CyberGhost VPN Review: complete beginnershandleiding

Cyberghost VPN recensie

Opgericht in 2011, CyberGhost is een in Roemenië gevestigd bedrijf dat een van de beste beschikbare VPN-services aanbiedt. Het bedrijf heeft een sterke focus op prijsmodellen, serverselectie en gebruiksvriendelijke bediening met uitstekende aanvullende functies.

Met meer dan 3.600 servers in zijn netwerk, verspreid over meer dan 58 landen, maakt CyberGhost de verbinding van maximaal 7 apparaten op één account mogelijk, waarbij de VPN desktop- en mobiele apparaten ondersteunt voor Android en Apple.

Als u uw bedrijf runt met een risicovolle strategie, zoals openbare wifi met open toegang, dan vraagt ​​u om problemen. Het gebruik van een VPN helpt u deze risico’s echter te verkleinen door uw communicatie te beveiligen.

Cyberghost VPN recensie

In deze recensie kijken we naar de kenmerken en functionaliteit van CyberGhost. Of u nu naar een VPN kijkt voor websitetoegang, om geotargeting te vermijden of om te browsen, deze beoordeling geeft u de informatie die u nodig hebt om een ​​weloverwogen aankoopbeslissing te nemen.

Bezoek CyberGhost

CyberGhost VPN in één oogopslag

Bedrijf CyberGhost
Jurisdictie Roemenië
Locaties

58 landen
Gratis proefperiode

Ja
Logboek bestanden

Nee
Torrenting Ja
Streamen Ja

Waarom u een VPN nodig heeft

Ongeveer tien jaar geleden waren VPN’s een obscure technologie waarvan niemand echt inzag hoe belangrijk het is om online te browsen of te downloaden. Pas door de recente inbreuken op de privacy van bedrijven en de komst van hackers die persoonlijke gegevens van mensen stelen van open wifi-netwerken, begonnen mensen te beseffen hoe belangrijk het is om een ​​VPN te gebruiken..

Tegenwoordig is een VPN een essentieel hulpmiddel om op internet te surfen. Zonder dat zou je net zo goed naakt over straat kunnen lopen met een schot in de roos op je borst. Internetbeveiliging en privacy vormen een groeiende zorg onder mensen die dagelijks internet gebruiken. Het beveiligen van uw gegevens is van vitaal belang als u online wilt gaan en wilt surfen zonder een VPN die uw I.P. kan je in grote problemen brengen.

Een VPN stuitert uw I.P. adres rond een groep servers, waarbij de I.P. zodat de site geen lock krijgt op uw locatie. Het gebruik van een VPN helpt voorkomen dat u het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit en zorgt ervoor dat u kunt genieten van een risicovrije internetervaring.

CyberGhost-functies

Website-gevoel en transparantie

Voordat aanmelden voor een CyberGhost-account, neem de tijd om rond te kijken op hun website. Hoewel de site zelf u geen enkele bescherming biedt, is het een handige manier om het bedrijf en zijn geschiedenis te leren kennen, om u een idee te geven van hun waarden.

Geweldige bedrijven bouwen uitstekende producten en de site is een voorbeeld van een andere gebruiksvriendelijke ervaring die het bedrijf biedt. U kunt gemakkelijk door het platform navigeren om de relevante informatie te vinden die u nodig heeft, en het “Serveroverzicht” geeft u een realtime overzicht van de actieve servers die momenteel online zijn.

Op de website zijn al zijn abonnementspakketten te zien, zodat gebruikers prijzen en functies in elk van de gratis, premium en premium plus-versies van het VPN-abonnement kunnen vergelijken.

We stellen het op prijs dat CyberGhost open is met hun openbaar transparante rapportpagina die alle kwaadaardige activiteiten op hun servers beschrijft. Het bevat ook kennisgevingen van wetshandhavingsinstanties, evenals DMCA- en overheidsverzoeken.

Gebruikersinterface en functies

Na het downloaden en installeren van uw CyberGhost VPN, u zult merken dat de interface goed doordacht is en gebruikers een soepele navigatie biedt. De gebruiksvriendelijke interface maakt de installatie in een handomdraai en het verbinden van de client met een nieuwe I.P. adres is een eenvoudig proces.

 • Enkele van de kenmerken en functionaliteit van CyberGhost zijn onder meer;
 • De mogelijkheid om streamingwebsites te deblokkeren.
 • Bescherming voor uw wifi- of internetverbinding.
 • Download torrents en blader anoniem.

Serverbereik en locaties

CyberGhost beheert een servernetwerk in 58 landen over de hele wereld, met locaties in Noord-Amerika en Noord-Europa die het grootste deel van de operaties verzorgen. CyberGhost voert services uit op het zuidelijk halfrond, met servers in Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Australië.

Binnen uw instellingen kunt u servers selecteren en hun informatie bekijken om te zien of ze specifieke taken toestaan, zoals browsen, P2P of streaming.

CyberGhost breidt zijn netwerk snel uit over de hele wereld en voegt voortdurend nieuwe locaties toe.

CyberGhost-locaties

Instellen van een account

Het opzetten van een CyberGhost-account vereist een snel en efficiënt onboardingproces. U beslist welk abonnementspakket u wilt en doet uw aankoop. Op het volgende scherm begint uw download automatisch.

CyberGhost e-mailt u de aanmeldingsgegevens en na het installeren van de software voert u uw gegevens in en het systeem trekt u door naar uw dashboard. Het systeem maakt automatisch een wachtwoord aan, en het is het beste om dit zo snel mogelijk te wijzigen.

CyberGhost stuurt u ook een speciale sleutel om u te helpen toegang te krijgen tot uw account. Bewaar deze in een veilige map.

Account aanmelden

Streaming – Werkt CyberGhost met Netflix?

Netflix nadert 150 miljoen gebruikers wereldwijd, waardoor het in veel landen over de hele wereld een van de meest populaire vormen van online entertainment is. Mensen die buiten de VS wonen en die elke geoblocked inhoud op Netflix willen hebben, hebben een VPN nodig om hun IP te verhullen..

