Blockchain Desktop Games: Optjen Crypto-aktiver ved at spille

Blockchain Desktop-spil

Vi er stadig i de begyndende faser af ankomsten af ​​blockchain-teknologi til verdensscenen, og det kan ikke ses tydeligere end i spilindustriens eksempel.

Specifikt blockchain-spil. Det nuværende marked kan være oversvømmet med casinospil og handelskort og samleobjekter af lodne dyr, men der er også nogle startups og udviklere, der prøver at producere spil, der virkelig kan spilles i høj kvalitet.

Disse spil er ikke kun eksempler på, hvordan blockchain-teknologi kan håndtere et sådant format, men fungerer også som proxy-minedriftsprocesser, hvor menneskelig aktivitet svarer til transaktioner på blockchain og resulterer i kryptokurrencyudbetalinger til spilleren.

Blockchain Desktop-spil

Desværre, selv med økonomisk incitament, går mange af disse spil næsten helt ubemærket, da kløften mellem teknologisk fremskridt og udbredt vedtagelse forbliver en ekstrem bred kløft for så vidt angår blockchain-teknologi. Men det har ikke stoppet spiludviklere fra at prøve.

Huntercoin

Nogle af spilene er ikke engang særlig nye; faktisk, Huntercoin har eksisteret siden 2014 og er blevet udviklet og spillet støt, om ikke nødvendigvis i udstrakt grad siden da.

Huntercoin

Huntercoin dropper spillere i en Elder Scrolls-type verden og får dem til at søge og kæmpe for HUC eller Hunter Coins. Spillet opererer på begrebet ‘human mining’, hvor det er den menneskelige aktivitet på platformen, der driver mineprocessen.

Hver blok producerer en belønning på ti HUC; med ni af dem, der bliver droppet ned i gameworld, som spillere kan finde, og en går til minearbejdere, der bekræfter transaktionerne. Når en spiller dør, sendes 4% af de mønter, han havde på det tidspunkt, også til minearbejdere for yderligere at tilskynde deres engagement.

For at fortsætte Elder Scrolls-analogien: i øjeblikket er Huntercoin et top-down 2D-spil, der ligner noget som Arena eller Daggerfall.

Men holdet arbejder i øjeblikket på en 3D-version, der bruger Unreal Engine, og de tidlige skærmbilleder antyder, at Huntercoin langsomt kommer tættere på noget, der ligner mere … en modificeret version af Arena eller Daggerfall. Og lad os ikke glemme, at disse spil er henholdsvis 24 og 22 år gamle.

Men selv det kan være for hyperbolisk en sammenligning, da aktivitetsbredden i Huntercoin er ret slank. Gameplay indebærer at søge på kortet efter mønter og derefter prøve at få dem tilbage til et bestemt sted, før en anden spiller kan stoppe dig. Der er relativt lidt med hensyn til lore, historie eller færdighedskrav.

Med det sagt er Huntercoin et passionprojekt med nul markedsføring og intet budget. Holdet tilføjer det, når de kan finde fritiden og fortsætter med at gøre det på anmodning af et stadig levende forum-samfund, selv fem år efter spillets oprindelige udvikling.

Manglen på grafisk troskab er ikke en vigtig prioritet for spillets spillere, der har meget vigtigere mål i tankerne, nemlig at finde penge.

Huntercoin er i øjeblikket rangeret som nr. 802 med hensyn til markedsværdi med et døgnvolumen i de lave fire tal. HUC-mønter er halveret i værdi siden april, og det kan mærkes i spilverdenen, hvor spillerbelønninger vil være meget mindre værd.

I sidste ende står Huntercoin som et solidt tidligt eksempel på, hvad der kan opnås med hensyn til blockchain-spil, og med sin fortsatte udvikling er dette muligvis ikke det sidste, vi hører om Huntercoin.

Beyond the Void

Dette Steam-baserede spil leveres med meget kraftigere grafisk troskab og derfor hardwarekrav end Huntercoin. Udviklerne anbefaler mindst 8 GB RAM og en quad-core processor, men du kan se, hvor disse ressourcer går, når du spiller spillet.

