Coinbase Review: Ultimate Guide til den bedste krypto-udveksling

Coinbase anmeldelse

Da interessen og investeringen i kryptokurver er steget i løbet af de sidste par år, er kravet om sikre og sikre udvekslinger for at lette køb af krypto blevet stadig vigtigere.

En af de mest populære børser, der i øjeblikket er tilgængelige, er Coinbase.

Lanceret i San Francisco i 2012, Coinbase opererer i 32 lande og har betjent over 12 millioner kunder til at udveksle over 40 milliarder dollars i digitale valutaer.

I 2013 var Coinbase den højest finansierede Bitcoin-opstart såvel som den største udveksling af kryptokurrency i verden. I modsætning til andre børser, der kræver, at brugerne handler på et marked, giver Coinbase brugerne mulighed for at handle deres kryptokurrency til en fast pris, der er baseret på deres markedsværdi, hvilket giver brugerne mulighed for at købe deres kryptovaluta hurtigere end andre børser.

Coinbase er en af ​​de nemmeste børser at bruge til at købe Bitcoin & andre kryptokurver med fiat via bankoverførsel, kreditkort, betalingskort & Selv PayPal.

Læs videre for vores fulde anmeldelse.

Coinbase hjemmeside

Besøg Coinbase

Coinbase-gebyrer

Coinbase-gebyrer spænder fra ca. 1,49% til 3,99% afhængigt af din betalingsmetode, hvor kreditkorttransaktioner resulterer i gebyrer i den øverste ende af skalaen.

Coinbase-gebyrer er generelt lavere end andre konkurrenter, der driver en lignende forretningsmodel, såsom Coinmama eller CEX.

Coinbase giver brugerne mulighed for at købe Bitcoin, Ethereum og Litecoin sammen med en lang række andre kryptovalutaer, med mere der tilføjes hele tiden.

Derudover driver Coinbase Coinbase Pro-børsen, som er beregnet til at fokusere på mere avancerede forhandlere.

Coinbase-websted

Oprettelse af en Coinbase-konto

Ved at følge nedenstående trin for trin vejledning vil du være i stand til at købe kryptovaluta gennem Coinbase.

 1. Tilmelding – Til Opret en konto på Coinbase, alt hvad du behøver er dit navn, e-mail-adresse og adgangskode.
 2. Kontotype – Efter anmodning bliver du bedt om at bekræfte din e-mail-adresse. Når du er færdig, vil du blive omdirigeret til startsiden, hvor du først bliver bedt om at bekræfte, om du vil oprette en individuel eller forretningskonto.
 3. Bekræft dit telefonnummer – Det næste trin er at bekræfte dit telefonnummer. Årsagen til dette er at oprette en form for 2-faktor identifikation for at sikre, at din konto forbliver sikker. Andre 2-faktor identifikationsmetoder er også tilgængelige som beskrevet nedenfor.
 4. Konfigurer betalingsmetode – Som nævnt ovenfor giver Coinbase kunder mulighed for at vælge mellem to betalingsmetoder – bankoverførsel og kreditkort. Ved bankoverførsler opretter Coinbase ofte en eller to små transaktioner til og fra din konto for at bekræfte din konto. For kreditkort er et skærmbillede af kreditkortet nødvendigt. Bankoverførsler i USA kan tage op til 4 til 5 dage at gennemføre eller 1-3 dage ved SEPA-overførsler i EU, mens kredit- og betalingskorttransaktioner er øjeblikkelige. Coinbase giver også brugerne mulighed for at linke deres Paypal-konto til platformen, men dette kan bruges til indtægter fra kun at sælge kryptokurrency.
 5. Køb Cryptocurrency – Når du har penge på din konto, kan du købe valuta. Det er vigtigt at sikre dig, at du er på højre fane på din konto for at købe den korrekte valuta. Før Coinbase bekræfter transaktionen, giver du dig oplysninger om servicegebyret og mængden af ​​kryptokurrency, der købes i transaktionen. Når det er bekræftet, krediteres mængden af ​​kryptovaluta, du har købt, til den relevante Coinbase-tegnebog.

Coinbase-konto

Er Coinbase sikker?

En af opfattelserne af kryptokurrency blandt nyankomne på platformen er, at det stadig er risikabelt at investere i. Og selvom det er korrekt, at der tidligere har været problemer omkring kryptokursudveksling (såsom Gox).,

Coinbase anses for at være en af ​​de mest sikre platforme, der i øjeblikket er tilgængelige. Først og fremmest er Coinbase baseret i USA og er derfor forpligtet til at overholde amerikanske statslige og føderale love. Dette kan stå i modsætning til nogle af deres konkurrenter, der opererer i lande, der kan have lettere regler, når det kommer til sådanne platforme.

Coinbase har aktivt forfulgt drøftelser med regulatorer for at sikre, at de leverede et åbent og innovativt finansielt system, og reguleringen af ​​Coinbase betragtes af nogle for at have gendannet tilliden til kryptokurver efter Mt Gox kollapsede (selvom andre kommentatorer har klaget over, at Coinbase opererer mere som en bank, der inden for samfundet er imod den grundlæggende karakter af en decentral kryptovaluta).

Sikker betaling

Derudover har Coinbase modtaget investeringer fra en række højt profilerede bagmænd, herunder Bank of Tokyo og BBVA, hvilket øger dets legitimitet

Når det kommer til opbevaring af midler, er Coinbase gennemsigtig med hensyn til sine metoder. Coinbase adskiller kundemidler fra virksomhedens operationelle fonde, hvor Coinbase på deres hjemmeside angiver, at alle midler, der opbevares på vegne af kunder, opbevares på depotbankkonti, og i tilfælde af insolvens ville hverken Coinbase eller dets kreditorer have nogen rettigheder eller rettigheder til sådan kundemidler.

Med hensyn til sin kryptokurrencyopbevaring angiver Coinbase, at 98% af kundernes kryptokurrency-midler og gemmes offline gennem hardwaretegnebøger og papirbøger, der er gemt i hvælvinger og værdibokse over hele verden.

Derudover angiver Coinbase, at den resterende del af kryptokurrency, der er gemt online, er forsikret, og at kunder i tilfælde af et hack vil have ret til at modtage alle tabte midler gennem denne forsikring.

Coinbase-sikkerhed

Coinbase tilbyder kunderne en 2-faktor-godkendelsesmetode, som kan være via SMS til din telefon eller via tredjepartsapps som Google Authenticator eller Duo.

Derudover underretter Coinbase brugerne, hvis en ny enhed eller IP-adresse forsøger at få adgang til din kundekonto. På trods af dette påtager Coinbase sig ikke noget ansvar for tabte midler, hvis kundekonti er kompromitteret. Af den grund anbefales det typisk, at når du har købt en hvilken som helst kryptovaluta på Coinbase-børsen, opbevarer du denne kryptokurrency offline i en tegnebog, som du styrer.

Vi har skrevet et separat indlæg, der går nærmere ind på sikkerheden ved coinbase.

Coinbase kundesupport

Coinbase tilbyder kundesupport via e-mail samt have en Knowledge Base og FAQs-side tilgængelig for kunder.

Ventetider for kundesupport kan variere, idet den enorme stigning i efterspørgslen efter tjenesten i de seneste måneder har medført nogle forsinkelser.

Typiske svartider har dog en tendens til at være inden for 24-72 timer. Nogle brugere har udtrykt frustration over at modtage “dåse svar”, der ikke helt behandler det rejste spørgsmål.

Støttede lande

Coinbase betjener kunder i følgende lande:

Australien, Østrig, Belgien, Bulgarien, Canada, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Finland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Jersey, Letland, Liechtenstein, Malta, Monaco, Holland, Norge, Polen, Portugal, San Marino, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien og USA.

Transaktionsgrænser

Transaktionsgrænser varierer fra land til land såvel som variationer som følge af betalingsmetoder og verifikationsstatus. Du kan se dine grænser via et link på kontos grænseside. Coinbase giver også brugere mulighed for at ansøge om højere grænser, selvom disse applikationer generelt ikke gælder for kreditkorttransaktioner.

