Begyndervejledning til HotBit Exchange: Komplet gennemgang

HotBit-gennemgang

Hotbit er en relativt ny kryptokursudveksling, der er klar til at tilbyde kryptoinvestorer muligheden for at handle en lang liste med mønter. Det tilbyder en digital aktiverudvekslingsplatform, der er godt designet, intuitiv at bruge og har support til de store kryptokurver.

HotBit-gennemgang

Det globale team hos Hotbit har erfaring inden for kryptovalutaindustrien såvel som den traditionelle finansielle industri. Holdets iværksættererfaring og samarbejdspartnere skal hjælpe platformen med at tiltrække likviditet fra adskillige kilder.

Menneskerne bag Hotbit skitserer på deres hjemmeside, at de tror på kerneværdierne inden for blockchain-teknologi og Bitcoin. De føler, at disse principper sammen med principperne for smarte kontrakter og en distribueret hovedbog ændrer den måde, som folk stoler på hinanden på. Holdet føler også, at der via blockchain-teknologi vil være en øget transaktionseffektivitet, færre barrierer på plads for at stoppe transaktioner og i sidste ende en stor indvirkning på den globale økonomi. Hotbit skitserer sin mission som at tilbyde en aktiverudvekslingstjeneste, der er mere sikker og mere bekvem, mens den konstruerer en verdensklassebørsplatform og integrerer de førende blockchain-aktiver.

Besøg HotBit

Hotbit-teknologi

Nogle af de avancerede teknologier, som børsen bruger, inkluderer en højhastigheds-handelsmotor, der er hukommelsesbaseret med sikkerhedskopier i flere maskiner, hot-tegnebøger med offline private nøgler, kølelagringssteder, distribueret lager, global serverbelastningsbalancering og distribuerede serverklynger.

Hotbit er tilgængeligt via dets websted, hvilket gør det muligt at få adgang til udvekslingen fra enhver enhed. Der er også pc-terminaler tilgængelige samt mobile applikationer for bedre brugervenlighed.

Registrering af Hotbit-konto

Du kan tilmelde dig Hotbit fra næsten enhver side på hjemmesiden, inklusive hjemmesiden. På hjemmesiden er knappen “Registrer” øverst til højre. Du bliver bedt om at indtaste din e-mail og acceptere vilkårene og politikkerne. Derfra udfylder du kontooplysninger. På dette tidspunkt skal du bekræfte din konto med den nøglekode, du modtager i din e-mail. Derfra vil du gå til tofaktorautentificering med dit valg af Google Authenticator eller mobil tekstbesked. Indtast den godkendelseskode, du modtager for at afslutte opsætningen af ​​din konto. Nu vil du være klar til at logge ind og bruge Hotbit i fremtiden.

Sådan handler du på HotBit

Al handel med Hotbit sker via “Exchange” -siden. Start med at vælge det kryptokurrency-par, du ønsker at handle på venstre side af skærmen. Rul derefter lidt ned til køb / salg sektionen umiddelbart under grafen.

HotBit-handel

Handel sker via grænseordrer med mulighed for at købe til venstre og sælge til højre. I tilfælde af ETH / BTC-paret vil dine valg f.eks. Være “Køb ETH” eller “Sælg ETH.” I begge tilfælde udfyldes prisen automatisk på markedsniveau med plus- og minusknapper, så du kan justere tallet til den valgte pris. Indtast derefter enten mængden af ​​kryptovaluta, du ønsker at købe eller sælge, eller vælg en procentdel af det samlede beløb på din konto (25, 50, 75 eller 100 procent). Det samlede antal i målvalutaen opdateres automatisk.

Hvilke oplysninger giver Hotbit-forhandlere?

