Begyndervejledning til Kraken: Komplet gennemgang

Grundlagt i 2011, Kraken er en af ​​de ældste og mest populære kryptokurrency-børser, der i øjeblikket er i drift. Børsen har opbygget et ry som en sikker destination for alle, der er interesserede i at handle med kryptokurver, og det er også et populært valg for både handlende og institutioner på tværs af forskellige placeringer. Kraken bevarer en international appel og giver effektive handelsmuligheder i adskillige fiat-valutaer. Kraken er også den nuværende verdensledende med hensyn til Bitcoin til Euro-handelsvolumener.

Kraken blev grundlagt af den nuværende administrerende direktør Jesse Powell i juli 2011 og børsen blev officielt lanceret for offentligheden i september 2013. Baseret i San Francisco har Kraken nogle bemærkelsesværdige præstationer under sit bælte, idet 2014 viser sig at være afgørende for Kraken, da det blev nummer et udveksling efter eurohandelsvolumen, banebrydende for det første kontrollerbare kryptografiske bevis for reserver-revisionssystem og blev også noteret på Bloomberg Terminal inden for det samme år.

Kraken er en af ​​de mest populære internationale børser og er tilgængelig for beboere i USA, Canada, Japan og forskellige europæiske lande. Kraken overgår også sin konkurrence ved at handle i flere fiat-valutaer, der inkluderer den amerikanske dollar, den canadiske dollar, euroen, det britiske pund og den japanske yen.

Virksomheden har også et godt ry på grund af det faktum, at det har været modstandsdygtigt over for store hacks, og da det blev valgt som platform, hvor kreditorer til Mt.Gox-børsen kunne modtage deres krav. Efter Mt. Gox ansøgte om konkursbeskyttelse, administrationsteamet valgte Kraken som en pålidelig partner for at hjælpe med at lette betalinger til kreditorer. Kraken driver også en mørk pulje, som er en privat værdipapirudveksling, der giver store finansielle institutioner og enkeltpersoner med høj nettoværdi mulighed for at foretage anonyme handler.

Kraken Nøglefunktioner

 • Funktionalitet – Kraken giver en grundlæggende grænseflade og detaljeret dokumentation, der hjælper begyndere ud over at give kortlægning rettet mod mere avancerede forhandlere. Der er også en iOS-mobilapp, der gør platformen let tilgængelig på tværs af et antal enheder.
 • Likviditet– Kraken kan prale af et højt likviditetsniveau, og dette giver mulighed for hurtig finansiering af konti og høje handelsvolumener. Børsen foretager også Proof of Reserves Audits og fører an i udførelsen af ​​kryptografisk verificeret revision.
 • Sikkerhed – Kraken inkorporerer fryselagringsteknikker for at sikre midler såvel som ved hjælp af PGP / GPG-kryptering. Platformen tilbyder også tofaktorautentificering, en hovednøgle og en global indstillingslås for at maksimere brugersikkerheden.
 • Handelsmuligheder – Platformen giver mulighed for Bitcoin Margin Trading med gearet handel på op til 5x med shorting. Kraken leverer også avancerede ordretyper såsom stop-loss ordrer og automatiseret handel.
 • International tilgængelighed – Børsen er i øjeblikket tilgængelig i USA, Canada, Japan og forskellige europæiske lande. Kraken tilbyder også over 47 markedspar med 7 basisvalutaer, der inkluderer den amerikanske dollar, den canadiske dollar, euroen, det britiske pund og den japanske yen. Platformen giver også support, der er tilgængelig 24 timer i døgnet hele året rundt.

Understøttede valutaer

Kraken er mest kendt for sine Bitcoin- og Ethereum-kontantmarkeder (EUR og USD). dog er en bred vifte af både fiat og kryptokurver handlet på platformen. Populære kryptovalutaer som Bitcoin (XBT), Ethereum (ETH) og Tether (USDT) tilbydes såvel som valutaer som Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Ripple ( XRP), Stellar / Lumens (XLM), Ethereum Classic (ETC), Augur REP tokens (REP), ICONOMI (ICN), Melon (MLN), Zcash (ZEC), Dogecoin (XDG), Gnosis (GNO) og EOS (EOS). Bitcoin bruger generelt forkortelsen af ​​BTC; dog tildeler Kraken Bitcoin med en forkortelse af XBT.

