Begyndervejledning til Binance DEX: Komplet gennemgang

Binance DEX anmeldelse

Binance er en af ​​de største succeshistorier for hele kryptokurrencyområdet og fortsætter med at vokse i et ubarmhjertigt tempo. Efter for nylig at etablere en permanent base på Malta, har den førende kryptovalutaudveksling også udvidet sig til Afrika med Binance Uganda og lanceret en fiat to crypto-platform kaldet Binance Jersey.

Holdet har nu frigivet deres Decentralized Exchange (DEX) -platform på testnet, der giver brugerne mulighed for at handle kryptokurver, mens de bevarer deres fulde formue. På trods af de oprindelige bekymringer med hensyn til, hvor decentraliseret børsen er, fortsætter Binance med at sætte tempoet med hensyn til udvekslingstjenester, og Binance-økosystemet inkluderer en token-lanceringsplatform og inkubator til blockchain-projekter, flere uddannelses- og forskningsportaler, en OTC-handelsdisk og Trust Wallet mobilapplikation.

Binance DEX anmeldelse

Besøg Binance DEX

Binance DEX Oversigt

Binance DEX er en udvidelse af den vigtigste Binance.com-børs og giver kryptovalutahandlere yderligere muligheder, efter børsen for nylig lancerede Binance Uganda og Binance Jersey.

Den 20. februar 2019 annoncerede Binance frigivelsen af ​​deres testnet til Binance DEX, der fungerer som en decentral ordre-matchende motor baseret på Binance Chain-teknologi. For at skabe Binance DEX oprettede teamet bag børsen et nyt blockchain- og peer-to-peer-distribueret system, der ser matchning finde sted inden for blockchain-noder med alle transaktioner, der registreres on-chain, hvilket hjælper med at opretholde en komplet, revideret aktivitetsbog og giver brugerne mulighed for at udveksle de digitale aktiver, der er udstedt og opført på DEX.

Binance DEX-funktioner

Som et resultat af oprettelsen af ​​Binance Chain vil Binance Coin (BNB) ophøre med at være et ERC20-token og migrere til Binance Chain og blive den nye blockchains oprindelige aktiv.

Nøglefunktioner

 • Funktionalitet – Binance DEX bruger en webbaseret handelsplatform og bruger en lignende brugergrænseflade til Binance.com. Det indeholder også TradingView-diagrammer, der indeholder en komplet vifte af tekniske indikatorer. Desuden giver platformen brugerne mulighed for at oprette tegnebøger og holde deres egne private nøgler, og DEX understøtter også alternativ software og hardware-tegnebøger og integreres med Trust Wallet og Ledger Nano S.
 • Teknologi – Børsen er afhængig af Binance Chain-teknologi og har blokeringstider på et sekund med næsten øjeblikkelig transaktionsfinale. Som et resultat kan Binance DEX understøtte lignende handelsvolumener som Binance.com, selvom det bruger en anden matchende motor. Binance DEX bruger periodisk auktion til at matche alle tilgængelige ordrer, og da kampen sker på samme tid for alle ordrer med den samme pris i hver auktion, fjerner det konceptet Makers og Takers.
 • Sikkerhed – Platformen tager ikke forvaring af midler, og forhandlere opretholder kontrol med deres private nøgler. Binance Chain bruger en byzantinsk fejltolerance (BFT) og Proof of Stake (PoS) -baseret konsensusmekanisme, der involverer en række kvalificerede validatorer, og anvender en række anti-front-køremekanismer for at opretholde slidbanens integritet.
 • Kunde support – Som en decentral udveksling er Binance DEX tilgængelige forhandlere i en lang række lande, og holdet yder et højt niveau af support sammenlignet med andre konkurrerende DEX’er. De har leveret en Github side og en FAQ sektion, der løser et antal nøgleproblemer. Der er også en Forum og holdet opretholder en Telegram gruppe og Twitter.

Sådan kommer du i gang med Binance DEX

På trods af at de er på testnet, kan handlende oprette en tegnebog og begynde at udveksle tokens på Binance DEX testnet, her er hvordan.

1) Opret en tegnebog

Gå til det officielle sted https://testnet.binance.org/ og klik på et af ikonet “Opret tegnebog”.

Binance DEX-konto Tilmelding

Når du opretter en tegnebog på Binance, får du tre alternative metoder til at få adgang til din tegnebog, de forskellige formater inkluderer:

 • Keystore-fil + adgangskode
 • Mnemonic sætning
 • Privat nøgle

Binance kræver, at alle brugere bruger Keystore-filen + adgangskoden; og vælg mellem den mnemoniske sætning eller den private nøgle som en sekundær metode.

For at oprette og downloade din Keystore-fil skal du indtaste en adgangskode på mindst otte tegn, der inkluderer store bogstaver, et symbol og et tal.

Herfra får du vist din mnemoniske sætning.

