Grundlægger til Blockchain roser Electroneum: Sammenligner dets sikkerhed med Bitcoins

Elec

  • Scott Stornetta sammenligner Bitcoin og Electroneum
  • Den verdenskendte videnskabsmand fremhæver arbejdet med den britiske baserede 0.

Dr. Scott Stornetta er blockchain medopfinder citeret i Bitcoin hvidt papir skrevet af Satoshi Nakamoto, der oprettede den første kryptovaluta i 2009.

Den verdensberømte videnskabsmand betragter sig selv som den person, der “har brugt længere tid på at tænke på blockchain end nogen anden på planeten. Jeg har et virkelig langsigtet perspektiv på denne teknologi. ”

Elec

Hans synspunkter på Electroneum

Stornetta mødtes for nylig med Electroneum CEO Richard Ells, og under en samtale fortalte han ham, ”Jeg forstår, hvad du laver med Modereret Blockchain og din unikke Bevis for ansvarlighed protokol.

”Jeg er glad for at erkende, at du har forstået bredden af ​​designrummet. Også, at du er fleksibel nok og fordomsfri nok til stadig at udforske, hvordan man får balance i blandingen. Og det er noget, jeg er i stand til at opmuntre helhjertet. ”

Han fortsatte med at sige, at mange kryptokurrencyprojekter afviser tanken om at blive lovgivningsmæssig kompatibel. Andre, sagde han, søger ikke måder at tilføre værdi på, som det er Electroneum for slutbrugeren. Mange flere, sagde han, afviser også at kombinere funktioner i decentralisering og centralisering for at gøre deres kryptokurver mere sikre og miljøvenlige.

 Hvad appellerer til Stornetta om Electroneum

Dr. Stornetta forklarede hvad for ham er så tiltalende ved Electroneum: Jeg beundrer især virksomheder, der har et langsigtet mål, der er mere end profit-maksimering, men det er faktisk et kollektivt bedre. ”

”Jeg beundrer samtidig virksomheder, der er fleksible med hensyn til deres måde at komme herfra og derfra. Dette inkluderer at finde måder at sameksistere med det lovgivningsmæssige miljø frem for at forsøge at undergrave det. Find også måder til at oprette reelle brugssager til folk, der ikke kender en hash-funktion fra et hul i jorden. ”

For det første sagde han, Electroneum har en “langsigtet ambition om at gøre godt og klare sig godt. ”For det andet har Electroneum en pragmatisk tilgang til at omfavne eksisterende spillere, herunder regerings- og lovgivningsaktører, for at finde en måde at eksistere på. Og for det tredje har du en praktisk måde at gøre dette til øjeblikkelig værdi for slutbrugeren. Disse tre ting synes jeg er essensen af ​​vellykkede udforskninger i det, hvad jeg vil kalde det bredere blockchain-rum. ”

Electroneums GigFair-projekt

Richard Ells forklarede Electroneums GigFair-projekt. Dette svarer til online-markedet for freelance-tjenester Fiverr på mange måder, bortset fra at den låser den globale digitale økonomi for verdens ubankede af betalende tjenesteudbydere i ETN-kryptovaluta med meget lave gebyrer.

Scott Stornetta sagde GigFair er en fantastisk måde at tilføre værdi til Electroneums slutbrugere.

”Electroneum skaber meget værdi for slutbrugeren. Så for mig er det faktum, at du har brugere, der på meget kort sigt kan se evnen til at indse en værdi. Desuden betyder det faktum, at dit system grundlæggende er bæredygtigt på lang sigt, at dit projekt adskiller sig fra så mange andre, ”sagde han.

Han understregede, at Electroneum gør det muligt for mennesker i udviklingslande at leve bedre med kryptokurrency og sagde, at han deler denne vision.

 Stornetta sammenligner Bitcoin og Electroneum

Da han forklarede, hvordan han ser på Electroneum, fortalte Stornetta Ells, at “Jeg synes, at Bitcoin var et strålende stykke arbejde, men det var en slags løsning på udkig efter et problem.”

I modsætning hertil er Electroneum “piggy bag en abstrakt valutaenhed på ETN direkte og ind i noget, der har egen værdi, hvilket i kombination med ideen om et GigFair-økosystem, og som giver et spørgsmål, som din kryptokurrency er svaret på.”

