Hvad er BTCPay Server? Gratis og open source Bitcoin betalingsprocessor

BTC-betaling

Bitcoins potentiale som en decentral P2P digital valuta er i mange tilfælde begrænset af udvidelsen af ​​applikations- og designområdet omkring den ældre kryptovaluta. Især med hensyn til købmandsadoption forbliver ældre betalingstjenester meget mere ligetil at bruge.

Bitcoin er en opfindelse af penge, ikke eksplicit betalinger. At fremme dets vedtagelse som betalingsmiddel vil dog gå langt i at styrke dets fremtrædende plads blandt mainstream.

BTC-betaling

Tillid til tredjeparter er sikkerhedshuller, men bekvemmeligheden og fortroligheden af ​​etablerede tredjeparts tjenester i betalingsbehandling er vanskelig for Bitcoin at overvinde som en populær censurbestandig valuta uden mellemled. Imidlertid udvider BTCPay Server hurtigt sit funktionssæt til at give et brugervenligt og levedygtigt alternativ til ældre betalingsbehandlingssystemer.

BTCPay-server er en open-source, P2P betalingsprocessor til Bitcoin og andre kryptovalutaer, hvor brugere selv kan være vært for deres egen server og effektivt behandle deres egne betalinger. Projektet har utallige fordele for handlende, og det er et kraftfuldt værktøj til at påvirke yderligere vedtagelse af Bitcoin ved at fremhæve dets fordele for murstenbutikker, e-handelsplatforme og andre online-leverandører.

Selvhostet, open source-betalingsbehandling

Betalingsbehandling har længe været domineret af magtfulde virksomheder som Visa og Mastercard, der driver deres egne servere, der er integreret med konventionelle banksystemer til at behandle debet- / kreditkortbetalinger online og på salgsstedet. Fra forretningsperspektivet kan behandlings- og servicegebyrer opkrævet af virksomheder som Visa dog undertiden blive en presserende økonomisk byrde.

Kroger’s Smith’s Food and Drug stores for nylig annonceret at de holder op med at acceptere Visa-kreditkort på grund af de høje transaktionsgebyrer – som Visa planlægger at stige snart. Beslutningen om at flytte fra Visa fremhæver den negative vægt, som transaktionsgebyrer kan have på bundlinjen for en virksomhed, især mindre virksomheder.

BTCPay Server er en open source projekt, der er vokset imponerende det sidste år. Det er ikke frihedsberøvende og opkræver ingen gebyrer for dets brug. Projektet er designet omkring at give handlende (og generelle Bitcoin-brugere) en metode til at acceptere kryptovaluta-betalinger uden mellemled og fokus på privatliv, sikkerhed og censur-modstand.

BTCPay Server tilbyder i øjeblikket ikke fiat-konvertering, fordi de understreger ingen KYC / AML og privatliv, men det ikke-depot, P2P og ingen transaktionsgebyrer udgør en overbevisende mulighed for virksomheder og købmænd, der ønsker at gå over fra tjenester som Visa og Mastercard. Brug af BTCPay Server behøver heller ikke at være gensidigt eksklusiv med ældre betalingsskinner. Betalingsknapper og kryptokurrencyfaktureringsmuligheder kan fungere som ekstra funktioner i e-handelsbutikker via enkle plugins.

Der er helt sikkert nogle variabler, der skal tages højde for, såsom manuel konvertering af Bitcoin til fiat og den lille delmængde af Bitcoin-brugere, men fordelene ved BTCPay Server er tydelige – og fiat-konvertering er endda på deres køreplan.

På et højt niveau er BTCPay Server et automatiseret faktureringssystem, hvor brugerne kan vælge at gå ned to veje med tjenesten – selvhostet betalingsbehandling eller tredjeparts betalingsbehandling. Selvhosting anbefales, da du ikke behøver at stole på en anden parts server, men kræver en vis teknisk viden for at konfigurere.

Opsætning af BTC-betalingsserver

Projektets dokumentation har omfattende trinvise instruktioner til valg af implementeringsmetode. Selvhosting kræver, at du kører din egen server med anbefalet hardware hvor du kan oprette et ubegrænset antal butikker på serveren. Tegnebogen er direkte indbygget, er ikke frihedsberøvende, de private nøgler uploades aldrig til serveren, og du kan endda behandle betalinger til andre.

Hardware-tegnebøger kan integreres med den indfødte BTCPay Server-tegnebog, og fakturering administreres via en brugervenlig grænseflade.

Den anden mulighed, når du bruger BTCPay Server, bruger en tredjeparts server. Flere tjenesteudbydere er vært for serverforekomster, som købmænd og brugere kan oprette BTCPay Server-butikker på. Selvom butikker, der er bygget på tredjepartsinstanser af BTCPay Server, ikke er så sikre som selvhosting, afslører de ikke den private nøgle for butikschefer, der kræves ingen transaktionsgebyrer, betalinger modtages direkte i butikschefens tegnebøger, og udviklere kan endda bygge applikationer på øverst på BTCPay Server.

