BaseFEX anmeldelse: Bitcoin & Crypto Futures Trading Exchange med 100x gearing

BaseFEX anmeldelse

BaseFEX er en kryptoplatform til handel med derivater som Bitcoin-futures.Platformen er stolt af at tilbyde et moderne handelsmiljø og giver handlende mulighed for at bruge gearing op til 100 gange for Bitcoin ud over høj gearing for Altcoin-kontrakter.

BaseFEX har som mission at være den mest gennemsigtige, avancerede og pålidelige kryptoderivatudveksling. BaseFEX har sit hold fra Hong Kong. Det er dog registreret i Seychellerne. Der er det kendt som Base Investing Corporation og har virksomhedsnummer 205276.

BaseFEX anmeldelse

Besøg BaseFEX

BaseFEX er en af ​​de nyere platforme til dette område af Crypto-handel, så hvordan står det op? Lad os tage et dybtgående kig i vores BaseFEX-gennemgang.

BaseFEX-handelsskærm

Handelsskærmen på BaseFEX har et layout, der ligner andre platforme, så du skal føle dig hjemme. I venstre side af siden kan du vælge aktiv og kontraktstype. Der er faner til USDT afviklet og BTC afgjort. Under disse kan du se alle de tilgængelige kryptokurver som par, hver med deres sidste pris og procentændring.

Når du er logget ind i BaseFEX, under dette vil du se dine positioner for det valgte par. Under dette kan du se dine saldi i BTC.

Handelsskærm

De højre to tredjedele af siden over folden er dedikeret til handelsgrafen. Lige over grafen kan du se aktivet og dets ændring i både BTC og USD. Til højre for dette er 24-timersændring, 24-timers volumen, åben rente og finansieringssats. Hvis du klikker på knappen Produktspecifikation til højre for dette, føres du til siden Perpetual Contract Specification.

Selve grafen kan justeres for at imødekomme dine behov. Prisdiagrammet er standard, eller du kan skifte til et dybdekort. Tidsintervallerne kan være 1, 5, 15 eller 30 minutter; 1, 4 eller 12 timer; eller en dag. Til højre for disse indstillinger vil du se indikatorer, indstillinger og en fuldskærmsindstilling.

Handelsgraf

Umiddelbart over grafen vil du se åbne, høje, lave og tætte værdier for det specifikke punkt, du svæver over. Standardvisningen af ​​grafen er med lysestager, og hvis du svæver over et punkt, vises specifikke data.

Lægge en ordre

Umiddelbart under venstre side af grafen ser du grundbestillingsformularen. Du kan indtaste mængder og priser og vælge mellem Limit og Market ordrer. Indtast de relevante oplysninger, og vælg Køb / Lang eller Sælg / Kort. Du får vist opdaterede oplysninger om omkostninger for hver handling, ordreværdi og tilgængelig saldo.

Når du vil placere en ordre på BaseFEX, skal du starte med at gå til Trade dashboard. Der kan du vælge enten Sælg / Kort eller Køb / Lang-knappen. Systemet vil altid automatisk bekræfte, at du har tilstrækkelig balance til at opretholde din oprindelige margin.

I tilfælde af eksisterende positioner bekræfter systemet også automatisk, at din tilgængelige saldo dækker ændringer i vedligeholdelsesmargener. Det vil også bekræfte, at du kan dække PNL. Ordren placeres derefter forudsat at du har tilstrækkelige midler. Husk, at hvis du har en nettoaktiv ordre, der ikke annulleres eller udfyldes, registreres den. Dette reducerer din tilgængelige saldo med nettoordrenes indledende margin.

Angiv bestilling

Lige til højre for dette er ordrebogen til dit givne handelspar. Dette er farvekodet og opdelt i Køb / Lang og Sælg / Kort. For hver kan du se pris, størrelse og total. Til højre for dette er de seneste handler for parret. Disse er i rækkefølge baseret på tid. De viser alle pris, størrelse, tid, og om det var et køb eller et salg. De er også farvekodede grønne eller røde baseret på, om de er Køb eller Sælg.

Under graferne og ordrebøgerne på Trade-siden kan du se dine åbne positioner, når du er logget ind. Du vil se specifikke detaljer for hver position inklusive værdier og tidspunkter. Nedenfor kan du se de ordrer, du har for det aktuelle par, inklusive aktive ordrer og ordrehistorik. Disse er opdelt i køb og salg. De inkluderer ordreværdi, størrelse, pris, type, gennemsnitspris, status, tid og om de er udfyldt.

Hvilke indikatorer kan du bruge på BaseFEX?

For at bruge indikatorer skal du klikke på den bølgede linje over grafen på BaseFEX-handelssiden. Her finder du flere dusin indikatorer at vælge imellem. Du kan enten rulle gennem indstillingerne eller søge via tekst. Bare nogle indikatorer inkluderer Aroon, gennemsnitlig sand rækkevidde, magtbalance, Bollinger Bands, Chop Zone, Connors RSI og EMA Cross. Andre inkluderer Know Sure Thing, Money Flow, Moving Average, Price Oscillator og meget mere. Der er over 50 tilgængelige indikatorer i alt.

Indikatorer

Hvilke indstillinger kan du justere på handelsgrafen?

Indstillingsjusteringerne for sektionen Handel på BaseFEX er opdelt i stil, skalaer, baggrund og tidszone / sessioner. Stil inkluderer valg som stearinlysfarver, kanter, væger og skala placering. Skalaindstillinger inkluderer placering, typer skalaer, margener og decimaler. Baggrundsmuligheder inkluderer indikatorargumenter, titler og værdier, barændringsværdier, mønstre for linjer og mere. Valg af tidszone / sessioner er kun tidszonen og dit valg af session pauser.

Hvilke ordretyper tilbyder BaseFEX?

Der er flere forskellige ordretyper tilgængelige fra BaseFEX, der hver især er relateret til handel med kryptoderivater. Markedsordrer udføres straks ved hjælp af markedsprisen på tidspunktet for ordren. Dette er en ideel ordretype for dem, der hurtigst muligt vil udføre deres ordre. For markedsordrer indtaster brugerne bare mængden.

Begrænsningsordrer giver dig mulighed for at specificere det minimum eller maksimum, du vil sælge eller købe til. Dette er en god metode til at minimere omkostningerne ved handel. Det kan dog også føre til uudførte ordrer eller ordrer, der tager lang tid at udføre. Dette sker, hvis din pris er langt fra markedsprisen.

Ordretyper

BaseFEX margenkrav

BaseFEX skitserer tydeligt de oprindelige marginkrav i dokumentet med titlen Hvordan man handler. I tilfælde af køb / lange ordrer er den oprindelige margen IM x kontrakter x begrænset budpris x multiplikator. BaseFEX forbeholder sig provisionen med den maksimale budpris. Den faktiske provision, du betaler, beregnes, når den endelige udførelse finder sted, da den er baseret på den pris.

I tilfælde af Sælg / Korte ordrer er din oprindelige margen IM x Kontrakter x Maks (Begræns tilbudspris, bedste bud) x Multiplikator. Som med køb / lange ordrer beregnes provisionen for salg / korte ordrer ved hjælp af eksekveringsprisen. I mellemtiden forbeholder BaseFEX det med det bedste bud eller den maksimale tilbudspris for en kontrakt, alt efter hvad der er højere.

Husk, at BaseFEX ikke opkræver en startmargen i tilfælde, hvor ordren reducerer positionsstørrelser. For både Sælg / Kort og Køb / Lang ordre ændres beregningerne lidt. Den oprindelige margen opkræves bare på netto køb / lange ordrer, baseret på købsordrer minus salgsordrer. Hvis Sælg / korte ordrer ikke reducerer den aktuelle størrelse på en position, bliver de stadig opkrævet den oprindelige margen.

Indledende margenberegninger er også lidt forskellige i tilfælde af kontrakter med fair prismærkning. Du skal finansiere enhver forskel mellem din markpris og ordrepris. Dette gælder, hvis Sælg / Kort ordre er under en mærkepris, eller en Køb / Lang ordre er over den.