Husk, at alle handelspar på Hotbit involverer enten ETH eller BTC, da det er de to mest populære kryptovalutaer. Når du går til siden “Exchange” på Hotbit-webstedet, er standardvalutaparet ETH / BTC. Dette vises nær toppen af ​​siden sammen med den sidste pris, både hvad angår kryptokurrency og dollars. Til højre for det vil du se 24-timersændring, 24-timers højde, 24-timers lav og 24-timers lydstyrke. I midten af ​​siden er der en graf, der viser forholdet mellem kryptokurverne i parret med evnen til at flytte musen for at se den nøjagtige værdi på et bestemt tidspunkt..

Dette diagram har adskillige muligheder for tilpasning, herunder valget af en søjlediagram, stearinlys, hule stearinlys, Heikin Ashi, linjediagram eller område. Standardindstillingen er stearinlys. Der er også mulighed for at ændre de viste intervaller med indstillinger, der inkluderer 1, 5, 15 og 30 minutter; 1, 2 og 4 timer; og 1 dag. Avancerede handlende kan klikke på symbolet på en graf umiddelbart over grafen og finde snesevis af indikatorer at se på. Du kan også tilpasse grafen fuldstændigt med hensyn til farver, prislinjetykkelse, skala placering og type, baggrunde og tidszone.

HotBit-diagrammer

Til højre for grafen finder du ordrebogen med mulighed for at se bare “køb” ordrer, bare “sælge” ordrer eller begge dele og dit valg af decimaler fra fem til otte. Nedenfor ordrebogen er handelshistorikken inklusive pris, beløb og dato og klokkeslæt.

HotBit ordrebog

Til venstre for handelshistorikken og under grafen finder du sektionen til at placere ordrer med din personlige ordrehistorik og åbne ordrer direkte under den.

Køb & amp; Sælge

Langs venstre side af “Exchange” -siden finder du alle kryptokurrencypar, der understøttes af Hotbit. Vælg enten fanen BTC eller ETH, eller gå til dine favoritter, som du har markeret med et hjerte. Du kan sortere kryptopar efter pris, volumen eller USD, og ​​hver viser din valgte sorteringsmetode med procentændringen ved siden af. Der er også mulighed for at søge efter et kryptopar, så du ikke behøver at rulle gennem den udvidede liste. Hvis du klikker på et af disse kryptokurrencypar, justeres alle diagrammer, grafer og 24-timers information i overensstemmelse hermed.

Handelspar

Hvilke kryptovalutaer understøtter Hotbit?

Hotbit arbejder konstant på at forbedre udvekslingen og tilføjer hurtigt kryptokurver til listen. I skrivende stund var der 28 understøttede kryptokurver opført på gebyrsiden: BTC, ETH, ACAT, ATN, BOOL, BOX, BXX, EKO, ELF, EOS, EOSDAC, GVT, HAND, HOT, HTB, ICX, OMG , ONT, QASH, QUN, SPHTX, TCASH, THETA, TNB, TOMO, TRX, WICC og ZIL.

Markeder

Hotbit har også annonceret support til yderligere kryptokurver, som de endnu ikke har tilføjet til gebyrsiden, herunder: ENG, LOOM, NEXO, SKM, SS og ZRX. Baseret på nyhedssiden er det klart, at Hotbit aktivt arbejder på at udvide sit kryptovaluta-tilbud, især da de nylige meddelelser om tilføjede kryptokurver alle var inden for de sidste par dage. Som sådan kan du forvente, at listerne vokser kontinuerligt.

Nederst på siden har Hotbit et link til anvendelse på listen, herunder instruktioner og et ansøgningsskema. Desværre fører linket dig til en side på kinesisk, men linket til selve formularen er på engelsk, og webstedsoversættelsen til siden er nok til at forstå det grundlæggende. Udfyld blot formularen og mail den til den angivne e-mail-adresse. Certificeringsprocessen tager to hverdage. Herefter hører du tilbage inden for en dag.

HotBit-gebyrer

Deponering til Hotbit er hurtig såvel som gratis, hvilket gør det muligt at deponere uden bekymring for, at din tokenmængde falder. Der er minimale udbetalingsgebyrer, der varierer afhængigt af det pågældende token. Når du ser tilbagetrækningsgebyrer, skal du huske at hver er opført i den kryptokurrency, der trækkes tilbage, så et gebyr på en større mængde tokens kan faktisk være relativt lille.

