Side om side-sammenligning af de bedste handelsskærme for kryptovalutaudvekslinger

Da investering i kryptokurver fortsætter med at vokse i popularitet, besøger et stigende antal nye og eksisterende handlende regelmæssigt nogle af de bedste børser for at handle deres yndlingsmønter. Som med selve valutaerne er der en bred vifte af børser at vælge imellem, hvor hver platform ofte giver sin egen unikke oplevelse. Som et resultat ser vi på handelsskærmene for seks af de bedste kryptokurrency-børser og sammenligner deres forskellige handelsfunktioner.

Handelsskærme for Cryptocurrency Exchange

Binance

Binance er den nuværende brancheleder og tilbyder to versioner af sin handelsgrænseflade. Både Basic- og Advanced-versionerne tillader handlende med forskelligt niveau af dygtighed og erfaring at handle med tillid på en platform, der er skræddersyet til deres behov. Binance har gode brugergrænseflader til handel og er en af ​​de mest responsive platforme, der er i drift i dag. De to versioner er som følger:

Grundlæggende tilstand

Denne version er nybegyndervenlig og kræver minimal navigation med alle de vigtigste funktioner, der er let tilgængelige fra hovedsiden. Interfacet er godt præsenteret med hovedkortene og ordreboksen centralt placeret. Ordreboksen giver brugerne mulighed for at placere begrænsninger, markedsføre og stoppe grænseordrer ganske let.

Højre side indeholder en liste over BTC-, ETH-, BNB- eller USDT-markeder, som brugerne kan handle på, mens venstre side af skærmen viser en opdateret liste over priser for køb og salg. Grundtilstanden er generelt behagelig og en af ​​de mere brugervenlige grænseflader til platforme, der tilbyder en bred vifte af mønter.

Avanceret tilstand

Her placeres tingene lidt anderledes, hvor diagrammet optager venstre side af skærmen, mens priserne og ordreboksen findes til højre. Samlet set indeholder instrumentbrættet ordrebøgerne, et lysestage-diagram og handelshistorikken. Derudover er der også et dybdediagram over ordrer, der kan ses i en separat fane fra lysestage-diagrammet.

Mens kortlægningspakken er mere sofistikeret, er der ikke stor forskel mellem de to visninger, og den grundlæggende visning giver også en masse nøgleoplysninger, der kræves af mere erfarne forhandlere. Begge visninger giver adgang til historiske data, trendlinjer, ordrebøger, konverteringsfrekvenser og sammenligningskort. Den avancerede visning giver dog mulighed for mere analytisk repræsentation og giver mulighed for meget mere detaljeret teknisk analyse og giver alle de nødvendige værktøjer, indikatorer og MACD .

Binance er en dejlig, brugervenlig platform, der henvender sig til begyndere og mellemliggende til avancerede brugere, samtidig med at den leverer en Windows- og Mac Desktop Client og en mobilapp, der er tilgængelig for både iOS- og Android-brugere.

Besøg Binance Læs hele anmeldelsen

GDAX

GDAX fungerer som et lidt mere komplekst alternativ til Coinbase og tilbyder som et resultat en mere avanceret handelsoplevelse. GDAX giver mulighed for marginhandel og mere komplekse ordretyper, og grænsefladen kan se skræmmende ud for nye investorer på grund af den konstante bevægelse af køb / salg ordrer på skærmen. Interfacet er dog godt designet og bruger et intuitivt layout, der appellerer til både mellemliggende og avancerede brugere.

GDAX giver også brugere kortværktøjer og en handelshistorie samt markedsdata i realtid med de mest opdaterede kryptopriser. Platformen indeholder også en fleksibel API, der giver mulighed for programmatiske handelsbots, og denne funktion hjælper med at tiltrække både institutionelle og professionelle investorer.

GDAX giver adgang til en lang række fiat- og kryptokurrency-par, og brugere kan handle mellem BTC / USD, ETH / USD, ETH / BTC, BTC / GBP og BTC / EUR samt andre. Børsen gør også brug af en lidt anden grænseflade, da ordreboksen er placeret yderst til venstre på skærmen; dette efterfølges af ordrebogen, mens prisdiagrammet og åbent ordretabellen udgør den store rest af skærmen. Dybdekortet kan også fås ved at klikke på en fane øverst på skærmen, og GDAX giver også brugerne mulighed for at markedsføre og begrænse køb ud over at gøre brug af stoptab. Evnen til at deltage i marginhandel er dog et stort plus for mere avancerede forhandlere, og der er en gearing på omkring 2x eller 3x afhængigt af handelsparret.

