Introduktion til EtherMium: En ny decentraliseret Cryptocurrency Exchange

Ethermium

Mens der allerede findes mange decentrale udvekslinger, EtherMium sigter mod at tilbyde flere funktioner end normalt findes på en DEX og skabe en, der kan konkurrere i funktioner med centraliserede børser, samtidig med at fordelene ved at være decentraliseret bevares.

Projektet er i aktiv udvikling og forbliver anonym og decentraliseret for sine brugere, hvilket ikke kræver KYC og evnen til at starte handel på få sekunder.

Ethermium

EtherMium gør sig også klar til at lancere sin løsning til optionshandel samt en løsning, der gør det muligt at oprette og gennemføre en ICO på sin DEX-børs. Alle tilbud findes i et enkelt produkt, der har en attraktiv og brugervenlig grænseflade.

EtherMium har som mål at gøre dette til den bedst mulige udveksling. For at opnå dette har projektet et par prioriteter på plads, herunder sikkerhed, udvælgelse af aktiver og nye projekter og ICO’er. Med hensyn til sikkerhed er EtherMium decentraliseret og har aldrig kundemidler. I stedet forbliver fondene på smarte kontrakter, der fungerer som programmerbare bankkonti i denne situation. På grund af dette element er kunderne de eneste, der er i stand til at administrere deres midler, uden at børsejerne er i stand til at gøre det.

Med hensyn til aktivvalg tilbyder EtherMium i øjeblikket en række Ethereum ERC20-tokens, som brugerne kan handle.

Poletter

I den nærmeste fremtid vil den også lancere en derivathandelsløsning, der gør det muligt at handle ikke-Ethereum-kryptokurver med gearing. Disse kan omfatte Bitcoin, Litecoin, Ripple og mere. Derudover tillader EtherMium handel med virkelige aktiver, herunder indekser, råvarer og selskabsaktier. EtherMium mener, at decentral futureshandel med Ethereum med gearing vil være en revolutionerende ændring for handelsverdenen og sigter mod at blive førende inden for dette område.

Endelig planlægger EtherMium at tilbyde det øverste udvalg af projekter, der stadig er i deres ICO-fase. Projektet har i øjeblikket et ICO-katalog og publikumsalgsside i beta-testfasen, som er lukket. Kunder vil snart kunne få adgang til disse funktioner. Når det er tilgængeligt, kan kunder fra EtherMium navigere gennem projektbiblioteket og bruge EtherMium til at deltage i ICO’er, mens de drager fordel af sikkerhed, anonymitet og decentralisering.

Hvorfor er EtherMium nødvendigt?

EtherMium sigter mod at gøre det muligt for folk at handle med aktiver på en sikker, anonym måde. Med platforme som denne kan alle investere i og drage fordel af global handel, forudsat at de har en internetforbindelse. EtherMium træder ind for at udvide det privilegium at handle, der i øjeblikket er forbeholdt kun en lille brøkdel af verdens lande i øjeblikket.

Ethermium

Den måde, EtherMium opbevarer kundemidler på smarte kontrakter, giver mulighed for et velkendt system, der fungerer lidt som en programmeret bank, da kun kunden kan få adgang til deres midler. Når du gemmer penge på EtherMium, vil brugerne være i stand til at stole på deres midler så meget, hvis ikke mere, end hvis de skulle have dem i deres tegnebog.

I øjeblikket findes en lignende mulighed ikke. Centraliserede futuresbørs gemmer alle midler såvel som urealiserede overskud inden for platformejerens forældremyndighed. Som sådan er platformen et attraktivt mål for hackere. Derudover skal centrale løsninger håndtere pres fra myndigheder, der kan føre til frosne eller konfiskerede midler. Som en decentral løsning er dette aldrig en mulighed med EtherMium. Der er trods alt ingen måde for børsejerne at konfiskere eller fryse midler, som de ikke har adgang til.

Sammenligning

EtherMium-funktioner

EtherMium gør det også hurtigt at starte handel takket være dets decentrale karakter. Da børsen er decentraliseret, er der ikke behov for at registrere eller udfylde KYC-krav. Dette betyder, at du ikke behøver at indtaste personlige oplysninger, såsom dit navn eller endda din e-mail-adresse. I stedet kan du oprette en ny Ethereum-baseret tegnebog med et enkelt klik. Derfra kan du indbetale dit Ethereum og begynde at handle på få minutter.

Som du vil se, er selve DEX-handelsskærmen meget godt designet og rent udseende og tilbyder flere handelsmuligheder de andre DEX’er såsom Stop-Limit og Market ordrer.

Ethermium Exchange

Derudover skiller EtherMium sig ud med sine konkurrencedygtige gebyrer – ingen for indskud eller udbetalinger. Handelsgebyrerne fra EtherMium er også meget lave. Børsen følger maker-taker-modellen, hvor producenter betaler 0 procent og takere betaler 0,2 procent.

Planlagte funktioner

Et af de største træk ved EtherMium er dets planlagte gearede futures trading produkt. Dette giver investorer mulighed for at satse på priserne på aktiver, både inden for kryptovalutaverdenen og dem uden for den. Først vil EtherMium tilbyde gearing op til 10 gange, selvom dette kan øges, når platformen udvides. Takket være brugen af ​​en innovativ struktur har EtherMium ingen tilbageslag, socialt fordelte tab eller tvungne likvidationer.

Først begynder EtherMium med gearet handel med tilgængelige aktiver fra andre blockchains, såsom Bitcoin, Dash, Litecoin og Monero. Derfra vil EtherMium implementere aktiehandel for EtherMium med fokus på de selskabsaktier, der ser flest handler, inklusive TSLA og AAPL. Efter dette vil det tilføje råvarer, såsom olie og guld, til sine omsættelige aktiver.

EtherMium tilbyder også muligheden for at kortslutte en ICO, noget du i øjeblikket ikke kan finde fra nogen. EtherMium har ingen begrænsninger i sigte med evnen til teoretisk at tilføje et ubegrænset antal aktiver. Den eneste begrænsning holdet vil huske på er at sikre, at platformen altid forbliver brugervenlig og kan håndtere eventuelle tilføjelser.

EtherMium-sikkerhed

De to vigtigste sikkerhedselementer på EtherMium er Exchange Smart Contract og Order Book Service. Som nævnt tidligere tjener Exchange Smart Contract et lignende formål som en bankkonto. Den gemmer brugerbalancer og tager sig af bevægelser af midler, men kun ejeren af ​​den smarte kontrakt kan få adgang til den. Order Book Service gemmer ikke ordrer på blockchain. I stedet kører den på serverne og holder ordrer fra brugerne. Kontrakten inkluderer en specifik kontrol af brugerunderskrifter, så ingen transaktioner kan forekomme svigagtigt.

EtherMium-app

Der er i øjeblikket ikke en EtherMium-mobilapplikation, men platformen frigiver den meget snart.

Mobilapps

Applikationen vil være tilgængelig for både Android- og iOS-enheder.

Konklusion

EtherMium er en decentral børs, der giver anonymitet og vil tilbyde en bred vifte af aktiver. Det bruger en unik og sikker metode til opbevaring af kundefonde og vil tilbyde aktiver, som du i øjeblikket ikke kan finde på andre børser, såsom evnen til at investere i ICO’er og gå kort på dem. De fleste funktioner på EtherMium er enten i øjeblikket aktive eller allerede i avancerede testfaser. Interfacet er meget godt designet og let at bruge, og de kommende mobilapps ser ud til at være lige så godt oprettet.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me