Begyndervejledning til kryptopi: Komplet gennemgang

Cryptopia anmeldelse

Cryptopia er en af ​​de mange kryptokursudvekslinger, der giver brugerne mulighed for at købe og sælge deres aktiver. I modsætning til nogle børser, hvor transaktioner gennemgår selve børsen, er Cryptopia peer-to-peer, så alle handler sker direkte med de andre brugere. For at få det til at skille sig ud har Cryptopia også en markedsplads, der giver dig mulighed for at købe, sælge eller handle næsten alt ved hjælp af kryptokurrency. Dette er en unik kombination i verden af ​​kryptokurrency og et svar på noget, som markedet har brug for.

Cryptopia anmeldelse

Cryptopia er registreret i New Zealand under navnet Cryptopia Limited. Det er et helt legitimt selskab registreret hos den newzealandske regering. Det er baseret i Christchurch, og officielle dokumenter viser, at det blev registreret i juli 2014 med to direktører, Adam Clark og Robert Dawson. Ifølge de officielle registreringsoplysninger er Cryptopia en softwareudviklingstjeneste. Det har ingen krav som en finansiel tjeneste, noget der kan føje til dets regler.

Besøg Cryptopia

Cryptopia-funktioner

Peer-to-peer-udveksling af kryptokurver er en af ​​de mest populære funktioner i Cryptopia. Platformen rangerer regelmæssigt mellem 50 og 60 for de bedste kryptokurrencyudvekslinger med data baseret på handelsvolumen. Selvom andre børser bestemt er mere populære for de mest almindelige kryptokurver, som Bitcoin, gør Cryptopias omfattende kryptokurrency support det ideelt for alle, der ønsker at handle med en mindre almindelig kryptovaluta. Du vil sandsynligvis finde næsten enhver kryptovaluta, du søger efter på Cryptopia.

Markedsplads

Markedspladsen forbundet med Cryptopia er let en af ​​dens mest innovative funktioner. Markedspladsen ligner ethvert andet klassificeret websted, der bruges til køb, salg og handel, men i stedet for at bruge fiat-valutaer foretager brugerne transaktioner i kryptovalutaer.

Arbitrage

Arbitrage-tjenesten giver information i form af, hvad forskellige kryptokurver er noteret på på de andre populære børser. Denne information giver brugerne mulighed for at træffe en informeret beslutning, så de får en bedre aftale. Dette kan være nyttigt at tjene nogle penge på mindre populære kryptokurver, da det er meget mere udfordrende med høj likviditetsvalutaer, såsom Bitcoin.

Coininfo

Cryptopia har også opdaterede oplysninger om de mere end 500 mønter, der handles på hjemmesiden. De relevante oplysninger er anført i CoinInfo på en ligetil måde. Se sådanne oplysninger som den samlede vurdering, algoritmer, netværk, forbindelsesnummer, tegnebogstatus, listestatus og blokhøjde.

Paytopia

Paytopia er det sæt af tjenester og produkter, der tilbydes direkte af Cryptopia. Disse inkluderer salgsfremmende værktøjer, der hjælper dig med at gøre dine lister set og udnyttet. De fleste tjenester betales med Dotcoin og tilbyder et månedligt abonnement.

Lotteri

Cryptopia har også sit eget lotteri. Du kan deltage og vinde et dagligt eller månedligt lotteri, som typisk tildeler præmier for første, anden og tredje plads. I skrivende stund var Lotto-delen af ​​webstedet ikke for nylig blevet opdateret med den seneste tegning i historien, der blev anført i slutningen af ​​oktober 2017. Det er dog værd at holde øje med Lotto for at se, om Cryptopia arbejder for at genoplive det.

Mineaksel

Mineshaft er Cryptopias minedriftsplatform, der er designet til at arbejde med forskellige kryptokurver. Det understøtter et utroligt udvalg af minearbejdere, inklusive dem, der kun bruger en enkelt GPU eller CPU, ASIC-mestere og alle derimellem.

Hvordan tilmelder du dig Cryptopia og bekræfter din konto?

Tilmelding til Cryptopia er utrolig let. Start med at udfylde registreringsformularen på hjemmesiden. Derfra skal du mindst bekræfte din e-mail-adresse. Hvis du kun bekræfter dette stykke information, har du en daglig grænse for tilbagetrækning og overførsel på $ 5.000.

