CyberGhost VPN anmeldelse: Komplet begyndervejledning

Cyberghost VPN anmeldelse

Grundlagt i 2011, CyberGhost er et rumænsk-baseret firma, der tilbyder en af ​​de bedste tilgængelige VPN-tjenester. Virksomheden har et stærkt fokus på prisfastsættelsesmodeller, servervalg og brugervenlig drift med fremragende gratisfunktioner.

Med mere end 3.600 servere i sit netværk, der spænder over mere end 58 lande, giver CyberGhost mulighed for at oprette forbindelse til op til 7 enheder på en konto med VPN, der understøtter stationære og mobile enheder til Android og Apple.

Hvis du driver din virksomhed ved hjælp af en højrisikostrategi som åben adgang til offentligt Wi-Fi, beder du om problemer. Brug af en VPN hjælper dig dog med at afbøde disse risici ved at sikre din kommunikation.

Cyberghost VPN anmeldelse

I denne anmeldelse vil vi se på funktionerne og funktionerne i CyberGhost. Uanset om du kigger på en VPN til webstedsadgang, for at undgå geotargeting eller til browsing, giver denne anmeldelse dig de oplysninger, du har brug for for at træffe en informeret købsbeslutning.

Besøg CyberGhost

Overblik over CyberGhost VPN

Selskab CyberGhost
Jurisdiktion Rumænien
Placeringer

58 lande
Gratis prøveversion

Ja
Logfiler

Ingen
Torrenting Ja
Streaming Ja

Hvorfor du har brug for en VPN

For et årti eller deromkring siden var VPN’er en uklar teknologi, som ingen virkelig forstod vigtigheden af ​​for browsing eller downloading online. Det var først med de nylige krænkelser af privatlivets fred af virksomheder og fremkomsten af ​​hackere, der stjal folks personlige oplysninger fra åbne Wi-Fi-netværk, at folk begyndte at vågne op til vigtigheden af ​​at bruge en VPN.

I dag er en VPN et vigtigt redskab til at surfe på nettet. Uden det kan du lige så godt gå nøgent ned ad gaden med et tyrens øje på brystet. Internetsikkerhed og privatliv er en voksende bekymring blandt mennesker, der bruger internettet dagligt. Det er vigtigt at sikre dine data, hvis du vil gå online og surfe uden en VPN, der dækker din I.P. kunne give dig store problemer.

En VPN afviser din I.P. adresse omkring en gruppe servere, og konstant ændre I.P. så webstedet ikke får en lås på din placering. Brug af VPN hjælper med at forhindre dig i at blive offer for cyberkriminalitet og sikrer, at du kan nyde en risikofri internetoplevelse.

CyberGhost-funktioner

Hjemmesidefølelse og gennemsigtighed

Før tilmelding til en CyberGhost-konto, tage dig tid til at kigge rundt på deres hjemmeside. Selvom webstedet i sig selv ikke giver dig nogen beskyttelse, er det en nyttig måde at lære virksomheden og dens historie at kende for at give dig en fornemmelse af deres værdier.

Store virksomheder bygger fremragende produkter, og siden er et eksempel på en anden brugervenlig oplevelse, der tilbydes fra virksomheden. Det er nemt at navigere på platformen for at finde de relevante oplysninger, du har brug for, og “Serveroversigt” giver dig en realtidsvisning af de aktive servere, der aktuelt er online.

Webstedet har alle sine abonnementspakker på displayet, så brugerne kan sammenligne priser og funktioner i hver af de gratis, Premium- og Premium Plus-versioner af VPN-abonnementet.

Vi sætter pris på, at CyberGhost er åben med deres offentligt gennemsigtige rapportside, der beskriver enhver ondsindet aktivitet på deres servere. Det viser også meddelelser om retshåndhævelse samt DMCA og regeringsanmodninger.

Brugergrænseflade og funktioner

Efter download og installation af din CyberGhost VPN, du vil bemærke, hvordan grænsefladen er gennemtænkt, hvilket giver brugerne jævn navigation. Den brugervenlige grænseflade gør installationen et øjeblik og forbinder klienten til en ny I.P. adresse er en simpel proces.

 • Nogle af funktionerne og funktionaliteten i CyberGhost inkluderer;
 • Evnen til at fjerne blokering af streamingwebsites.
 • Beskyttelse af din Wi-Fi eller internetforbindelse.
 • Download torrents og gennemse anonymt.

Server rækkevidde og placeringer

CyberGhost driver et servernetværk i 58 lande over hele verden, hvor placeringer i Nordamerika og Nordeuropa udgør størstedelen af ​​operationerne. CyberGhost kører tjenester på den sydlige halvkugle med servere i Sydafrika, Sydamerika og Australien.

Inden for dine indstillinger kan du vælge servere og se deres oplysninger for at se, om de tillader specifikke opgaver, såsom browsing, P2P eller streaming.

CyberGhost udvider hurtigt sit netværk over hele verden og tilføjer nye placeringer hele tiden.

CyberGhost-placeringer

Kontoopsætning

Oprettelse af en CyberGhost-konto indebærer en hurtig og effektiv ombordstigningsproces. Du beslutter dig for den abonnementspakke, du ønsker, og foretager dit køb. På den følgende skærm begynder din download automatisk.

CyberGhost sender dig loginoplysningerne med e-mail, og efter installation af softwaren indtaster du dine detaljer, og systemet trækker dig igennem til dit dashboard. Systemet opretter automatisk en adgangskode, og det er bedst at ændre dette hurtigst muligt.

CyberGhost sender dig også en speciel nøgle til at hjælpe dig med at få adgang til din konto. Sørg for at gemme den i en sikker mappe.

Kontotilmelding

Streaming – Fungerer CyberGhost med Netflix?

