszins verschillende limieten voor USD, GBP en CHF, die u allemaal kunt bekijken op de Bitpanda-limiet bladzijde. Er zijn geen handelslimieten. Houd er rekening mee dat de eerste storting na verificatie een dagelijkse limiet heeft van 2.500 EUR, die toeneemt na de verificatiestorting. \ R \ nHoe handel je met Bitpanda? \ R \ nNet als met al het andere op de Bitpanda-website, het kopen of verkopen van cryptocurrency is eenvoudig. Klik op \ u201cTrade \ u201d in de rechterbovenhoek van het scherm als je bent ingelogd. Selecteer \ u201cBuy, \ u201d en kies vervolgens de cryptocurrency die je wilt kopen en de door jou gekozen fiat wallet. Selecteer het aantal dat u wilt kopen en klik op Nu kopen. Om te verkopen, gaat u naar dezelfde \ u201cTrade \ u201d-pagina, maar klikt u op \ u201cVerkopen. u201cNu verkopen. \ u201d \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm uw transactie- en bestelgeschiedenis te bekijken, klikt u op uw gebruikerspictogram en selecteert u \ u201cHistorie. \ u201d \ r \ n \ r \ n \ r \ nWelke kosten brengt Bitpanda in rekening? \ r \ nBitpanda streeft ernaar om lage tarieven te handhaven als voordeel voor haar klanten. De kosten die worden vermeld voor de verkoop en aankoop van cryptocurrencies, zijn al inclusief de kosten. De prijsinformatie wordt in realtime bijgewerkt, dus het bedrag geeft weer wat u betaalt zonder dat er extra rekenwerk nodig is. Deze prijzen zijn al inclusief kosten van 1,49 procent om Bitcoin te kopen en 1,29 procent om Bitcoin te verkopen. \ R \ n \ r \ nGebruikers van Bitpanda moeten mogelijk ook kosten betalen die niet door het platform zelf in rekening worden gebracht. Als uw bankrekening of creditcard bijvoorbeeld in een andere valuta is dan EUR, GBP, USD of CHF, kan uw bank conversiekosten in rekening brengen. \ R \ n \ r \ nHet is ook mogelijk dat degenen die ervoor kiezen om het gebruik van een creditcard moet mogelijk een vergoeding van hun providers betalen, inclusief een mogelijke contante voorschotvergoeding. \ r \ n \ r \ nBitPanda rekent ook transactiekosten, het bedrag zal variëren afhankelijk van de cryptocurrency. \ r \ n \ r \ n \ r \ nWat kunt u nog meer doen met Bitpanda? \ r \ nAls u het meeste uit uw cryptocurrency-aankopen en verkopen op Bitpanda wilt halen, kunt u prijswaarschuwingen instellen voor een onbeperkt aantal cryptocurrencies. U stelt het punt in dat u wilt dat de prijs bereikt en ontvangt een e-mailwaarschuwing zodra het dat punt bereikt, zodat u tegen de beste prijs kunt kopen of verkopen. \ R \ n \ r \ n Naast het kopen en verkopen van cryptocurrency, Bitpanda laat je zonder enige kosten Bitcoin en andere cryptocurrencies naar andere Bitpanda-gebruikers sturen. Dit proces is gratis, snel en gemakkelijk. \ R \ nIs Bitpanda veilig? \ R \ nHet team van Bitpanda maakt van beveiliging een prioriteit. Het vertrouwt op de modernste technologie voor veilige transacties. Dit omvat SSL-codering en DDOS-bescherming. Het platform slaat ook geld op in beveiligde offline portefeuilles die veilig zijn voor extra gemoedsrust. Bitpanda biedt ook het gebruik van tweefactorauthenticatie en moedigt dit sterk aan. U kunt op elk moment naar uw accountpagina gaan om apparaten te beheren, waaronder het bekijken van actieve sessies en apparaten en de mogelijkheid om uit te loggen, lopende sessies van andere apparaten te sluiten. \ R \ nBitpanda-klantenondersteuning? \ R \ nBitpanda biedt zeer goede klantenondersteuning. U kunt op \ u201cSupport \ u201d klikken onder de categorie \ u201cHelp \ u201d onderaan elke pagina van de website. Hiermee gaat u naar een formulier om een ​​verzoek in te dienen. Het formulier vraagt ​​om uw e-mailadres, het onderwerpgebied, het onderwerp en een beschrijving, met de optie om bestanden bij te voegen, de betrokken cryptocurrency te specificeren en de PID en TXID op te geven voor snellere ondersteuning. \ R \ nConclusie \ r \ nBitpanda is een veilige en hoog gewaardeerde cryptocurrency-uitwisseling waarmee gebruikers een reeks cryptocurrencies kunnen kopen of verkopen met behulp van fiat-valuta. Het heeft ondersteuning voor EUR, USD, GBP en CHF en voor gebruikers over de hele wereld. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en biedt voor het gemak een lange lijst met stortings- en opnamemogelijkheden. \ R \ n \ r \ nDe website en het handelssysteem zijn zeer goed ontworpen en gemakkelijk te gebruiken, als je gewend bent Coinbase te gebruiken, heb je dat geen probleem om Bitpanda te gebruiken, aangezien de interface vrij gelijkaardig aanvoelt. \ r \ n \ r \ nBitpand biedt een mooie reeks cryptocurrencies die u direct kunt kopen, in plaats van één centrale te moeten gebruiken voor fiataankopen en de handel op een ander platform, u bent in staat om ze rechtstreeks op Bitpanda te kopen en vervolgens terug te trekken in uw eigen portemonnee. \ r \ nBezoek BitPanda","schrijver"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"09-12-2019"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me