Wirex anmeldelse: Wallet App & VISA betalingskort til Cryptocurrency & Fiat

Wirex anmeldelse

Wirex er en applikation og konto, der lader dig forblive i kontrol med både traditionelle finansielle aktiver og kryptokurver.

Virksomheden begyndte sit liv som E-Coin i form af en udbyder af virtuelle kort. Dens udvidelse af tjenesterne førte til ændringen af ​​navnet til Wirex, som fandt sted i februar 2016.

Virksomheden tilbyder en personlig bankløsning, der er en hybrid mellem traditionel bank- og kryptovaluta. Wirex hævder at være det første firma, der kombinerer accept af fiat-valuta med blockchains fleksibilitet og hastighed.

Der er sikre tegnebøger til Litecoin og Bitcoin med support fra mobile og online applikationer.

Wirex anmeldelse

Wirex har med succes integreret teknologier til globale betalinger og peer-to-peer-overførsler, hvilket giver mulighed for service, du kan bruge med blot flere klik. Virksomheden beskytter også privatlivets fred, forbedrer sikkerheden og forbedrer kundeoplevelsen. Wirex arbejder konstant på at forbedre sine tjenester og produkter for bedre at imødekomme kundernes behov.

Besøg Wirex

Om Wirex

Med hensyn til størrelse har Wirex en transaktionsvolumen på 2,0 milliarder dollars, og den har 1,8 millioner brugere. Wirex hovedkvarter er i London, og der er yderligere kontorer i Kiev, Ukraine og Tokyo, Japan. Det understøtter omkring 130 forskellige lande, men ikke USA.

Wirex mener, at alle skal være i stand til at spille en rolle i den økonomiske revolution. Virksomheden ønsker at gøre det muligt at bruge både traditionelle valutaer og kryptokurver i den daglige økonomi i stedet for at skulle vælge den ene eller den anden.

Derudover mener Wirex, at alle rundt om i verden skal have adgang til banktjenester. For at nå dette mål kræver Wirex kun internetadgang for at bruge det. Der er ikke noget papirarbejde, der skal udfyldes, og virksomheden tager ikke af weekender eller har lukketider.

Endelig ønsker Wirex at fjerne geografiske begrænsninger inden for økonomi. I det væsentlige betyder det, at det mener, at du skal være i stand til at sende penge til nogen hvor som helst inden for få sekunder.

Wirex-funktioner

Ved hjælp af Wirex kan du forbinde dine kredit- og betalingskort. Applikationen giver dig mulighed for at gemme kryptokurver, inklusive Bitcoin. Det er også muligt at købe Bitcoins og andre altcoins med gode valutakurser og høje grænser. Eller du kan veksle kryptokurver til fiat-valuta.

Wirex understøtter også overførsel af digitale valutaer mellem brugere overalt i verden uden gebyr. Eller du kan overføre penge til nogen med meget lave gebyrer sammenlignet med traditionelle tjenester for at sende penge.

Wirex-websted

Wirex Visa-betalingskort

Dette er et Visa-kort, der er kontaktløst og giver dig mulighed for at foretage betalinger ved hjælp af din Wirex-konto. Takket være brugen af ​​dette kort kan du i det væsentlige bruge din kryptokurrency ligesom du ville have en hvilken som helst fiat-valuta, herunder i restauranter, butikker eller på offentlig transport.

Wirex markedsfører dette som det eneste Visa i verden, der lader dig konvertere krypto til traditionelle penge og derefter bruge det som sådan.

 • Forbind dit kort til dine Bitcoin-, Litecoin-, Ethereum-, WAVES- eller XRP-tegnebøger og tilbringe i dem i hverdagen
 • Konverter med det samme Bitcoin, Litecoin, Ethereum, WAVES og XRP til GBP, EUR og USD til live priser
 • Cryptoback ™ belønner dig med 0,5% i Bitcoin hver gang du stikker din nål i, stryger eller bruger kontaktløs med dit Wirex Visa-kort i butikken

Instant Crypto til Fiat-konverteringer

Kortet giver mulighed for øjeblikkelig konvertering af kryptokurver, så du kan bruge dem i realtid som fiat-valutaer. Dette fungerer for Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Ripple.

Kortet fungerer overalt, inklusive butikker, restauranter, online og pengeautomater. Du kan vælge at få et kort med GBP, EUR eller USD som basisvaluta. Det er endda muligt at vælge alle tre.

Wirex VISA-betalingskort

Med Wirex Visa får du valutakurser, der slår bankernes tilbud, uden provision eller skjulte gebyrer. Applikationen understøtter administration af dit budget og sporing af dine udgifter, herunder øjeblikkelige alarmer.

Cryptoback-belønninger

Når du bruger Wirex Visa-kort, får du også optjent eksklusive Cryptoback-belønninger. Disse tildeles automatisk, når du bruger i butikkerne. Dette program giver dig mulighed for at tjene 0,5 procent tilbage i Bitcoin, hver gang du bruger dit kort til at betale for transport, barer, restauranter og butikker. Al den Bitcoin, du tjener på denne måde, kan øjeblikkeligt indløses, herunder evnen til at bruge og / eller konvertere den.

Tilføjelse af midler

For at tilføje penge til dit Wirex Visa-kort tilføjer du bare penge til din Wirex-konto. Dette kan gøres med en af ​​finansieringsmulighederne, såsom kredit- eller betalingskort, deponering af kryptokurrency eller en bankoverførsel, blandt andre.

Hvis du vælger GBP-kortet, vil det være et Visa-betalingskort, der har et bankkontonummer samt en sorteringskode. Hvis du vælger USD- eller EUR-kortet, vil det være et forudbetalt kort. Under alle omstændigheder er kortets saldo knyttet til Wirex-valutakontoen.

Wirex-belønninger betalt i Bitcoin

Som nævnt tilbyder Wirex Cryptoback-belønninger. Disse giver dig mulighed for at tjene 0,5 procent tilbage i BTC på alle dine køb foretaget i butikker med Wirex Visa-kortet.

Cryptoback-belønninger

Wirex tilbyder også et Refer-a-Friend-program. Dette giver dig mulighed for at tjene Bitcoin gratis ved også at invitere familie og venner til at deltage i Wirex. Med dette program tjener du og dine venner hver så meget som $ 10 i form af Bitcoin.

For at deltage i programmet skal du starte med at dele det unikke henvisningslink, som du kan finde i appens belønningssektion. Dine venner tilmelder sig og bliver bekræftet, hvilket tager cirka to minutter og to trin.

