Beginnersgids om uit te wisselen: volledige beoordeling

Ga naar Exchange Review

GO.Exchange is een nieuwe digitale activabeurs die zijn klanten een aantal geweldige handelsfuncties biedt.

Als je wilt weten wie het platform van GO.Exchange kan gebruiken of wat het doet, ben je hier op de juiste plek. GO.Exchange is de nieuwste dochteronderneming van Omise Holdings, het bedrijf achter Omise & OmiseGo.

GO.Exchange is een volledig functionele cryptocurrency-uitwisseling die zijn gebruikers beloningen geeft voor het handelen. Het heeft zijn eigen token, GOT genaamd. Hoewel er enkele beperkingen zijn aan wie GO.Exchange kan gebruiken, is het beschikbaar voor vrijwel iedereen die op een locatie woont waar cryptohandel en -bezit mogelijk is.

Ga naar Exchange Review

Lees verder terwijl we de nieuwste uitwisseling die live gaat, onze volledige recensie van Go.Exchange nader bekijken.

Bezoek Go Exchange

Wat is GO.Exchange alles over?

GO.Exchange lanceerde eerder dit jaar zijn handelsplatform en voegde zojuist Litecoin toe aan zijn handelsprogramma.

Tot nu toe ondersteunt de uitwisseling BTC, USDC, ETH, evenals OMG en LTC. GO.Exchange streeft ernaar volledig te voldoen aan alle KYC / AML-voorschriften en beperkt accounttoegang tot mensen die wettelijk in staat zijn om het platform legaal te gebruiken.

Wie kan GO.Exchange gebruiken?

Het goede nieuws is dat de meeste mensen over de hele wereld legaal kunnen handelen en cryptocurrency kunnen bezitten. De wetten in de VS met betrekking tot crypto’s zijn nog steeds vaag, en veel individuele staten verbieden hun inwoners om crypto-uitwisselingen te gebruiken.

Als u inwoner bent van een van de volgende Amerikaanse staten, staat GO.Exchange u niet toe een account te openen:

Alabama, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Iowa, Indiana, Kentucky, Louisiana, Maine, Mississippi, Minnesota, Missouri, Nebraska, Nevada, New York, New Mexico, North Carolina, Ohio, Oregon, Rhode Island, South Carolina , South Dakota, Utah, Vermont, Washington, Washington DC, West Virginia

In sommige gevallen vereist de staat dat elke crypto-uitwisseling die clients van zijn staat accepteert, een licentie heeft. Volgens GO.Exchange werkt het aan het verkrijgen van licenties waarmee het klanten uit Amerikaanse staten kan accepteren die deze nodig hebben.

Houd het gedeelte ‘Nieuws’ van de GO.Exchange-website in de gaten als u zich in een Amerikaanse staat bevindt die momenteel niet wordt ondersteund en het platform in de toekomst wilt gebruiken.

Er zijn ook enkele landen waar GO.Exchange burgers of inwoners van niet toestaat om accounts te openen. Als je op een van de volgende plaatsen woont, kun je waarschijnlijk geen account openen bij GO.Exchange:

Albanië, Afghanistan, Burundi, Cuba, Iran, Irak, Myanmar, Namibië, Noord-Korea, Palau, Samoa, Servië, Soedan, Syrië, Tadzjikistan, Jemen

Tenzij u in een van de bovengenoemde landen of Amerikaanse staten woont, kunt u waarschijnlijk een account openen bij GO.Exchange en beginnen met het handelen in crypto’s. Het enige andere gebied dat door GO.Exchange service wordt geweigerd, is de Krim, anders staan ​​de diensten open voor iedereen ter wereld.

Procedure: een account openen bij GO.Exchange

Zodra u weet of u in aanmerking komt voor een account bij GO.Exchange, kunt u de accountaanvraag en het identiteitsverificatieproces starten.

Een account aanvragen bij GO.Exchange is eenvoudig. Ga gewoon naar de aanmeldingspagina voor het account en maak een nieuwe gebruikersnaam. U moet ook een e-mailadres voor het account opgeven.

Account aanmelden

GO.Exchange vereist dat u een uniek wachtwoord gebruikt dat 10 tekens lang is. Het wachtwoord moet ook een hoofdletter, een kleine letter, een numeriek teken en een speciaal teken bevatten.

Voorkomen is beter dan genezen!

Nadat u een gebruikersnaam heeft aangemaakt en een e-mailaccount heeft toegewezen, hoeft u alleen maar naar uw e-mailadres te gaan en het adres te verifiëren. Nu dat deel van het proces uit de weg is, kunt u beginnen met het ID-verificatiegedeelte van het accountopeningsproces.

Laat uw ID verifiëren

KYC- en AML-procedures worden de norm in de wereld van cryptocurrency. GO.Exchange doet er alles aan om volledig in overeenstemming te zijn met de bestaande regelgeving om transparantie in de cryptomarkten te helpen introduceren.

