Begyndervejledning til udveksling af Indacoin: Komplet gennemgang

IndacCoin anmeldelse

Baseret i London, Storbritannien, Indacoin er en kryptokursudveksling, der giver brugerne mulighed for at købe de mest populære kryptokurver med det samme. Indacoin skiller sig ud fra andre børser ved at tilbyde kunderne muligheden for at købe Bitcoins ud over 700 forskellige kryptokurver ved hjælp af et større kreditkort. Dette giver et praktisk indgangspunkt i kryptovalutaverdenen og gør det muligt at købe mere obskure kryptokurver uden først at skulle købe en større, som Bitcoin eller Ethereum. Indacoin kræver ingen registrering for at foretage et køb.

IndacCoin anmeldelse

Mens nogle krypto-udvekslinger er relativt nye, har Indacoin allerede en solid historie fra 2013. Som nævnt er det baseret i London. Siden 2015 har mere end 500.000 kunder brugt Indacoin og værdsat dets tilbud. Indacoins placering i London betyder, at det skal overholde reglerne i Det Forenede Kongerige, hvilket giver brugerne ekstra ro i sindet.

Besøg IndaCoin

Hvem kan bruge Indacoin?

I øjeblikket har Indacoin støtte til næsten overalt i verden. Den eneste undtagelse i skrivende stund er USA, da det ikke lovligt kan acceptere kunder derfra. Platformen fungerer i mere end 100 forskellige lande, hvilket gør det muligt for dem overalt i verden at købe kryptokurrency let. For at bruge Indacoin skal du have et Mastercard eller Visa med 3D-Secure.

For at hjælpe med brugervenlighed for dem fra forskellige lande er Indacoin tilgængelig på ni forskellige sprog. Vælg mellem arabisk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, russisk, spansk og tyrkisk.

En af de praktiske ting ved Indacoin er, at du ikke behøver at registrere dig for en konto for at købe kryptovalutaer. I stedet skal du bare vælge det beløb, du vil købe, og angive sådanne oplysninger som din krypto-tegnebog-adresse, kortoplysninger, mobiltelefonnummer og e-mail.

Hvordan køber du kryptovaluta med Indacoin?

At købe din valgte kryptokurrency via Indacoin er utrolig enkel. Hvis du vil købe Bitcoin, skal du vælge “Køb Bitcoin” fra hjemmesiden. Du vil derefter være i stand til at vælge den fiat-valuta, du ønsker at betale i (USD, EUR eller RUB) og den kryptokurrency, du vil købe. Alle valgmuligheder vises via rullemenuer med standardindstillingerne indstillet til USD og BTC. Indtast mængden af ​​fiat-valuta, du ønsker at bruge, og formularen udfylder automatisk, hvor meget krypto du modtager. Under dette vil du indtaste din e-mail-adresse og din crypto wallet-adresse. Alternativt kan du oprette en Bitcoin-tegnebog ved hjælp af Indacoin.

At købe

Følg de samme trin for enhver kryptovaluta efter eget valg. Der er direkte links til at købe større kryptokurver fra hjemmesiden, herunder Bitcoin, Ethereum, Ripple og Bitcoin Cash. Alternativt kan du se diagrammet midt på hjemmesiden med en masterliste over tilbudte kryptokurver. Hold markøren over din valgte krypto, og vælg derefter “Køb”.

Uanset hvilken krypto du vælger, fører Indacoin dig til den samme side som beskrevet ovenfor, men kryptovalutaen, der er valgt i rullemenuen, varierer alt efter om du har klikket på “Køb Bitcoin”, “Køb NEO” eller “Køb” noget andet. På denne måde kan du klikke på en hvilken som helst “Køb” -knap og derefter justere kryptovalutaen. Hvis du først vælger den rigtige, kan du se priserne i realtid. Da Indacoin understøtter 700 altcoins, inkluderer rullemenuen for kryptokurver en søgefelt, så brugerne ikke behøver at rulle igennem, hvilket sparer tid.

Indacoin-gebyrer

Gebyrerne i forbindelse med brug af Indacoin varierer baseret på flere faktorer, som platformen ikke let afslører. For at sikre gennemsigtighed med hensyn til gebyrer fortæller den Indacoin-regnemaskine, du bruger til at bestemme din konvertering, dig den specifikke mængde kryptokurrency, du modtager i betragtning af den fiat, du bruger, med gebyrer, der allerede er taget i betragtning. Som sådan angiver du det samlede beløb, du vil betale for en transaktion i fiat-valuta, og den samlede krypto, som du modtager, beregner allerede gebyrer, så du modtager det antal, lommeregneren viser.