Når din ven køber kryptokurver til en værdi af $ 100 ved hjælp af deres betalingskort eller kreditkort, modtager du begge $ 5 i BTC. Når din ven bestiller sit Wirex Visa-kort og foretager deres første køb i butikken, uanset køb, får du hver yderligere $ 5 i BTC.

For at få disse belønningsprogrammer til at skille sig ud er der ingen grænser for, hvor meget du kan tjene på begge programmer.

Begge disse belønninger, Cryptoback og Refer-a-Friend, tildeles i Satoshis, underenheden af ​​Bitcoin. Du kan indløse disse Satoshier hvor som helst og når som helst, enten online eller via applikationen. Indløs dem i din Wirex Bitcoin-tegnebog, og opbevar, brug eller udskift dem, som du vil.

Wirex Cryptocurrency tegnebøger

Wirex giver brugerne mulighed for at vælge mellem en af ​​seks forskellige valuta-tegnebøger. Alle er sikre og har funktioner som køleopbevaring til kryptokurrency, traditionelle valutaer og multi-sig-funktionalitet. Dette inkluderer dit valg af fire crypto-tegnebøger, som hver er nemme at bruge.

Tegnebøgerne giver dig mulighed for at købe, gemme eller administrere både crypto og fiat. Understøttede kryptokurver inkluderer BTC, LTC, ETH, XRP og WAVES, mens understøttede fiat-valutaer inkluderer GBP, EUR og USD. Det er også muligt at udveksle øjeblikkeligt mellem disse fiat og kryptokurver ved hjælp af live-priser, så der er ingen overraskelser.

Cryptocurrency tegnebøger

Der er mange måder at tilføje penge til tegnebøgerne, herunder via bankoverførsel, betalingskort eller kreditkort. Du kan også linke Wirex Visa-betalingskortet til din tegnebog, som giver dig mulighed for at konvertere og derefter bruge kryptokurrency online og i butikken.

Forskellen mellem Crypto og Fiat Wallets

Når du vælger en cryptocurrency-tegnebog fra Wirex, får du adgang til muligheden for øjeblikkeligt at udveksle kryptokurver med traditionelle valutaer ved hjælp af live-kurser. Du kan finansiere din tegnebog med en bankoverførsel eller et kredit- eller betalingskort. For at bruge kryptovalutaen skal du slutte dine tegnebøger til Wirex Visa-kortet.

Hvis du vælger en traditionel pengepung, kan du bestille et kort i GBP, EUR eller USD. Dette er fantastisk til rejser, da det hjælper med at sænke forhandlergebyrer og høje valutakurser. Du får også valutakurser mellem USD, GBP og EUR, der er bedre end bankernes, hvis du vælger en fiat-tegnebog. I modsætning til konkurrencen opkræver Wirex ikke provisioner eller gebyrer.

Sådan bruges Wirex

ganske enkelt tilmeld dig Wirex-webstedet og din konto vil være i gang om få minutter.

Kontotilmelding

Du kan også starte med at downloade Wirex-applikationen til din smartphone fra Apple App Store eller Google Play Store. Derfra skal du bare registrere og bekræfte din konto på samme måde.

Vælg, om du vil have en USD-, EUR- eller GBP-konto, og nyd øjeblikkelig tilgængelighed. Nu kan du administrere dine midler, uanset hvor du er og når som helst på dagen.

Udveksling af valutaer på Wirex

En af de mange fantastiske funktioner i Wirex er evnen til at veksle valutaer med meget konkurrencedygtige valutakurser og ingen provision eller gebyrer. Du kan købe traditionel valuta eller kryptokurrency i kun to trin, hvilket gør denne proces utrolig ligetil.

Start med at indlæse penge på din Wirex-konto ved hjælp af en bankoverførsel, betalingskort eller kreditkort. Derefter skal du logge ind på webstedet eller åbne Wirex-applikationen og følge trinene på skærmen for at konvertere midler til BTC, LTC, ETH, WAVES eller XRP eller til GBP, USD eller EUR med få klik. Du kan bruge fiat-valuta til at købe kryptovaluta eller omvendt.

Wirex pengeoverførsler

Et andet godt træk ved Wirex er muligheden for at overføre penge over hele verden uden besvær og med meget lave gebyrer. De fleste nuværende løsninger kræver, at du betaler høje valutakurser, provisioner, skjulte gebyrer og uventede gebyrer.

Med Wirex får du meget konkurrencedygtige priser, når du sender USD, EUR eller GBP til enhver destination i verden. I tilfælde af en kryptooverførsel kan du konvertere den pågældende kryptokurrency til en traditionel valuta uden nogen provision; du betaler bare konverteringsfrekvensen.

Pengeoverførsler

For at foretage en pengeoverførsel skal du starte med at indlæse penge i din Wirex-tegnebog via bankoverførsel, betalingskort eller kreditkort. Hvis du indlæser kryptovaluta, konverteres den automatisk til en af ​​de tre understøttede fiat-valutaer til overførsel, hvor den valgte fiat-valuta afspejler dine præferencer.

Du kan derefter vælge, om du vil foretage overførslen ved hjælp af kryptovaluta eller fiat-valuta. Vælg valutaen, og indtast det beløb, der skal sendes. Derfra bliver du bedt om at indtaste modtagerens tegnebog-adresse.

Hvis den person, du vil sende penge til, ikke har en tegnebog, kan de få en gratis fra Wirex-applikationen. På dette tidspunkt skal du bare klikke på Bekræft. Overførslen tager typisk cirka ti minutter, men det kan tage op til en time.

Wirex-gebyrer

Wirex skiller sig ud fra konkurrencen med sin gennemsigtighed og relativt lave gebyrer. Faktisk er der ingen provisioner eller transaktionsgebyrer. I stedet betaler du bare den pris, du ser for hver type børs.

Der er ingen gebyrer forbundet med mobilapplikationen, multi-sig tegnebog, e-pengekonto, sikkerhedsfunktioner som tofaktorautentificering, kortudstedelse, kortlevering eller AML-kryptokurrency. Det eneste gebyr, der er relateret til disse tjenester, er for kortadministration. Alligevel er dette gebyr meget lille sammenlignet med andre lignende muligheder, kun £ 1,00 / € 1,20 / $ 1,50 hver måned.

Manglen på gebyrer fortsætter, når det kommer til top-ups, da der ikke er noget gebyr, uanset om du fylder op via kryptokurrency, kredit- eller betalingskort eller bankoverførsler. De fleste transaktioner er også helt gratis. Du betaler ikke gebyrer for udveksling af kryptokurrency, fiat-udveksling, Wirex-krypto- eller fiat-overførsel, onlinekortkøb, kortkøb i butikker eller cashback i butikker.

