Coin24-recension: Utbyte utan förvaring för att byta ut dina poletter

Coin24

Om du någonsin har stött på en kryptovalutahandelsplattform kanske du förstår hur komplexa systemen kan vara i kryptohandelsvärlden Coin24 är på uppdrag är att förenkla kryptohandelsprocessen och göra arbetet med kryptobörser enkelt och bekvämt för alla potentiella investerare.

Till skillnad från etablerade finansmarknader, som har standardhandelsplattformar, erbjuder många av de kryptohandelsplattformar som finns inte en uppsättning standardiserade verktyg. Detta kan vara frustrerande, och det finns också andra skäl till varför Coin24s affärsmodell är mycket vettigt.

Ibland finns skillnader i prissättning mellan större kryptobörser på grund av bristen på ett centralt clearingsystem för alla börser. Även om detta blir ett mindre inflytande på priserna är det vettigt att få ut det mesta av dina investeringar.

Besök Coin24

Vad är Coin24?

I ett nötskal är Coin24 en kryptoutbytesplattform som gör att du kan växla mellan köp- och försäljningsplatser för kryptokurser genom att samla alla framstående börser över hela marknaden och jämföra realtidspriser för varje.

Coin24 hemsidaCoin24 hemsida

Kryptoentusiaster kommer att ha många alternativ att överväga med mer än 50 kryptovalutor, digitala valutor och andra tillgångar. Språkbarriären är inte ett problem eftersom Coin24 stöder globala kunder på 15 språk som engelska, franska, tyska, japanska, kinesiska, spanska, italienska osv …

Coin24-funktioner

Coin24 är en användarvänlig peer-to-peer-kryptoutbytesplattform med en enkel design och bekvämt gränssnitt. Nybörjare kommer att finna att det inte finns några problem att handla med Coin24 medan erfarna investerare kan spara massor av tid på kryptohandel.

Plattformen utvecklades för att ge smidig kryptohandel utan komplicerade procedurer. Hela köp- och försäljningsprocessen har rationaliserats, eftersom användarna inte ombeds skapa ett konto vid någon börs att handla.

Exchange och Exchange Tracking

Crypto-handel är mycket lättare med Coin24. Systemet har över 50 kryptohandelspar för användare att köpa och sälja. Det är inte en överdrift att säga att Coin24 är en av de största kryptokonverterarna. Förutom att handla anonymt kan användare också ange ett ordernummer för att hålla reda på deras orderstatus samt kontrollera deras integritet.

Trovärdighet

Förtroende är utan tvekan ett av de största bekymmerna när det gäller kryptovalutatjänster. På Coin24 är din integritet och säkerhet garanterad eftersom Coin24 är ett utbyte utan förvar. En icke-depåbörs är en där utbytet inte innehåller några av dina pengar och bara möjliggör transaktioner till och från de utbyten som valts av dess användare.

Välj mellan 50 tillgångar att bytaVälj mellan 50 tillgångar att byta

Till skillnad från förvaringsväxeln som ökar risken för att pengar går förlorade via ett hack är en icke-förvaringsväxling mindre sårbar för attacker från hackare, tjuvar eller låsta konton.

Så vad är hemligheten här?

Sanningen bakom den här modellen ligger i fullständig kontroll av användare, du behöver inte ett konto för att komma igång, vilket innebär att du inte behöver slösa bort tid på att tillhandahålla konfidentiella personuppgifter för att tillfredsställa KYC-procedurer. Bara du har dina privata nycklar och har 100% kontroll över dina pengar.

Supportteam

Livechatten är öppen och tillgänglig när som helst under dagen.

När du har några problem kan du direkt ansluta Coin24s kundsupportteam så är de redo att hjälpa dig. Coin24 förstår att korrekt stöd för kryptoutbyte är viktigt. Därför har företaget ett mycket aktivt supportteam som alltid kan erbjuda stödjande lösningar på alla problem som dess kunder kan kämpa med.

BlockChen och BlockSDK

Skapat av utvecklingsteamet, BlockChen och BlockSDK är nya ytterligare funktioner på Coin24.