Platformen er generelt ret ligetil at bruge, selvom den ligger lidt bag et websted som Kraken med hensyn til avanceret brugeroplevelse og platformsfunktionalitet. GDAX er bedst egnet til Coinbase-brugere på udkig efter yderligere funktioner eller mere erfarne handlende, der er fortrolige med at navigere i kryptokurrencyhandelsskærme.

Besøg GDAX Læs hele anmeldelsen

Bittrex

Bittrex tilbyder en bred vifte af forskellige mønter med over 250 handelspar, der i øjeblikket er tilgængelige på webstedet, og der er både USD og Bitcoin markeder tilgængelige på platformen. Bittrex sigter mod at være en næste generation af kryptokurrencyudveksling; dog har det stadig arbejde at gøre for at gøre grænsefladen til en af ​​de bedste i branchen.

Bittrex tilbyder en webbaseret platform, der er ret nem at bruge, men grænsefladen er ikke så intuitiv som et websted som Krakens og for at købe eller sælge en mønt kan brugere klikke på markedsnavnet fra hjemmesiden eller besøge tegnebogssiden og klik på møntnavnet.

Ordrebogen er ret intuitiv, og der er en stjernekolonne på indersiden af ​​både bud- og spørgetabeller, der fyldes op med en stjerne, når en ordre er afgivet. Dette gør det let at spore prisniveauer og genkende på hvilket tidspunkt du er villig til at købe eller sælge.

Der findes et antal diagrammer på markedssiden, og disse inkluderer ordrebogen og tidslinjen, der er placeret over indtastningsfeltet for ordrer. Som et resultat kan mønter let analyseres, inden de foretager en ordre, men den samlede kortlægningspakke er noget gennemsnitlig, hvor nogle handlende føler, at den leverede grænseflade er ret klodset. Når det er sagt, er der flere tekniske indikatorer til rådighed, hvor fanerne Diagram, Undersøgelser og Vælg værktøj giver adgang til alle de vigtigste aspekter af teknisk analyse.

Bittrex er en levedygtig mulighed for alle, der ønsker at handle med en bred vifte af mønter, og grænsefladen er funktionel og relativt let at bruge uden at være særlig inspirerende sammenlignet med andre platforme.

Besøg Bittrex Læs hele anmeldelsen

Bitfinex

Bitfinex er en af ​​de største Bitcoin-børser med hensyn til volumen og giver også marginhandel. Børsen giver mulighed for både marginhandel og kortsalg af kryptokurver, hvor det maksimale gearingsgrad er 1: 3. Som et resultat appellerer Bitfinex til mere erfarne forhandlere, og børsen giver en webbaseret platform og en mobilapp.

Der er også en peer-to-peer-finansieringsfacilitet, og platformen giver handlende en omfattende vifte af forskellige ordretyper, såsom grænse, marked, stopordrer, ud over efterfølgende stop, udfyld eller dræb, isbjerg, OCO og kun ordrer.

Bitfinex-grænsefladen kan være lidt overvældende, da der er flere muligheder og faner på hoveddashboardet, der kan forvirre nyere forhandlere. Imidlertid har Bitfinex integreret TradingView-diagrammer, sand giver en komplet række værktøjer til at tegne, kommentere, downloade og dele diagrammer.

Handelsgrænsefladen viser flere stykker analytisk information og vigtige tekniske analyseværktøjer, såsom et lysestage-diagram, en grafisk ordrebog og de seneste handelsdata. Derudover er funktioner som trendindikatorer, Fibonacci-værktøjer og trendlinjer også tilgængelige.

De avancerede diagramværktøjer giver også brugerne en grafisk handelsoplevelse, og handler kan udføres direkte fra Bitfinex-diagrammerne, da brugerne kan visualisere deres ordrer, positioner og prisadvarsler og manipulere diagrammerne for at ændre priser og ændre ordreegenskaber.

Ordrebogen hos Bitfinex er fuldstændig gennemsigtig, og platformen er ret omfattende sammenlignet med andre børser. Med det brede udvalg af ordretyper til rådighed, ud over Trading View-diagrammerne og er i stand til at handle på margen, er Bitfinex et sted, der er bedst egnet til forhandlere med større volumen, der har evnen til at navigere på siden og udnytte alle de tilgængelige funktioner.

Besøg Bitfinex Læs hele anmeldelsen

Kraken

Kraken giver tre forskellige måder at købe og sælge kryptokurver på; Enkel, mellemliggende og avanceret. Ved hjælp af fanen Simple kan brugerne placere markeds- og begrænsningsordrer, mens avancerede ordretyper såsom stop-loss-ordrer og automatiseret handel også er tilgængelige.

