Uttråkad med Bakkt? Vinst på den hetaste Bitcoin-handelsplattformen just nu

PrimeXBT

Ända sedan det tillkännagavs för första gången i augusti 2018 har Bakkt varit ett samtal för kryptovalutasamhället. Crypto-handlare och investerare förväntade sig att Intercontinental Exchange’s första Bitcoin-handelsplattform någonsin skulle ha en sådan inverkan på marknaden och Bitcoins utbud, att den nästan omedelbart skulle antända nästa bull run och skicka Bitcoin till en ny all-time high.

Den 23 september lanserades Bakkt, och det har inte bara misslyckats med att få Bitcoin att starta som en raket vid nästa tjurkörning, men Bitcoin har också kraschat och sjunkit över 20% sedan sin svaga debut och plattformens handelsvolym hittills har varit mildare nedslående.

PrimeXBT

Observera: Detta är ett sponsrat inlägg

En anseende som smyckats av upprepade förseningar

Under hela björnmarknaden var det en händelse som kryptoinvesterare hade höga förhoppningar om, lanseringen av Bakkt, från moderbolaget till New York Stock Exchange. Men plattformen såg flera förseningar som utan tvekan sårade spänningen kring lanseringen. Tron bland samhället var att när institutionella investerare kunde exponeras för fysiskt avvecklade Bitcoin-terminskontrakt skulle det ha en dramatisk inverkan på utbud och efterfrågan på Bitcoin.

Bitcoin är hårt begränsat så att endast 21 miljoner BTC någonsin kan existera, vilket ger det ett knapphetsattribut som liknar guld. Eftersom fler och fler institutionella investerare med hög förmögenhet köpte upp Bitcoin-baserade kontrakt var tanken att efterfrågan skulle börja överträffa det redan knappa utbudet, och Bitcoins pris skulle explodera som ett resultat.

I väntan på vad lanseringen av en så viktig plattform som Bakkt skulle ha på marknaden och priset per BTC, började investerare köpa upp Bitcoin i början av 2019, vilket fick tillgången att gå på ett kraftfullt paraboliskt rally.

Det var inte förrän i augusti 2019, ungefär ett år senare när Bakkt tillkännagavs för första gången, att Bakks VD Kelly Loeffler meddelade lanseringsdatum för plattformen. Kryptosamhället glädde sig över att dagen de hade efterlängtat äntligen skulle vara här den 23 september 2019.

Bakkt lanserar till Abysmal handelsvolym

23 september anlände, men Bakkt har i slutändan misslyckats med att få den inverkan som kryptovalutasamhället hade förväntat sig och har bara upplevt en extremt knapp volym av Bitcoin-kontrakt som handlas.

#bitcoin kraschar, vill veta varför?

Jag har intrycket av att det är Bakkt besvikelse, folk förväntade sig massor av volym omedelbart och det var inte där. Därför drar de som köpte som förberedelse för detta nu bara lite. Jag slår vad om att vi kommer att studsa tillbaka #btc

– Crypto Lucifer Software (@LuciferSoftware) 25 september 2019

Under den första veckan av plattformens lansering handlades den under 1000 BTC eller 5,8 miljoner dollar i Bitcoin-handelsvolym. Även om detta kan låta betydande för många, men som jämförelse, den första dagen av handeln ensam, lanserade CBOE med $ 73,61 miljoner eller 3969 BTC, medan CME lanserades med $ 100,66 miljoner i handelsvolym eller 5270 BTC. Bakks första dag var pinsamma 0,71 miljoner dollar eller 72 BTC. PrimeXBT – en populär Bitcoin-baserad marginalhandelsplattform, handlar ungefär 350 miljoner dollar varje dag.

Bakkt är en plattform för institutionella investerare med massiv förmögenhet, vilket gör bristen på handelsvolym ännu mer uppenbar. Det orsakade att kryptomarknaden snabbt insåg att Bakkt inte kommer att ha det otroliga inflytandet över Bitcoin-priser de hade hoppats på. Åtminstone inte under många år framöver.