U moet zowel een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs als een adresbewijs overleggen als u uw identiteitsbewijs bij GO.Exchange wilt verifiëren. ID-verificatie moet binnen 30 minuten na het indienen van de juiste documenten worden gedaan, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met handelen.

Ga om te beginnen naar het pictogram ‘Identiteitsverificatie’ in de rechterbovenhoek van uw accountpagina.

U wordt gevraagd naar uw officiële naam, geboortedatum en land van verblijf. GO.Exchange gebruikt NetVerify voor zijn verificatieservices.

Nadat u het formulier heeft ingevuld, wordt u naar NetVerify gestuurd, waar u een foto van uzelf en het ID dat u gebruikt om uw identiteit te bevestigen, moet verstrekken.

KYC

Nadat uw foto’s zijn gemaakt, wordt u teruggestuurd naar uw accountpagina, waar de verificatiebalk zal aangeven dat uw ID-verificatie wordt uitgevoerd. Als je problemen hebt met het ID-verificatieproces, kun je contact opnemen met de ondersteuning van GO.Exchange, die we hieronder bespreken.

Volgens GO.Exchange zou je ID-verificatie snel voorbij moeten zijn. Als het meer dan 24 uur duurt, laat ze dan een berichtje achter en kijk wat er aan de hand is.

Enkele van de meest voorkomende redenen waarom ID-verificatie mislukt, zijn problemen met de locatie (in de lijst met geblokkeerde locaties hierboven) of een probleem met de beeldkwaliteit van de foto’s. Maakt u zich geen zorgen als er een vertraging is in uw verificatie, GO.Exchange onderzoekt graag eventuele problemen.

Uw nieuwe GO.Exchange-account gebruiken

GO.Exchange is momenteel een crypto-exchange, wat betekent dat je geld op je account moet storten met crypto’s, niet met fiat-valuta. Je zou een storting moeten kunnen doen in een van de crypto’s die GO.Exchange ondersteunt.

Het is gemakkelijk om crypto’s te storten op uw GO.Exchange-account. Klik eenvoudig op ‘Fondsen’ bovenaan het scherm en kies vervolgens ‘Storten’ voor de munt of token die u naar uw GO.Exchange-account wilt sturen..

Elke munt die GO.Exchange ondersteunt, heeft een andere stortingsknop. Nadat u op de crypto van uw keuze heeft geklikt, krijgt u een barcode en adres om te gebruiken voor de storting.

Deposito's

Ga dan gewoon naar de plek waar u uw crypto’s opslaat, voer het adres in of gebruik de streepjescode en stuur vervolgens de gewenste hoeveelheid cryptovaluta naar uw GO.Exchange-account. Het kan een paar minuten duren voordat de rekening de aanbetaling toont.

Wat als de aanbetaling niet wordt weergegeven??

Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat u het exacte adres gebruikt dat GO.Exchange u geeft voor rekeningstortingen. Zolang u het exacte adres gebruikt dat u heeft gekregen, zou het stortingsproces eenvoudig moeten zijn.

In het geval dat uw aanbetaling niet is aangekomen en u zeker weet dat het juiste adres is gebruikt, moet u mogelijk naar de blockchain kijken om te zien of de overschrijving is verwerkt.

GO.Exchange is de bewaarder van het geld van zijn klanten en de crypto moet via de blockchain worden overgedragen voordat u ermee kunt handelen. GO.Exchange heeft geen controle over hoe snel blockchains werken en hoe lang het kan duren voordat een transactie aankomt.

Als u denkt dat er een fout is opgetreden in uw rekeningsaldo, neem dan onmiddellijk contact op met GO.Exchange.

Wat als ik mijn crypto’s naar het verkeerde adres stuur??

Zoals hierboven vermeld, heeft GO.Exchange geen controle over de blockchains waarop cryptocurrency is vastgelegd. Als je je tokens per ongeluk naar het verkeerde adres hebt gestuurd, kan GO.Exchange niets doen om je te helpen. Zorg ervoor dat u het juiste adres gebruikt en wees voorzichtig met uw crypto’s!

Geld opnemen bij GO.Exchange

Opnemen bij GO.Exchange lijkt veel op het doen van een storting. Ga gewoon naar hetzelfde gedeelte ‘Fondsen’ van uw account en klik op ‘Opnemen’.

Op de ‘Intrekken’ pagina zal er een lijst zijn met alle crypto’s die GO.Exchange ondersteunt. Kies gewoon het token dat u wilt opnemen en voer het adres in waarnaar u uw tokens wilt verzenden.

Net als bij de aanbetalingen, is het absoluut noodzakelijk dat u het juiste verzendadres krijgt. Als u uw tokens naar een onjuist adres stuurt, kan GO.Exchange niets doen om u te helpen.