Cryptopia tilmelding

Trin 2-verifikation inkluderer at give et id, dit fulde navn, din adresse og et foto af dig selv med det id. Grænserne stiger til $ 50.000 pr. Døgn. Den sidste fase af verifikationen kræver bevis for din adresse, en skriftlig erklæring, der beskriver, hvorfor du har brug for højere grænser, og et foto af dig og dit Cryptopia-brugernavn håndskrevet. Grænserne kan hæves til $ 500.000 med denne verifikation. Du skal dog have tofaktorautentificering, som bare er valgfri for andre verifikationsniveauer.

Hvem er Cryptopia åben for?

Så længe du bekræfter din konto, kan du bruge Cryptopia uanset hvor i verden du er. Bare husk, at den eneste fiat-valuta, platformen bruger, er newzealandske dollars, da det er her platformen er baseret. Derudover skal enhver bankoverførsel ske ved hjælp af en New Zealand-bankkonto. Dette betyder, at så længe du er villig til at holde dig til kryptovalutaer eller konvertere dine fiat-valutaer til newzealandske dollars, kan du bruge Cryptopia.

Hvordan finansierer du din Cryptopia-konto?

Husk, at den eneste fiat-valuta, der er kompatibel med Cryptopia, er newzealandske dollars. Finansiering af din konto med kryptokurrency er relativt ligetil. Når du er logget ind, skal du bare klikke på Bitcoin-symbolet, der vises ved siden af ​​dit brugernavn. Derefter skal du trykke på “Deposit” i menuen. Dette fører dig til en side, hvor du vælger altcoin efter eget valg. Systemet genererer en engangsindbetalingsadresse, og du sender pengene derhen.

Indskud af kryptopi

Sådan handler du med Cryptopia

For at starte en handel skal du starte med at gå til fanen “Exchange” på hjemmesiden. Bekræft, at du har fanen “Markets” valgt i venstre side af skærmen. Du kan derefter gennemse parrene eller bruge søgefeltet, som filtrerer resultaterne. Derfra vil du se de eksisterende ordrer, der matcher dit valgte handelspar, og du kan gennemføre ordren.

Handel med Cryptopia

Cryptopia Marketplace

Et unikt træk ved Cryptopia er inkluderingen af ​​en markedsplads, hvor brugerne kan købe og sælge varer, sende auktioner og ønskede annoncer – lidt som eBay eller Facebook købe og sælge grupper. De fleste af de nævnte poster er Crypto-relaterede, såsom minedrift, ICO-guider, valutaer, handelsbots og andre softwarestykker.

Cryptopia Marketplace

Brug af Marketplace begynder med at klikke på fanen “Marketplace” øverst på siden. Derfra kan du søge i listerne eller gennemse kategorier. Hvis du vil oprette en fortegnelse, skal du klikke på knappen “+ Tilføj” og følge instruktionerne. Du har valget mellem at oprette en auktion eller vælge en fast pris på salget. Da Cryptopia fungerer rundt omkring i verden, skal du altid være opmærksom på placeringen af ​​fysiske genstande for at få en idé om, hvor lang tid det tager at ankomme, og om du skal betale for forsendelse.

Hvad er Cryptopia-belønninger?

Cryptopia har en belønnings-bot, der belønner brugerne, når de bruger hjemmesiden og gennemfører visse handlinger. Belønningerne har alle tilfældige mængder tilfældige mønter og tildeles for at udføre tilfældige opgaver inden for et bestemt tidsvindue. Bare nogle af de handlinger, der kan føre til belønninger, inkluderer at finde blokke, stemme, chatte, indsætte mineaktier, handel og tip. Den fulde belønningshistorik er angivet på webstedet for gennemsigtighed.

Cryptopia-belønninger

Hver dag har hver mønt 161 belønninger. Disse belønninger er opdelt i en 5 procent belønning, 10 1 procent belønning, 50 0,1 procent belønning og 100 0,01 procent belønning. Belønninger udløber, så hvis du ikke udløser den inden for den givne tid, udløber den og vender tilbage til balancen i belønningsbotten. Brugere kan donere til denne belønnings-bot, hvis de ønsker det.

Hvilke kryptovalutaer understøtter Cryptopia?