At stole på tredjeparts serverforekomster er mere ligetil for begyndere og kan være nyttigt, når flere brugere bliver ombord. Nogle nøglefunktioner som f.eks. Lightning Network, tegnebogsscanning og adgang til serverindstillinger er ikke tilgængelige ved brug af tredjepartsværter.

Forskellige implementeringsmuligheder inkluderer Web, Microsoft Azure, Docker, Google Cloud, brugervejledning, Tredjeparts og hardware. BTCPay Server leverer en demo af grænsefladen til oprettelse af butikker og interaktion med serverne på deres websted.

Funktioner og fordele

BTCPay Server har et rigt funktionssæt, der gradvist udvides og giver nogle unikke fordele for brugere af projektet.

Først og fremmest er BTCPay Server gratis og open source. Det er ikke et tredjeparts depotfirma og opkræver ingen gebyrer. Sælgere, der bruger tjenesten, modtager betalinger direkte fra forbrugerne uden mellemmænd. Derfor er der ud over transaktionsgebyrerne on-chain for den anvendte kryptokurrency ingen transaktions- eller servicegebyrer for handlende – en enorm forbedring i forhold til udbydere som Visa og Mastercard.

Brugere bevarer fuldstændig kontrol over deres private nøgler, og selv med tredjepartshosting udsættes de ikke for operatøren af ​​serveren. Som en ikke-frihedsberøvende tjeneste er sikkerhed primært afhængig af brugeren for at beskytte deres private nøgle – kun xpubkey kræves af BTCPay Server for at generere betalingsfakturaer.

Dette falder sammen med projektets fortrolighed med hensyn til privatlivets fred, da der ikke kræves nogen KYC / AML, og kun e-mails er nødvendige for at blive registreret hos tjenesten. Kun relevante data for transaktionen mellem sælger og forbruger deles. BTCPay Server genererer endda automatisk en ny adresse til hver faktura, hvilket fjerner potentialet for almindelige almindelige privatlivsfejl, hvor brug af den samme adresse kan føre til let identificerbare oplysninger om en bruger.

Alle kan distribuere en BTCPay-server: Projektet er decentraliseret og åbent for enhver købmand eller almindelig kryptokurrencybruger at prøve. Det får sin censurmodstand fra Bitcoin og det faktum, at det er open source, hvilket betyder, at brugerne hurtigt kan distribuere og geninstallere serverforekomster – ingen styrer det bortset fra hver uafhængige bruger, der kører softwaren..

Nogle af de meget praktiske funktioner i BTCPay Server er, at den er kompatibel med flere af de mest populære e-handelsplatforme, herunder WooCommerce, Drupal, Magneto og PrestaShop. Ved hjælp af et simpelt plugin kan BTCPay Server integreres med et par klik, hvis du følger trin-for-trin guide.

Brugere har endda bygget webbaseret salgsbetaling løsninger ved hjælp af projektet. Murstensbutikker kan udnytte PoS-appen til at acceptere kryptobetalinger, og der er en betalingsknap til modtagelse af faste donationer.

Endelig er BTCPay Server det kompatibel med Bitcoins Lightning Network (LN), som giver brugerne mulighed for at reducere transaktionsgebyrene på kæden for at modtage Bitcoin-betalinger. BTCPay Server tilbyder både c-lyn (Blockstream) og LND (Lightning Labs) implementeringer af LN. Projektet giver trin-for-trin vejledninger til opsætning af en LN-node, som kræver lidt mere teknisk erfaring, og du kan endda forbinde BTCPay Server til Lapps bygget på Lynopladning.

Konklusion

Projekter som BTCPay Server er kritiske for den fremtidige succes og vedtagelse af Bitcoin, fordi de tilbyder meget praktiske funktioner til organiske vækstområder – alt imens de forbliver i tråd med den censurresistente vision for Bitcoin. Selvom det for øjeblikket ikke er realistisk for de fleste købmænd at begynde en grossistovergang til BTCPay Server, kan det tilbyde en vigtig velsignelse for virksomheder i hyperinflationsstater som Venezuela eller som en ekstra betalingsmulighed, der udsætter købmænd for et nichepublikum.

At holde Bitcoin er ikke ideelt for handlende i øjeblikket på grund af dets volatilitet, så det vil være interessant at se, hvordan udvekslingstjenester og fiat-konverteringer tilpasser sig og integreres med lignende BTCPay Server. Indtil videre repræsenterer BTCPay Server et andet vigtigt værktøj for Bitcoin-brugere, der supplerer vedtagelsen uden at gå på kompromis med fortællingen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me