CyberGhost heeft toegewijde servers die gespecialiseerd zijn in het streamen van Netflix, en u kunt toegang krijgen tot deze servers door op het tabblad “voor streaming” in de interface te klikken. Toen we ons echter op de server aanmeldden, konden we geen toegang krijgen tot de site. Vreemd genoeg ontdekten we dat inloggen op een Amerikaanse server dit probleem oplost, en we konden zonder problemen Amerikaanse Netflix-inhoud bekijken.

Netflix streamen

Alle CyberGhost-abonnementen worden geleverd met onbeperkte bandbreedte, waardoor problemen met bufferen tijdens het streamen worden verminderd. De app heeft ook een adblocker die pop-ups en midroll-advertenties stopt.

CyberGhost VPN biedt ook toegang tot Hulu, HBO GO en BBC iPlayer, waardoor gebruikers geografische blokkades kunnen overwinnen.

CyberGhost-snelheden

Een van de grootste klachten over het gebruik van een VPN is een afname van de downloadsnelheid. Een VPN dwingt je verbinding door een tunnel die hem wat vertraagt. Afhankelijk van de sterkte van het VPN-netwerk, kunt u vanaf sommige serverlocaties snelheidsverminderingen ervaren die meer dan 90 procent bedragen.

Wanneer u inlogt op uw CyberGhost-account, raden we u aan eerst de snelheid van de servers in Noord-Amerika en Europa te testen. Open SpeedTest.net en voer een snelheidstest uit op elk van de serverlocaties. We ontdekten dat onze downloadsnelheden voor Noord-Amerika en Europa ongeveer 5 tot 10 procent lager waren, en de resultaten voor servers in Zuidoost-Azië waren slecht.

CyberGhost-snelheid

Daarom kunt u het beste verbinding maken met een server in de buurt van uw huidige locatie. Hoe verder de gegevens van de server naar uw computer moeten, hoe langzamer uw snelheid. Het hebben van een bliksemsnelle verbinding helpt ook om een ​​deel van de afname van de downloadsnelheid te verminderen, maar je zult nooit dezelfde downloadsnelheden bereiken via een VPN als met je standaardverbinding..

Als u geografisch geblokkeerde inhoud wilt bekijken, moet u verbinding maken met de server in het land van de inhoudsbron. Als u zich bijvoorbeeld wilt aanmelden bij de Amerikaanse Netflix, moet u zich aanmelden bij een Noord-Amerikaanse server voor toegang tot de inhoud.

Australische gebruikers zullen profiteren van het gebruik van CyberGhost VPN om Amerikaanse inhoud te bekijken, aangezien we snelheden hebben gemeten van meer dan 10 Mbps download en 0,77 Mbps upload, met een ping van 22 ms. Dat is een hoge verbindingssnelheid voor de andere kant van de planeet!

Is CyberGhost goed voor torrenting?

In tegenstelling tot andere VPN-providers die het downloaden van torrents verbieden, biedt CyberGhost toegang tot speciale servers voor het downloaden van torrents in veel verschillende landen. De app laat je ook zien hoeveel andere CyberGhost-clients dezelfde server gebruiken.

CyberGhost biedt port forwarding zodat u uw bestanden kunt uploaden, en de stabiliteit en snelheid van de app zorgen voor een soepele, buffervrije download van uw favoriete torrents.

Beveiliging – Is CyberGhost veilig?

De toonaangevende beveiligingsfuncties die beschikbaar zijn in de CyberGhost VPN-app zijn onder meer een beleid zonder logboeken, 256-bits codering van militaire kwaliteit en een internet kill-switch. Om de versleuteling van CyberGhost VPN te kraken, hebben hackers 50 supercomputers nodig die elke seconde miljarden AES-sleutels controleren, en het zou nog miljarden jaren duren voordat de hackers de versleuteling kraken..

Na de overname van CyberGhost door Kape Technologies begonnen mensen de integriteit van CyberGhosts in twijfel te trekken voor het veilig houden van hun gegevens.

Het Israëlische bedrijf Kape Technologies heeft de eerdere beschuldiging van het verbergen van malware in zijn softwarebundels, wat zeker reden tot bezorgdheid is. CyberGhost heeft echter nog geen beveiligingsinbreuken ondervonden en hun klanten laten over het algemeen uitstekende recensies online achter. Hun reputatie op de markt als een van de beste VPN’s is voldoende om ons ervan te overtuigen dat ze een betrouwbare VPN-provider zijn.

Houdt CyberGhost logboeken bij?

Een van de essentiële functies van een VPN-provider is dat ze uw online zoekgeschiedenis privé houden. Sommige VPN’s beweren dat ze de sites die u bezoekt en de inhoud die u downloadt niet volgen. In werkelijkheid houden ze echter logboeken bij van sessies en geven ze u informatie aan de autoriteiten als ze worden gedagvaard.

CyberGhost heeft zijn hoofdkantoor in Roemenië, dat niet de “14-Eyes Alliance” heeft ondertekend. Daarom hebben ze geen wettelijke plicht om logboeken van uw online activiteiten bij te houden voor wetshandhavingsdoeleinden.

Geen logboeken

Heeft CyberGhost een malware- en adblocker?

Log in op uw CyberGhost-account en klik op het tabblad “verbindingsfuncties”. De software biedt u opties om uw adware- en malwareblokker in te schakelen om te voorkomen dat er advertenties verschijnen terwijl u op internet surft.

CyberGhost heeft ook een antimalwarefunctie die alle sites die u bezoekt, scant op malware-infecties die uw browser kunnen kapen. Met deze functie kan CyberGhost u de toegang tot deze onbeveiligde sites blokkeren voordat hackers uw gegevens kunnen stelen.

Geen spionageservers

Als u regelmatig torrents downloadt, biedt CyberGhost een ‘No-spy’-premiumpakket waarmee u rechtstreeks verbinding kunt maken met een speciaal datacenter dat wordt beheerd door CyberGhost-medewerkers.

De no-spy servers zijn voorzien van hardware van topkwaliteit, meer bandbreedte en speciale uplinks voor hogere snelheden. De extra bescherming houdt je nog veiliger tijdens het uitvoeren van risicovolle activiteiten zoals het downloaden van torrent-bestanden.

