De bedste børser til handel med kryptovaluta

Bedste børser til handel med kryptovaluta

Så du har lige hentet dine første bitcoins og ether, og nu vil du begynde at diversificere din kryptokurrencyportefølje ved at handle i nogle lovende altcoins. Velkommen til den nye bølge af kryptohandlere.

Den gode nyhed? Der er masser af spændende altcoins at handle med lige nu, og handelsvolumen blomstrer globalt som aldrig før. De endnu bedre nyheder? Der er en række respektable kryptokursudvekslinger, der har den likviditet og de fortegnelser, du har brug for for at “sprede kærligheden”, som det var.

Bedste børser til handel med kryptovaluta

Og mens alle børser er forskellige, hvad de bringer til bordet, finder du ud af, at hver enkelt har sine egne frynsegoder og ulemper. Det er op til dig at beslutte, hvilke du bedst kan lide.

Indtil da går vi dog gennem de bedste kryptovalutaudvekslinger, så du kan begynde at bestemme dig selv.

Binance

Baseret ud af Asien lancerede Binance netop i 2017, men det har eksploderet i popularitet lige siden. Det er blevet en førsteudveksler til notering af nye altcoins tidligere end næsten alle andre i branchen.

Vi er store fans af Binance her på Blockonomi og tilføjede dem for nylig til vores bedste udvekslinger for begyndere.

Binance Trading View

Så hvis du er ivrig efter at få indsatser i altcoins umiddelbart efter ICO, før de fleste andre investorer gør det, skal du helt sikkert tilmelde dig en konto på Binance.

Læs vores fulde anmeldelse af Binance her.

I modsætning til nogle andre børser har du mulighed for at grænseflade med to forskellige handels-UI’er, når du har at gøre med Binance. Én “grundlæggende” og en “avanceret”. Lad ikke denne skelnen narre dig, for begge disse brugergrænseflader er lidt mere forvirrende end andre populære udvekslingsgrænseflader.

Når du først har fået fat på disse grænseflader, har den avancerede opsætning en masse gode frynsegoder. For det første giver det dig mulighed for at udføre historiske og projektive tekniske analyser på givne kryptokoins på din fritid.

For så vidt angår verifikationsniveauer, er Binance ligetil. For nye brugere, der ikke har bestået det første niveau, vil du blive udsat for en 2-bit daglig tilbagetrækningsgrænse. Temmelig retfærdig. Men hvis du opnår niveau 2-verifikation, får du lov til at trække så mange som 100 bitcoins hver dag. Det er det værd at kontrollere, om du handler massivt.

KuCoin

KuCoin er endnu en spændende ny kryptokurrencyudveksling, der er baseret i Sydkorea. De har vinklet sig på samme måde som Binance, idet de viser nye altcoin-projekter tidligere end de fleste andre internationale kryptobørs.

Kucoin

En anden cool frynsegode? KuCoin bekræfter dine kryptoindskud super hurtigt. Handlende kan komme til at handle med det samme! Det skyldes, at KuCoin lovede at have krediteret digitale aktiver på din konto efter kun få sekunder af din transaktion oprindeligt blev bekræftet.

Et af de mest interessante proprietære aspekter ved børsen er dets KuCoin Shares (KCS) ERC-20-token. Børsen tilskynder brugen af ​​disse tokens ved at give brugerne en stor rabat på platformsgebyrer for at handle i KuCoin-aktier i stedet for f.eks. BTC eller ETH.

Og hvad der er endnu bedre er, at 90 procent af børsens gebyrer returneres til brugerne via KCS-token. Brugere får “udbytte” af ETH bare for at holde KCS.

En anden fordel, som KuCoin har i forhold til andre børser? 24/7 kundesupport, der løser problemer på få minutter.

BitMex

BitMex er en udveksling for mere avancerede forhandlere, der ønsker at bruge marginhandel, der giver dig mulighed for at handle med en større saldo, end du har til rådighed, og gå “lang” eller “kort” på Bitcoin, idet du hovedsageligt satser på prisbevægelser. Vi anbefaler, at du kigger på vores detaljerede gennemgang af denne platform, før du handler på BitMex.

BitMEX anmeldelse

GDAX

GDAX er det tilknyttede handelssted for Coinbase, Amerikas mest populære kryptokursudveksling.