Det tilrådes at skrive sekvensen på 24 ord ned og holde den et sted hemmeligt og sikkert. Du får også mulighed for at se din private nøgle, og du vil muligvis også skrive den ned og gemme den offline.

Når du har bekræftet, at du har registreret Keystore og private nøgleoplysninger, er du klar til at låse op for din tegnebog og handle på Binance DEX.

2) Lås din tegnebog op

Inden du handler, skal du låse din tegnebog op, og dette kan gøres ved at klikke på en af ​​de relevante faner.

Du kan vælge et af de tre formater og uploade din Keystore-fil og indtaste din adgangskode, indtaste din 24 ords mindesætning eller indtaste din private nøgle. De sidste to metoder bruges dog bedst til at gendanne en mistet Keystore-fil eller adgangskode.

Binance DEX giver også brugere adgang til midler, der er beskyttet af en Ledger Nano S-hardware-tegnebog, og det er nødvendigt at forbinde en Ledger, indtaste PIN-koden og åbne Binance Chain-appen (efter download af den fra Ledger Live-manager).

3) Tilføj midler til din Testnet-konto

For at tilføje testnet-midler til din konto skal du få adgang til testnet vandhane og log ind på din Binance-konto.

Herfra kan du indtaste din testnet-adresse og klikke på knappen “+ Tilføj adresse”, du har også mulighed for at sende testnet-midler til flere testnet-konti, og når du er klar, skal du trykke på “Send”.

De 200 testnet BNB-midler sendes kort tid efter, og du kan finde dem i afsnittet Transaktioner på DEX. Du kan også kontrollere processen ved at gå til Binance Chain Explorer og indtaste din testnet-adresse. Når kvitteringen er bekræftet, kan du bruge disse midler på Binance DEX.

Endelig skal du have en Binance-konto, der har mindst 1 BNB, for at opnå de 200 BNB testnet-midler. Den 1 BNB forbliver på din konto og kan trækkes tilbage eller handles efter anmodning om testnet BNB til Binance Chain. 1 BNB-kravet bruges som en anti-spam-foranstaltning.

Sådan handler du på Binance DEX

Herfra kan du begynde at placere handler på DEX og navigere dig rundt i grænsefladen, som du vil kende, hvis du har brugt hovedbørsen før.

Binance DEX-handelsskærm

Du kan starte med at finde dine foretrukne handelspar fra feltet øverst til venstre på skærmen.

Handelspar

Du kan også spore handelsvolumen og handelshistorik fra samme sektion nedenunder.

Handelshistorie

Når du har valgt det ønskede handelspar, kan du placere en Limit-ordre, DEX understøtter i øjeblikket kun disse typer ordrer, og holdet råder nyere handlende til at gennemgå deres tutorial på hvordan man bruger grænseordrer.

Køb & amp; Sælg kasse

Oplysninger om dine åbne ordrer, ordre- og handelshistorik og saldi findes nederst til venstre i grænsefladen.

Når du er færdig med din handelsaktivitet, kan du klikke på brugerikonet øverst til højre på skærmen og trykke på “Log ud”.

Understøttede kryptovalutaer

Binance DEX understøtter ca. 25 digitale valutaer, skønt disse i øjeblikket kun er testnet-tokens. Derudover er der ingen understøttelse af overførsler mellem kæder, hvilket betyder, at du ikke vil være i stand til at overføre mønter mellem Binance Chain og andre kæder direkte efter mainnet-lanceringen. Dette kan dog finde sted i den nærmeste fremtid med Binance.com, der fungerer som en bro, og i øjeblikket udstedes der handel med tokens mellem Binance Chain og andre kæder som Bitcoin eller Ethereum “Pegged Tokens” på Binance Chain for at lette handelsproces.

For eksempel på Binance DEX testnet er BTC.B et token, der er knyttet til værdien af ​​den virkelige BTC, der kører på Bitcoin-netværk. BTC.B kører på Binance Chain og kan ikke overføres direkte, deponeres eller trækkes tilbage til Bitcoin-netværket. Det samme gælder også for valutaer som ETH.B, XRP.B, LTC.B, NEO.B og USDT.B.

Teamet på Binance skitserer, at der vil være to hovedmåder for disse fastgjorte tokens at blive deponeret eller trukket tilbage efter lanceringen af ​​mainnet. Disse inkluderer:

 • Via interoperabilitet mellem forskellige kæder ved hjælp af Atomic Swaps, og brugere kan blive nødt til at deponere på og trække sig ud af Binance Chain for at forbedre hastigheder.
 • Via Binance.com, her når du hæver BTC.B eller Bitcoin (BTC) fra en Binance.com-konto, har du et valg om at trække det som enten rigtig BTC eller Binance Chain BTC.B, og dette gælder for andre mønter.

