Topbevis for indsats (PoS) -valutaer: Hold, valider og tjen

Bevis for indsats

Relativt nyt i kryptorummet og laver dine lektier? Godt for dig. Du er kommet til det rette sted for at lære lidt mere. I dag vil vi tale om interessante kryptovalutaer, du kan satse på. Uden tvivl er et af de første begreber, du møder i økosystemet, ideen om kryptokurvedrift. Og så fører minedrift dig ned ad kaninhullet mod flere tekniske koncepter, som ideerne fra Proof-of-Work (PoW) og Proof-of-Stake (PoS).

Det kan alt sammen virke ret tæt, men det er faktisk ret ligetil, når det kommer til, hvor let det er at få en funktionel læsefærdighed af de pågældende begreber..

PoS er især interessant, fordi en voksende del af kryptokurrencyarenaen i øjeblikket går mod den. Selv Bitcoins forestående Lightning Network-opgradering ser ud til at foregribe et PoS-lignende system, selvom den vigtigste Bitcoin-kæde fortsat vil stole på PoW.

Bevis for indsats

Lad os først kort gå igennem, hvad nøjagtigt Proof-of-Stake er, før vi drejer os for at diskutere, hvad nogle af de mest lovende PoS-projekter er til dato..

PoW versus PoS

Proof-of-Work-konceptet, der blev anvendt på kryptokurver, blev udviklet af tidlige innovatorer i rummet som Hal Finney og Adam Back.

For at oversætte med lægmandssprog er PoW en måde at opnå konsensus blandt de distribuerede parter i Bitcoin-netværket. Levedygtigheden af ​​nework garanteres derefter af Bitcoin-minearbejdere, der låner store mængder computerkraft (og elektricitet i forlængelse) til at løse vanskelige kryptografiske gåder.

Proof-of-Stake er en meget nyere foreslået metode til opnåelse af distribueret konsensus. Levedygtigheden af ​​netværks afhængige af PoS opnås ikke ved minedrift, men snarere ved indsats. Udsætning, enkelt sagt, er netop når brugere holder deres PoS-kompatible kryptokurver i en specialiseret indsatspung.

Staking opnår den samme effekt af minedrift (distribueret konsensus) uden behov for at bruge ublu mængder computerkraft og energi.

Og hvis du “stake” dine mønter, vil du blive belønnet med kryptoudbetalinger løbende, som om du var en minedrift, der “vinder” en blok.

PoS undgår at have hashkraft centraliseret i hænderne på et par mega-minedriftkonglomerater, i det omfang nogen ville få lov til at “stake” deres kryptomønter i teorien ved at lægge X mængde mønter eller ved at låne hvad du vil til en større indsatsbassin.

Top 100 kryptokurver (efter markedsværdi), der i øjeblikket er afhængige af PoS, inkluderer:

 • BitcoinDark
 • BitShares
 • Blocknet
 • KLAMMER
 • Cloakcoin
 • Kroner
 • Diamant
 • Elastisk
 • Fakta
 • GridCoin
 • I / O-mønt
 • Lisk
 • NAV-mønt
 • NEO
 • Nxt
 • OKCash
 • Omni
 • Peercoin
 • PIVX
 • Reddcoin
 • RubyCoin
 • Stjernelys

IndsatsPoS-mønter i top 100 – Billede via csreport

Stakers kan forvente mellem en procent og fem procent afkast over en periode adskillige måneder, for eksempel årligt, på deres indsatte mønter.

Lad os grave lidt dybere ned i nogle af de mest interessante PoS-projekter eller snart kommende PoS-projekter.

Ethereum (kan spille snart)

Ethereum er værd at nævne først, for selvom det stadig er et PoW-projekt for nu, skifter det overhængende til PoS, hvilket vil være en vigtig milepæl for økosystemet i betragtning af, hvordan ETH i øjeblikket er nummer to kryptokurrency i henhold til markedsdækning.

Ethereum er født

Ak, hvis nummer to-kryptoen bruger PoS, følger der mere. Mange flere faktisk. Mange projekter bevæger sig allerede mod PoS, selvom det er en distribueret konsensusmetode, der stadig ikke er blevet testet bredt på nuværende tidspunkt.

Hvis Ethereums skift til Proof-of-Stake går uden problemer og viser sig at være vellykket, bør dynamikken i PoS-mønter, der har en lille samlet del af de 100 bedste kryptokurver efter markedsværdi i modsætning til PoW-mønter, for evigt ændre sig i det omfang, at ”Sliver” skulle blive noget større.

