Begyndervejledning til Bit-Z: Komplet gennemgang

Bit-Z blev grundlagt tilbage i 2016 og har hovedkontor i Hong Kong. I dag er det blandt de førende børser for handel med digitale aktiver rundt om i verden. Det leverer både OTC (Professional OTC) og professionelle tjenester til handel med digitale aktiver. Holdet bag Bit-Z inkluderer forskellige fagfolk fra brancher som e-handel, økonomi, spil og sociale netværk, ud over adskillige medlemmer af den internationale digitale aktiverindustri.

Bit-Z Exchange gennemgang

For at beskytte kunderne bruger Bit-Z SSL-teknologi på bankniveau. Det er også afhængig af GSLB ved hjælp af distribuerede servere til platformstabilitet. Målet med Bit-Z er at give brugerne den mest effektive såvel som den sikreste service.

Bit-Z Exchange-funktioner

Bit-Z-platformen tilbyder de forventede funktioner, du ønsker fra en kryptokursudveksling. Når du har bekræftet din konto, kan du handle mellem en lang liste med kryptokurver. Børsen har en ret rig portefølje med mindst flere dusin kryptokurver at vælge imellem. De fleste brugere bruger udvekslingen på en traditionel måde ved at deponere Bitcoins fra deres tegnebog eller platform. De bruger derefter denne balance til handel.

Ud over muligheden for at handle kryptokurver tilbyder Bit-Z brugerne de fleste af de værktøjer, de har brug for til at træffe en informeret beslutning. Det har markedsinformation i realtid sammen med avancerede diagrammer, handelshistorikker, rapporter og API-adgang for at give mulighed for automatiseret handel.

Bit-Z er en professionel udveksling, der drives af et team med mange års erfaring inden for teknologiindustrien, hvilket giver mulighed for systemstabilitet, som du kan stole på. Det er også praktisk på grund af dets stabilitet og effektivitet, så du hurtigt kan gennemføre transaktioner.

Der er ingen sikkerhedsproblemer på grund af SSL-teknologi på bankniveau, der beskytter hver transaktion. Endelig bekræftes transaktionerne hurtigt via global synkroniseret information i realtid, der konstant opdateres.

Hvad er OTC-handler?

OTC-handler vokser stadig i popularitet, og Bit-Z sigter mod at være førende i denne henseende. Disse “Over the Counter” handler kræver ikke, at du bruger en konto fra en anden kryptovaluta eller udvekslingsplatform eller din e-wallet og giver dig mulighed for at købe valutaer direkte fra andre medlemmer af webstedet – ordrene vises ikke på børsen, men i det separate “OTC” -område.

Du er også i stand til at sælge dine valutaer på denne måde, og systemet bruger et medlems feedback-system, så du kan kontrollere det andet medlems handelsprofil og feedback.

OTC

Du kan bruge amerikanske dollars eller kinesiske yuan til at købe BTC, ETH eller LTC. Der er flere måder at betale for disse tjenester på, herunder bankkabler, AlyOPay, kontantindskud, MoneyGram, Western Union, Neteller og PayPal.

Hvordan åbner du en Bit-Z-konto?

Åbning af en konto med Bit-Z er relativt enkel. Du registrerer dig og skal derefter bekræfte din konto ved hjælp af en kode sendt til din mobiltelefon. Du skal også have yderligere identifikation, før du foretager en tilbagetrækning. Dette er en ekstra sikkerhedsforanstaltning og sikrer, at brugerne ikke kommer fra jurisdiktioner, hvor Bit-Z er ulovligt. Der er ingen bestemt tidsramme, inden for hvilken Bit-Z vil godkende din konto, når du har givet de nødvendige oplysninger og identifikation. Holdet advarer om, at revision kan tage tid. De tilbyder dog muligheden for at fremskynde revisionsprocessen (som de henviser til den) ved at kontakte kundeservice.

Bit-Z-tilmelding

For yderligere sikkerhed bruger Bit-Z 2FA- eller Double Verify-adgangskoder. Dette forbedrer kontosikkerheden ved at kræve, at du beviser din adgangskode på to måder. For at bruge dette system skal du installere applikationen til Google Authenticator (identifikationsverifikator) på din smartphone. Gå derefter til Sikkerhedscenter og scan QR-koden, og indtast din 6-bit adgangskodebekræftelse og din normale loginadgangskode. Til sidst skal du klikke på “Start 2FA.”