Derudover vil oprettelsen af ​​Binance Chain se, at Binance Coin (BNB) ophører med at være et ERC20-token og migrerer til Binance Chain og bliver den nye blockchains oprindelige aktiv, når mainnet lanceres. Handlende vil være i stand til at udstede, sende og modtage nye tokens på blockchain og også foreslå nye handelspar at liste.

Binance DEX-gebyrer

Gebyrer på DEX er genstand for periodisk gennemgang og justering, efter at der er opnået enighed mellem validatorerne via en procedure til afstemning med forslag. I øjeblikket:

 • Handelsgebyr beregnes på basis af den nominelle handelsværdi, mens gebyrer for andre transaktioner er faste.
 • Det er gratis at sende en ny GTE-ordre, annullere en delvist udfyldt ordre eller udløbe en delvist udfyldt ordre.
 • Ikke-handelsrelaterede transaktioner vil blive opkrævet et gebyr, når transaktionerne sker, og kan kun betales i BNB. Transaktionen afvises, hvis adressen ikke har nok BNB.
 • Handelsrelaterede transaktioner opkræves et gebyr, når en ordre er udfyldt eller annulleret / udløbet / IOC-udløbet uden udfyldning. BNB-gebyrstrukturen bruges, når saldoen er tilstrækkelig, hvis ikke, anvendes ikke-BNB-gebyrstrukturen.
 • Hvis hele ordreværdien og den frie saldo for det modtagende aktiv ikke er tilstrækkelige til at betale gebyret, vil hele det modtagende aktiv og dets restsaldo blive opkrævet.

Som et resultat er vi stadig usikre på de nøjagtige gebyrer, men de deles mellem blokproducenter / validatorer for at hjælpe med at vedligeholde netværket, betale for netværksbrug og for at forhindre misbrug og angreb. Imidlertid er nye ordrer fritaget for gebyrer for at tilskynde til brug, mens større handler vil blive opkrævet mere for deres fordele ved den likviditet, der leveres i netværket. Ordreudløb og annullering opkræves også et gebyr, hvis de ikke leverer likviditet. Der kan også betales gebyrer i ethvert aktiv, men netværket opkræver BNB først og anvender en rabat, hvis adressen har BNB-saldo.

Er Binance DEX sikkert?

Decentraliserede børser er af natur designet til at være mere modstandsdygtige end centraliserede børser, og Binance har allerede et godt ry, når det kommer til dets sikkerhedsprotokoller og track record for at modstå hacks. DEX’s ikke-frihedsberøvende karakter betyder, at der ikke er nogen central myndighed, der gemmer brugernes midler, hvilket betyder, at der ikke er nogen honningkande, der kan tiltrække ondsindede aktører. Imidlertid har hackere været kendt for at målrette mod DEX’er med DNS-angreb, der omdirigerer brugere til phishing-websteder, som de kontrollerer. Brugere låser derefter deres tegnebøger op på disse lignende websteder og giver hackere adgang til deres adgangskoder og private nøgler.

Holdet bag DEX giver dog en god mængde information om generelle bedste praksis, som brugerne skal anvende, og uddyber også handels- og matchspecifikationer samt de anti-front-kørselsmekanismer, de anvender.

De er også indstillet til at skitsere deres Katastrofegenopretning og nødsituation protokoller for forskellige nødsager, og brugere rådes til at besøge linket igen, da teamet snart skal opdatere siden.

Binance Chain bruger en byzantinsk fejltolerance (BFT) og Proof of Stake (PoS) -baseret konsensusmekanisme til at producere blokke blandt en række kvalificerede validatorer. Dette svarer til de strukturer, der bruges af platforme som EOS og NEO. Dette har imidlertid ført til en vis kritik for blockchain-purister, der ser både EOS og NEO som stærkt centraliserede og siger, at Binances seneste tilbud på grund af et begrænset antal noder ikke virkelig er en DEX. Dette resulterede i Binance CEO Changpeng Zhao tweeting at udvekslingen mere er en ikke-frihedsberøvende operation.

Der menes i øjeblikket at være op til 11 noder, der sikrer netværket med Binance, der bevarer fuld kontrol over driften, Github indeholder heller ikke nogen kildekode, og selvom dette kan vise sig at være problematisk for blockchain-purister, bør det ikke forårsage nogen problemer med hensyn til til sikkerhed for brugernes midler, og denne tilgang vil tage højde for udvekslingens hastighed og behandlingsmuligheder.

Er Binance DEX velegnet til begyndere?

På den ene side er decentraliserede børser mere komplekse at forstå og bruge end deres centraliserede kolleger, og som et resultat vil Binance DEX have en skarpere indlæringskurve for nye aktører på markedet. Imidlertid leverer Binance en række ressourcer, der tager sigte på at uddanne det større samfund og opretholder en Akademi og Forum der hjælper brugerne med at følge med i udviklingen.