Netflix nærmer sig 150 millioner globale brugere, hvilket gør det til en af ​​de mest populære former for online underholdning i mange lande rundt om i verden. Mennesker, der bor uden for USA, der ønsker hvert geoblokeret indhold på Netflix, kræver en VPN for at skjule deres I.P..

CyberGhost har dedikerede servere, der specialiserer sig i streaming af Netflix, og du kan få adgang til disse servere ved at klikke på fanen “til streaming” i grænsefladen. Men når vi loggede på serveren, ville det ikke lade os få adgang til webstedet. Mærkeligt nok fandt vi, at logning på en amerikansk server løser dette problem, og vi var i stand til at se amerikansk Netflix-indhold uden problemer.

Streaming Netflix

Alle CyberGhost-abonnementsplaner leveres med ubegrænset båndbredde, hvilket reducerer problemer med buffering under streaming. Appen har også en annonceblokering, der stopper pop-ups og mid-roll-annoncer.

CyberGhost VPN giver også adgang til Hulu, HBO GO og BBC iPlayer, hvilket gør det muligt for brugere at overvinde geoblocks.

CyberGhost-hastigheder

Et af de største greb om brugen af ​​en VPN er et fald i downloadhastigheden. En VPN tvinger din forbindelse gennem en tunnel, der bremser den noget. Afhængig af styrken af ​​VPN-netværket kan du opleve hastighedsreduktioner, der er mere end 90 procent fra nogle serverplaceringer.

Når du logger ind på din CyberGhost-konto, anbefaler vi, at du først tester hastigheden på serverne i Nordamerika og Europa. Åbn SpeedTest.net, og kør en hastighedstest på hver af serverplaceringerne. Vi fandt ud af, at vi modtog et fald på 5 til 10 procent i vores downloadhastigheder til Nordamerika og Europa, og resultaterne for servere i Sydøstasien var dårlige.

CyberGhost-hastighed

Det er derfor, det er bedst at oprette forbindelse til en server i nærheden af ​​din aktuelle placering. Jo længere dataene skal rejse fra serveren til din computer, jo langsommere bliver din hastighed. At have en lynhurtig forbindelse hjælper også med at afbøde nogle af drop-offs i downloadhastighed, men du vil aldrig være i stand til at opnå de samme downloadhastigheder gennem en VPN, som du ville gjort med din standardforbindelse.

Hvis du vil se geoblokeret indhold, skal du oprette forbindelse til serveren i indholdskildelandet. Hvis du f.eks. Ønsker at logge ind på den amerikanske Netflix, skal du logge ind på en nordamerikansk server for at få adgang til indholdet.

Australske brugere vil drage fordel af at bruge CyberGhost VPN til at se amerikansk indhold, da vi målte hastigheder på over 10 Mbps download og 0,77 Mbps upload med en ping på 22 ms. Det er en hurtig forbindelseshastighed for den anden side af planeten!

Er CyberGhost godt til torrenting?

I modsætning til andre VPN-udbydere, der forbyder torrent-downloads, tilbyder CyberGhost adgang til dedikerede servere til download af torrents i mange forskellige lande. Appen giver dig også mulighed for at se, hvor mange andre CyberGhost-klienter, der bruger den samme server.

CyberGhost tilbyder portvideresendelse, så du kan uploade dine filer, og appens stabilitet og hastighed giver en jævn, bufferfri download af dine foretrukne torrents.

Sikkerhed – Er CyberGhost sikkert?

De brancheførende sikkerhedsfunktioner, der er tilgængelige i CyberGhost VPN-appen, inkluderer en politik uden logfiler, 256-bit kryptering af militærgrad og en internet-kill-switch. For at knække krypteringen, der tilbydes fra CyberGhost VPN, ville hackere have brug for 50 supercomputere, der kontrollerer milliarder AES-nøgler hvert sekund, og det vil stadig tage milliarder af år for hackerne at knække krypteringen.

Efter erhvervelsen af ​​CyberGhost af Kape Technologies begyndte folk at stille spørgsmålstegn ved CyberGhosts integritet for at holde deres data sikre.

Det israelske firma, Kape Technologies, har den tidligere beskyldning om at skjule malware i sine softwarepakker, hvilket helt klart giver anledning til bekymring. CyberGhost har dog endnu ikke oplevet nogen sikkerhedsbrud, og deres kunder efterlader generelt fremragende anmeldelser online. Niveauet for deres omdømme på markedet som en af ​​de bedste VPN’er er nok til at overbevise os om, at de er en pålidelig VPN-udbyder.

Holder CyberGhost logfiler?

En af de væsentligste funktioner hos en VPN-udbyder er, at de holder din online søgehistorik privat. Nogle VPN’er hævder, at de ikke sporer de websteder, du besøger, og det indhold, du downloader. I virkeligheden fører de dog logfiler over sessioner og vil give dig oplysninger til myndighederne, hvis de bliver tilkaldt.

CyberGhost har sit hovedkontor i Rumænien, som ikke har undertegnet “14-Eyes Alliance”. Derfor har de ingen lovmæssig pligt til at føre logfiler over din online-aktivitet til retshåndhævelsesformål.

Ingen logfiler

Har CyberGhost en malware og Adblocker?

Log ind på din CyberGhost-konto, og klik på fanen “forbindelsesfunktioner”. Softwaren giver dig muligheder for at tænde din adware- og malware-blokering for at forhindre, at annoncer dukker op, mens du surfer på internettet.

CyberGhost har også en anti-malware-funktion, der scanner alle websteder, du besøger for malwareinfektioner, der kan kapre din browser. Denne funktion giver CyberGhost mulighed for at blokere dig for at få adgang til disse usikrede sider, før hackere kan stjæle dine data.

Ingen spion-servere

Hvis du ofte downloader torrents, tilbyder CyberGhost en premium-pakke uden spion, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse direkte til et dedikeret datacenter, der administreres af CyberGhost-medarbejdere..

