Beginnersgids voor Beaxy Exchange: volledige beoordeling

Beaxy recensie

Beaxy is een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die zijn concurrentie voor wil blijven door over de hele linie verbeteringen aan te brengen en cryptohandelaren uit te rusten met een volledig gemoderniseerde benadering van het kopen en verkopen van digitale activa.

Het team van Beaxy streeft ernaar om crypto / fiat-functionaliteit, hoogwaardige mogelijkheden, geavanceerde beveiliging en uitgebreide klantenondersteuning te bieden, naast redelijke vergoedingen.

Over het algemeen zijn ze bedoeld om handelaren een uitgebreide service te bieden die zowel nieuwere handelaren als meer ervaren deelnemers aanspreekt, en Beaxy bevat ook zijn eigen BXY-token, waarmee gebruikers kunnen deelnemen aan staking en vergoedingen kunnen krijgen tot 50%..

Beaxy recensie

Bezoek Beaxy

Overzicht Beaxy Exchange

Beaxy wordt beheerd door Beaxy Digital, Ltd, een bedrijf dat is geregistreerd in St. Kitts & Nevis op de Caribische eilanden. Het team achter de uitwisseling is transparant van aard en bestaat uit CEO Artak Hamazaspyan, CTO Mittal Patel, COO John Galvagno en Director of Engineering Federico Almaraz.

Het project hield een Initial Coin Offering (ICO) die liep tot september 2018 en bracht ongeveer $ 3 miljoen aan financiering op, en de uitwisseling is onlangs gelanceerd.

Het Beaxy-team streeft naar een volledig uitgeruste beurs die een uitgebreide handelservaring mogelijk maakt en veel van de beste functies bevat die te vinden zijn onder de huidige marktleiders.

Deze omvatten hoge handelsverwerkingssnelheden, geavanceerde ordertypes, hoogwaardige beveiligingsprotocollen, loyaliteits- en verwijzingsprogramma’s en 24/7 klantenondersteuning.

De uitwisseling bevat ook het ERC20 BXY-token waarmee gebruikers kunnen deelnemen aan staking om 50% korting op handelskosten te ontvangen. Andere belangrijke platformfuncties zijn als volgt.

Belangrijkste kenmerken

 • Functionaliteit – Beaxy werkt als een webgebaseerd handelsplatform en maakt gebruik van een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve gebruikersinterface. De interface is ook aanpasbaar en bevat scrollende ticker-instellingen voor snelheid, zichtbaarheid en favoriete paren. Het bevat ook nacht- en dagmodi voor 24-uurshandel, TradingView-grafieken met een volledige reeks technische indicatoren en een verscheidenheid aan kleuropties voor grafieken.
 • Technologie – De centrale maakt gebruik van hoge doorvoer en lage latentie databaseprestaties, en Beaxy kan honderdduizenden transacties per seconde (225.000 tps) verwerken met minder dan 1 ms latentie. Het platform is ook gebouwd voor schaalvergroting op de lange termijn en bevat functies om pieken in de vraag te verminderen, evenals functies voor automatische schaalvergroting en resourcebalancering. Beaxy is ook gebouwd in samenwerking met OneMarketData en omvat zijn handelsanalyses, gegevensonderzoek, bewaking en back-testingdiensten.
 • Veiligheid – Het Beaxy-team plaatst beveiliging op de eerste plaats van hun prioriteiten en de uitwisseling maakt gebruik van tweefactorauthenticatie (2FA) en is compatibel met zowel Google als Authy Authenticators. De uitwisseling maakt ook een intrekkingsadres en IP-whitelisting mogelijk, en het team belooft ook de vertrouwelijkheid van gebruikersgegevens te behouden. De standaarden op het platform zijn in lijn met de PCI-DSS- en ENISA-beveiligingsstandaarden.
 • Klantenservice –Beaxy biedt 24/7 klantenondersteuning met live chatfunctionaliteit. Het team biedt ook meertalige ondersteuning en gebruikers kunnen tickets aanvragen in de ondersteuning.Er is ook een verscheidenheid aan bronnen beschikbaar, zoals een FAQ-sectie en Knowledge Base, en het team blijft actief op sociale media en kan gecontacteerd worden via hun Telegram-groep, Discord server en Twitter-account.

Aan de slag met Beaxy

1) Maak een account aan

Ga naar de officiële site https://www.beaxy.com/ en klik op het tabblad “Registreren”. Vanaf hier moet u uw volledige naam, e-mailadres, wachtwoord en geboortedatum invoeren.

Nadat u op de link in de verificatie-e-mail heeft geklikt, wordt u gevraagd om in te loggen op uw account.

2) Dien uw identificatie in

De centrale handhaaft de volgende vijf gebruikersniveaus:

 • Standaard (30 BTC)
 • Zilver (60 BTC)
 • Goud (100 BTC)
 • Platina (200 BTC)
 • Diamant (500 BTC)

Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u een standaardniveau en elke laag wordt geassocieerd met inzetverplichtingen, verschillende handelskortingen en andere voordelen, zoals verhoogde opnamelimieten. Het merendeel van de kernfuncties van de uitwisseling wordt ontgrendeld door het KYC-verificatieproces te doorlopen en gebruikers kunnen geen opnames starten zonder KYC te passeren. Nadat het is geverifieerd, kan iedereen tot 30 BTC aan crypto’s per dag opnemen uit elke combinatie van hun portemonnee, en de dagelijkse opnamelimieten voor de verschillende niveaus worden hierboven weergegeven..

Om het KYC-verificatieproces te starten, klikt u op uw naam en selecteert u KYC in het vervolgkeuzemenu.

Vanaf hier kunt u op de Mati “Verifieer mij” knop klikken, en uw voorkeurstaal kiezen. U kunt het verificatieproces ook via smartphone voltooien en u kunt op de link onderaan het paneel klikken en vervolgens uw e-mailadres invoeren. Mati stuurt een link naar deze e-mail die kan worden gebruikt om het verificatieproces telefonisch voort te zetten.

Het KYC-proces is vanaf dit punt hetzelfde voor desktop- of mobiele gebruikers en Mati zal proberen je camera te gebruiken om je foto te maken voor KYC, en je moet je browser mogelijk toestemming geven om de camerafunctie te gebruiken..

