Cryptocurrency & Hedgefonde: Låsning af de institutionelle penge

Institutionelle investorer i kryptovaluta

Investering i kryptovaluta har – indtil nu – været en højrisikovirksomhed med høj gevinst, hvor privatpersoner udgør størstedelen af ​​det åbne marked.

Dette skyldes flere sammenfaldende faktorer. Kryptovalutaer har en relativt adgangsbarriere på grund af pris og den teknologiske mur, der omgiver dem. Som et resultat er størstedelen af ​​investeringerne foretaget af relativt teknologikyndige personer, der bidrager med relativt små dele af deres personlige indkomst. Selv såkaldte hvaler fungerer typisk på personlige kontanter.

Den gyldne pris for investering i kryptokurrency har altid været de enorme summer, der er låst i institutionelle investeringsmidler, som hedgefonde. I en hedgefond samler akkrediterede investorer deres penge til investering i fondens ofte komplekse portefølje.

Hedgefonde med kryptovaluta

Disse fonde har tendens til at være konservative og prioriterer investorernes afkast og sikkerhed frem for massive gevinster. Hedgefonde er også stærkt bundet til regeringens regulering. Dette har indtil for nylig gjort dem dårligt egnet til kryptokurrencymarkedet. Ganske enkelt er hedgefonde ikke rigtig designet til at klare tocifrede procentsvingninger i en daglig periode, og kryptokurrencymarkedet fungerer stadig meget i et lovligt vildt vest.

Efterhånden som markedet modnes, bliver kryptokurrency imidlertid mere attraktiv for institutionelle investorer, og nogle projekter er endda specifikt rettet mod at bringe disse masser af investeringspenge ind på markedet. Vi vil tage et kort kig på tilstanden af ​​kryptokurrency-hedgefonde, der investerer og gennemgå et par af de nye projekter.

Markedets tilstand

Markedets tilstand kan måske bedst opsummeres af handlinger fra billionaire investor Steven Cohen. Cohen besluttede for nylig at bakke op om Autonomous Partners ‘blockchain-hedge fund-investeringsprojekt. Autonome investorer blev grundlagt i slutningen af ​​2017 for at producere en institutionel investering blockchain-platform, der prioriterer skalerbarhed, infrastruktur og adgang til privatlivsmønter.

Steven Cohen

Steven Cohen, billede fra Bloomberg

Cohen nægtede at kommentere direkte på investeringen i en historie af magasinet Fortune, men lederen af ​​de autonome partnere, Arianna Simpsons, kaldte Cohens likviditetsinjektion som en tillidserklæring i kryptovaluta-hedgefondens investeringsindustri.

Hun tilføjede, at den endelige form og form for investering i kryptokurrency-hedgefonde stadig er usikker, men der er stor begejstring i rummet.

“Det er stadig op i luften, hvis folk vil gøre en række ting på blockchain,” fortalte hun Fortune. ”Vi finder stadig ud af, hvad der skal gøres, og hvad ikke. Men det er klart, at de vil handle, og de vil spille spil. “

Overordnede projekter

Autonome partnere fører afgiften til investering i kryptokurrency-hedgefonde fra hedgefondssiden. En hel del crypto-first-projekter sigter mod at bryde ind på den institutionelle investeringsarena ved først og fremmest at prioritere kryptoteknologien..

CG Blockchain‘S Blockchain Terminal – eller BCT, efter dens oprindelige token – sigter mod at skabe et cryptocurrency-økosystem, der er specielt rettet mod institutionelle investorer.

BCT håber, at institutionelle investorer vil bruge økosystemets decentrale applikations- og platformværktøjer til handel med hedgefonde. I det væsentlige indsamler BCT data fra kryptovalutaudvekslinger, sociale medier og udgivelser af møntudbydere til sine brugere. Disse data kan derefter bruges til at handle, understøttet af platformens såkaldte ComplianceGuard-sikkerhedsskjold, en dual-purpose cybersecurity-pakke og et overholdelsesværktøj.

Quantopian er et andet projekt, der opererer i den institutionelle investeringssfære, men ikke helt så direkte som Blockchain Terminal. Quantopian fungerer som en handelsalgoritmemarked.

