Begyndervejledning til COSS: Komplet gennemgang

COSS Exchange Review

COSS.io, ellers kendt som “Crypto One-stop Solution”, er en nyere kryptokurrencyudveksling, der går langt ud over de normale konturer i dine regelmæssige, vaniljekrypto-børser. Det skyldes, at COSS ikke kun er en børs; det er også en betalingsgateway for købmænd, en mikrokrypto-økonomi og et Ethereum-baseret ERC20-token, der deler COSS’s gebyrer med indehavere.

I denne forstand sigter COSS på at gøre det hele. Handlende kan nu udstyre hele deres onlinebutikker via COSS-platformen, acceptere kryptovaluta-betalinger og føre upåklagelig optegnelser, mens de også har krypto-til-fiat-funktioner.

COSS anmeldelse

Om virksomheden

Hvad selve virksomheden angår, ligger COSS hovedkvarter i Singapore, selvom børsen har så mange bånd til Rumænien, at det næsten er 50/50 singaporeansk og rumænsk. Mange af medarbejderne i projektet er f.eks. Rumænsk, mens COSS er opført i Rumæniens Handelskammer. Desuden er COSS medlem af Singapores mest populære blockchain-forening, ACCESS, og børsen har også en filial i New York.

Bemærkelsesværdige teammedlemmer inkluderer:

 • Medstifter Dan Cearnau
 • Holdkoordinator Ioana Frincu
 • Teknisk officer Iulian Oprea

Følgelig har COSS-børsen et lovligt papirspor, der peger mod dets legitimitet, men det er også vigtigt at huske på, at COSS ikke styres af nogen form for tilsynsorgan på dette tidspunkt. Det er noget, du skal overveje fremadrettet, men så er det igen en dynamik, der er helt par for kurset cryptoverse.

Den pågældende udveksling blev lanceret i foråret 2017, efter at projektets team kørte en vellykket ICO. Selve COSS-udvekslingen er i sin beta-, ikke alfa-fase, så der er stadig masser af vækst fremad og knækker for at udjævne.

Fordelen ved at være ny? COSS er endnu ikke blevet hacket med succes, hvilket ikke er overraskende siden det nye. Uanset hvad har COSS ikke den bagage, som større børser har tilført.

Med disse indledende punkter ude af vejen, lad os dykke lidt dybere.

Besøg COSS

COSS-tilmelding & Log på

Tilmelding til COSS.io-udvekslingen er ligetil og ligner enhver anden tilmeldingsproces, du har gennemført i løbet af de sidste mange år.

Du vælger et brugernavn, indtaster din e-mail-adresse og vælger en sikker adgangskode. Når du har gennemført disse opgaver, skal du markere afkrydsningsfeltet til vilkår og betingelser og udfylde captchaen, så er du klar til at fortsætte.

COSS-registrering

Når du har indsendt dine oplysninger, får du en bekræftelses-e-mail. COSS.io vil give dig en besked om, at din konto er oprettet, og kontrollere din e-mail for at bekræfte den. Åbn e-mailen, og klik på linket, så bliver du bekræftet.

COSS Bekræft

Når du er tilbage på børsen, skal du logge ind for første gang. Og du modtager en rettidig påmindelse om at konfigurere tofaktorautentificering på din konto med det samme.

Handel på COSS-børsen

Selve udvekslingsgrænsefladen er slank og pæn i øjnene. COSS tilbyder i øjeblikket bitcoin (BTC) og ether (ETH) handelspar med over 30 populære kryptovalutaer, hvor flere kryptoer tilføjes hele tiden. Det har alle tunge vægte for at være sikker, fra privatlivsmønter som Dash (DASH) til hot ERC20-tokens som OmiseGo (OMG).

For dem, der søger marginhandel, skal du kigge andre steder, da COSS ikke tilbyder marginhandel-funktioner. Desuden er der intet i børsens køreplan, der tyder på, at sådanne funktioner snart kommer, hvis nogensinde.

