Beginner’s Guide to Gemini: Complete Review

Gemini Exchange Review

Det Tvillingebytte blev grundlagt i oktober 2015 af Winklevoss tvillingerne (deraf navnet). Cameron og Tyler Winklevoss er uden tvivl mest kendt for at sagsøge Mark Zuckerberg over Facebook og hævder, at han stjal deres idé. De endte med at vinde over $ 65million USD i erstatning i retten, hvoraf de investerede $ 11million i Bitcoin – placere dem som en af ​​de største indehavere af Bitcoins med en aktuel vurdering af over en milliard dollars.

Winklevoss tvillinger

Cameron og Tyler Winklevoss, Billede fra Mashable.

Siden da har tvillingerne dog fokuseret på at opbygge en af ​​sektorens mest respekterede børser, og på bare to år har Gemini fået en betydelig del af markedet for kryptokurrencyhandel og er brudt ind i top 20 i forhold til Bitcoin-handelsvolumen.

I denne anmeldelse vil vi se på Gemini Exchange, dets funktioner, brugervenlighed og gebyrer.

Tvillingebytte

Børsen er baseret i New York og har status som New York State Limited Trust Trust, Gemini er en fuldt kompatibel og fuldt registreret virksomhed og overholder de højeste niveauer for overholdelse af bankstandarder. Som et resultat handler børsen med både institutionelle og individuelle kunder og er en populær mulighed for investorer, der prioriterer sikkerhed og effektivitet.

Tvillingene er en af ​​sektorens mest respekterede børser og fungerer som en bro mellem de mere traditionelle finansielle markeder og kryptovaluta-økosystemet. Børsen bringer også et højt niveau af professionalisme på markedet og leverer en service i høj klasse, der roses af sine kunder.

Gemini Exchange-websted

Nøglefunktioner

 • Funktionalitet – Gemini-platformen er godt designet og nem at bruge. Interfacet holdes relativt simpelt og giver en jævn og effektiv brugeroplevelse. Nøgledata om priser, ordrer og saldi opdateres øjeblikkeligt, hvilket holder platformen ekstremt lydhør og giver brugerne mulighed for at holde øje med deres forretning.
 • Sikkerhed – Gemini er fortsat fuldt ud i overensstemmelse med alle regler for digitale aktiver og love om forbrugerbeskyttelse og fungerer som et resultat på et højt niveau af sikkerhed og professionalisme. Amerikanske dollarkonti er forsikret af FDIC med midler i en New York-chartret bank. Alle digitale aktiver anbringes i kølerum, mens onlineaktiver hostes på Amazon Web Services, som også bruger en række yderligere sikkerhedsforanstaltninger.
 • Kunde support – Tvillingene giver en dybtgående FAQ, der søger at besvare de mest almindelige spørgsmål såvel som en blog der giver sine brugere instruktioner om, hvordan man køber og sælger Bitcoin. Specifikke brugerhenvendelser håndteres via e-mail, og Gemini sigter mod at svare på kundespørgsmål inden for få timer.
 • International tilgængelighed – Børsen er i øjeblikket tilgængelig for cirka 45 amerikanske stater, Canada, Hong Kong, Puerto Rico, Singapore, Sydkorea og Det Forenede Kongerige.

Gemini tilmelding & Log på

Tvillingeregistrering

1) Registrer

Gå over til webstedet og start tilmeldingsprocessen. Du kan nemt åbne en konto ved at indtaste dit navn, din e-mail-adresse og din adgangskode.

Efter bekræftelse af din e-mail-adresse er det nødvendigt at:

 • Indtast både din placering og dit telefonnummer, derefter kan du konfigurere 2-faktor-godkendelse (2FA), som tilføjer et ekstra sikkerhedslag til din konto.
 • Tilføj den bankkonto, som du vil overføre til og fra. Gemini accepterer i øjeblikket kun bankoverførsler og ledninger som metoder til deponering af midler.
 • Upload dit id. For at bekræfte din konto er du forpligtet til at uploade myndighedsudstedte former for identifikation. Dette gør det muligt for Gemini at overholde reglerne om Bank Secrecy Act (BSA) og Anti Money Laundering (AML). Dette giver også brugerne mulighed for at deponere, hæve og handle med amerikanske dollars. Bekræftelsestiden afhænger af antallet af ansøgninger, der behandles, og kan tage alt fra et par til flere dage.
 • Når dette er gjort, er processen afsluttet, og du kan gå videre til at finansiere din konto.

