Begyndervejledning til BitMart: Komplet gennemgang

Bitmart anmeldelse

BitMart er en global handelsplatform oprettet af kryptokurrencyentusiaster. BitMart Foundation har kontorer over hele verden, men er registreret på Caymanøerne. Platformen leverer spothandel, OTC-handel, futureskontrakthandel og andre tjenester til digitale aktiver. Holdet prioriterer at levere sikrere, jævnere og hurtigere handel i håb om at blive en af ​​verdens førende digitale aktiver handelsplatforme.

Bitmart anmeldelse

BitMarts køreplan begyndte i november 2017, da den opbyggede et internationalt team med afdelinger for marketing, drift og teknologi. Det modtog investeringstoken i januar 2018 og gennemførte en global roadshow i februar 2018, hvor den besøgte byer rundt om i verden. I marts 2018 lancerede BitMart officielt sin spothandel. I april registrerede det sig hos amerikanske tilsynsmyndigheder og som en MSB.

Besøg BitMart

Hvilke typer handel understøtter BitMart?

Den mest almindelige type handel på BitMart er spothandel, hvor platformen vælger overlegne digitale blockchain-aktiver. Det giver også fremtidig kontrakthandel via individuelle aktivtyper. Der vil også være en formidlende serviceplatform for C2C og B2Btrading-tilstande for enkeltpersoner og virksomheder.

BitMart-funktioner

BitMart-platformen vil også forbinde store handelsplatforme rundt om i verden, hvilket giver mulighed for grænseløse transaktioner. Dette system skal gøre det muligt for brugerne at gennemføre transaktioner, der spænder over flere platforme med et enkelt klik.

Endelig arbejder BitMart med at udvikle og opbygge en decentral udveksling. Denne udveksling er en vigtig del af BitMart på grund af holdets forudsætning om, at effektivitet, stabilitet og sikkerhed skal garanteres.

For at gøre BitMart nyttigt for alle overalt, er platformen tilgængelig på alle enheder. Du kan få adgang til det via din webbrowser, H5-mobilbrowseren, Android, iOS, Mac OS eller PC.

BitMart-registrering

Tilmelding til BitMart er enkel, du skal indtaste din e-mail-adresse og derefter bekræfte den e-mail ved at modtage en kode, før du fortsætter. Indtast derefter blot din adgangskode og en invitationskode, hvis du har en, så får du adgang til børsen og kan begynde at handle.

BitMart-registrering

BitMart-kontobegrænsninger

Alle nye konti kan trække svarende til 2BTC pr. Dag uden at skulle bekræfte deres konto. Hvis du har brug for mere end dette, kan du starte kontobekræftelsesprocessen ved at uploade kopier af dine dokumenter såsom ID, pas eller kørekort. Når dette er afsluttet, har du adgang til 100BTC-udbetalinger om dagen.

Verifikation

BitMart-indskud

BitMart accepterer fiat-betalinger eller Cryptocurrency, så for at komme i gang med at bruge platformen skal du sende noget kryptokurrency til børsen via deres indskudsside eller foretage et køb ved hjælp af de tilgængelige fiat-muligheder..

Du kan sende en hvilken som helst af de mønter eller tokens, der er tilgængelige for handel på børsen, skal du blot vælge din valuta og klikke på knappen “Depositum” for at generere en adresse, du vil sende til.

BitMart-indskud

Handel på Bitmart

Hvis du går til Exchange-siden på BitMart, vil du se de oplysninger, du har brug for at beslutte, når du handler kryptovaluta, samt et sted at gøre det. Venstre side af handelssiden har alle kryptokurrencypar, opdelt i kategorier baseret på om de inkluderer BTC, ETH eller USDT. Du kan klikke på et hvilket som helst handelspar, du ønsker, og siden opdateres automatisk for at vise oplysninger om parrets prisfastsættelse. Du vil se prisen for parret øverst på siden sammen med den nylige ændring i procent og 24-timers tal for lavt, højt og volumen.

Handelspar

I midten af ​​siden finder du de relevante oplysninger om priser og ændringer. Du vil se detaljerede oplysninger, herunder åbnings-, høje, lave og afsluttende priser. Der er også et prisstearinlys med lysestage plus et volumendiagram, drevet af TradingView. Du kan holde markøren over et hvilket som helst punkt på diagrammerne for at se det specifikke tidspunkt og data for det punkt. Der er også mulighed for at justere intervallerne på diagrammet med valg af et, 5, 15 eller 30 minutter; en, to eller fire timer; en dag; eller en uge. Der er også mulighed for at tilføje indikatorer til diagrammet. Da BitMart stadig er relativt nyt, er diagrammerne ikke ideelt udformet, idet selve graferne undertiden overlapper tallene, så det er sandsynligt, at du vil se dem i fuldskærmstilstand. Du får dog alle de oplysninger, du har brug for, og dette problem skal løses på et eller andet tidspunkt.