No-spy-serverne har hardware af høj kvalitet, mere båndbredde og dedikerede uplinks til forbedrede hastigheder. Den ekstra beskyttelse holder dig endnu mere sikker, mens du udfører risikable aktiviteter som at downloade torrent-filer.

Pris og værdi for pengene

Efter at have gennemgået funktionerne og funktionaliteten i CyberGhost, er det tid til at analysere deres abonnementstilbud og se, om de tilbyder en værdi for pengene-service.

Har CyberGhost en gratis version?

CyberGhost tilbyder nye brugere en gratis prøveversion af deres VPN i 24 timer. I betragtning af at de fleste andre virksomheder, der leverer VPN-produkter, enten har en 3 eller 7-dages gratis prøveperiode, synes vi, at 24-timer er lidt kort.

Det er dog en smart marketingstrategi fra CyberGhosts side. Ved at give deres potentielle kunder ideen om, at de har en begrænsning i deres prøveperiode, er de mere tilbøjelige til at implementere det og prøve det hurtigere end hvis de har en uge til at bruge det i deres browsingaktivitet.

Efter at have brugt CyberGhost i et par timer, vil du være i stand til at afgøre, om softwaren fungerer for dig eller ej. Du har en hel dag til at teste funktionerne til dampning, afblokering og Torrenting, og chancerne er, at du vil have et abonnement, efter du prøver det for første gang.

CyberGhosts refusionspolitik

CyberGhost støtter sit ry som en af ​​de bedste tilgængelige VPN’er med en 45-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis CyberGhost ikke lever op til dine forventninger, har du muligheden for at annullere og modtage en refusion. Det er dog vigtigt at bemærke, at det kan tage 7 til 10 arbejdsdage, før pengene vises på din bankkonto, hvis du beder om en refusion..

CyberGhost bakker op om alle sine planer med en 45-dages pengene-tilbage-garanti uden spørgsmål. Hvis tjenesten af ​​en eller anden grund ikke svarer til dine behov, kan du anmode om en refusion gennem dens live chat-tjeneste i denne periode.

Er CyberGhost kompatibel med min enhed?

CyberGhost fungerer med alle stationære eller mobile enheder. Softwaren er kompatibel med Mac-, Windows-, iOS- og Android-enheder, og den fungerer også med Amazons Fire T.V. Stick, og den har også browserudvidelser til Firefox og Chrome.

Cyberghost-enheder

CyberGhost har også installationsguider på deres websted, der giver dig information om opsætning af din VPN på routere såvel som andre operativsystemer som Chrome O.S., Linux, Synology NAS, Raspberry Pi og VU + Solo 2.

CyberGhost giver dig også mulighed for at oprette forbindelse til op til 7 enheder til din konto, hvilket gør den til en af ​​de mere generøse tjenesteudbydere til rådighed.

Særlige sikkerhedsfunktioner med CyberGhost

Teamet hos CyberGhost gør alt, hvad de kan for at sikre, at du forbliver så sikker og sikker som muligt, mens du gennemsøger og downloader indhold. Her er et par af de ekstra sikkerhedsfunktioner i softwaren, der får den til at skille sig ud fra sine konkurrenter.

Automatiseret HTTPS-omdirigering og Online Tracking Blocker

Den automatiske HTTPS-omdirigering giver din enhed mulighed for at oprette forbindelse til den mest sikre version af hvert websted, du gennemsøger. Denne funktion giver dig mulighed for at undgå usikre sider med malware og phishing-svindel, der venter på at inficere din browser.

De fleste websteder har sporingscookies, der installeres i din browser, når de besøger deres websted. Disse cookies sporer dine bevægelser rundt på nettet og rapporterer dem tilbage til kildesiden. CyberGhost scanner automatisk websteder for disse sporingscookies og blokerer dem for installation i din browser, mens du advarer dig om truslen.

CyberGhost kundeservice

Det kan være en trend i hele branchen, men det ser ud til, at CyberGhosts kundeservice er på niveau med de fleste andre udbydere – i den forstand, at det er mindre end stjernernes. Appen tilbyder en live-chat med supportkonsulenter, der prøver at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, du har med produktet.

Men hvis du opfordrer til lave hastigheder, føles det som om de er mere bekymrede for kundebevarelse end for at løse dit problem. Vi forsøgte at nå ud til supportdisken og modtog en online supportchat med en konsulent, da vi ikke kunne logge ind på det amerikanske Netflix-websted.

Kunde support

Konsulenten syntes imidlertid forvirret over, hvad vi forsøgte at gøre, og fortsatte med at svare med generelle oplysninger om CyberGhosts-funktioner og funktioner, der fik det til at føle, at vi talte til en chatbot.

Vi tror, ​​at du måske har held og lykke med at finde en løsning på dit problem på siden FAQ i stedet for at kontakte en supportkonsulent.

Brugererfaring

CyberGhost tilbyder en afbalanceret tilgang til brugergrænsefladen, der gør softwaren let at navigere for begyndere. Samtidig vil de avancerede funktioner, der tilbydes, også tilfredsstille behovene hos ekspert-VPN-brugere.

Det rene layout, der tilbydes via grænsefladen, er brugervenligt, og det er ikke besværet med at finde og konfigurere dine forbindelsesindstillinger. Vi kan godt lide “Smart Rules Window”, hvor du har mulighed for at tilpasse dit beskyttelsesniveau ved at indstille regler for din forbindelse, f.eks. Automatisk forbindelse ved opstart.

Når du opretter forbindelse til CyberGhost, har du mulighed for manuelt at vælge din server, eller du kan lade systemet vælge den server, der tilbyder de bedste forbindelseshastigheder til din placering. Standard på softwaren er at kigge efter den nærmeste server, så hvis du vil se geoblokeret indhold, skal du vælge din server, før du opretter forbindelse.