Vedligeholdelsesmargenberegninger afhænger af Markpriser for kontrakter. Uanset position er vedligeholdelsesmargener lig med MM x Kontrakter x Markpris x Multiplikator. Vedligeholdelsesmargenkravet tilføjer også den krævede provision for at lukke alle positioner. Dette tal er den mindste margen, du skal opretholde, hvis du ikke ønsker, at din position skal afvikles.

BaseFEX likvidationsoplysninger

Det er muligt at udnytte de evige kontrakter på BaseFEX så meget som 100x. For at holde positionerne åbne skal du holde en procentdel af positionens værdi, kendt som vedligeholdelsesmargenen. Hvis du ikke har vedligeholdelsesmargenen, mister du denne vedligeholdelsesmargen og afvikles.

Du kan til enhver tid se likvidationsprisen for positioner via fanen Åbn position. Denne side giver dig også mulighed for at justere likvidationsprisen indirekte ved at justere risikogrænserne eller gearingskyderne.

BaseFEX tager skridt til at minimere likvidationer på grund af markedets likviditet og prismanipulation. Dette inkluderer brugen af ​​Fair Price Marking-mekanismen. Denne mekanisme indebærer at sætte mærkepriser for kontrakter til rimelige priser i stedet for at bruge sidste priser. For yderligere at minimere likvidationer kræver BaseFEX højere marginalniveauer for større positioner på grund af risikogrænser. Likvidationsmotoren kræver yderligere margin for at lukke store positioner.

I tilfælde af store positioner, der skal afvikles og lukkes, sker dette gradvist for at minimere markedspåvirkningen. Efter en likvidation annullerer BaseFEX åbne ordrer, der er en del af den nuværende kontrakt. Denne proces frigiver margenen, så du kan beholde positionen. Ordrer fra andre kontrakter ser ingen ændringer.

BaseFEX likvidationsproces

Likvidationsprocessen på BaseFEX varierer lidt afhængigt af, om du har lave eller høje risikogrænser. I tilfælde af lavrisikogrænser annullerer BaseFEX alle åbne ordrer inden for en kontrakt. Likvidationsmotoren afvikler positionen ved hjælp af konkursraten, hvis du ikke kan opfylde vedligeholdelsesmargenen.

Hvis du har en højrisikogrænse, forsøger likvidationssystemet at ændre risikogrænsen og sænke den. Derfra reducerer det kravene til vedligeholdelsesmargenen på flere måder. En metode er at sænke risikogrænsen for at opretholde den aktuelle position og orden. Et andet er at annullere åbne ordrer, før du sænker risikogrænsen, så den svarer til din nuværende position. Eller BaseFEX’s system kan sende en udfyldnings- eller dræbte ordre. Dette vil bruge forskellen mellem placeringsstørrelsen på din nuværende risikogrænse og den, der opfylder marginkravet.

Hvis alle disse metoder mislykkes, og likvidationsrisikoen forbliver, fungerer likvidationsmotoren. Denne motor lukker positionen ved hjælp af konkursprisen. Hvis BaseFEX kan afvikle positioner til priser, der er bedre end konkurs, går ekstra midler til dets forsikringsfonde. I tilfælde, hvor BaseFEX ikke kan afvikle positioner til denne konkursrate, bruges forsikringsfonde til at lukke positionen. Auto-fjernelse aktiveres, hvis positionen stadig ikke kan afvikles.

Finansiering og afvikling

Enhver evigvarende kontrakt, du åbner hos BaseFEX, er underlagt finansiering. Der er specifikke oplysninger for hver evigvarende kontrakt i finansieringshistorikken og kontraktspecifikationerne. Positioner lukket til afregningspriser på tidspunktet for afviklingen. Evige kontrakter afvikles aldrig, så der er ingen afregningsgebyrer at betale. I tilfælde af en udløbet kontrakt indregnes kontraktens levetidstab og fortjeneste i din Bitcoin-saldo. Kontrakten vises ikke længere i din positionssektion for udløbne kontrakter. Husk, at enhver BaseFEX-beregning er endelig.

Indskud & Tilbagetrækninger

At indbetale til en BaseFEX-konto er meget ligetil. Du besøger bare fanen Konti og vælger derefter Indbetaling. Du vil se en multi-signatur tegnebog adresse. Send de midler, du vil deponere, til denne adresse. Efter én bekræftelse krediteres midlerne til din BaseFEX-konto. Der er ikke et bestemt minimumsindbetalingsbeløb for BaseFEX-konti. I stedet afhænger det af indledende margener.

Indskud

Tilbagetrækninger udføres på en lignende måde via fanen Konti i BaseFEX. Platformen behandler alle Bitcoin-udbetalinger inden 7:00 UTC + 00 dagligt. De, der initierer en tilbagetrækning, får Bitcoin sendt til deres adresser kort tid efter dette tidspunkt.

BaseFEX-gebyrer

BaseFEX skitserer tydeligt alle sine gebyrer på sin hjemmeside via siden Gebyrer. Denne side indeholder en liste over alle evige kontraktpar og gebyrer i procent. Gebyrer er angivet for producenter, takere, lang finansiering og kort finansiering. Finansieringsintervallet er hver otte timer for hver evigvarende kontrakt.

I skrivende stund er producentgebyret altid 0 procent. Takargebyret er enten 0,2 procent eller 0,05 procent afhængigt af kontrakten. Lang finansiering varierer mellem -2,981 procent og 0,3000 procent, mens kort finansiering varierer mellem -0,3000 procent og 0,2981 procent. De negative gebyrer angiver rabatter. Der er en note på gebyrsiden, at finansieringssatserne vil ændre sig afhængigt af markedets udlånsrenter.

Der er ingen gebyrer for at foretage indbetalinger eller hævninger med BaseFEX. Det eneste gebyr, der gælder i dette tilfælde, er Bitcoin-netværksgebyret, hvoraf ingen går til BaseFEX. Det er dog vigtigt at bemærke, at BaseFEX håndterer udbetalingerne af disse gebyrer og hæver det maksimale oprindeligt. Platformen tager sig af disse i batches og optimerer dem derefter. Dette kan resultere i gemte gebyrer, som derefter refunderes. Der er heller ingen gebyrer for finansiering modtaget eller betalt fra BaseFEX.

SymbolMaker FeeTaker FeeLong FundingShort FundingFunding Interval
BTCUSD -0,0200% 0,0700% 0,0000% 0,0000% hver 8. time
ETHXBT 0,0000% 0,2000% 0,3000% -0,3000% hver 8. time
XRPXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% hver 8. time
LTCXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% hver 8. time
EOSXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% hver 8. time
ADAXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% hver 8. time
BNBXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% hver 8. time
HTXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% hver 8. time
OKBXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% hver 8. time
GTXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% hver 8. time
ATOMXBT 0,0000% 0,2000% 0,0943% -0,0943% hver 8. time

Rabatter på gebyrer

Der er en rabatpolitik fra BaseFEX for dem, der er store handlende. For at kvalificere sig skal en konto have en samlet ordreværdi på syv dage på over $ 35 millioner USD. Dette giver kontoen en rabat på 50 procent på provision.

Funding Rate Caps

BaseFEX har finansieringsrentegrænser, som du kan se i den permanente kontraktoversigt i Docs-sektionen. Den absolutte finansieringssats er på 75 procent af værdien af ​​den oprindelige margin minus vedligeholdelsesmargenen. Det vil aldrig ændre sig med en værdi, der er større end 75 procent af en vedligeholdelsesmargen mellem forskellige finansieringsintervaller.

BaseFEX kontrakt specifikationer

Hvis du besøger Docs-sektionen i BaseFEX, kan du se kontraktspecifikationerne for hver tilbudt evigvarende kontrakt. Der er separate sider for hver: BTCUSD, ETHXBT, XRPXBT, LTCXBT, EOSXBT, ADAXBT, BNBXBT, HTXBT, OKBXBT, GTXBT og ATOMXBT.