Zodra u het juiste adres voor uw tokens heeft ingevoerd en het bedrag dat u wilt opnemen, hoeft u alleen maar de transactie te bevestigen en uw 2FA-code in te voeren als u deze hebt ingeschakeld. In het informatievak voor opname wordt ook de vergoeding voor de transactie weergegeven.

Vervolgens ontvang je een bevestiging voor je opname en ben je klaar!

De opname wordt in uw account weergegeven als in behandeling (en vervolgens ‘verzonden’) en u ontvangt ook een e-mail van GO.Exchange waarin de transactie wordt bevestigd. Als je nog vragen hebt over hoe je tokens uit je account kunt halen, helpt het ondersteunend personeel van GO.Exchange je graag verder..

Wat zijn de accountlimieten bij GO.Exchange?

GO.Exchange beperkt transacties tot 100 BTC per account in een bepaalde periode van 24 uur.

Handelen bij GO.Exchange

Het Go Exchange-handelsscherm is goed ontworpen, schoon en gemakkelijk te gebruiken. Als u bekend bent met andere uitwisselingen, voelt u zich meteen thuis.

Handelsscherm

De bestelinterface is heel eenvoudig te gebruiken. Eerst moet u beslissen of u een marktorder of een limietorder wilt gebruiken.

Een marktorder zal tokens kopen of verkopen tegen de geldende marktprijs, zolang er voldoende liquiditeit is om aan de ordergrootte te voldoen. Met een limietorder kunt u de prijs instellen die u betaalt of ontvangt voor uw order, maar het is mogelijk dat u niet alle tokens die u wilt kopen of verkopen tegen de door u ingestelde prijs..

Als je eenmaal hebt besloten hoe je je tokens op GO.Exchange wilt kopen of verkopen, typ je gewoon het aantal tokens in dat je wilt verhandelen en stel je de prijs in als je een limietorder gebruikt..

Kopen verkopen

Als u ervoor kiest om een ​​marktorder te gebruiken, zou de uitvoering vrijwel onmiddellijk moeten zijn. Een limietorder wordt alleen uitgevoerd als de door u ingestelde prijs kan worden gehaald, wat op een bepaald moment wel of niet het geval kan zijn.

Wat is prijsverschuiving?

De prijs die u ziet wanneer u een marktorder plaatst, is mogelijk niet de prijs die u betaalt om tokens te kopen, en dit wordt ‘Price Slippage’ genoemd..

De prijs van een token op de cryptomarkt is constant in beweging, dus de prijs die u betaalt wanneer een order wordt uitgevoerd, zal waarschijnlijk een beetje verschillen van de prijs die u zag toen u een marktorder plaatste.

Prijsverschuivingen kunnen ook worden veroorzaakt door grote orders die worden geplaatst in een tijd dat er een lage marktliquiditeit is.

Gebruik limietorders als u zeker wilt weten dat u al uw tokens krijgt voor de door u gewenste prijs. Het kan langer duren om de bestelling uit te voeren, maar u zult nooit last hebben van prijsverschuivingen.

Hoe zit het met marktmakers?

Market makers zijn de handelsentiteiten die liquiditeit verschaffen aan beurzen en handelaren. Over het algemeen zijn marketmakers andere beurzen die orders samenvoegen en de handelsomgeving creëren.

GO.Exchange wil ervoor zorgen dat marketmakers het volume op zijn beurs niet beïnvloeden, zodat het gerapporteerde volume representatief is voor de daadwerkelijke handelsactie.

Transparantie in de cryptowereld is niet altijd op hetzelfde niveau als de gevestigde financiële markten, en GO.Exchange werkt eraan om betrouwbare informatie voor marktdeelnemers te creëren.

GO.Exchange-vergoedingen

De kosten die GO.Exchange voor al zijn transacties in rekening brengt, zijn laag.

Er zijn geen kosten verbonden aan het storten van uw crypto’s met GO.Exchange, hoewel u mogelijk moet betalen voor ‘gas’ op de blockchain, afhankelijk van het token dat u stort.

De handelskosten die GO.Exchange in rekening brengt, zijn in lijn met de rest van de branche. Het vraagt ​​een vast bedrag van 0,1% voor zowel makers als nemers, ongeacht het tokenpaar dat wordt verhandeld.

Als u geld wilt opnemen van uw account bij GO.Exchange, moet u de onderstaande kosten betalen.

 • Bitcoin (BTC) -0.0005 BTC
 • Ethereum (ETH) -0,005 ETH
 • OmiseGO (OMG) -0,2 OMG
 • USD-muntstuk (USDC) -0,65 USDC
 • Litecoin (LTC) -0,001 LTC

GO.Exchange klantenondersteuning

Als je hulp nodig hebt met je GO.Exchange-account, kun je een verzoek indienen via de online support Service Level Agreement (SLA).

Om het ondersteuningsgedeelte van het GO.Exchange-platform te vinden, klikt u op de link ‘een verzoek indienen’ die u op de ondersteuningspagina vindt..