For at ansøge om højere grænser bliver du nødt til at bekræfte din identitet, og fuldt verificerede amerikanske beboere kan handle op til $ 50.000 om ugen, mens bekræftede europæiske kunder muligvis har et maksimum på $ 30.000 på deres konto til enhver tid. Brugere kan kontrollere deres grænser via deres konto.

Transaktioner ved hjælp af kryptovaluta

Det er let at gemme, sende og modtage kryptokurrency gennem Coinbase:

 • For at sende eller gemme krypto er alt, hvad du skal gøre, at navigere til fanen Send på din konto, vælge den tegnebog, du vil sende mønter fra, indtaste beløbet og den offentlige nøgle til modtageradressen og klikke på send.
 • For at modtage kryptovaluta skal du navigere til fanen Konti, klikke på tegnebogen, hvor du vil have midler til, og klikke på Modtag. Når du har klikket på modtagelse, får du din kontos tegnebogadresse, som kan bruges af afsenderen til at overføre kryptokurrency til dig.

Coinbase vs Coinbase Pro (formelt GDAX)

I 2015 omdøbte Coinbase selskabets udvekslingselement som GDAX og derefter igen i 2018 til “Coinbase Pro” for at adskille børsens ‘handels’ element fra den mere afslappede forbrugerplatform.

Du vil opdage, at du kan undgå Coinbase-gebyrer ved at bruge GDAX som din købs- / handelsplatform ved at sende en bankoverførsel til Coinbase og derefter bruge Coinbase Pro til køb..

Alle Coinbase-kunder har automatisk en konto på Coinbase Pro, du logger ind med de samme legitimationsoplysninger som du ville gjort på Coinbase-webstedet. Du kan finde ud af mere om de to børser i vores Coinbase vs GDAX sammenligningspost.

GDAXCoinbase Pro er designet til at appellere til mere avancerede forhandlere, der ønsker at vide mere end bare det grundlæggende i markedssvingninger relateret til kryptokurrency-par.

Der er ordrebøger i realtid, handelshistorik og kortværktøjer. Samtidig er grænsefladen på Coinbase Pro meget intuitiv, hvilket gør det muligt for handlende at begynde at bruge platformen med det samme..

Coinbase Pro anmeldelse

Hvis du vil finde ud af mere om deres Coinbase Pro-tilbud, kan du læse vores komplette anmeldelse her.

Kontrolovervågning

En af kritikken fra onlinesamfundet om Coinbase er, at det har været kendt at spore, hvor dets kunder sender deres kryptokurrency, og kan forbyde brugere fra at foretage visse overførsler (for eksempel til transaktioner med spilwebsteder eller køb af darknet).

Coinbase er også involveret i en løbende tvist med IRS, hvor de kæmper med anmodninger om at aflevere alle kunders økonomiske data under en “John Doe” -indkaldelse.

Coinbase nedetid

Tilbage i 2017, da Bitcoin-prisen steg kraftigt til nye højder, tilsyneladende dagligt. I disse perioder med ekstremt høj brug har der været noget nedetid for webstedet og appen, som har fået folk til ikke at være i stand til at handle eller købe på systemet. Desværre er disse en del af den voksende smerte i tjenesten, som tilføjer kunder i en hidtil uset hastighed.

Coinbase har forsikret, at det er kunderne, at de arbejder på skaleringsproblemet – det er ikke en kæmpe aftale i øjeblikket og har kun set et par timers nedetid i alt, men vi troede, vi ville nævne det. Dette ser ud til at være et almindeligt problem på tværs af nogle få børser, som alle anstrenger sig under vægten af ​​den skyhøje brug og nye mennesker, der ønsker at blive involveret i Cryptocurrency..

Coinbase ser ud til at have dette problem under kontrol nu, men vi bliver nødt til at vente og se, hvornår den næste bull run sker, om det har tilføjet nok kapacitet til at håndtere belastningerne.

Coinbase forældremyndighed

Coinbase tilbyder også forvaring af kryptokurrencyaktiver til institutioner i form af deres forvaringsprogram, der opkræver et installationsgebyr på $ 100.000 og et minimumsbeløb på $ 10 millioner, så du kan se, at det er rettet mod banker, hedgefonde og andre finansieringsinstitutioner, der har brug for sådan en tjeneste.

Mens programmet stadig er i sin tidlige fase, har de allerede deres første klient og har accepteret deres første indbetaling. Forældremyndighed er en måde for store finansielle organisationer på sikker måde at deponere deres aktiver på en måde, der er forsikret. Denne service, den første af sin art, kan føre til større institutionel vedtagelse af kryptokurver generelt.

Coinbase forældremyndighed

Coinbase og Paradex

For nylig annoncerede Coinbase købet af Paradex, som er en decentral udveksling af Ethereum ERC-20-tokens, de håber at integrere noget af dette i deres tilbud og gøre en bred vifte af tokens, der kan handles på deres Coinbase Pro-platform..

Dette er gode nyheder for deres kunder og faktisk alle indehavere af mønter, der vil blive opført, da dette i høj grad bør øge eksponeringen af ​​disse aktiver for en bredere vifte af mennesker.

Øjeblikkelige britiske bankkøb

Coinbase har for nylig rullet øjeblikkelige britiske bankkontokøb, det betyder, at du nu er i stand til at linke enhver britisk bank og nyde næsten øjeblikkelige køb af deres understøttede valutaer.

Det betyder også, at du kan indbetale og trække tilbage til din bank, hvilket gør Coinbase til en af ​​de hurtigste og mest effektive måder at konvertere dine mønter tilbage til fiat.

Før dette trin tog processen meget længere tid og involverede internationale bankoverførsler og flere gebyrer involveret i konvertering af kryptovalutaer. Hvis du er baseret i Storbritannien, er dette meget positivt for at bruge Coinbase som din fiat on-ramp og off-ramp.

Coinbase UK bankkonto

Besøg din kontoindstillingsside og klik på “Link en ny konto” for at se den nye britiske bankkontomulighed.

Coinbase-pakke

En anden ny tilføjelse til Coinbase-platformen er deres “Coinbase Bundle”. Pakken er en nem måde at købe alle de 5 kryptovalutaer, de i øjeblikket tilbyder (BTC, ETH, LTC, BCH, ETC).

Coinbase-pakke

På din konto vil du se muligheden for at købe Coinbase-pakken, du skal blot indtaste et beløb, du vil købe, og det vil automatisk blive opdelt mellem mønterne som følger:

 • 75,2% Bitcoin
 • 15,58% Ethereum
 • 6,11% Bitcoin kontant
 • 2,33% Litecoin
 • 0,78% Ethereum Classic

Dette er en nem måde at få eksponering på de mønter, der i øjeblikket er tilgængelige på Coinbase.

Coinbase forældremyndighed

Coinbase driver også en forvaringstjeneste rettet mod finansielle institutioner og adskiller og holder digitale aktiver i tillid til fordel for sine kunder. Coinbase Custody fungerer som en enkeltstående; uafhængigt kapitaliserede forretninger til Coinbase Inc. og er et administrationsselskab i henhold til New York State Banking Law.

Derudover er det fuldt forsikret, overholder lovgivningen, gennemgår regelmæssig ekstern finansiel og sikkerhedsrevision og er SOC 2 Type I-certificeret med SOC 2 Type II, og SOC1 Type II-certificering forventes i den nærmeste fremtid.

Coinbase forenkler processen med at købe og sikkert opbevare store mængder kryptokurver for institutionelle investorer, og der er i øjeblikket et implementeringsgebyr på op til $ 10.000, og klienter forventes at beholde en minimumsbeholdningsbalance på $ 1.000.000.

Coinbase-indsats

Forvaringstjenesten giver også indehavere af aktiver mulighed for at “stake” deres tokens, og holdet har afsløret Tezos (XTZ) -indsats for deres kunder, og muligheden for at deltage i staking giver institutioner mulighed for sikkert at deltage i Proof-of-Stake (PoS) -baseret projekter, der belønner parterne for at hjælpe med at sikre blockchain-netværket ved at sætte deres aktiver.