Derudover, da Binance DEX i øjeblikket opererer på testnet, kan det udgøre den perfekte mulighed for nyere forhandlere at blive involveret og lære at oprette tegnebøger, sikkert gemme deres private data og at handle ved hjælp af en ikke-depotudveksling. Ved at bruge testfond vandhane, handlende kan modtage 200 testnet BNB og lege med forskellige handelsstrategier.

Det er dog vigtigt at huske, at Binance Chain testnet kun skal bruges til test, og brugere kan eksperimentere med de forskellige funktioner, der følger med Binance DEX. Tokens på testnet tester strengt poletter og bevarer nul monetære eller andre fordele, og Binance Chain testnet-midler svarer ikke til Binance Chain mainnet-midler eller Binance.com-kontofonde.

Vigtigst er det, at brugerne bliver mindet om det ikke at sende rigtige mainnet-tokens til Binance testnet. På dette tidspunkt vil enhver overført BTC, ETH eller BNB ikke kunne inddrives og tabes for evigt, DEX kan kun bruges ved at erhverve testnet BNB og bruge disse midler til at handle de fastgjorte tokens på DEX såsom BTC.B og ETH.B.

Brugere mindes også om, at hvis de mister eller forkerer deres private nøgle til deres adresse, kan den ikke hentes af nogen anden part. Binance Chain og understøttede tegnebøger registrerer eller overfører ikke din private nøgle, og hver bruger tager det fulde ansvar for deres private nøgle, Keystore-fil og adgangskodebeskyttelse.

Binance DEX Fordele & Ulemper

Fordele:

 • God omdømme
 • Kendt interface og brugergrænseflade
 • Brugere bevarer kontrollen over deres midler
 • Brugere kan teste handelsstrategier
 • Lave gebyrer

Ulemper:

 • Ingen live handel
 • Højere læringskurve
 • Ikke fuldt decentraliseret
 • Ingen direkte krydskædeoverførselsløsning på Mainnet

Konklusion

Holdet på Binance har holdt sig til deres ord og produceret en decentral version af deres udveksling som lovet. For mere erfarne handlende giver dette dem mulighed for at grænseflade med en velkendt og pålidelig platform, mens de forbliver i kontrol med deres midler. UI- og TradingView-diagrammerne giver handlende mulighed for at engagere sig i mere komplekse strategier baseret på en omfattende række tekniske indikatorer. Da DEX stadig er i sin testnetfase, er juryen stadig ude af, hvor godt holdet har været i stand til at løse de likviditets- og hastighedsproblemer, der plager andre DEX’er.

Denne lancering giver imidlertid nye brugere en unik mulighed for at lære, hvordan DEX’er fungerer. Ved at bruge testnet-vandhanen til at modtage 200 testnet-BNB-tokens kan enhver oprette en tegnebog og begynde at teste handel på DEX og lære at placere begrænsede ordrer og følge en række tekniske indikatorer. Som et resultat kan dette være et godt tidspunkt at bruge DEX, før det til sidst går live og åbner op for handel med ægte mainnet-tokens..

Når dette sker, vil samfundet være mere optaget af ydeevneegenskaber, og hvordan holdet vælger at løse problemerne omkring direkte krydskædeoverførsler. Sikkerhed vil også være en høj prioritet med brugere, der har ansvaret for deres egen sikkerhed, og samfundet vil også holde øje med de fremskridt, der gøres med hensyn til decentralisering af knudepunktsnetværket. På trods af disse problemer er Binance DEX en ikke-frihedsberøvende platform, der leveres af et veletableret navn i rummet og giver en god mulighed for handlende på forskellige niveauer at vænne sig til platformen, mens den stadig er på testnet.

Besøg Binance DEX

Binance DEX

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-binance-dex-komplet-gennemgang.gif”

alt = “Binance DEX anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Brugervenlighed

8.0 / 10

Omdømme

10,0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

8.0 / 10

Fordele

 • God omdømme
 • Kendt interface og brugergrænseflade
 • Brugere bevarer kontrollen med deres midler
 • Brugere kan teste handelsstrategier
 • Lave gebyrer

Ulemper

 • Livehandel er ikke aktiveret endnu
 • Let læringskurve
 • Ikke fuldt decentraliseret
 • Ingen direkte krydskædeoverførselsløsning på Mainnet