BlockChen är en sökmotor som gör det möjligt för användare att utforska viktiga aspekter av Bitcoin, Bitcoin-cache, Ethereum, Litecoin, Dash eller Monero, inklusive adresser, block och transaktioner. Med andra ord får användare tillgång till djupare analys av blockchain-data. BlockSDK är en kryptovaluta API-tjänst som hjälper andra användare att konfigurera koden direkt för att kommunicera med handeln.

Partnerprogram

Coin24 är inte bara en handelsplattform, det är också en lekplats för många användare som vill tjäna extra pengar via remisser. Din chans att få ytterligare intäkter utnyttjas genom lukrativa affiliate-program. Programmedlemmar har rätt att tjäna 100% intäkter från alla nya kunder som de hänvisar till webbplatsen.

Steg-för-steg-guide för att byta med Coin24

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren investerare finns det inget trick för att hantera din börs med Coin24. Processen är utformad för att göra kryptoutbyte enklare och bekvämare för alla kryptohandlare.

Här är en detaljerad guide om hur du kommer igång:

  • Första steget: Välj det kryptovalutapar du vill handla (låt oss säga till exempel BTC / ETH).
  • Inmatning av kvantitet: Ange hur mycket BTC du vill byta.

    Coin24 visar transaktionskostnaden.

  • Om du godkänner erbjudandet, fortsätt och ta med ETH-adressen där du vill sätta in dina mynt. Du kan också ange en återbetalningsadress för att få tillbaka din BTC om bytet misslyckas.
  • Välj fliken “Starta transaktion”.
  • Coin24 kommer sedan att producera en BTC-insättningsadress och en QR-kod efteråt. Det här är adressen till vilken du skickar din BTC från din egen externa plånbok.
  • Nästa steg: transaktionsbehandling och bekräftelse.
  • Sista steget: Vänta med att få din egen BTC-plånbok laddad med mynt.

En sak som du bör komma ihåg att kryptovalutaöverföringar är permanenta.

När du väl har ställt in fel adress och skickat pengarna till dem finns det inget sätt att få återhämtning. Det är av yttersta vikt att noggrant söka i äktheten med alla adresserna du har angett. I de flesta fall tar det cirka 30 till 45 minuter att behandla transaktionen.

Med alla kryptovalutor på Coin24 kan en fördröjning inträffa på vissa transaktioner men det är inte ett stort problem. Dina pengar är säkra och utbytet fortsätter när nätverket bekräftar transaktioner.

Coin24-avgifter

Som nämnts ovan behövs inget konto hos Coin24 så att du inte debiteras för en prissättning för kontot.

För växlingstjänsterna måste användarna betala en kurs mellan 0% och 0,49% för sina handelsfaciliteter, varvid beloppet varierar beroende på den handel som valts för köpet. Det är också värt att notera att denna avgift inte täcker varken det belopp som tas ut av kryptobörsen eller nätavgiften.

UtbytaUtbyta

Det finns ingen minsta handelsgräns för dig att begära ett uttag eller göra en insättning. För att sänka risken för förlust föreslås dock att ditt belopp är tillräckligt för att åtminstone täcka blockchain: s ingångs- och utgångsnätverksavgifter..

Coin24 meddelar om dina pengar som ska bytas ut är otillräckliga eller inte. Nätverkskostnaderna är viktiga, för om det belopp som du skickar och tar emot är för litet för att täcka avgifterna är din process dömd att misslyckas.

När det gäller maxgränsen, även om Coin24 inte anger någon reglering, kan vissa börser vara föremål för sådana maximala handelsbegränsningar.

Coin24: The Rundown

Coin24 är ett riktigt bra verktyg för alla som vill handla kryptos på obestämd basis utan att använda en centralbörs. Det är super lätt att komma igång med plattformen, och det är liten risk för att använda är, eftersom den är helt decentraliserad och anonym.

Plattformen täcker också ett brett utbud av tokenpar, vilket gör det väldigt praktiskt för personer som vill byta tokens till bra priser. Avgifterna som Coin24 tar ut för sina tjänster är rimliga, och det är värt att titta om du behöver byta tokens regelbundet!

Besök Coin24

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me