Hver af disse sidespecifikationssider er lagt ud på samme måde. De begynder med en oversigt, der angiver det indeks, som prissætningen er baseret på. I tilfælde af BTCUSD Perpetual Contracts er dette BFBTC Index. De angiver også, hvor meget hver kontrakt er værd, typisk 1 af tilbudsvalutaen i basisvalutaen. Basisvalutaen er den første del af kontraktnavnet, mens tilbudsvalutaen er den anden. For eksempel er hver BTCUSD Perpetual Contract værd en enkelt USD BTC.

Oversigten angiver også finansieringshyppighed og næste gang. Der er derefter en erklæring om, at den som en evig kontrakt aldrig udløber. Der er også en forklaring på brugen af ​​et premiumindeks til finansieringssatser.

Under dette viser hver side et diagram, der angiver finansieringsberegningerne. Det inkluderer renter for rentebase, rentetilbud og præmie. Disse er .BTCBON8H ved 0,00 procent, .USDBON8H ved 0,00 procent og .BTCUSDPI8H ved henholdsvis -0,17 procent for BTCUSD ved skrivning. Under diagrammet er der også en kort forklaring af finansieringssatsen og premiumsatser plus relevante formler.

Det sidste afsnit på hver evigvarende kontraktspecifikationsside er de fulde kontraktoplysninger. Her kan du finde symbolet, udløbsdatoen (evigvarende), start- og vedligeholdelsesmargener, finansieringssatser og intervaller og mærkepris. Den viser også den rimelige basissats, grundlæggende risikogrænse, kontraktstørrelse og mere. For BTCUSD er minimumsprisen for eksempel 0,5 USD med en maksimumspris på 1 million USD.

BaseFEX-sikkerhed

BaseFEX er stolt af at bruge topsikkerhedspraksis. Disse inkluderer opbevaring af 100 procent af aktiver i kolde tegnebøger med multisignaturer. Samlet set har BaseFEX forpligtet sig til platform og brugersikkerhed. Platformen træffer konservative og strenge sikkerhedsforanstaltninger uden at gå på kompromis med sikkerheden for at maksimere bekvemmelighed. Derudover har BaseFEX et bug bounty-program, der opfordrer brugerne til at rapportere eventuelle sikkerhedsproblemer, de finder. Dette gør det muligt at løse det pågældende problem med det samme.

Som nævnt gemmes alle aktiver, der findes på BaseFEX, i kolde tegnebøger med multisignaturer. Derudover er hver enkelt BaseFEX-adresse multisignatureret. Al opbevaring forbliver altid offline.

Opsætningen af ​​tegnebøgerne på BaseFEX betyder, at selvom hele systemet var kompromitteret, ville midlerne forblive sikre. Denne sikkerhed kommer af, at en angriber ikke ville have nok nøgler til at kunne stjæle penge. De kunne ikke engang få nok nøgler, hvis databasen, handelsmotoren og webserverne alle var kompromitterede. Da denne situation er meget usandsynlig, er opbevaringen endnu sikrere.

BaseFEX træffer også yderligere sikkerhedsforanstaltninger med hensyn til udbetalinger. Hver eneste tilbagetrækning bliver revideret i hånden. Dette gøres af mindst to ansatte hos BaseFEX, før tilbagetrækningen sendes. For størstedelen af ​​midlerne er der ingen private nøgler gemt på nogen cloud-servere. Derudover bruger BaseFEX dyb kølerum til de fleste midler.

Sikkerhed for indskud inkluderer kontrol af alle indbetalingsadresser, som BaseFEX-systemet sender. Dette gøres via en ekstern tjeneste og giver mulighed for forsikring om, at adresserne indeholder de nøgler, som grundlæggerne kontrollerer. I sjældne tilfælde, hvor en offentlig nøgle ikke stemmer overens, lukkes systemet med det samme. Dette inkluderer al handel, der standses.

BaseFEX tegnebøger

Som nævnt gemmer BaseFEX Bitcoin i en tegnebog, der bruger kold opbevaring og er multi-signatured. Kolde multi-signatured tegnebøger gemmer Bitcoin offline. De kræver desuden flere underskrifter for at alle transaktioner skal finde sted. Før en udgift på BaseFEX finder sted, skal fem ud af de syv partnere underskrive transaktionen.

Brugen af ​​en multi-signatur adresse var forsætlig for at forbedre sikkerheden. Det hjælper med at forhindre tyveri af midler, hvilket giver sikkerhed for brugerfonde.

BaseFEX bruger sin egen platform, som du kan få adgang til online via hjemmesiden eller via mobilapplikationen. Applikationen er fuldt udstyret, hvilket giver mulighed for handler og mere. Du kan downloade den via QR-koden på den relevante side på BaseFEX-webstedet.

Markedsforstyrrelsesbegivenheder

Hvis der opstår en markedsforstyrrelseshændelse (MDE), har BaseFEX et system på plads. Denne MDE kan forekomme, hvis der er en afbrydelse på en børs, der påvirker indeksprisen. Hvis BaseFEX erklærer en MDE, vil den informere kunder om eventuelle ændringer i udløbs- eller afviklingsdatoer for berørte kontrakter. Dette gøres via e-mail samt en MDE-erklæring på BaseFEX Trade-instrumentbrættet. BaseFEX har fuldt skøn, når de erklærer en MDE, hvor alle beslutninger er endelige.

BaseFEX-tilknyttede program

Der er et tilknyttet program fra BaseFEX, som det forventes fra en sådan platform. De tilknyttede selskaber i programmet modtager udbetalinger af delvise provisioner fra deres henvisninger. Disse udbetalinger fortsætter hele livet, så længe henvisningen fortsætter med at bruge BaseFEX. Procentdelen af ​​den provision, som datterselskabet modtager, afhænger af henvisningenes Bitcoin-omsætning. Den mindste tilknyttede udbetaling er 20 procent af provisionen. For i alt over 1.000 BTC-notioner, der handles på henvisninger, stiger procentdelen til 30 procent. Det går op til 40 procent for beløb over 10.000 BTC.

Henvisningerne modtager også fordele i form af en begrænset rabat på gebyrer. Kunder fra BaseFEX, der tilmelder sig ved hjælp af et tilknyttet link, får 10 procent rabat på provision i alt seks måneder. Rabatten gælder på tværs af alle kontrakter.

BaseFEX FAQ

Som de fleste lignende platforme har BaseFEX faktisk en FAQ-side. I stedet for udelukkende at fokusere på at bruge platformen, inkluderer den også nogle grundlæggende uddannelser. Den første halvdel af FAQ-siden er dedikeret til at forklare begreber relateret til evige kontrakter. Der er definitioner af futures og evige kontrakter samt mærkepriser. Der er også oplysninger om, hvordan BaseFEX beregner afregningspriser og evige kontraktpriser.

FAQ-siden har derefter et afsnit dedikeret til gearing, herunder forklaringer på udtryk som initial- og vedligeholdelsesmargen. Det næste afsnit fokuserer på likvidation og forklarer, hvordan og hvorfor det sker. Der er også forklaringer på forsikringssvig, autodeleveraging og relaterede begreber.

På dette tidspunkt vender FAQ-sektionen i BaseFEX mere mod traditionelle forespørgsler, du ville forvente. Der er præciseringer relateret til gebyrer, herunder manglen på gebyrer for indskud og udbetalinger. Dette afsnit forklarer også muligheden for refusion af Bitcoin Network-gebyrer og BaseFEX-handelsgebyrer.

FAQ-siden på BaseFEX afsluttes med detaljer om indskud og sikkerhed. Dette inkluderer, hvordan du indbetaler, minimumsbeløb, tegnebogoplysninger og support.

FAQ

Uddannelsesinformation

Ud over de korte definitioner og beskrivelser på FAQ-siden tilbyder BaseFEX også nogle andre uddannelsesmæssige oplysninger. Hvis du besøger afsnittet Docs for kontraktspecifikationer, finder du detaljerede beskrivelser af futures og evige kontrakter.