Der er et mindre gebyr for brug af pengeautomater, hvilket er almindeligt for lignende tjenester og lavere end konkurrencen. Inden for Europa er gebyret £ 1,75 / € 2,25 / $ 2,50 eller det er £ 2,25 / € 2,75 / $ 3,50 uden for Europa.

Her er en komplet oversigt over alle gældende gebyrer:

Konto- og Wirex-kortafgifter

Mobilapp Gratis
Multi-sig tegnebog Gratis
E-Money-konto Gratis
Sikkerhedsfunktioner (2FA) Gratis
Kortudstedelse Gratis
Levering af kort Gratis
Kryptovaluta AML Gratis
Kortadministration £ 1,00 / € 1,20 / $ 1,50

om måneden

Top-Up-afgifter

bankoverførsel Gratis
Kredit- / betalingskort Gratis
Kryptovaluta Gratis

Transaktionsgebyrer

Valutaveksling Gratis
FIAT-udveksling Gratis
Wirex kryptovalutaoverførsler Gratis
Wirex FIAT-overførsler Gratis
Onlinekort køb (ePOS) Gratis
Køb i butikken (POS) Gratis
ATM (i Europa) £ 1,75 / € 2,25 / $ 2,50
ATM (uden for Europa) £ 2,25 / € 2,75 / $ 3,50
Cashback i butikken Gratis

Wirex-grænser

Wirex ønsker at appellere til alle klienter, hvorfor det også fungerer for at levere minimale grænser. Der er ingen grænser for udveksling, indskud, køb af online kort eller køb i kort.

De grænser, som Wirex pålægger, er meget rimelige og konkurrencedygtige. I de fleste tilfælde er det usandsynligt, at den gennemsnitlige klient bliver frustreret over disse grænser. Grænsen for cashback i butikken er £ 50 pr. Dag. Der er en overførselsgrænse på 10 BTC pr. Dag.

Hæveautomatudtag er begrænset til £ 250 / € 250 / $ 250 pr. Dag. Kredit- og betalingskortopfyldninger er begrænset til £ 7.500 / € 8.000 / $ 10.000 pr. Dag. Der er også en maksimal kortsaldo på £ 15k / € 16k / $ 20k.

Grænser

Udveksling Ubegrænset
Depositum Ubegrænset
Overførsel 10 BTC pr. Dag
Onlinekort køb (ePOS) £ 7500 / € 8000 / $ 10000
Køb i butikken (POS) £ 7500 / € 8000 / $ 10000
Hæveautomat £ 250 / € 250 / $ 250

Per dag

Cashback i butikken £ 50 per dag
Påfyldning med kredit- / betalingskort £ 5000 / € 5000 / $ 5000 pr. Dag
Maksimal kortsaldo £ 15000 / € 16000 / $ 20000

Wirex Business Payments-løsning

Ud over de personlige løsninger tilbyder Wirex også Wirex Business, en forretningsbetalingsløsning, der er kryptovaluta-aktiveret og international. Dette system giver mulighed for betalinger overalt og til enhver tid i enten digital valuta eller traditionelle valutaer.

Wirex Business er stolt af at levere stor transaktionshastighed og uovertruffen fleksibilitet. Dette er muligt takket være kombinationen af ​​fiat-valutas universelle accept med kryptokurrencyens effektivitet.

Virksomheder kan oprette konti med flere valutaer i deres navn. Der er support til EUR, GBP og 25 andre valutaer, så der mangler ikke optioner. Virksomheder kan også bruge tegnebøgerne til at sikre ubegrænsede mængder Litecoin, Bitcoin, XRP og / eller Ether.

Med hensyn til betalinger giver Wirex Business dig mulighed for problemfrit at acceptere internationale betalinger i krypto- eller fiat-valutaer. Denne evne er drevet af blockchain, SWIFT og SEPA.

Wirex Business inkluderer også vigtige funktioner, såsom muligheden for at gemme detaljer om modparter, indstille tilladelser til hver tegnebog eller indstille roller. Selvfølgelig kan du også se kontoaktiviteten med realtidsoplysninger.

Wirex Business er standardiseret, da det giver dig mulighed for at åbne en kryptovenlig konto med dit juridiske enheds navn. Det er også strømlinet, da du kan gemme, udveksle og modtage betalinger i enten fiat eller crypto på en enkelt platform. Det er også forenklet takket være muligheden for at spore finansiel aktivitet et sted og drage fordel af navngivning og indstilling af kontotilladelser.

Er Wirex sikker?

Wirex er i en meget udvalgt gruppe, da det bare er den tredje kryptovennlige virksomhed, der modtog en e-pengelicens fra FCA. Denne licensering og godkendelse fra FCA giver klienter ro i sindet, da det indikerer, at Wirex skal overholde sikkerhedsbestemmelser.

Virksomheden bruger det stærkest mulige PCI DSS niveau 1-certifikat til at levere det højeste sikkerhedsniveau. Dette kombineres med sikre transaktioner, svigforebyggelse, kortdatabeskyttelse, sikre systemer og netværk, overholdelse af informationssikkerhed og sikre tegnebøger.

For at beskytte klientmidler gemmer Wirex 99 procent af brugerfondene i tegnebøger, der er multi-signatur og adskilt. Dette sikrer, at ingen kan få adgang til dine penge undtagen dig.

Wirex har også 3-D Secure by Visa-beskyttelse, hvilket reducerer risikoen for en betaling, der ikke er godkendt. Dette fald i risiko gælder endda, når kortnumre bliver klonet eller stjålet. Mellem Verified by Visa (3D Secured) og PCI DSS-certificering er Wirex i stand til at bringe risikoen for svindel ned til praktisk talt nul.

Er Wirex sikkert?

Til kortadministration er det muligt at deaktivere og genaktivere dit Wirex-kort via mobilapplikationen på få sekunder. Dette er perfekt til de tidspunkter, hvor du midlertidigt mister dit kort. Når du udfører store transaktioner, bruger Wirex smarte bekræftelser for et ekstra lag af beskyttelse.

For at beskytte alle relevante data drager Wirex fordel af SSL-kryptering ved hjælp af 256-bit AES til alle personlige data og dokumenter, både i transit og i hvile. Wirex bruger også asymmetrisk nøglekryptering for at garantere, at det er umuligt for virksomheden (eller nogen anden) at få adgang til dine data uden tilladelse fra dig.

For yderligere sikkerhed på din konto understøtter Wirex multifaktorautentificering, som hjælper med at beskytte mod ulovlig aktivitet og svig. Der er også enhedsbekræftelse såvel som biometrisk verifikation, der sikrer, at de eneste enheder, der har adgang til din konto, er de, som du har aktiveret.