Du kan finde en opdateret liste over gebyrerne via Hotbit-webstedet ved at klikke på linket “Gebyrer” nederst på siden. I skrivende stund var gebyrerne som følger: 1.00E-03 for BTC; 0,01 for ETH; 0,1 for ONT; 0,11 for GVT; 0,28 for OMG; 0,5 til EOS; 1 til QASH og ICX; 1,5 til TOMO; 2 for WICC; 5 for ELF; 7 for ATN; 8 til BKX og SPHTX; 10 for THETA og ACAT; 15 til BOX; 20 til TCASH, EKO og TRX; 21 til EOSDAC; 30 til QUN; 50 for HTB og TNB; 1.700 til HOT; og 40.000 til HAND.

Hotbit opnår sin fortjeneste via transaktionsgebyrer og følger en maker-taker-model. Producenter, der tilføjer likviditet til markedet, har ingen transaktionsgebyrer, herunder for tilbud om at købe ind og tilbyde at sælge ud. Takers betaler et transaktionsgebyr på 0,0025, uanset om de tager buy-in ordrer eller udsolgte ordrer. På grund af de begrænsede decimaltal med HAND-tokens betaler producenter ikke transaktionsgebyrer for dette token, og takers betaler et gebyr på 0,2 procent for at behandle transaktionen.

HotBit-gebyrer

Gebyrer-siden giver også en hurtig opdatering af maker-taker-modellen. Producenter afgiver begrænsede ordrer eller fremsætter anmodninger om at købe ind til priser, der er mindre end de noterede, eller sælge ud til priser, der er højere end de anførte. Som en belønning for at øge likviditeten behøver de ikke betale transaktionsgebyrer. Takers placerer ordrer målrettet mod ordrer i ordrebogen, hvilket betyder at de mindsker likviditeten. Dette fører til transaktionsgebyrer. Husk, at skjulte ordrer såvel som begrænsningsordrer, der matcher skjulte ordrer, stadig kræver transaktionsgebyrer.

Hotbit-konkurrencer

Hotbit tilbyder en række konkurrencer, der typisk annoncerer dem på hjemmesiden og i nyhedsafsnittet. Ved at se på børsens nyhedsside kan du få en fornemmelse for nogle tidligere konkurrencer. I begyndelsen af ​​maj afsluttede det en konkurrence, hvor brugerne blev rangeret baseret på transaktionsvolumen, der involverede HAND og derefter delte 300 millioner i belønninger blandt dem baseret på rangplacering, hvor vinderen modtog 100 millioner HAND. I april havde den en lignende konkurrence om ATN-transaktionsvolumen med muligheden for at vinde op til 3.000 ATN-tokens for den bedst rangerede erhvervsdrivende. Efter lanceringen af ​​HOT-tokens i begyndelsen af ​​maj var der også en begivenhed, hvor brugere, der deponerede mindst 1.000 HOT på deres konti i en transaktion, modtog 5 HOT-tokens i form af en belønning, op til 10.000 HOT i belønninger i alt pr. Person.

HotBit-konkurrencer

Er HotBit sikkert?

Der er ikke meget information på webstedet om virksomheden bag HotBit, kun nogle korte oplysninger og nogle oplysninger om brug af kølerum til kundemidler. Deres om-side har dette at sige

Kernemedlemmerne i vores team har alle fået en dybdegående erfaring inden for både traditionel finans- og kryptovalutaindustri. Med vellykket iværksættererfaring, erfarent globalt investeringskonsultationsteam og forskellige samarbejdspartnere er vores platform indstillet på at tiltrække likviditet fra forskellige ressourcer, hvilket igen også understøtter en velfungerende drift af vores platform.