2) Lav et depositum

Naviger til Overførsel af midler via menuen, og få adgang til indbetaling til udveksling og bankoverførsel. Herfra kan du indtaste det beløb, du vil deponere. Bankoverførsler er begrænset til maksimalt $ 500 om dagen.

3) Køb Bitcoin og Ethereum

Indskud foretaget via bankoverførsel er med det samme tilgængelige for handel, og du kan foretage et køb ved at navigere gennem menuen og vælge dit foretrukne handelspar. For eksempel BTC / USD for Bitcoin og ETH / USD for Ethereum.

Du indtaster bare prisen og mængden og behandler din indkøbsordre. Der er også mulighed for at foretage handler via markedspladsen, som huser markedsordrer fra andre brugere.

Køb Bitcoin

Når du har gennemført dit køb, krediteres din Bitcoin og / eller Ethereum-køb. Du kan sælge din kryptokurrency på børsen, men du kan ikke foretage en udbetaling, før din bankoverførsel er behandlet fuldstændigt.

Gemini Marketplace

Gemini driver også en markedsplads der kører 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Her kan brugerne afgive så mange ordrer, som de vil med en række handelsmuligheder. Disse inkluderer:

 • Markedsordrer – som udfyldes straks mod hvileordrer til den nuværende bedste tilgængelige pris.
 • Begræns ordrer – som er udfyldt til eller bedre end en specificeret pris. Enhver mængde, der ikke er udfyldt, hviler på den løbende ordrebog, indtil den er udfyldt eller annulleret.
 • Øjeblikkelig eller Annuller (IOC) grænseordrer – som udfyldes straks til eller bedre end en specificeret pris. Enhver mængde, der ikke udfyldes med det samme, annulleres og hviler ikke på den kontinuerlige ordrebog
 • MOC or Cancel (MOC) Limit Orders – som hviler på den kontinuerlige ordrebog til en bestemt pris. Hvis en mængde kan udfyldes med det samme, annulleres hele ordren.

Tvillingene fungerer som en fuld reserveudveksling, og alle ordrer, der foretages på platformen, er fuldt finansierede. Gemini tilbyder dog ikke marginhandel, og enhver udestående interesse på deres ordrebøger kan ikke på noget tidspunkt overstige en brugers kontosaldo. Det er også værd at bemærke, at alle åbne ordrer reducerer din tilgængelige saldo, indtil de er opfyldt eller annulleret.

Tvillingeafgifter

Med hensyn til overførsler opererer Gemini en politik med lave gebyrer og platformbrugere kan deponere Bitcoin, Ether og foretage bank- og bankoverførsler gratis. Imidlertid kan de enkelte banker opkræve et gebyr for deres kunder for at overføre penge til deres Gemini-konto. Udbetalinger på platformen er også gebyrfri, og alle kunder modtager 30 gratis udbetalinger pr. Kalendermåned. Enhver udbetaling over dette beløb vil resultere i gebyrer svarende til mineafgifterne, der skal betales på begge netværk. Dette anslås at være ca. 100.000 satoshi (0,001 BTC) pr. Transaktion på Bitcoin-netværket og 0 GWei (0 ETH) pr. Transaktion på Ethereum-netværket.

Tvillingeafgifter

Handelsgebyrer fastsættes til 0,25% for både sælgere (producenter) og købere (takers), men disse gebyrer reduceres, når visse handelsvolumener er opfyldt. Producentgebyret nedsættes til 0% for 30 dages handelsvolumener, der overstiger 5.000 Bitcoin eller 100.000 Ether. For de samme handelsbeløb falder takergebyret ned til 0,10%.

Gemini bruger også et dynamisk producent- og takergebyr eller en rabatplan; og forhandlere kan få rabat på handler med likviditet. De specifikke beløb afhænger af brutto handelsvolumen og købs- og salgsforholdet over en periode på 30 dage. Dataene revurderes hver 24. time, og der kan findes flere oplysninger om gebyrer her.

Handelsgrænser

For de fleste overførselsmetoder er der ingen grænser for indbetalinger og udbetalinger. Automated Clearing House (ACH) overførsler er dog begrænset til et depositum på maksimalt $ 500 dage og $ 15.000 pr. Måned for individuelle kontohavere. Institutioner er begrænset til at foretage ACH-indskud på $ 10.000 pr. Dag eller $ 300.000 pr. Måned.