Du kan til enhver tid se og administrere de enheder, der er aktiveret til din Wirex-konto. Dette giver dig mulighed for at slette enheder, du ikke længere bruger eller ikke genkender med et klik.

Applikationen giver også mulighed for push-underretninger. Når det kombineres med tekst- og e-mail-alarmer og underretninger, vil du være opmærksom på enhver kontoforbrug med det samme, så du kan fange bedrageri med det samme.

Wirex ‘finansielle infrastruktur er blockchain-aktiveret. Wirex overvåger konstant denne infrastruktur for at levere maksimal sikkerhedskontrol hele dagen hver dag.

For at afrunde det hele følger Wirex branchens bedste praksis. Dets team for risikostyring og overholdelse arbejder for at sikre, at det altid følger den bedste praksis, der er skitseret af både teknologipartnere og regulatorer.

Wirex kundesupport

Wirex viser ikke et telefonnummer eller ser ud til at have en live chat-mulighed, når den er på computeren. Der er en live chat-mulighed via applikationen. I stedet er kontaktindstillingerne begrænset til e-mails eller en kontaktformular i Hjælp.

I Hjælp kan du vælge “Kom i kontakt” øverst på skærmen. Dette fører dig til en kontaktformular for at udfylde en anmodning. Du skal bare indtaste din e-mail, emnet, beskrivelsen og anmodningstypen med mulighed for at vedhæfte filer. Der er også en community-side, som Wirex opfordrer brugerne til at besøge.

Dette inkluderer en live supporttråd og forskellige andre emner, både med Wirex og andre brugere. Det er også her, du kan finde oplysninger om nye funktioner.

Kunde support

Wirex ‘kontaktside har specifikke e-mail-adresser til forespørgsler vedrørende pressehenvendelser, partnerskabsforespørgsler, marketingforespørgsler, generelle forretningsforespørgsler, kundesupport og tilknyttede forespørgsler.

Wirex Hjælp

Wirex Help Center inkluderer 24/7 kundesupport via sit Support Center. Hjælpecentret indeholder en praktisk søgefunktion, så du hurtigt kan finde de oplysninger, du har brug for. Denne side viser de mest almindelige forespørgsler øverst på siden og har derefter resten opdelt i seks kategorier: Kom godt i gang, Kort, Administrer fonde, Gebyrer og begrænsninger, Wirex Mobile App og About Wirex. Hver kategori har sit eget emneområde.

Dette betyder, at de fleste oplysninger, du har brug for, kan findes i Hjælp. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du klikke på “Kom i kontakt” øverst på siden og udfylde kontaktformularen. Wirex vender tilbage til dig rettidigt.

Konklusion

Wirex er en konto og applikation, der giver dig mulighed for at gemme fiat og kryptokurrency på den samme konto og få adgang til den via en enkelt applikation. Der findes flere forskellige Wirex-tegnebøger afhængigt af den valuta, du ønsker at gemme.

Wirex skiller sig også ud med sit Wirex Visa-kort, der fungerer som betalingskort eller forudbetalt kort og lader dig foretage køb hvor som helst, der accepterer Visa. Dette betyder, at du kan bruge kryptoen på din Wirex-konto til at købe dagligvarer, shoppe, spise ude eller bruge online.

Wirex træffer flere sikkerhedsforanstaltninger og er godkendt af UK Financial Conduct Authority, hvilket giver kunderne yderligere tillid til dets sikkerhed.

Det skal bemærkes, at der synes at være nogle problemer med deres adgangskodesystem til gendannelse på dette tidspunkt. I løbet af vores testperiode modtog vi en e-mail om, at min adgangskode var blevet nulstillet af deres system, muligvis på grund af nylige databrud, så det er en god ting, at de er proaktive med hensyn til at beskytte kunder.

Desværre er der nu klager over dette online, hvor kunder siger, at de har problemer med at få tilbage adgang til deres konti. Dette var også tilfældet for os, vi var nødt til at anmode om en ny adgangskode flere gange, før e-mailen faktisk kom igennem efter en forsinkelse. Dette bør ikke påvirke nye kunder kan være en frustrerende oplevelse for eksisterende kunder, der midlertidigt har mistet adgangen til deres konto.

Wirex er ikke tilgængeligt for beboere i USA på dette tidspunkt, men udvider konstant deres dækning rundt om i verden. Du kan se en liste over understøttede lande på deres hjemmeside her.

I sidste ende ser Wirex ud til at være et godt tilbud ved at bygge bro over kløften mellem fiat og crypto og lade dig bruge din kryptokurrency i butikker og restauranter, dette er et skridt fremad for at bringe adoption til branchen.

Desværre skal du på grund af Crypto-regler over hele verden være opmærksom på eventuelle skatteforpligtelser – da køb i øjeblikket tælles som skattepligtige begivenheder i de fleste jurisdiktioner.

Besøg Wirex

Wirex

src = “~ billeder \ wirex-gennemgang-tegnebog-app-visum-betalingskort-til-kryptokurrency-fiat.gif”

alt = “Wirex”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

7.0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

7.0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

 • Crypto Cashback-belønninger
 • Brug din krypto i butikkerne
 • Fysisk kort
 • Flere tegnebøger
 • Fiat-indstillinger

Ulemper

 • ATM-afgifter
 • Månedligt gebyr for fysisk kort
 • Problemer med adgangskode / login
 • Ikke tilgængelig i USA