Det er vigtigt, at centraliserede børser giver så mange oplysninger som muligt om deres platform og virksomheden, du stoler på dem med dine midler, så det er vigtigt at føle sig sikker på den platform, du bruger. Med dette i tankerne, indtil mere er kendt, og platformen har tid til at modnes og indsamle flere online anmeldelser, anbefaler vi kun at bruge det ved at overføre små beløb, foretage dine handler og trække tilbage til dine egne tegnebøger. Hold aldrig en stor saldo på enhver børs og hold kun en lille handelsstabel deres – deres formål er en handelsbørs, ikke en tegnebog.

Hvilke andre tjenester og programmer tilbyder Hotbit?

Da Hotbit stadig er en relativt ny udveksling, er webstedet endnu ikke komplet. I fremtiden vil det tilføje detaljer om et tilknyttet program og et eliteprogram. I skrivende stund har hvert af disse programmer en tom side på Hotbit-webstedet med en besked om, at informationen snart kommer. Baseret på lignende programmer fra andre platforme kan vi forvente, at både Affiliate- og Elite-programmerne vil føre til belønninger, hvor sidstnævnte sandsynligvis er et program rettet mod dem, der handler større mængder.

Et særligt nyttigt afsnit af Hotbit er siden “Møntinformation”, som ligger inden for supportcentret. Her finder du detaljerede oplysninger om de fleste af de kryptovalutaer, som børsen understøtter. Klik på en af ​​mønterne for at lære om funktionerne i projektet, tokenfordelingen og status og nyttige links, såsom til tokens websted og / eller hvidbog.

HotBit kundesupport

Hotbit har et ofte stillet spørgsmålssektion med et rimeligt antal spørgsmål og svar, men ikke så meget detaljer som nogle andre kryptokurrencyudvekslinger. Et særligt nyttigt link på denne side er “Ny brugervejledning”, som er tilgængelig både via en hjælpeartikel og en videoundervisning til at rumme alle læringsstile. Der er mulighed for at indsende yderligere spørgsmål eller at søge i FAQ-sektionen. I øverste højre hjørne af supportsiden finder du en knap til “Send en anmodning.” Da Hotbit er nyt, er der få anmeldelser om deres kundeservice endnu. Afsendelse af en anmodning er ligetil, kun med din e-mail-adresse, anmodningstype, en beskrivelse og mulighed for en vedhæftet fil.

HotBit kundesupport

Konklusion

Hotbit er stadig en relativt ny kryptokursudveksling, men den har et stort potentiale. Antallet af kryptokurver, de har tilføjet inden for de sidste par dage, indikerer en ægte indsats for at udvide tilbudene, noget som handlende helt sikkert vil sætte pris på og kan føre til et konkurrencedygtigt antal kryptokurrencypar.

Børsen er enkel og intuitiv at bruge, og handelsskærmen er moderne og godt designet.

Handelsgebyrer er rimelige, men udbetalingsgebyrer er ret høje sammenlignet med andre.

Manglen på detaljer og gennemsigtighed omkring virksomheden er en vis bekymring – når man stoler på en central børs som HotBit, hjælper det med at vide mere om det firma, du stoler på dine mønter med. Dette er noget, vi gerne vil have forbedret.

Samlet set vil vi anbefale at teste HotBit, hvis de har nogle mønter eller tokens, du ønsker at erhverve, vi anbefaler dog ikke at holde en stor saldo på børsen og sørge for at aktivere sikkerhedsindstillingen 2FA.

Besøg HotBit

HotBit

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-hotbit-udveksling-komplet-gennemgang.gif”

alt = “HotBit anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.6

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

6.0 / 10

Gebyrer

8.0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

7.0 / 10

Fordele

  • Attraktivt interface
  • Sortiment af markeder
  • Rimelige handelsgebyrer

Ulemper

  • Ingen Fiat-betalingsmuligheder
  • Manglende gennemsigtighed
  • Høje udbetalingsgebyrer