“Vores mål er at gøre algoritmisk handel tilgængelig for alle – uanset din placering, baggrund eller erfaring,” sagde udviklerne på projektets hjemmeside. ”Vi leverer værktøjerne, dataene og kapitalen – alt hvad du behøver at tænke på er strategien. Og hvis du finder en idé, der er vellykket, vil vi have dig til at dele i handelsoverskuddet på en kapitalallokering. ”

Dette er en slags sideindgang i verdenen af ​​institutionelle investeringer, men det er et tegn på, at markedet vokser i kompleksitet. Den slags kompleksitet vil være afgørende for potentielle investorer at være vidne til.

Numerai tager denne form for kompleks handel et skridt videre med indførelsen af ​​kunstig intelligens. Kunstig intelligens og blockchain passer perfekt. Blockchain-teknologi kan hurtigt gemme og manipulere store mængder data. Men at sortere alle disse data er en opgave, der er bedst egnet til kunstig intelligens. Kombinationen af ​​de to, når de anvendes til institutionel investering, kunne give institutionelle investorer en tydelig fordel i forhold til traditionelle handelsplatforme, ifølge Numerai-grundlægger Richard Craib.

”Når du først har en model i økonomi, der fungerer, skjuler du den. Du skjuler de teknikker, du brugte til at bygge den. Du skjuler de metoder, du brugte til at forbedre dine data. Og vigtigst af alt skjuler du dataene. Det økonomiske incitament til hemmeligholdelse er stærkt, ”sagde Craib på projektets hjemmeside. ”Men da jeg lærte om homomorf kryptering, var jeg motiveret til at finde en måde at bruge kryptografi til at dele mit datasæt med andre maskinindlæringseksperter. Jeg troede, at hvis jeg kunne dele dataene, kunne andre mennesker en dag bygge bedre modeller end mine. Så jeg startede Numerai, den første hedgefond, der giver sine data gratis med strukturbevarende kryptering og giver mulighed for åben deltagelse af dataforskere over hele verden. ”

At bringe open source-datavidenskab til investeringsverdenen giver tillid til den ofte forvirrende teknologi omkring blockchain, hvilket forbedrer både dens ydeevne og dets PR.

En forlegenhed af rigdom

Kombinationen af ​​kryptos relative nye status til investorverdenen og de institutionelle investorers store kapitalreserver kan betyde enorme overskud – pinligt enormt – mens markedet forbliver relativt uudnyttet. Blockchain investeringsadvokat John Lore fortalte Business Insider at mindst en af ​​hans hedgefondsklienter følte behovet for at undskylde ham på grund af den store mængde kontanter, hans fond havde skabt.

”Nogle af dem får mig til at føle mig dårlig med min egen nettoværdi og hvad jeg har gjort med mit liv. Jeg havde endda en fondsforvalter undskyldt for at tjene så mange penge og sagde, at han ville donere meget til velgørenhed, ”sagde Lore til Business Insider. ”De ville have lagt omkring $ 600.000, og de sad i januar på over 8 millioner dollars. Min søn tog et kig på det og besluttede, at han skulle blive en kryptovaluta-manager. ”

Lores New York-baserede Capital Fund Law Group har set en stor stigning i institutionel investorinteresse i blockchain hedgefondsmarkedet, tilføjede han.

“Der er meget efterspørgsel, men jeg tror lige nu, at der er meget behov for uddannelse,” sagde Lore. ”Aldrig har der været en mere forskelligartet gruppe af potentielle ledere kommet til os. Disse er ikke kun alle tidligere købsanalytikere i investeringsbanker, de kommer fra alle forskellige aspekter. ”

Institutionelle investeringspenge har været en slags hellig gral for kryptoinvestorer, der mener, at den øgede likviditet, der ville bringe markedet, vil øge den samlede markedsstabilitet og dermed tiltrække endnu flere investorer med endnu dybere lommer.

Selvom investering i kryptokurrency-hedgefonde stadig er i sin barndom, ser interessen på begge sider af ligningen sandsynligvis ud til at skubbe kryptoinvesteringssfæren ind i nye – og meget større – finansielle kredse i en relativt kort periode.

Referencer

  1. https://masterthecrypto.com/cryptocurrency-new-asset-class-institutional-investors/
  2. http://fortune.com/2018/07/12/steven-cohens-bitcoin-crypto-autonomous-partners/
  3. https://venturebeat.com/2018/03/26/blockchain-project-aims-to-disrupt-hedge-fund-investing/
  4. https://www.quantopian.com/faq
  5. https://numer.ai/hjemmeside
  6. http://www.businessinsider.com/crypto-trader-hedge-fund-making-so-much-poney-2018-6

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me