Klientaktiver opbevares i adskilt kølerum, og Coinbase Custody kører sine egne noder og validatorer og driver førsteklasses sikkerheds- og infrastrukturstandarder af institutionel kvalitet. Ud over indsatsen vil Coinbase Custody snart indføre styringsstøtte til Maker (MKR) -protokollen, hvor Maker og Tezos afstemning forventes at blive integreret i 2. kvartal 2019.

Nøglefunktioner:

 • Sikkerhed – Coinbase Custody bruger 100% offline, adskilt lagerplads til alle klientfonde og stiller alle obligationsbehov til sine stakers.
 • Overensstemmende – Coinbase Custody er en opdragsgiver og kvalificeret depotmand og tilbyder indsatstjenester som en ikke-diskretionær opdragsaktivitet til sine kunder.
 • Enkelhed – Kunder kan nyde enkle indbetalings-, tilbagetræknings-, rapporterings- og konsensusfunktioner på tværs af alle aktiver på Coinbase Custody.

OTC-handel

Coinbase Custody er også integreret med Coinbases OTC-skrivebord, og den vertikalt integrerede forvaringstjeneste giver klienter adgang til øjeblikkelig og anonym likviditet. Custody-teamet afsluttede sin første OTC-handel direkte uden køleopbevaring i marts, og OTC-skrivebordet er kun agentur, hvor alle modparter skal overholde robuste KYC- og AML-politikker.

Imidlertid bevares de involverede modparters anonymitet med Coinbase, der fungerer som mellemmand, samtidig med at der garanteres afvikling.

Forvaringskunder kan udnytte OTC-skrivebordet til at prissætte og bekræfte handler, før de flytter penge, og OTC- og forældremyndighedsserviceteamene arbejder sammen om at forenkle hele processen. Alle kunder, der starter positioner, kan købe OTC og afvikle aktiver direkte i depotet.

Nøglefunktioner:

 • Hurtig handel med offlinefonde
 • Agentur-kun OTC-skrivebord giver anonym adgang til pålidelige modparter
 • OTC- og Custody-kundeserviceteamene leverer en problemfri proces fra prisrisiko til handelsafvikling

USDC Stablecoin

Coinbase understøtter også USDC-valutaen (USD-mønt), et ERC-20-token og “stablecoin” med en pris knyttet til prisen på den amerikanske dollar. Som et resultat vil indehavere af mønten altid være i stand til at indløse 1 USD-mønt til US $ 1,00 og beskytte sig mod volatiliteten ved at holde digitale aktiver som Bitcoin og Ethereum.

USDC præges af Center, et konsortium, der samlet ejer US $ 1,00 for hver enkelt USDC, hvor midlerne opbevares på en konsekvent overvåget og revideret bankkonto. Stablecoins udstedes af regulerede og licenserede finansielle institutioner, der opretholder en fuld reserve af den tilsvarende fiat-valuta, og disse udstedere skal regelmæssigt rapportere deres USD-reservebeholdninger med Grant Thornton LLP-producerende månedlige rapporter på disse bedrifter.

Som et resultat er USDC fuldt gennemsigtig, og projektet fungerer inden for amerikanske love om pengetransmission, og CENTRE open source-teknologiprojektet modtog tidlige økonomiske bidrag fra Circle og Coinbase, hvilket hjalp det med at udvikle sig, og det er fortsat ansvarligt for at styre valutaen og forbinde dens voksende antal brugere og netværk af forskellige interessenter.

Ud over at blive understøttet af Coinbase og Coinbase Pro kan USDC også handles på førende børser som Binance, Bitfinex, Kucoin, OKEx og Poloniex. Som et ERC-20-token integreres det også med en række tegnebøger og kan bruges på decentrale platforme som Bitpay, BlockFi, Dharma, Nexo, Melonport og Loom.

Sådan tjener du gratis krypto med Coinbase

Som en del af sin mission om at skabe et åbent finansielt system og gøre blockchain-teknologi mere tilgængelig, driver børsen Coinbase Earn-læringsportalen, der giver brugerne mulighed for at tjene kryptokurver, mens de lærer om dem på samme tid.

Coinbase Earn sigter mod at tilskynde brugerne til at udvikle en dybere forståelse af et digitalt aktiv såvel som dets underliggende teknologi og gør dette ved at gøre det let at forbruge, pædagogisk indhold let tilgængeligt.

Coinbase Tjen

Tilmeld dig Coinbase Tjen

Verificerede brugere er i stand til at tjene krypto ved at udføre en række uddannelsesopgaver såsom at se videoer og udfylde quizzer, og initiativet er åbent for kvalificerede personer, der er placeret over hele kloden..

Ud over at se selvstudier og besvare spørgsmål om quiz, bliver brugerne også belønnet for at dele deres unikke henvisningslink og invitere andre berettigede venner til at gennemføre lektionerne.

Det er i øjeblikket muligt at tage kurser om digitale valutaer som Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC), Basic Attention Token (BAT) og 0x (ZRX) med yderligere valutaer, der forventes tilføjet i fremtiden.

Coinbase Wallet-appen

Coinbase Wallet er en brugerstyret ikke-frihedsberøvende digital valuta tegnebog og decentral app (dApp) browser.

Her gemmes de private nøgler (der repræsenterer ejerskab af digitalt aktiv) direkte på din enhed og holdes ikke centralt på en børs. Dette placerer brugere i kontrol med deres midler, og der er ikke behov for at have en Coinbase-forbrugerkonto for at kunne bruge tegnebogen.

Tegnebogen er tilgængelig for både iOS- og Android-brugere, og appen kan downloades fra Apple- og Google Play-appbutikkerne.

Når de er downloadet, kan brugerne linke deres Coinbase.com-konti til Coinbase Wallet-appen, og efter afslutning kan de nemt overføre krypto til tegnebog-appen når som helst med blot et par klik.

Coinbase tegnebog

Tegnebogen inkorporerer understøttelse af flere mønter og giver brugerne mulighed for at administrere populære kryptovalutaer som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og alle ERC-20-tokens inklusive USDC-stabil valuta.

Derudover tillader tegnebogen også opbevaring af digitale samlerobjekter og indeholder alle ERC-721 samlerobjekter og unikke digitale tegn og kreationer.

Coinbase Wallet integreres også med en række dApps og giver brugerne mulighed for at engagere onlinespil og markedspladser såvel som i decentraliserede finansieringsprojekter (DeFi) som Augur og handler på decentraliserede børser og relæer som Kyber Network, Paradex og Radar Relæ.

Tegnebogen er sikret, da brugernes nøgler er beskyttet med Secure Enclave og biometrisk godkendelsesteknologi, og hver bruger er eneansvarlig for (og har udelukkende kendskab til og adgang til) deres private nøgler.

Sådan bruges Coinbase Wallet-appen

 • Download enten iOS- eller Android-appen
 • Forbind din Coinbase.com-konto ved at klikke på “Opret forbindelse nu” i meddelelsen eller ved at vælge “Opret forbindelse til Coinbase” i menuen Indstillinger.

Når din konto er linket, kan du til enhver tid overføre penge fra menuen Indstilling, og du kan også bruge menuen Indstillinger til at fjerne linket til din konto, når det er nødvendigt.

Du kan finde ud af mere ved at læse vores artikel, der dækker Coinbase Wallet-integrationen.

Coinbase-kortet

Det nyligt annoncerede Coinbase-kort giver Coinbase-kunder, der er baseret i Storbritannien, let at bruge kryptokurver både i butikken og online.

Kortet kan bruges overalt, der er integreret med Visa-netværket, og kunder kan bruge deres kort millioner af steder rundt om i verden, foretage betalinger via kontaktløs, Chip- og PIN-teknologi, samtidig med at de foretager kontantudtag fra understøttede pengeautomater.

Coinbase-kort

Visa-betalingskortet er knyttet til kundernes kryptokontosaldoer på Coinbase, hvilket giver dem direkte adgang til at bruge forskellige kryptovalutaer, og når de bruger kortet, konverterer Coinbase øjeblikkeligt crypto til fiat-valuta, i øjeblikket GBP, som derefter bruges til at fuldføre et køb.

Coinbase-kortet er det første betalingskort, der direkte forbinder med en førende kryptovaluta-udveksling i Storbritannien og EU, og kortfaciliteten er i øjeblikket tilgængelig i Storbritannien med støtte til andre europæiske lande planlagt i de kommende måneder.