Stornetta og Electroneum

”Der er to ting, der for mig virker vigtige: Den ene er tanken om at sætte den parallelt med en koncertøkonomi med et betalingssystem til det; og to, ideen om at lægge den på en mobilenhed, som folk allerede skal betale for, og det faktum, at du kan handle airtime. Airtime er som jeg har sagt, en selvindlejret valuta, der ikke er konverteret til noget andet for at være nyttig til handel og deling og udveksling. ”

Apropos netværkssikkerhed

Scott Stornetta satte rekorden lige med hensyn til hashkraft og netværkssikkerhed, der er enig med både Richard Ells og Electroneum-chef for Blockchain Chris Harrison.

“Jeg tror, ​​at forestillingen grundlæggende er en forkert, at jo mere hashkraft gør de underliggende poster mere sikre,” sagde Stornetta. “Kun i meget snæver forstand er det sandt, men som en grundlæggende afhandling og driver fører dette til en meget ineffektiv konklusion.”

Harrison og Ells forklarede Electroneums proprietære Moderated Blockchain, som er drevet af deres ProR of Responsibility (PoR) -protokol. De fortalte Stornetta, at dette har gjort ETN usynlig for 51% angreb. Dette gør Electroneum til den sikreste kryptokurrency, der findes. Det gør det også muligt for Electroneum at håndplukke internationalt anerkendte ikke-statslige organisationer (NGO’er) som pålidelige minearbejdere, der hjælper med at bryde fattigdomscyklussen i udviklingslande.

”Jeg synes, det er virkelig vigtigt, og derfor vil jeg understrege min aftale med noget, som du sagde. Det beviser, at postens integritet er antallet af ikke-justerede enheder, der udvinder blokkene. ”

Han sagde også ”det er virkelig grundlæggende, fordi tillid til posten i sidste ende ikke er et teknisk problem, men et socialt ingeniørproblem. Jo mere forskelligartede ikke-justerede parter, der har en kopi af optegnelsen, jo mere troværdighed af optegnelsen på en social og kryptografisk skala. ” Han konkluderede: “Så jeg synes bare, det er en meget, meget værdifuld indsigt.”

 Tilladt versus tilladelsesfri

At være far til blockchain, en teknologi bygget på begrebet decentralisering, overraskede Stornetta Ells og Harrison. Han var enig med Electroneums overgang til en modereret centralisering for at sikre absolut sikkerhed og reguleringssikkerhed. Han roste det faktum, at Electroneum er den første kryptokurrency i verden, der er blevet fuldt KYC / AML-kompatibel.

“Vi (Yugen Partners) føler, at de ultimative løsninger er noget hybrid mellem tilladte og tilladelsesløse”, hvilket er præcis, hvad Electroneums Moderated Blockchain er.

”Men lige så vigtigt, som et strategisk skridt, tror vi, at folk, der kommer ind på den tilladte side, vil have en bedre vej mod at komme til den optimale hybridbalance end folk, der kommer ind her på den tilladelsesløse side,” sagde han.

Og endnu engang fremhævede han, at ”Electroneums lovgivningsmæssige overholdelse og håbet om, at disse regulatoriske bekymringer i sidste ende kan lempes, er en perfekt illustration af vores følelse af at starte tilladt med et mål om at flytte til hvad der svarer til en hybrid mellem tilladt og tilladelsesfri. Dette er simpelthen et bedre taktisk udgangspunkt. ”

Electroneum er med Stornettas ord en af ​​de meget få kryptokurver, der tilføjer værdi til slutbrugeren og viser sig at være bæredygtig. Han sagde, at der er mange projekter derude, der har fejlet i et og endog begge disse mål. Hans ord kommer, da Electroneum er gået fra at bevise på jorden i Sydafrika, at der er et reelt værktøj til kryptokurrency til Brasilien, hvor tusindvis af Electroneum-brugere har gjort det muligt at øge mobiltelefonens top-ups. Og dette er kun starten på mange flere udviklinger, der annonceres i de kommende måneder, der utvivlsomt vil hjælpe alle kryptokurver med at komme i retning af mainstream-adoption..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me