Troy Trade Review: Decentraliseret Crypto Trading & Asset Management

Troy Trade Review

Verden for handel med kryptokurrency udvides, og nye virksomheder kan lide Troy Trade arbejder på at udvide førsteklasses mæglertjenester til etablerede finansielle virksomheder såvel som kryptohandelsoperationer, der har brug for en tier 1 likviditetsudbyder, der opererer i adskillige kryptolikviditetspuljer.

Troy Trade er fokuseret på professionelle. I stedet for at drive en kryptobørs er virksomheden specialbygget til professionelle handlende og store pengechefer. Hvis du undrer dig over, om en førsteklasses mæglervirksomhed er det næste logiske trin for din kryptofokuserede handelsoperation, kan Troy Trade være værd at lære mere om.

Der er mange krypto-udvekslinger derude, men få af dem tilbyder den slags tjenester, som en førsteklasses mægler kan levere. Hvis du overvejer den slags gearing, der er tilgængelig fra nogle af de eksisterende handelsplatforme, er det vigtigt at forstå den måde, eksponeringen struktureres på, og hvordan ejerskabskæden er designet.

Troy Trade Review

Troy Trade kan være den første ægte crypto prime-mægling i verden, og det har bestemt en god idé, når det kommer til at bringe det samme serviceniveau, som et firma som Goldman Sachs tilbyder til hedgefonde til kryptos verden.

Besøg Troy Trade

Hvordan adskiller en hovedmægler sig fra en børs??

Du spekulerer måske på … hvordan adskiller en primær mægler sig fra en børs??

Nå, forskellene mellem de to er store. En central udveksling tager dine tokens og giver dig mulighed for at handle baseret på denne indbetaling. En førsteklasses mæglervirksomhed fungerer måske eller måske ikke som opbevaring af sine kunders midler og vil være i stand til at garantere sine kunder, at de ved, hvem der er vogter af deres digitale aktiver.

De fleste mennesker tænker ikke meget på modpartsrisiko. Decentraliserede digitale aktiver som Bitcoin blev oprettet for at fjerne behovet for banker fra den økonomiske ligning, men centraliserede kryptobørser har tendens til at tilbyde meget højere likviditet (og dermed lavere priser) for tokens.

Et af problemerne for større finansielle institutioner i kryptoverdenen er forældremyndighed, da en central børs bliver deres modpart. Når de deponerer deres tokens med en central kryptobørs, er denne gæld kun værdifuld som børsens økonomiske stilling.

Handelsplatform

Troy Trade er godt finansieret og klar til at gå

Ud over et hold i verdensklasse bag sig afsluttede Troy Trade netop en $ 10 millioner USD fundraising, der så investeringer fra BlockVC, NGC Ventures, Consensus Labs, Bixin Invest. Det har også udviklet en infrastruktur, der er perfekt til enhver større handelsoperation, der har brug for at styre eksponering for aktiver og modparter.

Ifølge Troy Trade tilbyder det sine kunder følgende fordele (information gengivet direkte fra virksomheden):

  • Handelsplatform på masterniveau

    Én konto med en enkelt grænseflade muliggør fuld adgang til den samlede likviditet af alle kryptobørser. Nogle nøglefunktioner inkluderer smart ordrerute, fleksibel kontoadministration, afviklingstjeneste og automatisk risikokontrol.

  • Sofistikeret dataanalyse Giv kundens beslutningstagning mulighed med en sofistikeret ramme af datamatrix inklusive blockchain-data, handelsdata, markedsdata, sociale data og mediedata optimeret med AI og kvantitative modeller.
  • Diversificeret mæglertjeneste Konkurrencedygtig gebyrsats og overlegen hastighed på ordreudførelse. Realtids pengeoverførsel og afviklingstjeneste. Giv margenhandel og OTC-tjenester med avanceret bekvemmelighed.
  • Fuld stak kvantitative løsninger Infrastruktur drevet af co-location-service for at forbedre ydeevnen for højfrekvente handelsalgoritmer. Tilby best-in-class eksponeringer over for kvantitative løsninger med lige gennem bearbejdning, præcise kryds historiske data og strategivurderingssystemer.

Troy Trade er ikke ideen om en stor kryptovaluta-primærmægler, den er klar til at hjælpe professionelle kryptohandelsoperationer med at vokse med god service og bedre adgang til den bedste likviditet på markedet. Eksisterende finansielle institutioner skal kunne drage fordel af en struktur, som de allerede forstår og har brug for overholdelse.

Lad os tale om gearing

Der er børser med kryptokurrency, der tilbyder en høj gearing, men professionelle handlende har ikke en tendens til at bruge gearing fra en CFD-børs på samme måde som detailhandlere. En førsteklasses mægler er en vigtig del af, hvordan fagfolk strukturerer gearing, og Troy Trade er i en god position til at hjælpe større handelsoperationer med at bruge gearing på kryptomarkederne.