ETHs såkaldte “Casper” -opdatering er, hvad der vil initiere kryptos udvikling til PoS. Når dette er afsluttet, vil ETH-indehavere være i stand til at placere deres midler til tilbagevendende “udbytte” af ether.

Lige nu er det bestemt ikke sat i sten, hvor mange ether der kræves for at satse. Der har faktisk været adskillige numre, der tilfældigt er kastet rundt i samfundet i de seneste uger, men for at være klar: intet er officielt endnu.

Nogle af disse tal har været så høje som at have brug for 1.000 ETH til at satse. Nogle fremskrivninger er så lave som 10 ETH. Et andet nummer, du hører meget, er 32.

Men rolig, hvis du ikke er etherhval. Til sidst skal du være i stand til at kaste i selv små mængder ether i indsamlingsbassiner for at deltage i den nye model.

NEO

NEO interesserer sig, fordi det bruger noget, der kaldes en delegeret byzantinsk fejltolerance (dBFT). Se bort fra, hvor forvirrende det måske lyder ved første øjekast, og tænk bare på dBFT som et optimalt Proof-of-Stake-system.

Og i modsætning til Ethereum har NEO-projektet allerede dette stakesystem på plads.

Det måske mest interessante aspekt af NEO-staking-systemet er dog, at du modtager en anden kryptokurrency helt som din belønning for din service til netværket. Specifikt vinder du “GAS.”

På pressetiden er GAS den 63. største krypto efter markedsværdi og er værd $ 18,50. Ikke dårligt!

Lisk

Ligesom NEO bruger Lisk en anden slags PoS. Lisks distribuerede konsensusmetode kaldes delegeret Proof-of-Stake eller kort sagt DPoS.

Dette betyder, at selv om det er muligt at satse med Lisk, er det kun muligt for de top 101 “delegerede”, hvor disse delegerede bliver stemt om og enige om løbende af samfundet..

Så ikke alle kan satse på Lisk. Du bliver nødt til at knække de 101 bedste delegerede til det. Men projektet bruger stadig en utrolig interessant PoS-model.

Og da Lisk er beslægtet med Ethereum men bygget oven på programmeringssprog JavaScript i stedet for soliditet, kan dets potentielle forestående mainstream-brug få sit dPoS-system til at blive mere og mere populært i de kommende år.

Stratis

Stratis er et C # -baseret kryptoprojekt, der udvindede sin første PoS-blok tidligere på året i maj.

Som Stratis-holdet erklærede triumferende på det tidspunkt:

“Dette er den første dokumenterede og testede forekomst af en Proof-of-Stake blockchain-blok, der er udvundet i C #. Nu vil udviklerne kombinere den fulde node med tegnebogslaget udviklet til Breeze, vores fulde node med PoS vil derefter være klar til en testudgivelse om cirka en uge fra nu. ”

PIVX

PIVX er et projekt, der gaffede sig ud af DASH-blockchain sidste år og har i modsætning til DASH fuldt overgang til PoS-distribuerede konsensus-system.

PIVX-indehavere har fordelen ved ikke at have nogen minimums- eller maksimumhætte til indsats, så du kan satse en hvilken som helst mængde mønter, du gerne vil. Til dette formål tager de den modsatte tilgang til Lisk: enhver og enhver kan satse.

Stakers får et årligt afkast på ca. 4,8 procent med PIVX.

OKCash

OKCash er et ældre kryptokurrencyprojekt, der er startet tilbage i 2014. De er som en af ​​de “OG’er” af PoS, og projektet er orienteret mod at være en mikrotransaktion igennem.

De har et ret imponerende årligt afkast på omkring ~ 10 procent. Det er blandt de bedste årlige afkast, du finder blandt enhver PoS-mønt lige nu.

Alt hvad du behøver at gøre er at flytte dit nødvendige OKCash til en specialiseret pung.

Sidste ord

Der er mange andre pæne PoS-projekter i horisonten, så vi bliver alle nødt til at holde øjnene skrællet.

Nogle ERC-20 tokenhold som OmiseGo (OMG) og ChainLink (LINK) arbejder på indsatsmekanismer, der ser ret seje ud. Masser af spændende ting forude for hele økosystemet ser det ud til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me