NBX Review: Norges førende kryptovaluta-udveksling

NBX anmeldelse

Norsk Block Exchange (NBX) har etableret sig som en pioner inden for handel med digitalmønt og tilbyder toptrin kryptohandelstjenester. NBX har er en af ​​de førende kryptobørser i Norge med en markedsplads, der giver kryptosalg og køb ikke kun for norske borgere, men også for internationale investorer..

NBX Oversigt

På nuværende tidspunkt er NBXs kontorer placeret i 3 områder, som er Oslo (Norge), Halifax (Canada) og Riga (Letland). NBX blev lanceret med det formål at etablere en hurtig og pålidelig udveksling, der er i stand til at hjælpe med at opbygge den norske kryptoindustri – og bringe den tættere på det internationale marked.

For at opbygge et bæredygtigt økosystem fokuserer NBX på sikkerhed, overholdelse og integritet. På samme tid har NBX gjort fremskridt for at forbinde kryptoer med dagligdagen.

For at gøre kryptobrug til en del af det daglige forbrug har NBX med succes knyttet kryptohandel med køb af flytjenester takket være et belønningssystem. “Trade and Fly” er sloganet fra NBX, der repræsenterer dets præstationer og dets håb om at opbygge kundeloyalitet på længere sigt.

Besøg NBX

Platformen

NBX forstår efterspørgslen efter pålidelige kryptohandelsplatforme og har løbende arbejdet for at skabe en god børs, der er nem at bruge for både nye og erfarne investorer.

NBX DashboardNBX Dashboard

Enkel registrering

Med en hurtig og ubegrænset registreringsproces byder NBX både norske kunder såvel som udenlandske forhandlere velkommen. Det er super nemt at åbne en ny konto på NBX.

Hvis du er 18 år eller ældre, kræver platformen kun, at du indtaster en e-mail-adresse og adgangskode for at tilmelde dig. Efter et par minutter sendes en e-mail for at bekræfte den nye konto, så er det færdigt.

Brugere kan derefter logge ind for at finde masser af fantastiske funktioner uden begrænsninger.

For at begynde at handle skal brugerne udføre et ekstra trin for at verificere deres identitet og oprette 2-faktor-godkendelse. NBX kan lide 2FA, fordi det hjælper sine kunder med at have mere sikkerhed for deres konti.

Understøttede aktiver

NBX understøtter en række af verdens mest populære mønter, som er Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD-mønt (USDC) og den norske krone-mønt (NOK). Der er også 5 tilgængelige handelspar, BTC / USDC, ETH / USDC, ETH / BTC, BTC / NOK og ETH / NOK.

Inden for dette år planlægger NBX at tilføje andre digitale aktiver og fiat-par, herunder SEK, DKK, GBP, EUR og USD. Flere handelsmuligheder er altid en god ting, og NBX arbejder på at skabe en fuldt udstyret børs.

Desuden lancerer NBX et integreret cashback-program kaldet CashPoint.

I dette program kan brugerne akkumulere CashPoints for alle transaktioner, de foretager på NBX. Deres CashPoints kan bruges til at betale for tilsluttede online / offline-tjenester, såsom køb af billetter og bagage fra Norwegian Air Shuttle.

NBX MarketsNBX Markets

NBX tilbyder en særlig aftale i juli og august, hvor handlende tjener 20% cashback på eventuelle handelsgebyrer. Efter august modtager brugerne 10% cashback, når de gennemfører en transaktion på NBX.

Gennem disse ordninger udarbejder NBX et kompetent handelsøkosystem for alle medlemmer – endnu vigtigere er, at økosystemet er vokset i skandinaviske regioner uden tegn på at stoppe.

NBX Dashboard

NBX lægger stor vægt på at skabe en enkel, brugervenlig og gennemsigtig grænseflade. Efter at have logget ind kan brugerne let blive fortrolige med sitemapet og dets indhold.

Hoveddashboardet viser pristabeller inden for det seneste døgn sammen med den aktuelle saldo på brugerens konto. Brugere kan også finde detaljerede statistikker om hvert kryptomarked samt information om deres ordrehistorik og alle aktiver på deres konto, som er visuelt illustreret i separate sektorer.

På samme tid opdaterer NBX konstant sit møntrelaterede bibliotek med NBX Guides, FAQ, vidensbase og tilskynder medlemmer til at deltage i NBX-samfundet på sociale netværk. NBX gør det bedste for at etablere et gennemsigtigt miljø for kryptohandlere til at administrere og udveksle deres midler.

NBX-handel & Gebyrer

NBX giver handlende beføjelser til frit at gennemføre deres transaktioner på sin platform. Børsen giver en forenklet mekanisme, der består af tre komponenter, Maker-ordre, Taker-ordre og Market-ordre.

Dybest set henviser Maker-ordre til handlingen med at tilbyde en ordre, der er tilgængelig til salg, som vil være åben i ordrebogen, indtil en matchet Taker-ordre er placeret og fjerner den eksisterende Maker-ordre. I mellemtiden henviser markedsordre til en øjeblikkelig Maker- eller Taker-ordre, der giver mulighed for at sælge eller købe til markedsprisen.

HandelsskærmHandelsskærm

Mens ordrer fra Maker / Taker giver fri handel, er markedsordrer et fantastisk værktøj til at muliggøre hurtige transaktioner. NBX giver også brugere mulighed for at oprette en grænseordre for bedre at kontrollere prisen og det solgte / købte beløb.

