Ternion Review: Cryptocurrency Exchange med Fiat-optioner og margenhandel

Ternion Exchange Review

Ternion Exchange er en kryptokursudveksling, der har mange muligheder at tilbyde på sin plade.

I modsætning til nogle børser, der udelukkende fokuserer på et enkelt aspekt af kryptohandel, som handel med gearet margen, dækker Ternion Exchange begge baser med fiat-optioner og kryptoindskud.

De har licens i Estland og tilbyder fuld kompatibilitet med fiat-indskud og tilbagetrækninger.

Der er mange krypto-udvekslinger derude i dag. Verden af ​​kryptokurver vokser hurtigt. Hvis du leder efter en børs, der giver dig muligheder for at tjene på både leverbar handel og marginhandel, er Ternion Exchange værd at lære mere om.

Før du beslutter dig for, hvordan du vil bruge en børs, er det en god ide at forstå forskellen mellem at skifte mønter og at handle på en margen for at få overskud. Vi ser på alle de måder, hvorpå kryptoer kan handles, men lad os først se på Ternion Exchange.

Ternions hjemmesideTernions hjemmeside

Ternion Exchange

Den mest grundlæggende måde at købe kryptoer på er, hvad Ternion Exchange kalder Deliverable Trading.

Du kan deponere fiat-valuta eller kryptoer og derefter handle direkte med andre kryptoejere for at få de tokens, som du gerne vil eje. Det er let at deponere fiat-valuta via SWIFT eller SEPA eller endda et kreditkort og derefter begynde at sætte din kryptoportefølje sammen.

Hvis du vil spekulere i bevægelsen af ​​tokenpriser, har Ternion Exchange dig også dækket af gearet handel. Når du bruger gearing, afsætter du en lille mængde fiat-valuta eller kryptoer og bruger derefter et meget større beløb til at handle med.

Målet med gearet handel er at give et langt større afkast ved at bruge flere penge end du har og bankere overskuddet fra positionen. For eksempel, hvis du kun har $ 500 USD, men du vil handle med en positionstørrelse på $ 10.000 USD, vil gearet handel give dig mulighed for at gøre det.

Leverbar handel

Leverbar handel giver mening for alle, der ønsker at investere i kryptoer til langdistanceflyvningen. Når du køber eller sælger tokens med Ternion Exchange’s leverbare handelsplatform, er du begrænset til at bruge de midler, du har deponeret på børsen, og intet mere.

Ternion Exchange køber eller sælger ikke aktiver direkte. I stedet fungerer børsen som et clearinghus for trader-to-trader-transaktioner. De digitale aktiver, du køber på Ternion, vil du modtage de private nøgler til tokens, eller muligheden for at trække fiat-valuta via enten SWIFT eller SEPA.

WebhandelTernions webhandelsgrænseflade

Hvis du planlægger at bruge fiat-valuta med Ternion, bliver du nødt til at gennemgå en id-verificeringsproces, som enhver velrenommeret børs, der handler i fiat-valuta, bruger. Alle kunders data er grundigt krypteret. Bekræftelsen tager oftest op til 30 minutter.

For krypto-til-kryptotransaktioner er processen med at trække digitale aktiver tilbage meget enkel. Når du har købt tokens, og transaktionen er bekræftet, kan du derefter flytte dem til enhver hardware- eller softwarepung, du ejer.

Marginhandel

Hvis du vil spekulere i retningen af ​​tokenpriser, men ikke har brug for at få den faktiske krypto, som du handler leveret, er marginhandel vejen at gå. Ternion Exchange tillader handlende at bruge gearing på op til 100 gange på nogle tokenpar, hvilket betyder at du kan bruge 100 gange det beløb, du har indbetalt på din konto.

Den faktiske mængde gearing, der kan bruges på et givet tokenpar, varierer, og det er ikke nødvendigvis en smart idé at bruge 100x gearing (mere om det nedenfor). Marginhandel er også meget lettere at kvalificere sig til, da handlende, der ikke behøver at indbetale eller hæve fiat-valuta, kun skal levere nogle grundlæggende oplysninger for at starte handel.