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"HotBit","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /hotbit-review.gif","beskrivelse":"Hotbit er en relativt ny kryptokursudveksling, der er klar til at tilbyde kryptoinvestorer muligheden for at handle en lang liste med mønter. Det tilbyder en digital aktiverudvekslingsplatform, der er godt designet, intuitiv at bruge og har support til de store kryptokurver. Det globale team hos Hotbit har erfaring inden for kryptovalutaindustrien…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"7.60"},"navn":"HotBit","reviewBody":"Hotbit er en relativt ny kryptokursudveksling, der er klar til at tilbyde kryptoinvestorer muligheden for at handle en lang liste med mønter. Det tilbyder en digital aktiverudvekslingsplatform, der er godt designet, intuitiv at bruge og har support til de største kryptokurver. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet globale team hos Hotbit har erfaring inden for kryptovalutaindustrien som såvel som den traditionelle finansielle industri. Holdets iværksættererfaring og samarbejdspartnere skal hjælpe platformen med at tiltrække likviditet fra adskillige kilder. \ R \ n \ r \ nFolkene bag Hotbit skitserer på deres hjemmeside, at de tror på kerneværdierne inden for blockchain-teknologi og Bitcoin. De føler, at disse principper sammen med principperne for smarte kontrakter og en distribueret hovedbog ændrer den måde, som folk stoler på hinanden. Holdet føler også, at der via blockchain-teknologi vil være en øget transaktionseffektivitet, færre barrierer på plads for at stoppe transaktioner og i sidste ende en stor indvirkning på den globale økonomi. Hotbit skitserer sin mission som at tilbyde en aktivudvekslingstjeneste, der er mere sikker og mere bekvem, mens man konstruerer en verdensklasses udvekslingsplatform og integrerer de førende blockchain-aktiver. nNogle af de avancerede teknologier, som børsen bruger, inkluderer en højhastigheds-handelsmotor, der er hukommelsesbaseret med sikkerhedskopier på flere maskiner, hot-tegnebøger med offline private nøgler, kølelagringssteder, distribueret lager, global serverbelastningsbalancering og distribuerede serverklynger . \ r \ n \ r \ nHotbit er tilgængelig via dets websted, hvilket gør det muligt at få adgang til udvekslingen fra enhver enhed. Der er også pc-terminaler tilgængelige samt mobile applikationer for bedre brugervenlighed. \ R \ nHotbit-kontoregistrering \ r \ nDu kan tilmelde dig Hotbit fra næsten enhver side på hjemmesiden, inklusive hjemmesiden. På startsiden er knappen \ u201cRegistrer \ u201d i øverste højre hjørne. Du bliver bedt om at indtaste din e-mail og acceptere vilkårene og politikkerne. Derfra udfylder du kontooplysninger. På dette tidspunkt skal du bekræfte din konto med den nøglekode, du modtager i din e-mail. Derfra vil du gå til tofaktorautentificering med dit valg af Google Authenticator eller mobil tekstbesked. Indtast den godkendelseskode, du modtager for at afslutte opsætningen af ​​din konto. Nu er du klar til at logge ind og bruge Hotbit i fremtiden. \ R \ nHvordan man handler på HotBit \ r \ n \ r \ nHandelen med Hotbit sker via siden \ u201cExchange \ u201d. Start med at vælge det kryptokurrency-par, du ønsker at handle på venstre side af skærmen. Rul derefter lidt ned til købs- / salgssektionen lige under grafen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHandling sker via grænseordrer med mulighed for at købe til venstre og sælge på ret. I tilfælde af ETH \ / BTC-paret vil dine valg for eksempel være \ u201cKøb ETH \ u201d eller \ u201cSælg ETH. \ U201d I begge tilfælde udfyldes prisen automatisk på markedsniveau med plus- og minusknapper for dig at justere tallet til din valgte pris. Indtast