En besvikelse i Bakkt orsakade massiv Bitcoin Selloff

När kryptoinvesterare upptäckte hur dålig handelsvolymen och intresset för Bakkt var, genomsyrade kryptomarknaden besvikelse. Samma dag som Bakkt lanserades, bröt Bitcoin-priset under 10 000 dollar, och nästa dag sjönk Bitcoin-priset med en enorm 18% på en dag och sjönk till ett lågt av 7 800 dollar innan den ledande kryptotillgången studsade.

Många söker fortfarande efter ett svar för $ BTC krascha

Sekvensen är enkel

# 1 Större tidsramkonsolidering (triangeln 2019)

# 2 Stoppar konsolideras vid kanterna av intervallet

# 3 Range väntar på upplösning för att se vem som vinner

# 4 Bakkt besvikelse är en utlösare för att gå lägre pic.twitter.com/vBITEN5jqg

– Alex Krüger (@krugermacro) 25 september 2019

Hittills har alla studsande Bitcoin-priser försökt att samlas upp avvisats av extremt baisseartat säljtryck, och försäljningen kommer sannolikt att fortsätta eftersom fler och fler kryptohandlare säljer sin Bitcoin i vinst.

Men bara för att priset på Bitcoin sjunker och Bakkt-lanseringen är tråkigare än någon någonsin kunde ha förväntat sig, betyder det inte att investerare och handlare behöver drabbas av ytterligare förlust i Bitcoins värde.

PrimeXBT-handlare tjänar på Bitcoin-prisfall, medan andra väntar på Bakkt

En del av anledningen till PrimeXBT: s massiva handelsvolym jämfört med Bakkt beror på de kraftfulla handelsverktyg som erbjuds av plattformen, som gör det möjligt för handlare att tjäna på Bitcoin oavsett om priset faller eller stiger.

På PrimeXBT skulle handlare som öppnade en kort position på 100 gånger på Bitcoin dagen för lanseringen av Bakkt ha gjort en betydande vinst på bara 48 timmars handel. På dagen för lanseringen av Bakkt föll Bitcoin-priset med 20% under de närmaste två dagarna. Med kraften av 100x hävstångseffekt skulle samma korta position ha resulterat i en vinst på 2000% från Bitcoins fall.

I stället för att fortsätta vänta på att Bakkt ska tända nästa tjurkörning på kryptomarknader så att de kan tjäna pengar på spotpriser som går upp, utnyttjar handlare fullt ut den nuvarande volatiliteten och gör en betydande vinst, allt medan Bitcoins pris faller. Det får PrimeXBT: s handelsvolym att öka medan Bakkt fortsätter att kämpa.

Till skillnad från investerare kan handlare tjäna pengar i vilken marknadsmiljö som helst, oavsett om det är en nedåtgående trend på björnmarknaden, en uppåtgående trend på tjurmarknaden eller om en tillgång handlas inom ett snävt handelsintervall medan den konsolideras inför nästa stora drag. PrimeXBT tillhandahåller alla finansbranschens bästa handelsverktyg, inklusive inbyggd kartläggningsprogramvara, avancerade ordertyper och så mycket mer, för att säkerställa att handlare är redo för marknadens nästa drag med ett (Bit) mynt.

PrimeXBT erbjuder också handlare exponering mot marknader utanför Bitcoin och kryptovalutor genom att presentera traditionella finansiella tillgångar som guld, silver, råvaror, aktieindex och världens mest populära valutor. Alla tillgångar är till och med tillgängliga via plattformens nya mobilapp och kommer att fungera med plattformens kommande fondförvaltningsmodul, kallad Covesting-modulen..

Slutsats: Vänta inte på nästa tjur som ska tjäna pengar

Låt dig inte fastna i ogrundad hype som Bakkt-lanseringen, eller sitta och vänta på att nästa tjurkörning ska ta form för att äntligen kunna dra nytta av Bitcoin och kryptomarknaden. Registrera dig istället för PrimeXBT och dra full nytta av den volatilitet Bakkt-besvikelsen förde till marknaden och dra nytta av både stigande och fallande Bitcoin-priser med den hetaste handelsplattformen på marknaden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me