Klantenservice

Er zijn vijf urgentieniveaus die u aan uw ondersteuningsverzoek kunt toewijzen, variërend van ‘Laag’ tot ‘Kritiek’. Afhankelijk van het belang dat u kiest voor uw serviceaanvraag, geeft het team van GO.Exchange prioriteit aan de bestelling in hun wachtrij.

De geschatte tijd die u zult moeten wachten op hulp van de GO.Exchange-ondersteuningsmedewerkers staan ​​hieronder vermeld, op basis van de urgentie die u aan uw verzoek toewijst.

 • Laag – 12 uur
 • Gemiddeld – 6 uur
 • Hoog – 3 uur
 • Dringend – 2 uur
 • Kritiek – 1 uur

In een poging om zijn activiteiten zo transparant mogelijk te maken, publiceert GO.Exchange maandelijks de eerste responstijden van zijn serviceteam, evenals het aantal serviceverzoeken dat is opgelost met de eerste reactie van de klantenondersteuning.!

GO.Exchange is klaar voor gebruik

De markt voor crypto’s warmt weer op. GO.Exchange komt op het juiste moment op de markt en zal waarschijnlijk nieuwe gebruikers kunnen aantrekken met zijn eenvoudige interface en de lage kosten die in rekening worden gebracht.

GO.Exchange heeft nog steeds een beperkt aantal ondersteunde tokens, maar het zal waarschijnlijk nieuwe tokens toevoegen naarmate de tijd verstrijkt. De toewijding aan transparantie die GO.Exchange heeft gedaan, is ook opmerkelijk, aangezien veel beurzen moeite hebben gehad om de kwaliteit van de marktgegevens die ze creëren te waarborgen.

Het GO.Exchange Token (GOT)

Naast de eenvoudige handelsinstrumenten en lage kosten, heeft GO.Exchange het GO.Exchange-token gecreëerd dat wordt verhandeld onder het symbool GOT.

Het GOT-token is er om GO.Exchange-gebruikers te belonen en krijgt GO.Exchange-gebruikers op basis van hun handel. Het zal niet aan het publiek worden verkocht om geld in te zamelen voor operaties en heeft een beperkte voorraad van 10 miljard GOT-tokens.

GO.Exchange is van plan om het GOT-token te gebruiken als stemfiche, dat zal worden gebruikt om te bepalen welk token regelmatig wordt verbrand.

Conclusie

GO.Exchange is nieuw op de wereldwijde markt voor cryptocurrency, maar het is het bekijken waard. Hoewel het misschien niet voldoet aan de behoeften van een ervaren handelaar die een diepte van tokenparen nodig heeft, kan de gemakkelijk te begrijpen interface perfect zijn voor handelaren die het simpel willen houden..

Omdat de beurs nieuw is, is de liquiditeit momenteel laag en zijn de beschikbare handelsparen geen patch voor wat u andere, meer gevestigde beurzen zoals Binance enz..

Omise is een groot en gevestigd bedrijf, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de integriteit van de uitwisseling, zoals altijd, bewaar alleen bedragen op beurzen – zorg ervoor dat u uw hoofdstapel cryptovaluta offline houdt.

Het is echter een veelbelovende start: of Omise een aanzienlijk deel van de wisselmarkt kan veroveren, valt nog te bezien.

De cryptomarkten kijken eindelijk omhoog na een ruig 2018, en GO.Exchange zou de juiste plek kunnen zijn om een ​​markt te betreden met enorm veel potentieel.

Bezoek Go Exchange

Ga uitwisselen

src = “~ images \ beginnershandleiding-voor-uitwisseling-complete-review.gif”

alt = “Go Exchange Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8

Makkelijk te gebruiken

8.0 / 10

Reputatie

9.0 / 10

Vergoedingen

8.0 / 10

Klantenservice 9

8.0 / 10

Betaalmethodes

7,0 / 10

Voordelen

 • Goed gevestigd bedrijf
 • Aantrekkelijke interface
 • KREEG Exchange-token
 • OMG-handelsparen
 • Redelijke vergoedingen

Nadelen

 • Niet zo veel valuta’s als concurrenten
 • Nieuw gelanceerde beurs
 • Geen fiat-ondersteuning