Afsnittet Oversigt over futureskontrakt forklarer, hvad futureskontrakter er, herunder muligheden for at bruge gearing med dem. Det går også i detaljer om nøglemekanismerne inden for futuresmarkedet og giver definitioner for hver. Disse inkluderer multiplikatorer, positionsmarkering, vedligeholdelse og initialmargin, basis og afvikling.

Afsnittet Perpetual Contract Overview giver lignende oplysninger, men for evige kontrakter. Dette inkluderer en oversigt over den største forskel mellem evige og fremtidige kontrakter, hvilket betyder manglen på udløbsdato og afvikling. Det forklarer også finansieringssatsen. Der er også forklaringer på markedsfunktioner, herunder positionsmarkering, vedligeholdelse og initialmargener, finansiering og tidsstempler for finansiering.

Denne side indeholder desuden en beskrivelse af finansieringen og dens timing på BaseFEX. Det inkluderer ligningen til beregning af finansiering, positionsværdi x finansieringssats plus et eksempel på beregning. Der er yderligere beregningsforklaringer og eksempler på renter og præmier / rabatter som en del af finansieringsrenteberegningerne. Dette efterfølges af et eksempel på den endelige beregning af finansieringssatsen. Det afsluttes med forklaringer på finansieringsrentetak, manglen på BaseFEX-finansieringsgebyrer og yderligere eksempler.

For yderligere at udvide det pædagogiske indhold, der er tilgængeligt på BaseFEX, har platformen også et referenceafsnit. Dette er inden for Docs-fanen og har beskrivelser af isolerede og krydsede margener, ordretyper og fair prismarkering. Der er også beskrivelser for automatisk fjernelse, fortjeneste og tab, risikogrænser og marginalterminologi.

Hver af disse sektioner har sin egen side med detaljer. Der er korte oversigter over de relevante udtryk og begreber øverst på siden efterfulgt af mere detaljerede forklaringer. I tilfælde af termer relateret til beregninger inkluderer BaseFEX både formlerne og eksemplerne.

Datasektion

Fanen Data på BaseFEX-siden indeholder historiske data i forskellige sektioner. Sektionen Finansieringshistorik viser historiske finansieringssatser for hvert symbol, der kan handles på BaseFEX. Dette inkluderer tid og dato, finansieringsinterval, symbol og finansieringssats. Disse historiske oplysninger kan være nyttige til oprettelse af en handelsstrategi.

Siden Forsikringsfond viser den daglige saldo på forsikringsfonden. Dette er det system, BaseFEX bruger til at overtage uudfyldte positioner, så de ikke går til Auto-Deleveraging System. Fonden er resultatet af likvidationer, der gennemføres med priser, der er bedre end positionens konkursrate. Denne side i datasektionen har en enkel liste over forsikringsfondets saldo i Bitcoin for hver dag. Det inkluderer historiske optegnelser med 145 poster i skrivende stund.

ROE Leaderboard viser de 25 bedste handlende baseret på ROE. Oplysningerne på denne side opdateres ikke i realtid. I stedet opdateres det lejlighedsvis, men BaseFEX angiver ikke eksplicit tidsplanen for opdateringer. For hver position viser diagrammet kaldenavnet og ROE. I skrivende stund var den højeste 60.435,85 procent, og nummer 25 var 113,41 procent. Under dette diagram er der en lignende, men en liste over de 25 bedste handlende baseret på fortjeneste. I skrivende stund har topplaceringen 48.8742 BTC som fortjeneste, og den 25. har 1.7809 BTC i fortjeneste.

Affiliate Leaderboard viser de 25 bedste tilknyttede virksomheder i rækkefølge efter udbetalinger i BTC. Det viser også kaldenavnet på hvert tilknyttet selskab og antallet af henvisninger, de har foretaget. Disse placeringer opdateres dagligt kl. 00:00 UTC + 00. I skrivende stund er den samlede udbetaling til tilknyttede virksomheder 45,92869244 BTC, et tal vises også på denne side.

Data

Alt det ovenstående vises i sektionen Historiske data på fanen Data. Der er også et afsnit kaldet indekser. Her finder du en side for hver kryptovaluta, der kan handles på BaseFEX. Øverst på siden vil du se forskellige faner for hvert indeks, der påvirker prisen / satsen på BaseFEX. Hver indeksfane har derefter en kort oversigt over det pågældende indeks. De fleste har et diagram med historiske data nedenunder, komplet med tidsstempler og datakilder.

BaseFEX kundesupport

BaseFEX giver klienter flere metoder til at kontakte kundesupport. Mange svar findes i FAQ-sektionen på hjemmesiden, så det er ikke engang altid nødvendigt at kontakte BaseFEX. Når du har brug for support, er den tilgængelig 24/7. Dette kan gøres via e-mail, Telegram og Twitter. Der er ikke noget telefonnummer til support, der er angivet på BaseFEX-webstedet, som nogle måske ser som en mangel.

Cutomer Support

BaseFEX API

BaseFEX har en API tilgængelig via GitHub med et link til den nederst på hovedsiden af ​​BaseFEX. Dette fører dig til den fuldt udstyrede REST API og streaming WebSocket API. Udviklere kan frit bruge disse API-ressourcer.

Konklusion

BaseFEX giver klienter en måde at handle kryptovaluta-derivater på en enkel måde. Handel kan ske online via hjemmesiden, som er enkel og veldesignet.

Der er 11 permanente kontrakter til rådighed til handel med BaseFEX samt futureskontrakter, og den tilbudte gearing er høj (100x).

Gebyrerne er meget rimelige, ingen gebyrer for indskud eller udbetalinger, og producentens gebyrer er gratis med takers gebyrer på 0,05%.

BaseFEX er en nyere handelsplatform, så har ikke haft tid til at opbygge et godt omdømme online endnu, det står op mod nogle solide konkurrenter i BitMex, PrimeXBT og Deribit, så det skal bruge lidt tid på at etablere sig. Inden for dette handelsområde er tillid en værdifuld del af forretningen – du skal vide, at der ikke er noget lyssky, der foregår bag kulisserne, når du bruger gearing, da likvidation kan koste dig dyrt.

Vi kunne godt lide handelsskærmen, som er godt designet, nem at bruge og fuldt udstyret, inklusive indikatorer og flere diagramtyper. Mangel på en dedikeret mobilapp lader det svinge lidt, men udvekslingen kan bruges på mobil, hvis det er lidt fiddly.

Samlet set anbefaler vi, at du kigger på BaseFEX, men vi holder af med at gøre det til en solid anbefaling for nu.

Besøg BaseFEX

BaseFEX

src = “~ images \ basefex-review-bitcoin-crypto-futures-trading-exchange-with-100x-leverage.gif”

alt = “BaseFEX”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.8

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

7.0 / 10

Gebyrer

8.0 / 10

Kunde support

7.0 / 10

betalingsmetoder

8.0 / 10

Fordele

  • Rimelige gebyrer
  • Godt designet interface
  • God risikostyring
  • Demomulighed

Ulemper

  • Nyere udveksling
  • Begrænsede kryptovalutaer
  • Ingen mobilapp
  • Ingen live support