derefter enten mængden af ​​kryptovaluta, du ønsker at købe eller sælge, eller vælg en procentdel af det samlede beløb på din konto (25, 50, 75 eller 100 procent). Det samlede antal i målvalutaen opdateres automatisk. \ R \ nHvilken information giver Hotbit-handlende? \ R \ nHusk, at alle handelspar på Hotbit involverer enten ETH eller BTC, da det er de to mest populære kryptokurver. Når du går til siden \ u201cExchange \ på Hotbit-webstedet, er standardvalutaparet ETH \ / BTC. Dette vises tæt på toppen af ​​siden sammen med den sidste pris, både hvad angår kryptokurrency og dollars. Til højre for det vil du se 24-timersændring, 24-timers højde, 24-timers lav og 24-timers lydstyrke. I midten af ​​siden er der en graf, der viser forholdet mellem kryptokurverne i parret med evnen til at flytte musen for at se den nøjagtige værdi på et bestemt tidspunkt. \ R \ n \ r \ n Dette diagram har adskillige muligheder for tilpasning, herunder valg af en søjlediagram, stearinlys, hule stearinlys, Heikin Ashi, linjegraf eller område. Standardindstillingen er stearinlys. Der er også mulighed for at ændre de viste intervaller med indstillinger, der inkluderer 1, 5, 15 og 30 minutter; 1, 2 og 4 timer; og 1 dag. Avancerede handlende kan klikke på symbolet på en graf umiddelbart over grafen og finde snesevis af indikatorer at se på. Du kan også tilpasse grafen fuldstændigt med hensyn til farver, prislinjetykkelse, skala placering og type, baggrunde og tidszone. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTil højre for grafen skal du finder ordrebogen med mulighed for at se bare \ u201cbuy \ u201d ordrer, bare \ u201csell \ u201d ordrer eller begge dele, og dit valg af decimaler fra fem til otte. Under ordrebogen er handelshistorikken inklusive pris, beløb og dato og tid. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTil venstre for handelshistorikken og under grafen finder du sektionen til at placere ordrer med din personlige ordrehistorik og åbne ordrer direkte under den. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLængst til venstre på siden \ u201cExchange \ u201d finder du alle de kryptokurrency-par understøttet af Hotbit. Vælg enten fanen BTC eller ETH, eller gå til dine favoritter, som du har markeret med et hjerte. Du kan sortere kryptopar efter pris, volumen eller USD, og ​​hver viser din valgte sorteringsmetode med procentændringen ved siden af. Der er også mulighed for at søge efter et kryptopar, så du ikke behøver at rulle gennem den udvidede liste. Ved at klikke på et af disse kryptokurrencypar justeres alle diagrammer, grafer og 24-timers information i overensstemmelse hermed. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvilke kryptovaluta understøtter Hotbit? \ R \ nHotbit arbejder konstant på at forbedre udvekslingen og tilføjer hurtigt kryptovalutaer til listen. I skrivende stund var der 28 understøttede kryptokurver opført på gebyrsiden: BTC, ETH, ACAT, ATN, BOOL, BOX, BXX, EKO, ELF, EOS, EOSDAC, GVT, HAND, HOT, HTB, ICX, OMG , ONT, QASH, QUN, SPHTX, TCASH, THETA, TNB, TOMO, TRX, WICC og ZIL. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHotbit har også annonceret support til yderligere kryptovalutaer, som den har endnu ikke tilføjet til gebyrsiden, herunder: ENG, LOOM, NEXO, SKM, SS og ZRX. Baseret på nyhedssiden er det klart, at Hotbit aktivt arbejder på at udvide sine kryptovaluta-tilbud, især da de nylige meddelelser om tilføjede kryptokurver alle var inden for de sidste par dage. Som sådan kan du forvente, at listerne vokser kontinuerligt. \ R \ n \ r \ n Nederst på siden har Hotbit et link, der skal anvendes på listen, herunder instruktioner og et ansøgningsskema. Desværre fører linket dig til en side på kinesisk, men linket til