Se flere Bitcoin-betalingskort.

Gebyrer og udgiftsgrænser

 • Gebyr for udstedelse af plastkort: £ 4,95
 • Indenlandsk kontantudbetalingsgebyr (gælder både hæveautomater og OTC “OTC” -udtag):
 • Op til £ 200 pr. Måned: Gratis
 • Ethvert beløb over £ 200 pr. Måned: 1,00% af værdien af ​​hævningen af ​​pengeautomaten (pr. Transaktion)
 • International kontantudbetalingsgebyr (gælder både hæveautomater og OTC “OTC” -udtag):
 • Op til £ 200 eller tilsvarende valuta pr. Måned: Gratis
 • Ethvert beløb over £ 200 eller valutaækvivalent pr. Måned: 2,00% af værdien af ​​ATM-tilbagetrækning (pr. Transaktion)
 • Indenlandsk købstransaktionsgebyr: Gratis
 • Transaktionsgebyr inden for EØS: 0,20% af værdien af ​​POS-transaktionen
 • Internationalt transaktionsgebyr: 3,00% af POS-transaktionens værdi (pr. Transaktion)
 • Kortudskiftningsgebyr: £ 4,95 (pr. Udstedt kort)
 • Gebyr for behandling af tilbageførsel: £ 20,00
 • Gebyrer for afvikling af krypto: 2,49% af transaktionen

I øjeblikket skal Coinbase-kortbrugere overholde den daglige forbrugsgrænse på £ 10.000 ud over den månedlige købsgrænse på £ 20.000 og en årlig købsgrænse på £ 50.000.

Der er også en daglig hæveautomatgrænse på £ 500, og kunder kan kontakte [email protected] for at ændre deres daglige forbrugsgrænser.

En komplet liste over gebyrer og begrænsninger er inkluderet i kortholderaftalen, som kan findes i Coinbase Card App-indstillingen.

Coinbase Card-appen giver kunderne adgang til deres konti, mens de er på farten, og vælg, hvilke af deres kryptotegnene de vil bruge til at finansiere deres kortudgifter.

Appen giver også øjeblikkelige kvitteringer, transaktionssammendrag og udgiftskategorier med både i0S- og Android-versioner tilgængelige, og appen kan downloades i Apple- og Google Play-appbutikkerne.

For at fejre lanceringen af ​​deres krypto-debetkort afstår Coinbase fra $ 4,95 kortudstedelsesgebyr for de første 1.000 mennesker, der tilmelder sig for at deltage i ventelisten.

Kunder kan downloade iOS- og Android-appen og linke deres Coinbase-konto, efter at eventuelle kryptosaldoer, der holdes på Coinbase, er straks tilgængelige til brug via det virtuelle kort med Coinbase-kortet, der senere sendes i posten.

Coinbase-sikkerhed

Coinbase tager fortsat beskyttelsen af ​​kundedata alvorligt og anvender en række sikkerhedsprotokoller for at beskytte følsomme oplysninger. For eksempel gemmes adgangskoder og OAuth-tokens ved hjælp af AES-256-kryptering på deres servere, og al trafik går over SSL for at forhindre tredjeparter i at overvåge forbindelser.

Desuden opbevares alle personlige data af Coinbase og dets partnere sikkert og i overensstemmelse med alle gældende love, herunder databeskyttelsesloven 2018 og den generelle databeskyttelsesforordning, yderligere detaljer kan findes i Coinbases privatlivspolitik.

Derudover er Coinbase-kortet fuldt reguleret og udstedt af Paysafe Financial Services Limited, som igen er godkendt af Financial Conduct Authority (FCA) i henhold til Electronic Money Regulations 2011 (FRN: 900015) til udstedelse af elektroniske penge og betalingsinstrumenter..

Kort tager det i øjeblikket alt fra 5 til 7 hverdage at ankomme efter bestilling med kort i løbet af ugen om eftermiddagen. Kort bestilt efter dette tidspunkt sendes normalt den følgende hverdag.

Yderligere udvidelse

Børsen har også for nylig meddelt yderligere udvikling vedrørende sine ekspansionsplaner med kunder i Latinamerika og Asien, der får større adgang til Coinbase-tjenesten.

Cirka 11 nye lande i begge regioner er blevet integreret i Coinbase-netværket, og brugere i tæt på 53 lande på tværs af fire kontinenter er nu i stand til at købe, gemme, handle, sende og modtage kryptokurver på Coinbase.com og Coinbase Pro.

Kunder i asiatiske nav som Hong Kong, Indien, Indonesien, Sydkorea og Filippinerne; såvel som indbyggerne i de latinamerikanske lande, herunder Argentina, Chile, Colombia, Mexico og Peru, er alle blevet hilst velkommen til folden ud over New Zealand i Oceanien.

Konklusion

Selvom det ikke er perfekt, Coinbase tilbyder kunder (og især nykommere til kryptokurrency) en praktisk og brugervenlig service til køb og salg af kryptokurrency.

Som med enhver online-udveksling, på trods af de ovenfor beskrevne sikkerhedsniveauer, vil anbefalingen altid være, at enhver kryptokurrency købt gennem Coinbase skal overføres til personlige tegnebøger, så du har fuld adgang til den private nøgle til din kryptokurrency.

Samlet set er det en god introduktion til kryptovalutas verden og giver brugerne mulighed for at dyppe tåen ned i kryptokurrencyens verden uden at det føles som om det er en underlig ny verden..

Vi har opdateret denne anmeldelse i 2020 for at dække alle de nye muligheder og funktioner, som Coinbase har introduceret.

De fortsætter med at gå fra styrke til styrke og forbliver den sikreste og nemmeste måde for nyankomne at blive involveret i kryptokurrency. De har med rette optjent deres position som leder inden for området.

Besøg Coinbase

Coinbase

src = “~ images \ coinbase-review-ultimate-guide-til-top-krypto-exchange.gif”

alt = “Coinbase anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.4

Brugervenlighed

10,0 / 10

Omdømme

10,0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

10,0 / 10

Fordele

 • Fremragende omdømme
 • FDIC forsikret
 • Let at bruge
 • Meget sikker
 • Accepterer kredit- / betalingskort