Selvom denne metode er praktisk for brugere, da der ikke er behov for at beregne gebyrer, giver den også mulighed for manglende gennemsigtighed i slutningen af ​​Indacoin. Fordi gebyrene automatisk beregnes i hver transaktion, har Indacoin en tendens til at opkræve meget høje gebyrer sammenlignet med andre børser. Selvfølgelig er dette en almindelig tendens blandt enhver lignende børs, der accepterer betaling via kreditkort, men det er stadig noget at huske på. Alligevel er de fleste klager vedrørende Indacoin relateret til dets høje transaktionsgebyrer, hvor nogle brugere beregner dem til 30 procent.

Som et eksempel var markedsprisen for Bitcoin i skrivende stund $ 6.685 USD. Indacoin havde det noteret til $ 8.198. Det er en forskel på $ 1.513, som du i det væsentlige betaler i gebyrer, dette er meget højt sammenlignet med andre børser som Coinbase.

Hvor lang tid tager transaktioner?

Den gennemsnitlige transaktion på Indacoin tager cirka 30 minutter. Denne tidsperiode begynder efter du har foretaget ordren eller efter afslutningen af ​​verifikationen i tilfælde af første gang ved hjælp af et bestemt kort.

IndaCoin-transaktionsgrænser

Indacoin har altid en mindste transaktionsgrænse på $ 50. Den første transaktion er begrænset til $ 200. Fire dage efter det første køb kan din anden transaktion have yderligere $ 200. Dette stiger med yderligere $ 500 syv dage efter transaktionen og $ 2.000 på 14 dage. Når der er gået en måned siden dit første køb, har du ikke længere en maksimumsgrænse for kortkøb, forudsat at din bank eller kreditkortselskab godkender transaktionen.

Indacoin-verifikation

For at gennemføre en transaktion ved hjælp af Indacoin skal du muligvis bekræfte dit kort ved at indtaste en firecifret kode, du modtager i et telefonopkald. Nogle brugere kan også kræve videoverifikation. Dette kræver optagelse af en video med dit ansigt og derefter upload af enten et foto eller scanning af et officielt foto-ID. Denne verifikation er typisk påkrævet første gang du bruger et nyt kort, men det er ikke nødvendigt, når du bruger det samme kort igen i fremtiden.

Handel

Indacoin har også et handelsområde mærket Køb / Sælg, som giver dig mulighed for at handle mellem valutaer og sælge dem til fiat-valuta. Handelsgrænsefladen er meget sparsom, men der vises ikke meget information bortset fra et simpelt diagram og køb-salgskasse.

Handel

Hvad andet kan du gøre med Indacoin?

Ud over at købe kryptovaluta via Indacoin kan du også gemme mere end 700 understøttede kryptokurver i en enkelt tegnebog. Ved hjælp af platformen kan du nemt sende krypto til andre med den samme lethed, som du ville sende en besked. Du kan også se din investeringsportefølje og spore ændringer inden for den.

Indacoin mobilapp

Indacoin tilbyder en mobilapplikation til både Android- og Apple-brugere, hvilket gør det muligt at udnytte tegnebogen og andre funktioner via din smartphone eller tablet. Brug applikationen til at købe kryptovalutaer med et debet- eller kreditkort, gemme kryptokurrency, sende den og administrere den. Denne applikation er din nøgle til let at sende kryptokurrency til andre bare via deres mobiltelefonnummer. Hvis du ofte har brugt adresser til Bitcoin, kan du oprette skabeloner til dem for fremtidig bekvemmelighed.

Applikationen giver dig også mulighed for at kontakte kundesupport via tegnebogen. Se din transaktionshistorik eller din tegnebogadresse, enten som en QR-kode eller i det traditionelle adresseformat. Applikationen er brugervenlig, og Indacoin har planer om opdateringer for at forbedre brugervenligheden i fremtiden.

Indacoin anmeldelser

Udover klager over høje gebyrer har Indacoin en tendens til at modtage positive anmeldelser for sin intuitive grænseflade og hurtige transaktionstid. De, der har brugt platformen, roser den for bekvemmeligheden ved at kunne oprette en transaktion uden at oprette en konto og endda for enkeltheden ved kortbekræftelsesprocessen.