Prijs en waar voor uw geld

Na het bekijken van de functies en functionaliteit van CyberGhost, is het tijd om hun abonnementsaanbod te analyseren en te kijken of ze een service waar voor hun geld bieden.

Heeft CyberGhost een gratis versie??

CyberGhost biedt nieuwe gebruikers een gratis proefperiode van 24 uur voor hun VPN. Aangezien de meeste andere bedrijven die VPN-producten aanbieden een gratis proefperiode van 3 of 7 dagen hebben, denken we dat 24 uur een beetje kort is.

Het is echter een slimme marketingstrategie van CyberGhost. Door hun potentiële klanten het idee te geven dat ze een beperking hebben op hun proefperiode, is de kans groter dat ze het implementeren en het eerder proberen dan wanneer ze een week de tijd hebben om het te gebruiken bij hun browse-activiteit..

Nadat u CyberGhost een paar uur heeft gebruikt, kunt u beslissen of de software voor u werkt of niet. Je hebt een volledige dag om de functionaliteit voor stomen, deblokkeren en torrenting te testen en de kans is groot dat je een abonnement wilt nadat je het voor de eerste keer hebt uitgeprobeerd..

Het restitutiebeleid van CyberGhost

CyberGhost ondersteunt zijn reputatie als een van de beste VPN’s die er is, met een geld-terug-garantie van 45 dagen. Als CyberGhost niet aan uw verwachtingen voldoet, heeft u de mogelijkheid om te annuleren en een terugbetaling te ontvangen. Het is echter belangrijk op te merken dat als u toch om terugbetaling vraagt, het 7 tot 10 werkdagen kan duren voordat het geld op uw bankrekening wordt weergegeven.

CyberGhost ondersteunt al zijn plannen met een geld-terug-garantie van 45 dagen zonder vragen. Als de service om welke reden dan ook niet aan uw behoeften voldoet, kunt u gedurende deze periode een terugbetaling aanvragen via de live chatservice.

Is CyberGhost compatibel met mijn apparaat?

CyberGhost werkt met elke desktop of mobiel apparaat. De software is compatibel met Mac-, Windows-, iOS- en Android-apparaten, en het werkt ook met Amazon’s Fire T.V. Stick, en het heeft ook browserextensies voor Firefox en Chrome.

Cyberghost-apparaten

CyberGhost heeft ook installatiehandleidingen op hun site die u informatie geven over het instellen van uw VPN op routers, evenals andere besturingssystemen zoals Chrome O.S., Linux, Synology NAS, Raspberry Pi en VU + Solo 2.

Met CyberGhost kunt u ook tot 7 apparaten verbinden met uw account, waardoor het een van de genereuzere serviceproviders is die beschikbaar zijn.

Speciale veiligheidsfuncties met CyberGhost

Het team van CyberGhost doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo veilig mogelijk blijft tijdens het browsen en downloaden van inhoud. Hier zijn enkele van de extra veiligheidsfuncties van de software waardoor deze zich onderscheidt van zijn concurrenten.

Geautomatiseerde HTTPS-omleiding en online trackingblokkering

Met de automatische HTTPS-omleiding kan uw apparaat verbinding maken met de veiligste versie van elke site die u bezoekt. Met deze functie kunt u onveilige sites met malware en phishing-aanvallen vermijden die wachten om uw browser te infecteren.

De meeste websites hebben trackingcookies die in uw browser worden geïnstalleerd wanneer u hun site bezoekt. Deze cookies volgen uw bewegingen op het web en rapporteren ze terug naar de bronsite. CyberGhost scant automatisch sites op deze tracking cookies, waardoor ze niet in uw browser kunnen worden geïnstalleerd en u wordt gewaarschuwd voor de dreiging.

CyberGhost-klantenservice

Het mag dan een branchebrede trend zijn, maar het lijkt erop dat de klantenservice van CyberGhosts vergelijkbaar is met de meeste andere providers – in die zin dat het niet zo geweldig is. De app biedt een live-chat met ondersteuningsadviseurs die u proberen te helpen bij het oplossen van eventuele problemen met het product.

Als u echter om lage snelheden vraagt, voelt het alsof ze zich meer zorgen maken over klantbehoud dan over het oplossen van uw probleem. We probeerden contact op te nemen met de ondersteuningsdesk en kregen een online ondersteuningschat met een consulent toen we niet konden inloggen op de Amerikaanse Netflix-site.

Klantenservice

De consultant leek echter in de war over wat we probeerden te doen en bleef antwoorden met algemene informatie over CyberGhosts-functies en -functies waardoor het leek alsof we met een chatbot aan het praten waren..

We denken dat u meer geluk heeft met het vinden van een oplossing voor uw probleem op de pagina met veelgestelde vragen, in plaats van contact op te nemen met een ondersteuningsadviseur.

Gebruikerservaring

CyberGhost biedt een gebalanceerde benadering van de gebruikersinterface waardoor de software gemakkelijk te navigeren is voor beginners. Tegelijkertijd zullen de aangeboden geavanceerde functies ook voldoen aan de behoeften van ervaren VPN-gebruikers.

De overzichtelijke lay-out die via de interface wordt aangeboden, is gebruiksvriendelijk en het is geen gedoe om uw verbindingsinstellingen te vinden en te configureren. We houden van het ‘Smart Rules-venster’, waar u de mogelijkheid heeft om uw beschermingsniveau aan te passen door regels voor uw verbinding in te stellen, zoals automatisch verbinden bij het opstarten.

Wanneer u verbinding maakt met CyberGhost, heeft u de mogelijkheid om uw server handmatig te selecteren, of u kunt het systeem de server laten kiezen die de beste verbindingssnelheden biedt voor uw locatie. De standaardinstelling van de software is om te zoeken naar de dichtstbijzijnde server, dus als u geoblokkeerde inhoud wilt bekijken, moet u uw server kiezen voordat u verbinding maakt.

We besloten een lijst te maken van de voor- en nadelen van het gebruik van CyberGhost; hier zijn onze resultaten.