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Ga uitwisselen","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 06 \ /go-exchange-review.gif","Omschrijving"​"GO.Exchange is een nieuwe digitale activabeurs die zijn klanten een aantal geweldige handelsfuncties biedt. Als je wilt weten wie het platform van GO.Exchange kan gebruiken of wat het doet, dan ben je op de juiste plek. GO.Exchange is de nieuwste dochteronderneming van Omise Holdings, het bedrijf achter Omise & OmiseGo. GO.Exchange is een volledig…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Nicholas Say"​,"recensie"​"@type"​"Recensie","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.00"​,"naam"​"Ga uitwisselen","reviewBody"​"GO.Exchange is een nieuwe digitale activabeurs die een aantal geweldige handelsfuncties biedt aan zijn klanten. \ R \ n \ r \ nAls je wilt weten wie het platform van GO.Exchange kan gebruiken, of wat het doet, dan heb je gelijk. plaats. GO.Exchange is de nieuwste dochteronderneming van Omise Holdings, het bedrijf achter Omise & OmiseGo. \ R \ n \ r \ nGO.Exchange is een volledig functionele cryptocurrency-uitwisseling die zijn gebruikers beloningen geeft voor het handelen. Het heeft zijn eigen token, GOT genaamd. Hoewel er enkele beperkingen zijn aan wie GO.Exchange kan gebruiken, is het beschikbaar voor vrijwel iedereen die op een locatie woont waar cryptohandel en -bezit mogelijk is. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLees verder als we bekijken de nieuwste uitwisseling om live te gaan, onze volledige recensie van Go.Exchange. \ r \ nBezoek Go Exchange \ r \ n \ r \ nWat is GO.Exchange All About? \ r \ nGO.Exchange heeft zijn handelsplatform eerder dit jaar en zojuist Litecoin aan zijn handelsassortiment toegevoegd. \ r \ n \ r \ nTot nu toe ondersteunt de beurs BTC, USDC, ETH, evenals OMG en LTC. GO.Exchange streeft ernaar volledig te voldoen aan alle KYC \ / AML-voorschriften en beperkt accounttoegang tot mensen die wettelijk in staat zijn om het platform legaal te gebruiken. \ R \ nWie kan GO.Exchange gebruiken? nieuws is dat de meeste mensen over de hele wereld legaal kunnen handelen en cryptocurrency kunnen bezitten. De wetten in de VS met betrekking tot crypto’s zijn nog steeds vaag, en veel individuele staten verbieden hun inwoners om crypto-uitwisselingen te gebruiken. \ R \ n \ r \ nAls je een inwoner bent van een van de volgende Amerikaanse staten, staat GO.Exchange je niet toe om een ​​rekening te openen: \ r \ n \ r \ n Alabama, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Iowa, Indiana, Kentucky, Louisiana, Maine, Mississippi, Minnesota, Missouri, Nebraska, Nevada, New York, New Mexico, North Carolina, Ohio, Oregon, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Utah, Vermont, Washington, Washington DC, West Virginia \ r \ n \ r \ nIn sommige gevallen vereist de staat dat elke crypto-exchange die klanten accepteert van zijn staat een vergunning hebben. Volgens GO.Exchange werkt het aan het beveiligen van licenties waarmee het klanten uit Amerikaanse staten kan accepteren die deze nodig hebben. \ R \ n \ r \ nHoud het gedeelte ‘Nieuws’ van de GO.Exchange-website in de gaten als je bevinden zich in een Amerikaanse staat die momenteel niet wordt ondersteund, en willen het platform in de toekomst gebruiken. \ r \ n \ r \ nEr zijn ook enkele landen waar GO.Exchange burgers of ingezetenen van niet toestaat om accounts te openen. Als je in een van de volgende plaatsen woont, kun je waarschijnlijk geen account openen bij GO.Exchange: \ r \ n \ r \ n Albanië, Afghanistan, Burundi, Cuba, Iran, Irak, Myanmar, Namibië, Noord-Korea, Palau , Samoa, Servië, Soedan, Syrië, Tadzjikistan, Jemen \ r \ n \ r \ nTenzij u in een van de bovengenoemde landen of Amerikaanse staten woont, kunt u waarschijnlijk een rekening openen bij GO.Exchange en beginnen met het verhandelen van crypto’s. Het enige andere gebied dat service wordt geweigerd door GO.Exchange is de Krim, anders staan ​​de services open voor iedereen ter wereld. \ R \ nHoe: Open een account bij GO.Exchange \ r \ nZodra je weet of je dat bent die in aanmerking komt voor een account bij GO.Exchange, kunt u de accountaanvraag en het identiteitsverificatieproces starten. \ r \ n \ r \ nHet aanvragen van een account bij GO.Exchange is eenvoudig. Ga gewoon naar de aanmeldingspagina van het account en maak een nieuwe gebruikersnaam. U moet ook een e-mailadres voor het account opgeven. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nGO.Exchange vereist dat u een uniek wachtwoord gebruikt dat 10 tekens lang is. Het wachtwoord moet ook een hoofdletter, een kleine letter, een numeriek teken en een speciaal teken bevatten. \ R \ n \ r \ nBeter dan genezen! \ R \ n \ r \ nNadat u een gebruikersnaam hebt gemaakt en een e-mailaccount, u hoeft alleen maar naar uw e-mailadres te gaan en het adres te verifiëren. Nu dat deel van het proces uit de weg is, kun je beginnen met het ID-verificatiegedeelte van het proces voor het openen van een account. \ R \ nVervang je ID geverifieerd \ r \ nKYC- en AML-procedures worden de norm in de wereld van cryptocurrency. GO.Exchange doet er alles aan om volledig te voldoen aan de regelgeving die bestaat om transparantie in de cryptomarkten te helpen introduceren. \ R \ n \ r \ nU moet zowel een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs als een bewijs van adres overleggen als u wilt verifiëren uw ID bij GO.Exchange. ID-verificatie moet binnen 30 minuten na het indienen van de juiste documenten worden uitgevoerd, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met handelen. \ R \ n \ r \ nOm te beginnen, gaat u naar het pictogram ‘Identiteitsverificatie’ rechtsboven op uw accountpagina . \ r \ n \ r \ nU wordt gevraagd naar uw officiële naam, geboortedatum en land van verblijf. GO.Exchange gebruikt NetVerify voor zijn verificatieservices. \ R \ n \ r \ nNadat u het formulier heeft ingevuld, wordt u naar NetVerify gestuurd waar u een foto van uzelf moet opgeven en het ID dat u gebruikt om uw identiteit. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nZodra uw foto’s zijn gemaakt, wordt u teruggestuurd naar uw accountpagina, waar de verificatiebalk zal aangeven dat uw ID-verificatie bezig is. Als je problemen hebt met het ID-verificatieproces, kun je contact opnemen met de ondersteuning van GO.Exchange, die we hieronder bespreken. \ R \ n \ r \ nVolgens GO.Exchange zou je ID-verificatie snel voorbij moeten zijn. Als het meer dan 24 uur duurt, laat ze dan gewoon een berichtje achter en kijk wat er aan de hand is. \ R \ n \ r \ nSommige van de meest voorkomende redenen waarom ID-verificatie mislukt, zijn problemen met de locatie (in de lijst met geblokkeerde locaties hierboven) of een probleem met de beeldkwaliteit van de foto’s. Maakt u zich geen zorgen als er een vertraging is in uw verificatie, GO.Exchange kijkt graag naar mogelijke problemen. \ R \ nUw nieuwe GO.Exchange-account gebruiken \ r \ nGO.Exchange is momenteel een crypto-exchange. , wat betekent dat u geld op uw account moet storten met crypto’s, niet met fiatvaluta. Je zou in staat moeten zijn om een ​​storting te doen in een van de crypto’s die GO.Exchange ondersteunt. \ R \ n \ r \ nHet is gemakkelijk om crypto’s te storten op je GO.Exchange-account. Klik gewoon op ‘Fondsen’ bovenaan het scherm en kies vervolgens ‘Storten’ voor de munt of token die je naar je GO.Exchange-account wilt sturen. \ R \ n \ r \ nElke munt die GO.Exchange ondersteunt heeft een andere stortingsknop. Nadat je op de crypto van je keuze hebt geklikt, krijg je een barcode en adres om te gebruiken voor de storting. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nGa dan gewoon naar waar je je crypto’s opslaat, voer in het adres of gebruik de streepjescode, en stuur vervolgens de gewenste hoeveelheid crypto naar uw GO.Exchange-account. Het kan een paar minuten duren voordat de rekening de aanbetaling toont. \ R \ nWat als de aanbetaling niet verschijnt? \ R \ nHet is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je het exacte adres gebruikt dat GO.Exchange je geeft. voor rekeningstortingen. Zolang u het exacte adres gebruikt dat u heeft opgegeven, zou het stortingsproces eenvoudig moeten zijn. \ R \ n \ r \ nIn het geval dat uw storting niet is aangekomen en u zeker weet dat het juiste adres is gebruikt, kunt u moeten naar de blockchain kijken en kijken of de overdracht is verwerkt. \ r \ n \ r \ nGO.Exchange is de bewaarder van het geld van zijn klanten en de crypto moet via de blockchain worden overgedragen voordat je in staat bent om ermee te handelen. GO.Exchange heeft geen controle over hoe snel blockchains werken en hoe lang het kan duren voordat een transactie aankomt. \ R \ n \ r \ nAls u denkt dat er een fout is opgetreden in uw rekeningsaldo, neem dan contact op met GO.Exchange meteen. \ R \ nWat als ik mijn crypto’s naar het verkeerde adres stuur? \ R \ nZoals hierboven vermeld, heeft