Vi besluttede at lave en liste over fordele og ulemper ved at bruge CyberGhost; her er vores resultater.

Fordele

 • OpenVPN-, PPTP- og L2TP-IPSec-protokoller.
 • Internet kill switch tilgængelig.
 • Ubegrænset båndbredde og høje hastigheder.
 • Mere end 3.600 servere på det globale netværk.
 • 45 dages pengene-tilbage-garanti.
 • I.P. og DNS-lækagebeskyttelse.
 • Kompatibel med mobile enheder og routere.
 • Ingen logpolitik og 256-bit kryptering af militær kvalitet.
 • Tilslut op til 7 enheder på en konto.

Ulemper:

 • Support er svag, men dette synes at være det samme for de fleste VPN-udbydere.
 • Den månedlige plan er højere end de fleste andre VPN-udbydere i topskuffen.

Abonnementsomkostninger

CyberGhost er en premium VPN, der tilbydes til premiumpriser. Denne VPN er et af de bedste produkter på markedet, og de er ikke bange for at opkræve betaling for deres tjenester. CyberGhost tilbyder sine abonnementspakker i tre niveauer.

 • 3 år – $ 2,75 pr. Måned.
 • 1 år – $ 5,99 pr. Måned.
 • 1 måned – $ 12,99 pr. Måned.
 • Gratis prøveperiode – 24 timer.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du vælger de årlige og kvartalsvise planer, trækker virksomheden det fulde beløb fra dit kreditkort eller betalingstjeneste for at låse din konto op. Folk, der tilmelder sig den månedlige konto, skal være opmærksomme på, at CyberGhost automatisk fornyer betalingen i slutningen af ​​faktureringsperioden.

Du kan betale for dit abonnement ved hjælp af MasterCard, Visa, Amex, PayPal eller Bitcoin – hvilket gør det til et af de få VPN’er, der tager betaling gennem kryptokurrency. At betale med bitcoin er også den bedste mulighed for privatlivets fred, da CyberGhost ikke gemmer nogen af ​​dine betalingsoplysninger, såsom dit kreditkortnummer.

Indpakning af anmeldelsen – er CyberGhost det værd?

Efter at have testet tjenesten grundigt, er vi sikre på at anbefale dette stykke software til dig. VPN har alle de funktioner, du forventer af et premium-brandprodukt og mere.

Med en no-log-politik og 256-bit kryptering holder CyberGhost dig sikker, mens du downloader Torrents, streamer film eller udfører daglige browsingaktiviteter.

Abonnementsgebyret er på linje med andre top VPN-udbydere, og vi anbefaler at gå til det 3-årige abonnement. Den 3-årige aftale giver den bedste værdi for dine penge, og med mindre end 10 cent om dagen repræsenterer den god værdi for pengene.

CyberGhost klarede sig bedre, end vi forventede – især i hastighedsafdelingen. Vi forventede et betydeligt fald i downloadhastigheder, når vi bruger softwaren. Vi var dog glade for at finde ud af, at programmet i nogle tilfælde ikke viste tegn på afmatning. Denne hastighed er noget, vi aldrig har oplevet med nogen anden VPN, og det er stand-out-funktionen ved at bruge denne software.

Kundesupporten var den største svigt for os, og vi kan stadig ikke komme over det faktum, at CyberGhost muligvis bruger chatbots i stedet for rigtige mennesker til at styre deres supportchat online.

Softwaren er let at installere og klar til at køre på få minutter efter dit køb, og det er let at navigere for begyndere til VPN-tjenester. Vi ville sætte CyberGhost i samme kategori som NordVPN og privat internetadgang, som et af de førende tilgængelige VPN-produkter.

Besøg CyberGhost

CyberGhost VPN

src = “~ billeder \ cyberghost-vpn-gennemgang-komplet-begyndere-guide.gif”

alt = “CyberGhost VPN”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9

Brugervenlighed

10,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Pris

8.0 / 10

Sikkerhed

9,0 / 10

Hastighed

10,0 / 10

Fordele

 • Ubegrænset båndbredde og høje hastigheder
 • 3.600-servere
 • 45 dages pengene-tilbage-garanti
 • Ingen logpolitik og 256-bit kryptering af militær kvalitet
 • 7-enheder på en konto