Voordelen

 • OpenVPN-, PPTP- en L2TP-IPSec-protocollen.
 • Internet kill switch beschikbaar.
 • Onbeperkte bandbreedte en hoge snelheden.
 • Meer dan 3.600 servers op het wereldwijde netwerk.
 • 45 dagen geld-terug-garantie.
 • IK P. en DNS-lekbescherming.
 • Compatibel met mobiele apparaten en routers.
 • Geen logboekbeleid en 256-bits versleuteling van militaire kwaliteit.
 • Verbind tot 7 apparaten op één account.

Nadelen:

 • Ondersteuning is zwak, maar dit lijkt voor de meeste VPN-providers hetzelfde te zijn.
 • Het maandelijkse abonnement is hoger dan bij de meeste andere VPN-providers van de bovenste plank.

Abonnementskosten

CyberGhost is een premium VPN die wordt aangeboden tegen premium prijzen. Deze VPN is een van de beste producten op de markt en ze zijn niet bang om kosten in rekening te brengen voor hun diensten. CyberGhost biedt zijn abonnementspakketten aan in drie niveaus.

 • 3 jaar – $ 2,75 per maand.
 • 1 jaar – $ 5,99 per maand.
 • 1 maand – $ 12,99 per maand.
 • Gratis proefperiode – 24 uur.

Het is belangrijk op te merken dat als u de jaar- en kwartaalplannen selecteert, het bedrijf het volledige bedrag van uw creditcard of betalingsdienst zal aftrekken om uw account te ontgrendelen. Mensen die zich aanmelden voor het maandelijkse account, moeten zich ervan bewust zijn dat CyberGhost de betaling automatisch verlengt aan het einde van de factureringsperiode.

U kunt voor uw abonnement betalen met MasterCard, Visa, Amex, PayPal of Bitcoin, waardoor het een van de weinige VPN’s is die betalingen via cryptocurrency accepteert. Betalen met bitcoin is ook de beste optie voor privacy, aangezien CyberGhost geen van uw betalingsgegevens opslaat, zoals uw creditcardnummer..

De recensie afronden – Is CyberGhost het waard??

Nadat we de service uitvoerig hebben getest, zijn we ervan overtuigd dat we u dit stukje software zullen aanbevelen. De VPN heeft alle functies die u van een premium merkproduct mag verwachten en meer.

Met een no-logs-beleid en 256-bits codering, zal CyberGhost u beschermen terwijl u Torrents downloadt, films streamt of dagelijkse browse-activiteiten uitvoert.

De abonnementskosten zijn in lijn met andere top VPN-providers en we raden aan om voor het 3-jarige abonnement te gaan. De 3-jarige deal biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding en met minder dan 10 cent per dag vertegenwoordigt het een goede prijs-kwaliteitverhouding.

CyberGhost presteerde beter dan we hadden verwacht, vooral op de snelheidsafdeling. We verwachtten een aanzienlijke daling van de downloadsnelheden bij het gebruik van de software. We waren echter blij te ontdekken dat het programma in sommige gevallen geen tekenen van vertraging vertoonde. Deze snelheid hebben we nog nooit meegemaakt met een andere VPN, en het is de opvallende eigenschap van het gebruik van deze software.

De klantenondersteuning was de grootste teleurstelling voor ons, en we kunnen er nog steeds niet overheen komen dat CyberGhost mogelijk chatbots gebruikt in plaats van echte mensen om hun ondersteuningschat online te beheren.

De software is eenvoudig te installeren en binnen enkele minuten na aankoop klaar voor gebruik, en beginners kunnen gemakkelijk navigeren naar VPN-services. We zouden CyberGhost in dezelfde categorie plaatsen als NordVPN en Private Internet Access, als een van de toonaangevende VPN-producten die beschikbaar zijn.

Bezoek CyberGhost

CyberGhost VPN

src = “~ images \ cyberghost-vpn-review-complete-beginners-guide.gif”

alt = “CyberGhost VPN”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9

Makkelijk te gebruiken

10,0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Prijs

8.0 / 10

Veiligheid

9.0 / 10

Snelheid

10,0 / 10

Voordelen

 • Onbeperkte bandbreedte en hoge snelheden
 • 3.600 servers
 • 45 dagen geld-terug-garantie
 • Geen logboekbeleid en 256-bits versleuteling van militaire kwaliteit
 • 7 apparaten op één account