Hier kunt u selecteren welk document u wilt gebruiken om uw identiteit te verifiëren, en acceptabele formulieren zijn onder meer een rijbewijs, een nationaal identiteitsbewijs of een paspoort. Het is vermeldenswaard dat gebruikers die in de VS zijn gevestigd geen paspoort kunnen gebruiken voor verificatie vanwege staatsspecifieke wetten en een geldig rijbewijs of staat-ID moeten gebruiken.

U moet vervolgens het land selecteren waarin uw document is uitgegeven voordat u het document uploadt.

U kunt de functie “Maak foto’s met smartphone” gebruiken, en zowel een rijbewijs als een nationaal identiteitsbewijs moeten beide kanten hebben geüpload. Smartphonegebruikers kunnen op de link onder aan het paneel klikken om via e-mail verdere instructies te krijgen over hoe ze verder moeten gaan.

Nadat u uw ID heeft geüpload, moet u een korte video maken en vervolgens bevestigen dat u alle aanwijzingen correct heeft opgevolgd. In de video moet je twee cirkels met je hoofd maken, waarbij elke rotatie ongeveer drie seconden duurt. Als Mati problemen detecteert, wordt u gevraagd de videotaken te herhalen.

Wanneer u de taken met succes hebt voltooid, is het proces voltooid; Het Beaxy-team raadt echter aan om foto’s te maken met PhotoScan van Google Photos of Office Lens van Microsoft, aangezien deze betrouwbaarder zijn wat betreft het produceren van duidelijke afbeeldingen en het vastleggen van documenten. Nadat u de KYC-aanvraagprocedure heeft voltooid, ziet u het pictogram naast uw naamswijziging in ‘Wordt beoordeeld’ en ontvangt u een melding van uw resultaten zodra de beoordeling is voltooid.

3) Depositogelden

Om geld over te maken, moet u rechtsboven in het scherm op het tabblad ‘Mijn portemonnees’ klikken, de valuta van uw voorkeur selecteren en op het + -pictogram ernaast klikken. Hiermee wordt de lijst met wallets die u voor deze valuta heeft, uitgebreid.

De portefeuillekolommen bevatten de portefeuillenaam, het beschikbare saldo, het gereserveerde saldo en het vergrendelde saldo, het saldo dat is geblokkeerd in uitzet- of loyaliteitsprogramma’s. U hebt ook de kolommen In afwachting en Totaal saldo en met de functie Is standaard kunt u de standaardportefeuille voor elke valuta instellen. U kunt ook overschrijvingen binnen uw portemonnee maken en nieuwe aanmaken. De eerste keer dat u in een portemonnee stort, wordt u gevraagd om er een adres voor te genereren.

Nadat u een adres heeft gegenereerd, ziet u de standaard QR-code en alfanumerieke tekenreeks. Beide kunnen worden gebruikt om geld over te boeken van een bestaande portemonnee. Beaxy stelt je in staat om meerdere portefeuilles te hebben voor elke valuta; Uw geld wordt echter alleen gestort op de standaard ingestelde portemonnee en u kunt dan vrijelijk overschrijven tussen uw interne portemonnee. Nadat uw overboekingen zijn bevestigd, bent u vrij om op de beurs te handelen.

Door Beaxy ondersteunde valuta’s en kosten

Beaxy ondersteunt momenteel de volgende BTC- en USDC-markten:

 Naam  Ticker BTC USDC
Bitcoin BTC
Ethereum ETH
Beaxy BXY
Litecoin LTC
Ethereum Classic ENZ
Monero XMR
Zcash ZEC
NEO NEO
Rimpeling XRP
EOS EOS
GOLVEN GOLVEN
STREEPJE STREEPJE
USD Munt USDC
Pundi X NPXS
ICOON ICX
OmiseGO OMG
Polymath POLY
DragonChain DRGN
0x ZRX
Basis aandachtstoken KNUPPEL
AION AION
Metaal MTL
Blockparty BOXX
Bitcoin Cash ABC BCH ABC

Beaxy berekent een vaste vergoeding van 0,2% per transactie voor marktdeelnemers. Gebruikers die ervoor kiezen om hun handelskosten in BXY-tokens te betalen, ontvangen echter een korting van 50% en betalen een vergoeding van 0,1%, en iedereen die deelneemt aan het Staking-programma van de uitwisseling kan hun kosten met nog eens 25% verlagen. Markthouders worden aangemoedigd om de beurs te gebruiken en zijn vrijgesteld van commissies voor handelskosten. Om uw vergoedingen met BXY te betalen, klikt u op uw profiel, selecteert u ‘Vergoedingen’ en verplaatst u de schuifknop ‘Betalen met BXY’ naar de positie ‘Aan’.

Naast lagere kosten biedt het Beaxy-token ook toegang tot premium add-on-tools zoals aangepaste sms-waarschuwingen, premium TradingView-grafieken en tot aankopen in de komende Beaxy App Store. Het biedt ook toegang tot de muntinzet- en loyaliteitsbeloningsprogramma’s, en Beaxy heeft een loyaliteitsbeloningsprogramma dat het PLUS-token (PLS) omvat en BXY en PLS kunnen worden geruild in een verhouding van 1: 1, waarbij het loyaliteitsprogramma en het inzetten van munten werken in combinatie.

Hoe BXY / PLS uit te wisselen en loyaliteitsbeloningen te verdienen

Het PLS-token is alleen beschikbaar via het Beaxy-platform en het aanbod is gelijk aan dat van het BXY-token. BXY kan worden ingewisseld voor PLS tegen een 1: 1-snelheid en blijft vergrendeld als PLS-tokens gedurende een door de gebruiker ingestelde periode.

Iedereen die PLS op de Beaxy Exchange heeft, ontvangt een percentage van de geïnde transactiekosten op basis van de duur dat de PLS-tokens zijn vergrendeld, en het percentage van het aandeel van elke gebruiker onder alle vergrendelde PLS-tokens. Bijvoorbeeld, tokens vergrendeld voor:

 • Tot 1 maand: ontvang 15% van de geïnde vergoedingen
 • 1 tot 6 maanden: ontvang 20% ​​van de geïnde vergoedingen
 • Na 6 maanden: ontvang 25% van de geïnde vergoedingen

Het is mogelijk om een ​​evenredig deel te ontvangen van maximaal 25% van de maandelijkse transactiekosten die worden verzameld op basis van het aantal PLS-tokens dat wordt vastgehouden, en uw betalingen worden beïnvloed door het aantal PLS-tokens dat u hebt vergrendeld in verhouding tot het aantal PLS-tokens dat andere gebruikers hebben. hebben vergrendeld.