Ulemper

 • Langsom kundesupport
 • Begrænset valuta tilgængelig

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Coinbase","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 02 \ /coinbase-review.gif","beskrivelse":"Da interessen og investeringen i kryptokurver er steget de sidste par år, er kravet om sikre og sikre udvekslinger for at lette køb af krypto blevet stadig vigtigere. En af de mest populære børser, der i øjeblikket er tilgængelige, er Coinbase. Coinbase blev lanceret i San Francisco i 2012 og opererer i 32 lande og…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"9.40"},"navn":"Coinbase","reviewBody":"Da interessen og investeringen i kryptokurver er steget i løbet af de sidste par år, er kravet om sikre og sikre udvekslinger for at lette køb af krypto blevet stadig vigtigere. \ R \ n \ r \ nEn af de mest populære børser, der i øjeblikket er tilgængelige er Coinbase. \ r \ n \ r \ nLanceret i San Francisco i 2012, fungerer Coinbase i 32 lande og har betjent over 12 millioner kunder til at udveksle over 40 milliarder dollars i digitale valutaer. \ r \ n \ r \ nI 2013 var Coinbase den højest finansierede Bitcoin-start samt den største udveksling af kryptokurrency i verden. I modsætning til andre børser, der kræver, at brugerne handler på et marked, giver Coinbase brugerne mulighed for at handle deres kryptovaluta til en fast pris, der er baseret på deres markedsværdi, hvilket giver brugerne mulighed for at købe deres kryptokurver hurtigere end andre børser. \ R \ n \ r \ nCoinbase er en af ​​de nemmeste børser at bruge til at købe Bitcoin & andre kryptokurver med fiat via bankoverførsel, kreditkort, betalingskort & Selv PayPal. \ R \ n \ r \ nLæs videre til vores fulde gennemgang. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesøg Coinbase \ r \ n \ r \ nCoinbase-gebyrer \ r \ nCoinbase-gebyrer varierer fra ca. 1,49% til 3,99%, afhængigt af din betalingsmetode, med kreditkorttransaktioner, der resulterer i gebyrer i den højere ende af skalaen. \ r \ n \ r \ nCoinbase-gebyrer er generelt lavere end andre konkurrenter, der opererer med en lignende forretningsmodel, såsom Coinmama eller CEX. \ r \ n \ r \ nCoinbase giver brugerne mulighed for at købe Bitcoin, Ethereum og Litecoin sammen med en hel række andre kryptokurver med mere tilføjet hele tiden. \ r \ n \ r \ n Derudover driver Coinbase Coinbase Pro-udveksling, som er beregnet til at fokusere på mere avancerede forhandlere. \ R \ n \ r \ n \ r \ nOprettelse af en Coinbase-konto \ r \ n Ved at følge nedenstående trin for trin vejledning vil du være i stand til at købe kryptokurrency gennem Coinbase . \ r \ n \ r \ n \ tTilmelding \ u2013 For at oprette en konto på Coinbase er alt hvad du behøver, dit navn, e-mail-adresse og adgangskode. \ r \ n \ tKontotype \ u2013 Efter anmodning bliver du bedt om at bekræft Din email adresse. Når du er færdig, vil du blive omdirigeret til startsiden, hvor du først bliver bedt om at bekræfte, om du vil oprette en individuel eller virksomhedskonto. \ R \ n \ tBekræft dit telefonnummer \ u2013 Det næste trin er at bekræfte dit telefonnummer . Årsagen til dette er at oprette en form for 2-faktor identifikation for at sikre, at din konto forbliver sikker. Andre 2-faktor identifikationsmetoder er også tilgængelige, som beskrevet nedenfor. \ R \ n \ tSæt opsætningsmetode \ u2013 Som nævnt ovenfor giver Coinbase kunder mulighed for at vælge mellem to betalingsmetoder \ bankoverførsel og kreditkort. Ved bankoverførsler opretter Coinbase ofte en eller to små transaktioner til og fra din konto for at bekræfte din konto. For kreditkort er et skærmbillede af kreditkortet nødvendigt. Bankoverførsler i USA kan tage op til 4 til 5 dage at gennemføre eller 1-3 dage ved SEPA-overførsler i EU, mens kredit- og betalingskorttransaktioner er øjeblikkelige. Coinbase giver også brugerne mulighed for at linke deres Paypal-konto til platformen, men dette kan kun bruges til indtægter fra salg af kryptokurrency. \ R \ n \ tKøb Cryptocurrency \ u2013 Når du har penge på din konto, kan du købe valuta. Det er vigtigt at sikre dig, at du er i højre fane på din konto for at købe den rigtige valuta. Før Coinbase bekræfter transaktionen, giver du dig oplysninger om servicegebyret og mængden af ​​kryptokurrency, der købes i transaktionen. Når det er bekræftet, krediteres mængden af ​​kryptokurrency, som du har købt, til den relevante Coinbase-tegnebog. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Er Coinbase Safe? \ R \ nEn af opfattelserne af kryptokurrency blandt nykommere på platformen er at det stadig er risikabelt at investere i. Og selv om det er korrekt, at der tidligere har været problemer omkring kryptokursudveksling (såsom Mount Gox), anses \ r \ n \ r \ nCoinbase for at være en af ​​de mest sikre nuværende platforme. Først og fremmest er Coinbase baseret i USA og er derfor forpligtet til at overholde amerikanske statslige og føderale love. Dette kan stå i modsætning til nogle af deres konkurrenter, der opererer i lande, der kan have lettere regler, når det kommer til sådanne platforme. \ R \ n \ r \ nCoinbase har aktivt forfulgt drøftelser med regulatorer for at sikre, at de leverede en åben og innovative økonomisystem og regulering af Coinbase anses af nogle for at have gendannet tilliden til kryptokurver efter Mt Gox kollapsede (skønt andre kommentatorer har klaget over, at Coinbase fungerer mere som en bank, som inden for samfundet er imod en grundlæggende natur desentraliseret kryptokurrency). \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Derudover har Coinbase modtaget investeringer fra en række højt profilerede bagmænd, herunder Bank of Tokyo og BBVA, hvilket øger dets legitimitet \ r \ n \ r \ nNår det kommer til opbevaring af midler, er Coinbase gennemsigtig med hensyn til sine metoder. Coinbase adskiller kundemidler fra virksomhedens operationelle fonde, hvor Coinbase på deres hjemmeside angiver, at alle midler, der opbevares på vegne af kunder, opbevares på depotbankkonti, og i tilfælde af insolvens ville hverken Coinbase eller dets kreditorer have nogen rettigheder eller krav på sådan kundefonde. \ r \ n \ r \ n Med hensyn til kryptokurrencyopbevaring angiver Coinbase, at 98% af kunderne \ u2019 krypterer kryptokurrency og opbevares offline gennem hardwaretegnebøger og papirbøger, der opbevares i hvælvinger og værdibokse over hele verden. \ r \ n \ r \ n Derudover angiver Coinbase, at den resterende del af kryptovaluta, der er gemt online, er forsikret, og at kunderne i tilfælde af et hack har ret til at modtage alle tabte midler gennem denne forsikringspolice. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCoinbase tilbyder kunderne en 2-faktor-godkendelsesmetode, som kan være via SMS til din telefon eller via tredjepartsapps som Google Authenticator eller Duo. \ r \ n \ r \ nDerudover Coinbase notif brugerne, hvis en ny enhed eller IP-adresse forsøger at få adgang til din kundekonto. På trods af dette påtager Coinbase sig intet ansvar for tabte midler, hvis kundekonti er kompromitteret. Af den grund anbefales det typisk, at når du har købt en hvilken som helst kryptovaluta på Coinbase-børsen, opbevarer du denne kryptokurrency offline i en tegnebog, som du kontrollerer. \ R \ n \ r \ nVi har skrevet et separat indlæg, der går nærmere i detaljer om sikkerheden ved coinbase. \ r \ nCoinbase kundesupport \ r \ nCoinbase tilbyder kundesupport via e-mail, samt at have en Knowledge Base og FAQs-side tilgængelig for kunder. \ r \ n \ r \ nVentetider for kundesupport kan variere , med den enorme stigning i efterspørgslen efter tjenesten i de seneste måneder, hvilket har medført nogle forsinkelser. \ r \ n \ r \ n Imidlertid har typiske svartider en tendens til at være inden for 24-72 timer. Nogle brugere har udtrykt frustration over at modtage \ u201cannede svar \ u201d, der ikke helt løser det rejste spørgsmål. \ R \ nStøttede lande \ r \ nCoinbase betjener kunder i følgende lande: \ r \ n \ r \ nAustralien, Østrig, Belgien , Bulgarien, Canada, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Finland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Jersey, Letland, Liechtenstein, Malta, Monaco, Holland, Norge, Polen, Portugal, San Marino, Singapore, Slovakiet, Slovenien , Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien og USA. \ R \ nTransaktionsgrænser \ r \ nTransaktionsgrænser varierer fra land til land samt variationer som følge af betalingsmetoder og bekræftelsesstatus. Du kan se dine grænser via et link på siden med grænser for kontoen. Coinbase tillader også brugere at ansøge om højere grænser, selvom disse applikationer generelt ikke gælder for kreditkorttransaktioner. \ R \ n \ r \ nFor at ansøge om højere grænser skal du kontrollere din identitet, og fuldt verificerede amerikanske beboere kan transaktioner op til $ 50.000 pr. Uge, mens bekræftede europæiske kunder muligvis når som helst har maksimalt $ 30.000 på deres konto. Brugere kan kontrollere deres grænser gennem deres konto. \ R \ nTransaktioner ved hjælp af kryptovaluta \ r \ nDet er let at gemme, sende og modtage kryptokurrency gennem Coinbase: \ r \ n \ r \ n \ For at sende eller gemme krypto alt hvad du skal gøre navigerer til fanen Send på din konto, vælg den tegnebog, du vil sende mønter fra, indtast beløbet og den offentlige nøgle til modtageradressen og klik på send. \ r \ n \ For at modtage kryptovaluta skal du navigere til Fanen Konti, klik på tegnebogen, hvor du vil have midler, og klik på Modtag. Når du først har klikket på modtagelse, får du din kontos tegnebogsadresse, der kan bruges af afsenderen til at overføre kryptokurrency til dig. \ R \ n \ r \ nCoinbase vs Coinbase Pro (formelt GDAX) \ r \ nIn 2015, Coinbase omdøbte udvekslingselementet i virksomheden som GDAX og derefter igen i 2018 til \"Coinbase Pro \", for at adskille \ u2018trading \ u2019-elementet i børsen fra den mere afslappede forbrugerplatform. \ r \ n \ r \ nDu vil opdage, at du kan undgå Coinbase-gebyrer ved at bruge GDAX som din købs- / handelsplatform ved at sende en bankoverførsel til Coinbase og derefter bruge Coinbase Pro til køb. \ R \ n \ r \ nAlle Coinbase-kunder har automatisk en konto på Coinbase Pro, du logger ind med de samme legitimationsoplysninger som du ville gjort på Coinbase-webstedet. Du kan finde ud af mere om de to udvekslinger i vores Coinbase vs GDAX-sammenligningspost. \ R \ nCoinbase Pro er designet til at appellere til mere avancerede forhandlere, der ønsker at vide mere end bare det grundlæggende i markedssvingninger relateret til kryptokurrencypar. \ R \ nDer er realtidsordrebøger, handelshistorikker og kortværktøjer. Samtidig er grænsefladen på Coinbase Pro meget intuitiv, hvilket gør det muligt for handlende at begynde at bruge platformen med det samme. \ R \ n \ r \ nHvis du vil finde ud af mere om deres Coinbase Pro-tilbud, kan du læse vores komplette gennemgå her. \ r \ nOvervågning af konti \ r \ nEn af kritikken fra online-communityet om Coinbase er, at det har været kendt at spore, hvor dets kunder sender deres kryptovaluta, og kan forbyde brugere at foretage visse overførsler (for eksempel for transaktioner med spilwebsteder eller køb af darknet). \ r \ n \ r \ nCoinbase er også involveret i en løbende tvist med IRS, hvor de bekæmper anmodninger om at aflevere alle kundens økonomiske data under en \"John Doe \" indkaldelse. \ r \ nCoinbase Downtime \ r \ nTilbage i 2017, da Bitcoin-prisen steg kraftigt til nye højder, tilsyneladende dagligt. I disse perioder med ekstremt høj brug har der været noget nedetid for webstedet og appen, som har fået folk til ikke at være i stand til at handle eller købe på systemet. Desværre er disse en del af den voksende smerte i tjenesten, som tilføjer kunder i en hidtil uset hastighed. \ R \ n \ r \ nCoinbase har forsikret sine kunder om, at de arbejder på skaleringsproblemet – det er ikke en kæmpe aftale i øjeblikket og har kun set et par timers nedetid i alt, men vi troede, vi ville nævne det. Dette ser ud til at være et almindeligt problem på tværs af et par børser, som alle anstrenger sig under vægten af ​​stigende brug og nye mennesker, der ønsker at blive involveret i Cryptocurrency. \ R \ n \ r \ nCoinbase ser ud til at have dette problem under kontrol nu, men vi vil er nødt til at vente og se, hvornår den næste bull run sker, om der har tilføjet nok kapacitet til at håndtere belastningerne. \ r \ nCoinbase Custody \ r \ nCoinbase tilbyder også forvaring for kryptovalutaaktiver til institutioner i form af deres forvaringsprogram, der opkræver en installationsgebyr på $ 100.000 og et minimumsbeløb på $ 10million, så du kan se, at det er rettet mod banker, hedgefonde og andre finansieringsinstitutioner, der har brug for en sådan service. \ r \ n \ r \ n Mens programmet stadig er i sin tidlige fase , de har allerede deres første klient og har accepteret deres første indbetaling. Forældremyndighed er en måde for store finansielle organisationer på sikker måde at deponere deres aktiver på en måde, der er forsikret. Denne service, den første af sin art, kan føre til større institutionel vedtagelse af kryptokurver i det store og hele. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCoinbase og Paradex \ r \ nNyligt annoncerede Coinbase købet af Paradex, som er en decentral børs for Ethereum ERC-20-tokens håber de at integrere noget af dette i deres tilbud og gøre en bred vifte af tokens, der kan handles på deres Coinbase Pro-platform. \ r \ n \ r \ nDette er gode nyheder for deres kunder og faktisk alle indehavere af mønter, der vil blive opført, da dette i høj grad skulle øge eksponeringen af ​​disse aktiver for en bredere vifte af mennesker. \ r \ nInstant UK Bankkøb \ r \ nCoinbase har for nylig rullet øjeblikkelige britiske bankkontokøb, det betyder, at du nu er i stand til forbinde enhver britisk bank og nyd næsten øjeblikkelige køb af deres understøttede valutaer. \ r \ n \ r \ n Det betyder også, at du kan indbetale og trække tilbage til din bank, hvilket gør Coinbase til en af ​​de hurtigste og mest effektive måder at konvertere dine mønter til fiat. \ r \ n \ r \ nFør dette trin, også processen k meget længere og involverede internationale bankoverførsler og flere gebyrer involveret i konvertering af kryptovalutaer. Hvis du er baseret i Storbritannien, er dette meget positivt for at bruge Coinbase som din fiat on-ramp og off-ramp. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBesøg din kontoindstillingsside og klik \"Link en ny konto \" for at se den nye britiske bankkontoindstilling. \ r \ nCoinbase-pakke \ r \ nEn anden ny tilføjelse til Coinbase-platformen er deres \"Coinbase-pakke \". Pakken er en nem måde at købe alle de 5 kryptovalutaer, de i øjeblikket tilbyder (BTC, ETH, LTC, BCH, ETC). \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nInne på din konto vil du se muligheden for at købe Coinbase-pakken, skal du blot indtaste et beløb, du ønsker at købe, og det opdeles automatisk mellem mønterne som følger: \ r \ n \ r \ n \ t75,2% Bitcoin \ r \ n \ t15,58% Ethereum \ r \ n \ t6.11% Bitcoin Cash \ r \ n \ t2.33% Litecoin \ r \ n \ t0.78% Ethereum Classic \ r \ n \ r \ n Dette er en nem måde at få eksponering for mønterne på i øjeblikket tilgængelig på Coinbase. \ r \ nCoinbase Custody \ r \ nCoinbase driver også en forvaringstjeneste rettet mod finansielle institutioner og adskiller og holder digitale aktiver i tillid til fordel for sine kunder. Coinbase Custody fungerer som en enkeltstående; uafhængigt kapitaliseret forretning til Coinbase Inc. og er et administrationsselskab i henhold til New York State Banking Law. \ r \ n \ r \ n Derudover er det fuldt forsikret, overholder lovgivningen, gennemgår regelmæssige eksterne økonomiske og sikkerhedsmæssige revisioner og er SOC 2-type Jeg certificeret