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Binance DEX","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 02 \ /binance-dex-review.gif","beskrivelse":"Binance er en af ​​de største succeshistorier for hele kryptokurrencyområdet og fortsætter med at vokse i et ubarmhjertigt tempo. Efter for nylig at etablere en permanent base på Malta har den førende kryptovalutaudveksling også udvidet sig til Afrika med Binance Uganda og lanceret en fiat to crypto-platform kaldet Binance Jersey. Holdet har det nu…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.60"},"navn":"Binance DEX","reviewBody":"Binance er en af ​​de største succeshistorier for hele kryptokurrencyområdet og fortsætter med at vokse i et ubarmhjertigt tempo. Efter for nylig at etablere en permanent base på Malta har den førende kryptokursudveksling også udvidet sig til Afrika med Binance Uganda og lanceret en fiat til kryptoplatform kaldet Binance Jersey. \ R \ n \ r \ nTeamet har nu frigivet deres decentrale børs (DEX) ) -platform på testnet, der giver brugerne mulighed for at handle kryptokurver, mens de bevarer deres fulde formue. På trods af de oprindelige bekymringer med hensyn til, hvor decentraliseret børsen er, fortsætter Binance med at sætte tempoet med hensyn til udvekslingstjenester, og Binance-økosystemet inkluderer en token-lanceringsplatform og inkubator til blockchain-projekter, flere uddannelses- og forskningsportaler, en OTC-handelsdisk og Trust Wallet-mobilapplikation. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesøg Binance DEX \ r \ n \ r \ nBinance DEX-oversigt \ r \ nBinance DEX er en udvidelse af den vigtigste Binance.com-børs og giver kryptovalutahandlere yderligere optioner efter børsen for nylig lanceret Binance Uganda og Binance Jersey. \ r \ n \ r \ nDen 20. februar 2019 annoncerede Binance frigivelsen af ​​deres testnet til Binance DEX, der fungerer som en decentral ordre-matchende motor baseret på Binance Chain-teknologi . For at skabe Binance DEX oprettede teamet bag børsen et nyt blockchain- og peer-to-peer-distribueret system, der ser matchning finde sted inden for blockchain-noder med alle transaktioner, der registreres on-chain, hvilket hjælper med at opretholde en komplet, revideret aktivitetsbog og giver brugerne mulighed for at udveksle de digitale aktiver, der er udstedt og opført på DEX. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Som et resultat af oprettelsen af ​​Binance Chain vil Binance Coin (BNB) ophører med at være et ERC20-token og migrerer til Binance Chain og bliver den nye blockchain \ u2019s naturlige aktiv. \ r \ nNøglefunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Binance DEX bruger en webbaseret handelsplatform, og bruger et lignende brugergrænseflade til Binance.com. Det indeholder også TradingView-diagrammer, der indeholder en komplet vifte af tekniske indikatorer. Desuden giver platformen brugerne mulighed for at oprette tegnebøger og holde deres egne private nøgler, og DEX understøtter også alternativ software og hardware-tegnebøger og integreres med Trust Wallet og Ledger Nano S. \ r \ n \ tTeknologi \ u2013 Udvekslingen er afhængig på den centrale Binance Chain-teknologi og har blokeringstider på et sekund med næsten øjeblikkelig transaktionsfinalitet. Som et resultat kan Binance DEX understøtte lignende handelsvolumener som Binance.com, selvom det bruger en anden matchende motor. Binance DEX bruger periodisk auktion til at matche alle tilgængelige ordrer, og da kampen sker på samme tid for alle ordrer med den samme pris i hver auktion, fjerner det konceptet Makers og Takers. \ R \ n \ tSikkerhed \ u2013 Platformen overtager ikke penge, og forhandlere opretholder kontrol med deres private nøgler. Binance Chain bruger en byzantinsk fejltolerance (BFT) og Proof of Stake (PoS) -baseret konsensusmekanisme, der involverer en række kvalificerede validatorer, og anvender en række anti-front-køremekanismer for at opretholde slidbanens integritet. \ R \ n \ tKundesupport \ u2013Som en decentraliseret udveksling er Binance DEX tilgængelige forhandlere i en lang række lande, og holdet yder et højt supportniveau sammenlignet med andre konkurrerende DEX’er. De har leveret en Github-side og en FAQ-sektion, der løser et antal nøgleproblemer. Der er også et forum, og holdet opretholder en Telegram-gruppe og Twitter. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Sådan kommer du i gang med Binance DEX \ r \ n På trods af at de er på testnet kan handlende oprette en tegnebog og begynde at udveksle tokens på Binance DEX testnet, her er det hvordan. \ r \ n1) Opret en tegnebog \ r \ nHoved til det officielle websted https: \ / \ / testnet.binance.org \ / og klik på en af ​​\ u201cCreate Wallet \ u201d ikon. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNår du opretter en tegnebog på Binance, får du tre alternative metoder til at få adgang til din tegnebog, de forskellige formater inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tKeystore File + Password \ r \ n \ tMnemonic Phrase \ r \ n \ tPrivat nøgle \ r \ n \ r \ nBinans kræver, at alle brugere bruger Keystore-fil + adgangskode; og vælg mellem den mnemoniske sætning eller den private nøgle som en sekundær metode. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFor at oprette og downloade din Keystore-fil skal du indtaste en adgangskode på mindst otte tegn i længde, der inkluderer store bogstaver, et symbol og et tal. \ r \ n \ r \ nFra her får du vist din mindesætning. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu rådes at nedskrive sekvensen på 24 ord og holde den et sted hemmeligt og sikkert. Du får også mulighed for at se din private nøgle, og du vil muligvis også skrive den ned og gemme den offline. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Når du har bekræftet, at du har optaget Keystore og private nøgleoplysninger, du er klar til at låse op for din tegnebog og handle på Binance DEX. \ r \ n2) Lås din tegnebog op \ r \ n Før du foretager handler, skal du låse din tegnebog op, og dette kan gøres ved at klikke på en hvilken som helst af de relevante faner. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan vælge et af de tre formater og uploade din Keystore-fil og indtaste din adgangskode, indtaste din 24 ords mindesætning eller indtaste din private nøgle. De sidste to metoder bruges dog bedst til at gendanne en mistet Keystore-fil eller adgangskode. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBinance DEX giver også brugerne adgang til midler, der er beskyttet af en Ledger Nano S hardware-tegnebog og det er nødvendigt at forbinde en Ledger, indtaste PIN-koden og åbne Binance Chain-appen (efter download af den fra Ledger Live manager). \ r \ n \ r \ n \ r \ n3) Tilføj midler til din Testnet-konto \ r \ nFor at tilføje testnet-midler til din konto skal du få adgang til testnet-vandhanen og logge ind på din Binance-konto. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFra her kan du indtaste din testnet-adresse, og klik på knappen \ u201c + Tilføj adresse \ u201d, du har også mulighed for at sende testnet-midler til flere testnet-konti, og når du er klar, skal du trykke på \ u201cSend \ u201d. \ r \ n \ r \ nTestnetet 200 BNB-midler sendes hurtigt derefter, og du kan finde dem i afsnittet Transaktioner på DEX. Du kan også kontrollere processen ved at gå til Binance Chain Explorer og indtaste din testnet-adresse. Når modtagelsen er bekræftet, kan du bruge disse midler på Binance DEX. \ R \ n \ r \ n Endelig skal du have en Binance-konto, der har mindst 1 BNB, for at opnå de 200 BNB testnet-midler. Den 1 BNB forbliver på din konto og kan trækkes tilbage eller handles efter anmodning om testnet BNB til Binance Chain. 1 BNB-kravet bruges som en anti-spam-foranstaltning. \ R \ nHvordan man handler på Binance DEX \ r \ nFra her kan du begynde at placere handler på DEX og navigere dig rundt i grænsefladen, som du vil kende hvis du har brugt hovedbørsen før. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan starte med at finde dine foretrukne handelspar fra feltet øverst til venstre på skærmen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan også spore handelsvolumen og handelshistorik fra det samme afsnit nedenunder. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEfter at have valgt det ønskede handelspar, kan du placere en grænseordre, DEX understøtter i øjeblikket kun disse typer ordrer, og holdet råder nyere handlende til at gennemgå deres vejledning om, hvordan man bruger grænseordrer. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nInformation om din Open Ordrer, ordre- og handelshistorik og saldi findes nederst til venstre i grænsefladen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Når du er færdig med din handelsaktivitet, kan du klikke på brugeren ikonet øverst til højre på skærmen og tryk \ u201cSign Ud \ u201d. \ R \ nStøttede kryptovalutaer \ r \ nBinance DEX understøtter cirka 25 digitale valutaer, selvom disse i øjeblikket kun er testnet-tokens. Derudover er der ingen understøttelse af overførsler mellem kæder, hvilket betyder, at du ikke vil være i stand til at overføre mønter mellem Binance Chain og andre kæder direkte efter lanceringen af ​​mainnet. Dette kan dog finde sted i den nærmeste fremtid med Binance.com, der fungerer som \ u00a0a bro, og i øjeblikket for at handle tokens mellem Binance Chain og andre kæder som Bitcoin eller Ethereum \"Pegged Tokens \" udstedes på Binance Chain for at lette handelsprocessen. \ r \ n \ r \ n For eksempel på Binance DEX testnet er BTC.B et token, der er knyttet