Deze optie is alleen voor gekwalificeerde accounthouders en gebruikers moeten KYC-verificatie doorstaan ​​om in aanmerking te komen voor loyaliteitsbonussen, daarnaast is het programma alleen beschikbaar voor inwoners van goedgekeurde jurisdicties en exchange-gebruikers die in jurisdicties wonen die als ingepakt worden beschouwd in enige regelgevende onzekerheid zal niet mogen deelnemen.

De beloningsberekeningen voor uitbetalingen worden elke dag om middernacht UTC uitgevoerd, maar de daadwerkelijke uitbetalingen voor loyaliteitsbeloningen worden maandelijks gedaan, op de eerste dag van elke maand, waarbij PLS-houders beloningen ontvangen voor de voorgaande maand. Als een gebruiker in het volgende voorbeeld gedurende 6 maanden 100.000 BXY-tokens vergrendelt, ontvangt hij 100.000 PLS-tokens. Als er ook 10 miljoen BXY-tokens zijn vergrendeld op verschillende accounts op Beaxy, zullen er 10 miljoen PLS-tokens in omloop zijn. Hier heeft de gebruiker 1% van alle PLS-tokens voor die dag.

Als Beaxy die dag bijvoorbeeld $ 1 miljoen aan commissies heeft verzameld, wordt de totale commissie gedeeld door het gebruikersgedeelte van de PLS-tokens. Daarom $ 1.000.000 * 1% = $ 10.000, en de gebruiker ontvangt een deel van die $ 10.000, afhankelijk van de duur van de blokkering. Vanwege de blokkeringsperiode van 6 maanden in ons voorbeeldscenario ontvangt de gebruiker 25% van de $ 10.000 en $ 10.000 * 25% = $ 2.500.

De uitbetaling van de loyaliteitsbeloningen voor deze dag is $ 2.500, en dit saldo wordt weergegeven op de pagina met loyaliteitsbeloningen als een “openstaand saldo” en verandert elke dag zodra de berekeningen om middernacht zijn uitgevoerd. Het openstaande saldo wordt op de eerste van elke maand bijgeschreven op gebruikersaccounts en Beaxy biedt downloadbare, maandelijkse loyaliteitsbeloningsrapporten en beloningen worden uitbetaald in elke soort valuta waarvoor de beurs een commissie in rekening brengt.

Het is vermeldenswaard dat gebruikers uit de VS momenteel niet in aanmerking komen voor toegang tot het Loyalty Rewards-programma of op welke manier dan ook het PLS-token verkrijgen.

Hoe werkt uitzetten op Beaxy?

Uitzetten op het platform valt in lijn met de gebruikersniveaus van Beaxy, hoewel er geen uitzetkortingen beschikbaar zijn op het standaard standaard accountniveau. In aanmerking komende niveaus zijn onder meer Zilver, Goud, Platina en Diamant, en het niveau van een gebruiker wordt bepaald door het aantal munten dat ze willen inzetten. De specificaties zijn als volgt:

 • Standaard gebruiker– Standaardregistratielaag, geen uitzetten en een dagelijkse opnamelimiet van 30 BTC.
 • Zilveren account– Vereist de inzet van 50.000 BXY, en levert een korting van 10% op op handelskosten met een dagelijkse opnamelimiet van 60 BTC.
 • Gouden account– Vereist de inzet van 150.000 BXY, en levert 15% korting op handelskosten met een dagelijkse opnamelimiet van 100 BTC.
 • Platina-account– Vereist de inzet van 500.000 BXY en levert een korting van 20% op handelskosten op met een dagelijkse opnamelimiet van 200 BTC.
 • Diamond-account– Vereist de inzet van 1.000.000 BXY en levert een korting van 25% op handelskosten op met een dagelijkse opnamelimiet van 500 BTC.

Vergrendelingsperioden duren een maand en tokens worden dagelijks om 0:00 UTC vergrendeld en een maand later op exact hetzelfde tijdstip ontgrendeld. Stakers ontvangen kortingen voor handelskosten voor de gehele duur van de blokkering en kunnen tokens onmiddellijk na het verstrijken van een periode weer vergrendelen. Gebruikers kunnen ook meer tokens vergrendelen om hun niveau op elk moment tijdens een vergrendelingsperiode te upgraden, en als u zich bijvoorbeeld al op het Silver-niveau bevindt, kunt u 100.000 extra tokens inzetten om het Gold-niveau te bereiken voor de duur van uw vergrendelingsperiode. Alle gebruikers die ook in aanmerking komen voor het loyaliteitsbeloningsprogramma, hebben de mogelijkheid om deze twee functies te combineren bij het inzetten van tokens. Beaxy heeft ook een verwijzingsprogramma en wanneer iemand uw verwijzingscode gebruikt om zich te registreren en KYC te passeren, ontvangen zij Platinum Level-voordelen gedurende de eerste twee maanden dat het account actief is, terwijl u tegelijkertijd 10% van alle handelskosten ontvangt van hun rekening, die doorloopt gedurende de levensduur van de doorverwezen rekening.

Hoe veilig is Beaxy?

Het is nog vroeg voor Beaxy om te meten hoe resistent de uitwisseling is tegen hacks en ernstige beveiligingsinbreuken, maar het team heeft al twee hackpogingen afgeweerd en een aantal best practices voor beveiliging toegepast, zoals koude opslag, meerdere servers en versleuteling.

Beaxy maakt ook gebruik van e-mailwaarschuwingen en tweefactorauthenticatie die compatibel is met zowel Google als Authy Authenticators. Om gebruikersaccounts verder te beveiligen, biedt de centrale ook de mogelijkheid om het opnameadres op de witte lijst te zetten, waardoor de plaatsen waar geld naartoe kan worden beperkt, worden beperkt. IP-whitelisting is ook beschikbaar en als u eenmaal ingesteld bent en u voor de eerste keer probeert in te loggen op uw account vanaf een nieuwe locatie, wordt de toegang geweigerd en verschijnt er een rood “IP Whitelist” -bericht. U ontvangt een e-mail met een verificatielink waarmee u vanaf het nieuwe IP-adres toegang krijgt tot uw account.

Dit fungeert als een extra beschermingslaag en kan een aanvaller blokkeren die erin slaagt toegang te krijgen tot de inloggegevens van een gebruiker, maar niet kan overeenkomen met het IP-adres van de daadwerkelijke accounteigenaar. Het team verklaart ook dat de standaarden op het platform in overeenstemming zijn met de PCI-DSS- en ENISA-beveiligingsstandaarden. Bovendien beloven ze de vertrouwelijkheid van gebruikersgegevens te behouden en stellen ze dat Beaxy geen gebruikersgegevens aan derden verkoopt en zal verkopen..

