Binance vs Kucoin: Hvilken er den bedste Cryptocurrency Exchange?

Binance vs Kucoin anmeldelse

Det kan være svært at vælge en kryptovaluta-udveksling, når der er så mange valgmuligheder, og så mange modstridende anmeldelser om dem. I dag skal vi se på to af de mest populære asiatiske kryptokurrencyudvekslinger på markedet i dag. Udvekslingerne er Binance og Kucoin, som tidligere har været gennemgået separat, men denne gang vil vi sætte dem hoved mod hoved og se, om vi kan bestemme, hvilken der er bedre udveksling.

Binance vs Kucoin anmeldelse

Hvad gør en god udveksling?

Før vi går ind på, hvad der gør en udveksling god eller dårlig, skal vi lægge nogle af de vigtigste faktorer, der skal overvejes. Af hensyn til enkelheden vil vi se på følgende: bred aktivsupport, gebyrer, sikkerhed og kundeservice.

Ikke alle børser vil arbejde for alle handlende, uanset hvor gode de er. For eksempel, hvis du vil handle med Putin Coin, kan du ikke bruge Kucoin, fordi det aktiv ikke understøttes der. Derudover kan din placering i verden i forhold til serverne til udvekslingen potentielt udgøre et problem eller en fordel afhængigt af din omstændighed.

Denne artikel er ikke beregnet til at tilslutte sig eller fordømme en bestemt børs og er i stedet simpelthen beregnet til at præsentere den tilgængelige information om disse to børser og hvordan de sammenlignes med hinanden. Foretag altid din egen forskning, inden du deltager i enhver kryptokurrencyvirksomhed.

Så uden videre, lad os begynde.

Besøg Binance Besøg Kucoin

Binance og Kucoin

Binance er en kryptokursudveksling, der oprindeligt kom fra Kina. Efter nedbrud på fastlandet for alle børser flyttede Binance til Hong Kong og har siden oplevet en spektakulær vækst.

Binance-websted

Læs vores fulde Binance-anmeldelse her.

Væksten har faktisk været så eksplosiv, at Binance midlertidigt måtte holde nye tilmeldinger, så webstedet fik tid til at vokse under pres, og de tillader stadig kun en vis mængde nye medlemmer at deltage hver dag. For at tilmelde dig Binance kræves intet ID. ID kræves kun, hvis du ønsker et højere medlemskab. Men for langt størstedelen af ​​de handlende skal baseniveau-kontoen være mere end tilstrækkelig.

Kucoin er også fra Kina og flyttede også til Hong Kong efter nedbruddet. Kucoin har oplevet en stabil vækst og tilbød et tilknyttet program, der opfordrede brugerne til at få andre til at tilmelde sig udvekslingen, igen har de været nødt til at lukke dette program på grund af den overvældende mængde nye medlemmer. Det er ikke klart på nuværende tidspunkt, om de vil genoptage dette tilbud.

Kucoin

Læs vores fulde Kucoin-anmeldelse her.

Gebyrer

Gebyrerne for Binance er 0,1% pr. Handel. Der er ingen gebyrer for at foretage indskud. For udbetalinger afhænger dette af det enkelte aktiv. For nogle eksempler på de største aktiver er bitcoin-tilbagetrækningsgebyret 0,001, for Ethereum er det 0,01 og for Litecoin er det også 0,01. Neo kræver intet gebyr. Disse gebyrer er relativt lave for udveksling af cryptocurrency. Nogle andre konkurrenter opkræver så meget som 0,18%.

Kucoin tilbyder ligesom Binance også gebyrer på 0,1% pr. Transaktion. Indehavere af Kucoin-tokens kan dog potentielt modtage halvdelen af ​​denne transaktion tilbage gennem sit unikke udbyttesystem. Mere om det senere.

Asset support

Binance tilbyder en bred vifte af aktiver, men tilbyder ikke det absolut største beløb samlet. Dette vil være fint for de fleste forhandlere, da de fleste forhandlere kun vil handle i de 100 bedste valutaer. På nuværende tidspunkt tilbyder Binance i alt 242 handel med par i henhold til coinmarketcap.com.

Ud over at handle par med bitcoin og Ethereum tilbyder Binance også par i sin egen valuta kendt som Binance-mønt og amerikanske dollar-tokens eller Tethers.

Kucoin understøtter i øjeblikket 179 handelspar. Selvom dette er færre end Binance, har Kucoin også handelspar med NEO, Kucoin tokens og Bitcoin Cash. Dette er i tillæg til alle de andre handelspar, der tilbydes af Binance, minus Binance-mønten.

Sikkerhed

Binance understøtter tofaktorautentificering, som burde være et standardtilbud for alle børser på dette tidspunkt.

På dette tidspunkt er der ingen tilgængelige oplysninger, der tyder på et større hack mod Binance. Generelt er dette gode nyheder, da de fleste udvekslinger er under konstant angreb fra hackere, der forsøger at svigagtigt trække eller misbruge kryptokurrencyaktiver.

Vi har dog fundet flere punkter, der skal noteres med hensyn til sikkerhed i Binance. Først tilbage i december Binance annonceret at de har registreret et stigende antal phishing-websteder, der blev vist på søgemaskiner, når brugerne forsøgte at finde børsen.