For at komme i gang med at handle på COSS skal du foretage en indbetaling af en kryptovaluta, da den endnu ikke tilbyder Fiat-betalingsmuligheder endnu..

COSS-indskud

Du kan få adgang til COSS-handelsgrænsefladen via en hvilken som helst webbrowser eller via COSS GO-appen. Og mens COSS helt sikkert har sin egen æstetiske stil, er dens handelssoftware også par for kurset for så vidt angår kryptokurrencyområdet: det er ikke noget særligt, men det er heller ikke vanilje.

En ting, der efterlader lidt tilbage at ønske på COSS, er dens handelskort. De føler sig bare grundlæggende sammenlignet med andre børs diagramfunktioner, som Bittrex. Basic er fint, men der vil være mere avancerede forhandlere, der vil blive slukket, indtil COSS tilbyder bedre kortværktøjer (f.eks. Bedre tekniske indikatorer, zoom).

COSS-handel

Et andet punkt at overveje er, at mens COSS stadig er ung og i sin beta-form, er likviditeten lav sammenlignet med andre populære børser. Der er ingen grund til at tro, at denne dynamik altid vil forblive, men det er noget, du bliver nødt til at kæmpe med på kort sigt, mens børsen vokser.

Og i fremtiden håber COSS at implementere fiat-til-krypto-handelsmuligheder, men indtil videre er der ingen indikationer på, at implementeringen snart vil være her. For nu er alt hvad du kan gøre, at deponere og trække kryptokurver fra børsen.

Endelig startede den daglige handelsgrænse for grundlæggende kontobrugere på $ 2.000 USD. Nu (siden oktober 2017) er den daglige grænse $ 100k for alle kontotyper på COSS, i det mindste indtil børsen opdaterer sine nye KYC-procedurer (“Kend din kunde”). Når dette er gjort, vil grundlæggende brugere være ved at gå ind på dit dashboard og ansøge om en opgraderet KYC-konto.

COSS tegnebog

COSSs kryptovaluta-tegnebøger har de største sikkerhedsfordele, som alle traditionelle kryptovaluta-børser tilbyder. Disse fordele inkluderer tofaktorautentificering, back-end kold opbevaring og e-mail-bekræftelser.

COSS-tegnebøgerne giver dig også mulighed for at handle mellem valutaer uden de ventetider, som brugerne udlever på decentrale børser som Changelly og Shapeshift. I fremtiden håber børsen at tilføje fiat-funktioner, så du også kan trække dig tilbage til fiat med det samme, ligesom Coinbase tillader nu.

COSS tegnebog

Og da COSS sigter mod at være en betalingsportal for købmænd, giver dens tegnebøger også virksomheder mulighed for at acceptere kryptokurver på en nem, gennemsigtig og ansvarlig måde.

Da udvekslingen stadig er i beta, kommer der stadig flere tegnebøger. Disse funktioner inkluderer strømlinede KYC-applikationer, en pengeoverførselsportal og token-swap-funktioner.

COSS-udbetalinger

Hvad angår tilbagetrækninger, er processen ligetil. Når du har startet en tilbagetrækning, får du tilsendt to bekræftelses-e-mails. Den første af disse e-mails er en simpel besked, der forklarer, at der er anmodet om en transaktion. Den anden e-mail er den bekræftelses-e-mail, som du skal åbne for at kunne afslutte transaktionen.

På dette tidspunkt behandles din tilbagetrækning og påbegyndes. I mangel af at klikke på linket i bekræftelses-e-mailen, kan du til enhver tid annullere din transaktion.

Hvis du vil tjekke ind for at se, hvor langt din tilbagetrækning er, skal du gå til fanen “Konto”. Find knappen “Historie”, klik på den, og klik derefter på “Indskud & Tilbagetrækninger. ”

Ikke bekræftet transaktionen endnu? Derefter får du vist meddelelsen “Tilbagetrækning (afventer brugerbekræftelse”). Ellers skal du se “Tilbagetrækning (behandlet)”, og dine penge skal være overstået inden længe.