GO.Exchange geen controle over de blockchains waarop cryptocurrency is vastgelegd. Als je je tokens per ongeluk naar het verkeerde adres hebt gestuurd, kan GO.Exchange niets doen om je te helpen. Zorg ervoor dat je het juiste adres gebruikt en wees voorzichtig met je crypto’s! \ R \ nOpnemen bij GO.Exchange \ r \ nOpnemen bij GO.Exchange lijkt sterk op het doen van een storting. Ga gewoon naar hetzelfde gedeelte ‘Fondsen’ van uw account en klik op ‘Opnemen’. \ R \ n \ r \ nOp de pagina ‘Opnemen’ zal er een lijst zijn met alle crypto’s die GO.Exchange ondersteunt. Kies gewoon het token dat u wilt opnemen en voer het adres in waarnaar u uw tokens wilt verzenden. \ R \ n \ r \ nNet als de stortingen is het noodzakelijk dat u het juiste verzendadres krijgt. Als u uw tokens naar een onjuist adres stuurt, kan GO.Exchange niets doen om u te helpen. \ R \ n \ r \ nZodra u het juiste adres voor uw tokens heeft ingevoerd en het bedrag dat u wilt opnemen, u hoeft te doen is de transactie bevestigen en uw 2FA-code invoeren als u deze hebt ingeschakeld. In het informatievak voor opname wordt ook de vergoeding voor de transactie weergegeven. \ R \ n \ r \ nVervolgens ontvangt u een bevestiging voor uw opname en bent u helemaal klaar! \ R \ n \ r \ nDe opname wordt weergegeven als in behandeling (en dan ‘verzonden’) in uw account, en u ontvangt ook een e-mail van GO.Exchange ter bevestiging van de transactie. Als je nog vragen hebt over hoe je tokens uit je account kunt halen, helpt het ondersteunend personeel van GO.Exchange je graag verder. \ R \ nWat zijn de accountlimieten bij GO.Exchange?\r\nGO.Exchange beperkt transacties tot 100 BTC per account in een bepaalde periode van 24 uur. \ R \ nHandel bij GO.Exchange \ r \ nHet Go Exchange-handelsscherm is goed ontworpen, schoon en gemakkelijk te gebruiken. Als u bekend bent met andere beurzen, zult u zich meteen thuis voelen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe bestelinterface is heel eenvoudig te gebruiken. Eerst moet u beslissen of u een marktorder of een limietorder wilt gebruiken. \ R \ n \ r \ nEen marktorder zal tokens kopen of verkopen tegen de geldende marktprijs, zolang er voldoende liquiditeit is om aan de bestelgrootte. Met een limietorder kunt u de prijs instellen die u voor uw order betaalt of ontvangt, maar het is mogelijk dat u niet alle gewenste tokens kunt kopen of verkopen tegen de door u ingestelde prijs. \ R \ n \ r \ nZodra u beslist over hoe u uw tokens op GO.Exchange wilt kopen of verkopen, typ gewoon het aantal tokens dat u wilt verhandelen in en stel de prijs in als u een limietorder gebruikt. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls u ervoor kiest om een ​​marktorder te gebruiken, zou de uitvoering bijna onmiddellijk moeten zijn. Een limietorder wordt alleen uitgevoerd als de door u ingestelde prijs kan worden gehaald, wat op elk moment wel of niet het geval kan zijn. \ R \ nWat is een prijsverschuiving? \ R \ nDe prijs die u ziet wanneer u een markt plaatst bestelling is mogelijk niet de prijs die u betaalt om tokens te kopen, en dit wordt ‘Price Slippage’ genoemd. \ r \ n \ r \ n De prijs van een token op de cryptomarkt beweegt voortdurend, dus de prijs die u betaalt wanneer een order gevuld zal waarschijnlijk een beetje verschillen van degene die u zag toen u een marktorder plaatste. \ r \ n \ r \ nPrijsverschuiving kan ook worden veroorzaakt door grote orders die worden geplaatst in een tijd dat er een lage marktliquiditeit is. \ r \ n \ r \ nAls je zeker wilt zijn dat je al je tokens krijgt voor de prijs die je wilt, gebruik dan limietorders. Het kan langer duren om de order uit te voeren, maar u zult nooit last hebben van prijsverschuivingen. \ R \ nHoe zit het met marktmakers? \ R \ nMarktmakers zijn de handelsentiteiten die liquiditeit verschaffen aan beurzen en handelaren. Over het algemeen zijn marketmakers andere beurzen die orders samenvoegen en de handelsomgeving creëren. GO.Exchange wil ervoor zorgen dat marketmakers het volume op zijn beurs niet beïnvloeden, zodat het gerapporteerde volume representatief is van de daadwerkelijke handelsactie. \ r \ n \ r \ nTransparantie in de cryptowereld is niet altijd op hetzelfde niveau als de gevestigde financiële markten, en GO.Exchange werkt aan het creëren van betrouwbare informatie voor marktdeelnemers. \ r \ nGO .Exchange-vergoedingen \ r \ nDe kosten die GO.Exchange in rekening brengt voor al zijn transacties zijn laag. \ R \ n \ r \ nEr