Vi har for nylig bemærket Binance phishing-websteder, der dukker op på forskellige søgemaskiner. Kontroller venligst, at du besøger https://t.co/EHudIk47cq, og husk også at aktivere Google Authenticator eller Mobile SMS-bekræftelse af din konto.https://t.co/n8gZlGeh80

– Binance (@binance) 21. december 2017

Dette er desværre et voksende problem i kryptovalutaverdenen, hvor bedragere køber reklame på søgemaskiner, der vil pege på et falsk sted, der er beregnet til at stjæle adgangskoder i stedet for det rigtige websted. Dette er uden for Binances kontrol, men de kan derfor ikke holdes ansvarlige for dette.

En bruger på Reddit indsendte en stolpe i begyndelsen af ​​denne måned om, at deres Binance-konto blev hacket og blev tømt for midler. Brugeren indrømmer, at de ikke havde aktiveret tofaktorautentisering på deres konto. Dette viser igen bare, hvor vigtig tofaktorautentificering er, når du gemmer kryptovaluta på et websted eller udveksler, selv i en kort periode.

Med hensyn til Kucoin-sikkerhed ser udvekslingen også ud til at have været hackfri. Derudover understøtter den tofaktorautentificering, og vi kunne ikke finde nogen rapporter, der tyder på, at individuelle konti bliver hacket.

Kunde service

Binance tilbyder flere muligheder for kundeservice. Den vigtigste metode til kundeservice er gennem sit eget billetsystem. Nogle brugere på Reddit rapporterer, at deres billetter tager flere dage for at få et svar. Den mest alvorlige sag er, at en bruger hævder at have en ubesvaret billet i to hele uger. Alt i alt synes den support, der tilbydes af Binance, at være mindst gennemsnitlig, hvis ikke over gennemsnittet blandt andre børser.

Kucoin er derimod ret berømt for sin lynhurtige kundeservice. Virksomheden tilbyder en 24-timers telegram supportchat og er generelt kendt for ekstremt hurtige leveringstider på supportanmodninger.

Udveksle specifikke kryptokurver

Både Binance og Kucoin tilbyder deres eget kryptokurrency-token. I tilfælde af Kucoin bruges tokens som en måde for ejere at modtage periodisk udbytte på 50% af børsens indtjening. Indehavere af tokenet kan muligvis også få en lavere transaktionsgebyrsats, men vi kunne ikke bekræfte dette fuldstændigt på grund af nogle modstridende rapporter.

Binance mønter er Brugt til “at betale for gebyrer på vores platform, inklusive men ikke begrænset til: udvekslingsgebyrer, tilbagetrækningsgebyrer, noteringsgebyrer, ethvert andet gebyr”.

Konklusioner

Lad os nu gå over de store kategorier en efter en og se om der er en klar vinder eller ej.

Asset support

Når det kommer til det samlede antal tilbudte aktivpar, er Binance vinderen. Kucoin tilbyder også en række unikke aktiver og giver mulighed for udveksling mod Bitcoin Cash, hvilket giver det en lille fordel i dette område.

For kategorien aktivstøtte er resultatet uafgjort. Handlende skal se på tilbudene for at se, hvem der har det, de har brug for.

Gebyrer

Når det kommer til gebyrer, har både Binance og Kucoin den samme grundlæggende gebyrstruktur. Forskellen ser ud til at ligge i forbindelsen mellem udvekslingsgebyrer og kryptokurrency-tokens, der er specifikke for hver udveksling.

For eksempel, hvis nogen skulle have købt et stort antal Binance Coin-tokens til en meget lav pris, ville gebyret, de ville betale, være forholdsvis ret lavt. Omvendt, hvis nogen deltog i Kucoins tilknyttede program, kunne de faktisk drage fordel af de gebyrer, der betales af andre. Derudover modtager indehavere af Kucoin-tokens den periodiske udbyttebetaling.

Så resultatet af gebyrafsnittet er endnu en gang uafgjort, da det næsten helt afhænger af den erhvervsdrivendes forhold til tokens.

Sikkerhed

Samlet set var vi ikke i stand til at finde væsentlige problemer, der var det direkte resultat af tilsyn eller fejl begået af selve børsen. Det ser imidlertid ud til, at nogle Binance-brugere har mistet penge på grund af ikke at aktivere alle sikkerhedsfunktioner.

Resultaterne for sikkerhedssektionen er en meget, meget tæt sejr af Kucoin.

Kunde service

I denne kategori er Kucoin den klare vinder. Mens Binance for de fleste forhandlere synes at tilbyde tilfredsstillende support, synes de undertiden at blive bagud og er derfor meget langsomme med at svare på nogle kundeservicebilletter. Også deres afhængighed af et billetbaseret system betyder, at svarene altid vil være mindst et par timer væk, hvis ikke dage eller uger.

Da Kucoin tilbyder sin live 24-timers chatsupport med hurtige leveringstider, er de den klare vinder i denne kategori.

Afsluttende tanker

Selvom der ikke er nogen klar eller absolut vinder i denne sammenligning, har vi personligt fundet ud af, at der er en række forskelle mellem Binance og Kucoin, som forhandlere skal være opmærksomme på, før de tilmelder sig. Samlet set synes begge børser at være ret populære og har deres egen supportbase. Det er op til de erhvervsdrivendes egne præferencer og krav at fastslå, hvilken der er bedst for dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me