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"BaseFEX","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 05 \ /basefex-review.gif","beskrivelse":"BaseFEX er en kryptoplatform til handel med derivater som Bitcoin futures.Platformen er stolt af at tilbyde et moderne handelsmiljø og giver handlende mulighed for at bruge gearing på op til 100x for Bitcoin ud over høj gearing til Altcoin-kontrakter. BaseFEX har som mission at være den mest gennemsigtige, avancerede og…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"7.80"},"navn":"BaseFEX","reviewBody":"BaseFEX er en kryptoplatform til handel med derivater som Bitcoin futures. Platformen er stolt af at tilbyde et moderne handelsmiljø og giver handlende mulighed for at bruge gearing på op til 100 gange for Bitcoin ud over høj gearing for Altcoin-kontrakter. \ R \ n \ r \ nBaseFEX har til opgave at være den mest transparente, avancerede og pålidelige kryptoderivatudveksling. BaseFEX har sit hold fra Hong Kong. Det er dog registreret i Seychellerne. Der er det kendt som Base Investing Corporation og har virksomhedsnummer 205276. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBesøg BaseFEX \ r \ nBaseFEX er en af ​​de nyere platforme til dette område af Crypto-handel, så hvordan står det op? Lad os tage et dybtgående kig i vores BaseFEX-gennemgang. \ R \ nBaseFEX-handelsskærm \ r \ n \ r \ nHandelsskærmen på BaseFEX har et lignende layout som andre platforme, så du skal føle dig hjemme. I venstre side af siden kan du vælge aktivet og kontraktstypen. Der er faner til USDT afviklet og BTC afgjort. Under disse kan du se alle tilgængelige kryptokurver som par, hver med deres sidste pris og procentændring. \ R \ n \ r \ nNår du er logget ind i BaseFEX, under denne vil du se dine positioner for det valgte par. Under dette kan du se dine saldi i BTC. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe højre to tredjedele af siden over folden er dedikeret til handelsgrafen. Lige over grafen kan du se aktivet og dets ændring i både BTC og USD. Til højre for dette er 24-timersændring, 24-timers volumen, åben rente og finansieringssats. Hvis du klikker på knappen Produktspecifikation til højre for dette, føres du til siden Perpetual Contract Specification. \ R \ n \ r \ n Selve grafen kan justeres for at imødekomme dine behov. Prisdiagrammet er standard, eller du kan skifte til et dybdekort. Tidsintervallerne kan være 1, 5, 15 eller 30 minutter; 1, 4 eller 12 timer; eller en dag. Til højre for disse indstillinger vil du se indikatorer, indstillinger og en fuldskærmsindstilling. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nUmiddelbart over grafen ser du åben, høj, lav, og luk værdier for det specifikke punkt, du holder markøren over. Standardvisningen af ​​grafen er med lysestager, og hvis du svæver over et punkt, vises specifikke data. \ R \ nAfgivelse af en ordre \ r \ nUmiddelbart under venstre side af grafen ser du den grundlæggende ordreformular. Du kan indtaste mængder og priser og vælge mellem Limit og Market ordrer. Indtast de relevante oplysninger, og vælg Køb \ / Lang eller Sælg \ / Kort. Du får vist opdaterede oplysninger om omkostninger for hver handling, ordreværdi og tilgængelig saldo. \ R \ n \ r \ nNår du vil placere en ordre på BaseFEX, skal du starte med at gå til Trade dashboard. Der kan du enten vælge knappen Sælg \ / Kort eller Køb \ / Lang. Systemet bekræfter altid automatisk, at du har tilstrækkelig balance til at opretholde din oprindelige margin. \ R \ n \ r \ n I tilfælde af eksisterende positioner bekræfter systemet også automatisk, at din tilgængelige saldo dækker ændringer i vedligeholdelsesmargener. Det vil også bekræfte, at du kan dække PNL. Ordren placeres derefter forudsat at du har tilstrækkelige midler. Husk, at hvis du har en nettoaktiv ordre, der ikke annulleres eller udfyldes, registreres den. Dette reducerer din tilgængelige saldo med nettobestillingerne \ u2019 indledende margen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLige til højre for dette er ordrebogen for dit givne handelspar. Dette er farvekodet og opdelt i Køb \ / Lang og Sælg \ / Kort. For hver kan du se pris, størrelse og total. Til højre for dette er de seneste handler for parret. Disse er i rækkefølge baseret på tid. De viser alle pris, størrelse, tid, og om det var et køb eller et salg. De er også farvekodede grønne eller røde baseret på, om de er Køb eller Sælg. \ R \ n \ r \ nUnder graferne og ordrebøgerne på siden Trade kan du se dine åbne positioner, når du er logget ind. Du vil se specifikke detaljer for hver position inklusive værdier og tidspunkter. Nedenfor kan du se de ordrer, du har for det aktuelle par, inklusive aktive ordrer og ordrehistorik. Disse er opdelt i køb og salg. De inkluderer ordreværdi, størrelse, pris, type, gennemsnitspris, status, tid og om de er udfyldt. \ R \ nHvilke indikatorer kan du bruge på BaseFEX? \ R \ nFor at bruge indikatorer skal du klikke på den bølgede linje over grafen på BaseFEX-handelssiden. Her finder du flere dusin indikatorer at vælge imellem. Du kan enten rulle gennem indstillingerne eller søge via tekst. Bare nogle indikatorer inkluderer Aroon, gennemsnitlig sand rækkevidde, magtbalance, Bollinger Bands, Chop Zone, Connors RSI og EMA Cross. Andre inkluderer Know Sure Thing, Money Flow, Moving Average, Price Oscillator og meget mere. Der er i alt over 50 tilgængelige indikatorer. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvilke indstillinger kan du justere på handelsgrafen? \ R \ nJusteringerne af indstillinger for sektionen Trade på BaseFEX er opdelt i stil, skalaer, baggrund , og tidszone \ / sessioner. Stil inkluderer valg som stearinlysfarver, kanter, væger og skala placering. Skalaindstillinger inkluderer placering, typer skalaer, margener og decimaler. Baggrundsindstillinger inkluderer indikatorargumenter, titler og værdier, barændringsværdier, mønstre for linjer og mere. Tidszone \ / Sessionsmuligheder er kun tidszonen, og dit valg af session pauser. \ R \ nHvilke ordretyper tilbyder BaseFEX? \ R \ nDer er flere forskellige ordretyper tilgængelige fra BaseFEX, der hver især er relateret til handel med kryptoderivater. Markedsordrer udføres straks ved brug af markedsprisen på tidspunktet for ordren. Dette er en ideel ordretype for dem, der hurtigst muligt vil udføre deres ordre. For markedsordrer indtaster brugere bare mængden. \ R \ n \ r \ nBegræns ordrer, så du kan specificere det minimum eller maksimum, du vil sælge eller købe til. Dette er en god metode til at minimere omkostningerne ved handel. Det kan dog også føre til uudførte ordrer eller ordrer, der tager lang tid at udføre. Dette sker, hvis din pris er langt fra markedsprisen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBaseFEX-margenkrav \ r \ nBaseFEX skitserer tydeligt de oprindelige marginkrav i dokumentet med titlen Hvordan man handler. I tilfælde af køb \ / lange ordrer er den oprindelige margen IM x kontrakter x begrænset budpris x multiplikator. BaseFEX forbeholder sig provisionen med den maksimale budpris. Den faktiske provision, du betaler, beregnes, når den endelige udførelse finder sted, da den er baseret på den pris. \ R \ n \ r \ nI tilfælde af Sælg \ / Korte ordrer er din oprindelige margen IM x Kontrakter x Maks (Limit Tilbudspris, bedste bud) x multiplikator. Som med Køb \ / Lange ordrer beregnes provisionen for Sælg \ / Korte ordrer ved hjælp af eksekveringsprisen. I mellemtiden forbeholder BaseFEX det med det bedste bud eller den maksimale tilbudspris for en kontrakt, alt efter hvad der er højere. \ R \ n \ r \ n Husk, at BaseFEX ikke opkræver en indledende margin i tilfælde, hvor ordren reducerer