Avast Secureline VPN Review: complete beginnershandleiding

Avast VPN recensie

In de snelle online wereld van vandaag heb je een VPN nodig om je identiteit te verbergen voor hackers en de snuffelende blik van je internetprovider. Het gebruik van een VPN is de veilige manier om op internet te surfen; zonder dit risico loopt uw ​​computer een aanval van online criminelen.

Avast staat bekend om zijn gratis antivirussoftware die uw computer gemiddeld tegen malware en virussen beschermt. Het bedrijf heeft onlangs een van de grootste VPN-firma’s ter wereld overgenomen, “HideMyAss!” Als gevolg hiervan duurde het niet lang voordat Avast besloot om hun VPN-product te lanceren, mogelijk gemaakt door de bewezen technologie van HideMyAss! systemen.

Avast Secureline is een solide VPN-product van een gevestigde naam. Als u een goedkope VPN nodig heeft die solide prestaties levert, is Avast SecureLine een goede optie om te overwegen voor bescherming tijdens het surfen op internet.

Avast VPN recensie

Meestal beloven VPN-providers de wereld en leveren ze niets op, waarbij downloadsnelheden het belangrijkste nadeel zijn van het runnen van een netwerk. Dus hoe verhoudt het aanbod van Avast zich? We hebben besloten om de Avast SecureLine VPN uit te pakken om u dieper in te gaan op wat deze software u te bieden heeft.

Bezoek Avast Secureline

Avast VPN in één oogopslag

Bedrijf Avast
Jurisdictie Tsjechië
Locaties

34 landen
Gratis proefperiode

Ja
Logboek bestanden

Nee
Torrenting Ja
Streamen Ja

Prijsopties en abonnementen van Avast SecureLine

Laten we meteen naar de geldkant kijken, en dan kunt u aan het einde van deze recensie een oordeel vellen om te bepalen of de aanschaf van Avast SecureLine uw zuurverdiende geld waard is.

Elke andere VPN-provider brengt een vast bedrag in rekening voor hun abonnementsservice, ongeacht het apparaat dat u gebruikt. Deze providers bieden doorgaans een maand-, kwartaal- of jaarabonnement aan, met een glijdende kortingsschaal als u zich aanmeldt voor langere termijn contracten.

Avast koos echter voor een andere benadering met SecureLine en bood de software aan tegen een prijs die afhankelijk was van het type en aantal apparaten dat u met de VPN gaat gebruiken. Het standaard prijsmodel ziet er zo uit;

 • Het voordeligste pakket voor SecureLine is $ 79,99 per jaar voor toegang tot 5 apparaten. ($ 6,67 per maand of $ 16 p / jaar voor elk apparaat in het abonnement.
 • Toegang tot Avast SecureLine voor Mac of P.C. is $ 59,99 per jaar. ($ 5 per maand voor toegang tot één computer.)
 • Toegang tot SecureLine voor iPhone- of Android-apparaten kost $ 19,99 per jaar. ($ 1,67 per maand voor toegang tot één apparaat.)

Als u aarzelt om uw geld uit te geven aan een niet-getest product, raden we u aan om de gratis proefperiode van 7 dagen voor de software te bekijken. In tegenstelling tot andere providers hoeft u uw creditcardgegevens niet in te voeren om toegang te krijgen tot de VPN.

Avast-prijzen

Als u besluit om aan boord te gaan bij Avast Secureline, kunt u betalen via Visa, MasterCard en PayPal. Er is geen optie voor betaling met cryptocurrency of alternatieve betalingssystemen zoals Perfect Money.

Aangezien dit programma zeer weinig functies en gemiddelde prestaties heeft, zijn we verrast om te zien dat Avast hun product zo prijst als andere VPN’s die worden aangeboden door Private Internet Access en NordVPN. Als het gaat om kosten versus functionaliteit, lijkt het erop dat Avast in dit geval geen winnende combinatie heeft.

Restitutiebeleid

Als u door de kleine lettertjes kijkt, zult u merken dat Avast een 30 dagen geld-terug-garantie biedt voor hun product. Bij nadere inspectie van de algemene voorwaarden van de belofte komen echter mazen aan het licht waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u de VPN aanschaft..

Avast heeft een clausule in hun T&C’s die aangeven dat uw terugbetalingsbedrag afhankelijk is van uw gebruik van het programma gedurende de 30 dagen. Mocht u meer dan 100 keer verbinding maken, of meer dan 10 GB aan gegevens uploaden of downloaden via de VPN, dan vervalt uw geld-terug-garantie.

Als u veel bandbreedte gebruikt, kunt u deze informatie overwegen voordat u met uw proefperiode begint.

Privacy & Logboekregistratie

Privacy is de belangrijkste zorg van veel mensen bij het kopen van een VPN, en het is de reden waarom ze in de eerste plaats naar VPN’s kijken. Als we kijken naar de beveiligings- en privacyfuncties van de software, zien we dat er geen kill-schakelaar is, geen controle over uw protocolinstellingen en geen aanpasbare lekbeschermingstechnologie..

Avast voert echter het zeer veilige en bekroonde OpenVPN-protocol uit, dat op AES-256-CBC draait, waardoor het zeer betrouwbaar is als het gaat om het beschermen van uw privacy. Hoewel het gebrek aan functies misschien teleurstellend klinkt, is het niet zo verwoestend als het lijkt. Avast behandelt de basisprincipes met SecureLine en voorkomt WebRTC- en DNS-lekken die hackers of nieuwsgierige blikken enkele aanwijzingen kunnen geven over onze online escapades.

Avast VPN-privacy

Als het gaat om logboekregistratie, beweert Avast dat ze uw browsegeschiedenis niet registreren, dat ze de details van sites die u bezoekt niet opslaan of uw activiteiten volgen. Als u het document verder leest, wordt echter de volgende beleidsverklaring over sessielogging onthuld.