Ud over Bitcoin og Ethereum til kontantmarkeder er der også et godt udvalg af altcoins til rådighed, og Kraken giver også mulighed for Bitcoin-marginhandel med gearet handel på op til 5x med shorting tilgængelig på siden.

Kraken bruger en intuitiv grænseflade og er også afhængig af TradingView til kortlægning; der er også detaljeret adgang til kortvarig markedsdynamik, og båndet indeholder et historisk bud / spørg diagram.

Pristabellerne og dybden af ​​markedstabellerne er godt præsenteret og lette at forstå for brugere på alle niveauer.

Diagrammerne leveret af TradingView er et godt værktøj til alle, der er interesseret i teknisk analyse. De dukker op som et lille eksternt vindue, som du kan flytte og ændre størrelse på og gøres tilgængelige ved at klikke på knappen ved siden af ​​instrumentlisten.

Kraken giver en grundlæggende grænseflade til at hjælpe begyndere ud over at levere kort- og analytiske værktøjer rettet mod mere avancerede forhandlere. Som en fiat-port til en verden af ​​kryptokurver konkurrerer Kraken med både Gemini og GDAX, og dens platform er en god mulighed for forhandlere på alle niveauer. Børsen har også en iOS-mobilapp, der gør platformen let tilgængelig på tværs af en række enheder.

Besøg Kraken Læs hele anmeldelsen

Poloniex

Poloniex er kendt for at give adgang til et stort udvalg af altcoins og var en førende destination for handlende, der var på udkig efter alternative mønter inden fremkomsten af ​​websteder som Binance.

Poloniex leverer også marginhandel med et maksimalt gearingsgrad på 1 til 2,5; dette er en af ​​mange funktioner, der appellerer til erfarne forhandlere. Der er også en række effektive dataanalyseværktøjer og detaljerede diagrammer, der letter dyb teknisk analyse.

Den webbaserede platform leverer alle fornødenheder til handel på højt niveau. Webstedet er dog ret funktionelt og kan undertiden føles ret klodset. Platformen er ikke den mest responsive, og diagrammer kan ikke flyttes, ændres størrelse eller forstørres til fuld skærm. Det er også vanskeligt at rulle og zoome ind på diagrammer, og handelsvolumerne optager en stor del af diagrammet. Indikatorerne er også begrænset til Bollinger Bands, Moving Averages og MACD, og ​​platformen ligger noget bag mulighederne fra Binance, Bitfinex og Kraken.

Ordrebogen og prissætningskort er nemme at navigere, og ting præsenteres generelt på en måde, som de fleste forhandlere vil være i stand til at forstå. På trods af erfarne store handelsvolumener og margenhandel er platformen ikke den mest lydhøre, og dette er nøglen for alle, der ønsker at udføre tidskritiske handler.

Besøg Poloniex Læs hele anmeldelsen

Konklusion

Alle siderne er velegnede til mere mellemliggende og erfarne brugere, da de alle indeholder de vigtigste funktioner, der kræves af kryptovalutahandlere. Binance og Kraken har dog funktioner, der er specielt designet til at imødekomme begyndere. Den grundlæggende tilstand, der bruges af Binance, er nybegyndervenlig og kræver minimal navigation, og alle de vigtigste funktioner er let tilgængelige, da layoutet er enkelt nok og ret intuitivt. Kraken giver en grundlæggende grænseflade til at hjælpe begyndere, og dens enkle mulighed for køb og salg af kryptokurver er skræddersyet til nye aktører på markedet.

For handlende, der leder efter mere avancerede muligheder, giver Binance, Bitfinex og Kraken et godt udvalg af avancerede funktioner. Binance forbliver en ekstremt lydhør udveksling og er en af ​​de hurtigste med hensyn til ordreudførelse; børsen tilbyder også en avanceret version, der er rettet mod erfarne forhandlere. Bitfinex inkorporerer TradingView-diagrammer og inkluderer et omfattende sæt funktioner inklusive tekniske værktøjer, ordretyper og marginhandel. Kraken tilbyder en avanceret version af sin platform, der giver mulighed for komplekse ordretyper og automatiseret handel. I lighed med Bitfinex bruger Kraken også TradingView-diagrammer og tilbyder et omfattende udvalg af funktioner, herunder avancerede tekniske værktøjer og marginhandel.

Det er altid bedst at eksperimentere med et antal websteder, da forskellige forhandlere rapporterer om forskellige oplevelser, når de bruger forskellige børser. Mens nogle foretrækker mere forenklede og intuitive layout, foretrækker andre meget lydhøre sider med mere avancerede funktioner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me