Kraken giver mulighed for indskud og udbetalinger via CAD, EUR, GBP, JPY og USD, hvor fiatvalutabehandling foretages via bankoverførsel. For brugere med en bankkonto inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde understøttes SEPA-betalingssystemet også.

Kraken tillader også marginhandel på disse valutapar: XBT / EUR, XBT / USD, ETH / XBT, ETH / USD, ETH / EUR, ETC / XBT, ETC / ETH, ETC / USD, ETC / EUR, REP / XBT , REP / ETH, REP / EUR.

Kraken tilmelding og login

En Kraken-konto kan let åbnes ved at følge tilmeldingsprocessen og indtaste dit navn, e-mail-adresse og adgangskode. Alle adgangskoder skal være mindst 8 tegn lange og indeholde bogstaver, tal og specialtegn.

Kraken tilbyder både grundlæggende og avancerede konti for at åbne en grundlæggende konto, skal brugerne angive deres fulde navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Avancerede kontobrugere skal gennemgå en strengere verifikationsproces for at fuldføre deres registrering. For en avanceret konto er det nødvendigt at:

 • Upload dit id. For at bekræfte din konto er du forpligtet til at uploade myndighedsudstedte former for identifikation og bevis for ophold. For amerikanske beboere kræves der også et socialsikringsnummer; mens det i lande som Tyskland eller Japan kræver yderligere ID-bekræftelse.
 • Dokumentation kan uploades under fanen “Bliv bekræftet” på din Kraken-konto, og bekræftelsestiden afhænger af antallet af ansøgninger, der behandles, og det kan tage fra et par dage til over en uge.
 • Sørg for at konfigurere 2-faktor-godkendelse (2FA), der giver et sekundært lag af sikkerhed til din konto.
 • Når dette er afsluttet, kan du gå videre til at finansiere din konto.
 • Tilføj den bankkonto, som du vil overføre til og fra; bankoverførsler og ledninger er de eneste accepterede metoder til deponering af penge.

Sådan foretages et depositum

Naviger til afsnittet ‘Finansiering’ i fanen Menu, og vælg derefter din foretrukne indbetalingsmetode. Du kan vælge at indbetale til børsen via bankoverførselsfunktionen. Eller brug en cryptocurrency-tegnebog for at overføre penge.

Sådan foretages en handel

Når din konto er blevet finansieret, er det muligt at klikke på fanen “Handel” i menuen og vælge “Ny ordre”; herfra kan du vælge den valuta, du vil købe, og din foretrukne betalingsvaluta.

Når du har indtastet det antal, du vil købe, og valgt enten et marked eller en begrænset ordre, kan du klikke på den grønne bekræftelsesknap for at bekræfte dit køb.

Kraken-gebyrer

Kraken tilbyder en række finansierings- og udbetalingsmuligheder, overførselsgebyrer bestemmes af transaktionsomkostninger og kan justeres, hvis deres finansieringspartnere justerer deres gebyrstrukturer. Nuværende finansieringsmuligheder og gebyrer inkluderer:

 • EUR SEPA: Depositum (gratis) / Udbetaling (0,09 €) – Kun EØS-lande
 • USD Bankoverførsel ($ 5 USD) / Udbetaling ($ 5 USD) – kun USA
 • EUR Bankoverførsel (€ 10) – kun uden for USA
 • USD Bankoverførsel ($ 10 USD) / Udbetaling ($ 60 USD) – kun uden for USA
 • JPY Bankindbetaling (gratis, minimum 5.000 depositum) / tilbagetrækning (20 ¥) – Kun Japan
 • CAD-indskud (gratis) / EFT-tilbagetrækning ($ 10 CAD-gebyr, $ 25K CAD dagligt maks.)