selve formularen er på engelsk, og webstedsoversættelsen til siden er nok til at forstå det grundlæggende. Udfyld blot formularen og mail den til den anførte e-mail-adresse. Certificeringsprocessen tager to hverdage. Herefter hører du tilbage inden for en dag. \ R \ nHotBit-gebyrer \ r \ n \ r \ nDeponering til Hotbit er hurtig såvel som gratis, hvilket gør det muligt at deponere uden bekymring for, at din tokenmængde falder. Der er minimale udbetalingsgebyrer, der varierer afhængigt af det pågældende token. Når du ser tilbagetrækningsgebyrer, skal du huske at hver er opført i den kryptokurrency, der trækkes tilbage, så et gebyr på en større mængde tokens kan faktisk være relativt lille. \ R \ n \ r \ nDu kan finde en opdateret liste over gebyrerne via Hotbit-webstedet ved at klikke på linket \ u201cFees \ u201d nederst på siden. I skrivende stund var gebyrerne som følger: 1.00E-03 for BTC; 0,01 for ETH; 0,1 for ONT; 0,11 for GVT; 0,28 for OMG; 0,5 til EOS; 1 til QASH og ICX; 1,5 til TOMO; 2 for WICC; 5 for ELF; 7 for ATN; 8 til BKX og SPHTX; 10 for THETA og ACAT; 15 til BOX; 20 til TCASH, EKO og TRX; 21 til EOSDAC; 30 til QUN; 50 for HTB og TNB; 1.700 til HOT; og 40.000 for HAND. \ r \ n \ r \ nHotbit tjener sit overskud via transaktionsgebyrer og følger en maker-taker-model. Producenter, der tilføjer likviditet til markedet, har ingen transaktionsgebyrer, herunder for tilbud om at købe ind og tilbyde at sælge ud. Takers betaler et transaktionsgebyr på 0,0025, uanset om de tager buy-in ordrer eller udsolgte ordrer. På grund af de begrænsede decimaler med HAND-tokens betaler producenter ikke transaktionsgebyrer for dette token, og takere betaler et gebyr på 0,2 procent for at behandle transaktionen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSiden gebyrer giver også en hurtig opfriskning af maker-taker-modellen. Producenter afgiver begrænsede ordrer eller fremsætter anmodninger om at købe ind til priser, der er mindre end de noterede, eller sælge ud til priser, der er højere end de anførte. Som en belønning for at øge likviditeten behøver de ikke betale transaktionsgebyrer. Takers placerer ordrer målrettet mod ordrer i ordrebogen, hvilket betyder at de mindsker likviditeten. Dette fører til transaktionsgebyrer. Husk, at skjulte ordrer såvel som begrænsningsordrer, der matcher skjulte ordrer, stadig kræver transaktionsgebyrer. \ R \ nHotbit-konkurrencer \ r \ nHotbit tilbyder en række konkurrencer, der typisk annonceres på hjemmesiden og i nyhedsafsnittet. Ved at se på udvekslingens nyhedsside kan du få en fornemmelse for nogle tidligere konkurrencer. I begyndelsen af ​​maj afsluttede det en konkurrence, hvor brugerne blev rangeret baseret på transaktionsvolumen, der involverede HAND og derefter delte 300 millioner i belønninger blandt dem baseret på rangplacering, hvor vinderen modtog 100 millioner HAND. I april havde den en lignende konkurrence om ATN-transaktionsvolumen med muligheden for at vinde op til 3.000 ATN-tokens for den mest rangerede erhvervsdrivende. Efter lanceringen af ​​HOT-tokens i begyndelsen af ​​maj var der også en begivenhed, hvor brugere, der deponerede mindst 1.000 HOT på deres konti i en transaktion, modtog 5 HOT-tokens i form af en belønning, op til 10.000 HOT i belønninger i alt pr. Person . \ r \ n \ r \ n \ r \ nEr HotBit Safe? \ r \ nDer er ikke meget information på webstedet om virksomheden bag HotBit, kun nogle korte oplysninger og nogle oplysninger om brug af køleopbevaring til kundemidler . Deres om-side har dette at sige \ r \ nKernemedlemmerne i vores team har alle fået dybdegående erfaring inden for både traditionel finans- og kryptovalutaindustri. Med vellykket iværksættererfaring, erfarent globalt investeringskonsulentteam og