zijn geen kosten om uw crypto’s bij GO.Exchange te storten, hoewel u mogelijk moet betalen voor ‘gas ‘op de blockchain, afhankelijk van het token dat u stort. \ r \ n \ r \ nDe handelskosten die GO.Exchange in rekening brengt, zijn in lijn met de rest van de branche. Het rekent een vast bedrag van 0,1% voor zowel makers als nemers, ongeacht het tokenpaar dat wordt verhandeld. \ R \ n \ r \ nAls je geld wilt opnemen van je account bij GO.Exchange, moet je betalen de kosten die hieronder worden vermeld. \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin (BTC) -0.0005 BTC \ r \ n \ tEthereum (ETH) -0.005 ETH \ r \ n \ tOmiseGO (OMG) -0.2 OMG \ r \ n \ tUSD Coin (USDC) -0.65 USDC \ r \ n \ tLitecoin (LTC) -0.001 LTC \ r \ n \ r \ nGO.Exchange Customer Support \ r \ nAls u hulp nodig heeft met uw GO.Exchange-account, kan een verzoek indienen via zijn online support Service Level Agreement (SLA). \ r \ n \ r \ nOm het ondersteuningsgedeelte van het GO.Exchange-platform te vinden, klikt u gewoon op de link ‘een verzoek indienen’ die u vindt op zijn support pagina. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEr zijn vijf urgentieniveaus die u kunt toewijzen aan uw ondersteuningsverzoek, variërend van ‘Laag’ tot ‘Kritiek’. Afhankelijk van het belang dat u kiest voor uw serviceverzoek, geeft het team van GO.Exchange prioriteit aan de volgorde in hun wachtrij. \ R \ n \ r \ nDe tijd die u ongeveer moet wachten op hulp van de GO.Exchange-ondersteuning het personeel wordt hieronder vermeld, op basis van het urgentieniveau dat u aan uw verzoek toewijst. \ r \ n \ r \ n \ tLaag – 12 uur \ r \ n \ tMiddel – 6 uur \ r \ n \ tHoog – 3 uur \ r \ n \ tDuurzaam – 2 uur \ r \ n \ tKritisch – 1 uur \ r \ n \ r \ nIn een poging om zijn activiteiten zo transparant mogelijk te maken, publiceert GO.Exchange maandelijks de eerste responstijden van zijn serviceteam, evenals het aantal serviceverzoeken dat werd opgelost met de eerste reactie van de klantenondersteuning! \ r \ nGO.Exchange is klaar voor gebruik \ r \ nDe markt voor crypto’s warmt weer op. GO.Exchange komt op het juiste moment op de markt en zal waarschijnlijk nieuwe gebruikers kunnen aantrekken met zijn eenvoudige interface en de lage kosten die in rekening worden gebracht. \ R \ n \ r \ nGO.Exchange heeft nog steeds een beperkt aantal van ondersteunde tokens, maar het zal waarschijnlijk nieuwe toevoegen naarmate de tijd verstrijkt. De toewijding aan transparantie die GO.Exchange heeft gedaan, is ook opmerkelijk, aangezien veel beurzen moeite hebben gehad om de kwaliteit van de marktgegevens die ze creëren te waarborgen. \ R \ nDe GO.Exchange Token (GOT) \ r \ nNaast de eenvoudige handelshulpmiddelen en lage kosten, heeft GO.Exchange het GO.Exchange-token gecreëerd dat handelt onder het symbool GOT. \ r \ n \ r \ nHet GOT-token is er om GO.Exchange-gebruikers te belonen en krijgt GO.Exchange-gebruikers gebaseerd op hun handel. Het zal niet aan het publiek worden verkocht om geld in te zamelen voor operaties en heeft een beperkte voorraad van 10 miljard GOT-tokens. GO.Exchange is van plan om het GOT-token te gebruiken als stemfiche, die zal worden gebruikt om te bepalen welk token regelmatig wordt gebrand. \ r \ nConclusie \ r \ nGO.Exchange is nieuw op de wereldwijde markt voor cryptocurrency, maar het is het bekijken waard. Hoewel het misschien niet past bij de behoeften van een ervaren handelaar die een diepte van tokenparen nodig heeft, kan de gemakkelijk te begrijpen interface perfect passen bij handelaren die het simpel willen houden. \ R \ n \ r \ nAangezien de uitwisseling nieuw is , de liquiditeit is momenteel laag en de beschikbare handelsparen zijn geen patch voor wat u andere, meer gevestigde beurzen zoals Binance enz.Omise vindt, is een groot en goed gevestigd bedrijf, dus u kunt zich geen zorgen maken over de integriteit van de uitwisseling, zoals altijd, bewaar alleen handelsbedragen op beurzen – zorg ervoor dat u uw hoofdstapel crypto offline houdt. \ r \ n \ r \ nHet is echter een veelbelovende start, of Omise een aanzienlijk deel van de Exchange-markt valt nog te bezien. \ r \ n \ r \ nDe cryptomarkten kijken eindelijk omhoog na een ruig 2018, en GO.Exchange zou de juiste plek kunnen zijn om een ​​markt te betreden met een enorm potentieel. \ r \ nBezoek Go Exchange","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Nicholas Say"​,"datum gepubliceerd"​"03-07-2019"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me