Ternion Exchange tilbyder også en række handelsplatforme. Dette er en fantastisk funktion og adskiller virkelig virksomheden fra andre børser, der tvinger brugerne til at bruge en proprietær handelsplatform, der måske ikke er så let at bruge som industristandardplatforme..

Her er de handelsplatforme, som Ternion Exchange tilbyder:

  • Webhandel terminal
  • Mobil MT5 til Android / IOS
  • WEB MT5
  • MT5 til Windows
  • REST API / WebSocket

Institutionelle kunder kan vælge disse platforme:

  • PrimeXM
  • FIXAPI

Hvorfor vælge en standard handelsplatform?

Hvis du ikke har brug for at køre mange ordrer samtidigt og foretage en dyb teknisk analyse af diagrammer, er det bedre at bruge grundlæggende webhandel.

Men for professionelle spekulanter designet mere kraftfulde handelsstationer med mange funktioner. Enhver, der er ny i verdenen med gearet handel, ved muligvis ikke meget om platforme som MT5.

Indtil kryptoer kom, var den mest gearede handel begrænset til FOREX, så blev den populær for børser, og nu er den også tilpasset kryptoer.

MetaTrader 4MetaTrader

Ternion-udvekslingsgebyrer

Vekselgebyrerne i Ternion er i tråd med resten af ​​branchen, og for gearede forhandlere er de mere attraktive end kun fiat-CFD-mæglere.

Her er nogle af de grundlæggende gebyrer på Ternion Exchange (bedes du kontakte firmaet for aktuelle gebyrdata):

  • Markørgebyr: Børsen betaler 0,03% en grænse Maker-ordre, når den udføres
  • Takergebyr: Børsen opkræver 0,08% for takerordrer
  • Swapgebyrer: Swapgebyrer gælder kun for marginhandel på børsen og opkræves fire gange om dagen kl. – 00.00, 6.00, 12.00 og 18.00 (UTC)

Fiat-indskud / -udtag er underlagt begrænsninger baseret på det verifikationsniveau, en konto har. Se Ternion Exchange-webstedet for de seneste oplysninger om kontobegrænsninger.

Fiat depositum gebyrer

Bankoverførsel (SEPA) 10 EUR + 0,1%
Bankoverførsel (SWIFT) 30 EUR + 0,1%
VISA / MasterCard 4,5%

Grænser

UbekræftetBekræftelse 1 *Bekræftelse 2
Fiat depositum: daglige

månedlige

Forbudt $ 1000

$ 7000

Ubegrænset
Kryptoindbetaling: daglige

månedlige

Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Tilbagetrækning af Fiat: daglige

månedlige

Forbudt $ 5000

$ 25.000

Ubegrænset
Crypto tilbagetrækning: daglige

månedlige

Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset

Konklusion

Ternion Exchange har skabt en god børs forretningsmodel, der vil tilfredsstille behovene hos næsten enhver kryptohandler eller investor. Fiat-betalingerne er licenseret i Estland, hvilket hjælper med at give det mere troværdighed end børser, der ikke har nogen form for licens.

En af de bedste dele ved Ternion er, at den har så mange muligheder for forhandlere på kun en konto. Det understøtter fiat-indskud og udbetalinger og tilbyder også let adgang til krypto-til-krypto-handelstjeneste. Institutionelle forhandlere kan også godt lide, at Ternion tilbyder en række professionelle muligheder, hvilket ikke er den mest almindelige ting at finde på kryptomarkederne.

Hver erhvervsdrivende kunne invitere venner og få belønninger ved hjælp af tilknyttet program. Ingen yderligere registrering nødvendig, invitationskoder leveres i det private område.

Hvis du vil lære mere om Ternion Exchange eller tilmelde dig en konto, skal du tjekke hjemmesiden ved klikke her. Uanset hvad dine kryptoinvesteringer eller spekulationsmål er, er det sandsynligt, at Ternion kan hjælpe dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me