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Wirex","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 01 \ /wirex-review.gif","beskrivelse":"Wirex er en applikation og konto, der lader dig forblive i kontrol med både traditionelle finansielle aktiver og kryptokurver. Virksomheden begyndte sit liv som E-Coin i form af en udbyder af virtuelle kort. Dens udvidelse af tjenesterne førte til ændringen af ​​navnet til Wirex, som fandt sted i februar 2016. Virksomheden…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.20"},"navn":"Wirex","reviewBody":"Wirex er en applikation og konto, der lader dig forblive i kontrol med både traditionelle finansielle aktiver og kryptokurver. \ R \ n \ r \ n Virksomheden begyndte sit liv som E-Coin i form af en udbyder af virtuelle kort. Dets udvidelse af tjenester førte til ændringen af ​​navnet til Wirex, som fandt sted i februar 2016. \ r \ n \ r \ nFirmaet tilbyder en personlig bankløsning, der er en hybrid mellem traditionel bank- og kryptovaluta. Wirex hævder at være det første firma, der kombinerer accept af fiat-valuta med blockchains fleksibilitet og hastighed. \ R \ n \ r \ nDer er sikre tegnebøger til Litecoin og Bitcoin med support fra mobil- og online-applikationer. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWirex har med succes integreret teknologier til globale betalinger og peer-to-peer-overførsler, hvilket giver mulighed for service, du kan bruge med blot flere klik. Virksomheden beskytter også privatlivets fred, forbedrer sikkerheden og forbedrer kundeoplevelsen. Wirex arbejder konstant på at forbedre sine tjenester og produkter for bedre at imødekomme kundernes behov. \ R \ nBesøg Wirex \ r \ n \ r \ nOm Wirex \ r \ n \ r \ nMed hensyn til størrelse har Wirex en transaktionsvolumen på $ 2,0 milliarder og har 1,8 millioner brugere. Wirex hovedkvarter er i London, og der er yderligere kontorer i Kiev, Ukraine og Tokyo, Japan. Det understøtter omkring 130 forskellige lande, men ikke USA. \ R \ n \ r \ nWirex mener, at alle skal være i stand til at spille en rolle i den økonomiske revolution. Virksomheden ønsker at gøre det muligt at bruge både traditionelle valutaer og kryptokurver i den daglige økonomi i stedet for at skulle vælge den ene eller den anden. \ R \ n \ r \ n Derudover mener Wirex, at alle rundt om i verden skal have adgang til banktjenester. . For at nå dette mål kræver Wirex kun internetadgang for at bruge det. Der er ikke noget papirarbejde, der skal udfyldes, og virksomheden tager ikke af weekender eller har lukketider. \ R \ n \ r \ n Endelig ønsker Wirex at fjerne geografiske begrænsninger inden for økonomi. I det væsentlige betyder det, at det mener, at du skal være i stand til at sende penge til nogen overalt inden for få sekunder. \ R \ nWirex-funktioner \ r \ n \ r \ n Ved at bruge Wirex kan du forbinde dine kredit- og betalingskort. Applikationen giver dig mulighed for at gemme kryptokurver, inklusive Bitcoin. Det er også muligt at købe Bitcoins og andre altcoins med gode valutakurser og høje grænser. Eller du kan veksle kryptokurver til fiat-valuta. \ R \ n \ r \ nWirex understøtter også overførsel af digitale valutaer mellem brugere overalt i verden uden gebyr. Eller du kan overføre penge til nogen med meget lave gebyrer i forhold til traditionelle tjenester for at sende penge. \ R \ n \ r \ n \ r \ nWirex Visa Payment Card \ r \ nDette er et Visa-kort, der er kontaktløst og lader dig foretage betalinger ved hjælp af din Wirex-konto. Takket være brugen af ​​dette kort kan du i det væsentlige bruge din kryptokurrency, ligesom du ville have en hvilken som helst fiat-valuta, herunder i restauranter, butikker eller på offentlig transport. \ R \ n \ r \ nWirex markedsfører dette som det eneste visum i verden der lader dig konvertere krypto til traditionelle penge og derefter bruge det som sådan. \ r \ n \ r \ n \ tTilslut dit kort til dine Bitcoin, Litecoin, Ethereum, WAVES eller XRP tegnebøger og brug dem i hverdagen \ r \ n \ t Konverter øjeblikkeligt Bitcoin, Litecoin, Ethereum, WAVES og XRP til GBP, EUR og USD til live-rater \ r \ n \ tCryptoback \ u2122 belønner dig med 0,5% i Bitcoin hver gang du stikker din pin, stryger eller bruger kontaktløs med dit Wirex Visa-kort i butikken \ r \ n \ r \ nInstant Crypto to Fiat Conversions \ r \ nKortet giver mulighed for øjeblikkelig konvertering af kryptokurver, så du kan bruge dem i realtid som fiat-valutaer. Dette fungerer for Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Ripple. \ R \ n \ r \ nKortet fungerer overalt, inklusive butikker, restauranter, online og pengeautomater. Du kan vælge at få et kort med GBP, EUR eller USD som basisvaluta. Det er endda muligt at vælge alle tre. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMed Wirex Visa får du valutakurser, der slår bankernes tilbud, uden provision eller skjulte gebyrer. Applikationen yder support til administration af dit budget og sporing af dine udgifter, inklusive øjeblikkelige alarmer. \ R \ nCryptoback Rewards \ r \ nNår du bruger Wirex Visa-kort, får du også optjent eksklusive Cryptoback-belønninger. Disse tildeles automatisk, når du bruger i butikkerne. Dette program giver dig mulighed for at tjene 0,5 procent tilbage i Bitcoin, hver gang du bruger dit kort til at betale for transport, barer, restauranter og butikker. Al den Bitcoin, du tjener på denne måde, kan øjeblikkeligt indløses, herunder muligheden for at bruge og \ / eller konvertere den. \ R \ nTilføjelse af midler \ r \ nFor at tilføje penge til dit Wirex Visa-kort tilføjer du bare penge til din Wirex-konto. Dette kan gøres med en hvilken som helst af finansieringsmulighederne, f.eks. Kredit- eller betalingskort, deponering af kryptovaluta eller bankoverførsel, blandt andre. \ R \ n \ r \ nHvis du vælger GBP-kortet, vil det være en Visa-debet kort, der har et bankkontonummer samt en sorteringskode. Hvis du vælger USD- eller EUR-kortet, vil det være et forudbetalt kort. Under alle omstændigheder er kortets saldo knyttet til Wirex-valutakontoen. \ R \ nWirex-belønninger betalt i Bitcoin \ r \ n \ r \ n Som nævnt tilbyder Wirex Cryptoback-belønninger. Disse giver dig mulighed for at tjene 0,5 procent tilbage i BTC på alle dine køb foretaget i butikker med Wirex Visa-kortet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWirex tilbyder også et Refer-a-Friend-program. Dette giver dig mulighed for at tjene Bitcoin gratis ved også at invitere familie og venner til at deltage i