‘We slaan een tijdstempel en I.P. adres wanneer u verbinding maakt en verbreekt met onze VPN-service, de hoeveelheid gegevens die wordt verzonden (up- en download) tijdens uw sessie samen met de I.P. adres van de individuele VPN-server die door u wordt gebruikt. ’- rechtstreeks vanuit de bron geciteerd.

Hoewel deze voorwaarde voor u misschien niet uitmaakt als u alleen YouTube-video’s bekijkt en door uw favoriete blogs surft, is het een probleem als u torrents downloadt. Iedereen die naar IP’s kijkt van mensen die torrents downloaden, kan ertoe leiden dat ze uw activiteit weer verbinden met uw Avast SecureLine-account.

Navigeren door SecureLine

We waren aangenaam verrast toen Avast ons niet vroeg om onze creditcardgegevens in te voeren om de gratis proefversie te downloaden – en ze hadden ook geen e-mailadres nodig. We vonden de software eenvoudig te installeren en heeft een uitstekende interface.

Het is duidelijk dat Avast hun software heeft ontworpen met de beginner in gedachten. Wanneer u de software voor de eerste keer opent, vraagt ​​het systeem u om pijlen om u te laten wennen aan het verbinden en wisselen van servers. Het systeem biedt ook bijschriften die u informeren over de functies van de functie en hoe u deze kunt gebruiken.

Avast-functies

SecureLine presenteert u meldingen om u te laten weten wanneer het verbinding maakt en of het offline gaat. Hoewel dit een essentieel hulpmiddel is om mensen te helpen begrijpen of ze al dan niet beschermd zijn, waren we redelijk geïrriteerd toen we ontdekten dat de software geen meldingen via Windows verzendt, maar eerder via het onafhankelijke pop-upvenster..

Wanneer de melding verschijnt en u zich midden in een andere taak bevindt, zoals het schrijven van uw boodschappenlijst op een notitieblok, kunt u niet verder typen totdat u het promptvak in de melding heeft aangevinkt – we kunnen niet vertel u genoeg hoe irritant dit is voor onze productiviteit. Gelukkig is er een instelling waarmee je meldingen kunt uitschakelen, maar dan weet je niet of de client werkt of offline.

Met de locatiekiezer voor SecureLine kunt u tussen serverlocaties wisselen door te filteren op continent – wat een handige functie is. Er is echter geen indicatie van de pingtijd of serverbelasting om u te helpen de beste serverlocatie te selecteren. SecureLine heeft ook geen functionaliteit om het proces van het opnieuw verbinden met servers te versnellen.

De instellingen voor SecureLine leveren ook een soortgelijk verhaal op. We genieten van de automatische connectiviteit wanneer u toegang heeft tot onbeveiligde wifi-netwerken, maar er is niet veel anders in de aanbieding. Je hebt geen optie om het protocol van OpenVPN aan te passen of te wijzigen, evenals geen kill-schakelaar en geen DNS-instellingen.

De SecureLine-toegangsbak laat ook veel te wensen over, zonder de mogelijkheid om snel tussen servers te wisselen zonder de client te openen. Als u een andere server dan de standaardoptie wilt gebruiken, moet u de client openen en meerdere keren klikken om naar een andere locatie te gaan.

Prestatie

Sommige VPN-providers bieden hun producten alleen aan voor gebruik op P.C. of Mac-producten. Met Avast SecureLine krijgt u echter ook bescherming voor uw iPad en telefoon. SecureLine is beschikbaar voor Android- en iPhone- of iPad-apparaten.

Toen we besloten om de Android-app eens te proberen, ontdekten we dat deze grotendeels dezelfde interface had als de desktopclient, zonder extra functies. Er is ook geen optie om serverlocaties op continent in de app te filteren, en er is geen recente serverlijst om uw herverbindingen te versnellen.

Een van de functies die we leuk vonden, was de manier waarop de software verbinding maakt met een VPN-server wanneer deze een ander netwerk detecteert dan de door u opgegeven beveiligde lijst, zelfs als u een mobiel apparaat gebruikt.

Over het algemeen werkt de software en beschermt deze u tijdens het browsen, maar het mist een van de extra functies die beschikbaar zijn bij andere clients die hetzelfde bedrag kosten.

Avast Secureline-prestaties

Avast SecureLine heeft geen OpenVPN-configuratiebestanden beschikbaar voor zijn gebruikers, wat betekent dat u handmatige prestatietests moet uitvoeren om de verbindingssnelheden te controleren. We hebben SpeedTest.net en Fast.com gebruikt om onze verbindingsinformatie te controleren.

We ontdekten dat downloadsnelheden in het Verenigd Koninkrijk de best presterende servergroep zijn die SecureLine aanbiedt. Onze tests tonen snelheden tussen 50-60 Mbps op onze 75 Mbps-lijn. Het gebruik van andere serverlocaties in heel Europa in Duitsland, Nederland, Frankrijk en Zweden levert allemaal vergelijkbare resultaten op in termen van downloadsnelheid en ping-snelheden.

De snelheden in de Verenigde Staten voldeden aan onze verwachtingen, met gemiddelde snelheden tussen 35 Mbps aan de westkust en de oostkust met hogere snelheden tussen 50 en 55 Mbps. We ontdekten dat alle andere Europese serverlocaties ongewenste snelheden produceerden tussen 10 en 25 Mbps, terwijl Polen een sombere 13 Mbps bood..

Snelheid

Internationaal gaan levert echter interessante resultaten op, waarbij Maleisië een lachwekkende 1,3 Mbps teruggeeft, terwijl Australië snelheden bood tussen 25 en 40 Mbps..

Over het algemeen moeten we zeggen dat we onder de indruk zijn van de downloadsnelheden die worden aangeboden via de SecureLine-software. Hoewel het geen functies, franjes, toeters en bellen heeft, klaart de software de klus en verlaagt de browsesnelheid niet, tenzij je verschillende locaties buiten de VS of Europa gebruikt.

