Begyndervejledning til Coinmama: Komplet gennemgang

Coinmama anmeldelse

Coinmama er en kryptokursudveksling, der blev dannet i 2013. Coinmama er registreret i Slovakiet men ejes af New Bit Ventures Limited med hovedkontor i Israel. Det opererer i 188 lande over hele verden og er tilgængeligt i 24 amerikanske stater.

Det giver brugerne en platform til at købe Bitcoin og Ethereum ved hjælp af kredit- og betalingskort. Coinmama giver dog ikke en platform til handel med kryptokurver og tillader ikke brugere at sælge kryptokurrency.

I stedet overføres alle køb af kryptovaluta fra kunder direkte fra virksomhedens egne beholdninger, hvilket gør transaktioner mere sikre end nogle af dets konkurrenter.

Coinmama skiller sig ud som en af ​​de hurtigste og nemmeste måder at købe Bitcoin eller Ethereum med et kredit- eller betalingskort og har nu udvidet til at dække Litecoin, Cardano, QTUM, Ethereum Classic, Bitcoin Cash og Ripple XRP.

Anmeldelse opdateret: juli 2018

noget, som ikke alle børser tilbyder. Læs videre for vores fulde anmeldelse af Coinmama for at finde ud af mere.

Coinmama anmeldelse

Sådan registreres og bekræftes konti

På nuværende tidspunkt er Coinmama kun tilgængelig i øjeblikket som et websted uden nogen mobilapp tilgængelig. Derudover har Coinmama ikke frigivet en API, der gør det muligt for brugerne at oprette brugerdefinerede applikationer, der er kompatible med platformen. Coinmama kræver nu verifikation for alle køb på grund af nye KYC-regler.

Coinmama registrering

For at købe yderligere beløb skal brugerne verificere deres identitet ved hjælp af officielt regeringsudstedt id til KYC- og AML-formål (nemlig pas, nationalt ID-kort eller kørekort) samt en verifikationsformular med deres fulde navn, fødselsdato , køn, adresse og kredit- eller betalingskortnummer. For at verificere konti skal begge sider af dokumenterne indsendes, og Coinmama anbefaler, at de indsendte dokumenter er:

 • synlige i deres helhed
 • billeder i høj kvalitet (farvebilleder, der er 300 dpi eller højere);
 • gyldige dokumenter med udløbsdatoen klart synlig
 • maksimal filstørrelse på 8 MB.

Dokumenter, der uploades til Coinmama til verifikation, behandles ofte inden for få timer i åbningstiden, og der kan forventes længere behandlingstider om aftenen og i weekenden. Coinmamas kundeserviceteam vil dog forsøge at hjælpe brugere, der kræver hurtigere verifikation.

Første verificering tager normalt mindre end 10 minutter. Efter den første verifikation vil brugere være i stand til at købe kryptokurrency med det samme, med levering af ordrer, der finder sted inden for få minutter efter, at en ordre blev afgivet.

Dette giver brugerne mulighed for at drage fordel af fordelagtige prisbevægelser. Når ordrer er afgivet, er valutakursen på købstidspunktet låst inde, hvilket betyder, at brugerne modtager nøjagtigt den mængde kryptovaluta, de bestilte, uanset eventuelle udsving mellem tidspunktet eller ordren og tidspunktet for modtagelsen af ​​kryptovalutaen.

Ifølge udviklerne er årsagen til dette, at der var stor forvirring og misforståelse, da ordrer blev låst til markedskursen, især når kunder modtog mindre valuta end forventet. Hvis en ordre afbrydes, annullerer Coinmama-systemet automatisk betalingen inden for 48 timer og tilbagebetaler pengene tilbage til brugerens bankkonto.

Sådan køber du

For at købe Bitcoin ved hjælp af kredit- eller betalingskort kræver Coinmama ikke brugere at registrere deres kredit- eller betalingskort for at købe kryptovaluta på børsen. I stedet er proceduren, at når brugere har registreret sig (og uanset om de har verificeret deres identitet eller ej).