positionsstørrelser. For både Sell \ / Short og Buy \ / Long ordrer ændres beregningerne lidt. Den oprindelige margen opkræves bare på nettokøb \ / lange ordrer, baseret på købsordrer minus salgsordrer. Hvis Sell \ / Short-ordrer ikke reducerer den aktuelle størrelse på en position, bliver de stadig opkrævet den oprindelige margen. \ R \ n \ r \ nOprindelige margenberegninger er også lidt forskellige i tilfælde af kontrakter med Fair Price Marking. Du skal finansiere enhver forskel mellem din markpris og ordrepris. Dette gælder, hvis Sælg \ / Kort ordre er under en mærkepris, eller en Køb \ / Lang ordre er over den. \ R \ n \ r \ n Vedligeholdelsesmargenberegninger afhænger af Markpriser for kontrakter. Uanset position er vedligeholdelsesmargener lig med MM x Kontrakter x Markpris x Multiplikator. Vedligeholdelsesmargenkravet tilføjer også den krævede provision for at lukke alle positioner. Dette tal er den mindste margen, du skal opretholde, hvis du ikke ønsker, at din position skal afvikles. \ R \ nBaseFEX Likvidationsoplysninger \ r \ nDet er muligt at udnytte de evige kontrakter på BaseFEX så meget som 100 gange. For at holde positionerne åbne skal du holde en procentdel af positionens værdi, kendt som vedligeholdelsesmargenen. Hvis du ikke har vedligeholdelsesmargen, mister du denne vedligeholdelsesmargen og afvikles. \ R \ n \ r \ n På ethvert tidspunkt kan du se afviklingsprisen for positioner via fanen Åbn position. Denne side giver dig også mulighed for at justere likvidationsprisen indirekte ved at justere risikogrænserne eller udnytte skyderne. \ R \ n \ r \ nBaseFEX tager skridt til at minimere likvidationer på grund af markedets likviditet og prismanipulation. Dette inkluderer brugen af ​​Fair Price Marking-mekanismen. Denne mekanisme indebærer at sætte mærkepriser for kontrakter til rimelige priser i stedet for at bruge sidste priser. For yderligere at minimere likvidationer kræver BaseFEX højere marginalniveauer for større positioner på grund af risikogrænser. Likvidationsmotoren kræver yderligere margin for at lukke store positioner. \ R \ n \ r \ nI tilfælde af store positioner, der skal likvideres og lukkes, gøres dette gradvist for at minimere markedspåvirkningen. Efter en likvidation annullerer BaseFEX åbne ordrer, der er en del af den nuværende kontrakt. Denne proces frigiver margenen, så du kan beholde positionen. Ordrer fra andre kontrakter kan ikke se nogen ændringer. \ R \ nBaseFEX likvidationsproces \ r \ n Likvidationsprocessen på BaseFEX varierer lidt afhængigt af om du har lave eller høje risikogrænser. I tilfælde af lavrisikogrænser annullerer BaseFEX alle åbne ordrer inden for en kontrakt. Likvidationsmotoren afvikler positionen ved hjælp af konkursraten, hvis du ikke kan opfylde vedligeholdelsesmargenen. \ R \ n \ r \ nHvis du har en højrisikogrænse, forsøger likvidationssystemet at ændre risikogrænsen og sænke den. Derfra reducerer det kravene til vedligeholdelsesmargenen på flere måder. En metode er at sænke risikogrænsen for at opretholde den aktuelle position og orden. Et andet er at annullere åbne ordrer, før du sænker risikogrænsen, så den svarer til din nuværende position. Eller BaseFEX-systemet kan sende en udfyldnings- eller dræbte ordre. Dette bruger forskellen mellem placeringsstørrelsen på din nuværende risikogrænse og den, der opfylder marginkravet. \ R \ n \ r \ n Hvis alle disse metoder mislykkes, og likvidationsrisikoen forbliver, fungerer likvidationsmotoren. Denne motor lukker positionen ved hjælp af konkursprisen. Hvis BaseFEX kan afvikle positioner til priser, der er bedre end konkurs, går ekstra midler til dets forsikringsfonde. I tilfælde, hvor BaseFEX ikke kan afvikle positioner til denne konkursrate, bruges forsikringsfonde til at lukke positionen. Automatisk fjernbetjening udløses, hvis stillingen stadig ikke kan afvikles. \ R \ nFinansiering og afvikling \ r \ nEnhver evigvarende kontrakt, du åbner i BaseFEX, er underlagt finansiering. Der er specifikke oplysninger for hver evigvarende kontrakt i finansieringshistorikken og kontraktspecifikationerne. Positioner lukket til afregningspriser på tidspunktet for afviklingen. Evige kontrakter afvikles aldrig, så der er ingen afregningsgebyrer at betale. I tilfælde af en udløbet kontrakt bliver kontraktens levetidstab og fortjeneste indregnet i din Bitcoin-saldo. Kontrakten vises ikke længere i din positionssektion for udløbne kontrakter. Husk, at enhver BaseFEX-beregning er endelig. \ R \ nIndskud & Udbetalinger \ r \ nIndbetaling til en BaseFEX-konto er meget ligetil. Du besøger bare fanen Konti og vælger derefter Indbetaling. Du vil se en multi-signatur tegnebog adresse. Send de midler, du vil deponere, til denne adresse. Efter én bekræftelse krediteres midlerne til din BaseFEX-konto. Der er ikke et bestemt minimumsindbetalingsbeløb for BaseFEX-konti. I stedet afhænger det af startmargener. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTræk udføres på en lignende måde via fanen Konti i BaseFEX. Platformen behandler alle Bitcoin-udbetalinger inden 7:00 UTC + 00 dagligt. Dem, der initierer en tilbagetrækning, får Bitcoin sendt til deres adresser kort tid efter dette tidspunkt. \ R \ nBaseFEX-gebyrer \ r \ n \ r \ nBaseFEX beskriver klart alle sine gebyrer på sin hjemmeside via siden Gebyrer. Denne side indeholder en liste over alle evige kontraktpar og gebyrer i procent. Gebyrer er angivet for producenter, takere, lang finansiering og kort finansiering. Finansieringsintervallet er hver otte timer for hver evigvarende kontrakt. \ R \ n \ r \ n På tidspunktet for skrivningen er producentens gebyrer altid 0 procent. Takargebyret er enten 0,2 procent eller 0,05 procent afhængigt af kontrakten. Lang finansiering varierer mellem -2,981 procent og 0,3000 procent, mens kort finansiering varierer mellem -0,3000 procent og 0,2981 procent. De negative gebyrer angiver rabatter. Der er en bemærkning på gebyrsiden, at finansieringssatserne vil ændre sig afhængigt af markedets udlånsrenter. \ R \ n \ r \ nDer er ingen gebyrer for at foretage indbetalinger eller hævninger med BaseFEX. Det eneste gebyr, der gælder i dette tilfælde, er Bitcoin-netværksgebyret, hvoraf ingen går til BaseFEX. Det er dog vigtigt at bemærke, at BaseFEX håndterer udbetalingerne af disse gebyrer og hæver det maksimale oprindeligt. Platformen tager sig af disse i batches og optimerer dem derefter. Dette kan resultere i gemte gebyrer, som derefter refunderes. Der er heller ingen gebyrer for finansiering modtaget eller betalt fra BaseFEX. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSymbol \ r \ nMakergebyr \ r \ nTakergebyr \ r \ nLang finansiering \ r \ nKort finansiering \ r \ nFinansieringsinterval \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTCUSD \ r \ n-0.0200% \ r \ n0.0700% \ r \ n0.0000% \ r \ n0. 0000% \ r \ nevery 8 timer \ r \ n \ r \ n \ r \ nETHXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.3000% \ r \ n-0.3000% \ r \ nevery 8 timer \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRPXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timer \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTCXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timer \ r \ n \ r \ n \ r \ nEOSXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timer \ r \ n \ r \ n \ r \ nADAXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timer \ r \ n \ r \ n \ r \ nBNBXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timer \ r \ n \ r \ n \ r \ nHTXBT \ r \ n0 .0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timer \ r \ n \ r \ n \ r \ nOKBXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timer \ r \ n \ r \ n \ r \ nGTXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0. 