Beyond the Void

Beyond the Void er Ethereum-baseret og bruger Nexium (NXC) -token til at drive sin markedsplads i spillet. Spillet involverer roaming gennem rummet og finde planeter, som du derefter udvikler til ressourcer. In-game ressourcer ejes fuldt ud af spilleren og er registreret på blockchain ligesom med en transaktion. Markedsføringsmateriale til spillet siger, at disse ressourcer vil være kompatible med transaktioner på tværs af forskellige spil, selvom detaljerne ikke er tydelige.

Beyond the Void har en ‘for det meste positiv’ vurdering på Steam (77%). En anmeldelse beskriver spillet som:

“… RTS rock / paper / saks-koncepterne i Starcraft 2 eller Warcraft 3, anvend det på et Dota 2 / Heroes of the Storm / League of Legends-konceptet, og fjern eventuelle allierede fra ligningen – det er ud over det ugyldige. Det er tempofyldt med en dyb kompleksitet af kombinationer og strategier, der gør det til noget, du vil holde øje med, når det går igennem Early Access. ”

Spillet drager fordel af et meget højere budget end den tidligere nævnte Huntercoin, og traileren til spillet åbner med en professionel voice-over-kunstner, der udtaler i en forudgående tone:

”For hundreder af år siden opdagede folk den mest magtfulde materie i universet, kaldet ‘terningen.’ Denne fantastiske opdagelse medførte en ny slags teknologi, der gjorde det muligt for dem at rejse mellem stjernerne. Snart dog var reserverne fra ‘terningerne’ lave. Disse mennesker måtte udvide sig yderligere, og store adelige familier gik i krig for at kontrollere det dyrebare stof. Ved hjælp af sine allierede skabte den mest magtfulde adelige familie fred og grundlagde et galaktisk imperium. Familierne, kendt som huse, var Harkon, Asgar, Syan, Morsith og Estherid. Nu findes terninger kun i vilde systemer ud over kanten af ​​galaksen. Husernes baroner vil gøre alt for at få dem. Kaptajner med magtfulde moderskibe kæmper i deres navne om kontrollen af ​​terningerne. ”

Så der har vi det. En solid introduktion, der fortæller os, hvad vi laver, og hvorfor. Mens det hele er ret afledt af Klit historie fungerer det som nok af en krog til at retfærdiggøre spillerens handlinger i spillet.

Mens det har fået ros for sin gameplay, grafik og atmosfære, er den triste kendsgerning, at meget få mennesker spiller spillet. Gameworld er så berøvet af menneskelige spillere, at de fleste nye brugere finder sig i at spille mod bots, og derefter bliver trætte af det og forlader.

Konklusion

Dette er det samme problem, som mange nye blockchain-spil løber ind i. De har muligvis allerede produktet på plads, men de har simpelthen ikke den brugerbase, der kræves for at holde produktet i live.

Kun 24 millioner crypto-tegnebøger eksisterer over hele verden, og af dette antal vil kun et lille beløb være opmærksom på, at kryptospil er en ting. Antallet af eksisterende crypto-tegnebøger er imidlertid næsten fordoblet siden første kvartal af 2017, og hvis den vedtagelsesrate fortsætter, kan de to spil, der er nævnt her, pludselig finde sig i en spirende brugerbase. Eller de kunne ende med at blive forvist til den ædle, men tragiske status som tidlige pionerer, der var lige for langt forud for deres tid.

I betragtning af det rene allestedsnærværende spil i det moderne liv er det ikke svært at forestille sig en tid, hvor spil som disse kan blive enormt populære. Ligesom opfindelsen af ​​World Wide Web i 1991 går mange blockchain-muligheder ubemærket uden for et relativt lille antal industrientusiaster.

Man kunne sige, at det tog tyve år for internettet at blive almindeligt adopteret. Hvor lang tid tager det for blockchain?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me