Med hensyn til køb er minimumsbeløbet for Bitcoin 0,00001 BTC eller 1000 satoshier for Ether er minimumsmængden 0,001 ETH.

Er Gemini Safe?

Gemini har ry for at være en af ​​de sikreste børser i sektoren og anvender en række metoder til at sikre et højt sikkerhedsniveau på niveau med mere traditionelle finansielle institutioner. Brugerkonti er sikkerhedskopieret med tofaktorautentificering, hvilket betyder, at en ekstra enhed skal bruges for at få adgang til kontoen og giver et ekstra lag af sikkerhed.

Ud over at have deres amerikanske dollarkonti forsikret af FDIC og midler i en New York-chartret bank. Gemini lægger også alle sine digitale aktiver i kølerum, mens onlineaktiver hostes på Amazon Web Services. Dette giver også et afgørende ekstra sikkerhedsniveau, da Amazon Web Storage bruger sikkerhedsfunktioner såsom multifaktorautentificering, differentieret adgangskontrol samt dedikerede hardwaresikkerhedsmoduler.

Tvillingens forpligtelse til at opretholde de højeste niveauer af sikkerhed, der er til rådighed, gør det til et populært valg blandt institutionelle investorer og enkeltpersoner med høj nettoværdi såvel som almindelige detailinvestorer. Kunder af alle typer kan foretage deres transaktioner med tillid, uanset deres antal.

Tvillingene forbliver en af ​​de nyere børser i sektoren, men fortsætter med at vokse med en jævn hastighed. Børsen har valgt at fokusere på at opbygge en fundamentalt sikker, sikker og effektiv platform, der tager sig af sine kunders kernebehov.

Det startede som en amerikansk Bitcoin-udveksling og bevæger sig langsomt for at forgrene sig fra sine rødder. Ved at tilbyde Ethereum-handelspar har børsen åbnet sine muligheder, men har stadig meget plads til at vokse med hensyn til tilbudte handelspar. På trods af at den er tilgængelig i en række forskellige jurisdiktioner forbliver den amerikanske dollar også den eneste fiat-valuta til rådighed for både indskud og udbetalinger.

Tvillingene kan også forbedre sine kundesupportmuligheder, da nye aktører i verdenen af ​​kryptokurrencyhandel muligvis kræver mere end bare e-mail-kommunikation. Telefonsupport og en live chat-funktion ville gøre en lang vej til at forbedre den samlede oplevelse og hjælpe brugerne med at oprette forbindelse til platformen.

Konklusion

Tvillingene er en solid udveksling, der bevarer et godt ry i offentlighedens øjne. Børsen fungerer som en gateway til en verden af ​​kryptovalutahandel og kan være mange brugeres første anløbshavn med hensyn til køb af Bitcoin og Ethereum. Gemini indtager en lignende plads som Coinbase, idet den tillader sine kunder at foretage indskud og udbetalinger direkte til og fra deres bankkonti. For mange er dette en nøglefaktor og hjælper Gemini med at vinde terræn på mange af sine konkurrenter.

For folk, der ønsker at handle enten Bitcoin eller Ethereum, er Gemini et godt valg. Børsen er en levedygtig mulighed for nye aktører på markedet såvel som mere etablerede handlende, der foretrækker at foretage indskud og overførsler via deres bankkonti. Børsen har stadig masser af plads til at vokse og kan foretage en række forbedringer af den service, den i øjeblikket tilbyder. Men for alle, der ønsker at handle Bitcoin og Ether med tillid og ro i sindet, er Gemini en af ​​de bedste tilgængelige muligheder.

tvilling

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-tvillinger-komplet-gennemgang.gif”

alt = “Gemini anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.2

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

10,0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

9,0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

 • Pålidelig & Sikker
 • Gennemsigtig & Rimelige gebyrer
 • Udveksling med høj lydstyrke
 • Fiat-indskud & Tilbagetrækninger
 • Let at bruge

Ulemper

 • Begrænset valuta tilgængelig
 • Ingen telefonsupport
 • Ingen margenhandel
 • Kun amerikanske dollaroverførsler