GDAX

GDAX er en outlier, idet den giver færre handelspar end andre populære børser: du kan kun handle mellem Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og fiat-valutaer som USD og EUR. Men det har al den mængde, du har brug for, og et niveau af professionalisme, som andre børser forsøger at efterligne.

Det eneste seje punkt, der er værd at fremhæve, er det faktum, at Coinbase vil begynde at lancere support til Bitcoin Cash (BCH), der starter den 1. januar 2018. Dette er i tråd med virksomhedens nylige erklærede intentioner om at tilføje nye altcoins snart.

For så vidt du køber krypto på Coinbase, har du to forskellige betalingsmuligheder. Den lettere og mere ligefremme løsning er at bruge et kreditkort. Men hvis du søger at købe og sælge mere seriøst, kan du linke din bankkonto til børsen. Alt, hvad der skal til, er Coinbase, der sender din bankkonto to mikrotransaktioner. Når du fortæller Coinbase, hvor meget disse transaktioner var til, bliver du forbundet!

Den største fordel ved Coinbase er, at det uden tvivl er den mest sikre kryptovalutaudveksling, der i øjeblikket er tilgængelig. Coinbase er en amerikansk baseret børs, og den kan ikke forkaste regionale og nationale regler på samme måde som offshore-børser kan. Det betyder, at Coinbase skal holde sig til højere sikkerhedsstandarder på alle måder sammenlignet med typiske børser.

tvilling

Fakturering af sig selv som “næste generations digitale aktivudveksling” tvilling er en USA-baseret og USA-fokuseret kryptovalutahandel, da det kun tillader amerikanske investorer at blive medlemmer. Husk det, inden du tilmelder dig.

tvilling

Børsen blev grundlagt af den tekniske venturekapitalist Winklevoss tvillinger tilbage i 2015 som et afsætningsmulighed for at give amerikanske handlende en tilgængelig kryptohandelsgrænseflade.

Tilmelding til Gemini er meget let, hvilket er fantastisk. Alt du skal gøre for at starte er at sende dem din e-mail-adresse. De følger dette op ved at sende dig et såkaldt “registreringstoken.” Du indløser dette token tilbage på Gemini-webstedet, på hvilket tidspunkt du konfigurerer din telefon samt tofaktorautentificering. Når du har fået disse dele nede, sender Gemini dig en sms med en kode. Indtast denne kode på børsen, så er du klar!

En cool fordel ved udvekslingen? Intet depositum eller udbetalingsgebyr. Det eneste gebyr, du skal kæmpe med, er et handelsgebyr. Dette gebyr er 0,25 procent pr. Køb og salg.

Læs vores fulde gennemgang af Gemini her.

Bittrex

Bittrex er en anden amerikansk baseret handelsbørs, der har fordelen ved at tilbyde over 250 handelspar. Det er mange altcoins, du kan investere i for kun at være en enkelt børs!

Bittrex Trading View

Denne dynamik er naturligvis Bittrex mest oplagte fordel. Og udvekslingen har været rigtig god ved at kreditere kunders konti med hårdt gaffelmønter, så de har vist pålidelighed og et ønske om at tage sig af deres brugere.

Læs vores fulde anmeldelse af Bittrex her.

Ikke overraskende er Bittrex mest populære handelspar BTC og ETH. Det skal bemærkes, at børsen i øjeblikket ikke tilbyder nogen form for fiat-til-kryptopar, f.eks. med amerikanske dollars, euro eller britiske pund). En ting, som investorer kan gøre er at købe USDT (Tether-tokens) via bankoverførsler for at bruge USDT til krypto-til-krypto-udveksling.

Du bliver dog nødt til at være fuldt verificeret og villig til at slå ned mindst $ 10.000 USD for at Bittrex overvejer overførslen. Og vi her på Blockonomi minder ikke om denne tilgang alligevel; der har været en masse kontroverser omkring Tether på det seneste, og det er bedst bare at holde sig væk indtil nu, indtil den videre udvikling bliver aktuel.

Bitstempel

Bitstempel er en luxembourgsk-baseret kryptobørs, der henvender sig til europæiske kunder. Indtil videre kan investorer handle i amerikanske dollars på webstedet, men det er kompatibelt med Den Europæiske Unions fælles eurobetalingsområde (SEPA), hvilket er praktisk.

Bitstempel

Og med API-tilpasning kan investorer finjustere, hvordan de bruger og letter deres konti. Det er en stor fordel for store handlende.

