Quras i spidsen for Blockchain i Japan

Quras

Det er ingen hemmelighed, at Asien har været en stor drivkraft bag blockchain-revolutionen i nogen tid nu. Med det globale blockchain-marked forventes at vokse med en CAGR på 80% at nå 42 mia. USD i 2024, tilskrives den største drivkraft for væksten Asien-Stillehavet.

Og da Coinbase udvider sine tjenester i det større Asien, mens butikker i Hong Kong begynder at acceptere kryptokurver under politiske protester, ser vi en omfavnelse af blockchain og kryptokurrency fra alle vinkler.

Quras

Bemærk: Dette er et sponsoreret indlæg

Med de forskellige regeringsopfattelser af kryptokurver mellem Vesten og Fjernøsten ser Asien ud til at sætte tempoet med mere sund fornuftbestemmelser uden at stimulere innovation, mens retssager og efterforskninger fanger mange overskrifter i USA.

Tidligere denne måned blev Busan, Sydkorea erklæret en “reguleringsfri” zone til blockchain-udvikling af den sydkoreanske regering. I Kina siges det, at den nationale centralbank er det tæt på at lancere deres egen digitale valuta, med øget haster takket være Facebooks meddelelse om Vægten. Mens Rakuten, der driver Japans største markedsplads og internetbank, lige lancerede deres egen krypto-udvekslingsplatform den 19. august.

Fra et teknologiudviklings-, investerings- og lovgivningsmæssigt perspektiv har Asien indtaget førersædet som kontinentet, der fremmer blockchains vækst i en overskuelig fremtid.

Japan i fokus

Mens nogle asiatiske lande har haft store udfordringer med at strukturere regulering og love omkring vores industri, har andre taget en langsom og stabil tilgang med håb om en stor udbetaling på lang sigt. Tag Japan for eksempel, som blev den første nation til at regulere kryptovalutaer i 2017. Siden da har Japan lettet ny regulering over tid og er nu i et tempo for at sætte globale benchmarks med vedtagelsen af ​​cryptocurrency-love, der vil træde i kraft i foråret 2020. regeringen håber, at større regulering fører til, at flere institutionelle investorer deltager i markedet, mens de afskrækker dårlige aktører.

At være verdens tredjestørste økonomi efter BNP har Japan muligheden for at blive en førende leder inden for blockchain-industrien, da det samlede marked fortsat modnes. Og med opbakning til blockchain-teknologi fra Japans centralbank, Bank of Japan, bør vi fortsætte med at se japansk-baserede blockchain-projekter, der er velsignet af regulatorer og bakket op af store traditionelle virksomheder.

Crypto-udvekslinger, protokoller og mineselskaber har ført blockchain-afgiften i Japan i de sidste par år med bemærkelsesværdige virksomheder, herunder Væske, LayerX, TomoChain og bitFlyer. Japans højt kvalificerede, højteknologiske arbejdsstyrke er naturligt tiltrækket af blockchain-udvikling med udviklingsmøder og arbejdsmuligheder i overflod.

Da Japan kommer mere og mere i fokus på den globale blockchain-scene, er et af de mest forventede blockchain-projekter, der kommer ud af landet, Quras.

Introduktion til Quras

Som en ‘privacy 2.0’ protokol, Quras er verdens første offentlige blockchain, der tillader anonyme transaktioner i smarte kontrakter. Da gennemsigtige, offentlige blockchains har ført til restriktiv funktionalitet og begrænsede brugssager, har Quras implementeret to dokumenterede fortrolighedsteknologier for at give brugerne mulighed for at vælge det passende privatlivsniveau til deres data.

Quras er allerede ganske kendt i Japan. Efter at have brugt over 2,5 år på at udvikle protokollen, har Tokyo-baserede Quras rejst over $ 15,5 millioner, mens de opbyggede et samfund af udviklere og ‘ambassadører’, der i alt over 50.000 mennesker. Virksomheden deltager aktivt i det større blockchain-samfund ved regelmæssigt at være vært for deres egne udviklermøder regelmæssigt, mens de deltager i større konferencer, såsom Japan Blockchain Week, World Blockchain Forum og BlockShow Asia.

Virksomheden var bygget på filosofien om det fælles gode. Mens Aristoteles måske har gjort begrebet ‘fælles bedste’ berømt, sigter Quras-platformen mod at opnå fælles gode ved at omfavne en pluralistisk samfundsmodel og forskellige aspekter deraf og ved at give alle Quras-brugere mulighed for at vokse sammen med platformen til fordel for vores større samfund. ”At styrke og stimulere enkeltpersoner, der deltager i vores samfund, mens vi arbejder sammen for at skabe langsigtet bæredygtighed, er en del af Quras-mantraet,” siger Shigeki Kakutani, administrerende direktør for Quras..

Ved at kombinere det bedste, som offentlige og private blockchains har at tilbyde i en, gør Quras blockchain en stærk sag for at være den foretrukne blockchain for større virksomheder såvel som opstart af dApps. Ved at bruge både nul-vidensbeviser og ringesignaturer for privatlivets fred giver Quras sine brugere muligheder i den måde, hvorpå transaktionshemmeligheden håndteres, samtidig med at den understøtter et sikrere privat digitalt ID. Vedtagelse af digitalt ID åbner døren for overholdelse af regler og større brugssager. Quras er stærkt fokuseret på vedtagelse af protokoller ved at opbygge og samarbejde med virksomheder med fokus på at opbygge IoT, sundhedsvæsen, økonomi, detailhandel og supply chain-applikationer.

Mod det uendelige univers

 I betragtning af underliggende usikkerhed fastgjort mod de globale aktiemarkeder, herunder en handelskrig mellem USA og Kina, fortsætter løfterne om en mere gennemsigtig, beskyttet og demokratiseret fremtid i Asien. Og efterhånden som blockchain-indflydelse vokser, og traditionelle industrier begynder at markedsføre teknologien, vil den rigtige adoption helt sikkert følge.

Japan er et af de mest fremtidsorienterede lande for kryptokurrencybestemmelser, mens deres regering lægger fokus på at flytte den større nation ind i et kontantfrit samfund. Mange selvregulerede blockchain-organisationer arbejder aktivt med japanske regulatorer for at skabe rammer for forskellige former for blockchain-virksomheder og applikationer.

I betragtning af det momentum og omdømme, som Quras har opbygget, bør vi forvente, at de får flere overskrifter inden 2019 er slut. Med virksomhedens vedvarende mission ‘at forbedre privatlivets fred, sikkerhed, skalerbarhed og brugervenlighed til at fremme virkelige blockchain-brugssager’ er Quras-protokollen lige ved at komme i gang, som de siger, til uendelig og ud over.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me