Nadelen

 • Klantenservice niet de beste
 • Hogere prijs dan concurrenten

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"CyberGhost VPN","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 05 \ /cyberghost-vpn-review.gif","Omschrijving"​"CyberGhost, opgericht in 2011, is een in Roemenië gevestigd bedrijf dat een van de beste VPN-services aanbiedt. Het bedrijf heeft een sterke focus op prijsmodellen, serverselectie en gebruiksvriendelijke bediening met uitstekende aanvullende functies. Met meer dan 3.600 servers in zijn netwerk, verspreid over meer dan 58 landen, maakt CyberGhost de verbinding van maximaal…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"9.00"​,"naam"​"CyberGhost VPN","reviewBody"​"CyberGhost, opgericht in 2011, is een in Roemenië gevestigd bedrijf dat een van de beste VPN-services aanbiedt. Het bedrijf heeft een sterke focus op prijsmodellen, serverselectie en gebruiksvriendelijke bediening met uitstekende aanvullende functies. \ R \ n \ r \ nMet meer dan 3.600 servers in zijn netwerk, verspreid over meer dan 58 landen, staat CyberGhost toe voor de verbinding van maximaal 7 apparaten op één account, waarbij de VPN desktop- en mobiele apparaten voor Android en Apple ondersteunt. \ r \ n \ r \ nAls u uw bedrijf runt met een risicovolle strategie, zoals open access public Wi-Fi, dan vraag je om problemen. Het gebruik van een VPN helpt je deze risico’s echter te verkleinen door je communicatie te beveiligen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nIn deze review zullen we kijken naar de kenmerken en functionaliteit van CyberGhost. Of je nu naar een VPN kijkt voor websitetoegang, om geotargeting te vermijden of om te browsen, deze recensie geeft je de informatie die je nodig hebt om een ​​weloverwogen aankoopbeslissing te nemen. Bezoek CyberGhost \ r \ n \ r \ nCyberGhost VPN in een oogopslag \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBedrijf \ r \ nCyberGhost \ r \ n \ r \ n \ r \ nBevoegdheid \ r \ nRoemenie \ r \ n \ r \ n \ r \ nLocaties \ r \ n \ r \ n58 Landen \ r \ n \ r \ n \ r \ nGratis proefversie \ r \ n \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ nLogbestanden \ r \ n \ r \ nNee \ r \ n \ r \ n \ r \ nTorrenting \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ nStreaming \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWaarom Je hebt een VPN nodig \ r \ nEen decennium geleden waren VPN’s een obscure technologie waarvan niemand echt inzag hoe belangrijk het is om online te browsen of te downloaden. Pas na de recente inbreuken op de privacy van bedrijven en de komst van hackers die persoonlijke gegevens van mensen stelen van open Wi-Fi-netwerken, begonnen mensen te beseffen hoe belangrijk het is om een ​​VPN te gebruiken. \ R \ n \ r \ nVandaag een VPN is een essentiële tool om op internet te surfen. Zonder dat zou je net zo goed naakt over straat kunnen lopen met een schot in de roos op je borst. Internetbeveiliging en privacy vormen een groeiende zorg onder mensen die dagelijks internet gebruiken. Het beveiligen van uw gegevens is van vitaal belang als u online wilt gaan en wilt surfen zonder een VPN die uw I.P. kan je in grote problemen brengen. \ r \ n \ r \ nEen VPN stuitert je I.P. adres rond een groep servers, waarbij de I.P. zodat de site geen lock krijgt op uw locatie. Het gebruik van een VPN helpt voorkomen dat u het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit en zorgt ervoor dat u kunt genieten van een risicovrije internetervaring. \ R \ n \ r \ n \ r \ nWebsite gevoel en transparantie \ r \ nVoordat u zich aanmeldt voor een CyberGhost-account, neem de tijd om eens rond te kijken op hun website. Hoewel de site zelf u geen enkele bescherming biedt, is het een handige manier om het bedrijf en zijn geschiedenis te leren kennen, om u een idee te geven van hun waarden. \ R \ n \ r \ nGrote bedrijven bouwen uitstekende producten, en de site is een voorbeeld van een andere gebruiksvriendelijke ervaring die het bedrijf biedt. Het is gemakkelijk om door het platform te navigeren om de relevante informatie te vinden die u nodig heeft, en de \"Serveroverzicht, \" biedt u een realtime overzicht van de actieve servers die momenteel online zijn. \ r \ n \ r \ nDe website toont al zijn abonnementspakketten, zodat gebruikers prijzen en functies in elk van de gratis, premium en premium plus kunnen vergelijken versies van het VPN-abonnement. \ r \ n \ r \ nWe stellen het op prijs dat CyberGhost open is met hun openbaar transparante rapportpagina die alle kwaadaardige activiteiten op hun servers beschrijft. Het bevat ook kennisgevingen van wetshandhavingsinstanties, evenals DMCA- en overheidsverzoeken. \ R \ nGebruikersinterface en functies \ r \ nNa het downloaden en installeren van uw CyberGhost VPN, zult u merken dat de interface goed doordacht is en gebruikers een vlotte navigatie biedt. . De gebruiksvriendelijke interface maakt de installatie in een handomdraai en het verbinden van de client met een nieuwe I.P. adres is een eenvoudig proces. \ r \ n \ r \ n \ tSommige van de functies en functionaliteit van CyberGhost zijn onder meer; \ r \ n \ tDe mogelijkheid om streamingwebsites te deblokkeren. \ r \ n \ tBescherming voor uw wifi of internet verbinding. \ r \ n \ tDownload torrents en blader anoniem. \ r \ n \ r \ n Serverbereik en locaties \ r \ nCyberGhost beheert een servernetwerk in 58 landen over de hele wereld, met locaties in Noord-Amerika en Noord-Europa die de het grootste deel van de operaties. CyberGhost voert services uit op het zuidelijk halfrond, met servers in Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Australië. \ R \ n \ r \ nBinnen uw instellingen kunt u servers selecteren en hun informatie bekijken om te zien of ze specifieke taken toestaan, zoals zoals browsen, P2P of streaming. \ r \ n \ r \ nCyberGhost breidt zijn netwerk snel uit over de hele wereld en voegt voortdurend nieuwe locaties toe. \ r \ n \ r \ n \ r \ nAccount instellen \ r \ n het aanmaken van een CyberGhost-account vereist een snel en efficiënt onboardingproces. U beslist welk abonnementspakket u wilt en doet uw aankoop. Op het volgende scherm begint uw download automatisch. \ R \ n \ r \ nCyberGhost e-mailt u de aanmeldingsgegevens en na het installeren van de software voert u uw gegevens in en het systeem leidt u door naar uw dashboard. Het systeem maakt automatisch een wachtwoord aan, en het is het beste om dit zo snel mogelijk te wijzigen. \ R \ n \ r \ nCyberGhost stuurt u ook een speciale sleutel om u te helpen toegang te krijgen tot uw account, bewaar deze in een beveiligde map. \ r \ n \ r \ n \ r \ nStreaming – Werkt CyberGhost met Netflix? \ r \ nNetflix nadert 150 miljoen wereldwijde gebruikers, waardoor het een van de meest populaire vormen van online entertainment is in veel landen over de hele wereld. Mensen die buiten de VS wonen en die elke geoblockte inhoud op Netflix willen hebben, hebben een VPN nodig om hun IP te verbergen. \ R \ n \ r \ nCyberGhost heeft speciale servers die gespecialiseerd zijn in het streamen van Netflix, en je kunt deze servers openen door op de \"voor streaming \" tabblad in de interface. Toen we ons echter aanmeldden bij de server, konden we geen toegang krijgen tot de site. Vreemd genoeg ontdekten we dat inloggen op een Amerikaanse server dit probleem oplost, en we konden zonder problemen Amerikaanse Netflix-inhoud bekijken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAlle CyberGhost-abonnementen worden geleverd met onbeperkte bandbreedte, waardoor problemen met bufferen tijdens het streamen worden verminderd. De app bevat ook een ad-blocker die pop-ups en midroll-advertenties stopt. CyberGhost VPN biedt ook toegang tot Hulu, HBO GO en BBC iPlayer, waardoor gebruikers geografische blokkades kunnen overwinnen. \ R \ nCyberGhost-snelheden \ r \ nEen van de grootste klachten over het gebruik van een VPN is een verlaging van de downloadsnelheid. Een VPN dwingt je verbinding door een tunnel die hem wat vertraagt. Afhankelijk van de sterkte van het VPN-netwerk, kunt u snelheidsverminderingen ervaren die meer dan 90 procent bedragen vanaf sommige serverlocaties. \ R \ n \ r \ nWanneer u inlogt op uw CyberGhost-account, raden we u aan de snelheid van de servers te testen in Noord-Amerika en Europa eerst. Open SpeedTest.net en voer een snelheidstest uit op elk van de serverlocaties. We ontdekten dat onze downloadsnelheden voor Noord-Amerika en Europa ongeveer 5 tot 10 procent lager waren, en de resultaten voor servers in Zuidoost-Azië waren slecht. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet is om deze reden dat u het beste verbinding kunt maken met een server in de buurt van uw huidige locatie. Hoe verder de gegevens van de server naar uw computer moeten, hoe langzamer uw snelheid. Het hebben van een razendsnelle verbinding helpt ook om een ​​deel van de daling van de downloadsnelheid te verminderen, maar je zult nooit dezelfde downloadsnelheden via een VPN kunnen bereiken als met je standaardverbinding. \ R \ n \ r \ nAls u inhoud met geografische blokkering wilt bekijken, moet u verbinding maken met de server in het land van de inhoudsbron. Als u zich bijvoorbeeld wilt aanmelden bij de Amerikaanse Netflix, moet u zich aanmelden bij een Noord-Amerikaanse server voor toegang tot de inhoud. \ R \ n \ r \ nAustralische gebruikers zullen profiteren van het gebruik van CyberGhost VPN om Amerikaanse inhoud te bekijken, aangezien we snelheden hebben gemeten van meer dan 10 Mbps download en 0,77 Mbps upload, met een ping van 22 ms. Dat is een hoge verbindingssnelheid voor de andere kant van de planeet! \ R \ nIs CyberGhost goed voor torrenting? \ R \ nIn tegenstelling tot andere VPN-providers die torrent-downloads verbieden, biedt CyberGhost toegang tot speciale servers voor het downloaden van torrents in veel verschillende landen. De app laat je ook zien hoeveel andere CyberGhost-clients dezelfde server gebruiken. \ R \ n \ r \ nCyberGhost biedt port forwarding zodat je je bestanden kunt uploaden, en de stabiliteit en snelheid van de app zorgen voor een soepele, buffervrije download van uw favoriete torrents. \ r \ nBeveiliging – Is CyberGhost veilig? \ r \ nDe toonaangevende beveiligingsfuncties die beschikbaar zijn in de CyberGhost VPN-app omvatten een beleid zonder logboeken, 256-bits versleuteling van militaire kwaliteit en een internet kill-switch . Om de versleuteling van CyberGhost VPN te kraken, zouden hackers 50 supercomputers nodig hebben die elke seconde miljarden AES-sleutels controleren, en het zou nog miljarden jaren duren voordat de hackers de versleuteling kraken. \ R \ n \ r \ nNa de overname van CyberGhost door Kape Technologies, begonnen mensen de integriteit van CyberGhosts voor het veilig houden van hun gegevens in twijfel te trekken. \ r \ n \ r \ nHet Israëlische bedrijf Kape Technologies heeft de eerdere beschuldiging van het verbergen van malware in zijn softwarebundels, wat zeker een reden tot bezorgdheid is. CyberGhost heeft echter nog geen beveiligingsinbreuken ondervonden en hun klanten laten over het algemeen uitstekende recensies online achter. Hun reputatie op de markt als een van de beste VPN’s is voldoende om ons ervan te overtuigen dat ze een betrouwbare VPN-provider zijn. \ R \ nHoudt CyberGhost logboeken bij? \ R \ nEen van de essentiële functies van een VPN-provider is dat ze houd uw online zoekgeschiedenis privé. Sommige VPN’s beweren dat ze de sites die u bezoekt en de inhoud die u downloadt niet volgen. In werkelijkheid houden ze echter logboeken bij van sessies en geven ze u informatie aan de autoriteiten als ze worden gedagvaard. \ R \ n \ r \ nCyberGhost heeft zijn hoofdkantoor in Roemenië, dat geen ondertekenaar is van de \"14-Eyes Alliance. \" Daarom hebben ze geen regelgevende plicht om logboeken bij te houden van uw online activiteiten voor wetshandhavingsdoeleinden. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHeeft CyberGhost een malware- en adblocker? \ R \ nLog in op uw CyberGhost-account en klik op de \"verbindingsfuncties \" tabblad. De software biedt u opties om uw adware- en malwareblokker in te schakelen om te voorkomen dat advertenties verschijnen terwijl u op internet surft. \ R \ n \ r \ nCyberGhost heeft ook een antimalwarefunctie die alle sites scant die u bezoekt malware-infecties die uw browser kunnen kapen. Met deze functie kan CyberGhost u de toegang tot deze onbeveiligde sites blokkeren voordat hackers uw gegevens kunnen stelen. \ R \ nNo-Spy Servers \ r \ nAls u regelmatig torrents downloadt, biedt CyberGhost een No-spy \" premiumpakket waarmee u rechtstreeks verbinding kunt maken met een speciaal datacenter beheerd door CyberGhost-medewerkers. \ r \ n \ r \ nDe niet-spionageservers zijn voorzien van hardware van topkwaliteit, meer bandbreedte en speciale uplinks, voor hogere snelheden. De extra bescherming houdt je nog veiliger terwijl je risicovolle activiteiten uitvoert, zoals het downloaden van torrent-bestanden. \ R \ nPrijs en waar voor je geld \ r \ nNa het bekijken van de functies en functionaliteit van CyberGhost, is het tijd om hun abonnementsaanbod te analyseren en te kijken of ze een service met een goede prijs-kwaliteitverhouding. \ r \ nHeeft CyberGhost een gratis versie? \ r \ nCyberGhost biedt nieuwe gebruikers een gratis proefperiode van 24 uur voor hun VPN. Aangezien de meeste andere bedrijven die VPN-producten aanbieden een gratis proefperiode van 3 of 7 dagen hebben, denken we dat 24 uur een beetje kort is. \ R \ n \ r \ nHet is echter een slimme marketingstrategie van de kant van CyberGhost. Door hun potentiële klanten het idee te geven dat ze een beperking hebben op hun proefperiode, is de kans groter dat ze het implementeren en het eerder proberen dan wanneer ze een week de tijd hebben om het te gebruiken tijdens hun browse-activiteit. \ R \ n \ r \ nNadat u CyberGhost een paar uur hebt gebruikt, kunt u beslissen of de software voor u werkt of niet. Je hebt een volledige dag om de functionaliteit voor stomen, deblokkeren en torrenting te testen en de kans is groot dat je een abonnement wilt nadat je het voor de eerste keer hebt uitgeprobeerd. \ R \ nCyberGhost’s restitutiebeleid \ r \ nCyberGhost ondersteunt zijn reputatie als een van de beste VPN’s die er is, met een geld-terug-garantie van 45 dagen. Als CyberGhost niet aan uw verwachtingen voldoet, heeft u de mogelijkheid om te annuleren en een terugbetaling te ontvangen. Het is echter belangrijk op te merken dat als u om terugbetaling vraagt, het 7 tot 10 werkdagen kan duren voordat het geld op uw bankrekening wordt weergegeven. \ R \ n \ r \ nCyberGhost ondersteunt al zijn plannen met een nee- 45 dagen geld-terug-garantie. Als de service om welke reden dan ook niet aan uw behoeften voldoet, kunt u gedurende deze periode een terugbetaling aanvragen via de live chatservice. \ R \ nIs CyberGhost compatibel met mijn apparaat? \ R \ nCyberGhost werkt met elk desktop- of mobiel apparaat. De software is compatibel met Mac-, Windows-, iOS- en Android-apparaten, en het werkt ook met Amazon’s Fire TV Stick, en het bevat ook browserextensies voor Firefox en Chrome. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCyberGhost heeft ook installatiehandleidingen op hun site die u informatie geven over het instellen van uw VPN op routers, evenals andere besturingssystemen zoals Chrome OS, Linux, Synology NAS, Raspberry Pi en VU + Solo 2. \ r \ n \ r \ nCyberGhost stelt u ook in staat om tot 7 apparaten op uw account aan te sluiten, waardoor het een van de genereuzere serviceproviders is die beschikbaar zijn. \ r \ nSpeciale veiligheidsvoorzieningen met CyberGhost \ r \ nHet team van CyberGhost doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo veilig mogelijk blijft tijdens het browsen en downloaden van inhoud. Hier zijn enkele van de extra veiligheidsfuncties van de software waardoor deze zich onderscheidt van zijn concurrenten. \ R \ nGeautomatiseerde HTTPS-omleiding en online trackingblokkering \ r \ nMet de automatische HTTPS-omleiding kan uw apparaat verbinding maken met de veiligste versie van elk site die u doorbladert. Met deze functie kunt u onveilige sites met malware en phishing-aanvallen vermijden die wachten om uw browser te infecteren. \ R \ n \ r \ nDe meeste websites hebben trackingcookies die in uw browser worden geïnstalleerd wanneer u hun site bezoekt. Deze cookies volgen uw bewegingen op het web en rapporteren ze terug naar de bronsite. CyberGhost scant automatisch sites op deze tracking cookies, waardoor ze niet in uw browser kunnen worden geïnstalleerd en u wordt gewaarschuwd voor de dreiging. \ R \ nCyberGhost Klantenservice \ r \ n Het is misschien een branchebrede trend, maar het lijkt erop dat de klantenservice van CyberGhosts actief is vergelijkbaar met de meeste andere providers \ u2013 in die zin dat het minder dan geweldig is. De app biedt een livechat met ondersteuningsadviseurs die u proberen te helpen bij het oplossen van eventuele problemen die u met het product heeft. \ R \ n \ r \ nAls u echter om lage snelheden vraagt, voelt het alsof ze meer zijn bezorgd over klantbehoud dan over het oplossen van uw probleem. We probeerden contact op te nemen met de ondersteuningsdesk en kregen een online ondersteuningschat met een consultant toen we niet konden inloggen op de Amerikaanse Netflix-site. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe consultant leek echter in de war over wat we probeerden te doen en bleven antwoorden met algemene informatie over CyberGhosts-functies en -functies waardoor het leek alsof we met een chatbot aan het praten waren. \ r \ n \ r \ nWe denken dat je misschien meer geluk hebt met het vinden van een oplossing voor je probleem op de pagina met veelgestelde vragen, in plaats van contact op te nemen met een ondersteuningsadviseur. \ r \ nGebruikerservaring \ r \ nCyberGhost biedt een gebalanceerde benadering van de gebruikersinterface waardoor de software gemakkelijk te navigeren is voor beginners. Tegelijkertijd zullen de aangeboden geavanceerde functies ook voldoen aan de behoeften van ervaren VPN-gebruikers. \ R \ n \ r \ nDe strakke lay-out die wordt aangeboden via de interface is gebruiksvriendelijk en het is geen gedoe om uw verbindingsinstellingen. We houden van de \"Venster Slimme regels, \" waar u de mogelijkheid heeft om uw beschermingsniveau aan te passen door regels voor uw verbinding in te stellen, zoals automatisch verbinden bij opstarten. \ r \ n \ r \ nWanneer u verbinding maakt met CyberGhost, heeft u de mogelijkheid om handmatig uw server te selecteren, of u kan het systeem de server laten kiezen die de beste verbindingssnelheden biedt voor uw locatie. De standaardinstelling van de software is om te zoeken naar de dichtstbijzijnde server, dus als u inhoud met geografische blokkades wilt bekijken, moet u uw server kiezen voordat u verbinding maakt. \ R \ n \ r \ nWe hebben besloten om een ​​lijst met de voordelen te maken. en nadelen van het gebruik van CyberGhost; hier zijn onze resultaten. \ r \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tOpenVPN-, PPTP- en L2TP-IPSec-protocollen. \ r \ n \ tInternet kill-schakelaar beschikbaar. \ r \ n \ tOnbeperkte bandbreedte en hoge snelheden. \ r \ n \ tMeer dan 3600 servers op het wereldwijde netwerk. \ r \ n \ t45 dagen geld-terug-garantie. \ r \ n \ tI.P. en DNS-lekbescherming. \ r \ n \ tCompatibel met mobiele apparaten en routers. \ r \ n \ tGeen logboekbeleid en 256-bits versleuteling van militaire kwaliteit. \ r \ n \ tVerbind tot 7 apparaten op één account. \ r \ n \ r \ nCons: \ r \ n \ r \ n \ tSupport is zwak, maar dit lijkt hetzelfde te zijn voor de meeste VPN-providers. \ r \ n \ tHet maandabonnement is hoger dan de meeste andere top-drawer VPN-providers. \ R \ n \ r \ nAbonnementskosten \ r \ nCyberGhost is een premium VPN die wordt aangeboden tegen premium prijzen. Deze VPN is een van de beste producten op de markt en ze zijn niet bang om kosten in rekening te brengen voor hun diensten. CyberGhost biedt zijn abonnementspakketten in drie niveaus. \ R \ n \ r \ n \ t3 jaar – $ 2,75 per maand. \ R \ n \ t1 jaar – $ 5,99 per maand. \ R \ n \ t1 maand – $ 12,99 per maand. \ r \ n \ t Gratis proef 24 uur per dag. \ r \ n \ r \ nHet is belangrijk op te merken dat als u de jaar- en kwartaalplannen selecteert, het bedrijf het volledige bedrag van uw creditcard of betalingsdienst aftrekt om te ontgrendelen jouw rekening. Mensen die zich aanmelden voor de maandelijkse rekening, moeten zich ervan bewust zijn dat CyberGhost de betaling automatisch verlengt aan het einde van de factureringsperiode. \ R \ n \ r \ nU kunt voor uw abonnement betalen met MasterCard, Visa, Amex, PayPal of Bitcoin- waardoor het een van de weinige VPN’s is die betalingen via cryptocurrency accepteert. Betalen met bitcoin is ook de beste optie voor privacy, aangezien CyberGhost geen van uw betalingsgegevens opslaat, zoals uw creditcardnummer. \ R \ nDe beoordeling inpakken \ u2013 Is CyberGhost het waard? \ R \ nNa het testen van de service uitgebreid, zijn we ervan overtuigd dat we u dit stukje software zullen aanbevelen. De VPN heeft alle functies die u van een premium merkproduct mag verwachten en meer. \ R \ n \ r \ nMet een beleid zonder logboeken en 256-bits codering houdt CyberGhost u veilig terwijl u Torrents downloadt, films streamt, of het uitvoeren van dagelijkse browse-activiteiten. \ r \ n \ r \ nDe abonnementskosten zijn in lijn met andere top VPN-providers, en we raden aan om voor het 3-jarige abonnement te gaan. De 3-jarige deal biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding en met minder dan 10 cent per dag vertegenwoordigt het een goede prijs-kwaliteitverhouding. \ R \ n \ r \ nCyberGhost presteerde beter dan we hadden verwacht \ u2013, vooral in de snelheidsafdeling. We verwachtten een aanzienlijke daling van de downloadsnelheden bij het gebruik van de software. We waren echter blij dat het programma in sommige gevallen geen tekenen van vertraging vertoonde. Deze snelheid hebben we nog nooit meegemaakt met een andere VPN, en het is de opvallende eigenschap van het gebruik van deze software. \ R \ n \ r \ nDe klantenondersteuning was de grootste teleurstelling voor ons, en we kunnen nog steeds niet overwin het feit dat CyberGhost mogelijk chatbots gebruikt in plaats van echte mensen om hun ondersteuningschat online te beheren. \ r \ nDe software is eenvoudig te installeren en klaar om binnen een paar minuten na uw aankoop te worden uitgevoerd, en het is gemakkelijk te navigeren voor beginners tot VPN-diensten. We zouden CyberGhost in dezelfde categorie plaatsen als NordVPN en Private Internet Access, als een van de toonaangevende VPN-producten die beschikbaar zijn. \ R \ nBezoek CyberGhost","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"2020-01-02"​,"additioneel type"​"ongedefinieerd","bijnaam"​"ongedefinieerd","prijs"​"ongedefinieerd","onderscheidingen"​"ongedefinieerd","merk"​"ongedefinieerd","categorie"​"ongedefinieerd","kleur"​"ongedefinieerd","diepte"​"ongedefinieerd","ondubbelzinnige beschrijving"​"ongedefinieerd","gtin"​"ongedefinieerd","gtin12"​"ongedefinieerd","gtin13"​"ongedefinieerd","gtin14"​"ongedefinieerd","gtin8"​"ongedefinieerd","hoogte"​"ongedefinieerd","identifier"​"ongedefinieerd","logo"​"ongedefinieerd","mainEntityOfPage"​"ongedefinieerd","materiaal"​"ongedefinieerd","model-"​"ongedefinieerd","mpn"​"ongedefinieerd","nsn"​"ongedefinieerd","Product-ID"​"ongedefinieerd","productie datum"​"ongedefinieerd","aankoopdatum"​"ongedefinieerd","datum van publicatie"​"ongedefinieerd","hetzelfde als"​"ongedefinieerd","sku"​"ongedefinieerd","slogan"​"ongedefinieerd","url"​"ongedefinieerd","gewicht"​"ongedefinieerd","breedte"​"ongedefinieerd"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me