Sådan handler du på Bit-Z

For at komme i gang med at handle på Bit-Z skal du logge ind og klikke på “Exchange” -linket, der findes øverst til højre i hovedmenuen. Dette vil derefter indlæse handelsskærmen.

Handelsskærm

På venstre side vil du se de handelspar, der er tilgængelige: BTC, DKKT, ETH og USDT. Vælg hvilken valuta du vil handle i, og klik derefter på hvilken valuta du vil handle for.

Handelspar

Du kan derefter bruge de to felter under graferne til at placere dine købs- og salgsordrer i den ønskede valuta.

Køb og sælg

Hvad er DKK-token (DKKT) ?

DKKT er en valuta med stabil mønt, som Bit-Z selv har lanceret, der er knyttet 1: 1 med den danske krone og kan bruges på børsen som et handelspar.

DKK-token (DKKT) baseret på den stabile værdi på DKK. Blockchain-token udstedt til en 1: 1-kurs baseret på markedsværdien af ​​DKK-valuta. 1 DKKT = 1 DKK. DKKT sigter mod at give dig en stabil digitalvalutaløsning, og den er forpligtet til den praktiske anvendelse af blockchain-teknologi inden for traditionel økonomi, politik, jura, samfundsvidenskab og naturvidenskab. DKKT driver udviklingen af ​​internetbaserede digitale valutaer.

Det største træk ved DKKT er, at det svarer til samme mængde dansk krone og 1 DKK ≈ ¥ 1. Gør det til en god sikringsvaluta på ustabile kryptokurrencymarkeder.

Hvad er nogle nøgletal vedrørende Bit-Z?

Bit-Z har været åben siden 2016. I skrivende stund var 24-timers lydstyrken for BTC 22.691.2292. ETH-volumen i samme periode var 3.016.1560, og det var 24.699,3660 for USDT. Der var 56 handelspar på BTC-markederne, tre par på DKKT-markederne og 10 par på ETH-markederne. Som sådan er der mange kombinationer til rådighed for handel og muligheder for de fleste.

Hvilke gebyrer opkræves Bit-Z?

For at gøre det overkommeligt at bruge Bit-Z opkræver det relativt lave gebyrer. Der er ingen gebyrer for indskud. Gebyrerne forbundet med udbetalinger varierer afhængigt af kryptovalutaer, men er typisk meget lave. Du finder også meget lave gebyrer for handel; uanset om du køber eller sælger, er det mest almindelige gebyr 0,1 procent, selvom der er undtagelser.

Eksempler på gebyrer for udbetalinger:

CoinFee
BTC 0,5%
DKKT 0,5%
ETH 0,0100 ETH
USDT 30,0000 USDT
LTC 0,5%
FCT 0,5%
LSK 0,5%

Er Bit-Z sikker?

Bit-Z er baseret i Hong Kong, og på grund af manglen på regler er det ureguleret, noget der er meget almindeligt for krypto-udveksling. Du skal kontrollere dine lokale regler, inden du bruger Bit-Z, og det accepterer ikke klienter, der er bosiddende i staten New York i USA eller Forbundsrepublikken Tyskland på grund af juridiske begrænsninger. Det er heller ikke lovligt tilladt i visse andre jurisdiktioner. Mens Bit-Z er ureguleret, har det hidtil ikke haft nogen hacks, hvilket tyder på, at de har gode sikkerhedsforanstaltninger på plads.

Det er også værd at bemærke, at selvom intet er garanteret, ser det i øjeblikket ud som om Hongkong er på vej til at følge de lovgivningsmæssige eksempler, der er sat af USA og andre vestlige lande vedrørende kryptokurver og udvekslinger. Dette er en skarp kontrast til Kina, som har forbudt enhver ICO. Dette betyder, at Bit-Z kan bringe kinesiske investorer ud over dem fra internationale destinationer.

En anden ting at bemærke, Bit-Z er en relativt ny udveksling med mindre volumen end andre eksempler, hvilket betyder, at vi ville behandle det med forsigtighed for nu. Opbevar ikke store saldi på siden, træk altid betydelige mængder valuta tilbage til dine egne tegnebøger, så du forbliver i kontrol over dem.