Selvom den eneste fiat-valuta, som Cryptopia understøtter, er newzealandske dollars, understøtter den et tilsyneladende uendeligt antal kryptokurver, et tal, der vokser konstant. I skrivende stund (januar 2018) understøttes der 574 kryptokurver, så du har ikke noget problem med at finde support til de mest populære og endda dem, som få har hørt om.

Hvordan tilføjer du en mønt til Cryptopia?

Hvis du tilfældigvis har en kryptovaluta, du vil udveksle eller bruge på Cryptopia, men den ikke understøttes i øjeblikket, gør platformen det nemt at tilføje det. Besøg Paytopia, og tryk på “Køb nu” for en børsnotering. Derefter udfylder du oplysningerne om mønten, herunder dens navn, ticker, algoritme, netværkstype, valutawebsted, block explorer-link og mere. Indsendelse af oplysninger koster 5 millioner DOT. Dette dækker omkostningerne ved at gennemgå oplysningerne og føje dem til webstedet. Denne pris kan ændres.

Hvem får mest ud af Cryptopia?

Mens grænsefladen til Cryptopia ser lidt dateret ud sammenlignet med nyere udvekslinger som Binance eller Kucoin, er det klart og intuitivt, hvilket betyder, at den gennemsnitlige person ikke har noget problem med at bruge denne platform.

Fordi Cryptopia ikke tilbyder avancerede handelsfunktioner, er det ikke ideelt for avancerede forhandlere, der handler meget med kryptokurrencyhandel. I stedet er det bedst egnet til dem, der foretager mere afslappet handel eller køb af kryptokurver.

Det er også en fremragende ressource for dem, der søger efter gode tilbud, eller som ønsker at købe og sælge varer ved hjælp af kryptokurrency på grund af markedet. Du skal bare huske, at fordi andre brugere opretter alle listerne, kan du få fantastiske tilbud. Du bliver dog også nødt til at udrydde det lejlighedsvis dårlige tilbud.

Gebyrer for kryptopi

Gebyrer for brug af Cryptopia pålægges kun visse typer transaktioner og er relativt lave. Når du overfører kryptokurver mellem tegnebøger, skal du betale et gebyr, og dette gebyr afhænger af den pågældende valuta plus andre variabler. Der er også overførselsgebyrer for at trække newzealandske dollars fra din konto eller trække kryptovalutaer.

Der er ingen gebyrer relateret til overførsel af altcoins mellem forskellige Cryptopia-brugere. Platformen gør dette muligt, fordi mønterne forbliver inden for Cryptopia-tegnebogen, men personen tillod adgangsændringer.

Gebyrer for kryptopi

Hvor lang tid tager overførsler?

I tilfælde af overførsel af kryptokurrency varierer overførselstiden afhængigt af netværksvirksomheden og det pågældende altcoin. I mange tilfælde gennemføres overførslen på få minutter.

Overførsel af fiat-valuta, enten som et depositum eller udtag af newzealandske dollars, kan tage et par dage baseret på forretning, tidspunktet på dagen, og hvor lang tid det tager for transaktionen at blive godkendt.

Er Cryptopia Safe?

Brug af Cryptopia er generelt sikkert. Platformen distribuerer ikke personlige oplysninger, og den bruger et HTTPS-sikkerhedscertifikat. Holdet sørger generelt for, at platformen altid er sikker. De advarer dog om, at ingen oplysninger kan være helt sikre, når de sendes over internettet. For at forbedre din sikkerhed anbefaler Cryptopia stærkt at bruge to-faktor verifikation (2FA). Som tidligere nævnt kræves dette på det højeste niveau af verifikation. Hvis du vil, kan du købe en 2FA-enhed fra Cryptopia i Paytopia-sektionen. Cryptopia kræver også stærke adgangskoder fra sine brugere.

Fordi Cryptopia har en stor base af brugere, er der masser af indikationer på, at du kan stole på, at denne platform er sikker. Den aktive tilstedeværelse på sociale medier skaber yderligere tillid, ligesom dets forbrugergarantier, der følger New Zealands lovgivning.

Cryptopia kundesupport

Cryptopia gør det let at kontakte kundesupport via chatprogrammet, fora og sociale medier. De sidste to af disse giver dig også mulighed for at bede andre medlemmer af samfundet om hjælp. Du kan nemt sende supportbilletter til specifikke problemer, såsom at anmode om en bankoverførsel eller rapportere en fejl.