Wirex. Med dette program tjener du og dine venner hver så meget som $ 10 i form af Bitcoin. \ R \ n \ r \ nFor at deltage i programmet skal du starte med at dele det unikke henvisningslink, som du kan finde i appens u2019s Belønningssektion. Dine venner tilmelder sig og bliver bekræftet, hvilket tager cirka to minutter og to trin. \ R \ n \ r \ nNår din ven køber $ 100 i kryptokurver ved hjælp af deres betalingskort eller kreditkort, modtager du begge $ 5 i BTC. Når din ven bestiller sit Wirex Visa-kort og foretager deres første køb i butikken, uanset køb, får du hver $ 5 i BTC. \ R \ n \ r \ nFor at få disse belønningsprogrammer til at skille sig ud er der ingen grænser for hvor meget du kan tjene på begge programmer. \ r \ n \ r \ nBåde af disse belønninger tildeles Cryptoback og Refer-a-Friend i Satoshis, underenheden af ​​Bitcoin. Du kan indløse disse Satoshier hvor som helst og når som helst, enten online eller via applikationen. Indløs dem i din Wirex Bitcoin-tegnebog og opbevar, brug eller udskift dem, som du vil. \ R \ nWirex Cryptocurrency Wallets \ r \ n \ r \ nWirex giver brugerne mulighed for at vælge en af ​​seks forskellige valuta-tegnebøger. Alle er sikre og har funktioner som køleopbevaring til kryptokurrency, traditionelle valutaer og multi-sig-funktionalitet. Dette inkluderer dit valg af fire crypto-tegnebøger, som hver er nemme at bruge. \ R \ n \ r \ nTegnebøgerne giver dig mulighed for at købe, gemme eller administrere både crypto og fiat. Understøttede kryptokurver inkluderer BTC, LTC, ETH, XRP og WAVES, mens understøttede fiat-valutaer inkluderer GBP, EUR og USD. Det er også muligt at udveksle øjeblikkeligt mellem disse fiat og kryptokurver ved hjælp af live-rater, så der er ingen overraskelser. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDer er mange måder at tilføje penge til tegnebøgerne, herunder via en bankoverførsel, betalingskort eller kreditkort. Du kan også linke Wirex Visa-betalingskortet til din tegnebog, som giver dig mulighed for at konvertere og derefter bruge kryptovaluta online og i butikken. \ R \ n Forskel mellem Crypto og Fiat Wallets \ r \ nNår du vælger en cryptocurrency-tegnebog fra Wirex, du får adgang til muligheden for straks at udveksle kryptokurver med traditionelle valutaer ved hjælp af live-kurser. Du kan finansiere din tegnebog med en bankoverførsel eller et kredit- eller betalingskort. For at bruge kryptokurrency skal du slutte dine tegnebøger til Wirex Visa-kortet. \ R \ n \ r \ nHvis du vælger en traditionel valuta-tegnebog, kan du bestille et kort i GBP, EUR eller USD. Dette er fantastisk til rejser, da det hjælper med at sænke forhandlergebyrer og høje valutakurser. Du får også valutakurser mellem USD, GBP og EUR, der er bedre end bankernes, hvis du vælger en fiat-tegnebog. I modsætning til konkurrencen opkræver Wirex ikke provisioner eller gebyrer. \ R \ nHvordan man bruger Wirex \ r \ n \ r \ nRegistrer dig blot på Wirex-webstedet, og din konto vil være i gang på få minutter. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan også starte med at downloade Wirex-applikationen til din smartphone fra Apple App Store eller Google Play Store. Derfra skal du bare registrere og bekræfte din konto på samme måde. \ R \ n \ r \ nVælg om du vil have en USD-, EUR- eller GBP-konto og nyd øjeblikkelig tilgængelighed. Nu kan du administrere dine midler, uanset hvor du er og når som helst på dagen. \ R \ nUdveksling af valutaer på Wirex \ r \ nEn af de mange fantastiske funktioner i Wirex er muligheden for at veksle valutaer med meget konkurrencedygtige valutakurser og ingen provisioner eller gebyrer. Du kan købe traditionel valuta eller kryptokurrency i kun to trin, hvilket gør denne proces utrolig ligetil. \ R \ n \ r \ nStart ved at indlæse penge på din Wirex-konto ved hjælp af en bankoverførsel, betalingskort eller kreditkort. Derefter skal du logge ind på webstedet eller åbne Wirex-applikationen og følge trinene på skærmen for at konvertere midler til BTC, LTC, ETH, WAVES eller XRP eller til GBP, USD eller EUR med få klik. Du kan bruge fiat-valuta til at købe kryptovaluta eller omvendt. \ R \ nWirex pengeoverførsler \ r \ n \ r \ nEn anden god funktion ved Wirex er muligheden for at overføre penge over hele verden uden besvær og med meget lave gebyrer. De fleste aktuelle løsninger kræver, at du betaler høje valutakurser, provisioner, skjulte gebyrer og uventede afgifter. \ R \ n \ r \ nMed Wirex får du meget konkurrencedygtige priser, når du sender USD, EUR eller GBP til enhver destination i verden. I tilfælde af en kryptooverførsel kan du konvertere den pågældende kryptokurrency til en traditionel valuta uden nogen provision; du betaler bare konverteringsfrekvensen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFor at foretage en pengeoverførsel skal du starte med at indlæse penge i din Wirex-tegnebog via bankoverførsel, betalingskort eller kreditkort. Hvis du indlæser kryptovaluta, konverteres den automatisk til en af ​​de tre understøttede fiat-valutaer til overførsel, hvor den valgte fiat-valuta afspejler dine præferencer. \ R \ n \ r \ nDu kan derefter vælge, om du vil foretage overførslen ved hjælp af kryptokurrency. eller fiat-valuta. Vælg valutaen, og indtast det beløb, der skal sendes. Derfra bliver du bedt om at indtaste modtagerens tegnebogadresse. \ R \ n \ r \ nHvis den person, du vil sende penge til, ikke har en tegnebog, kan de få en gratis fra Wirex-applikationen. På dette tidspunkt skal du bare klikke på Bekræft. Overførslen tager typisk cirka ti minutter, men det kan tage op til en time. \ R \ nWirex-gebyrer \ r \ nWirex skiller sig ud fra konkurrencen med sin gennemsigtighed og relativt lave gebyrer. Faktisk er der ingen provisioner eller transaktionsgebyrer. I stedet betaler du bare den pris, du ser for hver type udveksling. \ R \ n \ r \ nDer er ingen gebyrer forbundet med mobilapplikationen, multi-sig tegnebog, e-pengekonto, sikkerhedsfunktioner som tofaktorautentificering, kortudstedelse, levering af kort eller kryptovaluta AML. Det eneste gebyr, der er relateret til disse tjenester, er for kortadministration. Alligevel er dette gebyr meget lille sammenlignet med andre lignende muligheder, bare \ u00a31.00 \ / \ u20ac1.20 \ / $ 1.50 hver måned. \ R \ n \ r \ nManglen på gebyrer fortsætter, når det kommer til top-ups da der ikke er noget gebyr, uanset om du fylder op via kryptokurrency, kredit- eller betalingskort eller bankoverførsler. De fleste transaktioner er også