Persoonlijke informatie wordt verzameld om diensten te verlenen en omdat dit wettelijk verplicht is, zoals in het geval van antiwitwaswetgeving (AML) en Know Your Customer-wetgeving. Het KYC-verificatieproces wordt uitgevoerd via Mati, die gecodeerde gebruikersgegevens opslaat op AWS-servers in de VS..

Is Beaxy geschikt voor beginners?

Het team achter de uitwisseling streeft naar een uitgebreide service die gebruikers van alle ervaringsniveaus aanspreekt. De gebruikersinterface is intuïtief en het dashboard is goed ingedeeld en er zijn verschillende uitleg en tips voor het navigeren op het platform op gemakkelijk te vinden locaties.

Sommige functies zijn even wennen, zoals het beheren van multiply wallets en deelnemen aan het staking-programma, maar ze worden ook goed uitgelegd, en er zijn meer bronnen gericht op nieuwere handelaren, zoals de FAQ-sectie en Knowledge Base, en het team is actief op sociale media en is via hun verschillende kanalen bereikbaar.

Meer ervaren cryptohandelaren zullen onder de indruk zijn van de verscheidenheid aan marktorders die beschikbaar zijn op Beaxy, waaronder Market, Limit, Post Only, Limit IOC, Limit FOK, Stop Loss, Stop Loss Limit, Take Profit en Take Profit Limit-orders.

De beurs bevat ook TradingView-grafieken met een volledig scala aan technische indicatoren en handelsanalyses, gegevensonderzoek en back-testingdiensten van OneMarketData.

Dit stelt Beaxy in staat om oplossingen te bieden voor hoogfrequente traders en het platform is ontworpen om te schalen en kan nu al 225.000 transacties per seconde verwerken. In de toekomst streeft het team ernaar om OTC-handelsmogelijkheden, margehandel en portfoliobeheerfuncties toe te voegen die een verscheidenheid aan handelaren zullen aanspreken.

Voordelen:

 • Zeer schaalbaar platform
 • Volledige uitgelichte uitwisseling
 • Uitzetten / loyaliteitsprogramma’s
 • Kortingen op transactiekosten
 • Lifetime Referral Program

Nadelen:

 • Nieuwe beurs bouwt nog steeds aan zijn reputatie
 • Beperkte keuze aan digitale valuta
 • Gebruikers moeten slagen voor KYC
 • Loyaliteitsprogramma niet toegankelijk voor inwoners van de VS.

Conclusie

Beaxy is een nieuwe beurs die ernaar streeft een leider te worden in de crypto-handelsruimte. Het bevat een reeks aantrekkelijke functies en naar verwachting zullen er de komende maanden en jaren meer worden toegevoegd.

Vanwege zijn relatieve jeugd is Beaxy mogelijk het meest geschikt voor mensen met een goed begrip van het verhandelen van digitale activa en het gebruik van uitwisselingen, hoewel het platform zo is opgezet dat het voor nieuwe gebruikers gemakkelijk is om kennis te maken.

Omdat Beaxy nog steeds zijn reputatie opbouwt en zijn gebruikersbestand ontwikkelt, biedt het een aantrekkelijke vergoedingsstructuur en met het BXY-token kunnen gebruikers hun vergoedingen tot 50% verlagen. Gebruikers kunnen ook een deel van de handelskosten verdienen door PLS-tokens te vergrendelen en vrienden op het platform in te schakelen via het verwijzingsprogramma.

De vergoedingsstructuur en verschillende prikkels zouden succesvol moeten blijken te zijn om gebruikers naar het platform te trekken en de geldigheid van het BXY-token te verbeteren.

Ondanks deze functies moet Beaxy een aantal uitdagingen overwinnen, het Loyalty Reward Program is bijvoorbeeld niet beschikbaar voor inwoners van de VS, terwijl fiat-overdrachten nog steeds niet zijn ingeschakeld..

Bovendien heeft Beaxy een kleiner aantal ondersteunde cryptocurrencies dan toonaangevende beurzen zoals Binance en Huobi. Het team is echter van plan een aantal extra functies uit te rollen die de uitwisseling tot stand zullen brengen als een levensvatbaar alternatief voor de huidige marktleiders..

Als gevolg hiervan zou Beaxy de moeite waard kunnen zijn om vroegtijdig kennis te maken en gebruikers kunnen profiteren van de verschillende stimuleringsprogramma’s om hun handelsactiviteiten kosteneffectiever te maken..

Bezoek Beaxy

Beaxy

src = “~ images \ beginnershandleiding-voor-beaxy-exchange-complete-review.gif”

alt = “Beaxy”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8,6

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

9.0 / 10

Betaalmethoden

8.0 / 10

Voordelen

 • Zeer schaalbaar platform
 • Volledige uitgelichte uitwisseling
 • Uitzetten / loyaliteitsprogramma’s
 • Kortingen op transactiekosten
 • Lifetime Referral Program

Nadelen

 • Nieuwe beurs bouwt nog steeds aan zijn reputatie
 • Beperkte keuze aan digitale valuta
 • Gebruikers moeten slagen voor KYC
 • Loyaliteitsprogramma niet toegankelijk voor inwoners van de VS.