De fortsætter med at oprette ordren ved at vælge, hvor meget de vil købe, indtaste deres tegnebog-adresse og derefter udfylde deres kortoplysninger på kassen. Coinmama gemmer ikke kundens kredit- eller betalingskortoplysninger på deres servere.

Efter afslutningen af ​​betalingen behandles transaktionen derefter af kreditkortprocessoren, hvilket kun tager et par sekunder, før den kan overføres til kundens tegnebog. Når betalings- og tegnebogadressen er bekræftet, sendes kryptokurrency straks til brugeren. Mindste købsbeløb på Coinmama er i øjeblikket 60 USD (eller tilsvarende i EUR), selvom dette er baseret på prisen på Bitcoin.

Køb Bitcoin

I modsætning til mange af sine konkurrenter leverer Coinmama ikke en online tegnebog for brugere til at gemme deres kryptokurrency på børsen. Derfor, når de er købt, skal brugerne oprette en passende tegnebog, som børsen kan sende deres kryptokurrency til, når de er købt.

For at bekræfte tegnebogadresser modtager brugerne et e-mail-link fra Coinmana for at give dem mulighed for at bekræfte, at adressen er gyldig. På grund af denne valideringsprocedure er kunder ikke i stand til at købe kryptokurrency for eller på vegne af andre.

Brugere, der ønsker at overføre valuta til en anden persons tegnebog, bør kontrollere proceduren for at gøre det gennem deres egen tegnebogudbyder.

Coinmama-gebyrer

I sammenligning med sine konkurrenter er Coinmamas transaktionsgebyrer ret høje med et gebyr på 5,50% betalt til Coinmama pr. Transaktion. Dette gebyr er inkluderet i Bitcoin- eller Ethereum-satsen, der vises på Coinmamas websted.

Derudover opkræver Coinmama yderligere 5% gebyr på hver kredit- og betalingskorttransaktion. Dette gebyr tilføjes, når kunderne vælger deres betalingsmetode. Derudover kan kunder opkræve et kontant forskudsgebyr af deres bank eller kortudsteder afhængigt af, om det finansielle institut ser transaktionen som en ‘kontant’ transaktion..

Casestudier udført af kommentatorer har antydet, at brugerne skal tilføje yderligere 10% i gebyrer, når de handler via Coinmama.

Købsgrænser

Coinmama tilbyder høje købsgrænser, især med hensyn til kreditkorttransaktioner. Verificerede brugere kan købe op til $ 5.000 pr. Dag med en maksimumsgrænse på $ 30.000 pr. Måned. Daglige grænser varer i 24 timer fra det øjeblik, grænsen er nået, mens månedlige grænser er en bevægende sum af de foregående 30 dage.

Den viser i øjeblikket priser i USD og EUR med yderligere valutaer, der snart skal tilføjes. Det accepterer dog ordrer i alle valutaer, mens det bemærkes, at valutagebyrer muligvis gælder for kunder, der køber i andre fiat-valutaer end USD eller EUR.

Mængden af ​​kryptokurrency, som en bruger kan købe, afhænger af niveauet for verifikation, som de har nået med platformen. Jo mere dokumentation brugeren leverer, jo mere valuta har de ret til at købe.

Det skal dog bemærkes, at daglige og månedlige grænser gælder uanset hvilket niveau brugere har nået med hensyn til deres verifikation. Fordelingen af ​​grænserne og kravene er som følger:

 • Niveau 1: Dette niveau giver brugerne mulighed for at købe op til 15.000 USD via tjenesten. Dette niveau kræver kun, at brugerne angiver gyldigt regeringsudstedt ID (som beskrevet ovenfor);
 • Niveau 2: Dette niveau giver brugerne mulighed for at købe op til 50.000 USD i kryptokurrency. For at få adgang til dette niveau bliver brugerne nødt til at give to gyldige statsudstedte id’er samt enten en elregning eller en selfie af den bruger, der har deres id.
 • Niveau 3: Dette er det højeste autorisationsniveau på Coinmama og giver brugerne mulighed for at købe op til 1 million USD i kryptokurrency. For at opnå dette niveau af autorisation er brugerne forpligtet til at udfylde en kort formular og returnere den til Coinmama.