med SOC 2 Type II og SOC1 Type II certificering forventes i den nærmeste fremtid. \ R \ n \ r \ nCoinbase forenkler processen med at købe og sikkert opbevare store mængder kryptokurver til institutionelle investorer, og der er i øjeblikket et implementeringsgebyr på op til $ 10.000, og klienter forventes at beholde en minimumsbeholdningsbalance på $ 1.000.000. \ r \ n \ r \ n \ r \ nCoinbase Staking \ r \ nForvaringstjenesten giver også indehavere af aktiver mulighed for at \ u201cstake \ u201d deres tokens, og teamet har afsløret Tezos (XTZ) indsats for deres kunder, og evnen til at deltage i indsatsen giver institutioner mulighed for sikkert at deltage i Proof-of-Stake (PoS) -baserede projekter, der belønner parterne for at hjælpe med at sikre blockchain-netværket ved at sætte deres som sæt. \ r \ n \ r \ nKlientaktiver opbevares i adskilt kølerum, og Coinbase Custody kører sine egne noder og validatorer og driver førsteklasses sikkerheds- og infrastrukturstandarder af institutionel kvalitet. Ud over indsatsen vil Coinbase Custody snart indføre styringsstøtte til Maker (MKR) -protokollen, hvor Maker og Tezos afstemning forventes at blive integreret i 2. kvartal 2019. \ r \ n \ r \ nNøglefunktioner: \ r \ n \ r \ n \ tSikkerhed \ u2013 Coinbase Custody bruger 100% offline, adskilt lager til alle klientfonde og stiller alle obligationsbehov til sine stakers. \ r \ n \ tOverensstemmende – Coinbase Custody er en tillidsforvalter og kvalificeret depotmand og tilbyder indsatstjenester som en ikke-diskretionær fiduciær aktivitet til sine kunder. \ r \ n \ tEnkelhed – Klienter kan nyde enkel indbetaling, tilbagetrækning, rapportering og konsensusfunktioner på tværs af alle aktiver på Coinbase Custody. \ r \ n \ r \ nOTC Trading \ r \ nCoinbase Custody er også integreret med Coinbase OTC-skrivebord og den vertikalt integrerede forvaringstjeneste giver klienter adgang til øjeblikkelig og anonym likviditet. Custody-teamet afsluttede sin første OTC-handel direkte uden køleopbevaring i marts, og OTC-skrivebordet er kun agentur med alle modparter, der kræves for at overholde robuste KYC- og AML-politikker. \ R \ n \ r \ n Dog med Coinbase-handling som mellemmand bevares de involverede modparters anonymitet, samtidig med at der garanteres afvikling. \ r \ n \ r \ nVagterskunder kan udnytte OTC-skrivebordet til at pris og bekræfte handler, før de flytter penge, og OTC- og Custody-kundeserviceteamene arbejder sammen om forenkle hele processen. Alle klienter, der starter positioner, kan købe OTC og afvikle aktiver direkte i depotet. \ R \ n \ r \ nNøglefunktioner: \ r \ n \ r \ n \ tHurtig handel med offlinefonde \ r \ n \ tHurtig-kun OTC-skrivebord giver anonym adgang til pålidelige modparter \ r \ n \ t OTC- og Custody-klienttjenesteteamene giver en problemfri proces fra prisrisiko til handelsafvikling \ r \ n \ r \ n USDC Stablecoin \ r \ n Coinbase understøtter også USDC-valutaen (USD-mønt) , et ERC-20-token og \ u201cstablecoin \ u201d med en pris knyttet til prisen på den amerikanske dollar. Som et resultat vil indehavere af mønten altid være i stand til at indløse 1 USD-mønt for US $ 1,00 og beskytte sig mod volatiliteten ved at holde digitale aktiver som Bitcoin og Ethereum. \ R \ n \ r \ nUSDC er præget af Center, en konsortium, der samlet ejer US $ 1,00 for hver enkelt USDC, hvor midlerne opbevares på en konsekvent overvåget og revideret bankkonto. Stabelmønterne udstedes af regulerede og licenserede finansielle institutioner, der opretholder fuld reserver af den tilsvarende fiat-valuta, og disse udstedere skal regelmæssigt rapportere deres USD-reservebeholdninger med Grant Thornton LLP, der producerer månedlige rapporter om disse beholdninger. \ R \ n \ r \ n Som et resultat er USDC fuldt gennemsigtigt, og projektet fungerer inden for amerikanske pengeoverførselslove, og CENTER open source-teknologiprojektet modtog tidlige finansielle bidrag fra Circle og Coinbase, hvilket hjalp det med at udvikle sig, og det er fortsat ansvarligt for styringen af ​​valutaen og forbinder dets voksende række brugere og netværk af forskellige interessenter. \ r \ n \ r \ n Ud over at blive understøttet af Coinbase og Coinbase Pro kan USDC også handles på førende børser som Binance, Bitfinex, Kucoin, OKEx og Poloniex . Da et ERC-20-token også integreres med en række tegnebøger og kan bruges på decentraliserede platforme som Bitpay, BlockFi, Dharma, Nexo, Melonport og Loom. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvordan man tjener gratis krypto med Coinbase \ r \ nEn del af sin mission om at skabe et åbent finansielt system og gøre blockchain-teknologi mere tilgængelig, driver børsen Coinbase Earn-læringsportalen, der giver brugerne mulighed for at optjene kryptokurver, mens de lærer om dem på samme tid. \ r \ n \ r \ nCoinbase Earn sigter mod at tilskynde brugerne til at udvikle en dybere forståelse af et digitalt aktiv såvel som dets underliggende teknologi, og gør dette ved at gøre det let at forbruge, uddannelsesmæssigt indhold let tilgængelig. \ r \ n \ r \ n \ r \ nTilmelding til Coinbase Tjen \ r \ nVerificerede brugere er i stand til at tjene krypto ved at udføre en række uddannelsesopgaver såsom at se videoer og udfylde quizzer, og initiativet er åbent til kvalificerede personer, der er placeret over hele kloden. \ r \ n \ r \ n Ud over at se tutorials og answeri ng quizspørgsmål, brugerne bliver også belønnet for at dele deres unikke henvisningslinks og invitere andre berettigede venner til at gennemføre lektionerne. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet er i øjeblikket muligt at tage kurser om digital valutaer som Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC), Basic Attention Token (BAT) og 0x (ZRX) med yderligere valutaer, der forventes tilføjet i fremtiden. \ r \ n Coinbase Wallet-appen \ r \ n Coinbase Wallet er en brugerstyret, ikke-frihedsberøvet digital valuta-tegnebog og decentral app (dApp) -browser. \ r \ n \ r \ n Her opbevares de private nøgler (som repræsenterer ejerskab af digitalt aktiv) direkte på din enhed og holdes ikke centralt på en udveksling. Dette placerer brugerne i kontrol over deres midler, og der er ikke noget behov for at have en Coinbase-forbrugerkonto for at kunne bruge tegnebogen. \ R \ n \ r \ nTegnebogen er tilgængelig for både iOS- og Android-brugere, og appen kan være hentet fra Apple- og Google Play-appbutikkerne. \ r \ n \ r \ nNår de er downloadet, kan brugerne linke deres Coinbase.com-konti til Coinbase Wallet-appen, og efter afslutning kan de nemt overføre krypto til tegnebog-appen når som helst med bare et par klik. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTegnebogen inkorporerer understøttelse af flere mønter og giver brugerne mulighed for at administrere populære kryptovalutaer som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), og alle ERC-20-tokens inklusive den stabile USDC-valuta. \ r \ n \ r \ n Derudover tillader tegnebogen også lagring af digitale samleobjekter og indeholder alle ERC-721 samlerobjekter og unikke digitale tegn og kreationer. \ r \ n \ r \ n Coinbase Wallet integreres også med en række dApps og giver brugerne mulighed for at engagere onlinespil og markedspladser såvel som i decentrali zed finance (DeFi) -projekter som Augur og handel på decentraliserede børser og relæer som Kyber Network, Paradex og Radar Relay. \ r \ n \ r \ nTegnebogen er sikret, da brugerne \ u2019-nøgler er beskyttet med Secure Enclave og biometrisk godkendelse teknologi, og hver bruger ejes alene af (og har udelukkende kendskab til og adgang til) deres private nøgler. \ r \ nHvordan man bruger Coinbase Wallet-appen \ r \ n \ r \ n \ tHent enten iOS- eller Android-appen \ r \ n \ tTilslut din Coinbase.com-konto ved at klikke \ u201cTilslut nu \ u201d i underretningen, eller ved at vælge \ u201cTilslut til Coinbase \ u201d i menuen Indstillinger. \ r \ n \ r \ nNår din konto er linket, er du kan til enhver tid overføre penge fra menuen Indstilling, og du kan også bruge menuen Indstillinger til at fjerne tilknytningen til din konto, når det er nødvendigt. \ r \ n \ r \ nDu kan finde ud af mere ved at læse vores artikel, der dækker Coinbase Wallet-integrationen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n Coinbase-kortet \ r \ nDet nyligt annoncerede Coinbase-kort tillader Coinbase-kunder med base i Storbritannien at let bruge kryptokurver både i butikken og online. \ r \ n \ r \ nKortet kan bruges på ethvert sted integreret med Visa-netværket, og kunder kan bruge deres kort millioner af steder rundt om i verden, foretage betalinger via kontaktløse, Chip- og PIN-teknologi, samtidig med at der udbetales kontanter fra understøttede pengeautomater. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVisa-betalingskortet er linket til kundernes kryptokontosaldoer på Coinbase, hvilket giver dem direkte adgang til bruger en række forskellige kryptokurver, og når du bruger kortet, konverterer Coinbase øjeblikkeligt kryptoen til fiat-valuta, i øjeblikket GBP, \ u00a0, som derefter bruges til at gennemføre et køb. \ r \ n \ r \ n Coinbase-kortet er det første betalingskort, der har direkte forbindelse til en førende kryptovaluta-udveksling i Storbritannien og EU, og kortfaciliteten er i øjeblikket tilgængelig i Storbritannien med støtte til andre europæiske lande planlagt i de kommende måneder. \ r \ n \ r \ nSe flere Bitcoin-betalingskort. \ r \ nGebyrer og udgiftsgrænser \ r \ n \ r \ n \ t Gebyr for udstedelse af plastkort: \ u00a 34,95 \ r \ n \ t Gebyr for indenlandsk kontantudbetaling (gælder både hæveautomater og uden recept \ u201cOTC \ u201d-udbetalinger): \ r \ n \ tOp til \ u00a3200 pr. Måned: Gratis \ r \ n \ tEt beløb over \ u00a3200 pr. måned: 1,00% af værdien af ​​ATM-tilbagetrækning (pr. transaktion) \ r \ n \ tInternationalt kontantudtagningsgebyr (gælder både for pengeautomater og uden recept \ u201cOTC \ u201d-udbetalinger): \ r \ n \ tOp til \ u00a3200 eller valutaækvivalent pr. måned: Gratis \ r \ n \ tHvert beløb over \ u00a3200 eller valutaækvivalent pr. måned: 2,00% af værdien af ​​hæveautomaten (pr. transaktion) \ r \ n \ tHandelsgebyr for køb af transaktioner: Gratis \ r \ n \ tIntra-EEA Købstransaktionsgebyr: 0,20% af værdien af ​​POS-transaktion \ r \ n \ tInternationalt købstransaktionsgebyr: 3,00% af værdien af ​​POS-transaktion (pr. Transaktion) \ r \ n \ tKortudskiftningsgebyr: \ u00a34,95 (pr. Udstedt kort) \ r \ n \ tBetalingsgebyr for tilbageførsel: \ u00a320.00 \ r \ n \ tCrypto Likvidationsgebyrer: 2,49% af transaktionen \ r \ n \ r \ nI øjeblikket skal Coinbase-kortbrugere overholde den daglige forbrugsgrænse på \ u00a310,0 00 ud over den månedlige købsgrænse på \ u00a320.000 og en årlig købsgrænse på \ u00a350.000. \ R \ n \ r \ nDer er også en daglig grænse for hævning af pengeautomater på \ u00a3500, og kunderne kan kontakte cardsupport @ coinbase .com for at ændre deres daglige forbrugsgrænser. \ r \ n \ r \ nEn komplet liste over gebyrer og grænser er inkluderet i kortholderaftalen, som kan findes i Coinbase Card-appindstillingen. \ r \ n \ r \ n Coinbase Card-appen giver kunderne adgang til deres konti, mens de er på farten, og vælg hvilke af deres kryptotegn, de vil bruge til at finansiere deres kortudgifter. \ r \ n \ r \ nApp’en indeholder også øjeblikkelige kvitteringer, transaktionsoversigter og udgiftskategorier med både tilgængelige i0S- og Android-versioner, og appen kan downloades i Apple- og Google Play-appbutikkerne. \ r \ n \ r \ nFor at fejre lanceringen af ​​deres krypto-betalingskort frafalder Coinbase \ u00a34,95-kortet udstedelsesgebyr for de første 1.000 personer, der tilmelder sig for at deltage i ventelisten. \ r \ n \ r \ nKunder kan downloade iO S- og Android-appen og forbinder deres Coinbase-konto, efter at eventuelle kryptosaldoer, der holdes på Coinbase, er straks tilgængelige til brug via det virtuelle kort, hvor Coinbase-kortet senere sendes i posten. \ R \ nCoinbase Security \ r \ nCoinbase fortsætter med at tage beskyttelsen af ​​kundedata alvorligt og anvender en række sikkerhedsprotokoller for at beskytte følsomme oplysninger. For eksempel gemmes adgangskoder og OAuth-tokens ved hjælp af AES-256-kryptering på deres servere, og al trafik går over SSL for at forhindre tredjeparter i at overvåge forbindelser. \ R \ n \ r \ nDesuden opbevares alle personlige data af Coinbase og dens partnere sikkert og i overensstemmelse med alle gældende love, herunder databeskyttelsesloven 2018 og den generelle databeskyttelsesforordning, kan yderligere oplysninger findes i Coinbase \ u2019s fortrolighedspolitik. \ r \ n \ r \ n Derudover er Coinbase-kortet fuldt ud reguleret og udstedt af Paysafe Financial Services Limited, som igen er autoriseret af Financial Conduct Authority (FCA) i henhold til Electronic Money Regulations 2011 (FRN: 900015) til udstedelse af elektroniske penge og betalingsinstrumenter. \ r \ n \ r \ nCards tager i øjeblikket alt fra 5 til 7 hverdage at ankomme efter bestilling med kort i løbet af ugen om eftermiddagen. Kort bestilt efter dette tidspunkt sendes normalt den følgende hverdag. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Yderligere udvidelse \ r \ nBørsen har også for nylig annonceret yderligere udvikling vedrørende dens udvidelse planer med kunder over Latinamerika og Asien, der får større adgang til Coinbase-tjenesten. \ r \ n \ r \ n Cirka 11 nye lande i begge regioner er integreret i Coinbase-netværket, og brugere i tæt på 53 lande på tværs af fire kontinenter er nu i stand til at købe, gemme, handle, sende og modtage kryptokurver på Coinbase.com og Coinbase Pro. \ r \ n \ r \ nKunder i asiatiske hubber som Hong Kong, Indien, Indonesien, Sydkorea og Filippinerne; såvel som indbyggerne i de latinamerikanske lande, herunder Argentina, Chile, Colombia, Mexico og Peru, er alle velkomne til folket ud over New Zealand i Oceanien. \ r \ nKonklusion \ r \ nSelvom det ikke er perfekt, Coinbase tilbyder kunder (og især nykommere til kryptokurrency) en praktisk og brugervenlig service til køb og salg af kryptokurrency. \ R \ n \ r \ nLigesom med enhver online-udveksling, på trods af sikkerhedsniveauerne beskrevet ovenfor, vil henstillingen altid være, at enhver kryptokurrency købt via Coinbase skal overføres til personlige tegnebøger, så du har fuld adgang til den private nøgle til din kryptokurrency. \ r \ n \ r \ n Samlet set er det en god introduktion til kryptovalutas verden og giver brugerne mulighed for at dyppe tåen ned i kryptovalutas verden uden at føle, at det er en mærkelig ny verden. \ r \ n \ r \ nVi har opdateret denne anmeldelse i 2020 for at dække alle de nye muligheder og funktioner, som Coinbase har introduceret. \ r \ n \ r \ nDen y fortsætte med at gå fra styrke til styrke og forblive den sikreste og nemmeste måde for nyankomne at blive involveret i kryptokurrency. De har med rette tjent deres position som en leder inden for feltet. \ R \ nBesøg Coinbase","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2021-01-04"},"yderligere Type":"udefineret","Alternativ navn":"udefineret","pris":"udefineret","priser":"udefineret","mærke":"udefineret","kategori":"udefineret","farve":"udefineret","dybde":"udefineret","disambiguatingDescription":"udefineret","gtin12":"udefineret","gtin13":"udefineret","gtin14":"udefineret","gtin8":"udefineret","højde":"udefineret","identifikator":"udefineret","logo":"udefineret","mainEntityOfPage":"udefineret","materiale":"udefineret","model":"udefineret","mpn":"udefineret","produktID":"udefineret","produktions dato":"udefineret","Købsdato":"udefineret","udgivelses dato":"udefineret","samme som":"udefineret","sku":"udefineret","slogan":"udefineret","url":"udefineret","vægt":"udefineret","bredde":"udefineret"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me