Som med mange Crypto-udvekslinger i øjeblikket ser cryptopia ud til at gå igennem nogle voksende smerter med hensyn til kundesupport med forventede forsinkelser på supportbilletter. Deres supportside viser i øjeblikket denne meddelelse:

På grund af fortsat hidtil uset vækst modtager vi supportbilletter hurtigere, end vi kan uddanne nyt personale til at håndtere dem.

Dette er noget, man skal huske på, når man vælger at handle på platformen.

Kunde support

Cryptopia har skabt en følelse af fællesskab mellem brugerne og giver rig mulighed for interaktioner. Mellem tilstedeværelsen på de sociale medier og foraene er der adskillige måder at interagere med andre brugere, binde over dine fælles interesser eller hjælpe hinanden med mindre fejlfinding.

Konklusion

På et marked fyldt med kryptokurrencyudvekslinger tilbyder Cryptopia meget mere end bare dette. Som peer-to-peer-udveksling giver det mulighed for meget gunstige priser. Det faktum, at Cryptopia understøtter over 550 kryptokurver, hjælper det med at skille sig ud, ligesom markedet også gør. Denne markedsplads er en glimrende tilføjelse, der udvider brugen af ​​klassificerede websteder til handel med varer og tjenester til en verden af ​​kryptovalutaer. Når du først har taget hensyn til andre tjenester og funktioner, såsom belønningerne, bliver Cryptopia en meget velkommen tilføjelse til kryptoverdenen og udfylder et hul i de tilbud, som brugerne måske ikke engang har indset, at der eksisterede.

Cryptopia

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-cryptopia-komplet-gennemgang.gif”

alt = “Cryptopia Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

7.0 / 10

betalingsmetoder

7.0 / 10

Fordele

  • Masser af lister
  • Godt brugerfællesskab
  • Lave gebyrer
  • Markedsplads
  • God til begyndere