Brugere sætter pris på den relative anonymitet, der også kommer fra manglen på krav til oprettelse af en konto. Teoretisk set kan du få et forudbetalt betalingskort (så længe det har 3D-Secure) og en forudbetalt brændertelefon for at holde dine oplysninger private, selvom du stadig skal bekræfte din identitet via et video- og foto-ID. Alligevel kræver Indacoin meget mindre information end konkurrenter.

Indacoin anmeldelser

Samlet set roser brugerne Indacoin for sin ligefremme platform, enkelhed og god kundesupport.

Mens gebyrer er høje, er det tilfældet for enhver anden platform, der giver dig mulighed for at købe krypto ved hjælp af et kreditkort. Hvis du har tid og ikke har noget imod yderligere verifikation, kan du spare en masse penge, især ved store indkøb, ved at vælge en anden bytte med en anden indbetalingsmetode og lavere gebyrer. Når det kommer til bekvemmelighed, giver Indacoin det bestemt til konkurrencedygtige priser.

Indacoin kundesupport

Indacoin tilbyder brugerne flere muligheder for at kontakte support. Du kan sende en e-mail, bruge live chat-funktionen til support i realtid eller ringe til nummeret, der har en britisk landekode. Der er også et omfattende FAQ-afsnit, der indeholder information om generelle forespørgsler om kryptokurver og de specifikke for Indacoin, såsom konti og transaktioner.

Er IndaCoin sikkert?

Noget sikkerhed på Indacoin kommer gennem kortbekræftelsesprocessen, som beskytter brugere mod svindlere, hackere og korttyveri. Dine kortoplysninger vil altid være sikre, da Indacoin aldrig modtager din CCV-kode eller det fulde nummer på dit kort. Hele transaktionen gennemgår et sikkert Mastercard eller Visa gateway, og Indacard samler kun de nødvendige oplysninger for at bekræfte, at det er dit kort. Disse oplysninger deles aldrig uden samtykke. Derudover accepterer Indacoin kun 3D-Secure-kort.

Indacoin API

Udviklere vil sætte pris på, at Indacoin har en API, der indeholder enkel integration. Enkel integration kræver kun grundlæggende oplysninger, eller du kan vælge en tæt integration i stedet, hvilket kræver mere information og kontakt PR via e-mail. Derudover tilføjede platformen muligheden for integration uden en API eller det traditionelle valg af at bruge en API. Udviklere, der er interesserede i at udnytte API’en og / eller integrationen, finder alle de oplysninger, de har brug for, på siden dedikeret til API’en. Fra en hvilken som helst side på Indacoin-webstedet skal du gå til rullemenuen “Produkter” fra hovedmenuen (lige ved siden af ​​sprogvalget) og vælge “Betalingsbehandling API.”

Konklusion

Indacoin er en platform, der giver brugerne mulighed for at købe kryptovaluta ved hjælp af deres kredit- eller betalingskort. Dens tilgængelighed i næsten alle lande i verden og en række understøttede sprog gør det meget nyttigt. Støtten til 700 altcoins øger chancerne for, at brugerne kan købe deres foretrukne krypto direkte med et debet- eller kreditkort uden at skulle gennemføre en ekstra konvertering. Indacoin har kun support til at købe kryptovalutaer med et kort.

Den indbyggede tegnebog er også nyttig for dem, der ønsker en multikurrency-tegnebog. Endelig hjælper de mobile platforme med intuitiv brug og tilgængelighed, både til kryptokøb og adgang til tegnebogen.

Desværre synes gebyrene ublu, du betaler enorme beløb til fordel for at købe med kreditkort. Der er bedre fiat-on-ramper end Indacoin, og derfor kan vi ikke anbefale, at du bruger dem.

Besøg IndaCoin

IndaCoin

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-indacoin-udveksling-komplet-gennemgang.gif”