Overførsler foretaget i digitale valutaer medfører deres egne unikke gebyrer, herunder:

 • Bitcoin (XBT): Depositum (gratis) / Udbetaling (฿ 0,001)
 • Ether (ETH): Depositum (lille transaktionsgebyr for at flytte ETH i Krakens tegnebog) / Tilbagetrækning (.000,005)
 • Ripple (XRP): Depositum (gratis) / Udbetaling (.020.02)
 • Litecoin (LTC): Depositum (gratis) / Udbetaling (.020.02)
 • Bitcoin Cash (BCH): Depositum (gratis) / Udbetaling (฿ 0,001)
 • Tether (USDT): Depositum (gratis) / Udbetaling (USD ₮ 5)

Handelsgebyrer

Kraken giver en omfattende guide til dets handelsgebyrestruktur. Selv om det kan være ret komplekst, pålægges de fleste handler, der falder under 50.000 i volumen af ​​din særlige valuta, et producentgebyr på 0,16% og et takgebyr på 0,26%. Disse gebyrer gælder for alle Bitcoin-handler, der foretages via de fiat-valutaer, der understøttes på webstedet, såsom USD, EUR, JPY GBP og CAD. Den samme gebyrstruktur gælder også for størstedelen af ​​altcoin-handelspar.

For handelsvolumener større end 50.000 falder gebyrerne til 0,14% og 0,24%. Gebyrer falder fortsat i forhold til volumen op til enhver handelsaktivitet, der er større end 10.000.000, på dette tidspunkt er gebyrene så lave som 0% (producenter) og 0,10% (takers).

Gebyrer opkræves pr. Handel, og handelsvolumener beregnes for handler foretaget inden for en 30-dages periode.

Handelsgrænser

Kraken driver et differentieret verifikationssystem, og handelsgrænser afhænger af dit niveau for verifikation. Følgende niveauer anvendes på platformen:

 • Niveau 0– Dette niveau kræver en e-mail-adresse og giver brugerne mulighed for at navigere på siden uden at have mulighed for at indbetale, hæve eller foretage handler.
 • Niveau 1– Brugere kan kun foretage indskud og hæve i digitale valutaer. Dog er handel aktiveret i både digitale og fiat valutaer. Dette niveau kræver, at brugerne indtaster deres fulde navn, fødselsdato, land og telefonnummer.
 • Niveau 2– Indskud, udbetalinger og handel i digitale valutaer er tilgængelige. Afhængigt af dit bopælsland kan finansiering af fiat-valuta muligvis også være tilgængelig. For brugere i visse jurisdiktioner stilles bankindskud og udbetalinger til rådighed, når du har givet Kraken din adresse.
 • Niveau 3– Højere niveauer af fiat-valutafinansiering er tilgængelige for Tier 3-kunder. Dette niveau kræver et gyldigt regerings-id og et nylig bevis for ophold. Dette niveau kræves også for at brugere i USA, Canada, Tyskland, Japan og nogle andre lande kan deponere fiat-valutaer. Visse finansieringsmuligheder kræver også en foto-id-bekræftelse.
 • Niveau 4– Tillader de højeste niveauer af finansieringsgrænser. Kraken leverer både individuelle og erhvervsmæssige Tier 4-konti, og de krævede dokumenter til Tier 4-individuelle konti inkluderer en underskrevet ansøgningsskema og KYC-dokumenter.

Niveau 1-brugere kan deponere og trække kryptovalutaer samt handle med kryptokurver og fiat-valutaer. Der er ingen indbetalingsgrænse; udbetalinger er dog begrænset til $ 2.500 pr. dag og $ 20.000 pr. måned.

Niveau 2-brugere kan deponere og hæve fiat-valutaer afhængigt af hvor de bor. For Tier 2-brugere er indskud og udbetalinger i fiat-valuta begrænset til $ 2.000 pr. Dag og $ 10.000 pr. Måned. Udbetalinger fra kryptovaluta er begrænset til $ 5.000 pr. Dag og $ 50.000 pr. Måned.

Niveau 3-brugere kan deponere og hæve kryptokurver og fiat samt deltage i marginhandel. Fiat-indskud og udbetalinger er begrænset til $ 25.000 dagligt og $ 200.000 månedligt. Udbetalinger i digitale valutaer er begrænset til $ 50.000 pr. Dag og $ 200.000 pr. Måned. Lande som USA, Canada, Japan og Tyskland kræver en Tier 3-verifikation for at deponere og hæve i fiat-valuta.