Og Bitstamp er yderst pålidelig og er en af ​​rummets ældste børser efter åbningen i 2011. Faktisk blev Bitstamp oprindeligt oprettet for at konkurrere med den nu berygtede Mt. Gox-udveksling, så du tydeligt kan se, hvem der vandt den konkurrence!

Vi anbefaler dog ikke denne særlige udveksling for komplette begyndere. Brugergrænsefladen er lidt kompliceret og kan vise sig at være lidt overvældende for nye brugere i økosystemet. Hvis du ikke har noget imod at komme over læringskurven, er Bitstamp fremragende til europæiske kunder, fordi børsen er finjusteret til at servicere europæiske bankkonti.

Coinone

Coinone er den tredjestørste kryptokurrencyudveksling i Sydkorea. Som sådan håndterer den nogle store mængder, fordi sydkoreanske investorer kører en enorm mængde af verdens kryptohandelsvolumen lige nu.

Coinone

Handelspar er baseret på den koreanske valuta KRW, så du bliver nødt til at huske det.

Du finder hæfteklammer som Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Ripple, QTUM, Litecoin og IOTA på coinone, og børsens lave gebyrer er attraktive for mange. Så attraktivt, at nogle brugere bytter dollars eller euro til bitcoins og derefter køber KRW for at sende pengeoverførsler til familie og venner. Innovativt, ikke sandt?

Kraken

Mens du opererer ud af USA., Kraken er en børs, der servicerer investorer i Amerika, Canada, Europa og Japan. Derfor tilbyder de kryptohandelspar for USD, EUR, GBP og JPY.

Kraken

De har døbt sig selv “verdens største bitcoin-udveksling i euro volumen og likviditet.”

Og Kraken er kendt for sine stærke sikkerhedsforanstaltninger, så de har fået det til at gå for sig selv. Det skyldes, at Kraken er omhyggelig og holder næsten alle deres bitcoins offline i “kolde” tegnebøger. Dette forhindrer den slags ødelæggende angreb, som mange børser kan være tilbøjelige til. Det betyder, at Kraken kun har det, den har brug for til handel, hvilket gør alles beholdning mere sikker.

Og efter Mt. Gox’s brændende implosion gik Kraken igennem besværet med at gennemføre en tredjepartsrevision, der kryptografisk bekræftede integriteten af ​​Krakens beholdninger. Og det er heller ikke alt. Kraken har også sine servere distribueret flere steder og bruger væbnede vagter og højteknologisk verifikationspraksis for at sikre, at disse servere aldrig kan kompromitteres fysisk eller eksternt.

CEX.IO

Tidligere et cloud mining-firma har CEX.IO skiftet til kryptovalutabørsindustrien og har ikke set tilbage siden. Nu giver den europæisk baserede børs sine handlende lister over Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Zcash (ZEC) og Bitcoin Gold (BTG).

CEX køb

Værd at bemærke er, at CEX.IO har implementeret Know Your Customer (KYC) og anti-hvidvaskning af penge (AML). Det betyder, at du bliver nødt til at bekræfte din identitet, før du handler.

Læs vores fulde gennemgang af CEX her.

En af ulemperne ved at bruge denne særlige børs er, at gebyret for køb foretaget med kreditkort er lidt smertefuldt. Afvejningen er, at det er praktisk at bruge et kreditkort, så det er en give and take-dynamik. Og det er andre smertefulde gebyrer, der kan slukke for mange investorer. Overvej, hvordan amerikanske brugere skal udholde et $ 50 tilbagetrækningsgebyr. Det er ikke meget populært, som du kan forestille dig.

En kølig fordel ved at bruge CEX.IO er, at det giver investorer mulighed for simpelthen at købe pålydende værdi af bitcoin i henhold til forudindstillede fiat-beløb. For eksempel giver børsen dig mulighed for at købe BTC i intervaller på $ 200 og $ 500. Det kan forenkle købsprocessen for nybegyndere betydeligt.

Bithumb

Bithumb har sondringen mellem at lette den højeste mængde cryptocurrency-handelsvolumen i Sydkorea. Hvilket allerede siger noget, da Sydkorea har haft en eksplosion af volumen i de seneste måneder.

Bithumb

Et af de køligere aspekter af Bithumb? Børsen giver dig mulighed for at købe Bitcoin-kuponer som gavekort, som du derefter kan give til familiemedlemmer, venner og kolleger.