Et sidste punkt, der er vigtigt at overveje i vurderingen af ​​COSS, er, at tilbagetrækningstider kan være ret langsomme sammenlignet med andre udbydere. Som børsen forklarer i deres ofte stillede spørgsmål:

”Om dette emne sætter COSS sikkerhed over bekvemmelighed, og vi håber, at vores brugere sætter pris på det. Der er flere transaktioner i spil, som en bruger ikke kan se, når han deponerer og hæver, da vi gemmer alle kryptokurver offline. Så giv lidt tid til transaktioner at rydde. Dette er ikke optimalt for øjeblikkelige handlende, der søger arbitrage, men vi kompromitterer ikke sikkerheden over bekvemmelighed i denne sag. 10-30 minutter på de fleste ERC20-tokens og 1-3 timer for BTC som hovedregel (men med undtagelser begge veje). ”

ICO-lister

Et af de mere nye og interessante aspekter ved COSS er, at det tillader Initial Coin Offerings (ICO’er) på sine platforme. Til dette formål kan denne model være en gamechanger så langt som at gøre ICO’er tilgængelige for daglige investorer, da de i øjeblikket ikke er for det meste.

Derfor, hvis projekter godkendes, kan deres ICO’er lettes på COSS og derefter derefter også have deres nyudgivne krypto og derefter opført på den faktiske COSS-børs. Denne dynamik kan hjælpe projekter med hurtigt at legitimere sig selv og få likviditet.

Noteringsprocessen virker ligetil. Per COSS.io-webstedet skal dit projekt:

 1. Udfyld og indsend en anmodning om notering på https://coss.io/cryptocurrency-listing
 2. Send en klar juridisk udtalelse til [email protected]
 3. Betal et noteringsgebyr på 200.000 * COSS-tokens, når din anmodning er blevet godkendt. Omsat som en handelspromo kan oprettes i stedet for at betale for noteringen. 200.000 kan også justeres baseret på den aktuelle handelspris for COSS-token.

En anden fordel ved at have en ICO på COSS er, at børsen straks kommer ind i den nye kryptokurrency i sit lukrative PROMO-program. Programmet er en incitamentskampagne, der fordeler provenuet mellem de 50 største volumenhandlere over en måned.

Til dato har COSS rejst over $ 500.000 USD til denne PROMO-kampagne. Provenuet fordeles som følger:

 • Top 10 handlende delte 30% af puljen
 • Næste 10 split 25%
 • Næste 10 split 20%
 • Næste 10 deles 15%
 • Næste 10 split 10%

COSS-gebyrer

I en noget foruroligende udvikling indeholdt en hurtig undersøgelse af børsens websted ingen detaljer, der kunne findes på transaktionsgebyrer. Andre brugere har rapporteret gebyrer for COSS, der er i ballpark på 0,20 procent pr. Handel, selvom dette ikke er blevet verificeret uafhængigt ved pressetiden.

Men handler er ikke den eneste kilde til gebyrer på COSS: det er også udbetalinger. Tilbagetrækningsgebyrer er forskellige fra mønt til mønt, så det beløb, du skal betale, varierer. Der er en popup i din profilsektion, der beskriver gebyrerne for hver valuta.

COSS Tilbagetrækningsgebyrer

COSS mønt

Børsen kørte sin ICO i begyndelsen af ​​august 2017. Selve COSS-tokenet er et Ethereum-baseret ERC20-token, der genererer udbytte, der stammer fra COSS-udvekslingsgebyrer til indehavere af tokenet. Din COSS kan f.eks. Opbevares i enhver Ethereum-tegnebog som MyEtherWallet.

Denne form for model har været yderst populær i økosystemet for sent, da Binance og KuCoins udbytte-tokens er steget i popularitet i løbet af de sidste par uger. Så ikke kun har brugere fået udbetalt udbytte for at have COSS, men tokenprisen har også været støt stigende og øget overskuddet rundt omkring.