Niveau 4-brugere har de højeste finansieringsgrænser, der er tilgængelige på platformen. Niveau 4-brugere kan være både individuelle og virksomheder og rådes bedst til at kontakte supportafdelingen for at afklare deres krav.

Site outages & Senest nedetid

En masse cryptocurrency-udvekslinger har kæmpet for at klare efterspørgslen i de sidste par måneder på grund af en enorm tilstrømning af nye kunder, og Kraken er ingen undtagelse. Platformen blev berygtet for site-outages og andre problemer. For at imødegå dette gik Kraken offline for at installere en ny handelsmotor. Desværre var processen, der skulle tage et par timer endte med at tage 2 dage, fremkalder en masse panik blandt deres brugere og frygter, at børsen muligvis lukker for godt eller endda udfører en exit-fidus.

Holdet holdt kontakten med sine brugere via sociale medier i nedetiden, og platformen kom til sidst tilbage online. Efter et par indledende hikke synes den nye motor at fungere meget bedre end den gamle version og håndterer handel meget mere effektivt med mindre fejl og andre problemer.

Som en undskyldning for deres medlemmer, Meddelte Kraken at al handel er gratis indtil 31. januar 2018.

Kraken vender tilbage med fri handel! Vi beklager den usikkerhed, vores nedetid har forårsaget – det blev gjort for at opgradere handelsmotoren. Se vores blogindlæg for vigtige detaljer om opgradering og returnering af handel. https://t.co/gDMgWvrVlk

– Kraken Exchange (@krakenfx) 13. januar 2018

Konklusion

Kraken har været i drift siden 2011 og er ældre end sine vigtigste konkurrenter Coinbase og Gemini. Som et resultat har Kraken brugt et antal år på at opbygge sit ry blandt medlemmer af kryptovalutaverdenen. Udvekslingen betragtes nu som en af ​​de mest pålidelige af mange internationale kryptovalutahandlere.

Kraken giver en sikker platform og driver en lavere gebyrstruktur end Coinbase. Børsen appellerer også til både enkeltpersoner og institutioner og giver adgang til en robust, omfattende handelsplatform. For brugere med en mellemliggende forståelse af, hvordan man handler kryptokurver, er begrænsede ordrer såvel som avancerede ordrer med foruddefinerede udløsere, gearede positioner, marginhandel og short selling alle tilgængelige på platformen.

Mens udvekslingen respekteres og bruges af begge parter med forskellige indkomstniveauer, har Kraken noget arbejde at gøre for at forbedre sin samlede brugeroplevelse. På grund af en nylig stigning i nye registreringer er manglen på omfattende kundeservicemuligheder blevet tydelig. Nye registreringer kan også være nødt til at vente i over en uge, før deres dokumentation og konti er fuldt verificeret. På trods af dette leverer Kraken en værdifuld service til kryptovalutahandlere over hele kloden og forbliver en levedygtig mulighed for alle, der søger en pålidelig og pålidelig udveksling.

Kraken

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-kraken-komplet-gennemgang.gif”

alt = “Kraken anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Brugervenlighed

8.0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

 • Anerkendt og sikker virksomhed
 • Høj Bitcoin til EUR likviditet
 • Bankoverførsler til rådighed
 • Marginhandel tilgængelig
 • Præcis kortlægning via TradingView

Ulemper

 • Nedetid & Webstedsfejl
 • Ingen telefonsupport
 • Tilmeldinger og dokumentbekræftelse kan tage uger
 • Supporttider kan være langsomme

