Token Tycoon: Strategispel online för flera spelare byggt på Ethereum Blockchain

Token Tycoon

Token Tycoon marknadsför sig som det allra första blockchain tycoon simuleringsspelet. Det fungerar på liknande sätt som andra populära tycoon-spel, men det är baserat på Ethereum blockchain. Målet med spelet är att utöka din rikedom och bli den rikaste tyconen.

Token Tycoon

Med Token Tycoon baseras marknadsvärdet för en användare på sådant som personalhantering, affärshanteringsstrategi, val av plats för specifika byggnader, samarbete med andra, dagliga affärsbeslut och mer. Användare tjänar mer när deras marknadsvärde är högre. De tjänar kontanter, vilket är en ERC-20-token. Du kan sedan använda detta Cash för att starta ett nytt företag, uppgradera ditt nuvarande företag eller uppgradera talang. Några viktiga komponenter inkluderar chefer, talanger, byggnader, butiker, banken och Tycoon Market. Du kan till och med investera kontanter i spelet.

Var du kan spela Token Tycoon?

Token Tycoon kommer att finnas tillgängligt som en mobilapplikation för surfplattor och smartphones. Du kommer att kunna hitta den i både Google Play Store och Apple App Store. Du kan också spela Token Tycoon på din dator om du föredrar det.

Introduktion

Vad är TTC?

TTC är Token Tycoon Coin, som är en ERC-20-token som är byggd på Ethereum-nätverket. Denna token används i spelet och ger tokeninnehavare specifika förmåner. Medan de flesta kryptovalutor har stora leveranser är den totala tillgången på TTC bara 850 TTC.

Hur kan du använda TTC och andra kryptovalutor i spelet?

Token kan användas inom Token Tycoon för att köpa saker. Det kommer att vara valet att köpa artiklar med en mängd kryptovalutor, och priset på 1 TTC är alltid lika med 1 ETH. Det betyder att om en artikel kostar 0,1 ETH kan du alternativt köpa den för 0,1 TTC. Det är också möjligt att sälja TTC till andra användare i spelet.

MOBOX plånbok

Token Tycoon har sin egen plånbok inuti spelet som låter användare enkelt lagra kryptovalutorna de planerar att använda under spel. För ökad bekvämlighet stöder plånboken utvecklad av MOBOX flera valutor. Som sådan stöder den TTC, ETH och andra.

Chefer och underverk

Managers and Wonders är unika tillgångar i Token Tycoon, vilket ger ägarna av dessa tillgångar bonusar som du kan stapla. Att ha fler av cheferna och underarna kommer att förbättra tillväxthastigheten för ditt företag. Det finns bara en begränsad mängd av varje Wonder och Manager. Om du köper dem under en flashförsäljning får du 35 procent rabatt. När spelet är live har du möjlighet att behålla dina chefer och underverk eller sälja dem till andra på marknaden för ett pris du väljer.

Flash-försäljning

Albert kostar 0,99 ETH eller 0,99 TTC och ger dig en +5 försäljningsbonus. Det finns totalt 50 tillgängliga för denna chef. Den andra chefen är Emily, med 30 tillgängliga, var och en på 1,49 ETH eller TTC. Hon ger en bonus på +18 för kunder. Slutligen finns det 30 Pisa Towers, vardera vid 0,9 TTC eller ETH. Dessa har ett effektområde på 4 × 4 och ger en +30 kunduppgång.

Tycoon Wheel

Du hittar Tycoon Wheel på Token Tycoon-webbplatsen. Att snurra på hjulet ger dig en chans att få underverk och chefer eller ett annat pris. En snurr kostar 0,039 TTC eller ETH, och fem snurr kostar 0,1775 TTC eller ETH. Det finns fyra chefer och två underverk du kan vinna genom att snurra på hjulet. Två av cheferna har 75 enheter tillgängliga och är värda 0,99 ETH, medan de andra två bara har 50 enheter tillgängliga och värderas till 1,49 ETH. One Wonder värderas till 0,9 ETH, och det finns 60 av dem, medan det andra har ett värde på 1,99 ETH och det finns 30 av dem.

Hjul

Ether Online Exchange

Token Tycoon arbetar nära Ether Online, så de som har Husdjur på Ether Online kan under en begränsad tid byta ut husdjur mot en Token Tycoon Manager, där cheferna har en ökning med 50 procent i jämförelse med husdjuret. Annars kan du köpa cheferna med ETH eller TTC.

Ether Online

Alternativen i detta avsnitt inkluderar en av de 80 Timmy Managers (värda 0,99 TTC, +12 kundboost) eller Miranda Managers (0,99 TTC, +12 byggplatser). Andra alternativ inkluderar en av de 60 Amy Managers (värt 1,49 TTC, +750 000 kassaflödesgräns) eller Mathilda Managers (värt 1,49 TTC, + 7,5% kassaflödesgräns). Det finns också 60 Burj-al-Arabs tillgängliga, kostar 0,5 TTC med 3 × 3 effektområde och +30 kundboost.

TTC förförsäljning

De som väljer att delta i TTC-förförsäljningen får ett permanent medlemskap för Token Tycoon. Detta medlemskap kommer med 10 procent rabatt på alla spelköp. Dessutom inkluderar Token Tycoon-medlemskapet en inbjudan att gå med i Alpha Test för tidig tillgång till spelet. Under förförsäljningen finns ett minimibidrag på 1 ETH. Efter att spelet startat har de som deltar i förförsäljningen möjlighet att konvertera sin TTC till ETH inom en vecka.

Nyckelpunkter för TTC förförsäljning

  • Token Tycoon Coin (TTC) är ett ERC20-token #
  • Det totala utbudet av TTC kommer att fastställas till 850 TTC-tokens
  • TTC i spelet istället för andra kryptovalutor som ETH.
  • TTC är inställt på ett fast förhållande på 1 TTC: 1 ETH (en artikel som säljs för 0,1 ETH kan också köpas med 0,1 TTC)

Hur kan du få TTC

Det finns flera sätt att få mynt från Token Tycoon, inklusive att delta i förförsäljningen. Det finns rabatt under förförsäljningen. Ett bidrag på 1 ETH ger dig 1,1 TTC, 3 ETH får 3,6 TTC, 5 ETH får 6,5 TTC, 10 ETH får 15 TTC och 20 ETH får 34 TTC. Det finns också en TTC-tävling där vinnaren får 3 TTC, andraplatsen får 2 TTC, tredjeplatsen får 1 TTC och fjärde till 10: e platsen får 0,5 TTC. Du kan komma in genom att besöka Token Tycoon på Facebook, följa eller retweeta EtherOnline, tweeting, gå med i communitychatten eller besöka Token Tycoon-webbplatsen från tävlingssidan.

Slutsats

Token Tycoon är det allra första tycoon-spelet som fungerar på blockchain, och det borde ge mycket underhållning för de intresserade. Spelet kommer att finnas tillgängligt för PC, iOS och Android, så att användare kan spela på en rad enheter. I spelet växer användarna sin gemenskap och sin verksamhet och arbetar för att samla rikedom.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me