alt = “Indacoin anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 6.4

Brugervenlighed

7.0 / 10

Omdømme

7.0 / 10

Gebyrer

2,0 / 10

Kunde support

7.0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

  • Fiat køb
  • Godt valg af mønter
  • Godt etableret
  • Pålideligt firma

Ulemper

  • Meget høje gebyrer
  • Dårlig handelsgrænseflade

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"IndaCoin","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 08 \ /indacoin-review.gif","beskrivelse":"Baseret i London, Storbritannien, er Indacoin en kryptokursudveksling, der giver brugerne mulighed for at købe de mest populære kryptokurver med det samme. Indacoin skiller sig ud fra andre børser ved at tilbyde kunderne muligheden for at købe Bitcoins ud over 700 forskellige kryptokurver ved hjælp af et større kreditkort. Dette giver et praktisk indgangspunkt i kryptovalutaverdenen og…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"6.40"},"navn":"IndaCoin","reviewBody":"Baseret i London, Storbritannien, er Indacoin en kryptokursudveksling, der giver brugerne mulighed for at købe de mest populære kryptokurver med det samme. Indacoin skiller sig ud fra andre børser ved at tilbyde kunderne muligheden for at købe Bitcoins ud over 700 forskellige kryptokurver ved hjælp af et større kreditkort. Dette giver et praktisk indgangspunkt i kryptovalutaverdenen og gør det muligt at købe mere obskure kryptokurver uden først at skulle købe en større, som Bitcoin eller Ethereum. Indacoin kræver ingen registrering for at foretage et køb. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Mens nogle kryptobørs er relativt nye, har Indacoin allerede en solid historie fra 2013. Som nævnt er det baseret i London. Siden 2015 har mere end 500.000 kunder brugt Indacoin og værdsat dets tilbud. Indacoins placering i London betyder, at det skal overholde reglerne i Det Forenede Kongerige, hvilket giver brugerne yderligere ro i sindet. \ R \ nBesøg IndaCoin \ r \ n \ r \ nHvem kan bruge Indacoin? \ R \ nI øjeblikket Indacoin har støtte til næsten overalt i verden. Den eneste undtagelse i skrivende stund er USA, da det ikke lovligt kan acceptere kunder derfra. Platformen fungerer i mere end 100 forskellige lande, hvilket gør det muligt for dem overalt i verden at købe kryptokurrency let. For at bruge Indacoin skal du have et Mastercard eller Visa med 3D-Secure. \ R \ n \ r \ nFor at hjælpe med brugervenlighed for dem fra forskellige lande er Indacoin tilgængelig på ni forskellige sprog. Vælg mellem arabisk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, russisk, spansk og tyrkisk. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEn af de bekvemme ting ved Indacoin er, at du ikke behøver tilmeld dig en konto for at købe kryptovalutaer. I stedet skal du bare vælge det beløb, du vil købe, og give sådanne oplysninger som din crypto-tegnebog-adresse, kortoplysninger, mobiltelefonnummer og e-mail. \ R \ nHvordan køber du kryptovaluta med Indacoin? \ R \ nKøb af din kryptovaluta valg via Indacoin er utroligt simpelt. Hvis du vil købe Bitcoin, skal du vælge \ u201cKøb Bitcoin \ u201d fra hjemmesiden. Du vil derefter være i stand til at vælge den fiat-valuta, du ønsker at betale i (USD, EUR eller RUB) og den kryptokurrency, du vil købe. Alle valgmuligheder vises via rullemenuer med standardindstillingerne indstillet til USD og BTC. Indtast mængden af ​​fiat-valuta, du ønsker at bruge, og formularen udfylder automatisk, hvor meget krypto du modtager. Under dette vil du indtaste din e-mail-adresse og din crypto wallet-adresse. Alternativt kan du oprette en Bitcoin-tegnebog ved hjælp af Indacoin. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFølg de samme trin for enhver kryptovaluta efter eget valg. Der er direkte links til at købe større kryptokurver fra hjemmesiden, herunder Bitcoin, Ethereum, Ripple og Bitcoin Cash. Alternativt kan du se diagrammet midt på hjemmesiden med en masterliste over tilbudte kryptokurver. Hold markøren over din valgte krypto, og vælg derefter \ u201cKøb. \ U201d \ r \ n \ r \ n Uanset hvilken krypto du vælger, vil Indacoin føre dig til den samme side som beskrevet ovenfor, men den valgte kryptokurrency fra rullemenuen vil variere alt efter om du klikkede på \ u201cKøb Bitcoin, \ u201d \ u201cKøb NEO, \ u201d eller \ u201cKøb \ u201d noget andet. På denne måde kan du