Enkele nadelen die we hebben gevonden

Elk stukje software heeft zijn voor- en nadelen, en SecureLine is niet anders. Er zijn een paar nadelen aan het gebruik van deze software; dit is wat we niet leuk vonden aan Avast SecureLine.

Geen ondersteuningschat

Wij zien dit als het grootste nadeel in de aftersalesstrategie van SecureLine. Er is geen directe ondersteuningslijn waar u kunt chatten met een live ondersteuningsadviseur. Bijna elke andere VPN-provider die we hebben bekeken, bood hun klanten deze basisfunctionaliteit.

Gelukkig heeft Avast een forum met toegewijde moderators die altijd beschikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden. Plaats uw probleem met SecureLine in het juiste forum en u krijgt waarschijnlijk binnen een paar uur een antwoord op uw probleem.

Gebrek aan functies

We hebben gedurende de hele duur van deze recensie over dit probleem geklaagd, maar we vinden dat Avast eraan moet werken om het product te verbeteren. Een paar aanpassingen zijn voldoende om van deze VPN een van de beste op de markt te maken.

De meldingen en het ontbreken van een gebruiksvriendelijke serververbinding zijn onze belangrijkste problemen met deze software, en het gebrek aan controle irriteert ons ook.

We zouden heel graag zien dat Avast andere functies aan deze VPN toevoegt. Port forwarding, kill-switches en ad-blocking zullen allemaal een grote bijdrage leveren aan het vergroten van de waarde en aantrekkingskracht van SecureLine. Als u basisbescherming wilt en controle geen probleem voor u is, dan is Avast de ideale VPN. Als u echter controle over uw instellingen nodig heeft, is het waarschijnlijk beter om in plaats daarvan met een andere serviceprovider te gaan.

Geen routerondersteuning

We vinden het leuk om onze VPN op een router te installeren. Door deze VPN-strategie toe te passen, beschermt u elk apparaat dat thuis of op kantoor verbinding maakt met uw Wi-Fi-netwerk. SecureLine biedt deze functionaliteit echter niet, en het is duidelijk dat ze SecureLine bedoeld hebben als een onafhankelijke VPN voor alleen desktops en mobiele apparaten..

Het ontbreken van deze functie is op geen enkele manier een dealbreaker, maar het is een functionaliteit die onze indruk van de software aanzienlijk zou verbeteren als deze beschikbaar zou zijn.

Aantal serverlocaties

Avast onderhoudt servers in 34 landen over de hele wereld. De geografisch diverse serverlocaties bieden de gebruiker echter niet veel server- of landkeuzes. Hoewel dit niet slecht is, is het ook niet uitstekend, en we zijn verrast dat Avast zulke behoorlijke niveaus van connectiviteit en downloadsnelheid kan handhaven, gezien hun gebrek aan servers.

Daarom, als u in de Verenigde Staten van het VK woont, denken we dat SecureLine in uw behoeften zal voorzien. Als u echter buiten deze landen woont of regelmatig naar andere delen van de wereld reist, kan uw snelheid aanzienlijk afnemen.

Locaties

Versleuteld & Veilig

Avast SecureLine voert een OpenVPN AES-256-codering uit. Dit versleutelingsniveau wordt als militaire klasse beschouwd en Avast biedt gebruikers twee protocollen, IPSec en OpenVPN. 256 is het toonaangevende coderingsniveau dat wordt vertrouwd door overheden en bedrijven over de hele wereld.

Avast SecureLine biedt ook DNS-lekbescherming voor hun klanten. Deze functionaliteit voorkomt lekken van uw persoonlijke gegevens van het netwerk naar het publieke domein, waar hackers mogelijk toegang krijgen tot uw gegevens.

Torrenting is toegestaan

In tegenstelling tot veel andere VPN-providers, staat Avast SecureLine torrent-downloads toe. Volgens de informatie in de algemene voorwaarden stelt Avast dat ze peer-to-peer-connectiviteit toestaan ​​via hun onderstaande serverlocaties.

 • Frankfurt, Duitsland
 • Praag, Tsjechië
 • Amsterdam, Nederland
 • New York City, New York
 • Seattle, Washington
 • Miami, Florida
 • Parijs, Frankrijk
 • Londen, Verenigd Koninkrijk

SecureLine Netflix & Streaming-ondersteuning

In de servicevoorwaarden van Avast VPN staat dat het alleen vier servers gebruikt die zijn “geoptimaliseerd voor streaming”. Als gevolg hiervan kun je alleen gestreamde inhoud bekijken door naar hun VK, Miami, New York en “Gotham City” te gaan.

We hebben besloten om SecureLine op de proef te stellen en te proberen geografisch geblokkeerde inhoud op onze favoriete platforms te bekijken. Beginnend met toegang tot YouTube in de VS, waren we verrast om te ontdekken dat de service alleen volledige functionaliteit bood via de server in New York, en we hadden geen probleem met het streamen van YouTube-clips.

Streamen

We bleven ingelogd op de server in New York en probeerden toegang te krijgen tot Netflix. We ondervonden geen problemen bij het streamen van Netflix-inhoud, wat bij sommige providers een probleem kan zijn, aangezien Netflix vaak nieuwe I.P.’s blokkeert

Klantenservice

Als het één ding is dat Avast niet zo goed doet, heeft het een ondersteuningsdesk voor hun klanten. De ondersteuningssite van Avast is een onmisbare bron voor alles wat met internetbeveiliging en privacy te maken heeft. De site bevat tal van handleidingen voor probleemoplossing, evenals artikelen en handleidingen over installatie en gebruik.