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Kraken","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 01 \ /kraken-review.gif","beskrivelse":"Kraken blev grundlagt i 2011 og er en af ​​de ældste og mest populære kryptokurrencyudvekslinger, der aktuelt er i drift. Børsen har opbygget et ry som en sikker destination for alle, der er interesserede i at handle med kryptokurver, og det er også et populært valg for både handlende og institutioner på tværs af forskellige placeringer. Kraken bevarer en international…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.40"},"navn":"Kraken","reviewBody":"Grundlagt i 2011 er Kraken en af ​​de ældste og mest populære kryptokurrency-børser, der aktuelt er i drift. Børsen har opbygget et ry som en sikker destination for alle, der er interesserede i at handle med kryptokurver, og det er også et populært valg for både handlende og institutioner på tværs af forskellige placeringer. Kraken bevarer en international appel og giver effektive handelsmuligheder i adskillige fiat-valutaer. Kraken er også den nuværende verdensførende med hensyn til Bitcoin til Euro-handelsvolumener. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKraken blev grundlagt af den nuværende administrerende direktør Jesse Powell i juli 2011 og børsen blev officielt lanceret for offentligheden i september 2013. Baseret i San Francisco har Kraken nogle bemærkelsesværdige præstationer under sit bælte med 2014, der viser sig at være afgørende for Kraken, da det blev den første børs efter Euro-handelsvolumen, banebrydende for det første kontrollerbare kryptografiske bevis for reserver-revisionssystem og var også opført på Bloomberg Terminal inden for samme år. \ r \ nKraken er en af ​​de mest populære internationale børser og er tilgængelig for beboere i USA, Canada, Japan og forskellige europæiske lande. Kraken overgår også sin konkurrence ved at handle i flere fiat-valutaer, der inkluderer den amerikanske dollar, den canadiske dollar, euroen, det britiske pund og den japanske yen. \ R \ n \ r \ n Virksomheden har også et godt ry på grund af det faktum, at det har været modstandsdygtigt over for store hacks, og også da det blev valgt som den platform, hvormed kreditorer til Mt.Gox-børsen kunne modtage deres krav. Efter Mt. Gox ansøgte om konkursbeskyttelse, administrationsteamet valgte Kraken som en pålidelig partner for at hjælpe med at lette betalinger til kreditorer. Kraken driver også en mørk pulje, som er en privat værdipapirudveksling, der giver store finansielle institutioner og enkeltpersoner med høj nettoværdi mulighed for at foretage anonyme handler. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKraken nøglefunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Kraken giver en grundlæggende grænseflade og detaljeret dokumentation, der hjælper begyndere ud over at levere kortlægning rettet mod mere avancerede forhandlere. Der er også en iOS-mobilapp, der gør platformen let tilgængelig på tværs af en række enheder. \ R \ n \ tLikviditet – Kraken kan prale af et højt niveau af likviditet, og dette giver mulighed for hurtig finansiering af konti og høje handelsvolumener. Børsen foretager også Proof of Reserves Audits og fører an i udførelse af kryptografisk verificeret revision. \ R \ n \ tSikkerhed – Kraken inkorporerer fryselagringsteknikker for at sikre midler såvel som at bruge PGP \ / GPG-kryptering. Platformen tilbyder også tofaktorautentificering, en hovednøgle og en global indstillingslås, der hjælper med at maksimere brugersikkerheden. \ R \ n \ tHandelsmuligheder – Platformen giver mulighed for Bitcoin Margin Trading med gearet handel på op til 5x med kortslutning. Kraken leverer også avancerede ordretyper såsom stop-loss ordrer og automatiseret handel. \ R \ n \ tInternational tilgængelighed – Børsen er i øjeblikket tilgængelig i USA, Canada, Japan og forskellige europæiske lande. Kraken tilbyder også over 47 markedspar med 7 basisvalutaer, der inkluderer den amerikanske dollar, den canadiske dollar, euroen, det britiske pund og den japanske yen. Platformen yder også support, der er tilgængelig 24 timer i døgnet hele året. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nStøttede valutaer \ r \ nKraken er mest kendt for sin Bitcoin og Ethereum til kontante markeder (EUR og USD) dog er en bred vifte af både fiat og kryptokurver handlet på platformen. Populære kryptovalutaer såsom Bitcoin (XBT), Ethereum (ETH) og Tether (USDT) tilbydes samt valutaer som Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Ripple ( XRP), Stellar \ / Lumens (XLM), Ethereum Classic (ETC), Augur REP tokens (REP), ICONOMI (ICN), Melon (MLN), Zcash (ZEC), Dogecoin (XDG), Gnosis (GNO) og EOS (EOS). Bitcoin bruger generelt forkortelsen af ​​BTC; Kraken tildeler dog Bitcoin med en forkortelse af XBT. \ r \ n \ r \ nKraken giver mulighed for indskud og udbetalinger via CAD, EUR, GBP, JPY og USD, hvor fiatvalutabehandling gennemføres via bankoverførsel. For brugere med en bankkonto inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde understøttes SEPA-betalingssystemet også. \ R \ n \ r \ nKraken tillader også marginhandel på disse valutapar: XBT \ / EUR, XBT \ / USD, ETH \ / XBT, ETH \ / USD, ETH \ / EUR, ETC \ / XBT, ETC \ / ETH, ETC \ / USD, ETC \ / EUR, REP \ / XBT, REP \ / ETH, REP \ / EUR. \ R \ nKraken tilmelding og login \ r \ nEn Kraken-konto kan let åbnes ved at følge tilmeldingsprocessen og indtaste dit navn, e-mail-adresse og adgangskode. Alle adgangskoder skal være mindst 8 tegn lange og indeholde bogstaver, tal og specialtegn. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKraken tilbyder både grundlæggende og avancerede konti , for at åbne en grundlæggende konto, skal brugerne angive deres fulde navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Avancerede kontobrugere skal gennemgå en strengere verifikationsproces for at fuldføre deres registrering. For en avanceret konto er det nødvendigt at: \ r \ n \ r \ n \ tUpload dit id. For at bekræfte din konto er du forpligtet til at uploade myndighedsudstedte former for identifikation og bevis for ophold. For amerikanske beboere kræves der også et socialsikringsnummer; mens der i lande som Tyskland eller Japan kræves yderligere ID-bekræftelse. \ r \ n \ tDokumentation kan uploades under fanen ‘Bliv bekræftet’ på din Kraken-konto, og bekræftelsestiden afhænger af antallet af applikationer, der behandles og kan tage fra en få dage til over en uge. \ r \ n \ tSørg for at konfigurere 2-faktor-godkendelse (2FA), der giver et sekundært lag af sikkerhed til din konto. \ r \ n \ tNår dette er færdigt, kan du gå videre til finansiering af din konto. \ r \ n \ tTilføj den bankkonto, som du vil overføre til og fra; bankoverførsler og ledninger er de eneste accepterede metoder til deponering af midler. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvordan man laver et depositum \ r \ nNaviger til afsnittet \ u2018Finansiering \ u2019 i fanen Menu, og vælg derefter din foretrukne indbetalingsmetode. Du kan vælge at indbetale til børsen via bankoverførselsfunktionen. Eller brug en kryptovaluta-tegnebog for at overføre penge. \ R \ nHvordan laver du en handel \ r \ nNår din konto er blevet finansieret, er det muligt at klikke på fanen \ u2018Handel \ u2019 i menuen og vælge \ u2018Ny ordre \ u2019; herfra kan du vælge den valuta, du vil købe, og din foretrukne betalingsvaluta. \ r \ n \ r \ n Efter at have indtastet det antal, du vil købe, og vælge enten et marked eller en begrænset ordre, kan du klikke på den grønne bekræftelse knap for at bekræfte dit køb. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKraken-gebyrer \ r \ nKraken tilbyder en række finansierings- og tilbagetrækningsmuligheder, overførselsgebyrer bestemmes af transaktionsomkostninger og kan justeres, hvis deres finansieringspartnere justerer deres gebyrstrukturer. Nuværende finansieringsmuligheder og gebyrer inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tEUR SEPA: Depositum (gratis) \ / Udbetaling (\ u20ac0.09) – Kun EØS-lande \ r \ n \ tUSD Bank Wire Deposit ($ 5 USD) \ / Tilbagetrækning ($ 5 USD) – kun USA \ r \ n \ tEUR Bankoverførsel (\ u20ac10) – kun uden for USA \ r \ n \ tUSD Bankoverførsel ($ 10 USD) \ / Tilbagetrækning ($ 60 USD) – kun uden for USA \ r \ n \ tJPY Bankindskud (gratis, mindst 55.000 indskud) \ / tilbagetrækning (\ u00a520) – kun Japan \ r \ n \ tCAD Wire Deposit (Free) \ / EFT Tilbagetrækning ($ 10 CAD-gebyr, $ 25K CAD daglig maks.) \ R \ n \ r \ nOverførsler foretaget i digitale valutaer pådrager deres egne unikke gebyrer, disse inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin (XBT): Depositum (gratis) \ / Tilbagetrækning (\ u0e3f0. 001) \ r \ n \ tEther (ETH): Depositum (lille transaktionsgebyr for at flytte ETH i Krakens tegnebog) \ / Tilbagetrækning (\ u039e0.005) \ r \ n \ tRipple (XRP): Depositum (gratis) \ / Tilbagetrækning (\ u01a60.02) \ r \ n \ tLitecoin (LTC): Depositum (gratis) \ / Udbetaling (\ u01410.02) \ r \ n \ tBitcoin Cash (BCH): Depositum (gratis) \ / Udbetaling (\ u0e3f0 .001) \ r \ n \ tTether (USDT): Depo sit (Gratis) \ / Tilbagetrækning (USD \ u20ae 5) \ r \ n \ r \ nHandelsgebyrer \ r \ nKraken giver en omfattende guide til sin handelsgebyrestruktur. Selv om det kan være ret komplekst, pålægges de fleste handler, der falder under 50.000 i volumen af ​​din særlige valuta, et producentgebyr på 0,16% og et takgebyr på 0,26%. Disse gebyrer gælder for alle Bitcoin-handler, der foretages via de fiat-valutaer, der understøttes på webstedet, såsom USD, EUR, JPY GBP og CAD. Den samme gebyrstruktur gælder også for størstedelen af ​​altcoin-handelspar. \ R \ n \ r \ nFor handelsvolumener større end 50.000 falder gebyrerne til 0,14% og 0,24%. Gebyrer fortsætter med at falde i forhold til volumen op til enhver handelsaktivitet større end 10.000.000, på dette tidspunkt er gebyrer så lave som 0% (producenter) og 0,10% (takers). \ R \ n \ r \ n Gebyrer opkræves på en basis pr. handel, og handelsvolumener beregnes for handler, der foretages inden for en 30-dages periode. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHandelsgrænser \ r \ nKraken driver et differentieret verifikationssystem, og handelsgrænser afhænger af dit niveau for verifikation. Følgende niveauer bruges på platformen: \ r \ n \ r \ n \ tTier 0 \ u2013 Dette niveau kræver en e-mail-adresse og giver brugerne mulighed for at navigere på webstedet uden at have mulighed for at indbetale, hæve eller foretage handler. \ R \ n \ tNiveau 1 \ u2013 Brugere kan kun foretage indbetalinger og hæve i \ u00a0digital valutaer. Dog er handel aktiveret i både digital og fiat \ valuta. Dette niveau kræver, at brugerne indtaster deres fulde navn, fødselsdato, land og telefonnummer. \ R \ n \ tLag 2- Indskud, udbetalinger og handel i digitale valutaer er tilgængelige. Afhængigt af dit bopælsland kan fiat-valutafinansiering muligvis også være tilgængelig. \ U00a0 For brugere i visse jurisdiktioner stilles bankindskud og udbetalinger til rådighed, når du har givet Kraken din adresse. \ R \ n \ tTier 3 \ u2013 Højere niveauer af fiat-valutafinansiering er tilgængelig for Tier 3-kunder. Dette niveau kræver et gyldigt regerings-id og et nylig opholdsbevis. Dette niveau kræves også for at brugere i USA, Canada, Tyskland, Japan og nogle andre lande kan deponere fiat-valutaer. Visse finansieringsmuligheder kræver også en bekræftelse af billed-ID. \ R \ n \ Tier 4 \ u2013 Giver mulighed for de højeste niveauer af finansieringsgrænser. Kraken leverer både individuelle og erhvervsmæssige Tier 4-konti og de nødvendige dokumenter til Tier 4 individuelle konti \ u00a0 inkluderer en \ u00a0tilmeldt