klikke på en vilkårlig knap og derefter justere kryptovalutaen. Hvis du først vælger den rigtige, kan du se priserne i realtid. Da Indacoin understøtter 700 altcoins, inkluderer rullemenuen for kryptokurver en søgefelt, så brugerne ikke behøver at rulle igennem, hvilket sparer tid. \ R \ nIndacoin-gebyrer \ r \ nGebyrerne i forbindelse med brug af Indacoin varierer afhængigt af flere faktorer, som platformen afslører ikke let. For at sikre gennemsigtighed med hensyn til gebyrer fortæller den Indacoin-regnemaskine, du bruger til at bestemme din konvertering, den specifikke mængde kryptokurrency, du modtager i betragtning af den fiat, du bruger, med allerede taget i betragtning. Som sådan angiver du det samlede beløb, du vil betale for en transaktion i fiat-valuta, og den samlede krypto, som du modtager, beregner allerede gebyrer, så du modtager det antal, regnemaskinen viser. \ R \ n \ r \ n Mens denne metode er praktisk for brugere, da der ikke er behov for at beregne gebyrer, giver det også mulighed for manglende gennemsigtighed i slutningen af ​​Indacoin. Fordi gebyrene automatisk beregnes i hver transaktion, har Indacoin en tendens til at opkræve meget høje gebyrer sammenlignet med andre børser. Selvfølgelig er dette en almindelig tendens blandt enhver lignende børs, der accepterer betaling via kreditkort, men det er stadig noget at huske på. Alligevel er størstedelen af ​​klager vedrørende Indacoin relateret til dets høje transaktionsgebyrer, hvor nogle brugere beregner dem til 30 procent. \ R \ n \ r \ n Som et eksempel var markedsprisen for Bitcoin i skrivende stund 6.685 $. USD. Indacoin havde det noteret til $ 8.198. Det er en forskel på $ 1.513, som du i det væsentlige betaler i gebyrer, dette er meget højt sammenlignet med andre børser som Coinbase. \ R \ nHvor lang tid tager transaktioner? \ R \ nDen gennemsnitlige transaktion på Indacoin tager cirka 30 minutter. Denne tidsperiode begynder efter du har foretaget ordren eller efter afslutningen af ​​verifikationen i tilfælde af første gang ved hjælp af et bestemt kort. \ R \ nIndaCoin Transaction Limits \ r \ nIndacoin har altid en mindste transaktionsgrænse på $ 50. Den første transaktion er begrænset til $ 200. Fire dage efter det første køb kan din anden transaktion have yderligere $ 200. Dette stiger med yderligere $ 500 syv dage efter transaktionen og $ 2.000 på 14 dage. Når der er gået en måned siden dit første køb, har du ikke længere en maksimumsgrænse for kortkøb, forudsat at din bank eller dit kreditkortselskab godkender transaktionen. \ R \ nIndacoin Verificatioon \ r \ nFor at gennemføre en transaktion ved hjælp af Indacoin skal du muligvis for at bekræfte dit kort ved at indtaste en firecifret kode, du modtager i et telefonopkald. Nogle brugere kan også kræve videoverifikation. Dette kræver optagelse af en video med dit ansigt og derefter upload af enten et foto eller scanning af et officielt foto-ID. Denne verifikation er typisk påkrævet første gang du bruger et nyt kort, men det er ikke nødvendigt, når du bruger det samme kort igen i fremtiden. \ R \ nHandling \ r \ nIndacoin har også et handelsområde mærket Køb \ / Sælg som giver dig mulighed for at handle mellem valutaer samt sælge dem til fiat-valuta. Handelsgrænsefladen er meget sparsom, men der vises ikke meget information bortset fra et simpelt diagram og køb salgskasse. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvad kan du gøre med Indacoin? \ R \ nForuden at købe kryptokurrency via Indacoin, kan du også gemme mere end 700 understøttede kryptokurver i en enkelt tegnebog. Ved hjælp af platformen kan du nemt sende krypto til andre med den samme lethed, som du ville sende en besked. Du kan også se din investeringsportefølje og spore ændringer i den. \ R \ nIndacoin Mobile App \ r \ nIndacoin tilbyder en mobilapplikation til både Android- og Apple-brugere, hvilket gør det muligt at udnytte tegnebogen og andre funktioner via din smartphone eller tablet. Brug applikationen til at købe kryptovalutaer med et debet- eller kreditkort, gemme kryptokurrency, sende den og administrere den. Denne applikation er din nøgle til let at sende kryptokurrency til andre bare via deres mobiltelefonnummer. Hvis du ofte har brugt adresser til Bitcoin, kan du oprette skabeloner til dem for fremtidig bekvemmelighed. \ R \ n \ r \ nApplikationen giver dig også mulighed for