til værdien af ​​den virkelige BTC, der kører på Bitcoin-netværk. BTC.B kører på Binance Chain og kan ikke overføres direkte, deponeres eller trækkes tilbage til Bitcoin-netværket. Det samme gælder også for valutaer som ETH.B, XRP.B, LTC.B, NEO.B og USDT.B. \ r \ n \ r \ nTeamet på Binance skitserer, at der vil være to hovedmåder til disse fastgjorte tokens skal deponeres eller trækkes tilbage efter lanceringen af ​​mainnet. Disse inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tVia-interoperabilitet mellem forskellige kæder ved hjælp af Atomic Swaps, og brugere kan blive nødt til at deponere på og trække sig ud af Binance Chain for at forbedre hastighederne. \ R \ n \ tVia Binance.com, her når du trækker dig ud BTC.B eller Bitcoin (BTC) fra en Binance.com-konto, ville du have et valg om at trække det ud som enten rigtig BTC eller Binance Chain BTC.B, og dette gælder for andre mønter. \ R \ n \ r \ n Derudover vil oprettelsen af ​​Binance Chain se, at Binance Coin (BNB) ophører med at være et ERC20-token, og migrere til Binance Chain og blive den nye blockchain \ ‘s oprindelige aktiv, når mainnet lanceres. Forhandlere vil være i stand til at udstede, sende og modtage nye tokens på blockchain og også foreslå nye handelspar at liste. \ R \ nBinans DEX-gebyrer \ r \ nGebyrer på DEX er genstand for periodisk gennemgang og justering, efter en aftale er nået blandt validatorerne via en forslag til afstemningsprocedure. I øjeblikket: \ r \ n \ r \ n \ tHandelsgebyr beregnes på baggrund af den handlede værdi, mens gebyrer for andre transaktioner er faste. \ R \ n \ tDet er gratis at sende en ny GTE-ordre, annullere en delvist udfyldt ordre, eller udløbe en delvist udfyldt ordre. \ r \ n \ tIkke-handelsrelaterede transaktioner vil blive opkrævet et gebyr, når transaktionerne sker, og kan kun betales i BNB. Transaktionen afvises, hvis adressen ikke har nok BNB. \ R \ n \ tHandelsrelaterede transaktioner opkræves med et gebyr, når en ordre er udfyldt eller annulleret \ / udløbet \ / IOC-udløbet uden udfyldning. BNB-gebyrstrukturen bruges, når saldoen er tilstrækkelig, hvis ikke, anvendes ikke-BNB-gebyrstrukturen. \ R \ n \ tHvis hele ordreværdien og den frie saldo for det modtagende aktiv ikke er nok til at betale gebyret, så hele det modtagende aktiv og dets restsaldo vil blive opkrævet. \ r \ n \ r \ n Som et resultat er vi stadig usikre på de nøjagtige gebyrer, men de deles mellem blokproducenterne / validatorer for at hjælpe med at opretholde netværk, betale for netværksbrug og for at forhindre misbrug og angreb. Imidlertid er nye ordrer fritaget for gebyrer for at tilskynde til brug, mens større handler vil blive opkrævet mere for deres fordele af den likviditet, der er leveret i netværket. Ordreudløb og annullering opkræves også et gebyr, hvis de ikke leverer likviditet. Der kan også betales gebyrer i ethvert aktiv, men netværket opkræver BNB først og anvender en rabat, hvis adressen har BNB-saldo. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Er Binance DEX Safe? \ R \ n \ r \ nDecentraliserede børser af natur er designet til at være mere modstandsdygtige end centraliserede børser og Binance har allerede et godt ry, når det kommer til dens sikkerhedsprotokoller og track record for at modstå hacks. DEX’s ikke-frihedsberøvende karakter betyder, at der ikke er nogen central myndighed, der gemmer brugernes midler, hvilket betyder, at der ikke er nogen honningkande til at tiltrække ondsindede aktører. Imidlertid har hackere været kendt for at målrette DEX’er med DNS-angreb, der omdirigerer brugere til phishing-websteder, som de kontrollerer. Brugere låser derefter deres tegnebøger op på disse lignende websteder og tillader hackere at få adgang til deres adgangskoder og private nøgler. \ R \ n \ r \ nTeamet bag DEX giver dog en god mængde information om generelle bedste praksis, som brugere skal anvende og også uddybe de handels- og matchspecifikationer samt de anti-front-kørselsmekanismer, de anvender. \ r \ n \ r \ n \ tHandelsspecifikation \ r \ n \ tMatch Logic \ r \ n \ tAnti-front- kører \ r \ n \ r \ nDe er også indstillet til at skitsere deres katastrofegendannelses- og nødprotokoller til forskellige nødsager, og brugerne rådes til at besøge linket igen, da teamet snart skal opdatere siden. \ r \ n \ r \ nBinans Chain bruger en byzantinsk fejltolerance (BFT) og Proof of Stake (PoS) -baseret konsensusmekanisme til at producere blokke blandt en række kvalificerede validatorer. Dette svarer til de strukturer, der bruges af platforme som EOS og NEO. Dette har imidlertid ført til en vis kritik for blockchain-purister, der ser både EOS og NEO som meget centraliserede og hævder, at Binance \ ‘s nyeste tilbud på grund af et begrænset antal noder ikke virkelig er en DEX. Dette resulterede