Støttede lande / stater

Som nævnt ovenfor understøtter Coinmama en lang række lande, sandsynligvis den bredeste blandt kryptokursudvekslinger og betydeligt mere end de fleste af sine rivaler, herunder Coinbase og BitStamp.

De eneste lande, som Coinmama ikke er operationel i, er naturligvis sanktionerede lande. For at købe fra Coinmama har brugere i ikke-sanktionerede lande brug for et VISA eller MasterCard udstedt i sådanne lande.

Derudover er Coinmama tilgængelig i følgende amerikanske stater: Arizona, Californien, Colorado, Florida, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Maryland, Michigan, Missouri, Montana, Nevada, New Jersey, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia og Wisconsin.

Er Coinmama sikkert?

Selvom Coinmama fortsat er en relativt lille udveksling i kryptokurrencyøkosystemet, har de endnu ikke oplevet nogen kendte sikkerhedsbrud og bygger langsomt men støt deres markedsandel.

De forbliver dog noget bag deres konkurrenter med et gennemsnit på 600.000 besøgende pr. Måned (til sammenligning registrerer Coinbase 34 millioner besøg om måneden, mens Poloniex modtager hele 44 millioner besøgende i samme tidsperiode).

Coinmama er registreret hos FINCEN i USA som en pengeservicevirksomhed. Selvom det faktum, at Coinmama ikke har nogen kryptovaluta på brugernes vegne, gør det mindre modtageligt for angreb end andre børser, holder det stadig optegnelser over brugernes kreditkortoplysninger, selvom Coinmama på sit websted siger, at kredit- og betalingskortoplysninger ikke er gemt på udvekslingsserveren.

Coinmama kundesupport

Kundesupport er tilgængelig via e-mail samt en omfattende liste over ofte stillede spørgsmål. Som med de fleste cryptocurrency-udvekslinger har online-anmeldelser af deres kundeservicesvar været blandede.

Det ser dog ikke ud til, at der er nogen større problemer med svartider, da de fleste forespørgsler svarede konsekvent inden for 24 timer (med længere ventetid forventet i weekenden eller på helligdage). Dens angivne åbningstider er søndag til torsdag fra kl. 23 til kl.

Konklusion

Selvom Coinmama tilbyder brugerne en række fordele, herunder verdensomspændende tilgængelighed, kredit- og betalingskortkøb for øjeblikkelig adgang til Ethereum og Bitcoin og høje daglige købsgrænser, det har også en række ulemper. For eksempel:

 • Platformen er begrænset til kun at købe ordrer. De fleste børser tillader brugere at handle mønter, og derfor er Coinmamas værktøj ganske grundlæggende. Derudover vil Coinmana ikke købe din valuta tilbage. Derfor, hvis du på noget tidspunkt ønsker at sælge din krypto, skal du tilmelde dig en anden børs for at gøre det.
 • Selvom Coinmama accepterer kredit- og betalingskortbetalinger fra næsten alle lande i verden, tilbyder det ikke mange andre valg, idet manglende evne til at foretage bank- eller SEPA-betalinger, der adskiller dem fra mange af deres konkurrenter.
 • Indtil videre understøtter Coinmama kun Bitcoin og Ether, og selvom udviklerne har udtalt, at de ønsker at tilføje flere kryptokurver i fremtiden, er der lidt, der tyder på, at der er nogen umiddelbare planer fra Coinmama om at støtte andre valutaer. Dette er blandt de mindste med hensyn til tilbudte aktiver. Poloniex understøtter for eksempel over 70 forskellige kryptokurver.
 • Manglen på en mobilapp er negativt for brugere, der ønsker at købe kryptokurrency, mens de er på farten, eller endda kontrollere deres saldo.