Du kan forestille dig, hvordan dette kunne være en meget lukrativ dynamik, hvis COSS bliver en dominerende børs i fremtiden. Hvad kan ikke lide, da COSS formidler 50 procent af sin børs ‘transaktionsgebyr til COSS-indehavere. Udbetalingerne er også ugentlige

For så vidt angår markedsspecifikationer, er der 200 millioner COSS-tokens, der vil eksistere, når alt er sagt og gjort. I løbet af ICO blev der frigivet 130 millioner tokens til investorer, og inden det blev 25 millioner opsamlet i et pre-ICO salg.

COSS kundesupport

Kundesupport på COSS? Temmelig knappe for nu af udseendet af det. Dette skal forbedres drastisk i de kommende måneder. Det eneste syn på support på selve platformen var en besked til “Rapporter et problem” til [email protected]

Til projektets kredit er COSS-samfundet dog meget aggressivt over, at COSS-udvikleres kommunikation er stærk på sociale medier.

Hvad skal der til COSS

Børsens køreplan for fremtiden er tydeligt angivet. Først kommer “Crowdfunding-fasen.” Dette vil være en platform inden for COSS, der giver brugerne mulighed for at finansiere deres egne projekter.

Dernæst vil “Forudbetalte kortfase” komme. Når du er færdig, vil COSS have dig et MasterCard-bakket kort, som du kan indbetale dine kryptokurrencyfonde på direkte fra børsen.

For det tredje vil “Smart Contracts” -fasen være. Dette vil være en funktionalitet på børsen, der giver dig mulighed for at oprette smarte kontrakter til juridiske eller forretningsmæssige formål.

Derefter kommer “Remittance Phase”, hvor COSS vil forsøge at levere one-stop-løsninger til internationale pengeoverførsler.

Endelig er den sidste fase, der kortlægges, i øjeblikket “Tredjeparts Plugins-fase.” Som navnet antyder, vil denne fase fokusere på at levere innovative plugin-funktioner til COSS’s brugere.

Konklusion

Først og fremmest skal vi huske, at COSS.io stadig er i en beta-tilstand, så vi kan absolut ikke træffe en endelig dom om det for nu. Du kan altid komme ind i COSSs Telegram eller Slack for at give feedback på eventuelle hikke, du støder på; holdet vil helt sikkert sætte pris på det, da de arbejder på at udjævne alle kanter.

Når det er sagt, er COSS bestemt en interessant udveksling, der sandsynligvis vil blive vedtaget yderligere i de kommende måneder. Da der er så mange konkurrenter, er det svært at sige, hvor COSS i sidste ende vil slå sig ned, men det ser lovende ud, og det tager fart som andre børser som Binance og Kucoin gjorde, det kunne faktisk være meget succesfuldt.

COSS

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-coss-komplet-gennemgang.gif”

alt = “COSS”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.8

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

9,0 / 10

Gebyrer

7.0 / 10

Kunde support

7.0 / 10

betalingsmetoder

7.0 / 10

Fordele

 • Dejligt interface
 • COSS møntudbytte
 • COSS tegnebog
 • ICO-platform
 • Lovende udveksling

Ulemper

 • Lav likviditet
 • Kortlægning skal forbedres
 • Ingen Fiat-betalingsmuligheder endnu
 • Kundeservice Behov for forbedring
 • Gebyrer vises ikke