Ulemper

  • Langsom kundesupport
  • Dateret interface
  • Fiat kun til New Zealand

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Cryptopia","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 01 \ /cryptopia-review.gif","beskrivelse":"Cryptopia er en af ​​de mange kryptokurrencyudvekslinger, der giver brugerne mulighed for at købe og sælge deres aktiver. I modsætning til nogle børser, hvor transaktioner gennemgår selve børsen, er Cryptopia peer-to-peer, så alle handler sker direkte med de andre brugere. For at få det til at skille sig ud har Cryptopia også en markedsplads, der giver dig mulighed for…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.00"},"navn":"Cryptopia","reviewBody":"Cryptopia er en af ​​de mange kryptokurrencyudvekslinger, der giver brugerne mulighed for at købe og sælge deres aktiver. I modsætning til nogle børser, hvor transaktioner gennemgår selve børsen, er Cryptopia peer-to-peer, så alle handler sker direkte med de andre brugere. For at få det til at skille sig ud har Cryptopia også en markedsplads, der giver dig mulighed for at købe, sælge eller handle næsten alt ved hjælp af kryptokurrency. Dette er en unik kombination i kryptovalutaverdenen og et svar på noget, som markedet har brug for. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCryptopia er registreret i New Zealand under navnet Cryptopia Limited. Det er et helt legitimt selskab registreret hos den newzealandske regering. Det er baseret i Christchurch, og officielle dokumenter viser, at det blev registreret i juli 2014 med to direktører, Adam Clark og Robert Dawson. Ifølge de officielle registreringsoplysninger er Cryptopia en softwareudviklingstjeneste. Det har ingen krav som en finansiel tjeneste, noget der kan føjes til dets regler. \ R \ n \ r \ nBesøg Cryptopia \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCryptopia-funktioner \ r \ nPeer -to-peer-kryptovaluta-udveksling er en af ​​de mest populære funktioner i Cryptopia. Platformen rangerer regelmæssigt mellem 50 og 60 for de bedste kryptokurrencyudvekslinger med data baseret på handelsvolumen. Selvom andre børser bestemt er mere populære for de mest almindelige kryptokurver, som Bitcoin, gør Cryptopias omfattende kryptokurrency-support den ideel til alle, der ønsker at handle med en mindre almindelig kryptokurrency. Du vil sandsynligvis finde næsten enhver kryptovaluta, du søger efter på Cryptopia. \ R \ nMarkedsplads \ r \ nMarkedspladsen, der er knyttet til Cryptopia, er let en af ​​dens mest innovative funktioner. Markedspladsen ligner ethvert andet klassificeret websted, der bruges til køb, salg og handel, men i stedet for at bruge fiat-valutaer foretager brugerne transaktioner i kryptokurver. \ R \ nArbitrage \ r \ nArbitrage-tjenesten giver information i form af, hvad forskellige kryptokurver er noteret på på de andre populære børser. Denne information giver brugerne mulighed for at træffe en informeret beslutning, så de får en bedre aftale. Dette kan være nyttigt at tjene nogle penge på mindre populære kryptokurver, da det er meget mere udfordrende med høj likviditetsvalutaer, såsom Bitcoin. \ R \ nCoininfo \ r \ nCryptopia har også opdaterede oplysninger om de mere end 500 mønter handles på hjemmesiden. De relevante oplysninger er anført i CoinInfo på en ligetil måde. Se sådanne oplysninger som den samlede vurdering, algoritmer, netværk, forbindelsesnummer, tegnebogstatus, listestatus og blokhøjde. \ R \ nPaytopia \ r \ nPaytopia er det sæt tjenester og produkter, der tilbydes direkte af Cryptopia. Disse inkluderer salgsfremmende værktøjer, der hjælper dig med at gøre dine lister set og udnyttet. De fleste tjenester betales med Dotcoin og tilbyder et månedligt abonnement. \ R \ nLotteri \ r \ nCryptopia har også sit eget lotteri. Du kan deltage og vinde et dagligt eller månedligt lotteri, som typisk tildeler præmier for første, anden og tredje plads. I skrivende stund var Lotto-delen af ​​webstedet ikke blevet opdateret for nylig med den seneste tegning i historien, der blev anført i slutningen af ​​oktober 2017. Det er dog værd at holde øje med Lotto for at se, om Cryptopia arbejder for at genoplive det. \ r \ nMineshaft \ r \ nMineshaft er Cryptopias minedriftsplatform, der er designet til at arbejde med forskellige kryptovalutaer. Det understøtter et utroligt udvalg af minearbejdere, inklusive dem, der kun bruger en enkelt GPU eller CPU, ASIC-mestere og alle derimellem. \ R \ nHvordan tilmelder du dig Cryptopia og bekræfter din konto? \ R \ nTilmelding til Cryptopia er utroligt let. Start med at udfylde registreringsformularen på hjemmesiden. Derfra skal du mindst bekræfte din e-mail-adresse. Hvis du kun verificerer dette stykke information, har du en daglig tilbagetræknings- og overførselsgrænse på $ 5.000. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFase to-verifikation inkluderer levering af et ID, dit fulde navn, din adresse og et foto af dig selv med det ID. Grænserne stiger til $ 50.000 pr. Døgn. Den sidste fase af verifikationen kræver bevis for din adresse, en skriftlig erklæring, der beskriver, hvorfor du har brug for højere grænser, og et foto af dig og dit Cryptopia-brugernavn håndskrevet. Grænserne kan hæves til $ 500.000 med denne verifikation. Du skal dog have tofaktorautentificering, som bare er valgfri for andre verifikationsniveauer. \ R \ nHvem er Cryptopia åben for? \ R \ n Så længe du bekræfter din konto, kan du bruge Cryptopia uanset hvor i verden du er. Bare husk, at den eneste fiat-valuta, platformen bruger, er newzealandske dollars, da det er her platformen er baseret. Derudover skal enhver bankoverførsel ske ved hjælp af en New Zealand-bankkonto. Dette betyder, at så længe du er villig til at holde dig til kryptovalutaer eller konvertere dine fiat-valutaer til newzealandske dollars, kan du bruge Cryptopia. \ R \ nHvordan finansierer du din Cryptopia-konto? \ R \ n Husk den eneste fiat-valuta, der er kompatibel med Cryptopia er newzealandske dollars. Finansiering af din konto med kryptokurrency er relativt ligetil. Når du er logget ind, skal du bare klikke på Bitcoin-symbolet, der vises ved siden af ​​dit brugernavn. Derefter skal du trykke \ u201cDeposit \ u201d i menuen. Dette fører dig til en side, hvor du vælger altcoin efter eget valg. Systemet genererer en engangsindbetalingsadresse, og du sender pengene dertil. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvordan man handler på Cryptopia \ r \ nFor at starte en handel skal du starte med at gå til \ u201cExchange \ u201d fanen på webstedet. Bekræft, at du har valgt fanen \ u201cMarkets \ u201d til venstre på skærmen. Du kan derefter gennemse parrene eller bruge søgefeltet, som filtrerer resultaterne. Derfra vil du se de eksisterende ordrer, der matcher dit valgte handelspar, og du kan gennemføre ordren. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCryptopia Marketplace \ r \ nEn unik funktion i Cryptopia er inkluderingen af ​​en markedsplads, hvor brugere kan købe og sælge varer, sende auktioner og ønskede annoncer – lidt som eBay eller Facebook købe og sælge grupper. De fleste af de nævnte poster er Crypto-relaterede, såsom minedrift, ICO-guider, valutaer, handelsbots og andre softwarestykker. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBrug af Marketplace begynder med at klikke på fanen \ u201cMarketplace \ u201d øverst på siden. Derfra kan du søge i listerne eller gennemse kategorier. Hvis du vil oprette en fortegnelse, skal du klikke på knappen \ u201c + Tilføj \ u201d og følge instruktionerne. Du har valget mellem at oprette en auktion eller vælge en fast pris på salget. Da Cryptopia fungerer rundt omkring i verden, skal du altid være opmærksom på placeringen af ​​fysiske genstande for at få en idé om, hvor lang tid det tager at ankomme, og om du bliver nødt til at betale for forsendelse. \ R \ nHvad er Cryptopia-belønninger? \ nCryptopia har en belønnings-bot, der belønner brugerne, når de bruger webstedet og gennemfører visse handlinger. Belønningerne har alle tilfældige mængder tilfældige mønter og tildeles for at udføre tilfældige opgaver inden for et bestemt tidsvindue. Bare nogle af de handlinger, der kan føre til belønninger, inkluderer at finde blokke, stemme, chatte, indsætte mineaktier, handel og tip. Den fulde belønningshistorik er angivet på webstedet for gennemsigtighed. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHver dag har hver mønt 161 belønninger. Disse belønninger er opdelt i en 5 procent belønning, 10 1 procent belønning, 50 0,1 procent belønning og 100 0,01 procent belønning. Belønninger udløber, så hvis du ikke udløser den inden for den givne tid, udløber den og vender tilbage til balancen i belønningsbotten. Brugere kan donere til denne belønningsbot, hvis de ønsker det. \ R \ nHvilke kryptovaluta understøtter Cryptopia? \ R \ nSelvom den eneste fiat-valuta, som Cryptopia understøtter, er newzealandske dollars, understøtter den et tilsyneladende uendeligt antal kryptokurver, en figur, der vokser konstant . I skrivende stund (januar 2018) understøttes der 574 kryptokurver, så du har ikke noget problem med at finde support til de mest populære og endda dem, som få har hørt om. \ R \ nHvordan tilføjer du en mønt til Cryptopia? \ r \ nHvis du tilfældigvis har en kryptovaluta, du vil udveksle eller bruge på Cryptopia, men den ikke understøttes i øjeblikket, gør platformen det nemt at tilføje det. Besøg Paytopia, og tryk \ u201cKøb nu \ u201d for en børsnotering. Derefter udfylder du oplysningerne om mønten, herunder dens navn, ticker, algoritme, netværkstype, valutawebsted, block explorer-link og mere. Indsendelse af oplysninger koster 5 millioner DOT. Dette dækker omkostningerne ved at gennemgå oplysningerne og føje dem til webstedet. Denne pris kan ændres. \ R \ nHvem får mest ud af Cryptopia? \ R \ n Mens grænsefladen til Cryptopia ser lidt dateret ud sammenlignet med nyere børser som Binance eller Kucoin, er det klart og intuitivt, hvilket betyder, at gennemsnitlig person har ikke noget problem med at bruge denne platform. \ r \ n \ r \ nFordi Cryptopia ikke tilbyder avancerede handelsfunktioner, er det ikke ideelt til avancerede forhandlere, der handler meget med kryptokurrencyhandel. I stedet er det bedst egnet til dem, der foretager mere afslappet handel eller køb af kryptokurver at holde. \ R \ n \ r \ nDet er også en fremragende ressource for dem, der søger tilbud eller ønsker at købe og sælge varer ved hjælp af kryptokurrency til markedet. Du skal bare huske, at fordi andre brugere opretter alle listerne, kan du få fantastiske tilbud. Du bliver dog også nødt til at udrydde det lejlighedsvise dårlige tilbud. \ R \ nCryptopia-gebyrer \ r \ n Gebyrer for brug af Cryptopia gælder kun for visse typer transaktioner og er relativt lave. Når du overfører kryptokurver mellem tegnebøger, skal du betale et gebyr, og dette gebyr afhænger af den pågældende valuta plus andre variabler. Der er også overførselsgebyrer for at trække newzealandske dollars fra din konto eller trække kryptovalutaer. \ R \ n \ r \ nDer er ingen gebyrer relateret til overførsel af altcoins mellem forskellige Cryptopia-brugere. Platformen gør dette muligt, fordi mønterne forbliver inden for Cryptopia-tegnebogen, men personen tillod adgangsændringer. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvor lang tid tager overførsler? \ R \ nI tilfælde af overførsel af kryptokurrency er overførslen tiden varierer afhængigt af netværksforretningen og det pågældende altcoin. I mange tilfælde gennemføres overførslen i løbet af få minutter. \ R \ n \ r \ nOverførsel af fiat-valuta, enten som et depositum eller udtag af newzealandske dollars, kan tage et par dage baseret på forretning, tidspunktet på dagen, og hvor lang tid tager det for transaktionen at blive godkendt. \ r \ n Er Cryptopia Safe? \ r \ n Brug af Cryptopia er generelt sikkert. Platformen distribuerer ikke personlige oplysninger, og den bruger et HTTPS-sikkerhedscertifikat. Holdet sørger generelt for, at platformen altid er sikker. De advarer dog om, at ingen oplysninger kan være helt sikre, når de sendes over internettet. For at forbedre din sikkerhed anbefaler Cryptopia stærkt at bruge to-faktor verifikation (2FA). Som tidligere nævnt kræves dette på det højeste niveau af verifikation. Hvis du vil, kan du købe en 2FA-enhed fra Cryptopia i Paytopia-sektionen. Cryptopia kræver også stærke adgangskoder fra sine brugere. \ R \ n \ r \ nFordi Cryptopia har en stor base af brugere, er der masser af indikationer på, at du kan stole på, at denne platform er sikker. Den aktive tilstedeværelse på sociale medier skaber yderligere tillid, ligesom dets forbrugergarantier følger New Zealands lovgivning. \ R \ nCryptopia Customer Support \ r \ nCryptopia gør det nemt at kontakte kundesupport via chatprogrammet, fora og sociale medier. De sidste to af disse giver dig også mulighed for at bede andre medlemmer af samfundet om hjælp. Du kan nemt sende supportbilletter til specifikke problemer, såsom at anmode om en bankoverførsel eller rapportere en fejl. \ R \ n \ r \ nSom med mange Crypto-udvekslinger i øjeblikket ser cryptopia ud til at gå igennem nogle voksende smerter med hensyn til til kundesupport med forventede forsinkelser på supportbilletter. Deres supportside viser i øjeblikket denne besked: \ r \ n På grund af fortsat hidtil uset vækst modtager vi supportbilletter hurtigere, end vi kan træne nyt personale til at håndtere dem. \ R \ n Dette er noget, der skal tages i betragtning, når vi vælger at handle på platformen. . \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCryptopia har skabt en følelse af fællesskab mellem brugerne og giver rig mulighed for interaktioner. Mellem tilstedeværelsen på de sociale medier og foraerne er der adskillige måder at interagere med andre brugere, binde over dine fælles interesser eller hjælpe hinanden med mindre fejlfinding. \ R \ nKonklusion \ r \ n På et marked fyldt med kryptovalutaudvekslinger tilbyder Cryptopia meget mere end bare dette. Som peer-to-peer-udveksling giver det mulighed for meget gunstige priser. Det faktum, at Cryptopia understøtter over 550 kryptokurver hjælper det med at skille sig ud, ligesom markedet. Denne markedsplads er en glimrende tilføjelse, der udvider brugen af ​​klassificerede websteder til handel med varer og tjenester til en verden af ​​kryptovalutaer. Når du først har taget hensyn til andre tjenester og funktioner, såsom belønningerne, bliver Cryptopia en meget velkommen tilføjelse til kryptoverdenen og udfylder et hul i de tilbud, som brugerne måske ikke engang har indset, at der eksisterede.","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2018-01-25"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me