2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timer \ r \ n \ r \ n \ r \ nATOMXBT \ r \ n0.000 0% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0943% \ r \ n-0.0943% \ r \ nevery 8 timer \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nRabat på gebyrer \ r \ n Der er en politik for rabatgebyr fra BaseFEX for dem, der er store forhandlere. For at kvalificere sig skal en konto have en samlet ordreværdi på syv dage på over $ 35 millioner USD. Dette berettiger kontoen til en rabat på 50 procent på provisioner. \ R \ nFinansieringshætter \ r \ nBaseFEX har finansieringssatser, som du kan se i den permanente kontraktoversigt i afsnittet Dokumenter. Den absolutte finansieringssats er på 75 procent af værdien af ​​den oprindelige margin minus vedligeholdelsesmargenen. Det vil aldrig ændre sig med en værdi, der er større end 75 procent af en vedligeholdelsesmargen mellem forskellige finansieringsintervaller. \ R \ nBaseFEX Kontraktspecifikationer \ r \ nHvis du besøger Docs-sektionen i BaseFEX, kan du se kontraktspecifikationerne for hver tilbudt evigvarende kontrakt. Der er separate sider for hver: BTCUSD, ETHXBT, XRPXBT, LTCXBT, EOSXBT, ADAXBT, BNBXBT, HTXBT, OKBXBT, GTXBT og ATOMXBT. \ R \ n \ r \ nHver af disse sidespecifikationssider er lagt ud på samme måde. De begynder med en oversigt, der angiver det indeks, som prissætningen er baseret på. I tilfælde af BTCUSD Perpetual Contracts er dette BFBTC Index. De angiver også, hvor meget hver kontrakt er værd, typisk 1 af tilbudsvalutaen i basisvalutaen. Basisvalutaen er den første del af kontraktnavnet, mens tilbudsvalutaen er den anden. For eksempel er hver BTCUSD Perpetual Contract værd en enkelt USD BTC. \ R \ n \ r \ n Oversigten angiver også finansieringshyppighed og næste gang. Der er derefter en erklæring om, at den som en evig kontrakt aldrig udløber. Der er også en forklaring på, hvordan man bruger et Premium-indeks til finansieringssatser. \ R \ n \ r \ nNedenfor viser hver side et diagram, der angiver finansieringsberegningerne. Det inkluderer renter for rentebase, rentetilbud og præmie. Disse er .BTCBON8H ved 0,00 procent, .USDBON8H ved 0,00 procent og .BTCUSDPI8H ved henholdsvis -0,17 procent for BTCUSD ved skrivning. Under diagrammet er der også en kort forklaring af finansieringssatsen og premium-kurser plus relevante formler. \ R \ n \ r \ nDet sidste afsnit på hver evigvarende kontraktspecifikationsside er de fulde kontraktoplysninger. Her kan du finde symbolet, udløbsdatoen (evigvarende), start- og vedligeholdelsesmargener, finansieringssatser og intervaller og mærkepris. Den angiver også den fair basissats, grundlæggende risikogrænse, kontraktstørrelse og mere. For BTCUSD er minimumsprisforøgelsen f.eks. 0,5 USD med en maksimumspris på 1 million USD. \ R \ nBaseFEX Security \ r \ nBaseFEX er stolt af at bruge topsikkerhedspraksis. Disse inkluderer opbevaring af 100 procent af aktiver i kolde tegnebøger med multisignaturer. Samlet set har BaseFEX forpligtet sig til platform og brugersikkerhed. Platformen træffer konservative og strenge sikkerhedsforanstaltninger uden at gå på kompromis med sikkerheden for at maksimere bekvemmelighed. Derudover har BaseFEX et bug bounty-program, der opfordrer brugerne til at rapportere eventuelle sikkerhedsproblemer, de finder. Dette gør det muligt at løse det pågældende problem med det samme. \ R \ n \ r \ n Som nævnt gemmes alle aktiver, der findes på BaseFEX, i kolde tegnebøger med multisignaturer. Derudover er hver enkelt BaseFEX-adresse multisignatureret. Al opbevaring forbliver offline til enhver tid. \ R \ n \ r \ nOpsætningen af ​​tegnebøgerne på BaseFEX betyder, at selvom hele systemet var kompromitteret, ville pengene forblive sikre. Denne sikkerhed kommer af, at en angriber ikke ville have nok nøgler til at kunne stjæle penge. De kunne ikke engang få nok nøgler, hvis databasen, handelsmotoren og webserverne alle var kompromitterede. Da denne situation er meget usandsynlig, er lagringen endnu sikrere. \ R \ n \ r \ nBaseFEX tager også yderligere sikkerhedsforanstaltninger med hensyn til tilbagetrækninger. Hver eneste tilbagetrækning bliver revideret i hånden. Dette gøres af mindst to ansatte hos BaseFEX, før tilbagetrækningen sendes. For størstedelen af ​​midlerne er der ingen private nøgler gemt på nogen cloud-servere. Derudover bruger BaseFEX dyb køleopbevaring til de fleste midler. \ R \ n \ r \ nSikkerhed for indbetalinger inkluderer kontrol af alle indbetalingsadresser, som BaseFEX-systemet sender. Dette gøres via en ekstern tjeneste og giver mulighed for forsikring om, at adresserne indeholder de nøgler, som grundlæggerne kontrollerer. I sjældne tilfælde, hvor en offentlig nøgle ikke stemmer overens, lukkes systemet med det samme. Dette inkluderer al handel, der standses. \ R \ nBaseFEX Wallets \ r \ n Som nævnt gemmer BaseFEX Bitcoin i en tegnebog, der bruger kold opbevaring og er multisignatureret. Kolde multi-signatured tegnebøger gemmer Bitcoin offline. De kræver desuden flere underskrifter for at alle transaktioner skal finde sted. Inden en udgift på BaseFEX finder sted, skal fem ud af de syv partnere underskrive for transaktionen. \ R \ n \ r \ nBrug af en multi-signatur-adresse var forsætlig for at forbedre sikkerheden. Det hjælper med at forhindre tyveri af midler, hvilket giver sikkerhed for brugerfonde. \ R \ n \ r \ nBaseFEX bruger sin egen platform, som du kan få adgang til online via hjemmesiden eller via mobilapplikationen. Applikationen er fuldt udstyret, hvilket giver mulighed for handler og mere. Du kan downloade den via QR-koden på den relevante side på BaseFEX-webstedet. \ R \ nMarked Disruption Events \ r \ nHvis der opstår en markedsforstyrrelseshændelse (MDE), har BaseFEX et system på plads. Denne MDE kan forekomme, hvis der er en afbrydelse på en børs, der påvirker indeksprisen. Hvis BaseFEX erklærer en MDE, vil den informere kunder om eventuelle ændringer i udløbs- eller afviklingsdatoer for berørte kontrakter. Dette gøres via e-mail samt en MDE-erklæring på BaseFEX Trade-instrumentbrættet. BaseFEX har fuldt skøn, når de erklærer en MDE, hvor alle beslutninger er endelige. \ R \ nBaseFEX tilknyttet program \ r \ nDer er et tilknyttet program fra BaseFEX, som det forventes fra en sådan platform. De tilknyttede selskaber i programmet modtager udbetalinger af delvise provisioner fra deres henvisninger. Disse udbetalinger fortsætter hele livet, så længe henvisningen fortsætter med at bruge BaseFEX. Procentdelen af ​​den provision, som datterselskabet modtager, afhænger af henvisningerne til Bitcoinomsætningen. Den mindste tilknyttede udbetaling er 20 procent af provisionen. For i alt over 1.000 BTC-notioner, der handles på henvisninger, stiger procentdelen til 30 procent. Det går op til 40 procent for beløb over 10.000 BTC. \ R \ n \ r \ nHenvisningerne modtager også fordele i form af en begrænset rabat på gebyrer. Kunder fra BaseFEX, der tilmelder sig ved hjælp af et tilknyttet link, får 10 procent rabat på provision i alt seks måneder. Rabatten gælder på tværs af alle kontrakter. \ R \ nBaseFEX FAQ \ r \ nLigesom de fleste lignende platforme har BaseFEX faktisk en FAQ-side. I stedet for udelukkende at fokusere på at bruge platformen, inkluderer den også nogle grundlæggende uddannelser. Den første halvdel af FAQ-siden er dedikeret til at forklare begreber relateret til evige kontrakter. Der er definitioner af futures og evige kontrakter samt mærkepriser. Der er også oplysninger om, hvordan BaseFEX beregner afregningspriser og evige kontraktpriser. \ R \ n \ r \ n Siden med ofte stillede spørgsmål har et afsnit