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Beaxy","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 07 \ /beaxy-review.gif","Omschrijving"​"Beaxy \ u00a0 is een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die zijn concurrentie voor wil blijven door over de hele linie verbeteringen aan te brengen en cryptohandelaren uit te rusten met een volledig gemoderniseerde benadering van het kopen en verkopen van digitale activa. Het team van Beaxy streeft ernaar om crypto / fiat-functionaliteit, hoogwaardige mogelijkheden, geavanceerde beveiliging en uitgebreide klantenondersteuning te bieden, naast redelijke…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"recensie"​"@type"​"Recensie","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.60"​,"naam"​"Beaxy","reviewBody"​"Beaxy \ u00a0 is een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die zijn concurrentie voor wil blijven door over de hele linie verbeteringen aan te brengen en cryptohandelaren uit te rusten met een volledig gemoderniseerde benadering van het kopen en verkopen van digitale activa. \ R \ n \ r \ nHet team van Beaxy streeft ernaar om crypto \ / fiat-functionaliteit, hoogwaardige mogelijkheden, geavanceerde beveiliging en uitgebreide klantenondersteuning te bieden, naast redelijke vergoedingen. Over het algemeen willen ze traders een uitgebreide service bieden die zowel nieuwere handelaren als nieuwere handelaren aanspreekt. meer ervaren deelnemers, en Beaxy heeft ook zijn eigen BXY-token, waarmee gebruikers kunnen deelnemen aan staking en kortingen tot 50% kunnen krijgen. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBezoek Beaxy \ r \ n \ r \ nBeaxy Exchange Overzicht \ r \ nBeaxy \ u00a0 wordt beheerd door Beaxy Digital, Ltd, een bedrijf dat is geregistreerd in St. Kitts & Nevis op de Caribische eilanden. Het team achter de uitwisseling is transparant van aard en bestaat uit CEO Artak Hamazaspyan, CTO Mittal Patel, COO John Galvagno en Director of Engineering Federico Almaraz. \ R \ n \ r \ nHet project hield een Initial Coin Offering (ICO) die liep tot September 2018 en heeft ongeveer $ 3 miljoen aan financiering opgehaald, en de beurs is onlangs gelanceerd. \ R \ n \ r \ nHet Beaxy-team streeft ernaar een volledig uitgeruste beurs te bieden die een uitgebreide handelservaring mogelijk maakt en veel van de beste functies bevat die zijn gevonden onder de huidige marktleiders. \ r \ n \ r \ nDit zijn onder meer hoge handelsverwerkingssnelheden, geavanceerde ordertypes, hoogwaardige beveiligingsprotocollen, loyaliteits- en verwijzingsprogramma’s en 24/7 klantenondersteuning. \ r \ n \ r \ nDe uitwisseling bevat ook het ERC20 BXY-token waarmee gebruikers kunnen deelnemen aan staking om 50% korting op handelskosten te ontvangen. Andere belangrijke platformfuncties zijn de volgende. \ R \ nKernfuncties \ r \ n \ r \ n \ tFunctionaliteit \ u2013 Beaxy werkt als een webgebaseerd handelsplatform en maakt gebruik van een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve gebruikersinterface. De interface is ook aanpasbaar en bevat scrollende ticker-instellingen voor snelheid, zichtbaarheid en favoriete paren. Het bevat ook nacht- en dagmodi voor 24-uurshandel, TradingView-grafieken met een volledige reeks technische indicatoren en een verscheidenheid aan kleuropties voor grafieken. \ R \ n \ tTechnologie \ u2013 De beurs maakt gebruik van een hoge doorvoer en een lage latentie-databaseprestatiemogelijkheden, en Beaxy kan honderdduizenden transacties per seconde (225.000 tps) verwerken met minder dan 1 ms latentie. Het platform is ook gebouwd voor schaalvergroting op de lange termijn en bevat functies om pieken in de vraag te verminderen, evenals automatische schaalvergroting en het balanceren van middelen. Beaxy is ook gebouwd in samenwerking met OneMarketData en omvat handelsanalyses, gegevensonderzoek, bewaking en back-testingdiensten. \ R \ n \ tBeveiliging \ u2013 Het Beaxy-team plaatst beveiliging voorop bij hun prioriteiten en de uitwisseling maakt gebruik van tweefactorauthenticatie (2FA) en is compatibel met zowel Google als Authy Authenticators. De uitwisseling maakt ook een intrekkingsadres en IP-whitelisting mogelijk, en het team belooft ook de vertrouwelijkheid van gebruikersgegevens te behouden. De standaarden op het platform zijn in overeenstemming met de PCI-DSS- en ENISA-beveiligingsstandaarden. \ R \ n \ tKlantenservice \ u2013Beaxy biedt 24/7 klantenondersteuning met live chatfunctionaliteit. Het team biedt ook meertalige ondersteuning en gebruikers kunnen tickets aanvragen in de ondersteuning.Er is ook een verscheidenheid aan bronnen beschikbaar, zoals een FAQ-sectie en Knowledge Base, en het team blijft actief op sociale media en kan gecontacteerd worden via hun Telegram-groep, Discord server en Twitter-account. \ r \ n \ r \ nHoe te beginnen met Beaxy \ r \ n1) Maak een account \ r \ nGa naar de officiële site https: \ / \ / www.beaxy.com \ / en klik op op het tabblad \ u201cRegister \ u201d. Vanaf hier moet je je volledige naam, e-mailadres, wachtwoord en geboortedatum invoeren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNadat je op de link in de verificatie-e-mail hebt geklikt, wordt gevraagd om in te loggen op uw account. \ r \ n2) Dien uw identificatie in \ r \ nDe centrale handhaaft de volgende vijf gebruikersniveaus: \ r \ n \ r \ n \ tStandaard (30 BTC) \ r \ n \ t Zilver ( 60 BTC) \ r \ n \ tGoud (100 BTC) \ r \ n \ tPlatinum (200 BTC) \ r \ n \ tDiamond (500 BTC) \ r \ n \ r \ nNa het aanmelden krijg je een standaardniveau, en elke laag is gekoppeld aan inzetverplichtingen, verschillende handelskortingen en andere voordelen zoals verhoogde opnamelimieten. Het merendeel van de kernfuncties van de exchange wordt ontgrendeld door het KYC-verificatieproces te doorlopen en gebruikers kunnen geen opnames starten zonder KYC te passeren. Na te zijn geverifieerd, kan iedereen \ u00a0 tot 30 BTC \ u00a0waarde aan crypto’s per dag opnemen uit elke combinatie van zijn portemonnee, en de dagelijkse opnamelimieten voor de verschillende niveaus worden hierboven weergegeven. \ R \ n \ r \ nOm de KYC-verificatie te starten proces, klik op je naam en selecteer KYC in het drop down menu. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVanaf hier kun je op de Mati \"Verifieer mij \" en kies uw voorkeurstaal. U kunt het verificatieproces ook via een smartphone voltooien en u kunt op de link onder aan het paneel klikken en vervolgens uw e-mailadres invoeren. \ U00a0Mati zal een link naar dit e-mailadres sturen die kan worden gebruikt om het verificatieproces telefonisch voort te zetten. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Het KYC-proces is vanaf dit punt hetzelfde voor desktop- of mobiele gebruikers, en Mati zal proberen je camera te gebruiken om je foto te maken voor KYC, en je mag moet uw browser toestemming geven om de camerafunctie te gebruiken. \ r \ n \ r \ nVanaf hier kunt u selecteren welk document u wilt gebruiken om uw identiteit te verifiëren, en acceptabele formulieren zijn een rijbewijs, een nationaal identiteitsbewijs of een Paspoort. Het is vermeldenswaard dat gebruikers in de VS vanwege staatsspecifieke wetten geen paspoort kunnen gebruiken voor verificatie en een geldig rijbewijs of staat-ID moeten gebruiken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nU moet vervolgens het land selecteren waarin uw document is uitgegeven voordat u het document uploadt. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nU kunt de \"Maak foto’s met smartphone \" functie, en zowel een rijbewijs als een nationaal identiteitsbewijs moeten beide zijden hebben geüpload. Smartphonegebruikers kunnen op de link onder aan het paneel klikken voor verdere instructies via e-mail over hoe verder te gaan. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNadat je je ID hebt geüpload, moet je een korte video maken en bevestig vervolgens dat u alle aanwijzingen correct hebt opgevolgd. In de video moet je twee cirkels met je hoofd maken, waarbij elke rotatie ongeveer drie seconden duurt. Als Mati problemen detecteert, wordt u gevraagd om de videotaken te herhalen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWanneer u de taken met succes hebt voltooid, is het proces voltooid; Het Beaxy-team raadt echter aan om foto’s te maken met \ u00a0PhotoScan van Google Foto’s \ u00a0 of \ u00a0Office Lens van Microsoft \ u00a0 omdat ze betrouwbaarder zijn met betrekking tot het produceren van duidelijke afbeeldingen en het vastleggen van documenten. Nadat u het KYC-aanvraagproces heeft voltooid, ziet u het pictogram naast uw naamswijziging naar \ u201cOnder beoordeling \ u201d en ontvangt u een melding van uw resultaten zodra de beoordeling is voltooid. \ R \ n3) Stort geld \ r \ nOm geld over te maken, moet je rechtsboven in het scherm op het tabblad Mijn portemonnees klikken, de valuta van je voorkeur selecteren en op het + -pictogram ernaast klikken. Hiermee wordt de lijst met portefeuilles die u voor deze valuta heeft, uitgebreid. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe portefeuillekolommen bevatten de portefeuillenaam, het beschikbare saldo, het gereserveerde saldo, en Locked Balance, dat is het saldo dat is opgesloten in uitzet- of loyaliteitsprogramma’s. U hebt ook de kolommen In afwachting en Totaal saldo en met de functie Is standaard kunt u de standaardportefeuille voor elke valuta instellen. U kunt ook overschrijvingen binnen uw portemonnee maken en nieuwe aanmaken. De eerste keer dat u in een portemonnee stort, wordt u gevraagd om er een adres voor te genereren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNadat u een adres heeft gegenereerd, ziet u de standaard QR-code en alfanumeriek string en beide kunnen worden gebruikt om geld over te boeken van een bestaande portemonnee. Beaxy stelt je in staat om meerdere portefeuilles te hebben voor elke valuta; Uw geld wordt echter alleen in de standaard ingestelde portemonnee gestort en u kunt dan vrijelijk overschrijven tussen uw interne portemonnee. Nadat uw overschrijvingen zijn bevestigd, bent u vrij om te handelen op de beurs. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBeaxy ondersteunde valuta’s en kosten \ r \ nBeaxy ondersteunt momenteel de volgende BTC- en USDC-markten: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Naam \ r \ n \ u00a0Ticker \ r \ nBTC \ r \ nUSDC \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitcoin \ r \ nBTC \ r \ n \ u2014 \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ nEthereum \ r \ nETH \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBeaxy \ r \ nBXY \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ nLitecoin \ r \ nLTC \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEthereum \ u00a0Classic \ r \ nETC \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMonero \ r \ nXMR \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nZcash \ r \ nZEC \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNEO \ r \ nNEO \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nRipple \ r \ nXRP \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEOS \ r \ nEOS \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWAVES \ r \ nWAVES \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDASH \ r \ nDASH \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSD Munt \ r \ nUSDC \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPundi X \ r \ nNPXS \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nICON \ r \ nICX \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOmiseGO \ r \ nOMG \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPolymath \ r \ nPOLY \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDragonChain \ r \ nDRGN \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n0x \ r \ nZRX \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBasic Attention Token \ r \ nBAT \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAION \ r \ nAION \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMetaal \ r \ nMTL \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBlockparty \ r \ nBOXX \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitcoin Cash ABC \ r \ nBCH ABC \ r \ n \ u2713 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBeaxy berekent een vaste vergoeding van 0,2% per transactie voor marktdeelnemers. Gebruikers die ervoor kiezen om hun handelskosten in BXY-tokens te betalen, ontvangen echter een korting van 50% en betalen een vergoeding van 0,1%, en iedereen die deelneemt aan het uitzetprogramma van de exchange kan hun kosten met nog