BitPainting: Samla ikoniska konstverk på Ethereum Blockchain

Bitmålning

BitPainting levererar en digital plattform utformad för att låta användare samla ikoniska konstverk på blockchain. Detta ger konstentusiaster möjligheten att interagera med sällsynta konstverk i virtuell form på Ethereum-nätverket. Med BitPainting-plattformen kan användare äga sina favoritklassiker. De kan dessutom skapa tillägg, gåva, sälja och utforska de berömda skapelserna från de mest kända artisterna runt om i världen. Medlemmar kan också skapa sin egen unika samling och bläddra bland de konstverk som samhället har samlat på sig.

Bitmålning

Revolution Blockchain LLC utvecklade och driver BitPainting. Revolution Blockchain är ett helägt Tapinator Inc.-dotterbolag och ett Colorado-företag. Tapinator handlas börs och det utvecklar och publicerar applikationer och mobilspel på Google Play, iOS, Ethereum och Amazon. Hittills har Tapinator tjänat mer än 450 miljoner spelare av mobilspel ensam, vilket ger den erfarenheten som krävs för att göra en expansion av blockchain-applikationer till en framgång.

Hur använder BitPainting Blockchain?

Varje konstverk på BitPainting är en icke-fungibel symbol, ERC-721, lagrad på Ethereum blockchain. Den faktiska BitPainting-plattformen är byggd med specialiserade smART-kontrakt, som var och en säkerställer brist, härkomst och ägande. De egna smART-kontrakten gör det möjligt för samlare på BitPainting att göra begränsade upplagor av det konstverk de äger. Detta leder till vinstmöjligheter samt ett begränsat och decentraliserat utbud.

Varför bestämde sig BitPainting för att använda Blockchain?

Med tanke på målen med BitPainting, som att tillhandahålla virtuellt konstverk som är handel och unikt, är det bra att använda blockchain. Blockchain har redan visat sin användbarhet när det gäller decentraliserade värdeöverföringar i den virtuella världen. Denna teknik har tidigare gjort det möjligt att handla med knappa resurser utan att oroa sig för centrala myndigheter och deras kontroll. Detta är en dramatisk förändring av historiska situationer när dessa myndigheter dikterade villkoren för de virtuella föremål som överförs, köps, säljs och till och med bara ägs.

Hur köper du konst med BitPainting?

För att köpa ett konstverk på BitPainting, logga in på ditt BitPainting-konto och se till att du är inloggad i rätt MetaMask-plånbok. Gå till marknaden på BitPainting och välj ett konstverk. Du kan sedan klicka på “Köp arbete” och en MetaMask-transaktion börjar. Om du vill att transaktionen ska gå snabbare kan du öka GWEI.

Marknad

Vad kan en samlare göra med BitPainting-konstverk?

På grund av decentraliseringen och andra funktioner i blockchain har en samlare med ett BitPainting-konto fullständig kontroll över sitt köpta konstverk, med fullt ägande av det. De kan välja att göra utgåvor av det konstverket för att generera vinst när de säljer de producerade utgåvorna. Alternativt kan de bara hålla fast i konstverket och dra nytta av den framtida uppskattningen av dess pris.

Naturligtvis kan samlare också välja att använda BitPainting för att få möjlighet att äga virtuellt konstverk av bitar som de aldrig kommer att få chansen att fysiskt äga och eventuellt aldrig ens kunna se, beroende på var de bor och deras resurser. Du kan ställa in samlingar, gåva eller sälja konstverk. Inom en snar framtid kommer du också att kunna se konstverk i en annan miljö, beställa en Companion-skulptur, se konsten i ett augmented reality-läge och visa eller skriva ut konstens äkthetsintyg. Det finns också en mobilapplikation snart.

Vad är kompanjonskulpturer?

Companion Sculptures kommer snart. De är fysiska representationer av konstverket. Dessa är knappa, så ägare kan bara beställa en enda Companion Sculpture per konstverk. I de fall konsten är begåvad eller såld måste den nya ägaren vänta innan han beställer Companion Sculpture. Varje Companion Sculpture är tillverkad med Lucite och har information om ditt plånbok-ID och själva konsten.

Vilka artister hittar du på BitPainting?

När du surfar på BitPainting marknadsplats och samlingar hittar du klassiska konstverk av de mest kända konstnärerna. Dessa inkluderar bland annat Michelangelo, Leonardo da Vinci, Amedeo Modigliani, Vincent Van Gogh, Gustav Klimt, Claude Monet och Pablo Picasso. Det är viktigt att notera att det ursprungliga konstverket finns kvar i museet som rymmer just det här stycket. Varje dag går ny konst live kl 12.00 i den östra tidszonen. Du kan förhandsgranska nya konstverk på Marketplace-sidan “Kommande”.

Eftersom dessa konstverk säljs så sällan och till ett så högt pris, utnyttjar BitPainting blockchain för att göra det möjligt för den genomsnittliga personen att visa sin uppskattning för konst. Det gör det genom att tillåta insamling och handel med virtuella versioner av konstverket.

Vad är BitPainting Bounty-programmet?

För att uppmuntra fler människor att lära sig mer om BitPainting erbjuder plattformen ett bounty-program. Det är möjligt att få en bounty på ett av två sätt. I båda fallen är skönheten ett originalverk. Att publicera en kvalitetspressbit om BitPainting på en synlig webbplats eller hitta ett nytt fel kan leda till detta pris. Nivån på det tilldelade arbetet kommer att baseras på de faktorer som beskrivs i bounty-programmet.

Hur fungerar BitPainting med MetaMask?

BitPainting konstverk lagras i Ethereums blockchain, så du måste ha MetaMask-plugin-programmet för att kunna sälja, köpa eller överföra konstverk. För att börja samla på BitPainting behöver du bara installera MetaMask. Du kan dock surfa på marknaden utan den. Denna förlängning är otroligt populär. Det länkar Ethereum dapps till din favoritwebbläsare, vilket gör det möjligt för alla att interagera med blockchain. Även om det finns andra sätt att använda dapps är MetaMask det enklaste och mest populära, varför BitPainting valde att använda det.

Vad är Metamask

Installera MetaMask är otroligt enkelt. Du behöver bara besöka MetaMask-webbplatsen och klicka på versionen för din webbläsare. När du väl har skapat ett MetaMask-konto kan du skicka Ether till ditt nya plånbok-ID och börja köpa, sälja och handla konstverk på BitPainting..

Slutsats

BitPainting är det senaste kryptokollektibla företaget som tar de mest ikoniska konstverk från hela världen och ger dem en virtuell form. Det gör det möjligt för konstentusiaster att äga konstverket på Ethereum blockchain, köpa, sälja, gåva, göra begränsade upplagor och beundra det i en rad inställningar. BitPainting ger kända virtuella konstverk till entusiaster runt om i världen.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me