helt gratis. Du betaler ikke gebyrer for kryptovalutaudveksling, fiat-udveksling, Wirex-krypto- eller fiatoverførsel, online-kortkøb, køb i butikken eller cashback i butikker. \ R \ n \ r \ nDer er et mindre gebyr for brug af pengeautomater, hvilket er almindeligt for lignende tjenester og lavere end konkurrencen. Inden for Europa er gebyret \ u00a31.75 \ / \ u20ac2.25 \ / $ 2.50 eller det er \ u00a32.25 \ / \ u20ac2.75 \ / $ 3.50 uden for Europa. \ R \ n \ r \ n Her er en komplet fordeling af alle gældende gebyrer: \ r \ nKonto- og Wirex-kortafgifter \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMobilapp \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nMulti-sig tegnebog \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nE-Money-konto \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nSikkerhedsfunktioner (2FA) \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nKortudstedelse \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nKortlevering \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nKryptovaluta AML \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nKortadministration \ r \ n \ u00a31.00 \ / \ u20ac1.20 \ / $ 1.50 \ r \ nper måned \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTop-Up-afgifter \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBankoverførsel \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nKredit \ / Debetkort \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nKryptovaluta \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTransaktionsgebyrer \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKryptovalutaudveksling \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nFIAT-udveksling \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nWirex kryptovalutaoverførsler \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nWirex FIAT overfører \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nKøb online (ePOS) \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nKøb i butikker (POS) \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nATM (i euro pe) \ r \ n \ u00a31.75 \ / \ u20ac2.25 \ / $ 2.50 \ r \ n \ r \ n \ r \ nATM (uden for Europa) \ r \ n \ u00a32.25 \ / \ u20ac2.75 \ / $ 3.50 \ r \ n \ r \ n \ r \ nCashback i butikken \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWirex Limits \ r \ nWirex ønsker at appellere til alle klienter, som Derfor fungerer det også at levere minimale grænser. Der er ingen grænser for udveksling, indskud, køb af online kort eller køb i kort. \ R \ n \ r \ nDe grænser, som Wirex pålægger, er meget rimelige og konkurrencedygtige. I de fleste tilfælde er det usandsynligt, at den gennemsnitlige klient bliver frustreret over disse grænser. Grænsen for cashback i butikken er \ u00a350 pr. Dag. Der er en overførselsgrænse på 10 BTC pr. Dag. \ R \ n \ r \ nATM-udbetalinger er begrænset til \ u00a3250 \ / \ u20ac250 \ / $ 250 pr. Dag. Opfyldning af kredit- og betalingskort er begrænset til \ u00a37.500 \ / \ u20ac8.000 \ / $ 10.000 pr. Dag. Der er også en maksimal kortbalance på \ u00a315k \ / \ u20ac16k \ / $ 20k. \ R \ nBegrænsninger \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nUdveksling \ r \ nUbegrænset \ r \ n \ r \ n \ r \ nDeposit \ r \ nUbegrænset \ r \ n \ r \ n \ r \ nTransfer \ r \ n10 BTC pr. dag \ r \ n \ r \ n \ r \ nKøb af online kort (ePOS) \ r \ n \ u00a37500 \ / \ u20ac8000 \ / $ 10000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nKøb i butik (POS) \ r \ n \ u00a37500 \ / \ u20ac8000 \ / $ 10000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nATM \ r \ n \ u00a3250 \ / \ u20ac250 \ / $ 250 \ r \ nper dag \ r \ n \ r \ n \ r \ nCashback i butik \ r \ n \ u00a350 pr. dag \ r \ n \ r \ n \ r \ nOpfyldning med kredit \ / betalingskort \ r \ n \ u00a35000 \ / \ u20ac5000 \ / $ 5000 pr. dag \ r \ n \ r \ n \ r \ nMaksimal kortsaldo \ r \ n \ u00a315000 \ / \ u20ac16000 \ / $ 20000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWirex Business Payments Solution \ r \ n \ r \ n Ud over de personlige løsninger tilbyder Wirex også Wirex Business, en forretningsbetalingsløsning, der er cryptocurrency-aktiveret og international. Dette system giver mulighed for betalinger overalt og til enhver tid i enten digital valuta eller traditionelle valutaer. \ R \ n \ r \ nWirex Business er stolte af at levere stor transaktionshastighed og uovertruffen fleksibilitet. Dette er muligt takket være kombinationen af ​​fiat-valutas universelle accept med kryptovalutas effektivitet. \ R \ n \ r \ n Virksomheder kan oprette multi-valutakonti i deres navn. Der er support til EUR, GBP og 25 andre valutaer, så der mangler ikke optioner. Virksomheder kan også bruge tegnebøgerne til at sikre ubegrænsede mængder Litecoin, Bitcoin, XRP og \ / eller Ether. \ R \ n \ r \ n Med hensyn til betalinger giver Wirex Business dig mulighed for problemfrit at acceptere internationale betalinger i krypto- eller fiat-valutaer. Denne evne er drevet af blockchain, SWIFT og SEPA. \ R \ n \ r \ nWirex Business inkluderer også vigtige funktioner, såsom muligheden for at gemme detaljer om modparter, indstille tilladelser til hver tegnebog eller indstille roller. Selvfølgelig kan du også se kontoaktiviteten med realtidsoplysninger. \ R \ n \ r \ nWirex Business er standardiseret, da det giver dig mulighed for at åbne en kryptovenlig konto med dit juridiske enheds navn. Det er også strømlinet, da du kan gemme, udveksle og modtage betalinger i enten fiat eller crypto på en enkelt platform. Det er også forenklet takket være muligheden for at spore finansiel aktivitet på et enkelt sted og drage fordel af navngivning og indstilling af kontotilladelser. \ R \ n Er Wirex Safe? \ R \ nWirex er i en meget udvalgt gruppe, da det bare er den tredje krypto -venlig forretning, der modtog en e-pengelicens fra FCA. Denne licensering og godkendelse fra FCA giver klienter ro i sindet, da det indikerer, at Wirex skal overholde sikkerhedsbestemmelser. \ R \ n \ r \ n Virksomheden bruger det stærkest mulige PCI DSS niveau 1-certifikat for at levere det højeste sikkerhedsniveau. Dette kombineres med sikre transaktioner, svindelforebyggelse, kortdatabeskyttelse, sikre systemer og netværk, overholdelse af informationssikkerhed og sikrede tegnebøger. \ R \ n \ r \ n For at holde klientmidler sikre lagrer Wirex 99 procent af brugerfondene i kolde -opbevaring tegnebøger, der er multi-signatur og adskilt. Dette sikrer, at ingen kan få adgang til dine penge undtagen dig. \ R \ n \ r \ nWirex har også 3-D Secure by Visa-beskyttelse, hvilket reducerer risikoen for en betaling, der ikke er godkendt. Dette fald i risiko gælder endda, når kortnumre bliver klonet eller stjålet. Mellem Verified by Visa (3D Secured) og PCI DSS-certificering er Wirex i stand til at bringe risikoen for svig ned til praktisk talt nul. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFor kortadministration er det muligt for at deaktivere og genaktivere dit Wirex-kort via mobilapplikationen på få sekunder. Dette er perfekt til de tidspunkter, hvor du mister dit kort midlertidigt. Når der udføres store transaktioner, bruger Wirex smarte bekræftelser til et ekstra beskyttelseslag. \ R \ n \ r \ nFor at beskytte alle relevante data drager Wirex fordel af SSL-kryptering ved hjælp af 256-bit AES til alle personlige data og dokumenter, begge i transit og i ro. Wirex bruger også asymmetrisk nøglekryptering for at garantere, at det er umuligt for virksomheden (eller nogen anden) at få adgang til dine data uden tilladelse fra dig. \ R \ n \ r \ nFor yderligere sikkerhed for din konto understøtter Wirex multifaktorautentificering, som hjælper med at beskytte mod ulovlig aktivitet og svig. Der er også enhedsbekræftelse såvel som biometrisk verifikation, der sikrer, at de eneste enheder, der har adgang til din konto, er de, som du har aktiveret. \ R \ n \ r \ n På ethvert tidspunkt kan du se og administrere de enheder, der er aktiveret til din Wirex-konto. Dette giver dig mulighed for at slette enheder, du ikke længere bruger eller ikke genkender med et enkelt klik. \ R \ n \ r \ nApplikationen giver også mulighed for push-underretninger. Når det kombineres med tekst- og e-mail-alarmer og underretninger, vil du være opmærksom på enhver kontoforbrug med det samme, så du kan fange bedrageri med det samme. \ R \ n \ r \ nDen økonomiske infrastruktur i Wirex er blockchain-aktiveret. Wirex overvåger konstant denne infrastruktur for at levere maksimal sikkerhedskontrol hele dagen hver dag. \ R \ n \ r \ n For at afrunde det hele følger Wirex branchens bedste praksis. Dets team for risikostyring og overholdelse arbejder for at sikre, at det altid følger de bedste fremgangsmåder, der er skitseret af både teknologipartnere og regulatorer. \ R \ nWirex kundesupport \ r \ n \ r \ nWirex viser ikke et telefonnummer eller ser ud til at have en live chat mulighed, når du er på computeren. Der er en live chat-mulighed via applikationen. I stedet er kontaktindstillingerne begrænset til e-mails eller en kontaktformular i Hjælp. \ R \ n \ r \ nI Hjælpecentret kan du vælge \ u201cKom i berøring \ u201d øverst på skærmen. Dette fører dig til en kontaktformular for at udfylde en anmodning. Du skal bare indtaste din e-mail, emnet, beskrivelsen og anmodningstypen med mulighed for at vedhæfte filer. Der er også en community-side, som Wirex opfordrer brugerne til at besøge. \ R \ n \ r \ nDette inkluderer en live supporttråd og forskellige andre emner, både med Wirex og andre brugere. Det er også her, du kan finde oplysninger om nye funktioner. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKontakt siden i Wirex har specifikke e-mail-adresser til forespørgsler vedrørende pressehenvendelser, partnerskabsforespørgsler, marketingforespørgsler, generel forretning forespørgsler, kundesupport og tilknyttede forespørgsler. \ r \ nWirex Help Center \ r \ n \ r \ nWirex Help Center inkluderer 24 \ / 7 kundesupport via sit Support Center. Hjælpecentret indeholder en praktisk søgefunktion, så du hurtigt kan finde de oplysninger, du har brug for. Denne side viser de mest almindelige forespørgsler øverst på siden og har resten opdelt i seks kategorier: Kom godt i gang, Kort, Administrer midler, Gebyrer og begrænsninger, Wirex Mobile App og About Wirex. Hver kategori har sit eget emneområde. \ R \ n \ r \ n Dette betyder, at de fleste oplysninger, du har brug for, kan findes i Hjælp. Hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål, kan du klikke på \ u201cFå kontakt \ u201d øverst på siden og udfyld kontaktformularen. Wirex vender tilbage til dig rettidigt. \ R \ nKonklusion \ r \ nWirex er en konto og et program, der giver dig mulighed for at gemme fiat og kryptokurrency på den samme konto og få adgang til det via en enkelt applikation. Der er flere forskellige Wirex-tegnebøger tilgængelige afhængigt af den valuta, du ønsker at gemme. \ R \ n \ r \ nWirex skiller sig også ud med sit Wirex Visa-kort, der fungerer som betalingskort eller forudbetalt kort og giver dig mulighed for at foretage køb overalt, der accepterer Visa . Dette betyder, at du kan bruge kryptoen på din Wirex-konto til at købe dagligvarer, shoppe, spise ude eller bruge online. \ R \ n \ r \ nWirex tager flere sikkerhedsforanstaltninger og er godkendt af UK Financial Conduct Authority, hvilket giver kunder yderligere tillid til dets sikkerhed. \ r \ n \ r \ nDet skal bemærkes, at der synes at være nogle problemer med deres adgangskodesystem til gendannelse på dette tidspunkt. I løbet af vores testperiode modtog vi en e-mail, der sagde, at min adgangskode var blevet nulstillet af deres system, muligvis på grund af nylige databrud, så det er en god ting, at de er proaktive med hensyn til at beskytte kunder. nu klager over dette online, hvor kunder siger, at de har problemer med at få tilbage adgang til deres konti. Dette var også tilfældet for os, vi var nødt til at anmode om en ny adgangskode flere gange, før e-mailen faktisk kom igennem efter en forsinkelse. Dette bør ikke påvirke nye kunder kan være en frustrerende oplevelse for eksisterende kunder, der midlertidigt har mistet adgang til deres konto. \ R \ n \ r \ nWirex er ikke tilgængelig for beboere i USA på dette tidspunkt, men udvider konstant deres dækning rundt om i verden. Du kan se en liste over understøttede lande på deres hjemmeside her. \ R \ n \ r \ nI sidste ende ser Wirex ud til at være et godt tilbud ved at bygge bro over kløften mellem fiat og crypto og lade dig bruge din kryptovaluta i butikker og restauranter, dette er et skridt fremad for at bringe adoption til branchen. \ r \ n \ r \ nDessværre på grund af Crypto-regler over hele verden bliver du nødt til at være opmærksom på eventuelle skatteforpligtelser – da køb i øjeblikket tælles som skattepligtige begivenheder i de fleste jurisdiktioner. \ nBesøg Wirex","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2019-12-08"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me