Sådan tjener du penge med Bitcoin & Cryptocurrency Lending

Bitcoin-udlån

Folk har lånt hinanden penge i tusinder af år, da det repræsenterer en sikker måde at sætte din kapital på arbejde i bytte for fortjeneste i form af renter.

Det menes, at formel udlån dateres tilbage til det antikke Rom, da banktjenester blev leveret af enten privatpersoner eller pantemæglere, der ville sikre deres udlån ved at holde varer som sikkerhed. Med tiden har markedet udviklet sig til udseendet af banker, som gjorde kreditter mainstream. Kort efter optrådte der onlineudlån. I dag er vi i begyndelsen af ​​en ny æra, da kryptokurrencybaseret onlineudlån bliver et populært valg for kryptofans overalt i verden.

Bitcoin-udlån

Introduktion til Cryptocurrency Lending

Udlån af kryptovaluta repræsenterer en nem og ofte automatisk metode til generering af indkomst baseret på kryptokurrency, som du ejer, men alligevel ikke bruger eller planlægger at sælge på kort sigt. Det kan være ret rentabelt, især i betragtning af at udlånskapital via digitale valutaer kan give brugerne en meget højere rente sammenlignet med traditionelle, bankbaserede opsparingskonti. For eksempel var renten for långivere dagligt så høj som 5% under Bitcoin Cash hårdgaffel, hvilket viser, at det er let at gøre fortjeneste på dette marked.

Hvordan det virker

Udlån af kryptokurver varierer lidt afhængigt af det websted, du bruger, men alligevel er basisideen generelt den samme. Som långiver skal du stille dine kryptokurrencybeholdninger til rådighed til udlån til en bestemt kurs, enten på en børs- eller udlånsplatform. Oftest kan kryptobaseret udlån foretages til to formål: sager om personlig brug og marginudlån. For sidstnævnte, når dine midler er stillet til rådighed, vil en låntager, der mener, at en prisforhøjelse, der er forestående for en bestemt mønt, anmode om at låne nogle af dine midler fra børsen. Hurtigt fremad to (eller flere) dage returnerer låntager kryptovalutaen sammen med renten.

Salt vs Ethlend

Læs vores SALT vs ETHLend Comparison Review

Da kryptolån ofte bruges til marginhandel, er der en frygt udbredt over hele markedet for, om der er nogen risici involveret. Nå, de fleste udlånsplatforme har flere sikkerhedsforanstaltninger på plads for at undgå at miste penge fra forkerte handelsopkald. For eksempel er låntager generelt forpligtet til at have og opretholde en procentdel af sikkerheden, som derefter kan returneres til långiveren, hvis priserne falder. Derudover giver visse børser brugerne mulighed for at låne direkte til børsen snarere end en erhvervsdrivende. Tilsvarende er der også adskillige garantier, der er indført her for at sikre, at midler forbliver sikre på trods af forkerte handelsopkald.

LendingBlock er en ny platform til Cryptocurrency Loans

På grund af dette er den generelle konsensus, at kryptovalutaudlån til marginhandel er ret sikkert. Det er naturligvis ikke risikofrit, men det er sikkert sikkert, så længe långivere ikke investerer mere, end de har råd til at tabe. Dette er et generelt princip, der skal anvendes på alle investeringsbeslutninger, uanset hvilken valuta eller metode, der anvendes.

Fordelene & Ulemper ved udlån

Før du beslutter dig for at blive låntager eller udlåner af kryptokurrency, skal vi se på fordele og ulemper ved at gøre det.