forskellige samarbejdspartnere er vores platform indstillet på at tiltrække likviditet fra forskellige ressourcer, hvilket igen også understøtter en velfungerende drift af vores platform. \ R \ nDet er vigtigt, at centraliserede børser give så mange oplysninger som muligt om deres platform og virksomheden, du stoler på dem med dine midler, så det er vigtigt at føle sig sikker på den platform, du bruger. Med dette i tankerne, indtil mere er kendt, og platformen har tid til at modnes og indsamle flere online anmeldelser, anbefaler vi kun at bruge det ved at overføre små beløb, foretage dine handler og trække tilbage til dine egne tegnebøger. Hold aldrig en stor saldo på enhver børs og hold kun en lille handelsstabel deres – deres formål er en handelsbørs, ikke en tegnebog. \ R \ nHvilke andre tjenester og programmer tilbyder Hotbit? \ R \ nDa Hotbit stadig er en relativt ny udveksling, webstedet er endnu ikke komplet. I fremtiden vil det tilføje detaljer om et tilknyttet program og et eliteprogram. I skrivende stund har hvert af disse programmer en tom side på Hotbit-webstedet med en besked om, at informationen snart kommer. Baseret på lignende programmer fra andre platforme kan vi forvente, at både Affiliate- og Elite-programmerne vil føre til belønninger, hvor sidstnævnte sandsynligvis er et program rettet mod dem, der handler større mængder. \ R \ n \ r \ nEn særlig nyttig sektion af Hotbit er siden \ u201cCoin Information \ u201d, som er inden for supportcentret. Her finder du detaljerede oplysninger om de fleste af de kryptovalutaer, som børsen understøtter. Klik på en af ​​mønterne for at lære om projektets funktioner, tokenfordelingen og status og nyttige links, såsom til tokens websted og \ / eller hvidbogen. \ R \ nHotBit Kundesupport \ r \ n \ r \ nHotbit har et ofte stillet spørgsmålssektion med et rimeligt antal spørgsmål og svar, dog ikke så meget detaljer som nogle andre kryptokurrencyudvekslinger. Et særligt nyttigt link på denne side er \ u201cNy brugervejledning, der er tilgængelig både via en hjælpeartikel og en videovejledning til at rumme alle læringsstile. Der er mulighed for at indsende yderligere spørgsmål eller at søge i FAQ-sektionen. Øverst til højre på supportsiden finder du en knap til at \ u201cIndsend en anmodning. \ U201d Da Hotbit er ny, er der få anmeldelser om deres kundeservice endnu. At sende en anmodning er ligetil, kun med din e-mail-adresse, anmodningstypen, en beskrivelse og muligheden for en vedhæftet fil. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKonklusion \ r \ nHotbit er stadig en relativt ny kryptokurrencyudveksling, men det har et stort potentiale. Antallet af kryptokurver, de har tilføjet inden for de sidste par dage, indikerer en ægte indsats for at udvide tilbudene, noget som handlende helt sikkert vil sætte pris på og kan føre til et konkurrencedygtigt antal kryptokurrencypar. \ R \ n \ r \ nBørsen er enkel og intuitiv at bruge og handelsskærmen er moderne og godt designet. \ r \ n \ r \ nHandelsgebyrer er rimelige, men tilbagetrækningsgebyrer er ret høje sammenlignet med andre. \ r \ n \ r \ nManglen på detaljer og gennemsigtighed omkring Virksomheden er noget bekymrende – når man stoler på en central børs som HotBit, hjælper det med at vide mere om det firma, du stoler på dine mønter med. Dette er noget, vi gerne vil have forbedret. \ R \ n \ r \ n Samlet set vil vi anbefale at teste HotBit, hvis de har nogle mønter eller tokens, du ønsker at erhverve, vi anbefaler dog ikke at holde en stor saldo på børsen og lave Sørg for at du aktiverer sikkerhedsindstillingen 2FA. \ r \ n \ r \ nBesøg HotBit","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2018-05-14"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me