De meeste ondersteuningsinformatie op de site heeft echter betrekking op de andere producten van Avast, met alleen basisinformatie over SecureLine. We denken dat dit komt doordat SecureLine nieuw is en ze het product nog aan het ontwikkelen zijn – of misschien is er niet genoeg materiaal om een ​​hele sectie aan SecureLine te wijden.

Avast biedt slechts 15 artikelen over SecureLine, in drie categorieën: aankoop en abonnement, basisgebruik en technische problemen. Veel van deze artikelen bevatten informatie die geen verband houdt met uw gebruik van SecureLine, zoals het aanmaken van een account of AVG-naleving. De site biedt een handig FAQ-segment met onderwerpen die relevant zijn voor het uitvoeren van SecureLine.

Als u op de site niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u een ticket voor ondersteuningsverzoeken invullen en iemand van het ondersteuningsteam neemt binnen 48 uur contact met u op. U kunt ook het Avast-beveiligingsforum bezoeken in de sectie SecureLine. De meeste van deze threads bevatten nuttige informatie die kan helpen bij het oplossen van problemen.

Geen adware of malware gevonden in proefsoftware

We zijn er zeker van dat u eerder ervaring heeft gehad met het downloaden van een gratis softwarepakket waarmee uiteindelijk malware op uw computer is geïnstalleerd. Veel gratis aanbiedingen van bedrijven zijn niets meer dan tools voor het verzamelen van gegevens die zijn ontworpen om uw browser te kapen en uw navigatie om te leiden.

We kunnen dit soort softwareaanbiedingen niet uitstaan ​​en daarom hebben we SecureLine via VirusTotal.com uitgevoerd om te controleren op kwaadaardige code voordat we de installatie uitvoerden op een machine en mobiele apparaten..

Een VPN is bedoeld om u te beschermen tegen het downloaden van schadelijke bestanden, niet om ze op uw computer te installeren. Gelukkig bevat Avast SecureLine geen verborgen malware- of adwarecode die we konden vinden tijdens onze zoekopdracht.

Afronden – The Verdict

Na uitvoerig testen en beoordelen van Avast SecureLine, komen we tot onze conclusie over deze software. Voordat we u ons oordeel geven, willen we een korte blik werpen op de voor- en nadelen van deze VPN.

Voordelen

 • SecureLine biedt een gebruiksvriendelijke service.
 • Eenvoudige installatie, navigatie en gebruik.
 • Uitstekende prestaties in vergelijking met andere concurrerende producten.
 • Voordelige licentie voor mensen met één apparaat.
 • Betrouwbare provider – Avast Free Antivirus staat bekend als een van de beste gratis antivirussoftware voor uw desktop, laptop of telefoon

Nadelen

 • Minimale kenmerken.
 • Het werkt alleen met officiële apps.
 • Beperkte toegang tot ondersteuning.

We zouden graag zien dat er meer functies aan SecureLine worden toegevoegd voordat we ons geld voor een abonnement afstaan. Als u echter op zoek bent naar een VPN en u geeft meer om functionaliteit dan om functies, dan denken we dat Avast SecureLine goed voor u zal werken..

Er zijn andere opties voor u beschikbaar en we denken dat het de moeite waard is om te kijken wat andere concurrenten aanbieden voordat u zich ertoe verbindt om Avast SecureLine te kopen. Als u echter maar één P.C. of laptop, dan kan het de moeite waard zijn om Avast SecureLine te gebruiken vanwege de besparingen die worden geboden.

De snelheid en connectiviteit van de software is uitstekend in vergelijking met andere VPN-operators, maar het gebrek aan functies kan sommige mensen afschrikken. Dus als u op zoek bent naar eenvoudige, maar snelle connectiviteit, dan is Avast Secureline het bekijken waard.

Bezoek Avast Secureline

Avast Secureline

src = “~ images \ avast-secureline-vpn-review-complete-beginners-guide.gif”

alt = “Avast Secureline Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Makkelijk te gebruiken

8.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Prijs

8.0 / 10

Veiligheid

8.0 / 10

Snelheid

9.0 / 10

Voordelen

 • Betrouwbare aanbieder
 • Eenvoudige installatie
 • Lage tarieven
 • Uitstekende prestatie
 • Hoge snelheden