Handelskort

Til højre for diagrammerne vil du se ordrebogen for parret med pris, beløb og total, adskilt i salgs- og købsordrer.

Bestil bog

Under diagrammet er formularen til at placere en grænseordre. Du kan udfylde den specifikke mængde af en kryptovaluta, du ønsker at sælge, eller vælge at sælge en procentdel af din beholdning af den krypto (25, 50, 75 eller 100 procent). Nedenfor kan du se dine aktive ordrer. Umiddelbart til venstre for ordreformularen vil du se de seneste markedstransaktioner.

Køb & amp; Sælge

BMX-token

BMX er symbolet bag BitMart. Der er et samlet volumen på 1 milliard tokens, og det er et ERC20-token. 30 procent af tokens blev allokeret til det offentlige tilbud med yderligere 30 procent til det grundlæggende hold, med disse tokens frigivet over tre år. Tidlige adoptere modtager 10 procent af tokens, mens 20 procent går til samfundsudgifter og 10 procent går til hvidlistede investorer.

Når du har BMX, har du ret til rabatter på handelsgebyrerne, uanset om BMX er en af ​​valutaerne i din transaktion. Der er også en genkøbsmekanisme for BMX, hvor BitMart-teamet periodisk bruger 20 procent af platformens handelsgebyrer til at købe BMX tilbage. Den tilbagekøbte BMX vil blive fuldstændig ødelagt. Denne proces fortsætter, indtil holdet ødelægger 500 millioner BMX.

Understøttede kryptovalutaer

Som nævnt er handelspar på BitMart opdelt i dem, der involverer BTC, ETH og USDT. I skrivende stund var der 13 handelspar, der involverede BTC, 12 involverede ETH (fortæller ikke ETH / BTC) og fire med USDT for i alt 29 handelspar. BitMart planlægger at liste flere mønter i fremtiden og tilbyder en formular til dem, der ønsker at notere deres mønter på platformen som en måde at tilskynde til udvidelse af.

BitMart-gebyrer

BitMart opkræver 0,05% gebyrer for handel, nul gebyrer for indskud, og der er gebyrer for at trække tokens samt minimale udbetalingsbeløb, men disse varierer afhængigt af kryptovalutaen. Du kan se specifikationer på siden “Gebyrer”. BTC har et mindste tilbagetrækningsbeløb på 0,005 BTC med et gebyr på 0,0005. ETH har et minimumsudtag på 0,015 ETH med et gebyr på 0,01. Endelig har BMX et minimumsudtag på 30 med et 10 BMX-gebyr.

Tilbagetrækningsgebyrer

Konklusion

BitMart er blandt de nyeste cryptocurrency-børser, der ankommer, men platformen er intuitiv at bruge og godt lagt. Det tilbyder i øjeblikket ikke et stort udvalg af poletter og mønter at handle, men dette skal udvides over tid. Brug af BMX-token er en velkommen tilføjelse, og de følger den meget succesrige model, der anvendes af Binance, hvor du kan tjene penge på gebyrer for at holde tokenet, og de har også brugt tilbagekøbsmodellen, hvor tokens skal stige i værdi over tid, hvilket giver et incitament til at holde dem.

BitMart har potentiale, men står over for en opadgående kamp for at blive mere etableret mod lignende Binance, Kucoin og andre børser såvel som stigningen i decentraliserede børser, der vokser i popularitet og brugerbase. Holdet nævner ikke på webstedet, at en decentral udveksling er planlagt og vil starte på et senere tidspunkt.

Virksomheden bag BitMart har officielt registreret som en Money Service Business (MSB) med amerikanske regulatorer, administreret af Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), som hjælper med at bevise legitimitet for forretningen bag børsen.

Som altid ved centraliserede børser er du ikke i besiddelse af de private nøgler til dine tegnebøger, og du stoler på børsen for at give dig sikkerhed mod hacking og svindel, så vi anbefaler, at du ikke holder en stor saldo på børsen og kun bruger den til handel, trække tilbage midler til din egen tegnebog til langsigtet beholdning.