i Binance-administrerende direktør Changpeng Zhao, der tweetede, at udvekslingen mere er en ikke-frihedsberøvende operation. \ R \ n \ r \ nDer menes i øjeblikket at være op til 11 noder, der sikrer netværket med Binance, der bevarer fuld kontrol over driften, Github også indeholder ingen kildekode, og selvom dette kan vise sig at være problematisk for blockchain-purister, bør det ikke forårsage problemer med hensyn til brugernes sikkerhed, og denne tilgang vil tage højde for hastigheden og behandlingsfunktionerne ved udvekslingen. \ r \ nEr Binance DEX velegnet til begyndere? \ r \ n På den ene side er decentraliserede udvekslinger mere komplekse at forstå og bruge end deres centrale modstykker, og som et resultat vil Binance DEX have en skarpere indlæringskurve for nye aktører på markedet . Binance leverer dog en række ressourcer, der tager sigte på at uddanne det større samfund og opretholder et akademi og forum, der hjælper brugerne med at holde trit med udviklingen. \ R \ n \ r \ n Derudover kan Binance DEX i øjeblikket operere på testnet, repræsenterer den perfekte mulighed for nyere handlende til at blive involveret og lære at oprette tegnebøger, gemme deres private data sikkert og handle ved hjælp af en ikke-frihedsberøvende udveksling. Ved at bruge testfondens vandhane kan forhandlere modtage 200 testnet BNB og lege med forskellige handelsstrategier. \ R \ n \ r \ nDet er dog vigtigt at huske, at Binance Chain testnet kun skal bruges til test og brugere kan eksperimentere med de forskellige funktioner, der følger med Binance DEX. Tokens på testnet tester strengt tokens og bevarer nul monetære eller andre fordele, og Binance Chain testnet-midler svarer ikke til Binance Chain mainnet-midler eller Binance.com-kontofonde. \ R \ n \ r \ nVigtigst er det, at brugerne mindes om ikke at sende reelle mainnet-tokens til Binance testnet. På dette tidspunkt vil enhver overført BTC, ETH eller BNB ikke kunne inddrives og mistes for evigt, DEX kan kun bruges ved at erhverve testnet BNB og bruge disse midler til at handle de fastgjorte tokens på DEX såsom BTC.B og ETH.B. \ r \ n \ r \ nBrugere mindes også om, at hvis de mister eller forkerer deres private nøgle til deres adresse, kan den ikke hentes af nogen anden part. Binance Chain og understøttede tegnebøger registrerer eller overfører ikke din private nøgle, og hver bruger tager det fulde ansvar for deres private nøgle, Keystore-fil og adgangskodebeskyttelse. \ R \ nBinance DEX Pros & Ulemper \ r \ nPros: \ r \ n \ r \ n \ tGod omdømme \ r \ n \ tFamiliar Interface og UI \ r \ n \ tBrugere beholder kontrol over deres fonde \ r \ n \ tBrugere kan teste handelsstrategier \ r \ n \ tLave gebyrer \ r \ n \ r \ nKonsoller: \ r \ n \ r \ n \ tIngen Live Trading \ r \ n \ tHøjere indlæringskurve \ r \ n \ tIkke fuldt decentraliseret \ r \ n \ tIngen direkte krydskæde Overførselsløsning på Mainnet \ r \ n \ r \ nKonklusion \ r \ nTeamet på Binance har holdt sig til deres ord og produceret en decentral version af deres udveksling som lovet. For mere erfarne forhandlere giver dette dem mulighed for at grænseflade med en velkendt og betroet platform, mens de forbliver i kontrol med deres midler. UI- og TradingView-diagrammerne giver handlende mulighed for at engagere sig i mere komplekse strategier baseret på en omfattende række tekniske indikatorer. Da DEX stadig er i sin testnetfase, er juryen stadig ude af, hvor godt holdet har været i stand til at løse de likviditets- og hastighedsspørgsmål, der plager andre DEX’er. \ R \ n \ r \ n Denne lancering præsenterer dog nyt brugere med en unik mulighed for at lære, hvordan DEX’er fungerer. Ved at bruge testnet-vandhanen til at modtage 200 testnet BNB-tokens kan enhver oprette en tegnebog og begynde at teste handel på DEX og lære at placere begrænsede ordrer og følge en række tekniske indikatorer. Som et resultat kan dette være et godt tidspunkt at bruge DEX, før det til sidst går live og åbner for handel med ægte mainnet-tokens. \ R \ n \ r \ nNår dette sker, vil samfundet være mere optaget af ydeevneegenskaber, og hvordan holdet vælger at løse problemerne omkring direkte krydskædeoverførsler. Sikkerhed vil også være en høj prioritet med brugere, der har ansvaret for deres egen sikkerhed, og samfundet vil også holde øje med de fremskridt, der gøres med hensyn til decentralisering af knudepunktsnetværket. På trods af disse problemer er Binance DEX en ikke-frihedsberøvende platform, der leveres af et veletableret navn i rummet og giver en god mulighed for handlende på forskellige niveauer at vænne sig til platformen, mens den stadig er på testnet. \ R \ nBesøg Binance DEX","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"},"dato Udgivet":"2019-02-27"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me