Fordele

 • Oprettelse af en långiverkonto på en udveksling af kryptolåneplatform er generelt let og bør kun tage et par minutter, hvilket gør det til en meget hurtigere oplevelse end oprettelse af en bankkonto eller på udkig efter alternative metoder.
 • Brugere er ikke forpligtet til aktivt at holde øje med deres midler og hvordan de lånes ud. Bedre sagt, kryptolångivere kræver ikke hurtige handlinger i modsætning til daghandlere.
 • Risikoen forbliver for det meste hos låntager. Derfor, hvis de forkorter prisen, og den ender med at stige, vil det være deres tab, snarere end dit. Derudover er udlån relativt sikkert, men alligevel anbefales det, at der lånes små beløb frem for livsændrende beløb. Børser er blevet hacket før, derfor er det vigtigt at kigge efter en velrenommeret platform og aldrig låne mere, end du har råd til at tabe.
 • Automation er konge. De fleste platforme har metoder til at sikre, at midlerne og rentesatserne automatisk betales tilbage til dig. Med andre ord betyder det, at det faktisk er muligt (men ikke anbefales), for brugere at oprette udlånskontoen og derefter lade den køre automatisk for evigt.
 • Med marginudlån låner du ikke en bestemt person, men bidrager snarere med midler til en udlånspulje, som marginhandlere har adgang til. Historien er forskellig, når man overvejer peer-to-peer (P2P) udlånsplatforme.

Ulemper

 • Risikoen er generelt lav, men ting KAN gå galt. Derudover skal du overveje at huske på, at du har at gøre med et marked, der mangler lovgivningsmæssig konsensus. Derfor, hvis relevant, behandles juridiske forhold forskelligt afhængigt af din placering og den jurisdiktion, som udlånsplatformen følger. Banker er dog underlagt jurisdiktionen i det land, hvor deres kontorer er beliggende. Dette kan gøre juridiske forhold lidt ubehagelige.
 • Nogle platforme har tendens til at opkræve høje provisionssatser ud af de renter, der betales af låntagere. Derudover fastsættes rentesatser dagligt og ikke i løbet af et lån. Dette betyder, at din daglige fortjeneste aldrig er garanteret.

Tips til fortjeneste

I betragtning af alt, hvad der er skitseret indtil videre, er det helt sikkert muligt at tjene penge. Der er dog et par aspekter, der skal holdes for øje for yderligere at øge fortjenstmargenerne og samtidig reducere risici.

For eksempel anbefales det, at du ikke låner til bundrente og til lange tidsrammer. Dette sætter dine midler på hold, og hvis der opstår større muligheder, går du glip af det. Med andre ord ønsker de fleste långivere at låne ud deres krypto via en kontrakt med lang varighed til en præmiepris, og sådanne muligheder vil ankomme, forudsat at tålmodighed praktiseres. Dette er den nuværende tendens, da finansiering af langsigtede kontrakter til en lav pris kan være en dårlig beslutning i betragtning af det faktum, at satserne ofte stiger, hvilket fører til, at långivere går glip af.

Sådan tjener du penge med Bitcoin

Læs vores guide til at tjene penge med Bitcoin-post for flere ideer

Det anbefales også at sprede dine lån. Udlån af al din kryptokurrency til en enkelt sats kan fungere, men det øger risici og mindsker chancerne for højere fortjeneste. Ved at opdele lån i blokke og låne dem ud til højere priser og på forskellige tidspunkter kan långivere øge deres fortjenstmargener yderligere.

Sidst men ikke mindst ville et af de mest vigtige tip være at udføre din due diligence. Dette betyder, at du som långiver er ansvarlig for nøje at vurdere markedet, læse vilkårene og betingelserne, forstå risiciene, følge anmeldelser og indsigter indsendt af andre långivere og mere. Til gengæld vil dette øge din forståelse af, hvordan markedet for kryptolån fungerer, samtidig med at det øger din fortjeneste effektivt.

Låneplatforme

På dette tidspunkt er der adskillige udlånsplatforme tilgængelige på markedet, som alle har deres subtile forskelle. Uanset om du leder efter marginhandel eller P2P-udlån, kan du overveje følgende platforme: SALT, Poloniex, EthLend, Bitbond, Othera og Everex. Vi har skrevet guider til nogle af disse platforme som følger:

 • SALT
 • ETHLend
 • SALT vs ETHLend
 • Poloniex

BitBond

Konklusion

Baseret på alt, hvad der er skitseret indtil videre, kan udlån af bitcoin og andre digitale valutaer være en nem måde at tjene en passiv indkomst på, forudsat at det ikke kræver for meget tid eller hurtige beslutninger. Det er også et populært alternativ for folk, der er interesseret i krypto og handel, men alligevel ikke har nok tid til at køre en rentabel dagshandelspraksis.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me