En af de andre fordele ved Coinmama er, at det effektivt tvinger brugerne til at oprette en sikker digital tegnebog. Dette websted er en stærk talsmand for at fremme, at enkeltpersoner ikke efterlader deres kryptokurrency på en børs på grund af det faktum, at sådanne udvekslinger er fremtrædende mål for hackere. Ved ikke at have nogen kryptokurrency på brugerens vegne får Coinmama brugerne en ekstra knap til at oprette deres digitale tegnebog (eller endnu bedre, køb en hardware-tegnebog).

I sidste ende har Coinmama et stærkt ry inden for kryptovaluta-samfundet som en sikker, ærlig og pålidelig mægler. Det har muligvis ikke nogle af de ekstra funktioner, som nogle af dets konkurrenter har, og det er måske ikke det billigste, men det gør det meget effektivt og sikkert.

Coinmama

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-coinmama-komplet-gennemgang.gif”

alt = “Coinmama”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.2

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

10,0 / 10

Gebyrer

8.0 / 10

Kunde support

9,0 / 10

betalingsmetoder

10,0 / 10

Fordele

 • God support
 • Let at bruge
 • Accepterer kredit- / betalingskort
 • God til begyndere

Ulemper

 • Sælger kun BTC & ETH
 • Kan ikke sælge
 • Ingen mobilapp

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Coinmama","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2017 \ / 11 \ /coinmama.gif","beskrivelse":"Coinmama er en kryptokursudveksling, der blev dannet i 2013. Coinmama er registreret i Slovakiet, men ejes af New Bit Ventures Limited med hovedsæde i Israel. Det opererer i 188 lande over hele verden og er tilgængeligt i 24 amerikanske stater. Det giver brugerne en platform til at købe Bitcoin og Ethereum ved hjælp af kredit og…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Andrew Norry"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"9.20"},"navn":"Coinmama","reviewBody":"Coinmama er en kryptokursudveksling, der blev dannet i 2013. Coinmama er registreret i Slovakiet, men ejes af New Bit Ventures Limited med hovedsæde i Israel. Det fungerer i 188 lande over hele verden og er tilgængeligt i 24 amerikanske stater. \ R \ n \ r \ nDet giver brugerne en platform til at købe Bitcoin og Ethereum ved hjælp af kredit- og betalingskort. Coinmama giver dog ikke en platform til handel med kryptokurver og giver heller ikke brugere mulighed for at sælge kryptokurrency. \ R \ n \ r \ n I stedet overføres alle køb af kryptokurrency fra kunder direkte fra virksomhedens egne beholdninger, hvilket gør transaktioner mere sikker end nogle af sine konkurrenter. \ r \ n \ r \ nCoinmama skiller sig ud som en af ​​de hurtigste og nemmeste måder at købe Bitcoin eller Ethereum på med et kredit- eller betalingskort og er nu udvidet til at dække Litecoin, Cardano, QTUM, Ethereum Klassisk, Bitcoin Cash og Ripple XRP. \ R \ n \ r \ nAnmeldelse opdateret: Juli 2018 \ r \ n \ r \ n Noget, som ikke alle børser tilbyder. Læs videre for vores fulde gennemgang af Coinmama for at finde ud af mere. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Sådan registreres og bekræftes konti \ r \ nI øjeblikket er Coinmama kun tilgængelig i øjeblikket som et websted uden mobil app tilgængelig. Derudover har Coinmama ikke frigivet en API, der gør det muligt for brugerne at oprette brugerdefinerede applikationer, der er kompatible med platformen. Coinmama kræver nu verifikation for alle indkøb på grund af nye KYC-regler. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n For at købe yderligere beløb skal brugerne verificere deres identitet ved hjælp af officielt regeringsudstedt ID til KYC og AML-formål (nemlig pas, nationalt ID-kort eller kørekort) samt en verifikationsformular, der inkluderer deres fulde navn, fødselsdato, køn, adresse og kredit- eller betalingskortnummer. For at bekræfte konti skal begge sider af dokumenterne indsendes, og Coinmama anbefaler, at de indsendte dokumenter er: \ r \ n \ r \ n \ t synlige i deres helhed; \ r \ n \ billeder af lårkvalitet (farvebilleder, der er 300 dpi eller højere); \ r \ n \ gyldige dokumenter med udløbsdatoen klart synlig; \ r \ n \ tmaximum filstørrelse på 8 MB. \ r \ n \ r \ nDokumenter, der uploades til Coinmama til verifikation, har tendens til at blive behandlet inden for få timer i åbningstiden med længere behandlingstider, der kan forventes om aftenen og i weekenden. Coinmamas kundeserviceteam vil dog forsøge at hjælpe brugere, der kræver hurtigere verifikation. \ R \ n \ r \ n Første verificering tager normalt mindre end 10 minutter. Efter den første verifikation vil brugere være i stand til at købe kryptokurrency med det samme, med levering af ordrer, der finder sted inden for få minutter efter, at en ordre er afgivet. \ R \ n \ r \ n Dette giver brugerne mulighed for at drage fordel af fordelagtige prisbevægelser. Når ordrer er afgivet, er valutakursen på købstidspunktet låst inde, hvilket betyder, at brugerne modtager nøjagtigt den mængde kryptovaluta, de bestilte, uanset eventuelle udsving mellem tidspunktet eller ordren og tidspunktet for modtagelsen af ​​kryptovalutaen . \ r \ n \ r \ n Ifølge udviklerne er årsagen til dette, at der var meget forvirring og misforståelse, da ordrer blev låst til markedskursen, især når kunder modtog mindre valuta end forventet. Hvis en ordre afbrydes, annullerer Coinmama-systemet automatisk betalingen inden for 48 timer og tilbagebetaler pengene tilbage til brugerens bankkonto. \ R \ nHvordan man køber \ r \ nFor at købe Bitcoin ved hjælp af kredit- eller betalingskort, gør Coinmama ikke det kræve, at brugerne registrerer deres kredit- eller betalingskort for at købe kryptovaluta på børsen. I stedet er proceduren, at når brugere har registreret sig (og uanset om de har verificeret deres identitet eller ej). \ R \ n \ r \ nDe fortsætter med at oprette ordren ved at vælge hvor meget de vil købe ved at indtaste deres tegnebog-adresse og derefter udfylde deres kortoplysninger på kassen. Coinmama gemmer ikke kundens kredit- eller betalingskortoplysninger på deres servere. \ R \ n \ r \ n Efter afslutning af betalingen behandles transaktionen derefter af kreditkortprocessoren, hvilket kun tager et par sekunder, før den kan overføres til kundens tegnebog, du vælger. Når betalings- og tegnebogadressen er bekræftet, sendes kryptokurrency straks til brugeren. Mindste købsbeløb på Coinmama er i øjeblikket 60 USD (eller tilsvarende i EUR), selvom dette er baseret på prisen på Bitcoin. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n I modsætning til mange af sine konkurrenter, Coinmama leverer ikke en online tegnebog for brugere til at gemme deres kryptovaluta på børsen. Derfor, når de først er købt, skal de oprette en passende tegnebog, som børsen kan sende deres kryptokurrency til, når de er købt. \ R \ n \ r \ nFor at bekræfte tegnebogadresser modtager brugerne et e-mail-link fra Coinmana, så de kan bekræft, at adressen er gyldig. På grund af denne valideringsprocedure er kunder ikke i stand til at købe kryptokurrency til eller på vegne af andre. \ R \ n \ r \ nBrugere, der ønsker at overføre valuta til en anden persons tegnebog, bør kontrollere proceduren for at gøre det gennem deres egen