Ulemper

 • Kundesupport ikke den bedste
 • Højere pris end konkurrenter

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"CyberGhost VPN","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 05 \ /cyberghost-vpn-review.gif","beskrivelse":"Grundlagt i 2011 er CyberGhost et rumænsk-baseret firma, der tilbyder en af ​​de bedste tilgængelige VPN-tjenester. Virksomheden har et stærkt fokus på værdipriseringsmodeller, servervalg og brugervenlig drift med fremragende gratisfunktioner. Med mere end 3.600 servere i sit netværk, spændt over mere end 58 lande, giver CyberGhost mulighed for at forbinde op…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"9.00"},"navn":"CyberGhost VPN","reviewBody":"Grundlagt i 2011 er CyberGhost et rumænsk-baseret firma, der tilbyder en af ​​de bedste tilgængelige VPN-tjenester. Virksomheden har et stærkt fokus på prisfastsættelsesmodeller, servervalg og brugervenlig drift med fremragende gratisfunktioner. \ R \ n \ r \ nMed mere end 3.600 servere i sit netværk, spændt over mere end 58 lande, tillader CyberGhost til tilslutning af op til 7 enheder på en konto med VPN, der understøtter desktop- og mobile enheder til Android og Apple. \ r \ n \ r \ nHvis du driver din virksomhed ved hjælp af en højrisikostrategi som open-access public Wi-Fi, så beder du om problemer. Brug af en VPN hjælper dig dog med at afbøde disse risici ved at sikre din kommunikation. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nI denne anmeldelse vil vi se på funktionerne og funktionerne i CyberGhost. Uanset om du kigger på en VPN til webstedsadgang, for at undgå geotargeting eller til browsing, giver denne anmeldelse dig de oplysninger, du har brug for for at træffe en informeret købsbeslutning. \ R \ nBesøg CyberGhost \ r \ n \ r \ nCyberGhost VPN med et overblik \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFirma \ r \ nCyberGhost \ r \ n \ r \ n \ r \ nJurisdiktion \ r \ nRumænien \ r \ n \ r \ n \ r \ nSteder \ r \ n \ r \ n58 Lande \ r \ n \ r \ n \ r \ nGratis prøveversion \ r \ n \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ nLogfiler \ r \ n \ r \ nNej \ r \ n \ r \ n \ r \ nTorrenting \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ nStreaming \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvorfor Du har brug for en VPN \ r \ nEt årti eller deromkring siden var VPN’er en uklar teknologi, som ingen virkelig forstod vigtigheden af ​​for browsing eller download online. Det var først med de nylige krænkelser af privatlivets fred med virksomheder og fremkomsten af ​​hackere, der stjal folks personlige oplysninger fra åbne Wi-Fi-netværk, at folk begyndte at vågne op til vigtigheden af ​​at bruge en VPN. \ R \ n \ r \ nI dag en VPN er et vigtigt redskab til at surfe på nettet. Uden det kan du lige så godt gå nøgent ned ad gaden med et tyrens øje på brystet. Internetsikkerhed og privatliv er en voksende bekymring blandt mennesker, der bruger internettet dagligt. Det er vigtigt at sikre dine data, hvis du vil gå online og surfe uden en VPN, der dækker din I.P. kunne give dig store problemer. \ r \ n \ r \ nEn VPN hopper din I.P. adresse omkring en gruppe af servere og konstant ændre I.P. så webstedet ikke får en lås på din placering. Brug af en VPN hjælper med at forhindre dig i at blive offer for cyberkriminalitet og sikrer, at du kan nyde en risikofri internetoplevelse. \ R \ n \ r \ n \ r \ nWebsite Feel and Transparency \ r \ nFør du tilmelder dig en CyberGhost-konto, tag dig tid til at kigge rundt på deres hjemmeside. Mens selve webstedet ikke giver dig nogen beskyttelse, er det en nyttig måde at lære virksomheden og dens historie at kende for at give dig en fornemmelse af deres værdier. \ R \ n \ r \ nStore virksomheder bygger fremragende produkter, og webstedet er et eksempel på en anden brugervenlig oplevelse, der tilbydes fra virksomheden. Det er nemt at navigere på platformen for at finde de relevante oplysninger, du har brug for, og \"Serveroversigt, \" giver dig en visning i realtid af de aktive servere, der aktuelt er online. \ r \ n \ r \ nWebstedet har alle sine abonnementspakker, der giver brugerne mulighed for at sammenligne priser og funktioner i hver af de gratis, premium og premium plus versioner af VPN-abonnementet. \ r \ n \ r \ nVi sætter pris på, at CyberGhost er åbent med deres offentligt gennemsigtige rapportside, der beskriver enhver ondsindet aktivitet på deres servere. Det viser også meddelelser om retshåndhævelse samt DMCA og regeringsanmodninger. \ R \ nBrugergrænseflade og funktioner \ r \ nEfter at have downloadet og installeret din CyberGhost VPN, vil du bemærke, hvordan grænsefladen er gennemtænkt, hvilket giver brugerne jævn navigation . Den brugervenlige grænseflade gør installationen et øjeblik og forbinder klienten til en ny I.P. adresse er en simpel proces. \ r \ n \ r \ n \ tNogle af funktionerne og funktionaliteten i CyberGhost inkluderer; \ r \ n \ tFunktionen til at fjerne blokering af streamingwebsites. \ r \ n \ tBeskyttelse til dit Wi-Fi eller internet forbindelse. \ r \ n \ tDownload torrents og søg anonymt. \ r \ n \ r \ nServerområde og placeringer \ r \ nCyberGhost driver et servernetværk i 58 lande over hele verden med placeringer i Nordamerika og Nordeuropa, der giver størstedelen af ​​operationerne. CyberGhost kører tjenester på den sydlige halvkugle med servere i Sydafrika, Sydamerika og Australien. \ R \ n \ r \ nI dine indstillinger kan du vælge servere og se deres oplysninger for at se, om de tillader specifikke opgaver, f.eks. som browsing, P2P eller streaming. \ r \ n \ r \ nCyberGhost udvider hurtigt sit netværk over hele verden og tilføjer nye placeringer hele tiden. \ r \ n \ r \ n \ r \ nKontoopsætning \ r \ nIndstilling op en CyberGhost-konto involverer en hurtig og effektiv ombordstigningsproces. Du beslutter dig for den abonnementspakke, du ønsker, og foretager dit køb. På den følgende skærm begynder din download automatisk. \ R \ n \ r \ nCyberGhost sender dig e-mail-loginoplysningerne, og efter installation af softwaren indtaster du dine detaljer, og systemet trækker dig igennem til dit dashboard. Systemet opretter automatisk en adgangskode, og det er bedst at ændre dette så hurtigt som muligt. \ R \ n \ r \ nCyberGhost sender dig også en speciel nøgle til at hjælpe dig med at få adgang til din konto. Sørg for at gemme den i en sikker mappe. \ r \ n \ r \ n \ r \ nStreaming – Arbejder CyberGhost med Netflix? \ r \ n Netflix nærmer sig 150 millioner globale brugere, hvilket gør det til en af ​​de mest populære former for online underholdning i mange lande rundt om i verden. Mennesker, der bor uden for USA, der ønsker hvert geoblokeret indhold på Netflix, kræver en VPN til at skjule deres IP \ r \ n \ r \ nCyberGhost har dedikerede servere, der er specialiserede i streaming Netflix, og du kan få adgang til disse servere ved at klikke på \"til streaming \" fanen i grænsefladen. Men når vi loggede på serveren, ville det ikke lade os få adgang til webstedet. Mærkeligt nok fandt vi, at logning på en amerikansk server løser dette problem, og vi var i stand til at se amerikansk Netflix-indhold uden problemer. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAlle CyberGhost-abonnementsplaner følger med ubegrænset båndbredde, hvilket reducerer problemer med buffering under streaming. Appen har også en ad-blocker, der stopper pop-ups og mid-roll-annoncer. \ R \ n \ r \ nCyberGhost VPN giver også adgang til Hulu, HBO GO og BBC iPlayer, hvilket gør det muligt for brugere at overvinde geoblocks. \ nCyberGhost-hastigheder \ r \ nEn af de største problemer ved brug af en VPN er et fald i downloadhastigheden. En VPN tvinger din forbindelse gennem en tunnel, der bremser den noget. Afhængigt af styrken af ​​VPN-netværket kan du opleve reduktioner af hastighed, der er mere end 90 procent fra nogle serverplaceringer. \ R \ n \ r \ nNår du logger ind på din CyberGhost-konto, anbefaler vi, at du tester hastigheden på serverne i Nordamerika og Europa først. Åbn SpeedTest.net, og kør en hastighedstest på hver af serverplaceringerne. Vi fandt ud af, at vi modtog et fald på 5 til 10 procent i vores downloadhastigheder til Nordamerika og Europa, og resultaterne for servere i Sydøstasien var dårlige. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet er derfor, det er bedst at oprette forbindelse til en server i nærheden af ​​din aktuelle placering. Jo længere dataene skal rejse fra serveren til din computer, jo langsommere bliver din hastighed. At have en lynhurtig forbindelse hjælper også med at afbøde nogle af drop-offs i downloadhastighed, men du vil aldrig være i stand til at opnå de samme downloadhastigheder gennem en VPN, som du ville gjort med din standardforbindelse. \ R \ n \ r \ nHvis du vil se geoblokeret indhold, skal du oprette forbindelse til serveren i det land, hvor indholdskilden findes. For eksempel, hvis du ønsker at logge ind på den amerikanske Netflix, skal du logge ind på en nordamerikansk server for at få adgang til indholdet. \ R \ n \ r \ nAustralske brugere vil have gavn af at bruge CyberGhost VPN til at se amerikansk indhold, da vi målte hastigheder på over 10 Mbps download og 0,77 Mbps upload, med en ping på 22 ms. Det er en hurtig forbindelseshastighed til den anden side af planeten! \ R \ n Er CyberGhost godt til torrenting? \ R \ n I modsætning til andre VPN-udbydere, der forbyder torrent-downloads, tilbyder CyberGhost adgang til dedikerede servere til download af torrents i mange forskellige lande. Appen giver dig også mulighed for at se, hvor mange andre CyberGhost-klienter, der bruger den samme server. \ R \ n \ r \ nCyberGhost tilbyder portvideresendelse, så du kan uploade dine filer, og appens stabilitet og hastighed giver en jævn, bufferfri download af dine foretrukne torrents. \ r \ nSikkerhed – Er CyberGhost Safe? \ r \ nIndustriens førende sikkerhedsfunktioner tilgængelige i CyberGhost VPN-appen inkluderer en politik uden logfiler, 256-bit kryptering af militær kvalitet og en internet kill-switch . For at knække krypteringen, der tilbydes fra CyberGhost VPN, ville hackere have brug for 50 supercomputere, der kontrollerer milliarder AES-nøgler hvert sekund, og det vil stadig tage milliarder af år for hackerne at knække krypteringen. \ R \ n \ r \ n Efter erhvervelsen af CyberGhost af Kape Technologies, begyndte folk at stille spørgsmålstegn ved CyberGhosts integritet for at holde deres data sikre. \ r \ n \ r \ nDet israelske firma, Kape Technologies, har den tidligere beskyldning om at skjule malware i sine softwarebundter, hvilket helt klart giver anledning til bekymring. Imidlertid har CyberGhost endnu ikke oplevet nogen sikkerhedsbrud, og deres kunder efterlader generelt fremragende anmeldelser online. Niveauet for deres omdømme på markedet som en af ​​de bedste VPN’er er nok til at overbevise os om, at de er en pålidelig VPN-udbyder. \ R \ nHolder CyberGhost logs? \ R \ nEn af de væsentlige funktioner hos en VPN-udbyder er, at de hold din online søgehistorik privat. Nogle VPN’er hævder, at de ikke sporer de websteder, du besøger, og det indhold, du downloader. I virkeligheden fører de dog logfiler over sessioner og giver dig information til myndighederne, hvis de bliver tilkaldt. \ R \ n \ r \ nCyberGhost har sit hovedkontor i Rumænien, som ikke er underskriver af \"14-Eyes Alliance. \" Derfor har de ingen lovmæssig pligt til at føre logfiler over din online-aktivitet til retshåndhævelsesformål. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Har CyberGhost en malware og Adblocker? \ R \ nLog ind på din CyberGhost-konto og klik på det \"forbindelsesfunktioner \" fanen. Softwaren giver dig muligheder for at tænde din adware- og malware-blokering for at forhindre, at annoncer dukker op, mens du surfer på internettet. \ R \ n \ r \ nCyberGhost har også en anti-malware-funktion, der scanner alle sider, du besøger efter malwareinfektioner, der kan kapre din browser. Denne funktion gør det muligt for CyberGhost at blokere dig for at få adgang til disse usikrede sider, før hackere kan stjæle dine data. \ R \ nIkke-spy-servere \ r \ nHvis du ofte downloader torrents, tilbyder CyberGhost No-Spy \" premium-pakke, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse direkte til et dedikeret datacenter, der administreres af CyberGhost-medarbejdere. \ r \ n \ r \ n Serverne uden spioner har hardware i høj kvalitet, mere båndbredde og dedikerede uplinks til forbedrede hastigheder. Den ekstra beskyttelse holder dig endnu mere sikker, mens du udfører risikable aktiviteter som at downloade torrent-filer. \ R \ nPris og værdi for pengene \ r \ n Efter at have gennemgået funktionerne og funktionaliteten i CyberGhost, er det tid til at analysere deres abonnementstilbud og se, om de tilbyder en værdi for pengene-service. \ r \ n Har CyberGhost en gratis version? \ r \ nCyberGhost tilbyder nye brugere en gratis prøveversion af deres VPN i 24 timer. I betragtning af at de fleste andre virksomheder, der leverer VPN-produkter, enten har en 3 eller 7-dages gratis prøveperiode, synes vi, at 24-timer er lidt kort. \ R \ n \ r \ nDet er dog en smart marketingstrategi fra CyberGhosts side. Ved at give deres potentielle kunder ideen om, at de har en begrænsning i deres prøveperiode, er de mere tilbøjelige til at implementere den og prøve det hurtigere, end hvis de har en uge til at bruge det i deres browsingaktivitet. \ R \ n \ r \ Efter at have brugt CyberGhost i et par timer, vil du være i stand til at afgøre, om softwaren fungerer for dig eller ej. Du har en hel dag til at teste steaming, unblocking og Torrenting-funktionaliteten, og chancerne er, at du vil have et abonnement, efter at du prøver det første gang. \ R \ nCyberGhosts refusionspolitik \ r \ nCyberGhost bakker sit omdømme som en af ​​de bedste tilgængelige VPN’er med en 45-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis CyberGhost ikke lever op til dine forventninger, har du muligheden for at annullere og modtage en refusion. Det er dog vigtigt at bemærke, at hvis du beder om en refusion, kan det tage 7 til 10 arbejdsdage, før pengene vises på din bankkonto. \ R \ n \ r \ nCyberGhost bakker alle sine planer med et nej spørgsmål-stillet, 45-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis tjenesten af ​​en eller anden grund ikke svarer til dine behov, kan du anmode om tilbagebetaling via dens live chat-tjeneste i denne periode. \ R \ n Er CyberGhost kompatibel med min enhed? \ R \ nCyberGhost fungerer med enhver stationær eller mobilenhed. Softwaren er kompatibel med Mac-, Windows-, iOS- og Android-enheder, og den fungerer også med Amazons Fire TV Stick, og den har også browserudvidelser til Firefox og Chrome. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCyberGhost har også installationsguider på deres websted, der giver dig information om opsætning af din VPN på routere såvel som andre operativsystemer som Chrome OS, Linux, Synology NAS, Raspberry Pi og VU + Solo 2. \ r \ n \ r \ nCyberGhost giver dig også mulighed for at oprette forbindelse til op til 7 enheder til din konto, hvilket gør den til en af ​​de mere generøse tjenesteudbydere. \ r \ nSærlige sikkerhedsfunktioner med CyberGhost \ r \ nTeamet på CyberGhost gør alt, hvad de kan for at sikre at du forbliver så sikker og sikker som muligt, mens du gennemsøger og downloader indhold. Her er et par af de ekstra sikkerhedsfunktioner i softwaren, der får den til at skille sig ud fra sine konkurrenter. \ R \ nAutomatiseret HTTPS-omdirigering og online sporingsblokering \ r \ nDen automatiske HTTPS-omdirigering giver din enhed mulighed for at oprette forbindelse til den mest sikre version af hver websted, du gennemsøger. Denne funktion giver dig mulighed for at undgå usikre sider med malware og phishing-svindel, der venter på at inficere din browser. \ R \ n \ r \ nDe fleste websteder har sporingscookies, der installeres i din browser, når de besøger deres websted. Disse cookies sporer dine bevægelser rundt på nettet og rapporterer dem tilbage til kildesiden. CyberGhost scanner automatisk websteder for disse sporingscookies og blokerer dem for at blive installeret i din browser, mens du advarer dig om truslen. \ R \ nCyberGhost Kundeservice \ r \ nDet kan være en brancheomfattende tendens, men det ser ud til, at CyberGhosts kundeservice er aktiveret svarende til de fleste andre udbydere \ u2013 i den forstand, at det er mindre end stjernernes. Appen tilbyder en live-chat med supportkonsulenter, der prøver at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, du har med produktet. \ R \ n \ r \ nHvis du imidlertid opfordrer til lave hastigheder, føles det som om de er mere bekymret med kundefastholdelse end med at løse dit problem. Vi prøvede at nå ud til support desk og modtog en online supportchat med en konsulent, da vi ikke kunne logge ind på det amerikanske Netflix-websted. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKonsulenten syntes imidlertid forvirret om hvad vi forsøgte at gøre og fortsatte med at svare med generelle oplysninger om CyberGhosts-funktioner og funktioner, der fik det til at føles som om vi talte til en chatbot. \ r \ n \ r \ nVi tror, ​​at du måske har held og lykke med at finde en løsning på din problem på siden FAQ, snarere end at nå ud til en supportkonsulent. \ r \ nBrugeroplevelse \ r \ nCyberGhost tilbyder en afbalanceret tilgang til sin brugergrænseflade, der gør softwaren let at navigere for begyndere. Samtidig vil de avancerede funktioner, der tilbydes, også tilfredsstille behovene hos ekspert-VPN-brugere. \ R \ n \ r \ nDet rene layout, der tilbydes via grænsefladen, er brugervenligt, og det er ikke besværet med at finde og konfigurere din forbindelsesindstillinger. Vi kan godt lide \"Vinduet Smart regler, \" hvor du har mulighed for at tilpasse dit beskyttelsesniveau ved at indstille regler for din forbindelse, såsom automatisk forbindelse ved opstart. \ r \ n \ r \ nNår du opretter forbindelse til CyberGhost, har du mulighed for manuelt at vælge din server, eller du kan lade systemet vælge den server, der tilbyder de bedste forbindelseshastigheder til din placering. Standard på softwaren er at lede efter den nærmeste server, så hvis du vil se geoblokeret indhold, skal du vælge din server, før du opretter forbindelse. \ R \ n \ r \ nVi besluttede at lave en liste over professionelle og ulemper ved at bruge CyberGhost; her er vores resultater. \ r \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tOpenVPN, PPTP og L2TP-IPSec-protokoller. \ r \ n \ tInternet-kill-switch tilgængelig. \ r \ n \ tUbegrænset båndbredde og høje hastigheder. \ r \ n \ tMere end 3.600 servere på det globale netværk. \ r \ n \ t45-dages pengene-tilbage-garanti. \ r \ n \ tI.P. og DNS-lækagebeskyttelse. \ r \ n \ tKompatibel med mobile enheder og routere. \ r \ n \ tIngen logfilpolitik og 256-bit kryptering af militær kvalitet. \ r \ n \ tTilslut op til 7 enheder på en konto. \ r \ n \ r \ nKonsoller: \ r \ n \ r \ n \ tSupport er svag, men det ser ud til at være den samme for de fleste VPN-udbydere. \ r \ n \ tMånedsprogrammet er højere end de fleste andre topskuffer VPN-udbydere. \ R \ n \ r \ nAbonnementsomkostninger \ r \ nCyberGhost er en premium-VPN, der tilbydes til premiumpriser. Denne VPN er et af de bedste produkter på markedet, og de er ikke bange for at opkræve betaling for deres tjenester. CyberGhost tilbyder sine abonnementspakker i tre niveauer. \ R \ n \ r \ n \ t3 År – $ 2,75 pr. Måned. \ R \ n \ t1 År – $ 5,99 pr. Måned. \ R \ n \ t1 Måned – $ 12,99 pr. Måned. \ r \ n \ tGratis prøveperiode \ u2013 24 timer. \ r \ n \ r \ nDet er vigtigt at bemærke, at hvis du vælger de årlige og kvartalsvise planer, trækker virksomheden det fulde beløb fra dit kreditkort eller betalingstjeneste for at låse op din konto. Personer, der tilmelder sig den månedlige konto, skal være opmærksom på, at CyberGhost automatisk fornyer betalingen i slutningen af ​​faktureringsperioden. \ R \ n \ r \ nDu kan betale for dit abonnement ved hjælp af MasterCard, Visa, Amex, PayPal eller Bitcoin- hvilket gør det til en af ​​de få VPN’er, der tager betaling gennem kryptokurrency. At betale med bitcoin er også den bedste mulighed for privatlivets fred, da CyberGhost ikke gemmer nogen af ​​dine betalingsoplysninger, f.eks. Dit kreditkortnummer. \ R \ nAfslutning af anmeldelsen \ u2013 Er CyberGhost det værd? \ R \ n Efter at have testet service i vid udstrækning, er vi overbeviste om at anbefale dette stykke software til dig. VPN har alle de funktioner, du forventer af et premium-brandprodukt og mere. \ R \ n \ r \ nMed en politik, der ikke er logget og 256-bit kryptering, holder CyberGhost dig sikker, mens du downloader Torrents, streamer film, eller udføre daglige browsingaktiviteter. \ r \ n \ r \ nTilmeldingsgebyret er på linje med andre top VPN-udbydere, og vi anbefaler at gå til det 3-årige abonnement. Den 3-årige aftale giver den bedste værdi for dine penge, og med mindre end 10 cent om dagen repræsenterer den god værdi for pengene. \ R \ n \ r \ nCyberGhost klarede sig bedre, end vi forventede at det \ u2013 især i hastighedsafdeling. Vi forventede et betydeligt fald i downloadhastigheder, når vi bruger softwaren. Vi var dog glade for at finde ud af, at programmet i nogle tilfælde ikke viste tegn på afmatning. Denne hastighed er noget, vi aldrig har oplevet med nogen anden VPN, og det er den markante funktion ved brug af denne software. \ R \ n \ r \ nKundesupport var den største svigt for os, og vi kan stadig ikke komme over det faktum, at CyberGhost muligvis bruger chatbots i stedet for rigtige mennesker til at styre deres supportchat online. \ r \ nSoftwaren er let at installere og klar til at køre på få minutter efter dit køb, og det er let at navigere for begyndere til VPN-tjenester. Vi ville sætte CyberGhost i samme kategori som NordVPN og privat internetadgang, som et af de førende tilgængelige VPN-produkter. \ R \ nBesøg CyberGhost","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2020-01-02"},"yderligere Type":"udefineret","Alternativ navn":"udefineret","pris":"udefineret","priser":"udefineret","mærke":"udefineret","kategori":"udefineret","farve":"udefineret","dybde":"udefineret","disambiguatingDescription":"udefineret","gtin":"udefineret","gtin12":"udefineret","gtin13":"udefineret","gtin14":"udefineret","gtin8":"udefineret","højde":"udefineret","identifikator":"udefineret","logo":"udefineret","mainEntityOfPage":"udefineret","materiale":"udefineret","model":"udefineret","mpn":"udefineret","nsn":"udefineret","produktID":"udefineret","produktions dato":"udefineret","Købsdato":"udefineret","udgivelses dato":"udefineret","samme som":"udefineret","sku":"udefineret","slogan":"udefineret","url":"udefineret","vægt":"udefineret","bredde":"udefineret"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me