eens 25% verlagen. Markthouders worden aangemoedigd om de beurs te gebruiken en zijn vrijgesteld van commissies voor handelskosten. Om uw kosten met BXY te betalen, klikt u op uw profiel, selecteert u \ u201cFees \ u201d en verplaatst u de \ u201cPay with BXY \" schuifregelaar naar de \ u201cOn \ u201d-positie. \ r \ n \ r \ n Naast lagere kosten biedt het Beaxy-token ook toegang tot premium add-on-tools zoals aangepaste sms-alerts, premium TradingView-grafieken en aankopen op de komende Beaxy App Store. Het biedt ook toegang tot de muntinzet- en loyaliteitsbeloningsprogramma’s, en Beaxy heeft een loyaliteitsbeloningsprogramma dat het PLUS-token (PLS) bevat en BXY en PLS kunnen worden geruild in een verhouding van 1: 1, waarbij het loyaliteitsprogramma en het inzetten van munten werken in combinatie. \ r \ nHoe BXY \ / PLS uit te wisselen en loyaliteitsbeloningen te verdienen \ r \ nHet PLS-token is alleen beschikbaar via het Beaxy-platform en het aanbod is gelijk aan dat van het BXY-token. BXY kan worden ingewisseld voor PLS tegen een 1: 1-snelheid en blijft vergrendeld als PLS-tokens gedurende een periode die door de gebruiker is ingesteld. \ R \ n \ r \ nIedereen die PLS op de Beaxy Exchange heeft, ontvangt een percentage van transactiekosten die worden geïnd op basis van de duur dat de PLS-tokens zijn vergrendeld, en het percentage dat elke gebruiker deelt onder alle vergrendelde PLS-tokens. Bijvoorbeeld, tokens vergrendeld voor: \ r \ n \ r \ n \ t Tot 1 maand: ontvang 15% van de geïnde vergoedingen \ r \ n \ t1 tot 6 maanden: ontvang 20% ​​van de geïnde vergoedingen \ r \ n \ t maanden: ontvang 25% van de geïnde kosten \ r \ n \ r \ n Het is mogelijk om een ​​evenredig deel van maximaal 25% van de maandelijkse transactiekosten te ontvangen, afhankelijk van het aantal gehouden PLS-tokens, en uw betalingen worden beïnvloed op basis van het aantal PLS-tokens dat u hebt vergrendeld ten opzichte van het aantal PLS-tokens dat andere gebruikers hebben vergrendeld. \ r \ n \ r \ nDeze optie is alleen voor gekwalificeerde accounthouders en gebruikers moeten KYC-verificatie doorstaan ​​om in aanmerking te komen voor loyaliteitsbonussen, bovendien is het programma alleen beschikbaar voor inwoners van goedgekeurde rechtsgebieden, en uitwisselingsgebruikers die in rechtsgebieden wonen waarvan wordt aangenomen dat ze in enige regelgevingsonzekerheid zitten, mogen niet deelnemen. \ r \ n \ r \ nDe beloningsberekeningen voor uitbetalingen worden elke dag om middernacht UTC uitgevoerd, maar de daadwerkelijke uitbetalingen voor loyaliteitsbeloningen worden gedaan o n maandelijks, op de eerste dag van elke maand waarbij PLS-houders beloningen voor de voorgaande maand ontvingen. Als een gebruiker in het volgende voorbeeld gedurende 6 maanden 100.000 BXY-tokens vergrendelt, ontvangt hij 100.000 PLS-tokens. Als er ook 10 miljoen BXY-tokens zijn vergrendeld in verschillende accounts op Beaxy, zullen er 10 miljoen PLS-tokens in omloop zijn. Hier heeft de gebruiker 1% van alle PLS-tokens voor die dag. \ R \ n \ r \ nAls bijvoorbeeld Beaxy die dag $ 1 miljoen aan commissies heeft verzameld, wordt de totale commissie gedeeld door het gebruikersgedeelte van de PLS-tokens. Daarom $ 1.000.000 * 1% = $ 10.000, en de gebruiker ontvangt een deel van die $ 10.000, afhankelijk van de duur van de blokkering. Vanwege de blokkeringsperiode van 6 maanden in ons voorbeeldscenario ontvangt de gebruiker 25% van de $ 10.000 en $ 10.000 * 25% = $ 2.500. \ R \ n \ r \ nDe uitbetaling van loyaliteitsbeloningen voor deze dag is $ 2.500, en dit het saldo wordt op de pagina Loyalty Rewards weergegeven als een \ u201c saldo in behandeling \ u201d en verandert elke dag zodra de berekeningen om middernacht zijn uitgevoerd. Het openstaande saldo wordt op de eerste van elke maand bijgeschreven op gebruikersaccounts en Beaxy biedt downloadbare, maandelijkse loyaliteitsbeloningsrapporten en beloningen worden uitbetaald in elke soort valuta waarvoor de exchange een commissie in rekening brengt. \ R \ n \ r \ nHet Het is vermeldenswaard dat gebruikers uit de VS momenteel niet in aanmerking komen voor toegang tot het Loyalty Rewards-programma of het PLS-token op enigerlei wijze verkrijgen. \ r \ nHoe werkt staking op Beaxy? \ r \ nUitzetten op het platform komt overeen met Beaxy Gebruikersniveaus, hoewel er geen staking-kortingen beschikbaar zijn op het standaard standaardaccountniveau. \ u00a0 In aanmerking komende niveaus zijn onder meer Zilver, Goud, Platina en Diamant, en het niveau van een gebruiker wordt bepaald door het aantal munten dat ze willen inzetten. De specificaties zijn als volgt: \ r \ n \ r \ n \ t Standaardgebruiker – Standaardregistratielaag, geen uitzetten en een dagelijkse opnamelimiet van 30 BTC. \ R \ n \ t Zilveren account \ u2013 Vereist het uitzetten van 50.000 BXY, en geeft een korting van 10% op handelskosten met een dagelijkse opnamelimiet van 60 BTC. \ r \ n \ tGouden account \ u2013 \ u00a0 Vereist een inzet van 150.000 BXY, en levert een korting van 15% op handelskosten met een dagelijkse opnamelimiet van 100 BTC. \ r \ n \ t Platinum-account \ u2013 \ u00a0Vereist een inzet van 500.000 BXY, en levert een korting van 20% op handelskosten met een dagelijkse opnamelimiet van 200 BTC. \ r \ n \ t Diamond Account \ u2013 \ u00a0Vereist een inzet van 1.000.000 BXY , en levert 25% korting op handelskosten met een dagelijkse opnamelimiet van 500 BTC. \ r \ n \ r \ nVergrendelingsperioden duren een maand, en tokens worden dagelijks om 0:00 UTC vergrendeld en op precies hetzelfde moment ontgrendeld tijd een maand later. Stakers ontvangen kortingen voor handelskosten voor de gehele duur van de blokkering en kunnen tokens onmiddellijk weer vergrendelen nadat een periode is verstreken. Gebruikers kunnen ook meer tokens vergrendelen om hun niveau op elk moment tijdens een vergrendelingsperiode te upgraden, en als u zich bijvoorbeeld al op het Silver-niveau bevindt, kunt u 100.000 extra tokens inzetten om het Gold-niveau te bereiken voor de duur van uw vergrendelingsperiode. Alle gebruikers die ook in aanmerking komen voor het loyaliteitsbeloningsprogramma, hebben de mogelijkheid om deze twee functies te combineren bij het inzetten van tokens. Beaxy heeft ook een verwijzingsprogramma en wanneer iemand uw verwijzingscode gebruikt om zich te registreren en KYC te passeren, ontvangen zij Platinum Level-voordelen gedurende de eerste twee maanden dat het account actief is, terwijl u tegelijkertijd 10% van alle handelskosten ontvangt van hun account, dat blijft bestaan ​​gedurende de levensduur van het doorverwezen account. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHoe veilig is Beaxy? \ r \ nHet is nog een vroege dag voor Beaxy om te meten hoe resistent de uitwisseling is tegen hacks en ernstige beveiligingsinbreuken heeft het team echter al twee hackpogingen afgeweerd en een aantal best practices voor beveiliging toegepast, zoals koude opslag, meerdere servers en codering. \ r \ n \ r \ nBeaxy maakt ook gebruik van e-mailwaarschuwingen en twee factoren authenticatie die compatibel is met zowel Google als Authy Authenticators. Om gebruikersaccounts verder te beveiligen, biedt de centrale ook de mogelijkheid om het opnameadres op de witte lijst te zetten, waardoor de plaatsen waar geld naartoe kan worden beperkt worden beperkt. IP-whitelisting is ook beschikbaar en als u eenmaal ingesteld bent, wordt de toegang geweigerd wanneer u voor de eerste keer probeert in te loggen op uw account vanaf een nieuwe locatie en een rode \"IP-witte lijst \" bericht zal verschijnen. U ontvangt een e-mail met een verificatielink waarmee u vanaf het nieuwe IP-adres toegang krijgt tot uw account. \ R \ n \ r \ nDit fungeert als een extra beschermingslaag en kan een aanvaller blokkeren die erin slaagt toegang te krijgen tot de inloggegevens van een gebruiker, maar kunnen niet overeenkomen met het IP-adres van de daadwerkelijke accounteigenaar. Het team verklaart ook dat de standaarden op het platform in overeenstemming zijn met PCI-DSS en ENISA beveiligingsstandaarden. Bovendien beloven ze de vertrouwelijkheid van gebruikersgegevens te behouden en stellen ze dat Beaxy geen gebruikersgegevens aan derden verkoopt en zal verkopen. \ R \ n \ r \ nPersoonlijke informatie wordt verzameld om diensten te verlenen, en daardoor wettelijk verplicht zijn, zoals in het geval van antiwitwaswetgeving (AML) en Know Your Customer-wetgeving. Het KYC-verificatieproces wordt uitgevoerd via Mati die gecodeerde gebruikersgegevens opslaat op AWS-servers in de VS. \ r \ n \ r \ n \ r \ nIs Beaxy geschikt voor beginners? \ R \ nHet team achter de uitwisseling streeft ernaar om een uitgebreide service die gebruikers van alle ervaringsniveaus aanspreekt. De gebruikersinterface is intuïtief en het dashboard is goed ingedeeld en er zijn verschillende uitleg en tips voor het navigeren door het platform op gemakkelijk te vinden locaties. \ R \ n \ r \ nSommige functies zijn even wennen, zoals het beheren van multiply wallets en deelnemen aan het staking-programma, maar ze worden ook goed uitgelegd, en er zijn meer bronnen gericht op nieuwere handelaren, zoals de FAQ-sectie en Knowledge Base, en het team is actief op sociale media en kan gecontacteerd worden via hun verschillende kanalen. \ r \ n \ r \ nMeer ervaren cryptohandelaren zullen onder de indruk zijn van de verscheidenheid aan marktorders die beschikbaar zijn op Beaxy, waaronder Market, Limit, Post Only, Limit IOC, Limit FOK, Stop Loss, Stop Loss Limiteer, neem winst en neem winst Limietorders. \ R \ n \ r \ nDe beurs bevat ook TradingView-grafieken met een volledige reeks technische indicatoren en handelsanalyses, gegevensonderzoek en back-testingdiensten van OneMarketData. \ R \ n \ r \ nDit stelt Beaxy in staat om provid De oplossingen voor hoogfrequente handelaren en het platform is op schaal ontworpen en kan nu al 225.000 transacties per seconde verwerken. In de toekomst streeft het team ernaar om OTC-handelsmogelijkheden, margehandel en portfoliobeheerfuncties toe te voegen die een groot aantal handelaren zullen aanspreken. \ R \ n \ r \ nProblemen: \ r \ n \ r \ n \ t Zeer schaalbaar platform \ r \ n \ tFull Featured Exchange \ r \ n \ tStaking \ / Loyaliteitsprogramma’s \ r \ n \ t Kortingen op handelskosten \ r \ n \ tLifetime Referral Program \ r \ n \ r \ nCons: \ r \ n \ r \ n \ tNieuwe Exchange bouwt nog steeds aan zijn reputatie \ r \ n \ tGebruikers moeten slagen voor KYC \ r \ n \ tLoyaliteitsprogramma niet toegankelijk voor inwoners van de VS \ r \ n \ r \ nConclusie \ r \ nBeaxy is een nieuwe beurs die ernaar streeft een leider te worden in de crypto-handelsruimte. Het bevat een reeks aantrekkelijke functies en er wordt naar verwachting meer toegevoegd in de komende maanden en jaren. \ R \ n \ r \ nDoor zijn relatief jonge leeftijd is Beaxy wellicht het meest geschikt voor mensen met een goed begrip van het verhandelen van digitale activa en het gebruik van uitwisselingen, hoewel het platform zo is opgezet dat het gemakkelijk is voor nieuwe gebruikers om kennis te maken. \ r \ n \ r \ nAangezien Beaxy nog steeds aan zijn reputatie opbouwt en zijn gebruikersbestand ontwikkelt, biedt het een aantrekkelijke vergoedingsstructuur, en Met het BXY-token kunnen gebruikers hun vergoedingen tot 50% verlagen. Gebruikers kunnen ook een deel van de handelskosten verdienen door PLS-tokens te vergrendelen en vrienden op het platform aan te sluiten via het verwijzingsprogramma. \ R \ n \ r \ nDe vergoedingsstructuur en verschillende incentives zouden succesvol moeten blijken om gebruikers naar het platform en de validiteit van het BXY-token verbeteren. \ r \ n \ r \ nOndanks deze functies moet Beaxy een aantal uitdagingen overwinnen, het loyaliteitsprogramma is bijvoorbeeld niet beschikbaar voor inwoners van de VS, terwijl fiat-overboekingen nog steeds niet zijn ingeschakeld. \ r \ n \ r \ nBovendien heeft Beaxy een kleiner aantal ondersteunde cryptocurrencies dan toonaangevende beurzen zoals Binance en Huobi. Het team is echter van plan om een ​​aantal extra functies uit te rollen die zullen helpen om de uitwisseling tot stand te brengen als een levensvatbaar alternatief voor de huidige marktleiders. \ R \ n \ r \ nDientengevolge is het de moeite waard om Beaxy vroeg te leren kennen. en gebruikers kunnen profiteren van de verschillende stimuleringsprogramma’s om hun handelsactiviteiten kosteneffectiever te maken. \ r \ nBezoek Beaxy","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"01-07-2019"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me