tegnebogudbyder. \ r \ nCoinmama-gebyrer \ r \ nI sammenligning med sine konkurrenter er Coinmamas transaktionsgebyrer ret høje med et gebyr på 5,50% betalt til Coinmama pr. transaktion. Dette gebyr er inkluderet i Bitcoin- eller Ethereum-raten, der vises på Coinmamas websted. \ R \ n \ r \ n Derudover opkræver Coinmama et ekstra gebyr på 5% på hver kredit- og betalingskorttransaktion. Dette gebyr tilføjes, når kunderne vælger deres betalingsmetode. Derudover kan kunder opkræve et kontant forskudsgebyr af deres bank eller kortudsteder afhængigt af, om den finansielle institution ser transaktionen som en \ u2018cash \ u2019-transaktion. \ R \ n \ r \ nSagstudier udført af kommentatorer har antydet, at it-brugere skal tilføje yderligere 10% i gebyrer, når de handler via Coinmama. \ r \ nKøbsgrænser \ r \ nCoinmama tilbyder høje købsgrænser, især med hensyn til kreditkorttransaktioner. Verificerede brugere kan købe op til $ 5.000 pr. Dag med en maksimumsgrænse på $ 30.000 pr. Måned. Daglige grænser varer i 24 timer fra det øjeblik, grænsen er nået, mens månedlige grænser er en bevægende sum af de foregående 30 dage. \ R \ n \ r \ nDet viser i øjeblikket priser i USD og EUR med yderligere valutaer, der snart skal tilføjes . Det accepterer dog ordrer i alle valutaer, mens det bemærkes, at valutagebyrer kan gælde for kunder, der køber i andre fiat-valutaer end USD eller EUR. \ R \ n \ r \ nMængden af ​​kryptovaluta, som en bruger kan købe, er afhængig af niveauet for verifikation, som de har nået med platformen. Jo mere dokumentation brugeren leverer, jo mere valuta har de ret til at købe. \ R \ n \ r \ nDet skal dog bemærkes, at daglige og månedlige grænser gælder uanset hvilket niveau brugere har nået med hensyn til deres verifikation . Fordelingen af ​​grænserne og kravene er som følger: \ r \ n \ r \ n \ tNiveau 1: Dette niveau giver brugerne mulighed for at købe op til 15.000 USD gennem tjenesten. Dette niveau kræver kun, at brugerne angiver gyldigt statsudstedt id (som beskrevet ovenfor); \ r \ n \ tNiveau 2: Dette niveau giver brugerne mulighed for at købe op til 50.000 USD i kryptokurrency. For at få adgang til dette niveau skal brugerne angive to gyldige regeringsudstedte id’er samt enten en elregning eller en selfie af brugeren, der har deres id. \ R \ n \ tNiveau 3: Dette er det højeste niveau af autorisation på Coinmama og giver brugerne mulighed for at købe op til 1 million USD i kryptokurrency. For at opnå dette tilladelsesniveau er brugerne forpligtet til at udfylde en kort formular og returnere den til Coinmama. \ R \ n \ r \ nStøttede lande \ / stater \ r \ n Som nævnt ovenfor understøtter Coinmama en lang række lande , sandsynligvis den bredeste blandt kryptovalutaudvekslinger og betydeligt mere end de fleste af sine rivaler, inklusive Coinbase og BitStamp. \ r \ n \ r \ nDe eneste lande, som Coinmama ikke er operationelle i, er åbenlyst sanktionerede lande. For at købe fra Coinmama har brugere i ikke-sanktionerede lande brug for et VISA eller MasterCard udstedt i sådanne lande. \ R \ n \ r \ nDerudover er Coinmama tilgængelig i følgende amerikanske stater: Arizona, Californien, Colorado, Florida, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Maryland, Michigan, Missouri, Montana, Nevada, New Jersey, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia og Wisconsin. \ R \ n Er Coinmama Safe? \ n Selvom Coinmama fortsat er en relativt lille udveksling i kryptovaluta-økosystemet, har de endnu ikke oplevet nogen kendte sikkerhedsbrud og bygger langsomt men støt op på deres markedsandel. \ r \ n \ r \ nDe forbliver