Lad os starte med en Contract for Difference (CFD), som er den slags gearede instrument, som de fleste detailhandlere kommer til at være fortrolige med. Crypto CFD’er er den mest almindelige form for gearet kontrakt, der giver en erhvervsdrivende eksponering for tokens, men de skaber også et modpartsrisikoproblem for en institution, der har depotrisikoparametre.

Når en detailhandler tænker på risiko, anvender de generelt denne risikoligning på handelen og ikke den børs (modpart) de handler med. En primærmægler kan strukturere gearing med lånte midler, der bruges til at købe aktiver direkte, i stedet for at bruge en CFD-børs som modpart.

Nettoresultatet for den erhvervsdrivende er det samme med hensyn til eksponering, men modpartsrisikoen elimineres, da de digitale aktiver kan købes og opbevares i kølerum i hele handlen. Det kan virke som om det ville være langsommere at sælge kryptoerne hurtigt, men igen kan dette løses ved brug af kryptofutures, der kan dækkes af kryptoerne, der blev købt kontant.

Data

Hvorfor betyder forældremyndighed igen?

Enhver, der forstår, hvordan de finansielle markeder fungerer, ved straks, hvorfor modpartsrisiko er en af ​​de vigtigste ting for enhver institution. Der har været et par kryptoudvekslingsfejl i de sidste par år, men Mt. Gox er en af ​​de mest berygtede.

Handlende, der havde deres poletter deponeret hos Mt. Gox venter stadig på at genvinde kryptoerne, og i mellemtiden sidder de på drev, der holdes i det japanske retssystem. Da der ikke er nogen udviklet juridisk ramme for en kryptobørs konkurs, kan det tage mange år, før nogen får deres Bitcoins tilbage.

Denne situation er fuldstændig uacceptabel for en institutionel investor, og der findes sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at den nogensinde forekommer på de etablerede finansielle markeder. Enhver primærmægler vil være fortrolig med disse procedurer og have modpartsrisiko i centrum for deres forretningsmodel.

Mød teamet på Troy Trade

En førsteklasses mægler er kun så god som de mennesker, der får det til at fungere fra dag til dag, og teamet hos Troy Trade har omfattende erfaring på de finansielle markeder. Med alle handelsmulighederne derude er det vigtigt at vide, hvem der arbejder for at sikre, at handler udføres til de bedste priser, og kapital holdes sikker via effektiv modpartsrisikoanalyse.

Ifølge Troy Trade er det de mennesker, der skabte og får det til at køre:

  • Kira Sun, medstifter af Troy Bachelor of Finance ved Peking University og Tsinghua-MIT Global MBA. Forud for BlockVC var Kira trust trust manager for CITIC Trust og ekspertise inden for REITS / ABS / PPP og alternativ aktivforvaltning. Kira har rig erfaring med at designe crypto asset management-produkter som BVC16 Index-fond, Pure Alpha Fund osv.
  • Qihan Lin, medstifter af Troy, Chief Product Officer Qihan er uddannet fra Shanghai Jiaotong University og har hovedfag i beregning af matematik og er ekspert i derivathandel og prissætning. Qihan arbejdede som produktchef hos Eastmoney, Tiger Brokers og OKEx, han har en rig erfaring inden for aktiemægler og kryptohandel, især fortrolig med margenrisikostyring og clearing. Qihan fungerede som et nøglemedlem i fremtidigt derivathandelsprojekt i Tiger Brokers og designede også OK06-indekset og den relative ETF i OKEx.
  • Clark Tong, medstifter af Troy, Chief Technology Officer Master i Beijing Institute of Technology , med erfaring inden for finansiering, handel, e-handel, blockchain og andre industrier. Arbejdede successivt i General Manager for R&D, Haiyin Group, teknisk direktør for China Building Materials Group, som er Top 500 osv. Et team på mere end 200 personer er blevet ledet. Transaktionsværdien af ​​handelssystemet overstiger $ 15 mia. Den samlede mængde midler, der forvaltes af koncernen, er næsten $ 50 mia.

Crypto-markederne har brug for solide prime-mæglere

At have førsteklasses mæglere i et nyt marked handler om meget mere end bare nye muligheder for professionelle forhandlere. Adgang til avancerede mæglertjenester kan hjælpe med at tiltrække større, mere likvide finansielle institutioner til et marked, hvilket er fantastisk til kryptorummet.

Et marked lever og dør af likviditet, og prime mæglere er nervecentret for denne likviditet på etablerede markeder. Det samme kan blive tilfældet i kryptosfæren, og Troy Trade arbejder på at blive en af ​​de første primære mæglere i kryptorummet.

Ud over en solid platform oprettede Troy Trade også Troy Token (TROY), som kan bruges til mange ting på Troy Network. Hvis din handelsvirksomhed har brug for tjenester fra en førsteklasses mægler, kan Troy Trade være en dybere grave værd.

Teamet i virksomheden vil være i stand til at give kunderne adgang til know-how, som normale detailkonti på andre børser ikke kan røre ved, hvilket er afgørende for en professionel handelsoperation.

Besøg Troy Trade

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me