Tilgængeligheden er, hvorfor Bithumb bærer over 75 procent af alt bitcoin-handelsvolumen i Sydkorea for sent. Det betyder også, at sydkoreanske købere nu er ansvarlige for over 10 procent af bitcoins internationale handelsvolumen. Woah! Selv 50 procent af landets Ethereum-volumen sker gennem Bithumb.

Dette er mildt sagt imponerende tal, men det har ikke alle været glat at sejle til udvekslingen. Bithumb blev hacket i sommeren 2017, og mere end 30.000 brugere havde tragisk tømt deres on-site adresser. Virksomheden bliver nødt til at slå ned, så noget som dette kan aldrig ske igen.

Poloniex

Poloniex er endnu en amerikansk-baseret kryptobørs. Og i forsøget på at spille efter Amerikas regler har Poloniex også strenge KYC- og AML-retningslinjer, som brugerne skal overholde.

Poloniex

Så erhvervsdrivende nyder ikke perfekt anonymitet på Poloniex, men det er en solid mulighed, hvis du handler rundt for, hvad børsen føles bedst at bruge. Folk kan lide forskellige ting, og Poloniex kan være rigtigt for dig.

Hvis du beslutter at tilmelde dig Poloniex, skal du oplyse dit opholdsland, dit fulde navn og din e-mail. På dette tidspunkt skal du have din konto bekræftet snart, og du kan begynde at handle. Det første verifikationsniveau på børsen giver dig mulighed for at trække så meget som 2.000 USD om dagen.

Hvis du tager tingene et skridt videre, kan du få niveau to-verifikation ved at smide over din:

  • adresse
  • telefonnummer
  • ID-scanning
  • et billede af dig, der holder dit ID

Hvis du bliver accepteret på dette tidspunkt, kan du hæve 25.000 USD hver dag.

HitBTC

Vores sidste kryptovalutaudveksling, der skal diskuteres i dag, er HitBTC. Det er en europæisk udveksling, der har været åben i flere år nu og startede i London tilbage i 2014. Det er praktisk talt gammel historie i kryptokurrencyrummet.

HitBTC

Når HitBTC har været åben så længe, ​​har det været i stand til at opbygge tillid til sine brugere på måder, som nyere udvekslinger endnu ikke har været i stand til.

Børsen tilbyder alle de sædvanlige handelsmuligheder med andre mønter såvel som Monero (XMR).

Det mest interessante aspekt af HitBTC er, at det lader brugerne lave demo-handel. I stedet for at skulle lægge penge på linjen, kan du lære rebene ved kryptohandel ved at spille med demo-krypto på siden. Meget nyttigt for nybegyndere! Som sådan er denne særlige børs et godt sted at starte, hvis du vil blive fortrolig med, hvordan handel føles, før du rent faktisk lægger nogen faktiske penge på banen.

Ord af advarsler til handlende

Uanset hvor praktisk eller pålidelig disse udvekslinger ser ud, skal du indse, at hvis du ikke har direkte, eneste kontrol over dine private private nøgler, så har du ikke fuldstændig kontrol over dine beholdninger.

Udvekslinger er blevet hacket tidligere. Adgangskoder er glemt. Rogue-medarbejdere kan gå på kompromis med tegnebøger. Fejl kan udløse flashnedbrud, der får investorer til at miste millioner af dollars.

Faktisk er der masser af forskellige “sorte svane” -begivenheder i spil til udveksling, mens rummet stadig er så for tidligt.

Den sikreste ting, du kan gøre med dine kryptokurrencyinvesteringer, er at parkere dem offline i en hardware-tegnebog. Men hvis du er fast besluttet på at få udført handel, skal du bare gøre det med den fulde opmærksomhed, at du tager en rimelig grad af risiko.

Det vigtigste, du kan gøre, er at forsøge at undgå at beholde din kapitalandel på børser på ubestemt tid. Disse børser er IKKE designet til langsigtet kryptoholding.

Hold højst en handelsstabel på børsen eller børser efter eget valg, så du kan handle hurtigt, hvis du har brug for det. Men din handelsstak skal aldrig være hele din portefølje.

Du skal få dine ønskede handler hurtigt og derefter få dine midler i en tegnebog, du kontrollerer. På den måde, hvis din foretrukne udveksling oplever katastrofale begivenheder, vil din hårdt tjente crypto trove være sikker og sund på ubestemt tid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me