Besøg BitMart

BitMart

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-bitmart-komplet-gennemgang.gif”

alt = “Bitmart anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

8.0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

  • MSB-licens
  • Godt designet interface
  • Decentral udveksling på vej
  • Fordele ved BMX-token
  • Rimelige gebyrer

Ulemper

  • Ny udveksling
  • Ikke så mange valutaer som konkurrenter

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"BitMart","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 06 \ /bitmart-review.gif","beskrivelse":"BitMart er en global handelsplatform oprettet af kryptokurrencyentusiaster. BitMart Foundation har kontorer over hele verden, men er registreret på Caymanøerne. Platformen leverer spothandel, OTC-handel, futureskontrakthandel og andre tjenester til digitale aktiver. Holdet prioriterer at levere sikrere, glattere og hurtigere handel i håb om…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.40"},"navn":"BitMart","reviewBody":"BitMart er en global handelsplatform oprettet af kryptokurrencyentusiaster. BitMart Foundation har kontorer over hele verden, men er registreret på Caymanøerne. Platformen leverer spothandel, OTC-handel, futureskontrakthandel og andre tjenester til digitale aktiver. Teamet prioriterer at levere sikrere, jævnere og hurtigere handel i håb om at blive en af ​​verdens førende digitale aktiverhandelsplatforme. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitMart \ u2019s køreplan begyndte i november 2017, da det opbyggede et internationalt team med afdelinger for markedsføring, drift og teknologi. Det modtog investeringstoken i januar 2018 og gennemførte en global roadshow i februar 2018, hvor den besøgte byer rundt om i verden. I marts 2018 lancerede BitMart officielt sin spothandel. I april registrerede det sig hos amerikanske tilsynsmyndigheder og som MSB. \ R \ n \ r \ nBesøg BitMart \ r \ nHvilke typer handel understøtter BitMart? \ R \ nDen mest almindelige type handel på BitMart er spothandel, hvor platform vælger overlegne blockchain digitale aktiver. Det giver også fremtidig kontrakthandel via individuelle aktivtyper. Der vil også være en formidlende serviceplatform til C2C og B2Btrading-tilstande for enkeltpersoner og virksomheder. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitMart-platformen forbinder også store handelsplatforme rundt om i verden, hvilket giver mulighed for grænseløse transaktioner . Dette system skal gøre det muligt for brugere at gennemføre transaktioner, der spænder over flere platforme med et enkelt klik. \ R \ n \ r \ n Endelig arbejder BitMart med at udvikle og opbygge en decentral udveksling. Denne udveksling er en vigtig del af BitMart på grund af holdets forudsætning om, at effektivitet, stabilitet og sikkerhed skal garanteres. \ R \ n \ r \ nFor at gøre BitMart nyttigt for alle overalt, er platformen tilgængelig på alle enheder. Du kan få adgang til det via din webbrowser, H5-mobilbrowseren, Android, iOS, Mac OS eller pc. \ R \ nBitMart-registrering \ r \ nTilmelding til BitMart er enkel, du skal indtaste din e-mail-adresse og derefter bekræfte denne e-mail ved at modtage en kode, før du fortsætter. Indtast derefter blot din adgangskode og en invitationskode, hvis du har en, så får du adgang til børsen og kan begynde at handle. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBitMart-kontogrænser \ r \ nAlle nye konti kan trække svarende til 2BTC pr. dag uden at skulle bekræfte deres konto. Hvis du har brug for mere end dette, kan du starte kontobekræftelsesprocessen ved at uploade kopier af dine dokumenter såsom ID, pas eller kørekort. Når dette er afsluttet, har du adgang til 100BTC-udbetalinger om dagen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBitMart Deposits \ r \ nBitMart accepterer fiat-betalinger eller Cryptocurrency, så for at komme i gang med at bruge platformen skal du sende noget kryptokurrency til udvekslingen via deres indskudsside eller foretage et køb ved hjælp af de tilgængelige fiat-muligheder. \ r \ n \ r \ nDu kan sende nogen af ​​de mønter eller tokens, der er tilgængelige for handel på børsen, skal du blot vælge din valuta og klikke på \"Depositum\" knap til at generere en adresse at sende til. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHandel på Bitmart \ r \ nHvis du går til Exchange-siden på BitMart, vil du se de oplysninger, du har brug for at beslutte, når du også handler med kryptokurrency som et sted at gøre det. Venstre side af handelssiden har alle kryptokurrencypar, opdelt i kategorier baseret på om de inkluderer BTC, ETH eller USDT. Du kan klikke på et hvilket som helst handelspar, du ønsker, og siden opdateres automatisk for at vise oplysninger om det par, der er prissat. Du vil se prisen for parret øverst på siden sammen med den nylige ændring i procent og 24-timers tal for lavt, højt og volumen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nI midten af ​​siden finder du de relevante oplysninger om priser og ændringer. Du vil se detaljerede oplysninger, herunder åbnings-, høje, lave og afsluttende priser. Der er også et prisstearinlys med lysestage plus et volumendiagram, drevet af TradingView. Du kan holde markøren over et hvilket som helst punkt på diagrammerne for at se det specifikke tidspunkt og data for det punkt. Der er også mulighed for at justere intervallerne på diagrammet med valg af et, 5, 15 eller 30 minutter; en, to eller fire timer; en dag; eller en uge. Der er også mulighed for at tilføje indikatorer til diagrammet. Da BitMart stadig er relativt nyt, er diagrammerne ikke ideelt udformet, idet selve graferne undertiden overlapper tallene, så det er sandsynligt, at du vil se dem i fuldskærmstilstand. Du får dog alle de oplysninger, du har brug for, og dette problem skal løses på et eller andet tidspunkt. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHøjre til diagrammerne ser du ordrebogen for parret, der angiver pris, beløb og total, adskilt i salgs- og købsordrer. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOnder diagrammet er formen til at placere en grænseordre. Du kan udfylde den specifikke mængde af en kryptovaluta, du ønsker at sælge, eller vælge at sælge en procentdel af din beholdning af den krypto (25, 50, 75 eller 100 procent). Nedenfor kan du se dine aktive ordrer. Umiddelbart til venstre for ordreformularen vil du se de seneste markedstransaktioner. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBMX Token \ r \ nBMX er symbolet bag BitMart. Der er et samlet volumen på 1 milliard tokens, og det er et ERC20-token. 30 procent af tokens blev allokeret til det offentlige tilbud med yderligere 30 procent til det grundlæggende hold, med disse tokens frigivet over tre år. Tidlige adoptere modtager 10 procent af tokens, mens 20 procent går til samfundsudgifter og 10 procent går til hvidlistede investorer. \ R \ n \ r \ nNår du har BMX, har du ret til rabatter på handelsgebyrerne, uanset om BMX er en af ​​valutaerne i din transaktion. Der er også en tilbagekøbsmekanisme for BMX, hvor BitMart-teamet med jævne mellemrum vil bruge 20 procent af platformens handelsgebyrer til at købe BMX tilbage. Den tilbagekøbte BMX vil blive fuldstændig ødelagt. Denne proces fortsætter, indtil holdet ødelægger 500 millioner BMX. \ R \ nStøttede kryptovalutaer \ r \ n Som nævnt er handelspar på BitMart opdelt i dem, der involverer BTC, ETH og USDT. I skrivende stund var der 13 handelspar, der involverede BTC, 12 involverede ETH (fortæller ikke ETH \ / BTC) og fire med USDT for i alt 29 handelspar. BitMart planlægger at liste flere mønter i fremtiden og tilbyder en formular til dem, der ønsker at notere deres mønter på platformen som en måde at tilskynde til udvidelse af. \ R \ nBitMart-gebyrer \ r \ nBitMart opkræver \ u00a00,05% gebyrer for handel , nul gebyrer for indskud, og der er gebyrer for at trække tokens samt minimale udbetalingsbeløb, men disse varierer afhængigt af kryptovalutaen. Du kan se specifikationer på siden \ u201cFees \ u201d. BTC har et mindste tilbagetrækningsbeløb på 0,005 BTC med et gebyr på 0,0005. ETH har et minimumsudtag på 0,015 ETH med et gebyr på 0,01. Endelig har BMX et minimumsudtag på 30 med et 10 BMX-gebyr. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKonklusion \ r \ nBitMart er blandt de nyeste kryptokurrencyudvekslinger, der ankommer, men platformen er intuitiv at bruge og godt lagt ud. Det tilbyder i øjeblikket ikke et stort udvalg af poletter og mønter at handle, men dette skal udvides over tid. Brug af BMX-token er en velkommen tilføjelse, og de følger den meget succesrige model, der anvendes af Binance, hvor du kan tjene penge på gebyrer for at holde tokenet, og de har også brugt tilbagekøbsmodellen, hvor tokens skal stige i værdi over tid, hvilket giver et incitament til at holde dem. \ r \ n \ r \ nBitMart har potentiale, men står over for en opadgående kamp om at blive mere etableret mod lignende Binance, Kucoin og andre børser såvel som stigningen i decentraliserede børser, der vokser i popularitet og brugerbase. Holdet nævner ikke på webstedet, at en decentral udveksling er planlagt og vil starte på et senere tidspunkt. \ R \ n \ r \ nFirmaet bag BitMart har officielt registreret sig som en Money Service Business (MSB) hos amerikanske regulatorer, administreret af netværket for finanskriminalitet (FinCEN), som hjælper med at bevise legitimitet for forretningen bag børsen. \ r \ n \ r \ nSom altid med centraliserede børser er du ikke i besiddelse af de private nøgler til dine tegnebøger, og stoler på børsen for at give dig sikkerhed mod hacking og svindel, så vi anbefaler, at du ikke har en stor saldo på børsen og kun bruger den til handel og trækker alle midler tilbage til din egen tegnebog til langvarig beholdning. \ r \ n \ r \ nBesøg BitMart","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2018-06-21"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me