Brugerklager over Bit-Z

Der er nogle brugerklager relateret til Bit-Z, der findes online, og alt ser ud til at handle om, hvor lang tid det nogle gange tager at trække penge ud. Nogle anmeldelser siger, at dette skyldes, at Bit-Z ofte manuelt gennemgår transaktioner eller i det mindste overvåger dem nøje for at forbedre sikkerheden. Selvom dette hjælper med at gøre platformen mere sikker, fører det til, at potentialet for penge frigives sent. Hvis du har tålmodighed og ikke har brug for midlerne med det samme, bør dette ikke være et problem, men det er værd at bemærke, hvis du beslutter at handle på Bit-Z.

Brugeranmeldelser tilbage på deres Facebook-side giver udvekslingen 3 ud af 5 med en opdeling mellem mennesker, der giver den 1 stjerne og folk, der giver den 5 stjerner. Det antages, at alle de enstjernede anmeldelser er mennesker, der er stødt på problemer med tilbagetrækningsproblemerne.

Bit-Z anmeldelser

Konklusion

Bit-Z er bestemt en børs at se – den har et stort antal kryptokurver opført med nogle, der endnu ikke vises på andre større børser som Nano (formelt RaiBlocks). Deres gebyrer er rimelige og på den lave side sammenlignet med andre lignende børser. Deres ry er lidt af en blandet taske i øjeblikket, hvor nogle mennesker elsker udvekslingen, og andre klager over lange tilbagetrækningstider.

Bit-Z

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-bit-z-komplet-gennemgang.gif”