dedikeret til gearing, herunder forklaringer på vilkår som initial- og vedligeholdelsesmargen. Det næste afsnit fokuserer på likvidation og forklarer, hvordan og hvorfor det sker. Der er også forklaringer på forsikringssvindel, autodeleveraging og relaterede begreber. \ R \ n \ r \ n På dette tidspunkt vender FAQ-sektionen i BaseFEX mere mod traditionelle forespørgsler, du ville forvente. Der er præciseringer relateret til gebyrer, herunder manglen på gebyrer for indskud og udbetalinger. Dette afsnit forklarer også muligheden for refusion af Bitcoin Network-gebyrer og BaseFEX-handelsgebyrer. \ R \ n \ r \ nSiden med ofte stillede spørgsmål på BaseFEX afsluttes med detaljer om indskud og sikkerhed. Dette inkluderer, hvordan du deponerer, minimumsbeløb, tegnebogoplysninger og support. \ R \ n \ r \ n \ r \ nUddannelsesinformation \ r \ n Ud over de korte definitioner og beskrivelser på FAQ-siden tilbyder BaseFEX også nogle andre uddannelsesmæssige Information. Hvis du besøger Docs-sektionen for kontraktspecifikationer, finder du detaljerede beskrivelser af futures og evige kontrakter. \ R \ n \ r \ nSektionen Futures Contract Overview forklarer, hvad futureskontrakter er, herunder muligheden for at bruge gearing med dem. Det går også i detaljer om nøglemekanismerne inden for futuresmarkedet og giver definitioner for hver. Disse inkluderer multiplikatorer, positionsmarkering, vedligeholdelse og initialmargin, basis og afvikling. \ R \ n \ r \ nSektionen Oversigt over evig kontrakt giver lignende oplysninger, men for evige kontrakter. Dette inkluderer en oversigt over den største forskel mellem evige og fremtidige kontrakter, hvilket betyder manglen på udløbsdato og afvikling. Det forklarer også finansieringssatsen. Der er også forklaringer på markedsfunktioner, herunder positionsmarkering, vedligeholdelse og initialmargener, finansiering og finansieringstidsstempler. \ R \ n \ r \ nDenne side indeholder desuden en beskrivelse af finansiering og dens timing på BaseFEX. Det inkluderer ligningen til beregning af finansiering, positionsværdi x finansieringssats plus et eksempel på beregning. Der er yderligere beregningsforklaringer og eksempler på renter og præmier \ / rabatter som en del af finansieringsrenteberegningerne. Dette efterfølges af et eksempel på den endelige beregning af finansieringssatsen. Det afsluttes med forklaringer på finansieringssatslofter, manglen på BaseFEX-finansieringsgebyrer og yderligere eksempler. \ R \ n \ r \ nFor yderligere at udvide det pædagogiske indhold, der er tilgængeligt på BaseFEX, har platformen også et referenceafsnit. Dette er inden for Docs-fanen og har beskrivelser af isolerede og krydsede margener, ordretyper og fair prismarkering. Der er også beskrivelser for automatisk fjernelse, fortjeneste og tab, risikogrænser og marginalterminologi. \ R \ n \ r \ nHver af disse sektioner har sin egen side med detaljer. Der er korte oversigter over de relevante udtryk og begreber øverst på siden efterfulgt af mere detaljerede forklaringer. I tilfælde af termer relateret til beregninger inkluderer BaseFEX både formlerne og eksemplerne. \ R \ nDatasektion \ r \ n \ r \ nFanen Data på BaseFEX-siden indeholder historiske data i forskellige sektioner. Sektionen Finansieringshistorik viser historiske finansieringssatser for hvert symbol, der kan handles på BaseFEX. Dette inkluderer tid og dato, finansieringsinterval, symbol og finansieringssats. Disse historiske oplysninger kan være nyttige til oprettelse af en handelsstrategi. \ R \ n \ r \ nSiden Forsikringsfond viser den daglige forsikringsfondssaldo. Dette er det system, BaseFEX bruger til at overtage uudfyldte positioner, så de ikke går til Auto-Deleveraging System. Fonden er resultatet af likvidationer, der gennemføres med priser, der er bedre end positionens konkursrate. Denne side i datasektionen har en enkel liste over forsikringsfondets saldo i Bitcoin for hver dag. Det inkluderer historiske optegnelser med 145 poster i skrivende stund. \ R \ n \ r \ n ROE Leaderboard viser de 25 bedste handlende baseret på ROE. Oplysningerne på denne side opdateres ikke i realtid. I stedet opdateres det lejlighedsvis, men BaseFEX angiver ikke eksplicit tidsplanen for opdateringer. For hver position viser diagrammet kaldenavnet og ROE. I skrivende stund var den højeste 60.435,85 procent, og nummer 25 var 113,41 procent. Under dette diagram er der en lignende, men en liste over de 25 bedste handlende baseret på fortjeneste. I skrivende stund har den øverste plads 48.8742 BTC som fortjeneste, og den 25. har 1.7809 BTC i fortjeneste. \ R \ n \ r \ n Affiliate Leaderboard viser de 25 bedste tilknyttede virksomheder i rækkefølge efter udbetalinger i BTC. Det viser også kaldenavnet på hvert tilknyttet selskab og antallet af henvisninger, de har foretaget. Disse placeringer opdateres dagligt kl. 00:00 UTC + 00. I skrivende stund er den samlede udbetaling til tilknyttede virksomheder 45.92869244 BTC, et tal vises også på denne side. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAlle ovenstående er vist i sektionen Historiske data på fanen Data. Der er også et afsnit kaldet indekser. Her finder du en side for hver kryptovaluta, der kan handles på BaseFEX. Øverst på siden vil du se forskellige faner for hvert indeks, der påvirker prisen \ / satsen på BaseFEX. Hver indeksfane har derefter en kort oversigt over det pågældende indeks. De fleste har et diagram med historiske data nedenunder, komplet med tidsstempler og datakilder. \ R \ nBaseFEX Customer Support \ r \ nBaseFEX giver klienter flere metoder til at kontakte kundesupport. Mange svar findes i FAQ-sektionen på hjemmesiden, så det er ikke engang altid nødvendigt at kontakte BaseFEX. Når du har brug for support, er den tilgængelig 24 \ / 7. Dette kan gøres via e-mail, Telegram og Twitter. Der er ikke noget telefonnummer til support, der er angivet på BaseFEX-webstedet, som nogle måske ser som mangel. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBaseFEX API \ r \ nBaseFEX har en API tilgængelig via GitHub med et link til det på bunden af ​​hovedsiden BaseFEX. Dette fører dig til den fuldt udstyrede REST API og streaming WebSocket API. Udviklere kan frit bruge disse API-ressourcer. \ R \ nKonklusion \ r \ nBaseFEX giver klienter en måde at handle kryptovaluta-derivater på en enkel måde. Handel kan ske online via hjemmesiden, som er enkel og veldesignet. \ R \ n \ r \ nDer er 11 permanente kontrakter til rådighed til handel med BaseFEX samt futureskontrakter, og mængden af ​​gearing, der tilbydes, er høj (100x). \ r \ n \ r \ nGebyrerne er meget rimelige, ingen gebyrer for indskud eller udbetalinger, og producentens gebyrer er gratis med taktergebyrer på 0,05%. \ r \ n \ r \ nBaseFEX er en nyere handelsplatform, så den har ikke haft tid for at opbygge et godt omdømme online endnu, er det op mod nogle solide konkurrenter i BitMex, PrimeXBT og Deribit, så det vil tage lidt tid at etablere sig. På dette område af handel er tillid en værdifuld del af forretningen – du skal vide, at der ikke er noget lyssky, der foregår bag kulisserne, når du bruger gearing, da likvidation kan koste dig dyrt. \ R \ n \ r \ n handelsskærm, som er godt designet, nem at bruge og fuldt udstyret, inklusive indikatorer og flere diagramtyper. Mangel på en dedikeret mobilapp slipper den lidt ned, men udvekslingen kan bruges på mobil, hvis det er lidt fiddly. \ R \ n \ r \ n Samlet set anbefaler vi, at du kigger på BaseFEX, men vi holder på med at gøre det til en solid anbefaling indtil videre. \ r \ nBesøg BaseFEX","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2019-05-22"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me