Nadelen

 • Minimale functies
 • Alleen officiële apps

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Avast Secureline","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 05 \ /avast-secureline-review.gif","Omschrijving"​"In de snelle online wereld van vandaag heb je een VPN nodig om je identiteit te verbergen voor hackers en de snuffelende blik van je internetprovider. Het gebruik van een VPN is de veilige manier om op internet te surfen; zonder dit risico loopt uw ​​computer een aanval van online criminelen. Avast staat bekend om zijn gratis antivirussoftware die een…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.20"​,"naam"​"Avast Secureline","reviewBody"​"In de snelle online wereld van vandaag heb je een VPN nodig om je identiteit te verbergen voor hackers en de snuffelende blik van je internetprovider. Het gebruik van een VPN is de veilige manier om op internet te surfen; zonder deze software riskeert uw computer aanvallen van online criminelen. \ r \ n \ r \ nAvast staat bekend om zijn gratis antivirussoftware die uw computer gemiddeld tegen malware en virussen beschermt. Het bedrijf heeft onlangs een van ‘s werelds toonaangevende VPN-bedrijven overgenomen, \"HideMyAss! \" Als gevolg hiervan duurde het niet lang voordat Avast besloot om hun VPN-product te lanceren, mogelijk gemaakt door de bewezen technologie van HideMyAss! systemen. \ r \ n \ r \ nAvast Secureline is een solide VPN-product van een gevestigde naam. Als u een goedkope VPN nodig heeft die solide prestaties levert, is Avast SecureLine een goede optie om te overwegen voor bescherming tijdens het surfen op internet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n VPN-providers beloven de wereld en dan leveren ze niets op, waarbij downloadsnelheden het belangrijkste nadeel zijn van het runnen van een netwerk. Dus hoe verhoudt het aanbod van Avast zich? We hebben besloten om de Avast SecureLine VPN uit te pakken om u een diepere duik te geven in wat dit stukje software u te bieden heeft. \ R \ nBezoek Avast Secureline \ r \ n \ r \ nAvast VPN in een oogopslag \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBedrijf \ r \ nAvast \ r \ n \ r \ n \ r \ nJurisdictie \ r \ nTsjechië \ r \ n \ r \ n \ r \ nLocaties \ r \ n \ r \ n34 Landen \ r \ n \ r \ n \ r \ nGratis proefversie \ r \ n \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ nLogbestanden \ r \ n \ r \ nNee \ r \ n \ r \ n \ r \ nTorrenting \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ nStreaming \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAvast SecureLine prijsopties en plannen \ r \ nLaten we meteen aan de geldkant, en dan kunt u aan het einde van deze recensie een oordeel vellen om te bepalen of de aanschaf van Avast SecureLine uw zuurverdiende geld waard is. \ r \ n \ r \ nAlle andere VPN-providers brengen kosten in rekening een vast bedrag voor hun abonnementsservice, ongeacht het apparaat dat u gebruikt. Deze providers bieden doorgaans een maand-, kwartaal- of jaarabonnement aan, met een glijdende kortingsschaal als u zich aanmeldt voor langetermijncontracten. punten afhankelijk van het type en aantal apparaten dat u met de VPN gaat gebruiken. Het standaardprijsmodel ziet er als volgt uit; \ r \ n \ r \ n \ t Het pakket met de beste prijs-kwaliteitverhouding voor SecureLine is $ 79,99 per jaar voor toegang tot 5 apparaten. ($ 6,67 per maand of $ 16 p \ / jaar voor elk apparaat in het abonnement. \ R \ n \ t Toegang tot Avast SecureLine voor Mac of pc kost $ 59,99 per jaar. ($ 5 per maand voor toegang tot één computer.) \ R \ n \ tToegang tot SecureLine voor iPhone- of Android-apparaten kost $ 19,99 per jaar. ($ 1,67 per maand voor toegang tot één apparaat.) \ r \ n \ r \ nAls u aarzelt om uw geld uit te geven aan een niet-getest product, raden we u aan kijk in de gratis \"geen verplichtingen\" 7 dagen op proef voor de software. In tegenstelling tot andere providers hoeft u uw creditcardgegevens niet in te voeren om toegang te krijgen tot de VPN. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls u besluit om aan boord te gaan met Avast Secureline, dan kunt u kan betalen via Visa, MasterCard en PayPal. Er is geen optie voor betaling met cryptocurrency of alternatieve betalingssystemen zoals Perfect Money. \ R \ n \ r \ n Aangezien dit programma zeer weinig functies en gemiddelde prestaties heeft, zijn we verrast om te zien dat Avast hun product op dezelfde manier prijst als andere VPN’s die worden aangeboden door Private Internet Access en NordVPN. Als het gaat om kosten versus functionaliteit, lijkt het erop dat Avast in dit geval geen winnende combinatie heeft. \ R \ nTeruggavebeleid \ r \ nAls u door de kleine lettertjes kijkt, ziet u dat Avast een 30- dag geld-terug-garantie voor hun product. Bij nadere inspectie van de voorwaarden van de belofte komen echter mazen aan het licht waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u de VPN aanschaft. \ R \ n \ r \ nAvast heeft een clausule in hun T&C’s die aangeven dat uw restitutiebedrag afhankelijk is van uw gebruik van het programma gedurende de 30 dagen. Als u meer dan 100 keer verbinding maakt of meer dan 10 GB aan gegevens uploadt of downloadt via de VPN, verliest u uw geld-terug-garantie. \ R \ n \ r \ nAls u veel bandbreedte gebruikt, is het mogelijk dat u wil deze informatie in overweging nemen voordat u uw proefperiode start. \ r \ nPrivacy & Logging \ r \ nPrivacy is de belangrijkste zorg van veel mensen bij het kopen van een VPN, en het is de reden waarom ze in de eerste plaats naar VPN’s kijken. Als we naar de beveiligings- en privacyfuncties van de software kijken, zien we dat er geen kill-schakelaar is, geen controle over uw protocolinstellingen en geen aanpasbare lekbeschermingstechnologie. \ R \ n \ r \ nAvast voert echter wel de zeer veilige en bekroond OpenVPN-protocol, dat draait op AES-256-CBC, waardoor het zeer betrouwbaar is als het gaat om het beschermen van uw privacy. Hoewel het gebrek aan functies misschien teleurstellend klinkt, is het niet zo verwoestend als het lijkt. Avast behandelt de basisprincipes met SecureLine en voorkomt WebRTC- en DNS-lekken die hackers of nieuwsgierige blikken enkele aanwijzingen kunnen geven over onze online escapades. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls het op loggen aankomt, beweert Avast dat ze slaan uw browsegeschiedenis niet op, ze slaan niet de details op van sites die u bezoekt of volgen uw activiteiten niet. Als u het document verder leest, wordt echter de volgende beleidsverklaring over het loggen van sessies ontdekt. ​​\ R \ n \ r \ n’We slaan een tijdstempel en I.P. adres wanneer u verbinding maakt en verbreekt met onze VPN-service, de hoeveelheid gegevens die wordt verzonden (up- en download) tijdens uw sessie samen met de I.P. adres van de individuele VPN-server die door u wordt gebruikt. ‘ \ u2013 rechtstreeks uit de bron geciteerd. \ r \ n \ r \ nHoewel deze toestand voor u misschien niet uitmaakt als u alleen YouTube-video’s bekijkt en door uw favoriete blogs surft, is het een probleem als u torrents downloadt. Iedereen die naar IP’s kijkt van mensen die torrents downloaden, kan er uiteindelijk toe leiden dat ze uw activiteit weer verbinden met uw Avast SecureLine-account. \ R \ n Navigeren door SecureLine \ r \ nWe waren aangenaam verrast toen Avast ons niet vroeg om onze creditcardgegevens in te voeren om de gratis proefversie te downloaden \ u2013 en ze hadden ook geen e-mailadres nodig. We vonden de software eenvoudig te installeren en heeft een uitstekende interface. \ R \ n \ r \ nHet is duidelijk dat Avast hun software heeft ontworpen met de beginner in gedachten. Wanneer u de software voor het eerst opent, vraagt ​​het systeem u om pijlen om u te laten wennen aan het verbinden en wisselen van servers. Het systeem biedt ook bijschriften die u informeren over elk van de functies van de functie en hoe u deze kunt gebruiken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSecureLine presenteert u meldingen om u te laten weten wanneer en of het verbinding maakt offline. Hoewel dit een essentieel hulpmiddel is om mensen te helpen begrijpen of ze al dan niet beschermd zijn, waren we redelijk geïrriteerd toen we ontdekten dat de software geen meldingen via Windows verstuurt, maar eerder via het onafhankelijke pop-upvenster. \ R \ n \ r \ nWanneer de melding verschijnt en u zich midden in een andere taak bevindt, zoals het schrijven van uw boodschappenlijst op een notitieblok, kunt u pas verder typen als u het promptvakje in de melding hebt aangevinkt \ u2013 we kunnen ‘ Ik kan je niet genoeg vertellen hoe irritant dit is voor onze productiviteit. Gelukkig is er een instelling waarmee je meldingen kunt uitschakelen, maar dan weet je niet of de client werkt of offline is. \ R \ n \ r \ nMet de locatiekiezer voor SecureLine kun je wisselen tussen serverlocaties door te filteren op continent \ u2013 wat een handige functie is. Er is echter geen indicatie van de pingtijd of serverbelasting om u te helpen de beste serverlocatie te selecteren. SecureLine heeft ook geen functionaliteit om het proces van het opnieuw verbinden met servers te versnellen. \ R \ n \ r \ nDe instellingen voor SecureLine leveren ook een soortgelijk verhaal op. We genieten van de automatische connectiviteit wanneer u toegang hebt tot onbeveiligde wifi-netwerken, maar er is niet veel anders te bieden. Je hebt geen optie om het protocol van OpenVPN aan te passen of te wijzigen, evenals geen kill-schakelaar en geen DNS-instellingen. \ R \ n \ r \ nDe SecureLine-toegangsbalk laat ook veel te wensen over, zonder optie om snel te wijzigen tussen servers zonder de client te openen. Als je een andere server wilt gebruiken dan de standaardoptie, moet je de client openen en meerdere keren klikken om naar een andere locatie te gaan. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSommige VPN-providers bieden alleen hun producten voor gebruik op pc of Mac-producten. Met Avast SecureLine krijgt u echter ook bescherming voor uw iPad en telefoon. SecureLine is beschikbaar voor Android- en iPhone- of iPad-apparaten. \ R \ n \ r \ nToen we besloten om de Android-app eens te proberen, ontdekten we dat deze grotendeels dezelfde interface had als de desktopclient, zonder extra functies. Er is ook geen optie om serverlocaties op continent in de app te filteren, en er is geen recente serverlijst om je herverbindingen te versnellen. \ R \ n \ r \ nEen van de functies die we leuk vonden, was de manier waarop de software verbinding maakt met een VPN-server wanneer het een ander netwerk detecteert dan uw gespecificeerde beveiligde lijst, zelfs wanneer u een mobiel apparaat gebruikt. \ R \ n \ r \ nOver het algemeen werkt de software en beschermt u tijdens het browsen, maar het mist een van de aanvullende functies beschikbaar bij andere clients die hetzelfde bedrag kosten. \ r \ nAvast Secureline Performance \ r \ nAvast SecureLine heeft geen OpenVPN-configuratiebestanden beschikbaar voor zijn gebruikers, wat betekent dat u handmatige prestatietests moet uitvoeren om te controleren of er verbinding is snelheden. We hebben SpeedTest.net en Fast.com gebruikt om onze connectiviteitsinformatie te controleren. \ R \ n \ r \ nWe ontdekten dat downloadsnelheden in het Verenigd Koninkrijk de best presterende servergroep zijn die wordt aangeboden met SecureLine. Onze tests tonen snelheden tussen 50-60 Mbps op onze 75 Mbps-lijn. Het gebruik van andere serverlocaties in heel Europa in Duitsland, Nederland, Frankrijk en Zweden levert allemaal vergelijkbare resultaten op in termen van downloadsnelheid en ping-snelheden. \ R \ n \ r \ n De snelheden in de Verenigde Staten voldeden aan onze verwachtingen, met gemiddelde snelheden tussen 35 Mbps aan de westkust, en de oostkust kwam binnen met hogere snelheden tussen 50 en 55 Mbps. We ontdekten dat alle andere Europese serverlocaties ongewenste snelheden produceerden tussen 10 en 25 Mbps, terwijl Polen een sombere 13 Mbps bood. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Internationaal gaan levert echter interessante resultaten op, waarbij Maleisië terugkeert een lachwekkende 1,3 Mbps, terwijl Australië snelheden bood tussen de 25 en 40 Mbps. \ r \ n \ r \ n Al met al moeten we zeggen dat we onder de indruk zijn van de downloadsnelheden die worden aangeboden via de SecureLine-software. Hoewel het geen functies, franjes, toeters en bellen heeft, klaart de software de klus en verlaagt de browsesnelheid niet, tenzij je serverlocaties buiten de VS of Europa gebruikt. \ R \ nEen aantal nadelen die we hebben gevonden \ r \ nElk stuk software heeft zijn voor- en nadelen, en SecureLine is niet anders. Er zijn een paar nadelen aan het gebruik van deze software; dit is wat we niet leuk vonden aan Avast SecureLine. \ r \ nGeen ondersteuningschat \ r \ nWe zien dit als het grootste nadeel van de aftersalesstrategie van SecureLine. Er is geen directe ondersteuningslijn waar u kunt chatten met een live ondersteuningsadviseur. Bijna elke andere VPN-provider die we hebben bekeken, bood hun klanten deze basisfunctionaliteit. \ R \ n \ r \ nGelukkig heeft Avast een forum met toegewijde moderators die altijd beschikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden. Plaats uw probleem met SecureLine in het juiste forum, en u krijgt waarschijnlijk binnen een paar uur een antwoord op uw probleem. \ R \ nGebrek aan functies \ r \ nWe hebben gedurende de hele duur van deze recensie over dit probleem geklaagd, maar het is iets waarvan we denken dat Avast eraan moet werken om het product te verbeteren. Een paar kleine aanpassingen zouden voldoende zijn om van deze VPN een van de beste op de markt te maken. \ R \ n \ r \ nDe meldingen en het gebrek aan gebruiksvriendelijke serververbinding zijn onze belangrijkste problemen met deze software, en het gebrek aan controle irriteert ons ook. \ r \ n \ r \ nWe zouden heel graag zien dat Avast andere functies aan deze VPN toevoegt. Port forwarding, kill-switches en ad-blocking zullen allemaal een grote bijdrage leveren aan het vergroten van de waarde en aantrekkingskracht van SecureLine. Als u basisbescherming wilt en controle geen probleem voor u is, dan is Avast de ideale VPN. Als u echter controle over uw instellingen nodig heeft, is het waarschijnlijk beter om in plaats daarvan met een andere serviceprovider te gaan. \ R \ nGeen routerondersteuning \ r \ nWe vinden het leuk om onze VPN op een router in te stellen. Door deze VPN-strategie toe te passen, beschermt u elk apparaat dat thuis of op kantoor verbinding maakt met uw Wi-Fi-netwerk. SecureLine biedt deze functionaliteit echter niet, en het is duidelijk dat ze van plan zijn dat SecureLine alleen een onafhankelijke VPN is voor desktop- en mobiele apparaten. \ R \ n \ r \ nHet ontbreken van deze functie is op geen enkele manier een dealbreaker, maar het is een functionaliteit die onze indruk van de software aanzienlijk zou verbeteren als deze beschikbaar zou zijn. \ r \ nAantal serverlocaties \ r \ nAvast onderhoudt servers in 34 landen over de hele wereld. De geografisch diverse serverlocaties bieden de gebruiker echter niet veel server- of landkeuzes. Hoewel dit niet slecht is, is het ook niet uitstekend, en we zijn verrast dat Avast zulke behoorlijke niveaus van connectiviteit en downloadsnelheid kan handhaven, gezien hun gebrek aan servers. \ R \ n \ r \ nDaarom, als u in de Verenigde Staten woont van het VK denken we dat SecureLine in uw behoeften zal voorzien. Als u echter buiten deze landen woont of vaak naar andere delen van de wereld reist, kan uw snelheid aanzienlijk vertragen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nGecodeerd & Secure \ r \ nAvast SecureLine draait een OpenVPN AES-256-codering. Dit versleutelingsniveau wordt als militaire klasse beschouwd en Avast biedt gebruikers twee protocollen, IPSec en OpenVPN. 256 is het toonaangevende coderingsniveau dat wordt vertrouwd door overheden en bedrijven over de hele wereld. \ R \ n \ r \ nAvast SecureLine biedt ook DNS-lekbescherming voor hun klanten. Deze functionaliteit voorkomt lekken van uw persoonlijke gegevens van het netwerk naar het publieke domein, waar hackers mogelijk toegang krijgen tot uw gegevens. \ R \ nTorrenting is toegestaan ​​\ r \ nIn tegenstelling tot veel andere VPN-providers staat Avast SecureLine torrent-downloads toe. Volgens informatie in de algemene voorwaarden stelt Avast dat ze peer-to-peer-connectiviteit toestaan ​​via hun onderstaande serverlocaties. \ R \ n \ r \ n \ tFrankfurt, Duitsland \ r \ n \ tPraag, Tsjechië \ r \ n \ tAmsterdam, Nederland \ r \ n \ tNew York City, New York \ r \ n \ tSeattle, Washington \ r \ n \ tMiami, Florida \ r \ n \ tParijs, Frankrijk \ r \ n \ tLonden, Verenigd Koninkrijk \ r \ n \ r \ nSecureLine Netflix & Streaming-ondersteuning \ r \ nIn de servicevoorwaarden van Avast VPN staat dat het alleen werkt met 4-servers die \"geoptimaliseerd voor streaming. \" Als gevolg hiervan kunt u alleen gestreamde inhoud bekijken door naar hun VK, Miami, New York en \"Gotham stad.\"\ r \ n \ r \ nWe hebben besloten om SecureLine op de proef te stellen en te proberen geografisch geblokkeerde inhoud op onze favoriete platforms te bekijken. Beginnend met toegang tot YouTube in de VS, waren we verrast om te ontdekken dat de service alleen volledige functionaliteit bood via de server in New York en we hadden geen probleem met het streamen van YouTube-clips. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWe bleven aangemeld bij de server in New York en geprobeerd toegang te krijgen tot Netflix. We hebben geen problemen ondervonden bij het streamen van Netflix-inhoud, wat bij sommige providers een probleem kan zijn, aangezien Netflix vaak nieuwe IP’s blokkeert \ r \ nKlantenservice \ r \ nAls het iets is dat Avast niet zo goed doet, heeft het een ondersteuningsdesk voor hun klanten. De ondersteuningssite van Avast is een onmisbare bron voor alles wat te maken heeft met internetbeveiliging en privacy. De site bevat tal van handleidingen voor probleemoplossing, evenals artikelen en handleidingen over de installatie en het gebruik. \ R \ n \ r \ nDe meeste ondersteuningsinformatie op de site heeft echter betrekking op de andere producten van Avast, met alleen basisinformatie over SecureLine. We denken dat dit komt doordat SecureLine nieuw is en ze het product nog aan het ontwikkelen zijn \ u2013 of misschien is er niet genoeg materiaal om een ​​hele sectie aan SecureLine te wijden. \ R \ n \ r \ nAvast biedt slechts 15 artikelen op SecureLine, in drie categorieën – \ u00a0 Aankoop en abonnement, basisgebruik en technische problemen. Veel van deze artikelen bevatten informatie die geen verband houdt met uw gebruik van SecureLine, zoals het aanmaken van een account of AVG-naleving. De site biedt een handig FAQ-segment met onderwerpen die relevant zijn voor het uitvoeren van SecureLine. \ R \ n \ r \ nAls u niet kunt vinden wat u zoekt op de site, kunt u een ticket voor ondersteuningsaanvragen invullen en iemand van de ondersteuning team neemt binnen 48 uur contact met u op. U kunt ook het Avast-beveiligingsforum bezoeken in de sectie SecureLine. De meeste van deze threads bevatten nuttige informatie die kan helpen bij het oplossen van problemen. \ R \ nGeen adware of malware gevonden in proefsoftware \ r \ nWe zijn er zeker van dat je eerdere ervaring hebt gehad met het downloaden van een gratis softwarepakket dat uiteindelijk malware op je computer installeerde. . Veel gratis aanbiedingen van bedrijven zijn niets meer dan tools voor het verzamelen van gegevens die zijn ontworpen om uw browser te kapen en uw navigatie om te leiden. \ R \ n \ r \ nWe kunnen dit soort softwareaanbiedingen niet uitstaan ​​en daarom hebben we SecureLine via VirusTotal uitgevoerd. com om te controleren op kwaadaardige code voordat we de installatie uitvoerden op de machine en mobiele apparaten. \ r \ n \ r \ nEen VPN is bedoeld om u te beschermen tegen het downloaden van kwaadaardige bestanden, niet om ze op uw computer te installeren. Gelukkig bevat Avast SecureLine geen verborgen malware- of adwarecode die we in onze zoekopdracht konden vinden. \ R \ nWrapping \ u2013 The Verdict \ r \ nNadat we Avast SecureLine uitvoerig hebben getest en herzien, komen we tot onze conclusie over deze software. Voordat we u ons oordeel geven, willen we een korte blik werpen op de voor- en nadelen van deze VPN. \ R \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tSecureLine biedt een eenvoudig te gebruiken service . \ r \ n \ tGemakkelijke installatie, navigatie en gebruik. \ r \ n \ tUitstekende prestaties in vergelijking met andere concurrerende producten. \ r \ n \ tVoordelige licentie voor mensen met één apparaat. \ r \ n \ t Betrouwbare provider \ u2013 Avast Free Antivirus staat bekend als een van de beste gratis antivirussoftware voor uw desktop, laptop of telefoon \ r \ n \ r \ nCons \ r \ n \ r \ n \ tMinimale functies. \ r \ n \ tHet werkt alleen met officiële apps. \ r \ n \ tBeperkte toegang tot ondersteuning. \ r \ n \ r \ nWe zouden graag zien dat er meer functies aan SecureLine worden toegevoegd voordat we ons geld overhandigen voor een abonnement. Als u echter op zoek bent naar een VPN en u geeft meer om functionaliteit dan om functies, dan denken we dat Avast SecureLine goed voor u zal werken. \ R \ n \ r \ nEr zijn andere opties voor u beschikbaar, en wij denk dat het de moeite waard is om te kijken wat andere concurrenten aanbieden voordat u zich ertoe verbindt Avast SecureLine te kopen. Als u echter maar één P.C. of laptop, dan kan het de moeite waard zijn om Avast SecureLine te gebruiken vanwege de besparingen die worden geboden. \ r \ n \ r \ nDe snelheid en connectiviteit van de software is uitstekend in vergelijking met andere VPN-operators, maar het gebrek aan functies kan mensen weg. Dus als u op zoek bent naar eenvoudige, maar snelle connectiviteit, dan is Avast Secureline het bekijken waard. \ R \ nBezoek Avast Secureline","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"19-03-2020"​,"additioneel type"​"ongedefinieerd","bijnaam"​"ongedefinieerd","prijs"​"ongedefinieerd","onderscheidingen"​"ongedefinieerd","merk"​"ongedefinieerd","categorie"​"ongedefinieerd","kleur"​"ongedefinieerd","diepte"​"ongedefinieerd","ondubbelzinnige beschrijving"​"ongedefinieerd","gtin"​"ongedefinieerd","gtin12"​"ongedefinieerd","gtin13"​"ongedefinieerd","gtin14"​"ongedefinieerd","gtin8"​"ongedefinieerd","hoogte"​"ongedefinieerd","identifier"​"ongedefinieerd","logo"​"ongedefinieerd","mainEntityOfPage"​"ongedefinieerd","materiaal"​"ongedefinieerd","model-"​"ongedefinieerd","mpn"​"ongedefinieerd","nsn"​"ongedefinieerd","Product-ID"​"ongedefinieerd","productie datum"​"ongedefinieerd","aankoopdatum"​"ongedefinieerd","datum van publicatie"​"ongedefinieerd","hetzelfde als"​"ongedefinieerd","sku"​"ongedefinieerd","slogan"​"ongedefinieerd","url"​"ongedefinieerd","gewicht"​"ongedefinieerd","breedte"​"ongedefinieerd"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me