alt = “Bit-Z anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.8

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

6.0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

7.0 / 10

Fordele

  • Let for begyndere
  • Lave gebyrer
  • OTC-handler
  • Fremragende interface

Ulemper

  • Bruger klager over tilbagetrækninger
  • Lille volumen
  • Relativt nyt

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Bit-Z","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 02 \ /bit-z-review.gif","beskrivelse":"Bit-Z blev grundlagt tilbage i 2016 og har hovedkontor i Hong Kong. I dag er det blandt de førende børser for handel med digitale aktiver rundt om i verden. Det leverer både OTC (Professional OTC) og professionelle tjenester til handel med digitale aktiver. Holdet bag Bit-Z inkluderer forskellige fagfolk fra brancher som e-handel, økonomi, spil og sociale netværk,…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"7.80"},"navn":"Bit-Z","reviewBody":"Bit-Z blev grundlagt tilbage i 2016 og har hovedkontor i Hong Kong. I dag er det blandt de førende børser for handel med digitale aktiver rundt om i verden. Det leverer både OTC (Professional OTC) og professionelle tjenester til handel med digitale aktiver. Holdet bag Bit-Z inkluderer forskellige fagfolk fra brancher som e-handel, finans, spil og sociale netværk, ud over adskillige medlemmer af den internationale digitale aktiverindustri. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTil holder kunderne sikre, Bit-Z bruger SSL-teknologi på bankniveau. Det er også afhængig af GSLB ved hjælp af distribuerede servere til platformstabilitet. Målet med Bit-Z er at give brugerne den mest effektive såvel som den sikreste service. \ R \ nBit-Z Exchange-funktioner \ r \ nBit-Z-platformen tilbyder de forventede funktioner, du ønsker fra en kryptovalutaudveksling. Når du har bekræftet din konto, kan du handle mellem en lang liste med kryptokurver. Børsen har en ret rig portefølje med mindst flere dusin kryptokurver at vælge imellem. De fleste brugere bruger udvekslingen på en traditionel måde ved at deponere Bitcoins fra deres tegnebog eller platform. De bruger derefter denne balance til handel. \ R \ n \ r \ n Ud over muligheden for at handle kryptokurver tilbyder Bit-Z brugerne de fleste af de værktøjer, de har brug for til at træffe en informeret beslutning. Det har markedsinformation i realtid sammen med avancerede diagrammer, handelshistorikker, rapporter og API-adgang for at give mulighed for automatiseret handel. \ R \ n \ r \ nBit-Z er en professionel udveksling, der drives af et team med mange års erfaring inden for teknologibranchen, hvilket giver mulighed for systemstabilitet, som du kan stole på. Det er også praktisk på grund af dets stabilitet og effektivitet, så du hurtigt kan gennemføre transaktioner. \ R \ n \ r \ nDer er ingen sikkerhedsproblemer på grund af SSL-teknologi på bankniveau, der beskytter hver transaktion. Endelig bekræftes transaktionerne hurtigt via realtids global synkroniseret information, der konstant opdateres. \ R \ nHvad er OTC-handler? \ R \ nOTC-handler vokser stadig i popularitet, og Bit-Z sigter mod at være førende inden for dette. respekt. Disse \ u201cOver the Counter \ u201d-handler kræver ikke, at du bruger en konto fra en anden kryptovaluta eller udvekslingsplatform eller din e-tegnebog og giver dig mulighed for at købe valutaer direkte fra andre medlemmer af webstedet – ordren \ u00a0 vises ikke på udveksling, men i den separate \"OTC \" område. \ r \ n \ r \ nDu er også i stand til at sælge dine valutaer på denne måde, og systemet bruger et medlems feedback-system, så du kan kontrollere det andet medlems handelsprofil og feedback. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan bruge amerikanske dollars eller kinesiske yuan til at købe BTC, ETH eller LTC. Der er flere måder at betale for disse tjenester på, herunder bankkabler, AlyOPay, kontantindskud, MoneyGram, Western Union, Neteller og PayPal. \ R \ nHvordan åbner du en Bit-Z-konto? \ R \ nÅbn en konto med Bit -Z er relativt simpelt. Du registrerer dig og skal derefter bekræfte din konto ved hjælp af en kode sendt til din mobiltelefon. Du skal også have yderligere identifikation, før du foretager en tilbagetrækning. Dette er en ekstra sikkerhedsforanstaltning og sikrer, at brugerne ikke kommer fra jurisdiktioner, hvor Bit-Z er ulovligt. Der er ingen bestemt tidsramme, inden for hvilken Bit-Z vil godkende din konto, når du har givet de nødvendige oplysninger og identifikation. Holdet advarer om, at revision kan tage tid. De tilbyder dog muligheden for at fremskynde revisionsprocessen (som de henviser til den) ved at kontakte kundeservice. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFor yderligere sikkerhed bruger Bit-Z 2FA eller Dobbelt bekræft adgangskoder. Dette forbedrer kontosikkerheden ved at kræve, at du beviser din adgangskode på to måder. For at bruge dette system skal du installere applikationen til Google Authenticator (identifikationsverifikator) på din smartphone. Gå derefter til Sikkerhedscenter og scan QR-koden, og indtast din 6-bit adgangskodebekræftelse og din normale loginadgangskode. Klik til sidst på \ u201cStart 2FA. \ U201d \ r \ nHvordan man handler på Bit-Z \ r \ nFor at komme i gang med at handle på Bit-Z skal du logge ind og klikke på \"Udveksling\" link, der er placeret øverst til højre i hovedmenuen. Dette vil derefter indlæse handelsskærmen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n På venstre side vil du se de handelspar, der er tilgængelige: BTC, DKKT, ETH og USDT. Vælg hvilken valuta du vil handle i, og klik derefter på hvilken valuta du vil handle for. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan derefter bruge de to felter under graferne til at placere dit køb og sælge ordrer af din ønskede valuta. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvad er DKK Token (DKKT)? \ r \ nDKKT er en valuta med stabil mønt, som Bit-Z selv har lanceret, der er knyttet 1: 1 med den danske krone og kan bruges på børsen som et handelspar. \ DKK \ Token DKK (DKKT) baseret på den stabile værdi på DKK. Blockchain-token udstedt til en 1: 1-kurs baseret på markedsværdien af ​​DKK-valuta. 1 DKKT = 1 DKK. DKKT sigter mod at give dig en stabil digitalvalutaløsning, og det er forpligtet til den praktiske anvendelse af blockchain-teknologi inden for traditionel økonomi, politik, jura, samfundsvidenskab og naturvidenskab. DKKT driver udviklingen af ​​internetbaserede digitale valutaer. \ R \ n \ r \ nDet største træk ved DKKT er, at det svarer til den samme mængde danske kroner og 1 DKK \ u2248 \ u00a5 1. Gør det til et godt afdækningsvaluta på ustabile kryptokurrencymarkeder. \ r \ nHvad er nogle nøgletal vedrørende Bit-Z? \ r \ nBit-Z har været åben siden 2016. I skrivende stund var 24-timers volumen for BTC 22.691.2292. ETH-volumen i samme periode var 3.016.1560, og det var 24.699,3660 for USDT. Der var 56 handelspar på BTC-markederne, tre par på DKKT-markederne og 10 par på ETH-markederne. Som sådan er der adskillige kombinationer for handel til rådighed og muligheder for de fleste. \ R \ nHvilke gebyrer opkræver Bit-Z? \ R \ nFor at gøre det overkommeligt at bruge Bit-Z opkræver det relativt lave gebyrer. Der er ingen gebyrer for indskud. Gebyrerne forbundet med udbetalinger varierer afhængigt af kryptovalutaer, men er typisk meget lave. Du finder også meget lave gebyrer for handel; uanset om du køber eller sælger, er det mest almindelige gebyr 0,1 procent, selvom der er undtagelser. \ r \ n \ r \ nEksempler på gebyrer for udbetalinger: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMønter \ r \ nGebyr \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nDKKT \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ r \ n0.0100 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSDT \ r \ n30.0000 USDT \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nFCT \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nLSK \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Er Bit-Z Safe? \ r \ nBit-Z er baseret i Hong Kong, og på grund af manglen på regler er det ureguleret, noget der er meget almindeligt for krypto-udveksling. Du skal kontrollere dine lokale regler, inden du bruger Bit-Z, og det accepterer ikke klienter, der er bosiddende i staten New York i USA eller Forbundsrepublikken Tyskland på grund af juridiske begrænsninger. Det er heller ikke lovligt tilladt i visse andre jurisdiktioner. Mens Bit-Z er ureguleret, har det hidtil ikke haft nogen hacks, hvilket tyder på, at de har gode sikkerhedsforanstaltninger på plads. \ R \ n \ r \ nDet er også værd at bemærke, at selvom intet er garanteret, ser det ud til i øjeblikket som om Hong Kong er på vej til at følge de lovgivningseksempler, der er indstillet af USA og andre vestlige lande vedrørende kryptokurver og udvekslinger. Dette er en skarp kontrast til Kina, som har forbudt enhver ICO. Dette betyder, at Bit-Z kan bringe kinesiske investorer ud over dem fra internationale destinationer. \ R \ n \ r \ n En anden ting at bemærke, Bit-Z er en relativt ny børs med mindre volumen end andre eksempler, hvilket betyder, at vi ville behandle det med forsigtighed for nu. Opbevar ikke store saldi på siden, træk altid betydelige mængder valuta tilbage til dine egne tegnebøger, så du forbliver i kontrol over dem. \ R \ nBrugerklager over Bit-Z \ r \ nDer er nogle brugerklager relateret til Bit-Z findes online og alle synes at handle om, hvor lang tid det nogle gange tager at trække penge ud. Nogle anmeldelser siger, at dette skyldes, at Bit-Z ofte manuelt gennemgår transaktioner eller i det mindste overvåger dem nøje for at forbedre sikkerheden. Selvom dette hjælper med at gøre platformen mere sikker, fører det til, at potentialet for penge frigives sent. Hvis du har tålmodighed og ikke har brug for midlerne med det samme, bør dette ikke være et problem, men det er værd at bemærke, hvis du beslutter at handle på Bit-Z. \ R \ n \ r \ nBrugeranmeldelser tilbage på deres Facebook-side giver udvekslingen 3 ud af 5 med en opdeling mellem mennesker, der giver den 1 stjerne og folk, der giver den 5 stjerner. Det må antages, at alle de enstjernede anmeldelser er mennesker, der er stødt på problemer med tilbagetrækningsproblemerne. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKonklusion \ r \ nBit-Z er bestemt en udveksling at se – det har et stort antal kryptokurver opført med nogle, der endnu ikke vises på andre større børser som Nano (formelt RaiBlocks). Deres gebyrer er rimelige og på den lave side sammenlignet med andre lignende børser. Deres ry er lidt af en blandet taske i øjeblikket, hvor nogle mennesker elsker udvekslingen, og andre klager over lange tilbagetrækningstider.","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2018-02-01"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me