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"tvilling","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2017 \ / 12 \ /gemini.gif","beskrivelse":"Gemini Exchange blev grundlagt i oktober 2015 af Winklevoss tvillingerne (deraf navnet). Cameron og Tyler Winklevoss er uden tvivl mest kendt for at sagsøge Mark Zuckerberg over Facebook og hævder, at han stjal deres idé. De endte med at vinde over $ 65million USD i erstatning i retten, hvoraf de investerede $ 11million i Bitcoin – placering…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"9.20"},"navn":"tvilling","reviewBody":"Gemini Exchange blev grundlagt i oktober 2015 af Winklevoss tvillingerne (deraf navnet). Cameron og Tyler Winklevoss er uden tvivl mest kendt for at sagsøge Mark Zuckerberg over Facebook og hævder, at han stjal deres idé. De endte med at vinde over $ 65million USD i erstatning i retten, hvoraf de investerede $ 11million i Bitcoin – hvilket placerede dem som en af ​​de største indehavere af Bitcoins med en aktuel vurdering på over en milliard dollars. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCameron og Tyler Winklevoss, billede fra Mashable. \ r \ n Siden da har tvillingerne dog fokuseret på at opbygge en af ​​sektorens mest respekterede børser, og på bare to år har Gemini fået en betydelig del af kryptokurrencyhandlen marked og er brudt ind i top 20 i forhold til Bitcoin-handelsvolumener. \ r \ n \ r \ nI denne anmeldelse vil vi se på Gemini Exchange, dets funktioner, brugervenlighed og gebyrer. \ r \ nGemini Børs \ r \ nBørsen er baseret i New York og har status som en New York State Limited Trust Trust, Gemini er en fuldt kompatibel og fuldt registreret virksomhed og overholder de højeste niveauer for overholdelse af bankstandarder. Som et resultat handler børsen med både institutionelle og individuelle kunder og er en populær mulighed for investorer, der prioriterer sikkerhed og effektivitet. \ R \ n \ r \ nGemini er en af ​​sektorens mest respekterede børser og fungerer som en bro mellem de mere traditionelle finansielle markeder og kryptovaluta-økosystemet. Børsen bringer også et højt niveau af professionalisme på markedet og leverer en service i høj klasse, der roses af sine kunder. \ R \ n \ r \ n \ r \ nNøglefunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet – Gemini-platformen er godt designet og nem at bruge. Interfacet holdes relativt simpelt og giver en jævn og effektiv brugeroplevelse. Nøgledata om priser, ordrer og saldi opdateres øjeblikkeligt, hvilket holder platformen ekstremt lydhør og giver brugerne mulighed for at holde øje med deres forretning. \ R \ n \ tSikkerhed – Gemini er fortsat fuldt ud i overensstemmelse med alle digitale aktiver og lovgivning om forbrugerbeskyttelse og fungerer som et resultat på et højt niveau af sikkerhed og professionalisme. Amerikanske dollarkonti er forsikret af FDIC med midler i en New York-chartret bank. Alle digitale aktiver anbringes i kølerum, mens onlineaktiver hostes på Amazon Web Services, som også bruger en række yderligere sikkerhedsforanstaltninger. \ R \ n \ tKundesupport \ u2013 Gemini giver en dybtgående FAQ, der søger at svare mest almindelige spørgsmål samt en blog, der giver sine brugere instruktioner om, hvordan man køber og sælger Bitcoin. Specifikke brugerhenvendelser håndteres via e-mail, og Gemini sigter mod at svare på kundespørgsmål inden for få timer. \ R \ n \ t International tilgængelighed – Børsen er i øjeblikket tilgængelig for cirka 45 amerikanske stater, Canada, Hong Kong, Puerto Rico, Singapore, Syd Korea og Storbritannien. \ R \ n \ r \ nGemini-tilmelding & Login \ r \ n \ r \ n1) Registrer \ r \ nHoved over til webstedet og start tilmeldingsprocessen. Du kan nemt åbne en konto ved at indtaste dit navn, din e-mail-adresse og din adgangskode. \ R \ n \ r \ n Efter at have bekræftet din e-mail-adresse, er det nødvendigt at: \ r \ n \ r \ n \ tIndtast både din placering og telefonnummer, efter dette kan du oprette 2-faktor autentificering (2FA), der tilføjer et ekstra sikkerhedslag til din konto. \ r \ n \ tTilføj den bankkonto, som du vil foretage overførsler til og fra. Gemini accepterer i øjeblikket kun bankoverførsler og ledninger som metoder til deponering af midler. \ R \ n \ tUpload dit id. For at bekræfte din konto er du forpligtet til at uploade myndighedsudstedte former for identifikation. Dette gør det muligt for Gemini at overholde reglerne om Bank Secrecy Act (BSA) og Anti Money Laundering (AML). Dette giver også brugerne mulighed for at deponere, hæve og handle med amerikanske dollars. Bekræftelsestiden afhænger af antallet af applikationer, der behandles, og det kan tage alt fra et par til flere dage. \ R \ n \ t Når dette er gjort, er processen afsluttet, og du kan gå videre til at finansiere din konto. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n2) Foretag et depositum \ r \ nNaviger for at overføre midler via menuen, og få derefter adgang til depositum i Exchange og bankoverførsel. Herfra kan du indtaste det beløb, du vil deponere. Bankoverførsler er begrænset til maksimalt $ 500 om dagen. \ R \ n3) Køb Bitcoin og Ethereum \ r \ nIndskud foretaget via bankoverførsel er med det samme tilgængelige for handel, og du kan foretage et køb ved at navigere gennem menuen og vælge din foretrukne handelspar. For eksempel BTC \ / USD for Bitcoin og ETH \ / USD for Ethereum. \ R \ n \ r \ nDu indtaster bare prisen og mængden og behandler din købsordre. Der er også mulighed for at foretage handler via markedspladsen, der huser markedsordrer fra andre brugere. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Når du har gennemført dit køb, krediteres din konto din Bitcoin og \ / eller Ethereum-køb. Du kan muligvis sælge din kryptokurrency på børsen, men du kan ikke foretage en udbetaling, før din bankoverførsel er behandlet fuldstændigt. \ R \ nGemini Marketplace \ r \ nGemini driver også en markedsplads, der kører 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Her kan brugerne afgive så mange ordrer, som de vil med en række handelsmuligheder. Disse inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tMarkedsordrer – der udfyldes straks mod hvileordrer til den nuværende bedste tilgængelige pris. \ R \ n \ tBegræns ordrer \ u2013, der udfyldes til eller bedre end en specificeret pris. Enhver mængde, der ikke er udfyldt, hviler på den kontinuerlige ordrebog, indtil den er udfyldt eller annulleret. \ R \ n \ tImmediate or Cancel (IOC) Limit Orders – som udfyldes straks til eller bedre end en specificeret pris. Enhver mængde, der ikke udfyldes med det samme, annulleres og hviler ikke på den kontinuerlige ordrebog \ r \ n \ tMaker eller Annuller (MOC) Begræns ordrer \ u2013som hviler på den kontinuerlige ordrebog til en specificeret pris. Hvis en mængde kan udfyldes med det samme, annulleres hele ordren. \ R \ n \ r \ nGemini fungerer som en fuld reserveudveksling, og alle ordrer foretaget på platformen er fuldt finansieret. Gemini tilbyder dog ikke marginhandel, og enhver udestående interesse på deres ordrebøger kan ikke når som helst overstige en brugers kontosaldo. Det er også værd at bemærke, at alle åbne ordrer reducerer din tilgængelige saldo, indtil de er opfyldt eller annulleret. \ R \ nGemini-gebyrer \ r \ nMed hensyn til overførsler driver Gemini en politik med lave gebyrer, og platformbrugere kan deponere Bitcoin, Ether, og foretage bank- og bankoverførsler gratis. Imidlertid kan de enkelte banker opkræve et gebyr for deres kunder for at overføre penge til deres Gemini-konto. Udbetalinger på platformen er også gebyrfri, og alle kunder modtager 30 gratis udbetalinger pr. Kalendermåned. Enhver udbetaling over dette beløb vil resultere i gebyrer svarende til mineafgifterne, der skal betales på begge netværk. Dette anslås at være ca. 100.000 satoshi (0,001 BTC) pr. Transaktion på Bitcoin-netværket og 0 GWei (0 ETH) pr. Transaktion på Ethereum-netværket. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHandelsgebyrer er sat til 0,25% for både sælgere (producenter) og købere (takere), men disse gebyrer reduceres, når visse handelsvolumener er opfyldt. Producentgebyret nedsættes til 0% for 30 dages handelsvolumener, der overstiger 5.000 Bitcoin eller 100.000 Ether. For de samme handelsbeløb falder takergebyret ned til 0,10%. \ R \ nGemini bruger også et dynamisk maker- og takergebyr eller en rabatplan; og forhandlere kan få rabat på handler med likviditet. De specifikke beløb afhænger af brutto handelsvolumen og købs- og salgsforholdet over en periode på 30 dage. Dataene revurderes hver 24. time, og mere information om gebyrer kan findes her. \ R \ nHandelsgrænser \ r \ nFor de fleste overførselsmetoder er der ingen grænser for indskud og udbetalinger. Automated Clearing House (ACH) overførsler er dog begrænset til et depositum på maksimalt $ 500 dage og $ 15.000 pr. Måned for individuelle kontohavere. Institutioner er begrænset til at foretage ACH-indskud på $ 10.000 pr. Dag eller $ 300.000 pr. Måned. \ R \ n \ r \ nMed hensyn til køb er minimumsbeløbet for Bitcoin 0,00001 BTC eller 1000 satoshier for Ether, minimumsmængden er 0 .001 ETH. \ R \ n Er Gemini Safe? Gemini har ry som en af ​​de sikreste børser i sektoren og anvender en række metoder til at sikre et højt sikkerhedsniveau på niveau med mere traditionelle finansielle institutioner . Brugerkonti er sikkerhedskopieret med to-faktor-godkendelse, hvilket betyder, at der skal bruges en ekstra enhed for at få adgang til kontoen og giver et ekstra lag af sikkerhed. \ R \ n \ r \ n Ud over at have deres amerikanske dollar-konti forsikret af FDIC og fonde, der opbevares i en New York-chartret bank. Gemini lægger også alle sine digitale aktiver i kølerum, mens onlineaktiver hostes på Amazon Web Services. Dette giver også et afgørende ekstra sikkerhedsniveau, da Amazon Web Storage bruger sikkerhedsfunktioner som multifaktorautentificering, trinvis adgangskontrol samt dedikerede hardwaresikkerhedsmoduler. \ R \ n \ r \ nGemini \ u2019s forpligtelse til at opretholde de højeste niveauer af sikkerhed til rådighed gør det til et populært valg blandt institutionelle investorer og enkeltpersoner med høj nettoværdi samt almindelige detailinvestorer. Kunder af alle typer kan foretage deres transaktioner med tillid uanset antal. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nGemini er stadig en af ​​de nyere børser i sektoren, men fortsætter med at vokse med en jævn hastighed. Børsen har valgt at fokusere på at opbygge en grundlæggende sikker, sikker og effektiv platform, der tager sig af sine kunders kernebehov. \ R \ n \ r \ nDet startede som en amerikansk Bitcoin-udveksling og bevæger sig langsomt for at forgrene sig fra dens rødder. Ved at tilbyde Ethereum-handelspar har børsen åbnet sine muligheder, men har stadig meget plads til at vokse med hensyn til tilbudte handelspar. På trods af at den er tilgængelig i en række forskellige jurisdiktioner forbliver US Dollar den eneste fiat-valuta, der er tilgængelig for både indskud og udbetalinger. \ R \ n \ r \ nGemini kan også forbedre sine kundesupportmuligheder som nye aktører i kryptovalutas verden handel kan kræve mere end bare e-mail-kommunikation. Telefonsupport og en livechatfunktion vil gøre langt i at forbedre den samlede oplevelse og hjælpe brugerne med at oprette forbindelse til platformen. \ R \ nKonklusion \ r \ nGemini er en solid udveksling, der bevarer et godt omdømme i øjet af offentlig. Børsen fungerer som en gateway til en verden af ​​kryptokurrencyhandel og kan være mange brugeres første anløbshavn med hensyn til køb af Bitcoin og Ethereum. Gemini indtager en lignende plads som Coinbase, idet den tillader sine kunder at foretage indskud og udbetalinger direkte til og fra deres bankkonti. For mange er dette en nøglefaktor og hjælper Gemini med at vinde terræn på mange af sine konkurrenter. \ R \ n \ r \ nFor folk, der ønsker at handle sikkert Bitcoin eller Ethereum, er Gemini et godt valg. Børsen er en levedygtig mulighed for nye aktører på markedet såvel som mere etablerede handlende, der foretrækker at foretage indskud og overførsler via deres bankkonti. Børsen har stadig masser af plads til at vokse og kan foretage en række forbedringer af den service, den i øjeblikket tilbyder. Men for alle, der ønsker at handle Bitcoin og Ether med tillid og ro i sindet, er Gemini en af ​​de bedste tilgængelige muligheder.","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"},"dato Udgivet":"2019-01-22"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me