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"COSS","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2017 \ / 12 \ /coss-review.gif","beskrivelse":"COSS.io, ellers kendt som \"Crypto One-stop-løsning, \" er en nyere kryptokurrencyudveksling, der går langt ud over de normale konturer på dine regelmæssige vaniljekrypto-børser. Det skyldes, at COSS ikke kun er en udveksling; det er også en betalingsportal for handlende, en mikrokrypto-økonomi og et Ethereum-baseret ERC20-token, der deler COSS-gebyrer med indehavere….","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"William M. Peaster"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"7.80"},"navn":"COSS","reviewBody":"COSS.io, ellers kendt som \"Crypto One-stop-løsning, \" er en nyere kryptokurrencyudveksling, der går langt ud over de normale konturer på dine regelmæssige vaniljekrypto-børser. Det skyldes, at COSS ikke kun er en udveksling; det er også en betalingsgateway for købmænd, en mikrokrypto-økonomi og et Ethereum-baseret ERC20-token, der deler COSS-gebyrer med indehavere. \ r \ n \ r \ nI denne forstand sigter COSS på at gøre det hele. Købmænd kan nu udstyre hele deres onlinebutikker gennem COSS-platformen, acceptere kryptovaluta-betalinger og føre upåklagelig optegnelser, mens de også har krypto-til-fiat-funktioner. \ R \ n \ r \ n \ r \ nOm virksomheden \ r \ nAs for virksomheden selv, COSS ‘hovedkvarter er beliggende i Singapore, selvom børsen har så mange bånd til Rumænien, at den næsten er 50 \ / 50 singaporeansk og rumænsk. Mange af medarbejderne i projektet er f.eks. Rumænsk, mens COSS er opført på Rumæniens handelskammer. Derudover er COSS medlem af Singapores mest populære blockchain-forening, ACCESS, og børsen har også en filial i New York. \ R \ n \ r \ nBemærkede teammedlemmer inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tCo-grundlægger Dan Cearnau \ r \ n \ tTeamkoordinator Ioana Frincu \ r \ n \ tTech-officer Iulian Oprea \ r \ n \ r \ nFølgelig har COSS-børsen et lovligt papirspor, der peger mod dets legitimitet, men det er også vigtigt at huske på, at COSS ikke styres af nogen form for kontrolorgan på dette tidspunkt. Det er noget, du skal overveje fremadrettet, men så er det igen en dynamik, der er helt par for kurset kryptoverse. \ R \ n \ r \ nDen pågældende udveksling blev lanceret i foråret 2017, efter at projektets team kørte en vellykket ICO . Selve COSS-børsen er i sin beta-, ikke alfa-fase, så der er stadig masser af vækst fremad og knækker for at udjævne. \ R \ n \ r \ nFordelen ved at være ny, dog? COSS er endnu ikke blevet hacket med succes, hvilket ikke er overraskende siden det nye. Uanset hvad har COSS ikke den bagage, som større børser har tilført. \ R \ n \ r \ nMed disse indledende punkter ude af vejen, lad os dykke lidt dybere. \ R \ n \ r \ nBesøg COSS \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCOSS-tilmelding & Login \ r \ nTilmelding til COSS.io-udvekslingen er ligetil og ligner enhver anden tilmeldingsproces, du har gennemført i løbet af de sidste mange år. \ R \ n \ r \ nDu vælger et brugernavn ud, indtast din e-mail adresse, og vælg en sikker adgangskode. Når du har udført disse opgaver, skal du markere afkrydsningsfeltet og udfylde captchaen, og du er klar til at fortsætte. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Når du har indsendt dine oplysninger, vil du sendes en bekræftelses-e-mail. COSS.io vil give dig en besked om, at din konto er oprettet, og kontrollere din e-mail for at bekræfte den. Åbn e-mailen, og klik på linket, så bliver du bekræftet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Når du er tilbage på børsen, skal du logge ind for første gang. Og du modtager en rettidig påmindelse om at oprette tofaktorautentificering på din konto med det samme. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHandling på COSS Exchange \ r \ n Selve udvekslingsgrænsefladen er slank og pæn på øjnene . COSS tilbyder i øjeblikket bitcoin (BTC) og ether (ETH) handelspar med over 30 populære kryptovalutaer, hvor flere kryptoer tilføjes hele tiden. Det har alle tunge vægte for at være sikker, fra privatlivsmønter som Dash (DASH) til hot ERC20-tokens som OmiseGo (OMG). \ R \ n \ r \ nFor dem, der søger marginhandel, skal du se andre steder, som COSS tilbyder ikke margenhandelfunktioner. Desuden er der intet i børsens køreplan, der tyder på, at sådanne funktioner snart kommer, hvis nogensinde. \ R \ n \ r \ nFor at komme i gang med at handle på COSS bliver du nødt til at foretage en indbetaling af en kryptokurrency, da den i øjeblikket ikke tilbyder Fiat-betalingsmuligheder endnu. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan få adgang til COSS-handelsgrænsefladen via enhver webbrowser eller via COSS GO-appen. Og mens COSS helt sikkert har sin egen æstetiske stil, er dens handelssoftware også par for kurset for så vidt angår kryptokurrencyområdet: det er ikke noget særligt, men det er heller ikke vanilje. \ R \ n \ r \ nEn ting, der efterlader en lidt at ønske sig på COSS er dets handelsdiagrammer. De føler sig bare grundlæggende sammenlignet med andre børs diagramfunktioner, som Bittrex. Basic er fint, men der vil være mere avancerede forhandlere, der vil blive slukket, indtil COSS tilbyder bedre kortværktøjer (f.eks. Bedre tekniske indikatorer, zoom). \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEt andet punkt at overveje er, at mens COSS stadig er ung og i sin betaform, er likviditeten lav sammenlignet med andre populære børser. Der er ingen grund til at tro, at denne dynamik altid vil forblive, men det er noget, du bliver nødt til at kæmpe med på kort sigt, mens udvekslingen vokser. \ R \ n \ r \ nOg i fremtiden håber COSS at implementere fiat- til-krypto-handelsmuligheder, men indtil videre er der ingen indikationer på, at implementeringen snart vil være her. For nu er alt, hvad du kan gøre, at deponere og trække kryptokurver fra børsen. \ R \ n \ r \ n Til sidst startede den daglige handelsgrænse for $ 2.000 USD for grundlæggende kontobrugere. Nu (siden oktober 2017) er den daglige grænse $ 100k for alle kontotyper på COSS, i det mindste indtil børsen opdaterer sin nye KYC (\"Kend din kunde \") procedurer. Når det er gjort, vil grundlæggende brugere \ u00a0 gå ind på dit dashboard og ansøge om en opgraderet KYC-konto. \ R \ nCOSS Wallet \ r \ nCOSSs cryptocurrency-tegnebøger har de største sikkerhedsfordele, som alle traditionelle kryptovalutaudvekslinger tilbyder. Disse fordele inkluderer tofaktorautentificering, back-end kold opbevaring og e-mail-bekræftelser. \ R \ n \ r \ nCOSS-tegnebøgerne giver dig også mulighed for at handle mellem valutaer uden de ventetider, som brugerne udlever på decentrale børser som Changelly og Shapeshift. I fremtiden håber børsen at tilføje fiat-funktioner, så du også kan trække dig tilbage til fiat med det samme, ligesom Coinbase tillader nu. \ R \ n \ r \ nOg se, hvordan COSS sigter mod at være en betalingsportal for købmænd, dens tegnebøger giver også virksomheder mulighed for at acceptere kryptokurver på en nem, gennemsigtig og ansvarlig måde. \ r \ n \ r \ nDa børsen stadig er i beta, er der stadig flere tegn på tegnebogen. Disse funktioner inkluderer strømlinede KYC-applikationer, en pengeoverførselsportal og token-swap-funktioner. \ R \ nCOSS-tilbagetrækninger \ r \ n Hvad angår udbetalinger, er processen ligetil. Når du har startet en tilbagetrækning, får