NBX tilbyder også en ekstremt konkurrencedygtig gebyrordning. Alle indskud, uanset i kryptokurver eller fiat-penge, er helt gratis.

NBX opkræver kun sine brugere pr. Tilbagetrækning og for handelsaktiviteter.

Mens tilbagetrækningsgebyr varierer afhængigt af token og minimumsbeløb, for handel opkræves der en fast rente på 0,5% på hver bestilling, der er vellykket, hvilket gælder for både Maker og Taker. Disse gebyrer er i overensstemmelse med branchen og er meget retfærdige.

HandelsgebyrerHandelsgebyrer

Privatliv & Sikkerhed

NBX sætter sine brugeres privatliv og sikkerhed på toppen og overholder også fuldt ud de eksisterende regler for kryptohandel. Det fungerer også i nogle af de bedste jurisdiktioner globalt, hvilket er godt at se.

Faktisk angiver NBX eksplicit sin offentliggørelses- og fortrolighedspolitik på sit websted, hvor NBX forpligter sig til at behandle brugernes personlige data som fortrolige oplysninger og gøre hvad der er muligt for at holde det sikkert.

I praksis indsamler NBX brugernes oplysninger i en central database kun til interne formål, herunder individuel verifikation og klassificering, forbedring af kundeoplevelse, handelsbehandling og forebyggelse af strafbare handlinger.

NBX opdaterer regelmæssigt databasen om brudte oplysninger (hvis det skulle ske) og kompromitterede adgangskoder for at give rettidige advarsler til sine brugere. Samtidig offentliggør NBX retningslinjer og artikler for at instruere medlemmerne i, hvordan de opretter de stærkeste adgangskoder for maksimal sikkerhed.

NBX’s vision

NBXs succeser kommer fra en solid plan og enorm indsats for, hvordan planen implementeres. Med en fast base har NBX’s en lys fremtid som en førende blokbørs i Norge og Skandinavien. Mange handlende vil gerne gøre forretninger med skandinaviske virksomheder på grund af den stærke lovgivningsmæssige struktur i regionen.

Lovgivningsmæssig overholdelse

NBX blev grundlagt og reguleret under streng ledelse af den norske finanstilsyn. Dette hjælper kunder med at stole på børsen og vide, at den er fuldt reguleret på et topmarked.

I modsætning til mange kryptobørser, der muligvis ikke har nogen form for lovgivningsmæssig tilsyn, er NBX forpligtet til at levere sikre og gennemsigtige kryptohandelstjenester.

Teknologi

NBXs udviklere anvendte avancerede teknologier til at opbygge børsen for at gøre det let at bruge og også rydde vejen for fremtidig ekspansion.

Som et resultat er NBX-platformen i stand til at tilvejebringe en forenklet handelsproces, der kan tilpasses til selv ikke-teknologiske investorer, samt at integrere med eksterne tjenester såsom CashPoint-systemet og også opretholde overlegne sikkerhedsprotokoller for hele børsen.

Support & Samarbejde

NBX har gjort det godt at lægge grunden til sit integrerede og skalerbare økosystem takket være den enorme støtte og nære relationer med en række industrielle aktører. Navnlig modtager NBX investeringer fra store virksomheder som Observatoriet Invest As, Sparebank Øst, Norwegian Air Shuttle ASA og Dasha Group AS.

NBX er i stand til at forbinde sin børs med andre virksomheder, hvilket kan hjælpe virksomheden med at finde nichemarkeder i fremtiden.

Samarbejdet med Norwegian Air Shuttle er et typisk eksempel, hvor NBX og flyselskabet med succes har lanceret CashPoint-belønningssystem, der præsenterer en gensidig kombination af kryptokurver og rejser.

Børsen understøttes af dyb faglig ekspertise, da dens grundlægger, Mr. Bjorn Kjøs, også er grundlægger af Norwegian Airlines og Bank Norwegian. Bjørn Kjøs har ledende stilling inden for flere nøgleindustrier og forstår tydeligt, hvordan man orienterer NBX mod at blive en blomstrende og bæredygtig tokenudveksling..

Ikke meget konkurrence

I øjeblikket behøver NBX ikke at møde meget konkurrence inden for den norske kryptohandelsfære – der er endnu ingen direkte rivaler i Norge. I bredere forstand arbejder NBX for at konkurrere med Binance, Coinbase, Huobi og Kraken som store internationale børser.

Derfor er der meget indenlandsk og regional plads til NBX at udvide. Med det nuværende tempo vil NBX sandsynligvis nå ud af Norge og beslaglægge en betydelig andel af skandinavisk token-valutamarkedsefterspørgsel i de kommende år.

Fællesskabsinteraktion

NBX tager virkelig godt vare på sine brugere ved at oprette en blogdel, som alle kan få adgang til. Børsen prioriterer også dyrkning af et stabilt samfund for kryptohandlere.

Indtil nu er NBX tilgængelig på flere største sociale netværk såsom Facebook, Twitter, LinkedIn, Medium og byder interesserede investorer velkommen til at deltage og udveksle deres historier.

Du kan tilmelde dig NBXs sociale kanaler lige nu for at finde ud af mere om den norske børs!

Besøg NBX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me