ansøgningsskema og \ u00a0KYC-dokumenter. \ R \ n \ r \ nTier 1-brugere kan deponere og hæve kryptokurver samt handle i kryptovalutaer og fiat-valutaer. Der er ingen indbetalingsgrænse; udbetalinger er dog begrænset til $ 2.500 pr. dag og $ 20.000 pr. måned. \ r \ n \ r \ n Niveau 2-brugere kan indbetale og hæve fiat-valutaer afhængigt af hvor de bor. For Tier 2-brugere er indskud og udbetalinger i fiat-valuta begrænset til $ 2.000 pr. Dag og $ 10.000 pr. Måned. Udbetalinger fra kryptovaluta er begrænset til $ 5.000 pr. Dag og $ 50.000 pr. Måned. \ R \ n \ r \ n Niveau 3-brugere kan deponere og trække kryptokurver og fiat samt deltage i marginhandel. Fiat-indskud og udbetalinger er begrænset til $ 25.000 dagligt og $ 200.000 månedligt. Udbetalinger i digitale valutaer er begrænset til $ 50.000 pr. Dag og $ 200.000 pr. Måned. Lande som USA, Canada, Japan og Tyskland kræver en Tier 3-verifikation for at deponere og hæve i fiat-valuta. \ R \ n \ r \ n Niveau 4-brugere har de højeste finansieringsgrænser, der er tilgængelige på platformen. Niveau 4-brugere kan være både individuelle og virksomheder og anbefales bedst at kontakte supportafdelingen for at afklare deres krav. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nStandsafbrydelser & Nylig nedetid \ r \ n Mange kryptovalutaudvekslinger har kæmpet for at klare efterspørgslen i de sidste par måneder på grund af en enorm tilstrømning af nye kunder, og Kraken er ingen undtagelse. Platformen blev berygtet for site-outages og andre problemer. For at imødegå dette gik Kraken offline for at installere en ny handelsmotor. Desværre endte processen, der skulle tage et par timer, med at tage 2 dage, hvilket førte til en masse panik blandt deres brugere og frygtede, at udvekslingen måske lukkede for godt eller endda udførte en exit-fidus. \ R \ n \ r \ nTeamet holdt kontakten med sine brugere via sociale medier i nedetiden, og platformen kom til sidst tilbage online. Efter et par indledende hikke synes den nye motor at fungere meget bedre end den gamle version og håndterer handel meget mere effektivt med færre fejl og andre problemer. \ R \ n \ r \ nSom en undskyldning til deres medlemmer, meddelte Kraken at al handel er gratis indtil 31. januar 2018. \ r \ n \ r \ nhttps: \ / \ / twitter.com \ / krakenfx \ / status \ / 952145108756934656 \ r \ nKonklusion \ r \ nKraken \ u00a0 har været i drift siden 2011 og er ældre end sine største konkurrenter Coinbase og Gemini. Som et resultat har Kraken brugt et antal år på at opbygge sit ry blandt medlemmer af kryptovalutaverdenen. Børsen betragtes nu som en af ​​de mest pålidelige af mange internationale kryptokurrencyhandlere. \ R \ n \ r \ nKraken giver en sikker platform og har en lavere gebyrstruktur end Coinbase. Børsen appellerer også til både enkeltpersoner og institutioner og giver adgang til en robust, omfattende handelsplatform. For brugere med en mellemliggende forståelse af, hvordan man handler kryptokurver, er begrænsede ordrer såvel som avancerede ordrer med foruddefinerede udløsere, gearede positioner, marginhandel og short selling alle tilgængelige på platformen. \ R \ n \ r \ n Mens udvekslingen er bliver respekteret og brugt af begge parter på forskellige indkomstniveauer, har Kraken noget arbejde at gøre for at forbedre sin samlede brugeroplevelse. På grund af en nylig stigning i nye registreringer er manglen på omfattende kundeservicemuligheder blevet tydelig. Nye registreringer kan også være nødt til at vente i over en uge, før deres dokumentation og konti er fuldt verificeret. På trods af dette leverer Kraken en værdifuld service til kryptovalutahandlere over hele kloden og forbliver en levedygtig mulighed for alle, der søger en pålidelig og pålidelig udveksling.","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"},"dato Udgivet":"2019-01-23"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me