du tilsendt to bekræftelses-e-mails. Den første af disse e-mails er en simpel besked, der forklarer, at der er anmodet om en transaktion. Den anden e-mail er den bekræftelses-e-mail, som du skal åbne for at kunne afslutte transaktionen. \ R \ n \ r \ n På dette tidspunkt behandles din tilbagetrækning og påbegyndes. I mangel af at klikke på linket i bekræftelses-e-mailen, kan du til enhver tid annullere din transaktion. \ R \ n \ r \ n Hvis du gerne vil tjekke ind for at se, hvor langt din tilbagetrækning er, skal du gå til \"Konto\" fanen. Find \"Historie\" klik på den, og klik derefter på \"Indskud & Tilbagetrækninger. \"\ r \ n \ r \ nIkke bekræftet transaktionen endnu? Så ser du \"Tilbagetrækning (afventer brugerbekræftelse \" besked. Ellers skal du se \"Tilbagetrækning (behandlet) \" og dine midler skal være overstået inden for kort tid. \ r \ n \ r \ nEt sidste punkt, der er afgørende at overveje i vurderingen af ​​COSS, er, at tilbagetrækningstider kan være ret langsomme sammenlignet med andre udbydere. Som børsen forklarer i deres ofte stillede spørgsmål: \ r \ n \"Om dette emne sætter COSS sikkerhed over bekvemmelighed, og vi håber, at vores brugere sætter pris på det. Der er flere transaktioner i spil, som en bruger ikke kan se, når han deponerer og hæver, da vi gemmer alle kryptokurver offline. Så giv lidt tid til transaktioner at rydde. Dette er ikke optimalt for øjeblikkelige handlende, der søger arbitrage, men vi kompromitterer ikke sikkerheden over bekvemmelighed i denne sag. 10-30 minutter på de fleste ERC20-tokens og 1-3 timer for BTC som hovedregel (men med undtagelse begge veje). \"\ r \ nICO-lister \ r \ nEt af de mere nye og interessante aspekter ved COSS er, at det tillader Initial Coin Offerings (ICO’er) på sine platforme. Til dette formål kan denne model være en gamechanger for så vidt angår at gøre ICO’er tilgængelige for investorer i hverdagen, da de i øjeblikket ikke er for det meste. \ R \ n \ r \ nFølgelig kan projekter, hvis de er godkendt, få deres ICO’er lettere COSS, og derefter derefter også have deres nyligt frigivne krypto derefter opført på den faktiske COSS udveksling. Denne dynamik kan hjælpe projekter med hurtigt at legitimere sig selv og vinde likviditet. \ R \ n \ r \ nListingsprocessen virker ligetil. I henhold til COSS.io-webstedet skal dit projekt: \ r \ n \ r \ n \ tFyld ud og indsend en anmodning om notering på https: \ / \ / coss.io \ / cryptocurrency-listing \ r \ n \ tSend en klar juridisk udtalelse til \ [email protected] \ r \ n \ tBetal et noteringsgebyr på 200.000 * COSS-tokens, når din anmodning er blevet godkendt. Omsat som en handelspromo kan oprettes i stedet for at betale for noteringen. 200.000 kan også justeres baseret på den aktuelle handelspris for COSS-tokenet. \ R \ n \ r \ n En anden fordel ved at have en ICO på COSS er, at børsen øjeblikkeligt går ind i den nye kryptokurrency i sit lukrative PROMO-program. Programmet er en incitamentskampagne, der opdeler provenuet mellem de 50 største volumenhandlere over en måneds periode. \ R \ n \ r \ nHidtil har COSS rejst over $ 500.000 USD til denne PROMO-kampagne. Indtægterne opdeles som følger: \ r \ n \ r \ n \ tTop 10 handlende opdeler 30% af puljen \ r \ n \ tNæste 10 opdeler 25% \ r \ n \ tNæste 10 opdeler 20% \ r \ n \ tNæste 10 split 15% \ r \ n \ tNæste 10 split 10% \ r \ n \ r \ nCOSS-gebyrer \ r \ nI en noget foruroligende udvikling gav en hurtig undersøgelse af børsens websted ingen let synlige detaljer om transaktionsgebyrer. Andre brugere har rapporteret, at gebyrer for COSS er i ballpark på 0,20 procent pr. Handel, selvom dette ikke er blevet uafhængigt verificeret på pressetidspunktet. \ R \ n \ r \ nMen handler er ikke den eneste kilde til gebyrer på COSS: så også er udbetalinger. Udbetalingsgebyrer er forskellige fra mønt til mønt, så det beløb, du skal betale, varierer. Der er en popup i din profilafdeling, der beskriver gebyrerne for hver valuta. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCOSS Coin \ r \ nBørsen kørte sin ICO i begyndelsen af ​​august 2017. Selve COSS-tokenet er et Ethereum-baseret ERC20-token, der genererer udbytte afledt af COSS-udvekslingsgebyrer til indehavere af tokenet. Din COSS kan f.eks. Opbevares i ethvert Ethereum-tegnebog som MyEtherWallet. \ R \ n \ r \ nDenne slags model har været ekstremt populær i økosystemet for sent, da Binance og KuCoins udbytte-tokens er steget i popularitet i fortiden få uger. Så ikke kun har brugere fået udbetalt udbytte for at holde COSS, men tokenprisen er også steget støt og øget overskuddet rundt omkring. \ R \ n \ r \ nDu kan forestille dig, hvordan dette kunne være en meget lukrativ dynamik, hvis COSS bliver en dominerende udveksling i fremtiden. Hvad kan ikke lide, da COSS distribuerer 50 procent af sine transaktionsgebyrer til COSS-indehavere. Udbetalingerne er også ugentlige \ r \ n \ r \ n Hvad angår markedsspecifikationer, er der 200 millioner COSS-tokens, der vil eksistere, når alt er sagt og gjort. I løbet af ICO blev der frigivet 130 millioner tokens til investorer, og inden det blev 25 millioner nabbed i et salg før ICO. \ R \ nCOSS Kundesupport \ r \ nKundesupport på COSS? Temmelig knappe for nu af det ser ud. Dette skal forbedres drastisk i de kommende måneder. Det eneste syn på support på selve platformen var en besked til \"Rapporter et problem \" til \ [email protected] \ r \ n \ r \ nTil projektets ære er COSS-samfundet imidlertid meget aggressivt over, at COSS-udvikleres kommunikation er stærk på sociale medier. \ r \ nHvad skal komme til COSS \ r \ nDen exchange har sin køreplan for fremtiden angivet tydeligt. Først kommer \"Crowdfunding-fase. \" Dette vil være en platform inden for COSS, der giver brugerne mulighed for at finansiere deres egne projekter. \ R \ n \ r \ n Næste kommer \"Fase med forudbetalte kort. \" Når du er færdig, vil COSS have dig et MasterCard-bakket kort, som du kan deponere dine kryptokurrencyfonde på direkte fra børsen. \ R \ n \ r \ nFor det tredje vil det være \"Smarte kontrakter \" fase. Dette vil være en funktion på børsen, der giver dig mulighed for at oprette smarte kontrakter til juridiske eller forretningsmæssige formål. \ R \ n \ r \ nDerefter kommer \"Overførselsfase, \" hvor COSS vil forsøge at levere one-stop-løsninger til internationale pengeoverførsler. \ r \ n \ r \ n Til sidst er den sidste fase, der kortlægges i øjeblikket, \"Tredjeparts Plugins-fase. \" Som navnet antyder, vil denne fase fokusere på at levere innovative plugin-funktioner til COSS-brugere. \ R \ nKonklusion \ r \ nFørst skal vi huske, at COSS.io stadig er i en beta-tilstand, så vi kan absolut ikke gengive en endelig dom over det for nu. Du kan altid komme ind i COSSs Telegram eller Slack for at give feedback om eventuelle hikke, du støder på; holdet vil helt sikkert sætte pris på det, da de arbejder på at udjævne alle kanter. \ r \ n \ r \ n Med det sagt er COSS bestemt en interessant udveksling, der sandsynligvis vil se yderligere vedtagelse i de kommende måneder. Da der er så mange konkurrenter, er det svært at sige, hvor COSS i sidste ende vil slå sig ned, men det ser lovende ud, og det tager af sted som andre børser som Binance og Kucoin gjorde, det kunne faktisk være meget succesfuldt.","forfatter": {"@type":"Person","navn":"William M. Peaster"},"dato Udgivet":"2018-01-10"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me