dog noget bag deres konkurrenter, med et gennemsnit på 600.000 besøgende om måneden (til sammenligning registrerer Coinbase 34 millioner besøg om måneden, mens Poloniex modtager hele 44 millioner besøgende i samme tidsperiode). \ r \ n \ r \ nCoinmama er registreret hos FINCEN i USA som en penge service forretning . Selvom det faktum, at Coinmama ikke har nogen kryptokurrency på brugernes vegne, gør det mindre modtageligt for angreb end andre børser, holder det stadig optegnelser over brugeres kreditkortoplysninger, selvom Coinmama på sit websted siger, at kredit- og betalingskortoplysninger er ikke gemt på udvekslingsserveren. \ r \ nCoinmama kundesupport \ r \ nKundesupport er tilgængelig via e-mail samt en omfattende liste over ofte stillede spørgsmål \ u2019’er. Som med de fleste cryptocurrency-udvekslinger er online-anmeldelser af deres kundeservicesvar blevet blandet. \ R \ n \ r \ nDet ser dog ikke ud til, at der er nogen større problemer med svartider, med de fleste forespørgsler svaret konsekvent inden for 24 timer ( med længere ventetid forventet i weekenden eller på helligdage). Dens angivne åbningstider er søndag til torsdag fra kl. 23 til kl. 7 Pacific Time. \ R \ nKonklusion \ r \ nSelvom Coinmama tilbyder brugerne en række fordele, herunder verdensomspændende tilgængelighed, kredit- og betalingskortkøb for øjeblikkelig adgang til Ethereum og Bitcoin og høje daglige købsgrænser, det har også en række ulemper. For eksempel: \ r \ n \ r \ n \ tPlatformen er begrænset til kun at købe ordrer. De fleste børser tillader brugere at handle mønter, og derfor er værktøjet Coinmama helt grundlæggende. Derudover vil Coinmana ikke købe din valuta tilbage. Hvis du på et hvilket som helst tidspunkt ønsker at sælge din krypto, skal du tilmelde dig en anden børs for at gøre det. \ R \ n \ t Selvom Coinmama accepterer kredit- og betalingskortbetalinger fra næsten alle lande i verden, er det tilbyder ikke mange andre valg, med manglende evne til at foretage wire- eller SEPA-betalinger, der adskiller dem fra mange af deres konkurrenter. \ r \ n \ tHidtil understøtter Coinmama kun Bitcoin og Ether, og selvom udviklerne har udtalt, at de ønsker at tilføje flere kryptokurver i fremtiden, er der lidt, der tyder på, at der er nogen umiddelbare planer fra Coinmama om at understøtte andre valutaer. Dette er blandt de mindste med hensyn til tilbudte aktiver. Poloniex understøtter for eksempel over 70 forskellige kryptokurver. \ R \ n \ tManglen på en mobilapp er negativt for brugere, der ønsker at købe kryptokurrency, mens de er på farten, eller endda for at kontrollere deres saldo. \ R \ n \ r \ nEn af de andre fordele ved Coinmama er, at det effektivt tvinger brugere til at oprette en sikker digital tegnebog. Dette websted er en stærk talsmand for at fremme, at enkeltpersoner ikke efterlader deres kryptokurrency på en børs på grund af det faktum, at sådanne udvekslinger er fremtrædende mål for hackere. Ved ikke at have nogen kryptokurrency på brugerens vegne får Coinmama effektivt brugerne en ekstra skub til at oprette deres digitale tegnebog (eller endnu bedre, købe en hardware-tegnebog). \ R \ n \ r \ n I sidste ende har Coinmama et stærkt ry inden for kryptovaluta-samfundet som en sikker, ærlig og pålidelig mægler. Det har muligvis ikke nogle af de ekstra funktioner, som nogle af dets konkurrenter har, og det er måske ikke det billigste, men det gør det meget effektivt og sikkert.","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Andrew Norry"},"dato Udgivet":"2019-12-08"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me