at kontakte kundesupport via tegnebogen. Se din transaktionshistorik eller din tegnebogadresse, enten som en QR-kode eller i det traditionelle adresseformat. Applikationen er brugervenlig, og Indacoin har planer om opdateringer, der forbedrer brugervenligheden i fremtiden. \ R \ nIndacoin anmeldelser \ r \ nBortset fra klager over høje gebyrer har Indacoin en tendens til at modtage positive anmeldelser for sin intuitive grænseflade og hurtige transaktion tid. De, der har brugt platformen, roser den for bekvemmeligheden ved at kunne oprette en transaktion uden at oprette en konto og endda for enkeltheden ved kortbekræftelsesprocessen. \ R \ n \ r \ nBrugere sætter pris på den relative anonymitet, der også kommer fra manglen på krav til oprettelse af en konto. Teoretisk set kan du få et forudbetalt betalingskort (så længe det har 3D-Secure) og en forudbetalt brændertelefon for at holde dine oplysninger private, selvom du stadig skal bekræfte din identitet via et video- og foto-id. Alligevel kræver Indacoin meget mindre information end konkurrenter. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Samlet set roser brugerne Indacoin for sin ligefremme platform, enkelhed og god kundesupport. \ R \ n \ r \ nMens gebyrerne er høje, er det tilfældet for enhver anden platform, der lader dig købe krypto ved hjælp af et kreditkort. Hvis du har tid og ikke har noget imod yderligere verifikation, kan du spare en masse penge, især ved store indkøb, ved at vælge en anden bytte med en anden indbetalingsmetode og lavere gebyrer. Når det kommer til bekvemmelighed, giver Indacoin det bestemt til konkurrencedygtige priser. \ R \ nIndacoin Customer Support \ r \ nIndacoin tilbyder brugerne flere muligheder for at kontakte support. Du kan sende en e-mail, bruge live chat-funktionen til support i realtid eller ringe til nummeret, der har en britisk landekode. Der er også en omfattende FAQ-sektion, der indeholder oplysninger om generelle forespørgsler om kryptokurver og de specifikke for Indacoin, såsom konti og transaktioner. \ R \ n Er IndaCoin Safe? \ R \ nNogle sikkerhed på Indacoin kommer gennem kortbekræftelsesprocessen, som beskytter brugere mod svindlere, hackere og tyveri af kort. Dine kortoplysninger vil altid være sikre, da Indacoin aldrig modtager din CCV-kode eller det fulde nummer på dit kort. Hele transaktionen gennemgår et sikkert Mastercard eller Visa gateway, og Indacard samler kun de nødvendige oplysninger for at bekræfte, at det er dit kort. Disse oplysninger deles aldrig uden samtykke. Derudover accepterer Indacoin kun 3D-Secure-kort. \ R \ nIndacoin API \ r \ nUdviklere vil sætte pris på, at Indacoin har en API, der indeholder enkel integration. Enkel integration kræver kun grundlæggende oplysninger, eller du kan vælge en tæt integration i stedet, hvilket kræver mere information og kontakt PR via e-mail. Derudover tilføjede platformen muligheden for integration uden en API eller det traditionelle valg af at bruge en API. Udviklere, der er interesserede i at udnytte API og \ / eller integration, finder alle de oplysninger, de har brug for på siden dedikeret til API’en. Fra enhver side på Indacoin-webstedet skal du gå til rullemenuen \ u201cProducts \ u201d fra hovedmenuen (lige ved siden af ​​sprogvalget) og vælge \ u201cPayment Processing API. \ U201d \ r \ nKonklusion \ r \ nIndacoin er en platform, der tillader brugere til at købe kryptovaluta ved hjælp af deres kredit- eller betalingskort. Dens tilgængelighed i næsten alle lande i verden og en række understøttede sprog gør det meget nyttigt. Støtten til 700 altcoins øger chancerne for, at brugerne kan købe deres foretrukne krypto direkte med et debet- eller kreditkort uden at skulle gennemføre en ekstra konvertering. Indacoin har kun support til køb af kryptokurver med et kort. \ R \ n \ r \ nDen indbyggede tegnebog er også nyttig for dem, der ønsker en multikurrency-tegnebog. Endelig hjælper de mobile platforme med intuitiv brug og tilgængelighed, både til kryptokøb og adgang til tegnebogen. \ R \ n \ r \ nDessværre synes gebyrene ublu, du betaler enorme beløb til fordel for at købe med kreditkort. Der er bedre fiat on-ramper end Indacoin, og derfor kan vi ikke anbefale, at du bruger dem. \ R \ nBesøg IndaCoin","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2018-08-22"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me