TOKEX: Crypto Exchange-platform til salg af poletter straks efter ICO

Tokex

TOKEX er en platform til salg af kryptokurrency, der har til formål at levere de bedste priser for salg af tokens, der endnu ikke er noteret på andre centraliserede børser. De tillader også ICO’er at liste deres tokens, så folk kan begynde at handle dem med det samme.

Tokex

TOKEX sigter mod at overvinde det prisproblem, som de sælgende tokens har tendens til at have. Specifikt ønsker platformen at løse problemet, at for at handle tokens skal du finde en kryptobørs, der viser dem. Dette er desuden problematisk, da prisen altid vil være ens på tværs af børser og forblive lav. For at overvinde problemet lader TOKEX dig sælge tokens til markedets højeste pris.

Derudover sigter TOKEX mod at løse det problem, som et ICO-token-salg skal afslutte, før tokens kan noteres på en børs. Endnu værre er tiden mellem afslutningen af ​​ICO og noteringen så lang som 90 dage.

I modsætning hertil kan TOKEX angive tokens inden for en meget kort tid, efter at den er sat i live, hvilket giver dig nem adgang til at sælge tokens.

TOKEX adresserer også bekymringen om, at de fleste centraliserede børser ikke giver brugerne fuld kontrol over deres midler eller anonymitet. Dette kan føre til privatlivsrisici, især i tilfælde af hackerangreb.

Et andet problem er, at centraliserede børser har en stærk indflydelse på markedsprisen på tokens. I mange tilfælde sænkes prisen betydeligt på grund af større mængder til salg på børsen samt gebyrer.

TOKEX undgår dette ved at tilbyde den bedste tokenpris på markedet og lade dig sælge tokens anonymt.

Hvordan sælger du poletter på TOKEX?

Processen med at sælge tokens på TOKEX er enkel og hurtig. Start med at lave en ordre ved at vælge token og beløb. Systemet viser dig salgsprisen. Send derefter tokens til børsens tegnebog. Når TOKEX modtager tokens, overfører systemet automatisk din valgte kryptokurrency i den aftalte mængde til din TOKEX-saldo. Med det samme kan du straks trække krypto fra din TOKEX-saldo eller sælge tokens til Bitcoin.

Sælg poletter

Hvordan udveksler du poletter på TOKEX?

TOKEX har et internt udvekslingssystem, der giver dig mulighed for at udveksle mellem forskellige kryptokurver som en del af din TOKEX-saldo. Provisionen for disse børser er den laveste, du finder på markedet. Udvekslingen er øjeblikkelig og meget ligetil.

Start med at vælge den valuta, du vil veksle, og den, du vil modtage. Derfra skal du indtaste, hvor meget af kryptoen du vil ændre. Du vil se, hvor meget af din kryptokurrency, du modtager. For at bekræfte handlingen skal du blot klikke på “Exchange” for en øjeblikkelig transaktion.

Udveksle poletter

Hvordan kan investorer bruge TOKEX?

Investorer, der ønsker at bruge TOKEX til at investere, skal starte med at oprette en konto. Registreringsprocessen er hurtig og ligetil. Når du er registreret, kan du foretage en investering i en af ​​de mest populære kryptokurver. Når du tjener penge, kan du drage fordel af øjeblikkelige udbetalinger på TOKEX.

Med TOKEX kan investorer tjene penge uden at skulle sælge deres tokens. Investeringen tilbyder et alternativ, der giver dig mulighed for at tjene penge via kryptokurrency. Den mindste investering på TOKEX er kun 0,005 BTC eller tilsvarende i en anden accepteret kryptovaluta.

Hvilke investeringsplaner tilbyder TOKEX?

Du kan se investeringsplanerne på den relevante side på TOKEX-webstedet for at holde dig opdateret med eventuelle ændringer. I skrivende stund er der fire investeringsplaner at vælge imellem.

Den første af disse er faste 7 procent efter 10 dages investering, hvor alle syv dage i ugen fungerer som betalingsdage. Det samlede afkast er 107 procent (inklusive hovedstolen), og investeringsgrænserne er fra 0,005 BTC til 1,25 BTC.

Den næste mulighed er en daglig 5 procent i 30 arbejdsdage. Dette har hverdage som betalingsdage og leverer et samlet afkast på 150 procent (inklusive hovedstol). Investeringsgrænserne er fra 0,025 BTC til 7,5 BTC.

Investering

For et endnu større afkast kan du vælge en ugentlig 30 procent i otte uger. Betalingsdage er alle syv dage i ugen for et samlet afkast på 240 procent (inklusive hovedstol). Investeringsgrænserne er fra 0,125 BTC til 12,5 BTC.

Endelig kan de, der ønsker en langsigtet investering med større overskud eller har mere at investere, gøre en månedlig 133 procent i tre måneder. Dette har betalingsdage som alle syv dage i ugen og investeringsgrænser på 0,25 BTC til 25 BTC. Det samlede afkast er 399 procent (inklusive hovedstol).

Forretningsmodel

Når du ser garanteret afkast på investering, er dette bekymrende, da det er sådan, ponzi-ordninger fungerer, så vi nåede ud til Tokex om dette. Tilsyneladende har de store fiatreserver på plads fra det sidste bull run, så de bruger dette i øjeblikket til at betale investeringsafkastet. Investeringsdelen af ​​webstedet er begrænset, og de accepterer kun så mange kunder for dette.

Deres primære forretning er at købe tokens fra folk i håb om at tjene på dem på den næste bull run.

Hvilke kryptovalutaer kan du investere i TOKEX?

I skrivende stund accepterer TOKEX investeringer i Bitcoin, Ripple, Litecoin, DASH, Ethereum, Bitcoin Gold, Bitcoin Cash, BinanceCoin, DogeCoin, DigiByte, Electroneum, TrueUSD, TRON, Waves, VertCoin, Verge, Zcash og Monero. Den vigtigste kryptovaluta på platformen er Bitcoin. Dette betyder, at du ser alle kryptokurrencybeløb med hensyn til deres BTC-kurs.

Hvordan trækker du dig tilbage fra TOKEX?

Det er ligetil at trække sig tilbage fra TOKEX, da du blot udfylder tilbagetrækningsformularen. Der er specifikke mindste tilbagetrækningsbeløb, der varierer efter kryptokurrency. Du kan se de specifikke minimumsforhold for hvert token på siden med TOKEX FAQ. Et par eksempler på minimum inkluderer 0,0002 BTC, 0,03 LTC, 28 XRP, 0,006 BCH, 0,07 BTG, 0,005 DASH og 0,006 ETH.

Mængden af ​​bekræftelser, der kræves for at gennemføre transaktionen, varierer også lidt efter kryptokurrency og er angivet på siden med ofte stillede spørgsmål om TOKEX. De fleste tokens kræver tre bekræftelser, men der er undtagelser. For eksempel kræver XRP 30, mens BNB, DGB, TRX og TUSD kræver 10. ETN og XVG kræver fem, og WAVES kræver fire.

Tilbagetrækning

Tilknyttet program

TOKEX tilbyder et tilknyttet program, der giver dig mulighed for at tjene penge via klienthenvisninger. Det er ikke nødvendigt at investere for at udnytte dette program. Alt du skal gøre er at registrere, begynde at promovere og tjene. TOKEX giver dig reklamemateriale, herunder bannere i forskellige størrelser og stilarter.

Der er tre niveauer i tilknyttet program, så du kan tjene så meget som 6 procent fra hver henvisning. De andre niveauer giver dig mulighed for at tjene 3 procent og 1 procent. Alle dine henvisninger er på niveauet 6 procent med henvisninger på andet niveau til 3 procent og henvisninger på tredje niveau til 1 procent. Bonusserne gælder for indbetalingsbeløbene. Der er også et repræsentativt program, der giver dig mulighed for at blive en regional repræsentant for højere belønninger. Specifikt får niveau-1 henvisninger til dem med repræsentativ status 10 procent.

Konklusion

TOKEX er en salgsplatform for kryptokurrency, der giver dig mulighed for at sælge dine tokens til den bedste pris på markedet. Det overvinder udfordringerne i forbindelse med centraliserede kryptokursudvekslinger, såsom skjulte gebyrer, dårlige priser og manglende anonymitet.

TOKEX inkluderer desuden en udveksling til gode kurser med utrolig lave provisioner. Platformen har endda en investeringsmulighed, der giver dig mulighed for at tjene mere kryptokurrency uden at risikere dine tokens eller sælge dem. Den sidste af disse er unik, da få platforme tilbyder noget lignende til krypto. TOKEX gør det også let at trække midler med det samme.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me